10 cele mai bune alternative la PingPlotter

10 cele mai bune alternative la PingPlotter

PingPlotter este un instrument popular de monitorizare a rețelei care a ajutat nenumărate organizații să-și rezolve problemele rețelelor. PingPlotter preia informații despre performanța rețelei dvs. și o înregistrează într-un format grafic, astfel încât să puteți analiza performanța rețelei. Cu toate acestea, există o serie de limitări, motiv pentru care am creat o listă cu cele mai bune x alternative la ping plotter.

Înainte de a analiza alternativele, să ne uităm la unele dintre limitările Pingplotter:

 • Caracteristici limitate
 • Grafică învechită
 • Comunicarea se limitează la utilizarea portului TCP 9636
 • Fără interfață de hartă

Iată o listă cu cele mai bune X alternative la Pingplotter:

 1. TraceRoute NG (UTILIZARE GRATUITĂ)- Analiza căii de rețea live folosind TCP și ICMP care rulează pe Windows.
 2. Monitor de rețea PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)- O suită de instrumente de gestionare a rețelei care include monitoare Traceroute și Ping. Se execută pe Windows Server.
 3. WinMTR - Un instrument gratuit pentru Ping și Traceroute pentru Windows.
 4. Path Analyzer Pro - Un pachet util de traceroute, rezoluții DNS, rezoluții whois și rezoluții ASN / ISP pentru Windows și Mac OS.
 5. Deschide Visual TraceRoute - Acest instrument gratuit de traceroute prezintă traseele de comunicare pe o hartă din lumea reală. Se execută pe Windows, Mac OS și OpenSUSE Linux.
 6. CountryTraceRoute - Un traceroute gratuit care arată căile în direct și rulează pe Windows.
 7. NetScanTools Basic - Instrumente Ping, Traceroute, Whois și DNS într-o interfață simplă. Acest instrument rulează pe Windows și este liber de utilizat.
 8. SmokePing - Un instrument gratuit de ping open source care rulează pe Linux și BSD Unix.
 9. MultiPing - Un scaner de rețea bazat pe Ping și instrument de descoperire a dispozitivelor care rulează pe Windows.
 10. Bping - O variantă gratuită de linie de comandă Ping care este disponibilă pentru Windows.

1. TraceRoute NG (UTILIZARE GRATUITĂ)

Traceroute NG

TraceRoute NG este soluția de analiză a căilor de rețea și alternativa PingPlotter pentru Windows. TraceRoute NG oferă suport pentru IPv4 și IPv6 și pot detecta modificările căilor atunci când apar. Modificările traseului sunt monitorizate pe TCP și ICMP pentru a asigura vizibilitate maximă.

Odată în direct, TraceRoute NG poate fi utilizat pentru a identifica detalii precum adrese IP și nume de gazdă. În plus, puteți monitoriza, de asemenea, probleme de performanță, cum ar fi pierdere de pachete și latență. Toate acestea sunt monitorizate prin intermediul interfeței de utilizator simple, care oferă o afișare grafică a utilizării rețelei.

Per total TraceRoute NG este o alternativă gratuită la PingPlotter, care oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a monitoriza performanța rețelei și depanare pentru probleme cheie. Deși nu este la fel de sofisticat ca un instrument precum SolarWinds Network Performance Monitor, oferă toate elementele de bază necesare monitorizării unei rețele. Poti descarca TraceRoute NG gratuit.

SolarWinds TraceRoute NGDescarcă instrument 100% GRATUIT

2. Monitorul de rețea PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Captura de ecran a monitorului de rețea PRTG

Mai departe pe această listă avem Monitor de rețea PRTG. Monitor de rețea PRTG este un instrument de monitorizare a rețelei care oferă o gamă variată de funcții dincolo de cele furnizate de PingPlotter. Cu Monitor de rețea PRTG puteți rula scanări ping și Traceroute cu senzori configurabili.

Pentru monitorizarea Traceroute există un serviciu dedicat Traceroute Hop Count Sensor care este utilizat pentru a monitoriza numărul de salturi de care are nevoie un senzor înainte de a ajunge la un alt dispozitiv. Cu ajutorul senzorului Traceroute HopCount puteți vizualiza următoarele valori: Timpul de execuție și Numărul de hamei.

În plus, există un senzor Ping dedicat măsurării disponibilității dispozitivelor conectate. Cu Monitorul de rețea PRTGSenzor Ping puteți monitoriza următoarele valori: Timp de ping, Timpul minim de ping atunci când se utilizează mai mult de un Ping pe interval, Timpul maxim de ping când utilizați mai mult de un Ping pe interval și pierderea de pachete ca procent.

Monitor de rețea PRTG este una dintre cele mai bune alternative PingPlotter pe baza interfeței sale moderne de utilizator. Experiența de monitorizare se remarcă printre alte instrumente similare din această listă. Există o versiune gratuită a Monitor de rețea PRTG care permite monitorizarea gratuită a până la 100 de senzori. Dacă aveți nevoie de versiuni mai plătite de PRTG 500, începeți de la 1.600 USD (1.206 £) pentru 500 de senzori. Este deasemenea o 30 de zile de încercare gratuită puteți descărca mai jos.

Paessler PRTGDescarcă încercare GRATUITĂ de 30 de zile

3. WinMTR

WinMTR

WinMTR este un instrument Ping și Traceroute bazat pe Windows. A folosi WinMTR tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele de gazdă sau adresa IP de destinație a două puncte pe care doriți să le monitorizați. Instrumentul va monitoriza calitatea conexiunii dintre cele două puncte și vă va transmite rezultatele pentru analiză.

Odată ce scanarea dvs. ping este finalizată, puteți vizualiza rezultatele ca fiind HTML sau .fișier txt. Puteți utiliza aceste informații pentru a căuta problemele pe care le-ați putea lipsi. De exemplu, puteți vedea câte hame există între cele două puncte pentru a vedea dacă transferurile de pachete sunt eficiente sau nu.

Acest instrument este disponibil în toate versiunile Windows pe 32 și 64 de biți, ceea ce îl face ideal pentru orice rețea care folosește sistemul de operare. WinMTR este totul-în-toate o alternativă fiabilă pentru cei care caută monitorizarea diagnosticului de rețea în rețele mici. Principala limitare este lipsa sa de caracteristici grafice. WinMTR poate fi descărcat gratuit aici.

4. Analizator de cale pro

Path Analyzer Pro

Path Analyzer Pro este un instrument de monitorizare a rețelei care poate fi rulat traceroute, DNS rezoluții, rezoluții whois și Rezoluții ASN / ISP. Cu alte cuvinte, puteți utiliza acest instrument pentru a găsi adrese IP, adrese de e-mail, căi de rețea și monitoriza disponibilitatea rețelei. Toate aceste informații pot fi vizualizate în continuare prin crearea de rapoarte.

Acest instrument este o soluție ideală pentru utilizatorii care caută o experiență vizuală, deoarece puteți crea grafice care afișează probleme precum latență și bruiaj. Posibilitatea de a utiliza aceste grafice este extrem de utilă pentru a ține la curent evenimentele pe măsură ce apar și pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic important.

Path Analyzer Pro este disponibil pe Mac OS și ferestre (deși versiunea Windows este limitată la Windows XP, perspectivă și Windows 2003 Server. Prețul căii Analizor Pro începe de la 29,95 USD (22,59 £) pentru o licență personală individuală și 89,95 USD (67,84 GBP) pentru un utilizator de afaceri. Există, de asemenea, o versiune gratuită limitată care poate fi descărcată aici.

5. Deschide Visual Traceroute

Deschide Visual Traceroute

Dacă sunteți în căutarea unui instrument Traceroute cu sursa deschisă, nu ar trebui să vă uitați mai departe Deschide Visual Traceroute. Deschide Visual Traceroute vă permite să vizualizați o hartă 3D a lumii pentru a vedea cum datele călătoresc de la computer la server. De asemenea, puteți utiliza hărți 2D dacă hardware-ul dvs. nu poate suporta harta 3D.

Deschide Visual Traceroute are și un sniffer de pachete. Cu snifferul de pachete puteți vedea ce date sunt trimise prin rețeaua dvs. Funcția de adulmire a pachetelor este utilă, deoarece vă poate ajuta să vedeți dacă există servicii care blochează lățimea de bandă sau dacă vreun atacator a încălcat rețeaua. Este deasemenea o Cercetare Whois caracteristică, astfel încât să puteți găsi mai multe informații despre domenii specifice.

Pentru organizațiile mai mici care doresc o experiență Traceroute mai vizuală, Deschide Visual Traceroute este ideal. Pe Windows, Deschide Visual Traceroute este disponibil pentru Windows XP, perspectivă, 7, 8 și 10. Puteți utiliza, de asemenea Deschide Visual Traceroute pe OpenSUSE și Mac OS, de asemenea. Puteți descărca gratuit acest instrument folosind acest link aici.

6. CountryTraceRoute

CountryTraceroute

CountryTraceRoute este o aplicație rapidă și ușoară de Traceroute de la Nirsoft. Interfața grafică poate să nu arate la fel de fantezistă ca și alte instrumente din această listă, dar aceasta nu o încetinește în timpul utilizării live. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un URL în bara de căutare, să apăsați Merge și puteți vedea numărul de hamei, adresa IP, numele gazdei, țară și media milisecunde a lungimii conexiunii.

Oricine caută un utilitar Traceroute de bază va fi complet susținut de CountryTraceRoute. Cu toate acestea, dacă doriți o experiență mai vizuală, cu siguranță ar trebui să alegeți un instrument alternativ. CountryTraceRoute este disponibil din fiecare versiune a Windows 2000, până la Windows 10. Puteți descărca CountryTraceRoute gratis aici.

7. NetScanTools Basic

Instrumente NetScan de bază

NetScanTools Basic este un instrument de ping barebones și Traceroute disponibil pentru Windows. Cu NetScanTools Basic poți alerga scanări ping, traceroute, căutări whois, și Rezoluție IP / nume gazdă. Interfața de utilizator este incredibil de simplă pentru a naviga cu fiecare instrument listat pe partea stângă, astfel încât să poată fi accesat.

Când faceți clic pe Ping și traceroute instrumente pe care vi se cere să introduceți un nume de gazdă țintă sau o adresă IPv4 înainte de a apăsa Fă Ping pentru a rula o scanare ping. Vi se arată apoi un tabel cu rezultatele detaliate Ping #, Răspuns IPv4, Timp (Domnișoară), TTL și stare. Puteți apoi faceți clic dreapta pe rezultate pentru a imprima sau a salva o copie.

Există, de asemenea, un instrument de ping grafic care afișează un grafic al rezultatelor scanării ping. Puteți configura ce informații vor fi afișate prin introducerea Întârziere între pings, Timp de răspuns, și Numărul Max Hop. Graficul vă arată apoi Ping RTT și Răspunsuri lipsă.

Netscantools Basic este una dintre cele mai versatile alternative la PingPlotter din această listă. Dacă doriți să descărcați NetScanTools Basic pentru Windows, puteți face acest lucru gratuit prin intermediul acestui link aici.

8. SmokePing

Captură de ecran SmokePing

SmokePing este un sursa deschisa instrument de măsurare ping și latență care s-a dovedit popular în rândul administratorilor de rețea. SmokePing are diagrame de latență în direct să vă spun cum performanța rețelei. Configurarea acestui instrument este incredibil de ușoară și îl puteți folosi pentru a programa ping-uri la anumite intervale de timp, astfel încât rețeaua dvs. să fie monitorizată atunci când doriți.

Când sistemul detectează o latență neobișnuit de mare, vi se transmite o alertă. Alertele sunt declanșate cu praguri astfel încât să primiți notificări doar atunci când trebuie să luați măsuri. Cu toate acestea, dacă doriți să monitorizați mai îndeaproape performanța, există o mulțime de opțiuni de vizualizare care vă vor susține. De exemplu, puteți genera grafice pentru a vizualiza scanările ping și efectul problemelor de performanță, cum ar fi pierderea de pachete.

SmokePing este o alegere ideală pentru organizațiile care caută un instrument gratuit de măsurare a latenței Linux și BSD. Poti descarca SmokePing aici.

9. Multiplarea

MultiPing

MultiPing este un monitor ping bazat pe Windows care oferă un caracteristică de descoperire a rețelei. Puteți scana o listă de IP-uri și adăugați automat dispozitive în mediul dvs. de monitorizare. Valori cu care puteți monitoriza MultiPing include procentul de pierdere a pachetelor și latență (minim, maxim și mediu). Platforma are de asemenea suport pentru IPv4 și IPv6, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a monitoriza performanța rețelei.

Eforturile dvs. de monitorizare sunt acceptate printr-un sistem de alertă care trimite o notificare la adresa dvs. de e-mail dacă este identificată o problemă. Cu MultiPing nu vă limitați la monitorizarea evenimentelor în timp real. Puteți naviga în istoricul performanței rețelei pentru a vedea dacă există anumite tendințe cheie pe care le-ați ratat.

MultiPing este, de asemenea, o alegere bună dacă mai utilizați încă PingPlotter din cauza opțiunilor sale de integrare. Puteți cumpăra MultiPing pentru un preț de 39,99 USD (30,16 £). Acest preț cumpără pentru tine un an de actualizări gratuite și opțiunea de a monitoriza țintele nelimitate. De asemenea, puteți descărca MultiPing trial gratuit pe Windows prin acest link aici.

10. Bping

Captura de ecran Bping

În cele din urmă avem Bping (bip!), care este un instrument de ping Windows care permite să emită un semnal sonor de fiecare dată când primește o replică. Puteți, de asemenea, să îl configurați pentru a emite un semnal sonor atunci când nu primește nici o replică. Poti alegeți fișiere wav personalizate pentru a juca dacă doriți să schimbați sunetele implicite cu ceva mai familiar.

Bping verifică și conexiunea la internet și evidențiază adresele IP disponibile într-o rețea. În timp ce sistemul este puțin rudimentar, bipurile auditive sunt excelente pentru a vă menține în bucle peste modificările din rețeaua dvs. Bping poate fi descărcat gratuit pe Windows aici.

Cele mai bune alternative la PingPlotter: TraceRoute NG și WinMTR

Indiferent de instrumentul Traceroute pe care îl utilizați, există o mulțime de alternative la PingPlotter. Instrumente de traceroute din școala veche, cum ar fi TraceRoute NG și WinMTR vă oferă elementele esențiale necesare monitorizării rețelei dvs. Dacă aveți nevoie de un instrument mai versatil și mai modern, atunci un instrument de genul Monitor de rețea PRTG ar fi o alegere mai bună. De asemenea, pentru întreprinderile care necesită mai multă vizualizare, un instrument precum Deschide Visual Traceroute ar fi o potrivire bună.

Nu există două medii la fel, așa că dacă un instrument nu funcționează pentru mediul dvs., încercați altul. Cea mai mare considerație este dacă doriți un instrument simplu sau unul care să încorporeze vizualizarea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 57

Adblock
detector