Az elveszített fényképek helyreállítása az Android-eszközön

Hogyan lehet visszaállítani az elveszett fényképeket az Android készülékről

Ha adataink és napi életünk annyi részét egyetlen eszközön tároljuk, néha kockázatos erőfeszítés lehet az összes fénykép helyben tárolt tárolása az Android okostelefonon vagy táblagépen. Akár baleset (károsodás, véletlen törlés), akár valaki, akit ismersz, átment a készüléken, és szándékosan törölte a megőrizni kívánt képeket, az években elhúzódó képek elárasztása ijesztő kilátás lehet.

Még ha a fotókat törölnék is, továbbra is reménykedhet a visszavételük. Olvassa el az útmutatónkat, és mindent megtudhat az elveszített fényképek helyreállításáról az Androidon.

Ez az útmutató minden Android telefonra és eszközre vonatkozik, beleértve a Samsung Galaxy termékcsaládot, a HTC-t, a Motorola-t, a Google Pixel-t, a Huawei-t, az LG-t, a Xiaomi-ot, az Oppo-t és mások.

Ellenőrizze a kukát a Google Fotókban

Az első, amelyet mindig ellenőriznie kell, miután elvesztette fényképeit az Androidon, a Google Fotók kuka mappájában található.

Ha egy fényképet helyileg törölnek az eszközéről, 60 napot töltenek a kukában, mielőtt teljesen eltűnik. Ha továbbra is a törlés ezen ablakon belül van, akkor próbálkozzon ezzel az opcióval.

A Kuka mappa eléréséhez először nyissa meg a Google Fotók alkalmazást a kezdőképernyőn:

android fotók app

Miután az alkalmazás nyitva van, a bal felső sarokban koppintson a Menü:

android fotók menü

Ezután keresse meg a feliratozott mappát Szemét:

Az elveszített fényképek helyreállítása az Android-eszközön

Innentől az Android készülékéről az elmúlt 60 nap során törölt összes fénykép teljes albumát láthatja. A kép (ek) helyreállításához tartsa lenyomva az album bármelyik képét, majd válassza ki az összes fotót, amelyet helyreállítani szeretne:

android fotók visszaállítása

Miután ezeket kiválasztotta, érintse meg a gombot visszaállítás gombot a képernyő alján, és jól kell menned!

Használjon helyreállítási szoftvert Androidra

Ha törölt egy fényképet, és már több mint 60 napja volt a szemétbe helyezése óta, akkor a következő elérhető lehetőség egy harmadik féltől származó adat-helyreállítási csomag igénybevétele..

Az olyan alkalmazások, mint az EaseUS for Android, megkönnyítik az átlagos felhasználó számára, hogy a helyreállítási műveleteket közvetlenül az eszközéről végezzék el - nincs szükség asztali vagy laptopra.

Ez csak egy a tucatnyi adat-helyreállítási lehetőség közül, és a helyreállítási folyamat az egyes eszközökönként eltérő lehet. Ugyanakkor az adat-helyreállítási csomagok a legjobb esélyek a régi vagy elveszett összegyűjtött képek visszaszerzésére, és sokuk lehetővé teszi egy bizonyos számú fájl vagy fénykép helyreállítását, mielőtt a teljes fizetős előfizetésre frissítik..

Hogyan lehet megakadályozni az elveszett fényképeket az Androidon a jövőben

Annak érdekében, hogy a jövőben ne veszítsen el fotóit elveszítéstől, javasoljuk, hogy mindig tartsa fenn a Google Fotó automatikus biztonsági mentési szolgáltatását, amely alapértelmezés szerint be van kapcsolva az Android-eszköz első beállításakor.

Amikor először létrehozza vagy hozzáadja Gmail-fiókját az eszközéhez, a Google automatikusan elosztja a 15 GB-os fényképmentést az e-mailben regisztrált eszközökre..

Az iOS-szel ellentétben, amely csak akkor szinkronizálja a biztonsági másolatot, amikor az eszköz be van dugva és csatlakozik egy WiFi hotspothoz, a Google Fotók automatikusan biztonsági másolatot készít a fényképeiről minden egyes alkalommal, amikor egy fényképet készít, és az eszközre menti..

Ez sokkal jobb módszer. Ha egy csomó fényképet készít egy csónakkal töltött vakációról a családdal, de véletlenül dobja el a telefont a vízbe, mielőtt visszahúzná a partra, mindaddig, amíg a szolgálatot elvégezték, biztos lehet benne, hogy a képek meg fogják csinálni vissza a Google Fotók albumba a felhőben.

Összefüggő: A legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftverek

Ön is szerethetiData helyreállítási szoftverA 2020Data helyreállítási szoftver legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftvereHogyan tudja visszaszerezni az elveszett fényképeket az iOS-eszközön (iPhone, iPad stb.) Adat-helyreállítási szoftver10: sokkoló adatvesztési és katasztrófa utáni statisztikák

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 66

Adblock
detector