11 Cele mai bune instrumente APM pentru gestionarea performanței aplicației și monitorizare

11 Cele mai bune instrumente APM pentru gestionarea performanței aplicației și monitorizare

Ce este managementul performanței aplicației?

Gestionarea performanței aplicației sau APM este un termen umbrelă care acoperă monitorizarea și gestionarea aplicațiilor software performante. Aceasta poate include totul, de la diagnosticul la nivel de cod și detectarea tranzacțiilor lente până la măsurarea nivelurilor de satisfacție ale utilizatorilor finali. 

Iată o listă cu cele mai bune instrumente de gestionare a performanței aplicațiilor sau APM:

 1. Server SolarWinds & Monitor de aplicație (TRIAL GRATUIT) - Acest instrument care rulează pe Windows Server combină atât monitorizarea aplicației cât și serverul.
 2. SolarWinds Monitorizarea aplicațiilor AppOptics (PROBLE GRATUIT) - Un serviciu bazat pe cloud care se concentrează pe probleme de performanță a aplicației.
 3. Site 24 × 7 Monitorizarea performanței aplicației (PROBLE GRATUIT) - Suita online de instrumente de gestionare a infrastructurii care monitorizează rețelele și serverele, precum și aplicațiile.
 4. Managerul de aplicații ManageEngine (ÎNCERCARE GRATUITĂ) - Monitorizează serverele fizice, virtuale și cloud care rulează sisteme de operare Windows și Linux.
 5. AppDynamics - Acest monitor include o hartă a stivei de aplicații, astfel încât să puteți vedea instantaneu ce resursă de bază cauzează probleme de performanță a aplicației.
 6. Nou APM Relic - Această aplicație monitorizează analizează evenimentele inspectând performanța codului scris în cele șapte limbi cele mai frecvent utilizate pentru serviciile online: Java, Node.js, PHP, .NET, Python, Ruby și Go.
 7. Managementul performanței aplicațiilor Dynatrace - Un serviciu online specializat în monitorizarea aplicațiilor pentru întreprinderile bazate pe Cloud.
 8. Informații de serviciu IT Splunk - Acest instrument include un modul AI care produce rapoarte predictive care vă arată unde pot apărea probleme de capacitate.
 9. WhatsUp Gold cu supliment de monitorizare a aplicațiilor - Principalul WhatsUp Gold monitorizează rețelele și îl poți extinde cu un supliment pentru a urmări performanțele aplicației.
 10. Managementul performanței aplicațiilor CA - Acest pachet de instrumente include Monitorizarea performanței aplicației, Analiza experienței aplicațiilor și Monitorizarea sintetică.
 11. AppEnsure - Acest instrument se adresează furnizorilor de pe serverul online; monitorizează atât experiența utilizatorului pe un site web, cât și statisticile de livrare a aplicațiilor.
 12. Datadog APM - Monitorizarea bazată pe cloud pentru infrastructură, aplicații și jurnalele de evenimente.

Există prea mulți factori care ar putea afecta performanța software-ului pentru a-i menține pe toți neasistați. Instrumentele de gestionare a performanțelor aplicațiilor vă vor permite să mențineți sistemul în funcțiune și să captați dezastrele. Cu o gestionare corectă a aplicațiilor, puteți preveni problemele care îi determină pe utilizatori să efectueze apeluri la Help Desk. Prin urmare, acest software plătește de la sine, deoarece vă va economisi timp și bani departamentului IT în funcțiile de asistență pentru clienți.

Opțiunile care vă sunt deschise includ software local, software de monitorizare a performanței aplicației bazat pe cloud, servicii pe care le plătiți prin abonament și pachete software pe care le cumpărați direct.

Cele mai bune instrumente APM

Alegerea instrumentului dvs. de management al performanței aplicației va depinde de strategia dvs. de asistență IT - indiferent dacă îți administrezi toate serviciile în casă sau preferi soluții în afara site-ului. Mărimea organizației și bugetul dvs. IT vor fi, de asemenea, factori majori. Așadar, atunci când citiți această listă, va trebui să vă țineți cont de circumstanțele dvs. pentru a identifica software-ul de gestionare a performanței aplicațiilor care vă este potrivit..

1. Server SolarWinds & Monitor de aplicații (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Monitorul de performanță al aplicației SolarWinds

Dacă departamentul dvs. IT sprijină o organizație mare, veți avea nevoie de un manager de aplicații care se integrează cu alte module de monitorizare a infrastructurii. SolarWinds oferă o suită de instrumente de suport pentru infrastructură, care sunt toate scrise pe aceeași platformă. Toate aceste instrumente împărtășesc date, deci cu cât implementați mai multe, cu atât veți obține o perspectivă mai bună în performanța aplicațiilor dvs. și a tuturor serviciilor care le sprijină.

Performanța aplicațiilor este foarte strâns legată de performanțele gazdelor pe care le rulează software-ul, așa că este o idee foarte bună să obțineți un instrument de management care combină atât monitorizarea aplicațiilor cât și serverul și asta oferă acest software. Serverele pe care le includeți în mediul dvs. de administrare pot fi răspândite pe mai multe site-uri, iar instrumentul va monitoriza, de asemenea, serverele Cloud operate de Azur sau AWS.

Monitoarele și afișajele tabloului de bord nu se bazează pe o strategie „unică”. Software-ul se adaptează pentru a afișa informații critice referitoare la fiecare aplicație, deci veți vedea diferite valori pentru o aplicație de gestionare a bazelor de date față de ceea ce ați face pentru un server web. Această adaptabilitate este determinată de o serie de șabloane. Serverul și Monitorul de aplicații include mai mult de 1.200 de șabloane care acoperă toate aplicațiile majore disponibile astăzi pe piață.

Elementul de monitorizare server al acestui software se extinde la stările serverului de stocare, care poate fi în incinte sau în nor. Puteți extinde profunzimea informațiilor colectate de acest modul adăugând pe Monitor de resurse de stocare SolarWinds.

O caracteristică excelentă a acestui instrument este AppStack modul. Acest lucru vă oferă o reprezentare vizuală a aplicațiilor care rulează pe sistemul dvs., cu toate nivelurile de suport și a serviciilor hardware afișate într-o stivă sub fiecare. Așadar, puteți vedea starea aplicației, parametrii pentru serverul pe care se rulează și, dacă operați un mediu virtual, toate serverele și rețelele care stau la baza acelei mașini virtuale. Acest lucru este util în special dacă funcționați aplicații pe servere Cloud sau la distanță pentru că vă ajută să vedeți într-o clipă în care serviciile subiacente târăsc performanța aplicației în jos.

SolarWinds vinde o licență perpetuă pentru acest software, așa că odată ce o plătiți, este al tău pentru totdeauna. Cu toate acestea, prețul include doar primul an de asistență și actualizări pentru instrument, astfel încât va trebui să plătiți pentru asistență în anii următori. Acest software este disponibil numai pentru încărcare pe Windows Server mediu inconjurator.

Monitorul se instalează în câteva minute și o va face descoperi în mod automat toate aplicațiile și stările serverului. Dacă cumpărați și Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds si SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer, veți controla imediat toți factorii care ar putea determina ca aplicațiile companiei dvs. să eșueze sau să funcționeze prost.

Server și Monitor de aplicații pot fi cumpărate individual, sau în Pachetul de management al sistemelor. Acest pachet include și compania Manager de virtualizare, Monitor resurse stocare, si Monitor de performanță web. Un alt pachet oferit de SolarWinds combină Server și Monitor de aplicații cu Analizatorul performanței bazei de date. Această grupare se numește Pachet de optimizare a performanțelor aplicațiilor și este o achiziție deosebit de bună dacă afacerea dvs. depinde în mare măsură de un an Sistem ERP. Indiferent dacă alegeți Server și Monitor de aplicații de unul singur, cu o combinație de alte instrumente SolarWinds sau ca parte a unui pachet, puteți obține software-ul pe un proces gratuit de 30 de zile.

SolarWinds Server și Aplicație Monitor Descărcare Descărcare GRATUITĂ de 30 de zile la Solarwinds.com

2. Monitorizarea aplicațiilor SolarWinds AppOptics (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Aplicațiile SolarWinds

AppOptics este o nouă ofertă de la SolarWinds. Este un soluție bazată pe cloud și, spre deosebire de Monitorul performanței aplicației, este configurat pe bază de abonament. Compania oferă două niveluri de servicii pentru AppOptics. Planul mai ieftin acoperă monitorizarea infrastructurii, dar nu și gestionarea aplicațiilor. Acest plan acoperă monitorizare server și rețea, Integrare AWS Cloudwatch, și stocarea datelor istorice. Planul cu prețuri mai mari adaugă monitorizarea performanței aplicației și urmărirea livrării aplicațiilor.

Aspectul de gestionare a aplicațiilor din planul cu prețuri mai mari acoperă atât aplicații găzduite în mod tradițional, cât și sisteme distribuite, care poate livra aplicații pe site-uri sau din Cloud. Capabilitățile de urmărire ale sistemului vă arată resursele prin care comunicațiile de aplicații trec în călătoria lor de la server la punctul final. Acest lucru vă va permite să detectați blocaje în calea de rețea și vă va oferi posibilitatea de a mutați sau adăugați resurse pentru a optimiza termenele de livrare. Tabloul de bord este capabil să afișeze parametrii aplicației, serverului și infrastructurii pe același ecran. Acest lucru vă va permite să aflați dacă serviciile de bază sunt cauza problemelor de performanță a aplicației.

Facilitățile din tabloul de bord includ instrumente analitice care vă permit să combinați valori, raporturi de setare și praguri pentru declanșările și evaluările dvs. personalizate. Analizatorul de date include un limbaj de interogare care permite interogări ad-hoc pentru ca tu să faci explorări rapide ale datelor care decurg din monitor. Caracteristici grafice din tabloul de bord vă oferă capacitatea de a suprapune o serie de date despre schimbarea timpului, pentru a compara performanțele aplicațiilor dvs. în timp.

Deși AppOptics este un serviciu bazat pe cloud, API-urile care colectează date din sistemul dvs. nu pot fi instalate doar pe orice sistem de operare. Serviciul poate interacționa cu Windows Server și Linux medii. Poți obține un proces de 14 zile gratuit din AppOptics SolarWinds.

Monitorul de aplicații AppOptics de la SolarWindsSignup pentru o probă GRATUITĂ de 14 zile

3. Site 24 × 7 Monitorizarea performanței aplicației (PROBA GRATUITĂ)

11 Cele mai bune instrumente APM pentru gestionarea performanței aplicației și monitorizare

Site24x7 Monitorizarea performanței aplicației platforma este un instrument de monitorizare bazat pe Cloud care vă permite să analizați performanța aplicațiilor care rulează pe diverse platforme precum Java, Node.js, Ruby, PHP și .NET. Instrumentul este administrat de la distanță, astfel încât este capabil să analizeze aplicațiile care rulează oriunde, inclusiv cele care rulează pe servere cloud și dispozitive mobile.

Modelul de acces online al Site24x7 este foarte eliberator, deoarece nu sunteți limitat la sistemele de monitorizare din aceeași clădire. Instrumentul este disponibil pe internet, printr-un browser, astfel încât să îl poți accesa de acasă la fel de ușor cum ai putut la birou.

Cu Site24x7 APM Insight, puteți descărca până la linia exactă a codului și puteți găsi acul în stânga. Această analiză la nivel scăzut vă permite să aflați de ce o metodă specifică de program sau un apel funcțional este lent și vă ajută să identificați blocaje potențiale..

Analiza performanței se extinde și la baze de date. Instrumentul vă ajută să identificați interogări lente și să identificați care serviciul de asistență provoacă încetinirea. Puteți vedea, de asemenea, valorile live ale datelor de tranzacție și, de asemenea, puteți vedea rapoarte pentru perioade de timp variate.

Puteți seta alerte de performanță sau puteți permite Site24x7 să creeze niveluri adecvate pentru pragurile în sine învățare automată și AI. De asemenea, puteți analiza modul în care utilizatorii percep serviciile dvs. online dintr-o serie de obiective diferite. Aceasta este cunoscută sub numele de „monitorizare reală a utilizatorilor" (ROM). Acesta demonstrează experiența utilizatorului final al sistemului dvs. din diferite locații geografice și prin diferite dispozitive. Capabilitățile de urmărire ale Site24x7 vă permit dependențele dintre aplicații și stiva de infrastructură de suport pentru fiecare dintre ele.

Monitorizarea performanței aplicației este disponibilă cu Site24x7 Pro pachet. Această tranzacție include capacitatea de a monitoriza trei aplicații. Acesta include 50.000 de vizualizări de pagini RUM și va acoperi până la cinci site-uri.

Site24x7 este perceput pentru abonament, taxat lunar. Obțineți o rată mai mică dacă plătiți abonamentul de un an înainte. Pachetul Pro poate fi îmbunătățit prin oferte suplimentare care vă oferă capacitatea de a monitoriza mai multe aplicații sau mai multe servere sau site-uri web. Poți obține un proces gratuit de 30 de zile din planul Pro Site24x7.

Site24x7 Monitorizarea performanței aplicației Încearcă încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

4. Managerul aplicațiilor ManageEngine (TRIAL GRATUIT)

Managerul de aplicații ManageEngine

Managerul de aplicații ManageEngine acoperă aplicațiile care rulează direct pe serverele dvs., prin virtualizări și pe serverele cloud. Utilitarul acoperă toate acele servicii esențiale pe care se bazează întreprinderea dvs., inclusiv aplicații Web, apartamente ERP și baze de date. În total, managerul acoperă peste 50.000 de aplicații utilizate pe scară largă.

Funcțiile de monitorizare a performanței din acest instrument includ analiza executiei SQL pentru a detecta interogări de baze de date ineficient structurate. Livrarea tranzacțiilor efectuate pe server, în rețea și peste utilizatori finali, oriunde s-ar afla, este o altă măsură cheie de performanță inclusă în această utilitate.. Monitorizare constantă vă va avertiza cu privire la deteriorarea performanței și va indica care servicii de asistență sunt cauza problemelor de livrare.

Tabloul de bord pentru instrument este bogat în caracteristici vizualizări de date grafice pentru a accelera înțelegerea performanței. Acest tablou de bord este personalizabil, astfel încât să puteți delega sarcini și să permiteți accesul la utilitate prin rol, fără a fi necesar să acordați toate controalele fiecărui membru al echipei dvs. de administrare. Tabloul de bord este accesibil și de pe dispozitive mobile pentru a permite tehnicienilor de teren să aibă acces la informațiile de service în timp ce apelează la un apel.

În timp ce echipa dvs. lucrează la sarcinile sale de administrare a sistemului, Managerul de aplicații menține monitorizarea în fundal, creând o înregistrare a modelelor obișnuite de performanță, astfel încât să poată detecta anomalii în furnizarea de servicii mai rapid și mai precis. Utilitățile de detectare a defecțiunilor includ un instrument de analiză a cauzelor rădăcină și un simulator de browser care vă permite să experimentați viteza de livrare cu care utilizatorii sistemului dvs. se confruntă. Un modul de raportare vă permite să urmăriți performanța atât prin executarea programată cât și la cerere, ajutându-vă să creați un Biblioteca de dovezi SLA și comunicați activitățile departamentului dvs. de sprijin părților interesate.

Managerul de aplicații rulează pe Windows, Windows Server și Debian, Ubuntu, CentOS, Fedora, RHEL, SuSE, Mandriva și Oracle Enterprise Linux. ManageEngine oferă acest instrument pe un 30 de zile de încercare gratuită. Dacă alegeți să nu cumpărați ediția profesională profesională sau extinsă la sfârșitul perioadei de încercare, puteți continua să utilizați software-ul gratuit cu restricții de capacitate.

ManageEngine Applications Manager Descărcarea încercării GRATUITE de 30 de zile

5. AppDynamics

AppDynamics

AppDynamics a început ca o companie independentă, dar acum este deținută de Cisco Systems. Implicarea acestui gigant de rețea ar trebui să vadă că acest sistem de monitorizare evoluează spre un lider al industriei, așa că acesta este unul de urmărit.

Tabloul de bord pentru acest serviciu este foarte ocupat și se concentrează pe aplicațiile dvs. și serviciile care le sprijină. O altă vedere a datelor privind performanța urmărește cazurile utilizatorilor pentru a arăta rapiditatea livrării și cererea pentru diferite servicii și aplicații din întreprinderea dvs. Întrucât nu există aproape nicio valoare a infrastructurii în acest instrument, probabil că ați alege AppDynamics pentru întreprinderile online care sunt furnizate în întregime de serviciile Cloud.

hartă stivă aplicație, prezentată în ilustrația de mai sus explică performanța tuturor aplicațiilor care sunt active pe sistemul dvs. într-un afișaj în timp real. Serviciile care acceptă aceste aplicații sunt, de asemenea, incluse și problemele evidențiate în aceste sisteme de asistență pot evidenția probleme de stare. Aceste probleme, cu infrastructura de bază, ar trebui să fie cercetate cu un pachet de monitorizare separat.

Programul monitorizează software-ul aplicației dvs. în timp real și creează date istorice, ceea ce îl permite crearea unei linii de bază a performanței standard. Acest lucru este posibil să vă determine să efectuați modificări în furnizarea capacității dvs. dacă afișează performanțe slabe. Dacă totul arată bine în linia de bază, puteți progresa spre instrument de diagnosticare pentru a vedea dacă aplicațiile funcționează în mod normal. Veți putea identifica aplicațiile care pot avea probleme în perioade cu cerere mare. modul de experiență utilizator a instrumentului vă permite să vedeți de unde provine toată cererea pentru serviciile dvs. și care produse și servicii sunt cele mai populare. Acesta este un instrument excelent pentru analiza afacerilor, precum și pentru monitorizarea performanței aplicației.

AppDynamics este disponibil în o versiune gratuită, denumit AppDynamics Lite există și o versiune plătită, care este disponibilă pe un proces gratuit de 15 zile. Se apelează pachetul standard plătit APM Pro, dar există două pachete mai mari: APM Advanced, care adaugă valori de server și rețea și Vârful APM, care include și funcții de analiză de marketing. Serviciul este furnizat în Cloud în mod implicit, dar puteți solicita instalarea software-ului în local. Dacă mergeți pentru versiunea Cloud, mai trebuie să instalați ceva software. Acesta este Agentul de aplicații și poate fi instalat doar pe Linux pe 64 de biți și Windows pe 64 de biți medii.

6. Nou APM Relic

Nou APM Relic

Noua Relic produce o serie de instrumente de monitorizare, iar APM este unul dintre acestea. Celelalte module disponibile sunt Noua infrastructură a relicilor, care observă starea hardware-ului și serviciilor subiacente, Noul browser de relică, care ajută întreprinderile online să urmărească experiența utilizatorului și Noile perspective religioase, care este un modul de analiză. Nou APM Relic va funcționa fără niciunul dintre aceste alte module. in orice caz, combinarea APM cu alte module vă va oferi cunoștințe mai profunde din cauzele problemelor și vă ajută să vă îmbunătățiți serviciul online.

Religie nouă sistemul este un serviciu online și dacă infrastructura dvs. este furnizată și de serviciile Cloud, software-ul de monitorizare se va integra direct cu acestea. Monitorul poate fi integrat în AWS, Google, Microsoft Azure, și Rackspace servere găzduite. De asemenea, se poate integra cu propriile dvs. servere locale.

Serviciul analizează evenimentele inspectând performanța codului scris în cele șapte limbi cel mai des utilizate pentru serviciile online: Java, Node.js, PHP, .NET, Piton, Rubin, și Merge. Acest lucru înseamnă că va putea, de asemenea, să urmărească activitățile software-ului dvs. personalizat, nu doar aplicațiile pre-scrise bine-cunoscute.

APM monitorizează tot traficul dvs. de internet, inclusiv cel provenit din aplicațiile mobile. Acest serviciu este adaptate afacerilor online, cum ar fi site-uri web de informații și magazine web. Instrumentul este capabil să sprijine migrarea aplicațiilor de pe serverele locale la serviciile Cloud și este de asemenea util când gestionarea lansării de noi produse sau revizuirea serviciilor web existente. Ambele transferuri de date pe serverul Cloud al Religie nouă și stocarea datelor sunt acoperite de criptare și autentificare a utilizatorului.

Tabloul de bord al serviciului include o mulțime de elemente grafice care vă pot ajuta identifica rapid problemele și succesul performanței. Principalele informații de care aveți nevoie sunt toate pe afișajul de monitorizare a aplicației. Vei vedea timpi de răspuns, valori de debit și ratele de eroare atât ca cifre, cât și ca grafice eșantionate în timp. De asemenea, puteți urmări călătoriile individuale ale vizitatorilor prin intermediul site-ului dvs. web, precum și obținerea unor imagini de ansamblu asupra performanței aplicației. Interfața include monitorizarea bazei de date și puteți căuta prin datele colectate pentru a analiza problemele de performanță.

Tabloul de bord include caracteristici de colaborare în echipă, cum ar fi schimbul de informații și crearea de note. Poti personalizați tabloul de bord și creați grupuri de utilizatori, oferind membrilor diferiți ai echipei acces la vizualizări și controale de date diferite. Nou APM Relic poate sa să fie integrat cu sistemele de management al asistenței.

Există trei planuri disponibile pentru Nou APM Relic. Pro APM versiunea este partea de sus a liniei și este disponibilă pe un t gratuit de 14 zileRial. O versiune decupată, numită Esențiale APM îi lipsește funcțiile analitice ale serviciului. Un element important al serviciului Cloud este perioada de păstrare a datelor, care vă permite să întrebați performanța în timp și să obțineți informații analitice cu privire la livrarea aplicației dvs. Dacă nu sunteți la fel de interesat de această păstrare a datelor, puteți obține APM Lite, care este o versiune gratuită de APM esențiale, dar cu date păstrate doar 24 de ore.

7. Managementul performanței aplicațiilor Dynatrace

Managerul de performanță al aplicației Dynatrace

Dynatrace este specializată în software de asistență pentru Sisteme bazate pe cloud și întreprinderi web. Software-ul poate fi instalat în casă sau îl puteți accesa pe Cloud. Structura prețurilor vă oferă și opțiuni; puteți cumpăra o licență anuală sau puteți cumpăra software-ul direct.

Chiar dacă alegeți să utilizați sistemul online, trebuie să instalați un element. Aceasta se numește OneAgent. Acesta este monitorul de colectare a datelor care raportează motorul analitic care poate fi pe serverul dvs. sau operat de la distanță de Dynatrace. OneAgent monitorizează instalarea pe Windows Server, ferestre, Linux, și Unix. Dacă alegeți să instalați întregul sistem în interior, veți avea nevoie de unul dintre aceste sisteme de operare pentru a-l găzdui.

Structura Dynatrace acoperă infrastructura Cloud cu un singur pachet sau aplicații, gazde și servicii pentru sisteme interne cu un pachet diferit. În afară de această diviziune a serviciilor, software-ul nu este vândut ca module specializate, astfel încât să obțineți monitorizarea infrastructurii și urmărirea experienței utilizatorului cu sistemul de management al performanței aplicației.

Metodologia Dynatrace observă performanța aplicației dvs. din două unghiuri. Un aspect se concentrează asupra mecanica de livrare și asta atinge performanța infrastructurii, precum și producerea de valori privind rezultatul executării aplicațiilor. Celălalt punct de vedere este experiența utilizatorului. Software-ul înregistrează fiecare vizitator și măsoară timpul de utilizare și răspunsul aplicațiilor pe sesiune.

Pachetul Dynatrace include și „monitorizare sintetică.”Acesta este un instrument de planificare care emulează acțiunile utilizatorilor și poate genera volume de vizitatori așteptate. Acest lucru este util atunci când intenționați să adăugați noi pagini și servicii pe site-ul dvs. web. Informațiile pe care le obțineți din aceste teste ale aplicației vă pot avertiza despre orice nevoie de creștere a capacității infrastructurii și vă pot ajuta, de asemenea, să optimizați locația noilor pagini de pe site-ul dvs..

8. Informații despre serviciul IT Splunk

Splunk

Se aplică Splunk inteligență artificială (AI) la software-ul său de monitorizare. Compania produce o serie de instrumente de monitorizare, inclusiv gestionarea infrastructurii. Cu toate acestea, se apelează la produsul de care aveți nevoie pentru a monitoriza aplicațiile Informații de serviciu IT Splunk. Deși acesta este un produs separat de pachetul de monitorizare a infrastructurii, acesta include funcții care monitorizează evenimentele și starea hardware, astfel încât să puteți obține o perspectivă asupra cauzelor performanței slabe a aplicației.

Elementul AI al instrumentului creează rapoarte predictive care vă arată unde pot apărea probleme de capacitate. Instrumentul indică, de asemenea, vârfuri și jgheaburi ale cererii și prezice când va apărea următoarea creștere a cererii. Acest lucru vă va permite să planificați locuri de muncă în perioade liniștite și să scăpați presiunea asupra infrastructurii dvs. sau să cumpărați capacitate suplimentară. Dacă aveți deja un instrument de monitorizare a aplicațiilor, puteți opta doar pentru modulul ITSI suplimentar pentru performanța aplicației. Acest lucru va analiza fișierele jurnal ale APM existente pentru a vă concentra pe capabilitățile predictive. Instrumentul adună, de asemenea, informații din jurnalele de evenimente pentru a identifica problemele de livrare a serviciilor.

Oferte Splunk un proces fără 15 din versiunea Sandbox din Informații despre servicii IT. Pachetul este un supliment la unul dintre principalele pachete de monitorizare IT a Splunk, care vă va gestiona infrastructura. Pachetul principal pe care îl oferă compania se numește Splunk Enterprise. Dacă afacerea dvs. nu are nicio infrastructură locală, dar este în întregime suportată de serviciile Cloud, ar trebui să optați Cloud Splunk. Există, de asemenea, un pachet specializat care va monitoriza Servicii AWS.

Splunk Enterprise este disponibil pe un Proces gratuit de 60 de zile și puteți obține un proces gratuit de 15 zile din Splunk Cloud. O versiune mai ieftină de Splunk, numită Splunk Light are o limită de 200 GB date pe zi și o puteți continua un proces gratuit de 30 de zile. De asemenea este si o versiune gratuită, care are o limită de date de 500 MB pe zi. Cu toate acestea, nu puteți adăuga serviciul IT Intelligence la Splunk gratuit.

Splunk Enterprise, Splunk Light, și Splunk Free sunt implementate toate ca software local și Cloud Splunk este accesat online printr-un browser. Software-ul Splunk poate fi instalat pe ferestre, Linux, și Mac OS.

9. WhatsUp Gold cu supliment de monitorizare a performanței aplicației

Monitorul de performanță al aplicațiilor Gold WhatsUp

WhatsUp Gold este o alternativă la Monitor de aplicație SolarWinds soluție dacă doriți să parcurgeți calea integrării mai multor instrumente de monitorizare a infrastructurii. Cu această opțiune, Monitorul performanței aplicației este un modul suplimentar la nucleu WhatsUp Gold pachet. Baza WhatsUp Gold planul vă oferă monitorizarea serverului și, de asemenea gestionarea dispozitivelor de rețea. Cu Monitorul performanței aplicației adăugat pe aceste module, veți obține o imagine de ansamblu a întregului sistem care vă va ajuta identificați problemele de bază care ar putea cauza probleme cu performanța aplicațiilor dvs..

Standardul WhatsUp Gold software-ul include, de asemenea monitorizarea stocării și wifi și monitoare de servicii bazate pe cloud. Funcțiile de rețea ale instrumentului creează o hartă a sistemului dvs. astfel încât să puteți identifica dispozitivele de rețea care trec traficul prin care alții. Acest lucru vă va ajuta să vedeți unde blocajele afectează livrarea de aplicații în zone individuale ale întreprinderii tale. Planurile de pachete mai mari includ Analiza traficului de rețea modul și care vă poate oferi o perspectivă profundă asupra performanței rețelei. Topul WhatsUp Gold pachetul include Configurare Management pentru dispozitivele dvs. de rețea.

Monitorul performanței aplicației suplimentul va înregistra toate aplicațiile dvs. în faza de configurare, care este automatizată. Odată ce monitorul este în poziție, va face acest lucru ține evidența performanțelor aplicației în timp real, afișarea parametrilor în tabloul de bord și generarea de alerte atunci când apar probleme critice de performanță. Atât condițiile de alertă, cât și afișajul tabloului de bord sunt personalizabile. Tabloul de bord sumar al componentelor în instrument vă arată o vedere a unei aplicații selectate și a tuturor serviciilor sale de asistență. Această facilitate vă permite să vedeți instantaneu unde problemele de performanță ale aplicației sunt cauzate cu adevărat de problemele din alte domenii ale sistemului.

Managerul de aplicații recunoaște aplicații cunoscute, cum ar fi Apache, Hyper-V, și SQL Server și își adaptează activitățile de monitorizare în funcție de tipul de aplicație. Puteți configura, de asemenea, monitorul urmăriți aplicațiile mai puțin cunoscute și propriul software personalizat. Există mai multe condiții pe care instrumentul le poate monitoriza decât s-ar putea încadra pe un ecran și astfel puteți răsfoi opțiunile din instrument pentru a selecta ce stări doriți să monitorizați. Un sistem de script direct vă permite să combinați senzori pentru a crea propriile condiții de alertă, care pot include factori de la orice nivel al sistemului dvs., combinând viteze de livrare a aplicațiilor cu performanța dispozitivului de rețea, de exemplu.

Poti cumpara WhatsUp Gold și completările sale directe, sau abonați-vă anual la software. Compania produce un Plus Plus pachet, care este disponibil numai pentru vânzare și nu pentru abonament. Acest pachet include toate modulele de sus WhatsUp Gold pachet plus Monitorul performanței aplicației si Analiza traficului de rețea, Monitor de virtualizare, și Manager de configurare module. Puteți citi mai multe despre WhatsUp Gold în recenzia noastră.

WhatsUp Gold si este Monitorul performanței aplicației modul pornit Windows Server iar versiunea demo va continua și ea Windows Pro medii. Poți obține un proces gratuit de 30 de zile a software-ului pentru a-l rula pe ritmul său fără riscuri.

10. Managementul performanței aplicațiilor CA

Managementul performanței aplicațiilor CA

CA Technologies produce trei pachete separate pentru monitorizarea performanței aplicației. Acestea sunt: Monitorizarea performanței aplicațiilor, Aplicații Google Analytics, și Monitorizare sintetică. Fiecare dintre aceste module este livrat pe un model SaaS și taxat prin abonament. Compania nu oferă un pachet din toate cele trei. Aplicații Google Analytics sistemul acoperă experiența utilizatorului și ar fi un plus util dacă doriți să monitorizați un site web. Monitorizare sintetică modulul se concentrează, de asemenea, pe implicarea utilizatorului și modelează tranzacțiile vizitatorilor, astfel încât să puteți analiza performanța unui site web. Principalul produs APM al CA, deși este acesta Managementul performanței aplicațiilor instrument.

Acest APM se adresează organizațiilor mari și principala sa caracteristică este capacitatea de a promova munca în echipă. Perspectiva sa cheie este trasator de tranzacții care creează o hartă a dependențelor de aplicații și servicii. Vizibilitatea dependențelor aplicației se extinde la performanța bazei de date. Puteți vedea graficele performanței livrării aplicațiilor în timp, ceea ce ar trebui să vă ajute un comportament anomal la fața locului, precum și cererea maximă și orele cu capacitate suplimentară.

Liniile de bază construite de monitor se actualizează constant, astfel încât acesta vă va putea oferi o mai bună perspectivă asupra comportamentului normal al aplicațiilor dvs. pe măsură ce trece timpul. Dacă angajați containere pentru livrare sigură a aplicației în BYOD politici, APM poate vedea și livrarea aplicațiilor respective. Datele colectate de sistem se extind la performanța gazdă și analiza codului aplicației. Serviciile gazdelor bazate pe Cloud și de la distanță sunt, de asemenea, incluse în linia vizuală a APM.

O mai mare Afacere planul oferă utilizarea nelimitată a sistemului. Acest serviciu poate fi accesat pe Cloud sau instalat în spații. Afacere planul include păstrarea datelor timp de 90 de zile pentru a ajuta analiza. Essentials pachetul vă oferă doar 7 zile de date. Puteți porni sistemul un proces gratuit de 30 de zile, timp în care toate datele de monitorizare sunt păstrate.

11. AppEnsure

AppEnsure

AppEnsure monitorizează ambele experiența utilizatorului pe un site web și livrare cerere statistici care să vă ajute să furnizați servicii online în mod eficient. Condițiile de alertă apar din rezultatele slabe pe care le-a experimentat utilizatorul. Nu este necesar să așteptați să apară o reclamație de la niciunul dintre vizitatorii site-ului dvs., deoarece AppEnsure monitorul va detecta problema. De fapt, ar trebui să poți reducerea deficienței de livrare deoarece monitorul va identifica deteriorarea serviciului înainte de a ajunge la punctul în care utilizatorii unui site sesizează probleme. Monitorizarea infrastructurii vă va conduce la cauza problemelor de montare și vă permit să efectuați ajustări la resurse.

AppEnsure serviciul este livrat online. Când începeți cu serviciul, Programul AppEnsure va căuta prin sistemul dvs. toate aplicațiile utilizatorilor finali apoi urmăriți înapoi pentru a identifica aplicațiile și serviciile de asistență. Acest proces de descoperire are ca rezultat o hartă, care se ridică la o stivă de aplicații.

Odată operațional, AppEnsure înregistrează performanța livrării aplicațiilor către fiecare utilizator. Inițial, această colectare de date permite sistemului să stabiliți un model de bază al comportamentului normal. Odată ce s-a stabilit un nivel acceptabil de performanță la livrare, performanțele ulterioare pot fi monitorizate pentru anomalii sau deteriorări în timpii de răspuns care ar indica o problemă în sistem.

La fel de AppStack monitorizează, de asemenea, stiva de aplicații, este capabil să vă atragă atenția asupra serviciului care este cauza probabilă a problemelor de livrare a aplicației; în loc să vă spună doar că o aplicație orientată către utilizator poate întâmpina probleme.

Vizibilitatea AppEnsure include resurse la fața locului și la distanță, plus servicii bazate pe Cloud. Monitorizarea stivelor de aplicații se extinde în medii virtualizate. Poate urmări serverele care acceptă mașinile dvs. virtuale și identifica problemele de stare acolo. AppEnsure este deosebit de bine integrat cu mediul Citrix XenApp.   Metodele de detectare a AppEnsure va detecta și urmări aplicațiile pre-scrise, precum sistemele Microsoft Exchange, Sharepoint și ERP. De asemenea, este capabil să vă monitorizați propriile aplicații personalizate.

AppEnsure serviciul este taxat pe bază de abonament. Poți obține un proces de 14 zile gratuit a sistemului.

12. Datadog APM

Datadog APM

Datadog promoții Monitorizarea bazată pe cloud pentru infrastructură, aplicații și jurnalele de evenimente. Vă puteți înscrie doar pentru monitorul de performanță al aplicației sau pentru a utiliza toate cele trei sisteme în combinație pentru a îmbunătăți vizibilitatea serviciului. Toate aceste servicii sunt percepute prin abonament, iar prețul depinde de numărul de gazde pe care le operați. Sistemul este capabil să monitorizeze sisteme locale, bazate pe cloud și hibride.

Există o versiune gratuită a monitorului de infrastructură care va gestiona datele de la până la cinci gazde. Nu puteți obține APM-ul gratuit pentru totdeauna, dar puteți obține un proces de 14 zile gratuit.

Datadog monitorizează fiecare cerere pentru o aplicație și urmărește livrarea acesteia, ceea ce implică examinarea evenimentelor din stivele aplicației. Orice anomalii care apar în timpul livrării cererii provoacă un declanșator de alertă. Aceste alerte se vor acumula, astfel încât veți putea vedea instantaneu în tabloul de bord ce aplicație are probleme și care serviciu pare a fi cauza problemei.

Tabloul de bord este foarte atractiv și integrează reprezentarea grafică a datelor pentru a ușura recunoașterea statutului. Veți putea să comutați opiniile pentru a vă concentra pe utilizatorii finali care se confruntă cu cele mai slabe performanțe și măriți utilizatorii individuali pentru a examina problemele pe care le întâmpină livrarea aplicației în sesiunea respectivă.

Puteți personaliza tabloul de bord și chiar puteți crea diferite vizualizări pentru a le atribui membrilor echipei individuale. Sistemul include API-uri, astfel încât să puteți integra chiar și elemente ale lui Datadog tabloul de bord în propriile pagini de monitorizare a sistemului dumneavoastră corporativ. Interfațare între software-ul Help Desk și Datadog reduce necesitatea personalului de asistență de a comuta între aplicații pentru a lega notificarea de eroare umană cu alerte automatizate.

Veți primi mai multă asistență din partea serviciului Datadog APM dacă îl integrați cu pachetul infrastructurii companiei. Cele două pachete sunt proiectate pentru a partaja date, astfel încât urmărirea performanței aplicației până la starea infrastructurii este perfectă.

Managementul performanței aplicațiilor

Indiferent ce tip de afacere ai, gestionarea performanței aplicațiilor este o sarcină importantă a departamentului IT. În afacerile online, aplicațiile oferite vizitatorilor sunt singurul contact pe care clienții îl obțin cu organizația, deci performanța garantată a aplicației este esențială. Pentru toate celelalte tipuri de afaceri, performanța aplicației este încă un element foarte important al sistemului IT, iar rezolvarea problemelor va menține activitatea funcțională și reduce numărul de apeluri Help Desk.

Nu doriți să vă bazați pe utilizatorii sistemului pentru a spune când aplicațiile din afacerea dvs. au probleme. Dacă serviciul devine atât de rău încât utilizatorii observă, ați eșuat deja în jobul dvs. ca manager IT. Continuați performanțele aplicației dvs. cu unul dintre instrumentele de pe lista noastră.

Folosești un monitor de performanță al aplicației? Folosiți unul dintre sistemele recomandate în lista noastră sau ați instalat un alt APM? Lasă un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos și împărtășește-ți experiența.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 46

Adblock
detector