A Data Rescue 5 beszámolója 2018

A Data Rescue 5 egy átfogóan bemutatott adat-helyreállítási program, tiszta felhasználói felülettel és széleskörű konfigurációs lehetőségekkel a rendszerindításhoz, de ezek mindegyike elegendő ahhoz, hogy észrevegye a nagykövetek körében?

Olvassa el az Data Rescue 5 áttekintésünkben, hogy megtudja!

OLVASÓ OLDAL:

Takarítson meg 40 dollárt az Data Rescue 5 programban

Takarítson meg 100 dollárt az Data Rescue 5 Pro rendszeren

Telepítés és felhasználói élmény

Az Data Rescue letöltése és telepítése a tesztberendezésre nagyon gyors folyamat volt, kevesebb, mint öt perc alatt elteltük a cég webhelyén tartózkodásának időpontjától az első mély letapogatásig. Ez ugyanolyan gyors vagy gyorsabb, mint a versengő termékek, amelyeket teszteltünk.

Az eddig áttekintett összes adat-helyreállítási szoftver közül a Data Rescue 5 rendelkezik a legprofibb és legtisztább elrendezéssel. Ez nemcsak azért jó, mert megkönnyíti a szkennelést, hanem azért is, mert segít jobban megérteni az egyes keresésekhez rendelkezésre álló hatalmas konfigurációs lehetőségeket..

adatmentés 5 tervezés

A keresési paraméterek eldöntésekor a fájltípustól a tényleges méretéig mindent meg lehet választani, és meghosszabbíthatja a szkennelés lefolytatásának folyamatát a legfinomabb lehetőségek közé, amelyeket az adat-helyreállítási szoftvereknél még láthattunk..

Ez megkönnyíti a helyreállítási szoftver gyors elküldését a megfelelő irányba, hogy megtalálja a kívánt fájlokat, különösen a szakértők számára. De a folyamat nem annyira intuitív, mint amilyen lehet, és eláraszthatja a kezdő felhasználókat, akik még nem is tudják, hogy mi a fájlkészlet, nem is beszélve arról, hogy miként lehet pontosan navigálni a szükséges fájl kereséséhez.

Az Data Rescue lehetővé teszi a szabványos licenc és a professzionális licenc felhasználók számára a szoftver közvetlenül az ügyféltől történő aktiválását is, ami könyvünkben mindig üdvözlendő..

Jellemzők

adatmentés 5 szolgáltatás

  • Operációs rendszerek: Windows, OSX
  • FAT (FAT12, FAT16 és FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + és NTFS fájlrendszer-helyreállítás
  • 150+ támogatott fájltípus, beleértve a tömörített fájlokat (ZIP, RAR, ISO stb.)
  • Biztonságos törlés fájl törlése

Az Data Rescue 5 hatalmas számú fájltípust támogat, amelyek többsége általános, mások nem annyira (lásd a fenti képet). További nagyszerű lehetőség a biztonságos törlés fájl törlése, és itt olvashat bővebben arról, hogy mindez hogyan működik a technológia bontásában!

Teljesítmény

A Data Rescue 5 adat-helyreállítási képességeinek teszteléséhez öt különféle fájltípust tároltunk (és töröltünk) - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip és * .txt - hogy megnézhessük, hogyan tud helyreállítani az adatokat egy SSD, HDD és USB flash meghajtó.

Az első teszthez elvégeztem egy alapvető szkennelést az 1 TB Seagate 7200RPM készüléken, hogy megnézhessem, mire képes az. Feljegyeztük, hogy mennyi ideig tartott a letapogatás tesztrendszerünkön, amely egy hetedik generációs Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-es processzort tartalmaz (5,1 GHz-re overclock-ra zárt hurkú folyadékhűtéssel), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-ot, 256 GB m.2 SSD, 1 TB merevlemez és NVIDIA GTX 1070 GPU.

adatmentési teljesítmény 5

A mély letapogatás során alig észrevettük a rendszerünkre gyakorolt ​​hatást. Az Data Rescue 5 a processzorunk kb. 15% -át használja fel, a RAM kevesebb, mint 1% -ánál, és a beolvasandó HDD-n csupán 47,1 MB / s-ot használt fel..

A teljes mély letapogatáshoz az 1 TB-os tesztmeghajtón, amely az összes 150+ fájltípust megkereste, amelyet az Data Rescue 5 képes helyreállítani, 6 órás és 34 perces fájdalmat kellett várnunk, de a visszatérő eredmények megérdemeltek a várakozás.

adatmentés 5 találat

A Data Rescue 5 minden meghajtó-típushoz minden tesztfutón tökéletes 100% -ot ért el. A Data Rescue nemcsak sikeresen helyreállította a tesztfájlokat, hanem tökéletes jeleket is kapott a fájl előnézeti szolgáltatásában (nincs több olyan sérült családi fénykép, amely valamiféle glitch artnak tűnik).

Árazás

Az Data Rescue 5 egyszerűen az egyik legkevésbé megbocsátó opció, amelyet felülvizsgáltunk, amikor a prémium licencért fizetünk, figyelembe véve, hogy mit kap a demo termék. Míg a legtöbb adat-helyreállítási szoftver tartalmaz egy ingyenes próbaverziót, korlátozással, például hogy mennyi adatot lehet helyreállítani (akár 500 MB olyan szoftverek esetén, mint a Lemezfúró, 2 GB-os EaseUS stb.), A Data Rescue 5 teljes helyreállítási képességeit bezárja a fizetett változat.

Még beolvashatja a meghajtókat, és megtekintheti a szkennelés során talált fájlokat / mappákat. Ahhoz, hogy valóban megkapja őket, a teljes 99 USD-t meg kell fizetnie a rendes Data Rescue 5 szoftver élettartamú licencéért. Ugyanez vonatkozik a Professional verzióra, kivéve, ha 299 USD-t fizet, és csak egy évre kap engedélyt.

A Professzionális licenc lehetővé teszi a Data Rescue telepítését a kívánt számú merevlemezre (ellentétben a szabványos verzió öt meghajtókorlátjával), és további konfigurációs lehetőségekhez és keresési szolgáltatásokhoz is hozzáférést biztosít Önnek a fő programban..

OLVASÓ OLDAL:

Takarítson meg 40 dollárt az Data Rescue 5 programban

Takarítson meg 100 dollárt az 5. adatforráson

adatmentés 5 árképzés

Számos más adat-helyreállítási szoftver opció ugyanolyanba kerül egy profi / technikus szintű licencért. A Data Rescue 5-től eltérően azonban az ár korlátlan hozzáférést biztosít Önnek a szoftverhez, ahelyett, hogy 12 hónapos kötelezettségvállalás mögött maradna..

Ez túl drága ahhoz, hogy igazolja a 12 havonta történő fizetést. Ha szakmai engedélyre van szüksége ahhoz, hogy dolgozzon, akkor számos más szoftveropciót javasolhatunk ebben a kategóriában, például a Stellar Windows Recovery az indulók számára..

Vevőszolgálat

Az Data Rescue 5 (Prosoft Technologies) gyártóinak két kapcsolatfelvételi lehetősége van a weboldalon: e-mail és élő csevegés. Annak ellenére, hogy örülünk, hogy felajánlotta, egyik hátránya a Prosoft élő csevegése, amely hetente csak öt napig tart nyitva a vállalat tényleges irodai munkaidejein, 8:00 - 17:00 PST. Ha félúton ébred a világ minden tájáról egy teljesen más ütemterv szerint, készülj fel egy furcsa riasztás beállítására, hogy megkapja az élő ügynököt.

Ha az e-mailen keresztüli kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal túlságosan lassúnak tűnik (vagy túl fárasztó, ha éjfélkor ébred fel, hogy Sydney-ből élő beszélgetést indítson), a Prosoft széleskörű tudásbázist kínál rengeteg különféle támogatási cikkel, köztük egy széles választ választhat a Windows és a Mac helyreállítási programjaira egyaránt.

Következtetés

Az Data Rescue 5 egyszerűen fogalmazva az egyik legjobb adat-helyreállítási szoftvercsomag a piacon. Véleményem szerint az egyetlen igazi probléma az, hogy látszólag tudják, ezért a termékük professzionális verziója évente 299 dollárba kerül, nem pedig a szokásos átalánydíj ellenében, amelyet szinte minden más szolgáltató az űrkiadónál felszámít.

Ennek ellenére, ha a normál licenc által kínált paramétereken belül képes működni (ami még mindig sokkal több, mint amit a legtöbb opcióval kapsz), pénzünkért és a Data Rescue 5 az Ön adatainak helyreállítási szoftvere,.

A legutóbbi adatmennyiség 5 megmentést és kuponokat eredményez:

Takarítson meg 40 dollárt az Data Rescue 5 programban

Takarítson meg 100 dollárt az Data Rescue 5 Pro rendszeren

Látogasson el az Data Rescue 5 oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector