Disk Drill Pro Data Recovery, 2020 – áttekintés

A Disk Drill az egyik legrégebbi adat-helyreállítási szoftver opció a játékban, valamilyen formában létezik már 2010 óta. De csak azért, mert egy alkalmazás hosszú ideje működik, nem mindig azt jelenti, hogy jobb munkát végez, mint a többi a versenyre, tehát hogyan helyezkedik el a Disk Drill a rangsorban?

Spoiler figyelmeztetés: A Disk Drill Recovery Pro gyors és egyszerű használat, de nem felel meg a legjobban értékelt termékeknek, mint például az Data Rescue 5, amelyet itt áttekintettünk.

Olvassa el a Disk Drill Recovery Pro áttekintésünkben, hogy megtudja, mi tetszett és mi nem tetszett.

Telepítés / felhasználói élmény

lemezfúró pro tervezés

A Disk Drill telepítése a tesztrendszerünkbe gyors, fájdalommentes és kevesebb, mint három perc alatt eltelt a letöltéstől a CleverFiles webhelyen, hogy a szoftver aktiválva legyen és készen álljon az első szkennelésre..

A Disk Drill az egyik legmodernebb megjelenésű adat-helyreállítási alkalmazás, amelyet az utóbbi időben használtam, ugyanakkor ugyanazt a problémát érinti, mint az EaseUS, mivel minimális kialakítása valószínűleg túl minimális az átlagos felhasználó számára.

Annak meghatározása érdekében, hogy milyen fájltípusokat szeretnék keresni az első szkennelésnél, ahelyett, hogy elején volnék, és nyilvánvaló, a (nagyon korlátozott) beállítási menübe kellett belemerülnöm, hogy csak fájltípus alapján lehessen szkennelni. Aztán ahelyett, hogy hagytam volna szűrni fájltípuson, és beírni azt, egyedileg kellett választanom egy intuitív farendszeren keresztül, amelyet sokkal több baj volt használni, mint amennyit megéri.

Jellemzők

  • Operációs rendszerek: Windows, OSX, iOS, Android
  • FAT (FAT12, FAT16 és FAT32), ExFAT, ext2, ext3, HFS + és NTFS fájlrendszer-helyreállítás
  • 300+ támogatott fájltípus, beleértve a tömörített fájlokat (ZIP, RAR, ISO stb.)
  • RAW meghajtó helyreállítása

A Disk Drill szolgáltatáslistájának figyelemre méltó kiegészítése a Recovery Vault adatvédelmi funkciója, amely egy olyan szolgáltatást futtat a számítógép háttérben, amely aktívan figyeli a merevlemezeket a változások vagy a fájlok törlése szempontjából. Ez elmenti a fájlok metaadatait, így ha valaha is a jövőben helyre kívánja állítani azokat, a Disk Drill 100% -os sikerességi rátával rendelkezik a rekonstrukció során.

Teljesítmény

A Disk Drill Pro adat-helyreállítási képességeinek teszteléséhez öt különféle fájltípust tároltunk (és töröltünk) - * .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip és * .txt - hogy megnézhessük, hogyan tud helyreállítani az adatokat egy SSD, HDD és USB flash meghajtó.

Az első teszthez elvégeztem egy alapvető szkennelést az 1 TB Seagate 7200RPM készüléken, hogy megnézhessem, mire képes az. Feljegyeztük, hogy mennyi ideig tartott a letapogatás tesztrendszerünkön, amely egy hetedik generációs Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-es processzort tartalmaz (5,1 GHz-re overclock-ra zárt hurkú folyadékhűtéssel), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-ot, 256 GB m.2 SSD, 1 TB merevlemez és NVIDIA GTX 1070 GPU.

disk drill pro teljesítmény

A mély letapogatás közben nem volt észrevehető hatás a rendszerünkre, és a max Disk Drillnél csak a processzorunk kb. 10% -át, a RAM memória 1% -át és a beolvasandó HDD-nál 117,5 MB / s-ot használtunk. Ugyanakkor, bár nem tudjuk pontosan, miért, amint az a fenti képernyőképen is látható, miközben a Disk Drill a Windows operációs rendszert futtatta, a megnövekedett lemezaktivitást a Rendszer alkalmazásának tulajdonította, nem pedig magának a Disk Drillnek.

A Disk Drill Recovery Pro által visszaadott eredmények vegyesek voltak, és egyes kép- és videofájlok felépültek a helyreállítás során, míg más, egész fájlok, például az .exe és .zip 100% -os fájltájékoztatással képesek voltak kihozni ezeket..

A fájl előnézete ugyanolyan foltos volt, és valójában nem tűnt úgy, hogy rekonstruálnánk az eredetileg törölt fájlokat. Tekintettel arra, hogy sok más program kiemelkedik az előnézeti osztályon, csalódást okozott, hogy oly sok hiányosságot látott a dolgok ezen oldalán a Disk Drill segítségével.

disk drill pro teljesítményvizsgálat

Ugyanakkor mind a HDD, mind az SSD tesztek esetében a teljes letapogatás gyanúsan gyors volt, összesen mindössze 36 percet vesz igénybe a merevlemezen, és 13 percet az SSD-n. Ezek az eredmények tiszta a vizet fújják ki a verseny többi részéből, bár feltételezzük, hogy ezek az őrült gyors szkennelési idők okozhatják a bűnösnek azt a kérdést, hogy miért okozott nekünk nehézségeket egyes fájlok helyreállításakor.

Árazás

Az összes adat-helyreállítási szoftver opcióról, amelyet áttekintettünk erre a körre, a CleverFiles messze és messze kínál a legtöbb lehetőséget a Lemezfúró program ingyenes változatán. Ingyenes felhasználók férhetnek hozzá a Disk Drill összes szolgáltatásához, beleértve a garantált helyreállítási adatvédelmi szolgáltatást, korlátlan adatmentést és korlátlan beolvasást / fájl-előnézetet.

disk drill pro teljesítményvizsgálat

Az egyetlen korlátozás a helyrehozott adatok 500 MB-os felső korlátja, amelynek felszámolásához legalább 89,00 USD-t kell fizetnie. A Pro licenc hozzáférést biztosít az ingyenes verzió ugyanazon szolgáltatásaihoz, bármilyen meghajtóra visszaállítható adatmennyiség korlátozása nélkül..

A ragaszkodási pont itt a három számítógépes felhasználó maximális száma, amelyet 399 dollárért vásárolnak meg egy kereskedelmi licenc megvásárlásával. A kereskedelmi felhasználók nem férnek hozzá semmilyen extra funkcióhoz, azonban felhatalmazással vannak arra, hogy korlátlan számú gépen telepítsék és használják a szoftvert, miközben hozzáférnek a „Prioritás támogatáshoz”, bár a cég webhelyén vagy a TOS, mit jelent pontosan ez.

Vevőszolgálat

A Disk Drill készítőinek, a CleverFiles-nek csak egy kapcsolatfelvételi lehetősége van a segítségre, és az volt, hogy jegyet küldött a cég támogatási oldalán..

Furcsa módon a GYIK a látszólag független témák teljes listáját is tartalmazta, például „Hogyan töltsük le a Netflix-et Mac-en”, ahol több olyan külső program ajánlott, amelyeknek semmi köze nincs a DiskDrill-hez. Az egyetlen feltételezésem itt az, hogy a cég megpróbált megragadni bizonyos keresőszavakat a Google-on eladásaik növelése érdekében, mivel úgy tűnik, hogy a társaság webhelyén láttam kívülálló cikkek közül egyik sem semmilyen módon kapcsolódik az adatok helyreállításához..

Következtetés

A Disk Drill Pro Adatmentés a Windows számára barátságos felhasználói felületet és tisztességes árképzési struktúrát kínál, de a vegyes helyreállítási eredmények kissé alulteljesítő ízt hagytak számunkban. Annak ellenére, hogy ez a játék egyik legrégebbi szoftvermegoldása, maga az alkalmazás küzdött olyan egyszerű fájl-előnézetekkel, amelyeket más olcsóbb adat-helyreállítási csomagok szögeztek, és egyenesen sok olyan fájltípust hiányzott, amelyeket vagy nem találtak, vagy nem sikerült az első keresés befejezése után rekonstruálni kell.

Ennek ellenére a Disk Drill versenytársaival szemben kínált gyorsaság és egyszerűség nem igazodik egymáshoz, tehát ha olyan helyreállítási programot keres, amelyet még a nagyszülei is kitalálhatnak, akkor ez lehet a lehetőség az Ön számára.!

Látogasson el a Disk Drill oldalra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 60

Adblock
detector