A legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftver 2020-ra

A fontos fájlok, mappák vagy fényképek véletlen törlése a mai napig a számítógépes számítások egyik leggyakoribb tapasztalata, és végtelen fejfájást okozhat azok számára, akik nem tudják, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, miután rákattintottak a „törlés” gombra..

ingyenes adat-helyreállítási kép

Szerencsére a szoftverszolgáltatók egy egész iparága felállt, hogy megoldja ezt a kérdést, de honnan tudja, melyik program valóban az Ön számára? Az olyan alkalmazások tömbje révén, amelyek az alkalmazások között változnak, és körülbelül ezer különféle fájltípus-vizsgálatot igényelnek, a Comparitech itt bármit és mindent megbonthat, amire szüksége van az adat-helyreállítási szoftverekről: működésétől kezdve azon vállalkozásokig, amelyek ott dolgoznak. jobb, mint a többiek.

Tehát függetlenül attól, hogy véletlenül törölte-e a családfotóinak felét, vagy csak arra törekszik, hogy jobban ellenőrizze adatainak tárolását és törlését, olvassa el a 2020-as legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftver útmutatónkat, hogy többet megtudjon!

Tipp: Ha komolyan veszi a fájlok helyreállítását, érdemes egy kis pénzt költeni erre. Míg az ingyenes opciók felhasználása megtörténik, a szolgáltatásért fizetett a legjobb esélyt nyújt arra, hogy a legkevesebb gonddal és idővel helyrehozza az adatokat. Itt található a legjobban fizetett adat-helyreállítási szoftver körünk.

Jellemzők, amelyeket meg kell keresni az adat-helyreállítási szoftverekben

Ha még nem ismeri az ingyenes adat-helyreállítás világát, és nem biztos abban, hogy mely funkciókat kell keresni, vagy amelyek a legfontosabbak az adott alkalmazáshoz, ez a szakasz segítséget nyújthat annak tisztázásában, amit tudnia kell.

Annak eldöntésekor, hogy melyik ingyenes adat-helyreállítási szoftver lesz a legmegfelelőbb az Ön igényeihez, számos különböző tényezőt kell figyelembe venni, mielőtt a végső döntést meghozza..

  • Kompatibilis az operációs rendszerrel
  • Felhasználóbarát felület
  • Támogatja a helyreállítani kívánt fájltípusokat
  • Bizonyos fájl előnézeti funkciót tartalmaz
  • További bónuszokat kínál, mint például az online biztonsági mentés vagy a Biztonságos Törlés

Ingyenes vs. fizetett adat-helyreállítási szoftver

Ha meghallgatja a legtöbb legnépszerűbb adat-helyreállítási szoftver gyártó által kifogott PR példányt, akkor nem hibáztatnánk, ha úgy gondolja, hogy az ingyenes szoftver nem rendelkezik elegendő funkcióval, vagy hogy nem fogja megtalálni a adatok, amelyeket keres. A legrosszabb esetben potenciálisan megsemmisítheti az adatok visszaszerzésének minden jövőbeli kísérletét, ha nem vagy óvatos.

Ennek nagy része határozottan hihetetlen, azon emberek részéről, akik megpróbálnak eladni neked valamit, amit mások csak ingyen adnak el, de van néhány érdeme annak, hogy az ingyenes programok véletlenül megsemmisítsék az adatokat..

ingyenes adat helyreállítás vs fizetett

Manapság ez nem történik meg sokkal, de néhány ingyenes adat-helyreállítási lehetőség korábbi verziói valójában több kárt okozhatnak, mint ha rossz kezekbe kerülnek. Az elveszett fájlok keresésére szolgáló szkennelési folyamat időnként önmagában is elég adóztatható ahhoz, hogy a meghajtó elveszítse az adatokat, mielőtt a szkennelés bejuthat volna rá. Ha a szoftver nem rendelkezik ilyen érzékeny helyzetek kezelésére, akkor véletlenül felülírhatja egy törölt szektorot a beolvasás során, és használhatatlanná teheti vagy megsérülhet az eredmények megjelenésekor..

