Az EaseUS Data Recovery Wizard Pro áttekintése 2020

Az EaseUS Data Recovery Wizard Pro egy helyreállítási csomag, amely nem pazarolja az idejét, és gyorsan és hatékonyan visszaadja a felhasználók adatait, alig hajtja végre a problémát. A minimalista kialakítás és a konfigurációs lehetőségek hiánya problémát jelenthet a haladó felhasználók számára, ám az első alkalomnak az EaseUS Pro egyszerűségét szinte nem lehet megverni.

Mindig jó, ha a tiszta formatervezés esztétikus, de az adatok helyreállítása világában az eredmények a végén tényleg számítanak. Tehát hogyan állt össze a szoftver, amikor tüzet dobtunk a pókerre?

Olvassa el az EaseUS Data Recovery Pro ismertetőnkben, hogy megtudja!

Telepítés / aktiválás

Attól az időponttól kezdve, amikor az EaseUS URL-t beillesztettük a böngésző címsorába, az első szkennelésig történő felállításához, futtatásához és kikapcsolásához, kevesebb, mint két percet számoltunk a folyamat összes része között..

Miután az adatmentést a Windows 10 gépen letöltötték, a termék aktiválása olyan egyszerű volt, mintha magának az ügyfélnek a jobb felső sarkában lévő Aktiválás most gombra kattintott. Kevesebb, mint öt másodperc alatt a termék feloldásra került a szolgáltatások teljes skálájával, bár ahogy az áttekintésünkben olvasni fogja, a funkciók bármelyikének tényleges konfigurálásának lehetőségei a legjobban korlátozottak voltak.

Tervezés / felhasználói élmény

Az EaseUS Data Recovery kliens kialakításának „minimálisnak” nevezése a legtöbb minimalista számára valószínűleg túl sok, mert azon kívül, hogy kiválasszuk a beolvasni kívánt merevlemezt, valójában nem sok másról beszélünk itt.

easus tervezésA minimalista kialakítás nagyszerű az új belépők számára, de frusztráló lehet a tapasztalt helyreállítási szakemberek számára

Amint a termék aktiválódott, csak esélyt kaptunk a merevlemez kiválasztására, és az alján levő Scan gombra kattintással - semmi más. Nem tudtuk kiválasztani, hogy milyen típusú szkennelést szeretnénk végrehajtani, milyen mélyre szeretnénk kerülni a szkennelést, vagy azt a fájltípust, amelyben a szolgáltatást figyelni szeretnénk, és a többi kiszűrésére.

Ugyanazok a keresési paraméterek, amelyek a legtöbb adat-helyreállítási szoftvercsomagban elérhetők, egyetlen szkennelési kategóriába kerülnek az EaseUS segítségével, ami csalódást okozhat azoknak a felhasználóknak, akiknek csak egy konkrét fájlja van, amit megpróbálnak megtalálni, és nincs rengeteg idő, hogy más eredményeket rendezhessünk, hogy megkapjuk.

Az EaseUS-nek külön gyors és mély letapogatási lehetőségei vannak, de ezeket mindig egy mozdulattal kombinálják a gyors letapogatással a mély letapogatás előtt. Nem futtathatja egymástól függetlenül, ami egy nagyon furcsa korlátozásnak tűnik bármilyen szoftver bevezetésére, nem is beszélve arról, hogy az ilyen költségekkel jár.

Jellemzők

Az EaseUS funkciók listája egy kicsit korlátozottabb, mint amit más konkurens adatállomány-visszaállítási csomagokon találhat, amelyek ára ezen a szinten van, de elegendő alapot tartalmaz ahhoz, hogy igazolja a lábujjak és lábujjak közötti állást ugyanabban a rétegben:

  • Operációs rendszerek: Windows, OSX, iOS, Android
  • FAT (FAT12, FAT16 és FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + és NTFS fájlrendszer-helyreállítás
  • 200+ támogatott fájltípus, beleértve a tömörített fájlokat (ZIP, RAR, ISO stb.)
  • Elveszett a partíció helyreállítása
  • RAW meghajtó helyreállítása
  • Helyreállított fájl előnézete
  • E-mail helyreállítás az MS Outlookból és az Outlook Expressből

Az utóbbi említésre méltó funkció a „Image Recognizer”, amely az elsõ minden adat-helyreállítási szoftver számára ezen a szinten. A felismerő ténylegesen beolvassa a kép tartalmát, hogy három kategóriába sorolja: Emberek, Állatok vagy Épületek.

Az eredmények, amelyeket visszaértünk a Recognizer-től,… vegyesek voltak (a legjobb esetben), de az a tény, hogy az EaseUS egyáltalán kipróbál valamit ilyesmit, nagyon sokat mond azokról a kis újításokról, amelyekkel a vállalat azon dolgozik, hogy az adatok helyreállítása több felhasználót javítson barátságos.

Teljesítmény

Az EaseUS adatvisszaállítási képességeinek tesztelése céljából öt különféle fájltípust ((* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip és * .txt)) tároltunk (és töröltünk), hogy megnézhessük, hogyan lehet az adatok visszaállítása egy SSD, HDD és USB flash meghajtó.

Az első teszthez elvégeztem egy alapvető szkennelést az 1 TB Seagate 7200RPM készüléken, hogy megnézhessem, mire képes az. Feljegyeztük, mennyi ideig tartott az első vizsgálat a 7. generációs Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-es processzorral (amely 5,1 GHz-re van túlzárva zárt hurkú folyadékhűtéssel), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-mal, egy 256 GB m.2 SSD, 1 TB merevlemez és NVIDIA GTX 1070 GPU.

easus teljesítmény

A mély letapogatás alatt nem volt észrevehető hatás a rendszerünkre, és a max. EaseUS-nál csak a processzorunk kb. 7% -át, a RAM memória 15% -át és a beolvasandó HDD-nál 108,4 MB / s-ot használtunk. Az 1 TB merevlemezen futtatott mély letapogatás alig több mint 2 órát és 13 percet vett igénybe, és a befejezés után 268 784 egyedi eredményt adott vissza..

Miután az eredményeket visszatérítették, három különféle kategóriába sorolták: Lost Files, Special Lost Files és RAW Lost Files. A keresett fájl végső sorától függ, hogy mikor törölték és mennyi adatot veszített el, de amint azt korábban már említettük a konfigurációs lehetőségek hiánya miatt, sajnos nincs mód dönteni idő előtt, hogy a program hogyan rendezi ezeket eredmények, miután megjelentek.

Az összes fájlból, amelyet töröltünk és megpróbáltunk helyrehozni, csaknem 100% -os sikerességi arányt láttunk az EaseUS segítségével, és csak azt mondjuk, hogy „közel” 100%, mert úgy tűnt, hogy néhány pixelezett műtárgy található az egyik újrafordított kép sarkában. a gyógyulás után.

Árazás

easus ár szintek

Az EaseUS ingyenesen kipróbálhatja a lejárat nélküli próbát, de akkor csak a teljes licenc visszafizetése előtt összesen 2 GB-os adatot kell visszaállítania. A három licencelési lehetőség a következő:

  • Pro
  • Pro + WinPE
  • Technikus

Az első Pro opció 69,95 dollárt fog visszafizetni egy életre szóló licencért, míg a Pro + WinPE változat 99 dollárba kerül. Ha WinPE-t ad hozzá a csomaghoz, akkor lehetősége van egy félig teljes Windows-környezet futtatására bármilyen USB-meghajtón. Ez hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor az adatvesztés annyira súlyos, hogy nem is tudja futtatni a helyreállítani kívánt merevlemezt, és megkönnyítheti a helyreállítási műveletek végrehajtását útközben is, ha valamilyen munkát kell végeznie. a barát vagy családtag PC-jén.

Végül ott van a technikus szintű előfizetés, amely 499 dollár, de ezt csak akkor szabad választania, ha vállalkozását adat-helyreállítási csomag segítségével hajtja végre, és olyan licencre van szüksége, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a szolgáltatás jogszerű felkínálását anélkül, hogy megtörné a a Szolgáltatási feltételek megállapodásait.

Nem számít, melyik csomaggal jár elkerülhetetlenül, az EaseUS 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál minden elérhető termékére.

Vevőszolgálat

Az EaseUS ügyfelek számára elérhető támogatási lehetőségek az egyik legszélesebb körben látottak, például a telefon, az e-mail és a 24/7 élő csevegés. Meg kell azonban jegyezni, hogy a hozzáféréshez nyújtott támogatás mértéke a megvásárolt licencszint mögött rejlik, a technikus felhasználók számára a legtöbb támogatási opcióval (beleértve az e-mail lekérdezések prioritási válaszidejét), míg a Pro felhasználók számára a második a sorban de továbbra is hozzáférhetnek ugyanahhoz a támogatási ismétlődő hálózathoz, amelyet a technikus felhasználók kapnak.

a easus élő chat támogatása

A telefonos támogatás azonban furcsa órákat tart az amerikai ügyfelek számára. A támogatási oldal szerint az ügynökök 17:00 és 18:00 között érhetők el, és azóta meghúztam az órákat, hogy hangsúlyozzam azok furcsaságát. Ez természetesen mindenkinek hasznos, aki csak az adatok helyreállítása után tér vissza hazaért a munkahelyéből, de bárki számára, aki helyben használja a technikus engedélyét, óriási gond lehet, ha csak ügynökök vannak kéznél, amikor már ágyba készülsz.

A következő lehetőség a 8 × 5 élő csevegés támogatása, amely hétfőtől péntekig 9:00 és 17:30 közötti UTC + 8 óráig tart. Néhány egyszerű kérdéssel és néhány további technikai kérdéssel együtt felvettük az élő csevegést, és az ügynök, akivel beszélgettünk, gyorsan és célszerűen mindent el tudott kezdeni..

Következtetés

Az EaseUS Data Recovery Pro for Windows egy képes adat-helyreállítási csomag, amely szinte az összes teljesítménytesztünket elvitte, miközben rendkívül minimális hatást gyakorolt ​​a rendszerünkre, amikor a helyreállítási folyamat futott.

Tervezése sokkal kevésbé szokásos, mint szoktuk, és abszolút több konfigurációs lehetőség is lehet, amelyekkel átgondolhatjuk a szkennelés megkezdése előtt, ám csillagjegyű ügyfélszolgálatának és olyan kiegészítő szolgáltatásoknak köszönhetően, mint például a kép előnézete és a Image Recognizer, továbbra is Szerintem az EaseUS megéri a belépés költségeit, annak néhány nyilvánvalóbb hiányossága ellenére.

Látogasson el az EaseUS oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector