11 Cele mai bune instrumente și software de monitorizare a uptimelor

11 Cele mai bune instrumente și software de monitorizare a uptimelor

Când vine vorba de obținerea acelei imagini critice a sănătății infrastructurii rețelei dvs., nu puteți bate instrumente de monitorizare uptime. Instrumentele de monitorizare în timp liber, cum ar fi monitoarele ping și monitoarele SNMP, pot sonda constant dispozitivele pentru a verifica performanța lor și a vă anunța când un sistem de chei se va opri.

Asigurați-vă că dispozitivele și aplicațiile cheie rămân online vă asigură că nu numai că evitați timpul de întrerupere, dar vă puneți în situația de a rămâne profitabil.

Intrăm într-o mulțime de detalii despre fiecare dintre instrumentele de mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru un rezumat, aici este lista celor mai bune instrumente și programe de monitorizare a uptime-ului:

 1. Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds (TRIAL GRATUIT) Liderul industriei în monitorizarea rețelei Utilizează rutine SNMP pentru a verifica starea de sănătate a dispozitivelor de rețea.
 2. Paessler PRTG Network Monitor (PROB GRATUIT) O rețea integrată, server și monitor de aplicație cu verificări de funcționare conduse de SNMP. Se execută pe Windows Server.
 3. Site24x7 Monitorizarea site-ului (PROBA GRATUITĂ) Serviciu bazat pe cloud care monitorizează performanța site-ului web, infrastructura IT și activitățile de aplicații.
 4. Setul de instrumente al SolarWinds Engineer (TRIAL GRATUIT) Un pachet de peste 60 de instrumente care vă ajută să monitorizați și să gestionați o rețea.
 5. Pingdom (TRIAL GRATUIT) Un sistem online care vizează performanța site-ului web. Acesta verifică accesibilitatea rețelei dvs. din peste 70 de locații din întreaga lume.
 6. Densitatea serverului O soluție bazată pe cloud care monitorizează rețelele, serverele și aplicațiile la fața locului și în afara locului. Preț la abonament pe server.
 7. Nagios XI Monitor de rețea bazat pe Linux, cu o versiune gratuită, numită Nagios Core.
 8. ManageEngine OpManager Sistem de monitorizare a rețelei bazat pe SDNMP, care se instalează pe Linux sau Windows Server și are funcții excelente de vizualizare a datelor.
 9. Zabbix Sistem gratuit de monitorizare a rețelei open source care are o interfață atrăgătoare. Se execută pe Linux.
 10. Monitor OP5 Monitor de rețea compatibil Nagios care folosește SNMP pentru a verifica starea dispozitivului.
 11. Icinga 2 Un instrument popular, gratuit de monitorizare a rețelei, care rulează pe Linux.

Cele mai bune instrumente de monitorizare uptime

1. Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds (TRIAL GRATUIT)

Imaginea de monitorizare a performanței rețelei SolarWinds

Unul dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a uptime de pe piață este Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds care a fost un lider de piață în spațiul instrumentelor de monitorizare uptime. Cu acest instrument, puteți vedea dacă dispozitivele sunt clasificate Sus, Critic, Avertizare, sau Nedefinit. Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds utilizări Sondaj SNMP pentru a verifica starea dispozitivelor din întreaga rețea.

Cu toate acestea, nu te limitează la administrarea rețelei numai prin afișajul tabloului de bord. Puteți vedea, de asemenea, o harta topologiei rețelei care arată starea dispozitivelor dvs. dintr-o perspectivă geografică. La aceasta se face referire la Vizualizarea căii critice NetPath. NetPath este cel mai util în medii live în care doriți să dezvoltați o perspectivă rapidă despre cât de multe dispozitive sunt atât în ​​moștenire, cât și în mediile virtuale.

Toate informațiile de stare pe care le vedeți sunt păstrate la zi de către un an Autodiscovery caracteristică. Funcția de descoperire automată scanează noi dispozitive la pornire și le adaugă automat la software. Pe toată durata de viață a produsului, descoperirea automată asigură adăugarea de noi dispozitive în mediul dvs. de monitorizare. Acest lucru este excelent, deoarece nu trebuie să faceți nimic în plus pentru a-l monitoriza.

Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds oferă o structură scalabilă a prețurilor, care crește prețul cu atât mai multe elemente doriți. Acest lucru începe cu NPM SL100 care vă permite să monitorizați 100 de elemente pentru 2.955 USD (2.265 GBP). Următoarea versiune este NPM SL250 care acceptă până la 250 de elemente pentru 6.720 $ (5.150 GBP). NPM SL500 acceptă 500 de elemente pentru 10.445 USD (8.006 £). Următoarele două versiuni sunt NPM SL2000 și NPM SLX. NPM SL2000 este disponibil pentru 19.345 $ (14.827 £) și suportă 2000 de elemente, întrucât

NPM SLX acceptă elemente nelimitate pentru 32.525 USD (24.930 de lire sterline). Puteți descărca, de asemenea, o probă gratuită complet funcțională de 30 de zile Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds.

SolarWinds Monitor Performance Performance Network Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

2. Set de instrumente al SolarWinds Engineer (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

SolarWInds Engineers Toolset Image

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de monitorizare uptime cu un preț scăzut, Setul de instrumente al SolarWinds Engineer este o alegere excelentă. Setul de instrumente al SolarWinds Engineer vă oferă posibilitatea de a vă monitoriza rețeaua în timp real cu o varietate de instrumente utile. Acestea includ un Monitor de timp de răspuns, Monitor de memorie, Monitor CPUMonitor de interfață, și Traceroute. Fiecare dintre aceste instrumente este deosebit de util pentru verificarea periodică a rețelei.

Cu Monitor de timp de răspuns puteți vizualiza disponibilitatea și latența mai multor dispozitive. Monitor de timp de răspuns de la Setul de instrumente al SolarWinds Engineer oferă informații critice precum numele dispozitivului, adresa IP, timpul de răspuns și disponibilitatea. Puteți chiar să alegeți cât de des sondează dispozitivele selectate.

Setul de instrumente al SolarWinds Engineer de asemenea, are o serie de instrumente de descoperire a rețelei incluse în software. Este un Port scaner, Comutarea port mapperIP NetworkBrowser, Ping Sweep, Măturat SNMP, și Utilitarul Discovery Address MAC. Acestea ajută la descoperirea automată a dispozitivelor în întreaga rețea și la reducerea monitorizării manuale la minimum.

Per total, Setul de instrumente al SolarWinds Engineer este o mare alternativă la Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds. In timp ce Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds oferă o adâncime ceva mai mare, Setul de instrumente al SolarWinds Engineer are un standard ridicat de capacități de monitorizare de bază și poate fi achiziționat la un preț mai mic de 1.495 USD (1.145 £). Puteți obține, de asemenea, un Proces gratuit de 14 zile Descarca.

Instrumentul SolarWinds Engineer Descărcați încercarea GRATUITĂ de 14 zile

3. Site24x7 Monitorizarea site-ului (PROBA GRATUITĂ)

11 Cele mai bune instrumente și software de monitorizare a uptimelor

Site24x7 acoperă tot suportul IT al site-urilor web, permițându-i să îi ajute pe antreprenorii web să își păstreze site-urile la dispoziție. Serviciul cloud efectuează verificări continue pe site-urile clienților din 90 de locații din întreaga lume. Aceste verificări nu sunt relevate doar atunci când site-urile coboară, ci și când site-urile nu sunt livrabile în întreaga lume. Această întrerupere regională s-ar putea datora acțiunilor guvernelor naționale sau unor probleme cu performanța pe internet.

Site-urile web se află în vârful unui teanc de servicii, iar eșecul unui strat de suport va duce la coborârea site-ului web. Deci, să știi că un site a coborât nu este suficient; proprietarii de site-uri web trebuie identifică repede de ce a coborât. Site24x7 ajută administratorii de sistem să prevină întreruperile prin identificarea echipamentelor și a aplicațiilor care sunt sub presiune.

Abilitatea de a probleme de stare la fața locului în rețea, server și performanța în aplicație oferă administratorilor de sisteme o șansă de a realoca resurse pentru a opri calamitățile. În cazul în care nu există semne de avertizare cu privire la o întrerupere iminentă, verificarea Site24x7 poate identifica ce serviciu de internet a cauzat defecțiunea. Aceste verificări includ un Monitor de expirare a domeniului, SSL / TLS Certificate Monitor, un Ping Monitor și un Web Transaction Monitor, printre alte instrumente de monitorizare automatizate.

Site24x7 este un serviciu bazat pe cloud și este taxat prin abonament. Serviciul este disponibil gratuit pentru întreprinderile mici care trebuie doar să monitorizeze până la cinci site-uri web sau servere. Întreprinderile care au nevoie de mai multă capacitate de monitorizare decât pot alege între patru ediții plătite. Oricare dintre versiunile plătite ale Site24 / 7 poate fi experimentat pe un proces gratuit de 30 de zile.

Site24x7 Monitorizarea site-ului web Încearcă încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

4. Pingdom (TRIAL GRATUIT)

Captură de ecran Pingdom

Instrument de monitorizare online Pingdom îți oferă mai mult de 70 de locații din întreaga lume, pentru a verifica disponibilitatea sistemului dvs. Fiind bazat în afara rețelei tale, îți oferă o soluție foarte eficientă vizualizarea de către utilizator a site-urilor dvs. web și a serviciilor online.

Întrucât instrumentul se bazează pe servere externe, există foarte puține lucrări implicate în crearea acestui monitor uptime pentru a verifica performanța sistemului dvs.. Serviciul vă va monitoriza rețeaua în mod constant și înregistrați un alerta când standardele de performanță scad. Aceste alerte sunt afișate în tabloul de bord al instrumentului, dar le puteți trimite, de asemenea, ca atare mesaj sau e-mail notificare sau printr-o API web. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să stai urmărind consola pentru a întâmpina probleme de performanță.

Deoarece acest serviciu este bazat de la distanță, este destinat în mod special monitorizarea disponibilității site-ului web și alte servicii de internet pe care compania dvs. le poate oferi. Pe lângă problemele de performanță, instrumentul va explora și explora cauzele problemelor dvs. Modulul de analiză a cauzelor rădăcină va testa timpi de răspuns a serverului și efectuați un traceroute. Acest lucru este făcut pentru a identifica dacă site-ul dvs. are probleme din cauza propriului hardware sau din cauza serviciilor de conectare.

Pingdom are preț la abonament și există cinci niveluri de pachete: Incepator, Standard, Avansat, Profesionist, și Afacere. Obțineți un preț lunar mai mic dacă plătiți anual, deși puteți plăti și pe lună. De exemplu, pachetul Starter costă 14,95 USD (9,95 £) dacă plătiți lunar sau 11,95 USD (7,95 £) pe lună dacă plătiți anual. De asemenea, puteți obține o descărcare gratuită de încercare de 14 zile.

Monitorizarea performanței site-ului Pingdom Descărcați încercarea GRATUITĂ de 14 zile

5. Monitorul de rețea PRTG Paessler (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Captură de ecran PRTG Network Monitor

Mai departe pe această listă avem Monitorizare de funcționare All-in-One Paessler cu monitor de rețea PRTG soluție care face parte din Monitor de rețea PRTG, un cunoscut instrument de monitorizare SNMP care oferă suport pentru SNMP v1, v2c, și V3. Acest instrument poate fi utilizat pentru a scana automat dispozitivele din rețeaua dvs.. Monitor de rețea PRTG are, de asemenea, o gamă importantă de senzori de monitorizare ping care ajută la verificarea stării dispozitivelor conectate.

Senzorul Ping vă permite să vizualizați timpul de ping, timp minim de ping, timp maxim de ping, și pierdere de pachete pentru a evalua cât de bine răspunde serviciul dvs. Aceste informații sunt prezentate în vizualizarea senzorului, care vă permite să vizualizați în timp real și date istorice. Puteți vedea date istorice într-o serie de perioade; doua zile, 30 de zile și 365 de zile. Există peste 100 de senzori diferiți Monitor de rețea PRTG pentru a vă ajuta să monitorizați starea dispozitivelor.

Nu trebuie să monitorizați manual acești senzori pentru a rămâne în buclă. Monitor de rețea PRTG vă trimite notificări de e-mail și SMS once a fost depășit un parametru. Aceste alerte sunt configurabile și puteți seta condițiile de declanșare care trebuie îndeplinite înainte de a vă trimite o notificare.

Versiunea cea mai scumpă din Monitor de rețea PRTG este versiunea freeware care vă permite să monitorizați până la 100 de senzori fără taxă. Orice întreprinderi mai mari vor trebui să cumpere PRTG 500 pentru 1.600 USD (1.226 £). PRTG 1000 și PRTG 2500 pot fi achiziționate cu 2.850 USD (2.183 £) și 5.950 USD (4.559 £) pentru senzori 1000 și 2500. Există o serie de alte versiuni până la PRTG XL1 care acceptă senzori nelimitați pentru 14.500 USD (11.111 £). Puteți descărca un 30 de zile de încercare gratuită de Monitor de rețea PRTG.

Monitorizare de funcționare All-in-One Paessler cu monitor de rețea PRTG Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

6. Densitatea serverului

Imaginea densității serverului

Densitatea serverului StackPath este o soluție de monitorizare a infrastructurii cu profil înalt, utilizată pentru a asigura serviciile, serverele și site-urile web uptime. Server Density folosește SNMP pentru a sonda dispozitivele conectate și evaluați performanța acestora. Capabilitățile acestui produs sunt solide, dar sunt integrare cu peste 100 de furnizori ca MySQL, MongoDB, și Apache face din el un produs deosebit de versatil.

Acest instrument are un sistem de alerte conceput pentru a minimiza alertele inutile. Puteți implementa opțiuni de așteptare pentru a vă asigura că există o problemă reală înainte de declanșarea unei alerte. Acest lucru ajută la prevenirea declanșării alertelor de către fluctuațiile freak. Există, de asemenea, o API unde vă puteți crea propriile configurații de alertă dacă aveți nevoie de un control și mai mare.

Unul dintre lucrurile care face Densitatea serverului un astfel de produs accesibil este acela că are un preț competitiv. Densitatea serverului este disponibil de la un preț de 10 USD (7,66 £) pe lună pentru un server. Aceasta crește până la 50 USD (38 GBP) pentru cinci servere și 100 USD (76 £) pentru 10 servere. Cel mai bun punct al prețului public este de 250 USD (191 £) pe lună pentru 25 de servere. Dacă aveți nevoie de mai multe servere, va trebui să contactați direct compania pentru o ofertă.

7. Nagios XI

Captura de ecran Nagios XI

Nagios XI este o platformă de monitorizare a rețelei care este alimentată de celebrul motor de monitorizare Nagios Core 4. Nagios XI este unul dintre cele mai convingătoare instrumente de monitorizare a rețelei CentOS și Redhat Enterprise Linux. Acest instrument oferă o perspectivă centralizată a rețelei dvs. și vă permite să vizualizați dacă este un serviciu sus sau jos. Acest lucru poate fi văzut cel mai clar în Rezumatul stării gazdelor sau Rezumatul stării serviciului vizualizări în care sunt clasificate serviciile și Cod de culori la fel de Sus, Jos, De neatins, și In asteptarea.

Cu toate acestea, acest software este la fel de concentrat pe a vă ajuta să preveniți timpul de dezactivare ca orice altceva. Marea varietate de afișaje vizuale vă permite să păstrați filele pe sănătatea rețelei dvs. înainte de a descărca dispozitivele. De exemplu, există un Principalii producători de alertă Ultimele 24 de ore vizualizare care vă arată acele dispozitive care se aprind cu activitate problematică.

Una dintre caracteristicile care a făcut Nagios XI câștigă atâta tracțiune este utilizarea sa add-on-uri. Există tone de diferite add-on-uri pe care îl puteți utiliza pentru a extinde funcționalitatea de bază a Nagios XI conform nevoilor tale. Aceste suplimente sunt dezvoltate de comunitate oferindu-vă o serie de opțiuni în ceea ce privește personalizarea arhitecturii de monitorizare.

Nagios XI este, de asemenea, instrumentul perfect la nivel de intrare cu o versiune licențiată gratuită, deși acest lucru este limitat la șapte gazde. Dacă aveți nevoie de mai multe gazde, puteți cumpăra Editie Standard sau Ediția Enterprise. Ediția standard poate fi achiziționată cu 1.995 USD (1.528 £) cu tablouri de bord personalizate, raportare, notificări, și vrăjitori de configurare. Enterprise Edition poate fi achiziționată pentru 3.495 USD (2.677 £) cu rapoarte programate. Puteți descărca proba gratuită de 60 de zile Nagios XI.

8. ManageEngine OpManager

Imagine ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager este un instrument software de monitorizare a rețelei care oferă una dintre cele mai complete experiențe de monitorizare SNMP până în prezent. Acest instrument oferă utilizatorilor o experiență de monitorizare SNMP care este actualizată prin utilizarea descoperirii automate a rețelei. De fapt, puteți utiliza descoperire automată pentru a înregistra până la 15.000 de interfețe pe minut.

Puteți găsi dispozitive oferind ManageEngine OpManager cu un interval IP de scanat. Această platformă are capacitatea de a monitorizați o serie de dispozitive și servere de la furnizori ca ferestre, Linux, Unix, Solaris, și VMware. Cu alte cuvinte, dacă există o problemă cu un serviciu în rețeaua dvs., veți ști imediat despre aceasta.

Dacă doriți să dezvoltați o perspectivă mai sofisticată despre starea dispozitivelor dvs., atunci puteți produce rapoarte bazate pe peste 100 de profiluri de raportare. Puteți programa, de asemenea, rapoarte, astfel încât să nu fie necesar să planificați în mod continuu rapoartele manual.

ManageEngine OpManager este disponibil pe Linux, Debian, Fedora, mandrake, și Windows 2012 R2, 2012, 2008 R2, 20082003 Server, perspectivă, 7 și 2000 Professional SP4. Ediția esențială a ManageEngine OpManager poate fi achiziționat pentru 595 USD (455 GBP) pentru până la 25 de dispozitive. Următoarea versiune este OpManager Plus, care poate fi achiziționată și pentru 995 USD (762 £) și pentru 25 de dispozitive. Cea mai mare versiune este ediția Enterprise, care poate fi achiziționată cu 16.495 USD (12.638 £) pentru 500 de dispozitive. Este deasemenea o încercare gratuită.

9. Zabbix

Captură de ecran de Zabbix

Zabbix este un instrument de monitorizare a rețelei open source care este ideal pentru urmărirea stării dvs. de funcționare. Cu Zabbix puteți vizualiza când un serviciu se află într-o stare de avertizare sau critică și când acesta este complet oprit. Lucrul interesant Zabbix reprezintă profunzimea capacităților sale de monitorizare a performanței. Poti monitorizați temperatura dispozitivului, alimentare electrică, spatiu pe disc, și statutul de fan. Aceasta vă oferă o serie de informații care vă pot ajuta să împiedicați un dispozitiv să nu funcționeze.

in orice caz, lui Zabbix Capabilitățile de monitorizare a performanței nu se limitează numai la sănătatea rețelei. Zabbix poate, de asemenea, să vă monitorizeze traficul de rețea și să determine câtă lățime de bandă există. Monitorizarea traficului dvs. de rețea vă ajută să vă asigurați că conexiunea dvs. rămâne disponibilă și promptă pentru toate dispozitivele din rețeaua dvs..

Zabbix platforma nu lipsește nici în ceea ce privește funcțiile de descoperire a rețelei. Zabbix scanează rețeaua dvs. la intervale regulate pentru a verifica dacă există dispozitive noi. Odată descoperit un dispozitiv, este generat un eveniment de descoperire. În funcție de cerințele dvs., acest lucru poate fi utilizat pentru a ridica o notificare, pentru a adăuga sau elimina gazda sau chiar pentru a executa un script la distanță.

All-in-all dacă aveți nevoie de un instrument gratuit de monitorizare a rețelei, atunci Zabbix este un produs pe care cu siguranță ar trebui să îl iei în considerare. Are toate caracteristicile unei aplicații la prețuri avantajoase, fără un preț mare. Zabbix poate fi descărcat gratuit pe CentOS, Debian, Oracle LinuxRed Hat Enterprise Linux, și Ubuntu. Zabbix este disponibil pentru descărcare.

10. Monitor OP5

Captura de ecran a monitorului OP5

Monitor OP5 este un instrument care este adesea trecut cu vederea în ceea ce privește produsele de monitorizare a rețelei, ceea ce este nefericit, deoarece este unul dintre cele mai bune instrumente din lume. Este compatibil cu SNMP și poate citi dispozitivele activate SNMP și Capcane SNMP pentru a stabili starea de sănătate a dispozitivelor din rețeaua dvs. Dacă există probleme, atunci veți fi anunțat printr-o alertă pentru a putea intra.

În general, interfața de utilizator a Monitor OP5 oferă o experiență de utilizator maleabilă. Nicăieri nu se vede acest lucru mai clar decât în ​​capacitatea de a creați tablouri de bord personalizate pentru a determina cum mergeți cu privire la monitorizarea rețelei dvs.. Personalizarea tabloului de bord este la fel de simplă ca glisarea și eliminarea widget-urilor în loc. Este foarte util să poți personaliza tabloul de bord în funcție de nevoile întreprinderii tale.

Experiența de configurare a utilizatorului este preluată în capacitatea de genera rapoarte personalizate. Rapoartele sunt complet personalizabile și pot fi accesate direct de pe tabloul de bord. Dacă aveți rapoarte accesibile în acest mod, vă asigurați că fiecare membru al echipei dvs. are toate informațiile de care au nevoie pe toate dispozitivele live.

In timp ce Monitor OP5 nu este cel mai popular instrument de monitorizare a rețelei din această listă, ci este un concurent formidabil pentru chiar și produsele de top din lume. Din păcate, va trebui să contactați echipa de vânzări pentru a vizualiza prețul acestui produs. Dacă sunteți în prezent un utilizator Nagios, merită menționat că vă puteți migra mediul de monitorizare direct în Monitor OP5. Este deasemenea o 30 de zile de încercare gratuită de Monitor OP5.

11. Icinga 2

Screenshot Icinga 2

În cele din urmă, avem Icinga 2, un instrument clasic de monitorizare a rețelei sau bucurați-vă de utilizarea unor funcții mai avansate precum o interfață de linie de comandă și API RESTful. Latura tradițională a experienței de monitorizare vă permite să generați grafice și diagrame pentru a afișa performanța rețelei. Acest lucru vă ajută să vedeți dacă există probleme de sus în jos.

Pentru utilizatori mai ambițioși există și un interfața liniei de comandă numită icingacli. Cu icingacli, puteți să consultați datele Icinga pentru informații suplimentare despre performanța rețelei. Acest lucru se vede și prin Icinga 2 utilizarea unui API RESTful care vă permite să actualizați configurațiile de monitorizare a rețelei și să vizualizați datele de utilizare în direct. Aceste două elemente vă oferă un grad de transparență și control mult mai mare decât experiențele tradiționale bazate pe tabloul de bord.

Cu toate acestea, nu trebuie să implementați aceste comenzi pentru a vă menține la curent. Cu sistemul de alerte, dvs. primiți notificări prin e-mail și mesaj text dacă vreunul dintre sistemele tale se reduce. Aveți și opțiunea să configurați alertele prin utilizator sau grup astfel încât anumiți membri ai personalului să primească anumite alerte. Aceasta este o caracteristică utilă, deoarece vă permite să răspundeți la amenințări imediat când apar.

Icinga 2 este un instrument pe care ar trebui să-l luați în considerare dacă doriți să monitorizați rețeaua dvs. atât cu o interfață de linie de comandă, cât și cu un tablou de bord. Icinga 2 este disponibil pe Debian, ferestre, Red Hat Enterprise Linux, SLES, Ubuntu, Fedora, și OpenSUSE. Icinga 2 poate fi descărcat gratuit.

Verdictul

Aceasta încheie lista noastră cu cele mai bune instrumente și software de monitorizare a funcționării. Dacă acționați într-un mediu Windows, vă recomandăm să cumpărați Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds sau Densitatea serverului. Ambele instrumente oferă un amestec perfect de accesibilitate și monitorizare în profunzime a infrastructurii. Dacă sunteți pe Linux, atunci vă recomandăm să încercați Zabbix sau Icinga 2 pe baza configurabilității lor!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector