10 cele mai bune software și instrumente de monitorizare pe internet

cele mai bune software și instrumente de monitorizare pe internet

Rularea unui site web poate fi o economie excelentă, iar costurile de configurare sunt minime (conform unui sondaj recent, găzduirea de afaceri mici nu ar trebui să coste mai mult de 15 USD pe lună). Puteți vinde fără a avea un magazin de cărămidă și mortar și puteți conduce o agenție sau o consultanță fără a fi nevoie să închiriați birouri pentru a impresiona potențialii clienți. Cu toate acestea, site-ul dvs. vă va deteriora afacerea dacă este încărcat lent sau scade. Ar fi foarte enervant dacă serviciul de conexiune la internet pe care îl plătiți vă pierde afacerea prin reducerea. Puteți păstra aceste condiții de eșec cu un monitor de internet.

Scurt la timp? Iată-ne lista celor mai bune software și instrumente de monitorizare pe internet:

  1. Software de monitorizare Internet Paessler cu PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
  2. SolarWinds Pingdom (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
  3. Outages.io
  4. NodePing
  5. Site 24 × 7
  6. Uptrends
  7. Dynatrace
  8. Robot Uptime
  9. Uptime
  10. StatusCake

Servicii de monitorizare

Când verificați pentru a vă asigura că site-ul dvs. este livrat la o viteză acceptabilă, trebuie să monitorizați mai mulți factori. Așadar, căutați un instrument care vă va oferi perspectiva utilizatorului și care va verifica prin mai multe pagini de pe site-ul dvs., mai degrabă decât una care va face doar ping pe pagina dvs. de pornire.

Majoritatea instrumentelor din această listă sunt furnizate pe un Software-ca-serviciu (SaaS) model. Asta înseamnă că nu necesită timp pentru configurare și sunt incredibil de ușor de utilizat. Nu trebuie să continuați să actualizați acest software și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ce punct al rețelei dvs. este cel mai bun loc pentru instalarea instrumentului..

Scalarea monitorului

Un avantaj al Servicii bazate pe cloud este că aceștia percep taxele pe bază de abonament și majoritatea oferă mai multe planuri diferite. Asta înseamnă că puteți alege un plan adecvat dimensiunii dvs. de afaceri. Dacă aveți un singur site web cu câteva pagini, nu doriți să plătiți pentru același serviciu adaptat companiilor mari, cu multe site-uri web. Marele lucru despre aceste servicii este că acestea vă vor permite să vă actualizați planul pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Atunci când căutați un instrument de monitorizare pe internet, ar trebui verificați dacă se potrivește dimensiunii companiei dvs. asigurându-vă, de asemenea, că instrumentul acoperă toți factorii de performanță pe care trebuie să-i monitorizați pe site-ul dvs. web.

Cele mai bune instrumente de monitorizare pe internet

Există multe opțiuni acolo când sunteți pe piață pentru un monitor de servicii de internet. Ați avea nevoie de mult timp pentru a evalua fiecare dintre aceste instrumente am făcut lucrările pentru tine. În acest ghid vă veți restrânge căutarea, astfel încât să puteți economisi timp și vă puteți concentra pe cele mai bune opțiuni.

Puteți citi mai multe despre fiecare dintre aceste instrumente în secțiunile următoare.

1. Software de monitorizare pe Internet Paessler cu PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Monitor PRTG Internet

PRTG-ul Paessler Capacele instrumentelor de monitorizare monitorizare rețea, server și aplicație. Utilitatea include multe altele senzori. Fiecare senzor este de fapt un program de monitorizare separat. Meniul monitoarelor disponibile include posibilitatea de a verifica disponibilitatea site-ului dvs. din mai multe locații de pe glob. Aceste teste vă oferă o vizualizare în direct a vitezei de acces pentru site-ul dvs.. Deci, puteți vedea cât timp durează membrii publicului să ajungă pe site-ul dvs. oricând în timpul zilei.

Instrumentul de monitorizare pe internet are Ping funcționează la baza ei. Deci, dacă serviciul dvs. de internet nu mai funcționează brusc, veți ști imediat și veți putea lua măsuri. Pe lângă faptul că vedeți un grafic liniar al timpilor de acces din trei locații diferite, veți putea să setați sistemul să vă anunțe când scade performanța serviciului internet. Aceste notificări pot fi livrate de către e-mail, mesaj, sau alertă pager.

Monitorul de internet PRTG verifică mai mult decât doar disponibilitatea site-ului. De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru a vă asigura că toate elementele site-ului se încarcă corect. De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru a verifica experiența utilizatorului, efectuând o finalizare completă calea cumpărătorului de la vizita inițială la o achiziție. Acest lucru vă permite să verificați dacă accesul la baza de date este eficient și că software-ul coșului de cumpărături funcționează corect.

Capabilitățile de monitorizare ale PRTG nu sunt limitate la propriul site web. Puteți verifica și alte site-uri de pe internet. Astfel, veți putea compara timpii de răspuns ai site-ului dvs. în comparație cu site-urile rivale.

Pachetul PRTG include o mulțime de utilități de monitorizare. Probleme cu dvs. Timpul de răspuns al site-ului web nu poate fi cauzat de serviciul dvs. de internet. Performanța serverului și aplicației, precum și timpii de răspuns ai rețelei interne pot avea impact asupra timpilor de livrare a site-ului. Cu sistemul PRTG complet, puteți verifica cauza oricărei probleme de timp de răspuns la internet și găurit prin sistemul dvs. pentru a afla cauza exactă a defectului.

Poți obține un proces gratuit de 30 de zile al PRTG cu toți senzorii disponibili. Taxele de descărcare pentru PRTG în pachete la nivel de serviciu. Fiecare bandă de încărcare este calculată pe numărul de senzori activat. Dacă activați până la 100 de senzori, puteți utilizați PRTG gratuit pentru totdeauna.

Monitorizare Internet Paessler cu PRTGDescarcă încercare GRATUITĂ de 30 de zile

2. SolarWinds Pingdom (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Ecran Pingdom

Pingdom este un sistem bazat pe Cloud care vă monitorizează conexiunea la internet și performanța rețelei dvs. din punct de vedere extern nu trebuie să instalați niciun software. Serviciul este accesat printr-un browser Web, oferindu-vă un tablou de bord personalizat, pe care îl accesați cu datele de autentificare ale contului.

Ca serviciu extern, Pingdom este bine plasat pentru a examina performanța conexiunii dvs. de internet și livrarea de pagini web de pe serverul dvs. Acest lucru este valabil chiar dacă nu aveți echipament la fața locului și vă conduceți afacerea în totalitate prin servicii bazate pe Cloud.

Puteți configura o vizualizare de bord la urmăriți statistici de pe mai multe site-uri de pe aceeași pagină. Acest lucru vă scutește de la schimbarea conturilor pentru a păstra controlul asupra afacerii dvs. cu mai multe site-uri.

Serviciul testează constant disponibilitatea site-ului dvs. din mai mult de 60 de locații in jurul lumii. Aceste teste pot fi setate pentru a verifica funcții specifice ale site-ului dvs., cum ar fi procedurile de înregistrare sau autentificare. Această monitorizare se extinde la urmărirea călătoriilor vizitatorilor prin site-ul dvs. Acești vizitatori pot fi selectați la întâmplare, dar puteți, de asemenea, să specificați surferi de urmărit dacă site-ul dvs. are vizitatori repetiți frecvent.

Problemele apar verificat de două ori dintr-o altă sursă pentru a se asigura că există nu există raportări false. Primiți o notificare atunci când este detectată o problemă de performanță confirmată. Acestea alertele pot fi canalizate prin alte aplicații pe care îl utilizați frecvent în activitatea de administrare a sistemului. Puteți nota greșeli și le puteți direcționa către diferiți membri ai echipei. Aveți dreptul de a configura mai multe conturi de utilizatori diferite pe serviciul Cloud pentru a permite fiecărui membru al echipei să aibă o vedere personalizată a tabloului de bord cu diferite niveluri de controale.

Prețul se bazează pe abonamente cu diferite niveluri de servicii. Poți obține un proces de 14 zile gratuit a sistemului Pingdom.

SolarWinds Pingdom Descărcați încercarea GRATUITĂ de 14 zile

3. întreruperi.io

Outages.io

Outages.io oferă două opțiuni: un hardware și o soluție software pentru monitorizarea serviciilor internet. Dispozitivul hardware este o casetă care se atașează la routerul dvs. și devine parte a rețelei dvs. de acasă sau de birou. Firmware-ul cutiei este monitorizat de Outages.io și se actualizează automat.

Versiunea software a instrumentului poate fi instalată pe Windows 7, 8 și 10, CentOS și Linux Debian. Instrumentul este capabil să monitorizeze site-uri la distanță, precum și conexiunea la internet pe site-ul dvs. de origine și puteți accesa și un panoul de control din Cloud.

Scopul acestui instrument este acela de a identificați performanțele slabe și întreruperile conexiunii dvs. de internet. De asemenea, este capabil să vă spună dacă serviciile de pe serverul dvs. Web rulează lent sau au defecțiuni. Serviciul de monitorizare se extinde la site-uri la distanță și servicii Cloud, precum și servere la fața locului. Tabloul de bord prezintă un grafic cu bare de probe de performanță. Fiecare eșantion poate fi solicitat pentru detalii aruncând cursorul peste el. Raportul identifică locul în care se află problema - local, serviciu de internet sau serviciu la distanță. Puteți vedea chiar și care hop-ul unei conexiuni cauzează probleme. Puteți seta tabloul de bord să vă trimită notificări prin e-mail atunci când apar probleme de performanță.

Puteți descărca versiunea software a Outages.io de pe site-ul web al serviciului. Acest lucru vă oferă instrumentul complet pentru 14 zile. După această perioadă, puteți continua să utilizați versiunea standard a monitorului de internet sau puteți alege să faceți upgrade la versiunea plătită pentru funcții suplimentare. Puteți accesa și o versiune demo prin intermediul site-ului web.

Bonusurile adăugate sunt un serviciu DNS gratuit și o scanare de securitate. Opțiunea hardware vine cu un server DNS încorporat și o conexiune webcam.

4. NodePing

Captura de ecran NodePing

NodePing este taxat pentru abonament, dar nu corespunde nivelului serviciilor. Are un pachet pentru toți cu capacități foarte mari. Serviciul vă va monitoriza site-urile web la intervale de un minut si tu poti acoperă până la 250 de site-uri cu un abonament. Serviciul vă permite conturi de utilizator nelimitate, astfel încât nu trebuie să faceți ca toată echipa de administrare a sistemelor să se conecteze cu aceleași date de acreditare. Este, de asemenea, posibil adaptați tabloul de bord al fiecărui cont astfel încât să puteți oferi membrilor cu siguranță acces fără riscul ca aceștia să obțină un control puternic și potențial dăunător asupra sistemului.

Verifică conexiunile SSL pentru a vă asigura că Serviciul HTTPS funcționează corect. Pe lângă faptul că se asigură că securitatea conexiunii funcționează corect, NodePing va sonda serverul dvs. web și serviciile sale, astfel încât să vă poată oferi motive precise pentru performanțe slabe odată detectate erorile de conexiune. Testele se extind la serviciul dvs. de e-mail și la sistemul DNS. Nu trebuie să instalați niciun software pe sistemul dvs. pentru a utiliza serviciul, deoarece acesta este complet bazat pe cloud.

Programul NodePing va vă notifică prin e-mail sau SMS dacă sunt detectate probleme. Mesajele SMS internaționale nu sunt taxate cu titlu suplimentar, dar sunt incluse în taxa de abonament. Taxa include, de asemenea, accesul la instrumentele de diagnostic și există un plan pentru companiile de găzduire web care le permite să ofere acces la utilitățile NodePing clienților lor.

NodePing oferă vânzătorilor o sumă de recomandare și puteți acorda sistemului un control accesând o probă gratuită de 15 zile.

5. Site 24 × 7

Site24x7 Monitor de internet

Site-ul w24x7 este condus de Zoho - aceeasi companie care produce ManageEngine software de monitorizare a resurselor. Acest serviciu de monitorizare a internetului bazat pe Cloud nu are nevoie de niciun software pentru a fi instalat pe serverele dvs. Verifică disponibilitatea și viteza de livrare a site-urilor dvs. web dintr-o locație externă.

Dacă intenționați să duceți unele pagini în jos sau să le mutați pe site-ul dvs., tabloul de bord 24 × 7 se creează pagini de stare care va afișa în loc de mesaje de eroare implicite. Acest serviciu vă permite, de asemenea, să redirecționați clienții către paginile de înlocuire.

Verificările sistemului se extind până la urmărire călătoriile vizitatorilor prin intermediul site-ului dvs., cu calendarul pentru fiecare pagină vizitată, ceea ce vă poate ajuta să aflați cum să faceți accesul mai rapid la paginile importante, precum și să programați livrarea fiecărei pagini.

Tabloul de bord al site-ului este foarte bine prezentat și include vizualizari de date. Prezentarea este mobilă, astfel încât să o poți accesa de pe dispozitivul tău mobil atunci când ieși din birou. Serviciul se extinde la alertele care pot fi livrate de e-mail sau SMS.

Acest serviciu este taxat pentru abonament cu o serie de planuri care se potrivesc întreprinderilor de diferite dimensiuni. Puteți încerca acest sistem de monitorizare pe internet cu o probă gratuită de 30 de zile.

6. Uptrends

Captură de ecran Uptrends

Serviciul Uptrends monitorizează o serie de factori pentru site-uri web, inclusiv disponibilitatea serviciului de internet. Instrumentul este un serviciu de la distanță, deci nu trebuie să instalați niciun software pe serverele dvs.. Monitorul poate verifica serverele web în orice locație, inclusiv cele găzduite pe Cloud. De asemenea, vă poate ajuta să verificați performanța site-urilor pe care nu le dețineți, astfel încât să puteți compara termenii de livrare a site-ului dvs. web cu performanțele rivalilor dvs..

Serviciul va verifica o serie de factori de pe site-ul dvs., inclusiv certificate SSL, înregistrări DNS și performanța serverului FTP. Probele de performanță sunt luate în fiecare minut și se pot exporta graficele care reprezintă aceste date Format PDF sau Excel și puteți, de asemenea, să trimiteți rapoarte prin e-mail. Serviciul Uptrends va stoca datele dvs. istorice pentru analiză timp de doi ani.

Monitorul are un tablou de bord personalizabil care include o mulțime de vizualizări. Puteți adăuga pe conturile de utilizator pentru întreaga echipă și personalizați tabloul de bord pentru fiecare, sau pentru grupuri de utilizatori.

Serviciul vă va trimite alerte prin e-mail, SMS, sau prin intermediul unei alte aplicații de comunicare, cum ar fi Slack. Puteți accesa tabloul de bord de oriunde, inclusiv de pe dispozitive mobile.

Sistemul va urmări călătoriile utilizatorului prin intermediul site-ului dvs. și înregistrați timpii de încărcare pentru toate paginile vizitate. De asemenea, va evalua capacitatea de mobil a site-ului dvs..

Uptrends are două pachete, care sunt Monitorizare Web de bază și Monitorizare Web avansată. Fiecare dintre aceste opțiuni este oferită în niveluri de servicii pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale întreprinderilor. Taxele se fac pe bază de abonament și puteți obține o probă gratuită de 30 de zile.

7. Dynatrace

Panoul de bord Dynatrace

Dynatrace oferă un serviciu complet de gestionare a aplicațiilor web, care include urmărirea performanței. Sistemul urmărește termenii de livrare a paginii web și a serviciilor și compară fiecare element implicat în transferul paginii cu rezultatele care creează performanțe slabe. Acest monitor este deosebit de puternic la cercetarea performanței JavaScript și va evidenția orice erori de program și eșecuri de execuție.

În afară de urmărirea timpului de livrare, Dynatrace arată o călătorie tipică a vizitatorului prin site-ul dvs., deci este o sursă utilă de date de marketing, precum și un instrument de monitorizare a performanței operațiunilor..

Aceasta este un serviciu bazat pe Cloud, dar trebuie să instalați ceva software pe sistemul dvs. Acesta este OneAgent, care merge mai departe Windows Server sau Linux. Acesta vă va oferi statistici privind performanța site-urilor găzduite, precum și site-urile pe care le rulați de pe propriile dvs. servere.

Serviciul este taxat pe un model de abonament și îl puteți încerca gratuit timp de 15 zile.

8. Robot Uptime

Captură de ecran Uptime Robot

Uptime Robot a început ca un serviciu gratuit de monitorizare a internetului dar acum există și o versiune plătită disponibilă. Versiunea gratuită va verifica performanța site-ului dvs. web la fiecare cinci minute, în timp ce versiunea plătită, numită Pro, voi verificați viteza de livrare a site-ului dvs. în fiecare minut. Alte diferențe constau în perioada de stocare a datelor istorice. Cu versiunea gratuită, puteți stoca date timp de două luni, în timp ce versiunea plătită va stoca datele timp de un an.

Datele de performanță pot fi setate pentru a declanșa o alertă atunci când timpul de transfer depășește un timp stabilit. Aceste alerte sunt livrate de mesaj.

Primesti 50 de monitoare cu versiunea gratuită. Prețul pentru versiunea plătită depinde de câte monitoare alegeți să implementați. Aceste monitoare sunt situate în diferite puncte ale globului. Există diferite tipuri de monitor în pachet. Acestea sunt Monitoare HTTPS, HTTP, Ping și Port. Puteți, de asemenea, să executați un control de cuvinte cheie pe site-ul dvs. pentru a obține un raport cu privire la prezența cuvintelor cheie dorite în conținutul dvs..

Acesta este un serviciu excelent, ușor de gestionat.

9. Optime

Captura de ecran Uptime

Uptime este un alt serviciu de verificare web bazat pe Cloud. Acest utilitar poate monitoriza site-urile aflate în spații, pe site-uri la distanță sau în mâinile unui serviciu de găzduire online. Acest instrument va verificați disponibilitatea serviciilor, serverelor și aplicațiilor dvs. de internet. Va verifica viteza de încărcare a paginii pentru site-ul dvs. și va verifica starea generală de sănătate a serviciilor dvs. web, inclusiv înregistrările DNS.

Pachetul Uptime include un serviciu de pagini de stare care va notifica utilizatorii cu grație paginile lipsă sau adresele incorecte. Instrumentul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a urmări călătoriile vizitatorilor prin site-ul dvs. cu monitorizarea reală a utilizatorului.

Serviciul este disponibil pe o bază de abonament cu patru planuri de servicii diferite. Uptime are servere în toată lumea, de pe care puteți efectua verificări ale sistemului. Aveți acces la mai multe locații geografice cu planurile superioare. Dacă doriți să încercați serviciul fără riscuri, alegeți proba gratuită de 21 de zile.

10. Tort de stare

Captura de ecran StatusCake

StatusCake este un alt serviciu online pentru monitorizarea serviciului de internet. Acest instrument va verifica performanța unui site web și va identifica dacă problema se datorează serviciului de internet, unui salt cu probleme pe traseu, serverul web sau servicii și aplicații care acceptă site-ul..

Serviciul are 28 de servere din întreaga lume, care vă permit să vedeți performanța site-ului dvs. atunci când accesați din diferite locații. Serviciul de monitorizare a serverului este disponibil numai pentru Linux servere. Verificările pe care le include serviciul StatusCake sunt Ping, HTTP, SSH, SMTP și TCP. De asemenea, va monitoriza intrările DNS pentru domeniul dvs. Puteți vedea feedback în direct cu privire la performanță în tabloul de bord și puteți, de asemenea, să primiți rapoarte pe termen lung și să vă fi trimis prin e-mail.

Există o versiune gratuită a acestui serviciu, care efectuează teste la fiecare 15 minute. Planurile plătite verifică în fiecare minut. Poți obține un proces de 7 zile gratuit atât a planurilor Superioare, cât și a celor de afaceri.

Monitorizarea performanței pe internet

Este posibil să aveți un produs excelent și un site web fantastic, dar dacă este încărcat lent, vizitatorii vor renunța și uitați-vă la următorul site din pagina cu rezultatele motorului de căutare. Nu poți sta și testa singur site-ul tău minuțios. În primul rând, probabil că aveți lucruri mai bune de făcut decât să stați și să reîncărcați constant paginile site-ului dvs., iar pentru altul, nu veți putea niciodată să testați performanța acestuia atunci când veți fi accesat din cealaltă parte a lumii, fără ajutor.

Obținerea unui monitor de internet va economisește-ți mult timp și vă ajută să remarcați problemele de livrare web imediat ce apar. Profitați la maximum versiunile gratuite sau încercările gratuite ale instrumentelor din acest ghid pentru a încerca mai multe opțiuni fără a risca niciun ban.

Folosești un monitor de internet? Ați încercat vreunul dintre instrumentele enumerate în acest ghid? Lasă un mesaj în Comentarii secțiunea de mai jos și împărtășește-ți experiența cu comunitatea.

Imagine: Site-uri de la Pixabay. Domeniu public.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector