10 cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web

Păstrați-vă site-ul dvs. web în mod constant, eliminând orice problemă potențială. În acest raport, veți afla câteva instrumente utile care vă vor menține prezența comerțului electronic funcționând cu succes.

Căutarea instrumentelor potrivite și cercetarea recenziilor de performanță necesită mult timp pe care probabil nu îl aveți. Această recenzie va reduce toate lucrările și vă va ajuta să vă concentrați pe extinderea afacerii.

Iată lista noastră cu cele mai bune 10 instrumente și software de monitorizare a site-urilor web:

 1. Software de monitorizare Internet Paessler cu PRTG (PROBA GRATUITĂ) Monitorizare locală a performanței care se integrează cu monitorizarea rețelei. Aici este inclus pentru cei care nu doresc un monitor bazat pe Cloud.
 2. Freshworks Freshping Verifică până la 50 de adrese URL în fiecare minut din zece locații de pe glob.
 3. Site 24 × 7 Monitorizare a site-ului (TRIAL GRATUIT) Un serviciu de monitorizare a site-urilor bazat pe cloud care include funcții de gestionare a site-ului.
 4. SolarWinds Pingdom (PROBLE GRATUIT) Un instrument bazat pe cloud care verifică disponibilitatea site-ului dvs. web din mai mult de 60 de locații.
 5. Monitorizarea site-ului Stackpath (TRIAL GRATUIT) Un monitor de calitate al livrării site-ului web de la un serviciu de punere în cache a conținutului.
 6. Uptrends O platformă de monitorizare a site-urilor online care include urmărirea călătoriei vizitatorilor și calendarul de încărcare și transmisie.
 7. StatusCake Monitorizează performanța site-ului dvs. web din 28 de locații din întreaga lume.
 8. NodePing Verifică performanța site-ului în fiecare minut și monitorizează problemele SSL, DNS și e-mail.
 9. Dynatrace Acest serviciu urmărește paginile web și termenii de livrare a serviciului și identifică cauzele performanței slabe.
 10. Robot Uptime Disponibil în versiuni gratuite și plătite. Ofera monitorizare performanta in timp real si stocare metrica pentru analiza datelor istorice.

Infrastructura externalizată

Monitorizarea site-ului este puțin diferită de monitorizarea regulată a rețelei. Întrucât multe amenințări la performanță apar departe de propria infrastructură, trebuie să te uiți la modul în care alții accesează site-ul tău mai degrabă decât cât de performant este echipamentul tău.

Nu puteți ține filele pe întregul internet de unul singur, așa că singura strategie serioasă pentru păstrarea filelor pe disponibilitatea site-ului dvs. este de a externaliza sarcina către servicii de specialitate. Acest lucru este valabil în special dacă nu vă găzduiți site-ul dvs. în sediul propriu.

Întreprinderile mici optează de obicei pentru a se abona la serviciile de găzduire pentru site-urile lor web. Acesta este singurul viabil din punct de vedere economic soluție pentru cineva care nu își poate permite cheltuielile generale de a rula un server web doar pentru un singur site web. Soluțiile găzduite sunt din ce în ce mai atractive pentru marile companii online.

Obținerea altor persoane pentru a gestiona infrastructura care acceptă site-ul dvs. creează o pierdere de control. Cu toate acestea, vă permite, de asemenea, să utilizați expertiză și echipamente de specialitate cu o fracțiune din costurile pe care le-ar suporta administrarea site-urilor dvs..

Monitorizare bazată pe cloud

Instrumente de monitorizare a site-urilor web care sunt livrate pe Cloud are sens la fel de mult la găzduire bazată pe Cloud. Modelul Software-as-a-Service pentru monitorizarea site-ului web are multe avantaje față de software-ul local.

Instrumentele bazate pe cloud sunt rentabile și scalabile. Asta inseamna ca întreprinderile foarte mici beneficiază de acces rentabil la instrumentele complete pe care le folosesc întreprinderile mari. Majoritatea serviciilor online sunt percepute pentru un abonament pe unitate. Acestea vor percepe o taxă pe URL, pe server sau pe tehnician. Așadar, nu trebuie să plătiți prețul complet pentru software dacă trebuie doar să monitorizați un site.

Faptul că instrumentele sunt rulate pe serverele la distanță și că infrastructura care le suportă este inclusă în preț înseamnă că veți economisi și costurile hardware și tehnicienii necesari pentru întreținerea acestuia. Economisiți chiar și spații de cazare, energie electrică și costuri de securitate.

Majoritatea platformelor de monitorizare a site-urilor web le permit clienților ajustați sfera serviciului, ceea ce înseamnă că puteți monitoriza mai multe site-uri web pe măsură ce afacerea dvs. se extinde. Așadar, monitoarele bazate pe cloud economisesc costurile de pornire și se extind gradual pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web

Următoarele secțiuni explică detaliat fiecare dintre recomandările noastre.

1. Software de monitorizare pe Internet Paessler cu PRTG (GRATUIT TRIAL)

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web

Dacă nu sunteți interesat să accesați serviciile de monitorizare a site-urilor web pe cloud și doriți software de monitorizare local, atunci Software-ul de monitorizare pe Internet al Paessler cu PRTG este probabil cel mai bun pariu. PRTG este un instrument integral de monitorizare a infrastructurii. Îți va monitoriza rețeaua internă, precum și performanța de internet. Serverul și monitoarele de aplicații din pachet includ senzori specializați în performanța site-ului.

PRTG este de fapt un pachet pe monitoare și fiecare dintre ele este denumit „senzor.”Plătești pentru software în funcție de câți senzori vrei să activezi. Cea mai mică bandă de prețuri este gratuită. Asta dacă doriți doar să activați până la 100 de senzori. Pachetul minim plătit include 500 de senzori.

Internet și Senzori de monitorizare a site-urilor web în PRTG include a Ping funcție care oferă timpul de întoarcere a cererilor către site-ul dvs. web și răspunsul care se întoarce de la acesta. Rezultatele acestor teste sunt afișate în direct în tabloul de bord al software-ului și pot fi stocate și pentru analiza istorică a performanței.

  Cele mai bune 15 instrumente și software de monitorizare VM

Testele din pachet vă permit să verificați o călătorie obișnuită de vizitatori, asigurându-vă că niciunul dintre pașii de pe traseu nu împiedică potențialii cumpărători de obiectivul lor de a obține ceea ce au venit pe site pentru.

Alte verificări includ timp de încărcare din paginile de pe site, pe care le puteți compara cu timpul de încărcare a site-urilor rivale. Performanța infrastructurii subiacente va afecta livrarea site-ului dvs. Senzorii PRTG includ verificări asupra stării de sănătate și a utilizării serverului dvs. și a activităților aplicațiilor, cum ar fi software-ul serverului dvs. web.

Toate condițiile de testare pot fi setate să aibă praguri de performanță care să declanșeze alerte. Acest lucru vă permite să localizați probleme înainte de a deveni critice. Aceste modificări pot fi trimise prin intermediul dvs. mesaj sau e-mail, deci nu trebuie să stai în fața ecranului de monitorizare.

Dacă PRTG gratuit nu este suficient de mare pentru dvs., puteți obține un proces gratuit de 30 de zile al PRTG cu o indemnizație nelimitată de senzori. Acest lucru ar trebui să vă permită să verificați fiecare monitor din pachetul de care puteți avea nevoie, astfel încât să puteți adapta numărul de senzori de care aveți nevoie cu adevărat înainte de a veni să plătiți la sfârșitul perioadei de încercare..

Software de monitorizare Internet Paessler cu PRTGDescarcă încercare GRATUITĂ de 30 de zile

2. Freshworks Freshping

Freshworks Freshping

Freshping este un pachet foarte tentant de monitorizare a site-urilor web și va fi deosebit de atrăgător pentru întreprinderile mici. Acest lucru se datorează faptului că pachetul de nivel de intrare al serviciului este permanent liber de utilizat. Se numește planul gratuit Germina și performează 50 de verificări de stare diferite pe performanța unui site web în fiecare minut.

Testele efectuate de sistem includ un standard Ping, care verifică timpul dus-întors al unei solicitări către gazda site-ului dvs. și răspunde înapoi la solicitant. De asemenea, verifică Stare HTTP, site-ul dvs. Intrări DNS și TCP și UDP performanţă. Fiecare dintre aceste teste este efectuat de la zece locații diferite în întreaga lume, astfel încât să puteți vedea cine sunt persoane din diferite țări de pe glob care experimentează site-ul dvs. web.

Uneori, lucrurile merg prost și crește credibilitatea site-ului dvs. dacă puteți ridica mesaje de eroare de marcă în loc să lăsați browserul utilizatorului să afișeze ecrane standard de mesaje de eroare. Dacă browserul nu vă poate accesa serverul, nu va putea primi pagina de eroare semnificativă. Freshping prevede că pentru dvs. și furnizează extern cinci pagini de stare diferite, dacă propria dvs. gazdă devine inaccesibilă. Acesta este un serviciu extrem de util.

Serviciul este livrat din nor iar consola afișează rezultate live din acele verificări repetate. De asemenea, obțineți stocare pentru datele de performanță incluse în pachet. Acest lucru vă permite să utilizați instrumente analitice incluse în platformă pentru a vedea performanța livrării site-ului dvs. în timp.

Fiecare abonament la planul Freshping acoperă o adresă URL. La fel ca și serviciul gratuit, există trei planuri de servicii mai plătite. Acestea sunt A inflori, Grădină, și Imobiliar. Acestea oferă 60, 80, respectiv 100 de teste diferite. Planul Blossom include alerta privind pragul de performanță și pentru a obține monitorizarea performanței SSL, trebuie să acceptați cel puțin planul Garden.

Alte diferențe cu fiecare plan includ numărul de conturi de utilizator pe care le obțineți și perioada de păstrare a datelor pentru datele analitice. De exemplu, planul gratuit Sprout vă permite să aveți 10 conturi de utilizator și să păstrați date timp de 6 luni; planul Blossom include 12 conturi de utilizatori și 12 luni de păstrare a datelor; Garden and Estate vă oferă 20 de conturi de utilizator și 24 de luni de păstrare a datelor.

Lucrările proaspete sunt foarte încrezători că întreprinderile vor profita de la utilizarea Freshping și oferă oricare dintre pachetele plătite la un proces gratuit de 21 de zile.

3. Site24x7 Monitorizarea site-ului (PROBA GRATUITĂ)

10 cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web

Site24x7 Monitorizarea site-ului oferă monitorizarea performanței site-ului web care emite verificări periodice din 90 de locații din întreaga lume. Aceasta este o platformă de monitorizare a site-urilor bazate pe cloud, taxată prin abonament.

Verificările includ a Monitorul expirării domeniului, un Monitor de certificat SSL / TLS, și a Monitor de defațurare a site-ului web, care afișează erori în codul site-ului dvs. Acoperirile de performanță acoperă Preluări DNS, ore de stabilire a conexiunii, primul octet timp, timpul de descărcare, și Timp de strângere de mână SSL.

Monitorul include teste de experiență ale utilizatorului care urmări călătoriile vizitatorilor printr-un site. Acestea includ cantitatea de timp pe care un vizitator eșantion petrece pe fiecare pagină, oferindu-vă o rată de respingere pentru fiecare parte a site-ului dvs. și vă permit să știți ce pagini ajută efortul de marketing și care trebuie să fie spulpate sau eliminate. Informațiile descoperite de monitor vă vor ajuta să reorganizați ierarhia site-ului dvs. și să mutați mai bine paginile cu performanțe pentru a deveni pagini de destinație sau pentru a site-ului în poziții mai bune în ierarhie.

Pe lângă site-urile de monitorizare, platforma Site24x7 include câteva Funcții de gestionare a site-urilor web. Poate fi deosebit de util dacă decideți să retrageți mai multe sau să retrageți pagini, deoarece gestionează paginile de stare, permițând redirecționarea și împiedicând vizitatorii să fie descărcați fără artă cu o pagină de cod de eroare a browserului..

  10 cele mai bune instrumente de automatizare IT

Consola bazată pe web este bine pusă la dispoziție și are o versiune mobilă. Tabloul de bord are câteva vizualizări grozave care includ hărți și grafice cu stări și praguri codate în culori, pentru a vă ajuta să detectați rapid problemele. Pragurile de performanță se declanșează alerte și puteți primi cele trimise de dumneavoastră mesaj sau e-mail astfel încât nu trebuie să stai în fața consolei toată ziua.

Acest serviciu este disponibil în patru planuri de abonament: Incepator, Pro, Clasic, și Afacere. Trebuie să plătiți planul dvs. lunar sau anual în avans - se obțin scheme de plată anuale o reducere de 10 la sută. Există, de asemenea, o serie de servicii suplimentare pe care le puteți selecta pentru a adapta planul ales. Puteți încerca acest sistem de monitorizare pe internet pe un proces gratuit de 30 de zile.

Site24x7 Monitorizarea site-ului web Încearcă încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

4. SolarWinds Pingdom (PROBLE GRATUIT)

Ecran Pingdom

Pingdom este o platformă bazată pe cloud care monitorizează performanța site-ului și calitatea conexiunii la internet din punct de vedere extern. Serviciul include verificări din peste 100 de locații in jurul lumii. Deoarece nu aveți nevoie să dețineți niciun echipament specializat pentru a utiliza acest serviciu, puteți să vă configurați în doar trei minute și să aveți monitorul care vă va verifica site-urile..

Nu contează unde sunt găzduite site-urile dvs. web, deoarece Pingdom privește accesul la site-ul dvs. din toată lumea, nu din interiorul clădirii dvs..

Verificările disponibile includ utilizatori sintetici, care permite monitorului să testeze capacitatea serverului dvs. web. Aceasta este una dintre caracteristicile serviciului Pingdom care este deosebit de util pentru noile site-uri web care trebuie testate înainte de a merge live. Puteți seta instrumentul să parcurgă o călătorie a utilizatorului pentru orice număr de fluxurile preconizate prin site, cum ar fi procesul de vânzare, la bord, livrarea de asistență și operațiunile regulate.

Odată ce un site este în funcțiune, Pingdom poate proba activitatea reală a utilizatorului pentru a verifica timpii de răspuns pentru fiecare pagină și serviciu pe care le declanșează cerințele fiecărui vizitator.. Monitorizarea generală a performanței include alerte prag, care vă pot fi livrate prin SMS sau prin e-mail. Puteți obține alerte direcționate condiționat către diferiți membri ai echipei și un control de filtrare elimină raportările false și condiții non-critice, astfel încât să nu fii afectat constant de sistemul de alertă.

Tarifele pentru platformă sunt plătit prin abonament, care poate fi setat lunar sau anual. Obțineți o reducere pentru planul anual de plată, dar rețineți că trebuie să vă plătiți abonamentul pentru acest serviciu în avans și veți fi reîncărcat automat la expirarea perioadei de plată. Pingdom este disponibil la patru niveluri diferite de servicii: Standard, Avansat, Profesionist, și Afacere. Puteți obține o probă gratuită de 14 zile a sistemului Pingdom.

SolarWinds PingdomStart Încercare GRATUITĂ de 14 zile

5. Monitorizarea site-ului StackPath (TRIAL GRATUIT)

Monitorizarea site-ului Stackpath

Principala linie de activitate a StackPath este aceeași un furnizor de servicii de vârf la site-uri web. Acesta este capabil să accelereze livrarea de conținut prin găzduirea acestuia pe serverele localizate strategic de pe glob. Monitorizarea site-ului StackPath este un alt serviciu pe care compania îl oferă.

În timp, veți putea monitoriza exact locul în care se află majoritatea vizitatorilor dvs. Aceste puncte de activitate trebuie să obțineți acces rapid la site-ul dvs.. O încercare către o nouă piață geografică necesită, de asemenea, să obțineți date de performanță din acea locație înainte de a putea susține pe deplin efortul dvs. de marketing în acea locație. Acestea sunt situațiile în care Stackpath Website Monitoring excelează.

Stackpath are 37 de noduri de monitorizare și puteți obține feedback simultan de la toate pentru a verifica starea de sănătate a infrastructurii dvs. web sau pentru a mări și a urmări performanțele dintr-o parte a globului.

Frecvența testelor este personalizabilă și poate fi lansat de fiecare dată la fiecare 30 de secunde. Puteți, de asemenea, să specificați exact ce condiții trebuie testate, inclusiv performanța codului și timpul de transmisie, astfel încât nu este necesar să fiți plasați de prea multe informații care sosesc toate odată.

Ca și în cazul tuturor serviciilor Stackpath, monitorul este un serviciu bazat pe cloud. Vă puteți abona doar la monitor sau puteți lua un pachet combinat care include servicii de accelerare a performanței site-ului. Se numește serviciul de monitorizare standard Monitorizarea 10. Include monitorizarea a cinci servicii din 34 de locații la intervale de cinci minute. Puteți obține monitorul 10 pe un Proces gratuit de 1 lună.

StackPath Monitoring WebsiteStart Trial GRATUIT de o lună

6. Uptrends

Captură de ecran Uptrends

Uptrends este o platformă de monitorizare a site-urilor online care verifică și performanța rețelei și internetului. Nu contează unde sunt localizate fizic serverele dvs. web sau cine le gestionează. Ca serviciu de la distanță, Uptrends le poate accesa, mascând ca utilizator și raportând concluziile sale. Poate chiar testează site-urile rivalilor tăi și vă anunță cum se compară performanțele site-ului dvs. web.

Verificările efectuate de Uptime includ înregistrări DNS și ore pentru preluări DNS. De asemenea, monitorizează certificatele SSL pentru a se asigura că acestea nu cad din timp, provocând browserele vizitatorilor să blocheze accesul. De asemenea, monitorizează performanța serverului FTP pentru livrarea descărcărilor. Monitorul urmărește și el călătoriile utilizatorului printr-un site și înregistrează timpii de încărcare pentru fiecare dintre paginile vizitate. De asemenea, va evalua capacitatea de mobil a site-ului dvs..

  WebLogic Server Guide and Tools

Testele de performanță sunt emise o dată pe minut. Consola monitorului afișează rezultatele testelor în timp real și aceste rezultate pot fi, de asemenea, exportate Format PDF sau Excel Rezultatele testelor sunt stocate de Uptrends timp de doi ani pentru a permite analiza istorică.

Uptrends este disponibil în două planuri: Monitorizare Web de bază și Monitorizare Web avansată și puteți obține o probă gratuită de 30 de zile.

7. StatusCake

Captura de ecran StatusCake

StatusCake este un site web bazat pe cloud și platforma de testare pe internet. Sunt emise teste de performanță de către serviciu 28 de servere din întreaga lume. Verificările pe care le include serviciul StatusCake sunt Ping, HTTP, SSH, SMTP și TCP. De asemenea, va monitoriza intrările DNS pentru domeniul dvs. Puteți vedea feedback în direct cu privire la performanță în tabloul de bord și puteți, de asemenea, să primiți rapoarte pe termen lung și să vă fi trimis prin e-mail.

O detonare a StatusCake este că serviciul său de monitorizare a serverului este disponibil numai pentru Linux servere. Există o versiune gratuită a acestui serviciu, care efectuează zece teste la fiecare 15 minute. Planurile plătite sunt Superior, care efectuează 100 de teste în fiecare minut și Business, care emite 300 de teste la fiecare 30 de secunde. Toate planurile includ testele de viteză a paginii și analiza cauzelor rădăcină. Monitorizarea SSL și securitate este disponibilă numai în planurile plătite. Poți obține un proces de 7 zile gratuit atât a planurilor Superioare, cât și a celor de afaceri.

8. NodePing

Captura de ecran NodePing

NodePing este un sistem de monitorizare a site-urilor web bazat pe cloud pentru care se percepe abonament. Serviciul include noduri de testare în 28 de locații in jurul lumii. Dacă un nod raportează o problemă cu site-ul dvs., acesta este verificat prin teste de la un alt nod. Acest lucru reduce numărul de notificări pe care le primiți prin filtrarea unor fișiere care ar fi putut fi cauzate momentan de o problemă de internet.

Aceste verificări sunt efectuate la intervale de un minut și acoperă până la 200 de servicii. Monitorul verifică Stare SSL și performanță prin e-mail precum și site-uri web. Aceste verificări prin e-mail includ referințe pentru a vă asigura că domeniul dvs. nu se află pe o listă neagră.

Tabloul de bord pentru acest serviciu poate fi rebranșat, făcând posibil ca furnizorii de servicii gestionați să creeze subconturi și să vândă pe monitor clienților. Verificările site-ului web includ monitorizarea HTTP, performanța SQL, verificările SSL, referințele RDP, DNS și alertele de monitorizare a rețelei SNMP. Consola include, de asemenea analiza cauzei radiculare la cerere și funcții analitice care operează pe date istorice, precum și raportare în direct a performanței.

NodePing este disponibil în trei planuri de servicii: Starter, Business și Furnizor. Puteți încerca oricare dintre acestea pe un proces gratuit de 15 zile.

9. Dynatrace

Panoul de bord Dynatrace

Dynatrace este un serviciu de gestionare a aplicațiilor web. Caracteristicile serviciului includ site-ul web urmărirea performanței prin monitorizarea timpului de răspuns, monitorizarea utilizatorilor reali și modelarea sintetică a comportamentului utilizatorului.

Monitorul compară fiecare componentă în procesul de livrare a unei pagini web unui utilizator pentru a forma analiza cauzelor rădăcină. Analiza se extinde la evaluarea JavaScript și alt cod implicat în desfacerea unei pagini web. Acesta detectează erori de codare și programe ineficiente, permițând managerului site-ului web să îmbunătățească performanța de încărcare și elimina eșecurile jenante ale programului. Deși acestea sunt funcții care ar trebui să atragă în mod deosebit proprietarii de site-uri noi, acestea sunt, de asemenea, necesare de către site-uri mari și rareori exercitate.

Monitorizarea călătoriei utilizatorului este un instrument util pentru operatori și manageri de marketing. Această funcție permite planificatorilor să reorganizeze un site către îmbunătăți calea către cei mai buni câștigători ai site-ului. Modelarea sintetică a utilizatorilor este, de asemenea, un instrument util pentru designerii site-urilor pentru a evidenția noi pagini și produse de pe un site.

Serviciul este taxat pe un model de abonament și îl puteți încerca gratuit timp de 15 zile.

10. Robot uptime

Captură de ecran Uptime Robot

Uptime Robot este disponibil în atât versiunile gratuite, cât și cele plătite. Versiunea gratuită verifică performanța site-ului web la fiecare cinci minute, în timp ce versiunea plătită, numită Pro, verifică viteza de livrare a site-ului dvs. în fiecare minut. Ca serviciu online, Uptime Robot se laudă că clienții se pot pune în funcțiune cu monitorul în numai 30 de secunde.

Robotul Uptime gratuit face performanță 50 de verificări diferite la fiecare ciclu. Trebuie să urmăriți rezultatele acestor teste în direct în tabloul de bord și datele sunt de asemenea stocate timp de două luni pentru a permite analiza istorică a performanței.

Versiunea plătită este personalizabil. Puteți alege de la 50 la 200 de monitoare, iar prețul crește în consecință. Taxa de abonament pentru serviciu poate fi stabilită pe un plan de plată lunară sau o taxă de reînnoire anuală. Rata anuală este mai ieftină pe lună decât programul lunar de plată. Oricât de multe monitoare alegeți, primiți stocare de date timp de doi ani, monitorizare suplimentară SSL, alerte de prag și notificări prin SMS sau e-mail.

Sfaturi de monitorizare a site-urilor web

În calitate de antreprenor pe internet, sunteți probabil mai încântat de produsul sau conceptul dvs. decât de performanțele site-ului care vă transmite lumii mesajul dvs. de marketing. Este de înțeles. Cu toate acestea, trebuie să cumpărați expertiză pentru a lua toate sarcinile de performanță de pe umeri, în loc să ignorați problema.

O soluție pentru monitorizarea performanței site-ului web este externalizarea acestor funcții unui furnizor de servicii gestionat. Cu toate acestea, dacă nu credeți că puteți avea încredere deplină în alte companii pentru a avea același interes în site-ul dvs. ca și dvs., atunci vi se recomandă să simplificați monitorizarea performanței site-ului dvs. web utilizând instrumente care automatizează procesul..

Folosiți un monitor de site? Ați încercat vreunul dintre instrumentele enumerate în acest ghid? Lasă un mesaj în Comentarii secțiunea de mai jos și împărtășește-ți experiența cu comunitatea.

About the author

Comments

 1. site-urilor web este o opțiune populară pentru mulți proprietari de site-uri web, deoarece nu necesită instalarea de software sau hardware suplimentar. Aceste instrumente de monitorizare bazate pe cloud oferă o gamă largă de funcții, inclusiv monitorizarea uptime-ului, a performanței și a securității site-ului dvs. web. Cele mai bune instrumente de monitorizare a site-urilor web enumerate în acest raport sunt excelente opțiuni pentru a vă menține site-ul web în funcțiune și pentru a elimina orice problemă potențială. Este important să alegeți instrumentul potrivit pentru nevoile dvs. și să îl utilizați în mod regulat pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează cu succes.

Comments are closed.