Stellar Data Recovery Windows Professional áttekintés

Csillagú Windows Data Recovery A Windows Professional v8.0.0.2 egy szilárd lehetőség az elveszett vagy törölt fájlok megmentésére a merevlemezről, különösen, ha kevésbé tech-hozzáértő felhasználó. De a magasabb ára és a viszonylag alapvető szkennelési lehetőségek nem feltétlenül a legjobb a szélsőségesebb felhasználók számára, akik a legtöbbet igénylik a helyreállítási csomagból.

Szóval, megéri-e ez a szoftver a belépés árát, vagy csak az ingyenes verzióból tudja megszerezni mindent, amire szüksége van? Olvassa el a Stellar Data Recovery Windows Professional áttekintésünkben, hogy megtudja!

Telepítés / Setup

Csillagok felállítva

A Windows 2003 v8.0.0.2 letöltése és telepítése a csillagokból származó adatok helyreállításának nagyon egyszerű folyamata. A cég letöltési oldaláról egyszerűen megtaláltuk a keresett fájlt, és a setup exe segítségével betöltöttük a teszt PC-re.

Miután telepítettük a programot, ideje volt aktiválni magán az alkalmazáson keresztül. Bemásoltuk a vásárlás után megadott licenc kódot, és a program képes volt regisztrálni magát, mindezt anélkül, hogy a folyamatban további böngészőablakokat nyitott volna meg..

Tervezés / felhasználói élmény

Miután a terméket regisztrálták, az alkalmazás fő kezdőképernyőjére vittünk, amely hét négyzetet jelenít meg, amelyeket ellenőrizni lehet a visszaállítani tervezett fájl típusától függően..

válassza ki a beolvasni kívánt helyet

válassza ki a helyreállítást

Ezek a lehetőségek a következők:

 • Irodai dokumentumok
 • mappák
 • e-mailek
 • fotók
 • Hang
 • Videók
 • Vagy az „Összes adat” keresése, amely az összes korábban említett kategóriát a teljes meghajtó egyetlen master-átkutatására csoportosítja.

kattintson az összes elveszített adat helyreállítására

A Stellar felhasználói élményének minden szempontját a lehető leginkább felhasználóbarátnak és bolondnak kell tekinteni, és össze kell forgatni azt, ami néha bonyolult műszaki folyamatot képez annak legfontosabb részeire, így könnyen érthetők.

Noha általában értékelem, amikor egy társaság egyszerűbbé teheti a laikus felhasználó számára a bonyolultabb karbantartási feladatokat, el kell ismernem, hogy a kezdőképernyőtől a lapolvasás indításához szükséges folyamat kissé túl könnyű lehetett..

Valójában nincs sok testreszabási lehetőség ahhoz, hogy milyen típusú fájlokat keressen, különösképp azon durva műfajtípusokon kívül, amelyeket a Stellar biztosít a szkennelési folyamat kezdetén. Személy szerint szeretnénk, ha egy fájlnevet vagy -típust keresnének, és ezzel csökkentik az összes szkennelési időt. Ennek ellenére továbbra is jó, ha van egy katalógus mindazról, ami törölve lett a meghajtóról, arra az esetre, ha van egy régi fájl, amelyet elfelejtettünk, és ez második megjelenést eredményez.

Miután a beolvasás befejeződött, megkapja a talált fájlok és mappák fa stílusú listáját, valamint egy szép kis funkciót, amely lehetővé teszi a törölt fájlok (vagy konkrétabban ebben az esetben a törölt képek) előnézetét. ), mielőtt úgy dönt, hogy helyrehozza őket.

Stellar Data Recovery Windows Professional áttekintés

Megtekintheti a szöveges fájlok és a megtalált .zip-archívumok tartalmát is. Ez egy újabb jó érintés, amely minden bizonnyal elősegíti a Stellar használatának élményét az felett, amit egyébként találhat ebben a térben.

Jellemzők

Az árért a Stellar Data Recovery Windows Professional v8.0.0.2 rendszeréből fakadóan számos szolgáltatás érhető el. Ezek közül több nem tartozik az adat helyreállításához, ám ennek ellenére hasznosak:

 • Operációs rendszerek: Windows, OSX, Linux, Virtuális gépek
 • FAT, ExFAT és NTFS fájlrendszer-helyreállítás
 • CD / DVD helyreállítás
 • RAW meghajtó helyreállítása
 • Partíció helyreállítása, létrehozása és kezelése
 • E-mail helyreállítás az MS Outlookból és az Outlook Expressből

Teljesítmény

A Stellar adatvisszaállítási képességeinek teszteléséhez öt különféle fájltípust (* .exe, * .jpeg, * .mp3, * .zip és * .txt) tároltunk (és töröltünk), hogy megnézhessük, hogyan tudja visszaállítani az adatokat egy SSD-ről, HDD és USB flash meghajtó.

Az első teszthez alapszkennelést végeztünk egy 1 TB Seagate 7200RPM-en, hogy megnézhessük, mire képes. Rögzítettük, hogy mennyi ideig tartott az első vizsgálat a 7. generációs Intel Core i7-7700K 4,2 GHz-es processzorral (amely 5,1 GHz-re van túlzárva zárt hurkú folyadékhűtéssel), 16 GB DDR4-3000MHz RAM-mal, egy 256 GB m.2 SSD, 1 TB merevlemez és NVIDIA GTX 1070 GPU.

Alig 1 perc 50 másodperc alatt telt el attól a pillanattól kezdve, amikor bekapcsoltuk a gyorskeresést, amíg be nem fejeződött, ami - tekintettel a HDD szkennelésére - valójában elég lenyűgöző. A dolgok SSD oldalán az idők még gyorsabbak voltak a gyors szkenneléshez, körülbelül egy percbe telt, mielőtt az összes visszatérített eredményt kiszámíthattuk volna..

a visszakereshető adatok áttekintése a beolvasás után

A gyors vizsgálat során a Stellar csak a nemrégiben törölt fájlokat és mappákat állította helyre a HDD-re, mivel legutóbbi Windows-verziónk körülbelül három hónappal ezelőtt elindult a tesztgépen. A telepítés előtt történt kemény újraformázáson túlmenően bármi elveszett, csak alapvető formában állítható elő a mély szkennelés opcióval.

Az 1 TB merevlemezen futtatott mély letapogatás összesen körülbelül 2 órát vett igénybe, és csak néhány olyan adatgyűjtést állítottunk elő, amelyek a meghajtón voltak, még mielőtt megtörtént volna a nulla írás formátum. Nyilvánvaló, hogy nincs sok olyan adat-helyreállítási szoftver opció, amelyek valójában sokkal megtehetik a zéró írás végrehajtását. De még mindig szeretnénk egy kicsit több információt megtekinteni a meghajtó korábbi állapotáról, miután a mélyreható vizsgálat lezárult.

Árazás

A Stellar Data Recovery egyaránt elérhető ingyenes és prémium verzióban. Van néhány fő különbség az ingyenes és a fizetett verziók között. Az egyik az, hogy mekkora adatot lehet visszaszerezni. A másik a mélység, amelyet a vizsgálat során meg kell találni azokat a fájlokat, amelyeket agresszívebb módszerekkel töröltek, mint az egyszerű Windows formázásnál..

csillagok adat-visszaszerzési Windows Professional

Számos választás érhető el, amikor a kívánt szoftver szintre kerül. Ehhez a felülvizsgálathoz, a Professional kiadást használtuk, bár a Stellar platform számos különféle tervvel rendelkezik, beleértve:

 • Normál: 49,99 USD
 • Profi: 79,99 USD
 • Prémium: 99,99 USD (rendszeresen 179,99 USD)
 • Technikus: 199 USD (rendszeresen 299 USD)
 • Eszköztár: 299 USD (rendszeresen 499 USD)

Az Sierlar Data Recovery webhelyen további részleteket találhat arról, hogy az egyes rétegek mit tartalmaznak. Nem számít, hogy melyik csomaggal jár, a Stellar 30 napos, kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál minden elérhető termékére..

Ha úgy dönt, hogy inkább az ingyenes útvonalat választja, akkor legfeljebb 1 TB fájlt lehet helyreállítani, és egyik fájl sem lehet nagyobb, mint 25 MB. Ez rendben van, ha csak néhány elveszített fényképet megragad itt és ott, de nagyobb fájlok (például videók) esetén elég gyorsan fel kell frissítenie a teljes verziót..

Vevőszolgálat

A Stella Data Recovery kiterjedt tudásbázist tart fenn, amely válaszol a legalapvetőbb kérdésekre, amelyek a szolgáltatással vagy annak működésével kapcsolatban merülhetnek fel. A bonyolultabb kérdésekben a Stellar termékeket a vállalat „24/5” segélyvonala támogatja, amely a nap bármely órájában rendelkezésre áll, hétfőtől péntekig.

csillagok helyreállítási támogatása

Azt állítottuk, hogy probléma merült fel a merevlemez partíció-helyreállítási aspektusával (ezt a kérdést először néhányszor tudtuk reprodukálni), és körülbelül három perc és két menübe telt, amíg kapcsolatba léptünk egy élő képviselővel.

A képviselő azonnal megértette a problémát, és úgy tűnt, hogy már készen áll a válaszra, anélkül, hogy a rendszerében megoldási utat kellene keresnie. Ugyanezen problémával kapcsolatos e-mailes megkeresésre kevés 18 óra alatt válaszoltak, ami körülbelül az e-mailes támogatás támogatása.

Következtetés

Csillagok helyreállítása A Windows Professional v8.0.0.2 egy szilárd lehetőség azok számára, akik véletlenül törölték a fontos fájlokat a merevlemezről. De lehet, hogy nem elég alapos, ha mély formátum után próbál helyreállni.

A gyors szkennelés gyors és hatékony volt mind a HDD, mind az SSD szkennelésnél, és a folyamat folyamán nem vett fel sok erőforrást. A cég műszaki támogatási lehetőségei rendkívül magas színvonalúak voltak, és 79,99 dollár lakásért sok funkciót kap a versenyhez képest.

Ha olyan jó induló adat-helyreállítási lehetőséget keres, amely egyedi bónuszokat kínál, mint például a Live File Previews és a felhasználóbarát felület elemei, akkor a Stellar Data Recovery Windows Professional v8 lehet a megfelelő választás az Ön számára!

Látogasson el a Stellar Data Recovery webhelyre

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Adblock
detector