Ennek ellenére, a listán szereplő összes lehetőség nagyra becsüljük az adat-helyreállítási iparágban, és elegendő pozitív véleményt kapnak az elégedett ügyfelek részéről, hogy kényelmesnek érezzük magunkat, ha mindenkinek ajánlom őket, akik megpróbálják visszaállítani az elveszett adataikat..

Végül, ne feledje, hogy a prémium szintű fizetett helyreállítási szoftverek közül sok tartalmazhat ingyenes letöltési vagy próbaidőszakot. Ez azt jelenti, hogy ha csak egy kevés fájl áll rendelkezésére, hogy egyszeri ügylettel helyreálljon, akkor továbbra is könnyen megszerezheti a legjobb szoftver előnyeit, és nem jár semmilyen kapcsolódó költséggel.!

A 2020-as legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftver

1. Recuva

recuva adat-helyreállítási szoftver

A Recuva az interneten az egyik legjobban megtervezett, felhasználóbarát adat-helyreállítási megoldás. De a nagyszerű tervezés önmagában nem eredményez sikeres programot, igaz?

Szerencsére a Recuva számos kiegészítő funkcióval is rendelkezik a háttérképen, és ez az egyik legjobb adat-helyreállítási érték, amelyet ma az interneten talál. Ez magában foglalja a számos támogatott meghajtótípust és formátumot, valamint egy frissítési csomagot, amely magában foglalja a virtuális merevlemez-támogatást. A virtuális merevlemez-támogatás alapvető fontosságú, ha aggódik a meghajtó fizikai állapota miatt, mert lehetővé teszi, hogy a meghajtó helyett a lemez digitális árnyékmásolatán szkennelje és diagnosztizálja..

A Recuva fő hátránya, hogy egyelőre csak a Windows felhasználók élvezhetik a használatát. Ez azt jelenti, hogy ha adatokat próbál visszaállítani egy OSX eszközön, akkor ellenőriznie kell az alább felsorolt ​​egyéb lehetőségek egyikét.

2. Stellar Data Stellar Windows Adatmentés A Windows Professional

Stellar Data Recovery Free

Világszínvonalú felhasználói felülettel, mély szkennelési képességekkel és bármilyen fájltípus helyreállításának lehetőségével nem könnyű belátni, miért van a Stellar Windows Data Recovery Windows Professional az ajánlási halom teteje közelében.

De miért nem vette fel a legfontosabb helyet? Nos, mert nem pontosan olyan ingyenes, mint az itt felsorolt ​​egyéb szoftveropciók. A Stellar segítségével ingyenesen letöltheti, telepítheti és futtathatja a programot, sőt akár annyit is fizethet, ha szeretné..

Ráadásul az ingyenes verzióban akár 1 GB-os elveszett fájlokat is visszaállíthat (legfeljebb 25 MB fájlonként), mielőtt kihúzza a hitelkártyát. Ha csak néhány fényképet próbál elmenteni, vagy akár videót vagy kettőt, akkor az Élő előnézet funkció az egyik legjobb, amit látunk, és sokkal könnyebbé teszi az elveszített média keresését, mint korábban volt..

A teljes programcsomag vissza fogja hozni egy pénztárcát hajlító 299 dollárt az Eszköztár verziója számára (79,99 dollár a professzionális csomagért), de amikor áttekintettük a szoftvert, azt találtuk, hogy a felajánlott szolgáltatások száma elegendő volt a költség igazolásához. Az Élő előnézet funkció a Stellar valódi kiemelkedő képessége, amely annyira zökkenőmentesvé teszi a törölt képek / szöveges dokumentumok görgetését, amelyekre esküszöm, hogy soha nem maradtak el az első helyen.

Ehhez adjuk hozzá a Linux, a Windows és a Mac támogatásának lehetőségét (mindazonáltal minden külön vásárlást, tehát készülj fel pónira), és megkapod a 2018 egyik legjobb adat-helyreállítási lehetőségét.!

Próbálja ki a Stellar Stellar Windows Data Recovery programot

3. Pandora helyreállító lemezfúró

lemezfúró helyreállítás ingyenes

A Pandora Recovery kiváló választás mindazok számára, akik inkább adatmentő kezdők. A telepítéstől az adatok tényleges visszaszerzéséig a Pandora egész kezével tartja a kezét. Még olyan messzire megy is, hogy „sikerességi rátát” helyez a visszaállítani kívánt fájlok mellé. Ezek a százalékok megmutatják, hogy a felhasználónak milyen pontos esélye van a kívánt fájl sikeres visszaállítására.

Amellett, hogy teljes mosodai listáján szerepel az extra funkciók és opciók, amelyek a már lenyűgöző szkennelési képességeire vonatkoznak, a vállalat Disk Drill segédprogramja megkülönbözteti azt is, hogy ez a lista az egyetlen szoftver, amely lehetővé teszi a kívánt mennyiségű adat teljes visszaállítását. az OSX eszközökön ingyen.

Így van a Macheads, ha szilárdan megtervezett adat-helyreállítási ügyfelet keres, amely képes meghajtót hozni a MacBook-ra vagy az iMac-re a halálból, akkor vegye fel ezt (és ne aggódjon a Microsoft loyals, mert működik Windowson is).

Mint a Lemezfúró, a Pandora csak akkor működik, ha a számítógépre telepíti, amelyen a helyreállítást tervezi. Ez kockázatosabb választást tehet mindenkinek, aki attól tart, hogy a sérült merevlemez egyszerűen bekapcsolása problémát jelenthet, de mindaddig, amíg csak egy korábbi törlés vagy gyors formátum visszavonására törekszik, a Lemezfúró az út..

A Disk Drill fájlokat szkennelhet és helyreállíthat a FAT, exFAT, NTFS, HFS + és EXT2 / 3/4 meghajtókon, ezáltal ez a lista a legszélesebb körűen felszerelt opciók. Ehhez adjuk még a folyamatban lévő szkennelés szüneteltetésének és folytatásának lehetőségét, valamint az új meghajtók particionálását ugyanazon ügyféltől, és nyertes kombinációval rendelkezik, amelyet minden operációs rendszer felhasználó élvezhet.

4. Wise Data Recovery

bölcs adatmentés ingyenes
A Bölcs Adatmentés jó választás, ha rekordon belül be akar lépni, ki vagy úton van. Ez a rendkívül könnyű program gyorsan letölthető és telepíthető, és az üzleti élet leggyorsabb szkennelési ideje.

A Wise Data Recovery-hez hasonló lehetőség van, mint amit a Pandora-ban láttak, ahol a szkennelés során észlelt fájlok „sikerességi mutatóval” vannak ellátva, amely megmutatja, mennyire hajlamosak arra, hogy a fájlt ténylegesen visszaszerezze, mielőtt megpróbálna helyreállítani. azt.

A Wise Data Recovery nem feltétlenül a legjobb, ha egyes felhasználói vélemények szerint a helyreállítási siker aránya vonatkozik, de önmagában a szkennelési sebességnél nehéz legyőzni..

Mit kell még tudnod

Senki sem szeret elveszíteni adatait, ezért fontos, hogy mindig legyen valamilyen adat-helyreállító szoftver a készen, amikor legközelebb véletlenül törli ezt a nagy iskolai projektet, vagy elpárologtatja a család fotóalbumát a Grand Canyon utatól tavaly.

Természetesen bármikor megkerülheti ezt a folyamatot, ha betartja a következetes biztonsági mentési ütemtervet, és rendszeresen igénybe veszi az egyik legjobb online biztonsági mentési megoldás szolgáltatásait, amelyeket 2020-ra teszteltünk. Az adatok rendszeres mentése a a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb módja annak garantálására, hogy Önnek elsősorban még adatgyűjtő szoftverre nincs szüksége.

De mi van, ha nem próbálja meg visszaszerezni az elveszett adatokat, és szeretne módot találni annak megakadályozására, hogy a programok valaha ismét ilyen fájlokat találjanak? Úgy tűnik, hogy ez a legjobb biztonságos törlőszoftver, amiről többet megtudhat, ha megnézi az itt található linket.

Ön is szeretheti aData helyreállítási szoftvertHogyan lehet visszaszerezni az elveszett fényképeket az iOS-eszközön (iPhone, iPad stb.) Adat-helyreállítási szoftverHogyan tudja visszaszerezni az elveszett fényképeket az Android-eszközönAdat-helyreállítási szoftver10 megdöbbentő adatvesztési és katasztrófa utáni statisztikák

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Adblock
detector