10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

HP este unul dintre cele mai mari nume în calculul întreprinderii. Brandul și-a construit o reputație de a furniza produse fiabile la prețuri competitive. HP a fabricat totul, de la computere la imprimante, switch-uri, routere și servere. Cu toate acestea, la fel ca toți producătorii, toate aceste instrumente trebuie totuși monitorizate pentru a avea performanțe pe termen lung. În acest articol, vom analiza cele mai bune 9 instrumente de monitorizare HP & software-ul.

Dacă aveți timp scurt, aici este al nostru lista celor zece cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP:

  1. Server SolarWinds & Monitor de aplicație (TRIAL GRATUIT) Un monitor de server de la cel mai important producător de software de gestionare a infrastructurii din lume. Se execută pe Windows Server.
  2. Paessler PRTG Monitorizare dispozitiv HP cu PRTG (GRATUIT) Monitorizarea HP ca parte a unei rețele unificate, server și monitorizare a aplicațiilor. Se execută pe Windows Server.
  3. Site24x7 Monitorizare a dispozitivelor de rețea HP (TRIAL GRATUIT) Monitor de infrastructură bazat pe cloud cu accent pe suportul pentru aplicații web. Include șabloane pentru monitorizarea dispozitivului HP.
  4. Atera (TRIAL GRATUIT) Un sistem de monitorizare și gestionare a infrastructurii creat pentru furnizorii de servicii gestionați.
  5. ManageEngine OpManager Gestionează serverele HP, echipamentele de rețea și punctele finale cu acest sistem de gestionare a rețelei care rulează pe Windows Server și Linux.
  6. LogicMonitor O rețea extensibilă, server și monitor de aplicație cu o adaptare specială pentru monitorizarea echipamentelor HP.
  7. eG Enterprise Un monitor de infrastructură care include monitorizarea HP-UX. Disponibil în versiuni gratuite și plătite.
  8. Extensie de conector AppDynamics OpenStack pentru serviciile HP Cloud Un sistem de monitorizare a aplicațiilor care poate fi extins cu monitorizarea specializată a serviciilor cloud HP.
  9. Zenoss Un monitor de infrastructură care poate fi adaptat prin adăugarea de pluginuri. Există numeroase plugin-uri orientate către HP disponibile pentru sistem.
  10. Deschideți monitorul hardware Un monitor open source, gratuit, care raportează stările hardware-ului. Se execută pe Windows și Linux.

Cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP & Software-ul

1. Server SolarWinds & Monitor de aplicație (TRIAL GRATUIT)

Serverul și monitorul aplicațiilor SolarWinds

Server SolarWinds & Monitor de aplicații poate monitoriza serverele HP. Platforma poate măsura valori de sănătate, cum ar fi timpul de răspuns al serverului, pachet pierderi, reţea latență, disc spaţiu folosit, și multe altele pentru a vă oferi o idee de performanță. În plus, alte detalii oferă contextul performanței hardware-ului HP. CPU CPU, alimentare electrică, memorie, baterie, și viteza ventilatorului sunt câteva dintre componentele pe care le puteți monitoriza.

Alertele de monitorizare vă vor anunța când există o problemă. Dacă există, cu un singur clic puteți reporniți serverul de la distanță, start, Stop sau repornire procesele pe server și vizualizați jurnalele de evenimente. Posibilitatea de a răspunde direct în acest fel ajută la reducerea timpului necesar pentru rezolvarea problemelor hardware.

Pentru monitorizare pe termen lung, Server SolarWinds & Monitor de aplicații are o planificarea capacitatii caracteristică. Puteți vizualiza o prognoză a capacității pentru valori cheie, cum ar fi Procesor, disc, memorie, și resurse de rețea. Acestea pot fi vizualizate sub formă de diagrame. De exemplu, puteți utiliza o Graficul de prognoză a capacității procesorului pentru a analiza modul în care nevoile resurselor dvs. hardware se vor schimba în timp.

În general, dacă căutați o platformă care combină monitorizarea serverului cu funcțiile de remediere, Server SolarWinds & Aplicație Monitor este un instrument demn de luat în considerare. Server SolarWinds & Monitor de aplicații pornește de la un preț de 2.995 USD (2.421 GBP). Puteți descărca versiunea de încercare gratuită de 30 de zile.

Server SolarWinds & Aplicație Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

2. Monitorizarea dispozitivelor HP Paessler cu PRTG (PROBLE GRATUIT)

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

Paessler PRTG Network Monitor este un software de monitorizare a rețelei care poate monitoriza dispozitivele HP. Acestea includ calculatoare, imprimante, routere, întrerupătoare, Servere HP ProLiant, HPE BladeSystems, și altele. Instrumentul funcționează folosind senzori pentru a lua valori din elementele hardware. De exemplu, există senzori proiectați special pentru serverele HPE ProLiant care monitorizează starea de sănătate a sistemului, disc logic, controler de memorie, interfata retea, și disc fizic.

Cantitatea de vizibilitate pe care o aveți depinde de dispozitivul pe care îl monitorizați. La monitorizarea computerelor HP, Monitor de rețea PRTG captează date pe Procesor, folosirea memoriei, consum de lățime de bandă, și altele. Cu dispozitive precum imprimante, informațiile sunt mai specifice. De exemplu, puteți urmări disponibilitatea imprimantei și chiar primiți o notificare dacă se blochează cu hârtie.

notificări sistem este prag pe bază astfel încât să puteți configura atunci când sunt generate alerte. De exemplu, dacă utilizarea memoriei devine mai mare decât o anumită valoare, programul vă va trimite o alertă e-mail, mesaj, notificare push pe iOS sau Android, și altele. Sistemul este ușor de configurat, astfel încât să aveți un control complet asupra primirii unei alerte.

Monitor de rețea PRTG este gratuit dacă aveți mai puțin de 100 de senzori. Versiunile plătite ale PRTG Network Monitor încep de la 1.600 USD (1.293 GBP) pentru 500 senzori, 2.850 USD (2.304 £) pentru 1000 senzori, 5.950 USD (4.811 £) pentru 2500 senzori, 10.500 USD (8.490 £) pentru 5000 senzori și 14.500 USD (11.724 £) pentru senzori nelimitați. Există, de asemenea, o versiune nelimitată care acceptă cinci instalații de server pentru 60.000 USD (48.515 lire sterline). Puteți descărca versiunea de încercare gratuită prin intermediul acestui link aici.

Monitorizare dispozitive HP Paessler cu
PRTG Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

3. Site24x7 Monitorizare dispozitive de rețea HP (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

Site24x7 este un monitor de performanță bazat pe cloud care funcționează cu dispozitivele HP. Site24x7 descoperă automat dispozitivele HP conectat la rețea. De acolo, puteți monitoriza valori cum ar fi utilizarea discului, utilizarea memoriei, Utilizarea procesorului, număr de procese, pagini tipărite, numărul total de coliziuni, pachetele primite, și altele.

Sunt peste 1.000 de șabloane de dispozitiv pentru a vă ajuta să începeți mai repede. Există șabloane care nu sunt disponibile HP-Imprimanta, HP-Hub, Podul HP, Comutatoare de rutare HP, Comutatoare HP ProCurve, și altele. Dacă există probleme cu dispozitivele dvs., software-ul vă trimite o alertă pe dispozitivul dvs. mobil. Alertele vă mențin la curent dacă sunteți la birou sau în afara biroului.

Site24x7 este recomandat dacă doriți un monitor de infrastructură de înaltă calitate, dar accesibil. Site24x7 Planul de infrastructură are o versiune Starter care costă 9 USD (7,28 £) pe lună, cu suport pentru 10 servere / site-uri web și cinci interfețe de rețea. Dacă aveți nevoie să monitorizați mai multe dispozitive, va trebui să solicitați direct o ofertă de la companie. Prețul eșantionului este de aproximativ 9 USD (7,28 £) pe lună pentru 10 servere sau 89 USD (71,98 £) pe lună pentru 100 de servere. Puteți vedea o listă de dispozitive disponibile și accesați încercarea gratuită de 30 de zile pe această pagină.

Site24x7 Monitorizare a dispozitivului de rețea HP Încearcă încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

4. Atera (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

Atera este un monitorizare și gestionare la distanță (RMM) sistem care acceptă furnizori de servicii gestionați (MSPs). Platforma poate monitoriza rețelele, serverele și aplicațiile de pe site-ul clientului.

Capacitățile de monitorizare ale Atera nu sunt limitate la producători de hardware specific. Serviciul poate monitoriza și administra desktop-uri, laptopuri, imprimante și scanere realizate de HP. Platforma Atera poate fi alocată clientului unui MSP prin instalarea software-ului agentului pe site-ul clientului. Odată ce agentul este activ. Acesta va căuta prin rețea toate dispozitivele atașate și le va înregistra, listând producătorul și modelul fiecăruia împreună cu alte valori, cum ar fi numerele de versiune.

Inventarul echipamentelor ajută MSP-urile să îndreptați contractele pe care le gestionează cu clienții lor, deoarece prea des, companiile respective nu vor avea o listă exactă cu toate echipamentele lor înainte de a implementa un management adecvat cu un MSP. De asemenea, sistemul Atera va scana site-ul client pentru toți software instalează. Acesta este un alt factor esențial pentru contracte și se alimentează și la gestionarea licențelor software.

Atera continuă să monitorizați traficul de rețea, serverele și aplicațiile pentru a îndrepta dezastrul. Sistemul include, de asemenea, un Ghișeu de ajutor sistem care să permită utilizatorilor să ridice bilete pentru a rezolva problemele cu laptopurile și laptopurile lor, inclusiv cu produsele HP. Sistemul Help Desk permite tehnicienilor să obțină acces la distanță la aceste puncte și să utilizeze, de asemenea, un desktop la distanță serviciu care permite tehnicianului să preia controlul finalului cu acordul utilizatorului și cu utilizatorul capabil să urmărească toate acțiunile tehnicianului pe dispozitiv.

Sistemul Atera este un serviciu cloud, astfel încât MSP nu trebuie să instaleze niciun software sau să aibă servere locale pentru a rula sistemul. Consola din sistem poate fi accesată printr-un browser web de pe orice desktop sau laptop. Atera produce, de asemenea o aplicație gratuită pentru a activa accesul de pe dispozitive mobile.

Atera este taxat cu abonament iar serviciul este taxat pe tehnician, fie pe lună, fie pe an. Puteți încerca Atera pentru dvs. cu un 30 de zile de încercare gratuită.

AteraStart Trial GRATUIT de 30 de zile

5. ManageEngine OpManager

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

ManageEngine OpManager este o platformă de monitorizare a rețelei pentru ferestre și Linux care poate monitoriza dispozitivele HP. ManageEngine OpManager colectează date cum ar fi Utilizarea procesorului, utilizarea discului, I / O, utilizarea memoriei, procesele serverului, și altele. Puteți vizualiza datele de performanță printr-un tablou de bord în timp real care vă arată informații despre performanță, cum ar fi Dispozitive după disponibilitate, Utilizarea procesorului în timp real, și Alarme recente.

Dacă doriți o perspectivă diferită, puteți genera grafice pe Utilizarea procesorului, Utilizarea memoriei, Pierdere de pachete, Disponibilitate, Timp de raspuns și Utilizarea discului a dispozitivelor HP. Aceste grafice vă spun cum se schimbă performanța dispozitivului în timp și evidențiază problemele de sănătate de care trebuie să fiți conștienți.

Totuși, în caz că îți lipsește ceva, ManageEngine Op Manager are alarme. Alarmele vă notifică când sunt descoperite probleme hardware. Puteți configura acestea cu praguri. Pentru dispozitivele HP, alarmele sunt preconfigurate în afara locului deci nu trebuie să setați parametrii manual.

Există trei versiuni de ManageEngine OpManager disponibil pentru achiziționare: Ediție standard, ediție profesională și Enterprise Edition. Ediția standard începe de la 245 USD (198 £) pentru 1000 de dispozitive. Ediția profesională începe de la 345 USD (278 £) pentru 1000 de dispozitive și include funcții suplimentare, cum ar fi monitorizarea VMware și monitorizarea Hyper-V. Enterprise Edition începe de la 11.545 USD (9.335 de lire sterline) pentru până la 10.000 de dispozitive și o serie de funcții suplimentare. Puteți descărca versiunea de încercare gratuită.

6. LogicMonitor

Captură de ecran LogicMonitor

LogicMonitor este un monitor de infrastructură fără agent cu suport pentru dispozitivele HP. LogicMonitor are LogicModules acel sprijin Dispozitive de stocare HP LeftHand, Manager de stocare rețea HP LeftHand, Instantanee HP LeftHand, Servere HP, și Comutatoare HP. Se înregistrează o gamă de valori pentru fiecare tip de dispozitiv. De exemplu, pentru servere, LogicMonitor măsoară starea SMART, starea memoriei, starea ventilatorului procesorului, starea unității fizice, starea unității logice și multe altele.

Pentru a utiliza monitorizarea HP va trebui să instalați pagina de sistem HP Management Management. Procesul este simplu și, odată finalizat, veți putea să vă gestionați infrastructura dintr-o locație. Veți avea, de asemenea, funcții automate, cum ar fi alertele la dispoziția dvs., pentru a vă anunța atunci când un dispozitiv întâmpină dificultăți. Configurarea alertelor te oferă mai mult control asupra trimiterii de e-mailuri.

Există două categorii principale de opțiuni de prețuri pentru LogicMonitor: Prețuri standard și prețuri la furnizorii de servicii. În cadrul modelului de tarifare standard, care sunt trei versiuni ale LogicMonitor; Starter, Pro și Enterprise. Versiunea Starter acceptă 50 de dispozitive plus, versiunea Pro 100 plus dispozitive, iar versiunea Enterprise acceptă dispozitive 200 plus.

Versiunile de preț ale furnizorului de servicii se numesc SP Pro și SP Enterprise. SP Pro începe de la 250 plus dispozitive, iar SP Enterprise începe de la 250 plus dispozitive. Va trebui să contactați echipa de vânzări pentru a primi o ofertă. Puteți descărca proba gratuită de 14 zile.

7. eG Enterprise

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

eG Enterprise este o soluție de monitorizare a infrastructurii Monitorizare HP-UX. Programul monitorizează serverele HP-UX și îmbunătățește vizibilitatea în aplicațiile pe care le acceptă. Utilizatorii pot monitoriza Procesor, disc, memorie, resurse de rețea, și jurnalele de sistem. De asemenea, puteți monitoriza aplicațiile care rulează pe server. Aplicațiile acceptate includ Server Web IBM IBM WebSphere, Serverul de aplicații Oracle WebLogic Java, Serverul web Apache, și altele.

Alerte în eG Enterprise sunt calculat automat pe baza analizei performanței anterioare. Dacă un dispozitiv eșuează sau începe să prezinte semne de degradare a performanței, software-ul vă va trimite o notificare. Pentru analize suplimentare, puteți genera, de asemenea, alerte pentru a arunca o privire mai atentă asupra infrastructurii dvs..

Există o versiune gratuită a eG Enterprise care acceptă până la cinci servere. Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți trece la o versiune plătită. Există patru versiuni de plată eG Enterprise: Serviciu permanent de licență, abonament, SaaS și audit. Licența Perpetuală începe de la 10.000 USD (8.088 GBP). Versiunea Abonamentului începe de la 300 USD (242 GBP) pe lună. Va trebui să solicitați o ofertă pentru prețurile pentru versiunile SaaS și Serviciul de Audit. Puteți descărca versiunea de încercare gratuită.

8. AppDynamics (extensie de conector AppDynamics OpenStack pentru serviciile HP Cloud)

AppDynamics

AppDynamics este un monitorizarea performanței aplicației care are o extensie proiectată special pentru monitorizare Servicii cloud cloud. Extensie de conector AppDynamics OpenStack pentru serviciile HP Cloud permite utilizatorului să monitorizeze aplicațiile bazate pe cloud. Extensia poate descoperi automat topologia aplicațiilor HP.

Odată ce topologia a fost descoperită, puteți începe monitorizarea valorilor cum ar fi timp de raspuns, sarcina de monitorizare, și rata de eroare. Aceste informații pot fi vizualizate în timp real pentru a vă asigura că rămâneți la curent cu evoluțiile actuale din mediul dvs. Instrumentul stabilește, de asemenea, linii de bază de performanță, astfel încât alertele sunt declanșate atunci când utilizarea HP se abate de la parametrii normali.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să poată monitoriza în mod special serviciile cloud HP, AppDynamics si Extensie de conector AppDynamics OpenStack pentru serviciile HP Cloud este o alegere bună. Cu toate acestea, pentru a vizualiza prețul, va trebui să contactați direct compania. Puteți începe proba gratuită de 15 zile.

9. Zenoss

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a dispozitivelor HP

Zenoss este un instrument de monitorizare a infrastructurii care are mai multe pluginuri pentru monitorizarea dispozitivelor HP. Principala extensie pentru dispozitivele HP este HP Monitor ZenPack, care colectează date SNMP de pe dispozitivele HP. ZenPack colectează informații inclusiv Model de hardware, Număr de serie hardware, sistem de operare, și Informații despre procesor.

Alternativ, aveți HP Proliant ZenPack care este proiectat pentru monitorizarea serverelor HP Proliant. Există multe alte ZenPacks proiectate pentru dispozitivele HP, inclusiv HP-UX (Comercial) Monitorizare ZenPack, Senzori de temperatură HP Monitorizarea ZenPack, HP Printer Trap transformă ZenPack și altele. Aproape orice segment de infrastructură HP la care vă puteți gândi este susținut de Zenoss.

Gama de extinderi disponibile pentru Zenoss face din acest instrument o opțiune solidă, fie că efectuați monitorizare generală a infrastructurii sau lucrați în mod specific cu dispozitivele HP. Pentru a vedea o ofertă pentru Zenoss va trebui să contactați direct echipa de vânzări. Există, de asemenea, o demo pe care o puteți programa.

10. Deschideți monitorul hardware

Deschideți monitorul hardware

În cele din urmă, avem Deschideți monitorul hardware. Deschideți monitorul hardware este un monitor hardware open-source care poate monitoriza dispozitivele HP. Instrumentul monitorizează temperatura, viteza ventilatorului, Voltaj, sarcină, și viteze de ceas a dispozitivelor conectate. Instrumentul poate măsura și alte elemente, cum ar fi hard disk-urile SMART, plăcile video Nvidia și ATI.

Deschideți monitorul hardware este recomandat acelor întreprinderi care doresc să utilizeze un instrument de monitorizare a infrastructurii fără a plăti un preț premium. Software-ul este disponibil pentru Windows XP, perspectivă, 7, și Linux. Puteți descărca programul gratuit.

Alegerea unui instrument de monitorizare a dispozitivelor HP

Indiferent ce hardware sau servicii HP utilizați în organizație, există multe opțiuni în funcție de dispozitivul pe care încercați să îl monitorizați. Instrumente de genul Aplicația SolarWinds & Monitor de performanță, Site24x7 Instrument de monitorizare a rețelei HP, și Paessler HP Monitoring cu PRTG Network Monitor, monitorizați o gamă largă de servicii HP cu experiențe pentru utilizatori de înaltă calitate.

Pentru cea mai eficientă experiență de monitorizare, alegeți un instrument care se potrivește cel mai mult cerințelor dvs. de afaceri. Dacă în primul rând căutați să monitorizați computerele HP, utilizați un instrument de genul Paessler PRTG Network Monitor. Dacă monitorizați în principal serverele HP, utilizați un instrument de genul Aplicația SolarWinds & Monitor de performanță sau AppDynamics.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector