Az eltávolítás helyreállítása a Windows Review 2020 programhoz

Az Remo Recovery már hosszú ideje a merevlemez helyreállítási játékában van, és a törzskönyv a Remo Recovery Pro szoftvercsalád legújabb frissítésében mutatkozik meg. A Windowshoz tartozó Remo Recovery Pro könnyen kezelhető és szupergyors, de magasabb ára elriasztja azokat az ügyfeleket, akiknek mélyreható megoldásra van szükségük, amely nem szakítja meg a bankot?

Olvassa el az Remo Recovery Pro ismertetőnkben, hogy megtudja!

Telepítés / aktiválás

Az eltávolítás, a telepítés és a regisztráció regisztrálása a Windows számára a Windows számára nagyon gyors folyamat, és kevesebb, mint öt perc alatt telt el a weboldalra való belépés és az első tesztek futtatása..

eltávolítás A telepítési folyamat helyreállítása

Bárki, aki megvásárolta az Remo Recover szolgáltatást, közvetlenül az ügyféltől regisztrálhatja licencét, ahelyett, hogy külső weboldalt kellene látogatnia, ami mindig jó érzés a megfelelő végrehajtáskor..

Tervezés / felhasználói élmény

Amikor a telepítési folyamat befejezése után először megnyitottam az Remo Recover szolgáltatást, olyan volt, mintha azonnal átvitték volna öt évvel a Windows 8.1 sötét éveire és annak rosszindulatú Metro blokkjának navigációs stílusához..

eltávolítás helyreállítása Windows áttekintés

Élénk színekkel és derékszöggel telvebb, mint valaha kért, úgy tűnik, hogy az Remo Recover szinte az összes tervezési megjegyzését a Microsoft története egyik leghíresebben gyűlölt mintájából vette át. Azonban ami az Remo Recover esztétikájában hiányzik, több, mint ami megkönnyíti a használatot, a funkcionalitást és a szolgáltatáskészlet mélységét.

Ami az egyszerű használatot illeti, az Remo kikerül az útjától, így a szoftver minden egyes lehetőségét részletesen ismerteti az ügyfél, mielőtt a felhasználó elvégzi a műveletet. Felfogja az adott művelet előnyeit, valamint meghatározza a helyzetet a felhasználó gondolatában, hogy mit kell vagy nem kellene számítania arra, hogy helyreálljon az adott módszer alkalmazásával.

Jellemzők

Mivel az egyik régebbi helyreállítási szoftvercég a keverékben, az Remo az évek során meglehetősen nagy tulajdonságokkal egészítette ki névjegyzékét, amelyek lenyűgözőek (szinte bármilyen áron):

  • Operációs rendszerek: Windows, OSX, iOS, Android
  • FAT (FAT12, FAT16 és FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + és NTFS fájlrendszer-helyreállítás
  • Csak média helyreállítás
  • 300+ támogatott fájltípus, beleértve a tömörített fájlokat (ZIP, RAR, ISO, stb.)
  • Elveszett a partíció helyreállítása
  • Elveszett meghajtó helyreállítása
  • RAW meghajtó helyreállítása
  • E-mail helyreállítás az MS Outlookból és az Outlook Expressből

Teljesítmény

Az Remo Recover Pro adat-helyreállítási képességeinek teszteléséhez öt különféle fájltípust tároltunk (és töröltünk) - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip és * .txt - hogy megnézhessük, hogyan tud helyreállítani az adatokat egy SSD, HDD és USB flash meghajtó.

Az első teszthez elvégeztem egy alapszkennelést az 1 TB Seagate 7200RPM készüléken, hogy megnézem, mit tud felhívni. Feljegyeztük, hogy mennyi ideig tartott a letapogatás tesztrendszerünkön, amely egy hetedik generációs Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-es processzort (zárt hurkú folyadékhűtéskor 5,1 GHz-re overclockolt), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-ot, 256 GB m.2 SSD, 1 TB merevlemez és NVIDIA GTX 1070 GPU.

A mély letapogatás alatt nem volt észrevehető hatás a rendszerünkre, és a max Remo Recover Pro csak a CPU körülbelül 4% -át, a RAM memória 13% -át és 208,5 MB / s-ot használt a beolvasandó HDD-n..

távolítsa el a feladatkezelő helyreállítását

Más felülvizsgált szoftverektől eltérően, amelyeket felülvizsgáltunk, az Scan megtakarításának időtakarékossága a szkennelés idejének megtakarítása érdekében lehetővé teszi a keresett fájl pontos típusának meghatározását, mielőtt a szkennelés aktiválódna. Ezek a médiafájlok, például a * .png és a * .mp4, egészen a sokkal részletesebb opciókig terjednek, például a Microsoft * .mdb adatbázis fájljaitól. Ez jelentősen lerövidíti a várakozási időt SSD-letapogatások esetén, és egy izmos darabot kivezet a várakozási folyamatból, amikor a funkciót kipróbáltam a HDD-n..

Ahogy további keresett fájltípusokat ad hozzá, az Remo élő becslést ad arra vonatkozóan, hogy meddig várható el a vizsgálat. Kipróbáltunk néhány különböző típusú vizsgálatot, kezdve a teljes HDD letapogatástól a könnyű * .mov-keresésig az SSD-n.

Mivel annyi különféle paramétert kell keresni, hogy nehéz az Remo Recover teljesítményét pontosan 1: 1 arányban értékelni ezen a téren lévő más szoftverekkel összehasonlítva, de mindazonáltal az Remo továbbra is lenyűgözött minket olyan órás szkennelési időkkel a HDD-n, ahol a versenytársak kétszer is elvégezhetik , akár háromszor is lehet ugyanahhoz a feladathoz.

Meg kell jegyeznünk, hogy a Windows alkalmazás teljesítménye néha kissé foltos lehet, és minden alkalommal elveszítjük a gombokat vagy a funkciókat, amelyek csak akkor térnek vissza, ha a szoftvert teljesen újraindítottuk a semmiből..

Árazás

Amellett, hogy mind a leggyorsabb, mind a legtöbb szolgáltatásban gazdag adat-helyreállító szoftver, amelyet teszteltünk, az Remo Recover Pro egyben a legdrágább címet is viseli..

távolítsa el az árakat

A Pro licencért 99,00 dollárért semmi hiányzik arról, hogy az Remo szerint mit érdemel a szoftvere, bár nem vagyok biztos benne, hogy egyetértek-e ezekkel. Azt hiszem, még mindig megszerezheti annak a funkcionalitásnak és teljesítménynek a 90% -át, amelyet az Remo biztosít a költségek töredékénél, és ha annyit számít fel, azt mondja, hogy valószínűleg nem olyan összhangban állnak az ügyfelekkel, mint gondolják.

Ez azt jelenti, hogy a társaság továbbra is három másik árszínvonalat kínál más szoftveropcióikhoz, köztük az Remo Home Edition 39,97 dollárért és a Media Edition 49,97 dollárért..

Minden kiadáshoz valamivel több szolgáltatás van hozzáadva, mint az előzőnél (például a média helyreállítása csak a Media / Pro kiadásokban), így a megvásárolt opció végső soron függ a visszaállítani kívánt fájl típusától, valamint a mélységtől a törléshez használt módszer eleme.

Tudjon meg többet az egyes licencekkel járó konkrét előnyökről, ha megnézi az itt hivatkozott Remo árazási oldalt.

Vevőszolgálat

Az Remo élő ügyfélszolgálatot kínál hétfőtől péntekig 7: 00–5: 00 PST telefonon vagy 24 x 5 élő csevegési támogatáson keresztül.

Az a képviselő, akivel online beszéltünk, egyaránt ismeri a terméket és képes volt odajutni oda, ahova gyorsan el kellett mennünk, anélkül, hogy hosszabb szünetet kellett volna venni az egyes műszaki kérdések között.

A vállalat GYIK oldala és a tudásbázis nem volt olyan lenyűgöző, ám még mindig választ adott a legtöbb kérdésre, amelyet jó gondolkodásunk szerint feltettünk, mielőtt úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az élő csevegés funkcióját. Egy bónusz szinte az összes rendelkezésre álló oktatóprogram vizuális formában van elrendezve, legyen az kép-kép vagy teljes videó, hasznos elbeszéléssel.

Következtetés

Akár teljesen új vagy az adatjavító, akár egy régi szakértő, az Remo Recovery olyan szoftvercsomagot kínál, amely az Ön igényeinek megfelelően épült fel. A többszintű árképzési struktúra, amely csak bizonyos fájltípusokat állít elő, lehet, hogy egyesek számára, de az SSD letapogatások során látott rendkívül gyors eredmények, valamint az Remo által kínált lenyűgöző külső funkciók és kiegészítők száma elegendő volt ahhoz, hogy a szoftver.

Látogasson el az Remo Recover oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 21 =

Adblock
detector