11 cele mai bune servicii de monitorizare Amazon Web Services (AWS)

Monitorizarea serviciilor web Amazon

Servicii Web Amazon sau AWS a dezvoltat un nume ca fiind cel mai dominant furnizor de servicii cloud din lume. În prezent, AWS constituie un uimitor 41,5% din volumul de lucru al aplicațiilor din cloud public. Dacă AWS își deține cota de piață, aceasta va continua doar deoarece mai multe întreprinderi încorporează servicii cloud în mediile lor de rețea și vor căuta cele mai bune servicii de monitorizare AWS.

Prevalența serviciilor cloud menținute de AWS a făcut important ca organizațiile să aibă instrumente pentru monitorizarea produselor AWS. Companiile din întreaga lume au recunoscut că verificarea performanței serviciilor cloud nu este mai puțin importantă decât gestionarea infrastructurii vechi. În acest articol, vom analiza cele mai bune servicii de monitorizare AWS.

Iată cele mai bune servicii de monitorizare AWS:

 1. SolarWinds Server și aplicație Monitor (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
 2. Paessler PRTG Network Monitor (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
 3. Densitatea serverului StackPath
 4. Nagios XI
 5. Managerul de aplicații ManageEngine
 6. Dynatrace
 7. AppDynamics
 8. Zenoss
 9. Splunk
 10. Opsview
 11. Zabbix

1. Server și monitor de aplicație SolarWinds (TRIAL GRATUIT)

SolarWinds Server și aplicație Monitor

Mai întâi pe această listă avem SolarWinds Server și aplicație Monitor, care este o aplicație care a fost proiectată pentru monitorizarea serverelor fizice și virtuale. SolarWinds Server și aplicație Monitor are de asemenea o serie de funcții dedicate monitorizării AWS. Poti descoperi automat instanțele de cloud E și Volumele EBS înainte de a începe monitorizarea acestora. Ori de câte ori este lansată o nouă instanță, SolarWinds o va prelua automat.

SolarWinds Server și aplicație Monitor funcționează prin interogarea API-urilor de servicii cloud și prin tragerea de valori de la ele pentru a le măsura. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea API-ul CloudWatch sau puteți monitoriza instanțele cloud ca și cum ar fi noduri în rețeaua dvs. În general, monitorizarea instanțelor ca și cum ar fi noduri este mai convenabilă, deoarece aveți ocazia să opriți sau să reporniți instanțele.

Este deasemenea o sistem de alerte configurabil pentru a vă ține la curent cu modificările aduse norului dvs. AWS. Alertele pot fi configurate pentru a notifica atunci când au fost depășite pragurile cheie și pentru a indica probleme specifice de performanță, cum ar fi AWS agitat. Puteți să consultați o imagine de ansamblu a tuturor alertelor active din vizualizarea Managerului de alerte și să adăugați alerte noi atunci când trebuie să monitorizați o nouă valoare.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de monitorizare AWS, cu un design simplu și un sistem de alertă rapid, atunci SolarWinds Server și aplicație Monitor este un instrument pe care ar trebui să îl luați în considerare cu siguranță. Veți putea să vă mențineți în vârf instanțele AWS fără niciun sughiț. SolarWinds Server și aplicație Monitor poate fi achiziționat pentru 2.995 USD (2.295 £). Puteți descărca, de asemenea, un 30 de zile de încercare gratuită.

SolarWinds Server și aplicație Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

2. Monitorul de rețea PRTG Paessler (TRIAL GRATUIT)

Captură de ecran PRTG Network Monitor

Paessler PRTG Network Monitor este un instrument care și-a încorporat propria inclinare în monitorizarea AWS. Cu „monitorizarea integrală a infrastructurii Amazon Cloud”, este gratuit pentru utilizatorii care au nevoie de mai puțin de 100 de senzori cu care să monitorizeze, ceea ce îl face ideal pentru IMM-uri.. Monitor de rețea PRTG poate utiliza datele de pe Amazon Web Service CloudWatch pentru a vă oferi informații de performanță pe serviciul dvs. Amazon Cloud. Monitor de rețea PRTG modelul se bazează pe transparența orientată către AWS și are senzorii CloudWatch disponibili din cutie. Senzorii CloudWatch susținuți de Monitor de rețea PRTG include:

 • Senzor de alarmă Amazon CloudWatch
 • Senzor Amazon CloudWatch EBS
 • Senzor Amazon CloudWatch E
 • Senzor ElastiCache Amazon CloudWatch
 • Senzor ELB Amazon CloudWatch
 • Senzor Amazon CloudWatch RDS
 • Senzor Amazon CloudWatch SNS
 • Senzor Amazon CloudWatch SQS

Fiecare dintre acești senzori are propriile valori unice pe care le folosește pentru a monitoriza performanța serviciului dvs. cloud.

De exemplu, dacă utilizați AWS Elastic Cloud Computing (E) serviciu, atunci veți utiliza Senzor Amazon CloudWatch E. Acest senzor îți va spune Utilizarea procesorului, I / O de discsarcina de retea, stare, și citit și viteza de scriere. Toate aceste informații sunt furnizate ca valori numerice într-un tabel de mai jos, ca o gamă de formate mai mari pentru o citire ușoară.

Monitor de rețea PRTG este un instrument care este cel mai potrivit pentru cei care caută o soluție generală de monitorizare a rețelei cu capacități de monitorizare AWS. Versiunile plătite ale Monitor de rețea PRTG pornește de la un preț de 1.600 USD (1.226 £) pentru 500 de senzori. Cea mai mare versiune de PRTG este PRTG XL1 care costă 14.500 USD (11.112 GBP) și vă oferă senzori nelimitați. Puteți descărca, de asemenea, un 30 de zile de încercare gratuită a PRTG Network Monitor.

Paessler PRTG Network Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

3. Densitatea serverului StackPath

Densitatea serverului

În continuare avem Densitatea serverului StackPath, un instrument de monitorizare a infrastructurii care a fost proiectat special pentru monitorizarea serviciilor cloud, site-urilor web și serverelor. Poți să folosești Densitatea serverului pe ferestre, Linux, Mac OS, și FreeBSD. Platforma StackPath este mai mult decât capabilă să monitorizeze serviciile cloud AWS.

Densitatea serverului platforma acceptă Amazon CloudWatch și oferă, de asemenea, o serie de pluginuri suplimentare relevante pentru utilizatorii AWS. Acestea includ Plugin de densitate a serverului AWS ELB si Pluginul AWS RDS Server Density. Se folosește pluginul AWS RDS Server Density monitorizați instanțele AWS RDS. Pluginul AWS RDS ia media de două minute de la CloudWatch și o trimite direct în Densitatea serverului pentru a putea monitoriza.

Densitatea serverului are o structură de prețuri scalabilă care se bazează pe numărul de servere pe care doriți să le monitorizați. Acest lucru pornește de la un preț de 10 USD (7,66 £) pe lună pentru un server și 20 USD (15,33 £) pentru două servere. Dacă aveți nevoie de mai multe servere, atunci există o serie de opțiuni de prețuri de până la 250 USD (191,61 £) pe lună pentru 25 de servere. Mai multe servere decât aceasta și va trebui să contactați echipa de vânzări pentru o ofertă. Puteți descărca o probă gratuită de 14 zile pentru evaluare.

4. Nagios XI

Nagios XI

Nagios XI este un instrument de monitorizare a rețelei care oferă și suport pentru monitorizarea monitorizării AWS. Nagios XI poate monitoriza componente cheie AWS precum E. Cu toate acestea, principalul obiectiv al acestui instrument este pe măsurarea disponibilității AWS. În momentul în care un serviciu se oprește, veți ști. Această abordare este destul de de bază, dar vă oferă suficiente informații pentru a ști dacă serviciul dvs. este în pericol.

Ceea ce face ca Nagios XI excelent pentru monitorizarea AWS este utilizarea de pluginuri suplimentare. Există o varietate de diferite plugin-uri gratuite care pot fi descărcate special pentru monitorizarea AWS. Una dintre cele mai semnificative este AWS Cloudwatch Metrics. AWS Cloudwatch Metrics este un plugin care a fost conceput pentru a extrage informații direct de la AWS Cloudwatch.

După ce această informație a fost extrasă de plugin, ea poate fi apoi utilizată pentru monitorizare și poate produce chiar alerte pentru a vă anunța când ceva se schimbă. Sistemul de alerte Nagios XI vă notifică atunci când valorile depășesc pragurile specifice. Acest lucru înseamnă că nu sunteți sub presiune pentru a prinde totul, deoarece sistemul vă va anunța automat atunci când va trebui să luați măsuri.

Nagios XI este disponibil pe CentOS și Redhat Enterprise Linux. Poate fi achiziționat sub formă de licență. Cea mai ieftină licență este Ediția Standard, care costă 1.995 USD (1.529 GBP) și include asistenți de configurare și raportare. Următoarea versiune este ediția Enterprise, care costă 3.495 USD (2.678 de lire sterline) și oferă, de asemenea, acces la consola de server pe server și jurnal de audit. Puteți descărca proba gratuită a lui Nagios XI.

5. ManageEngine Applications Manager

Managerul de aplicații ManageEngine

Monitorizarea cloud este o zonă care Managerul de aplicații ManageEngine este echipat pentru interior și exterior. Cu Managerul de aplicații ManageEngine poti monitorizați sănătatea serviciilor dvs. cloud, inclusiv AWS. Programul monitorizează îndeaproape instanțele Amazon E și RDS pentru a evalua performanța și valorile de utilizare ale serviciului dvs. Aceste date de performanță pot fi apoi transformate într-un grafic pentru o inspecție mai atentă.

La monitorizarea instanțelor E puteți vizualizați date, cum ar fi ID-ul instanței, numele regiunii, stat, platformă, nume public DNS, disponibilitate, și sănătate. Secțiunea de sănătate este codată de culoare, astfel încât să puteți informa dintr-o privire dacă un serviciu este în scădere. asemănător, Monitorizarea RDS de la ManageEngine Applications Manager vă permite să vizualizați utilizarea procesorului, conexiuni la baza de date, latență, și trafic a instanțelor RDS.

Toate aceste informații sunt afișate într-un format clar, fără afișaje complexe. Cu toate acestea, dacă doriți să integrați Managerul de aplicații ManageEngine cu un alt instrument, atunci puteți folosi API REST pentru a extrage valori personalizate din alte soluții de monitorizare.

Managerul de aplicații ManageEngine merită luat în considerare pe baza abordării sale de întreținere scăzută a monitorizării AWS. Ediție profesională de Managerul de aplicații ManageEngine pornește de la un preț de 945 $ (724 £) pentru 25 de monitoare la 250 de monitoare pentru 7.195 USD (5.514 £). Ediția Enterprise pornește de la un preț de 9.595 USD (7.353 £) pentru 250 de monitoare până la 83.995 dolari (64.375 £) pentru 5000 de monitoare. Este deasemenea o free trial care poți descărcați pentru Windows și Linux.

6. Dynatrace

Dynatrace

Dynatrace este o soluție de monitorizare a rețelei care vă permite să examinați amănunțit performanțele resurselor dvs. AWS. Dacă serviciul dvs. înregistrează performanțe slabe, atunci Dynatrace va putea să vă spun. Puteți vizualiza datele de performanță și starea de sănătate a resursei dvs. AWS. Este interesant de observat că Dynatrace este de fapt afiliat cu AWS ca an AWS APN Advanced Technology Partner.

Învățarea automată este o caracteristică care separă Dynatrace de la alte produse de monitorizare a rețelei rulate. Dynatrace utilizează învățarea automată pentru a monitoriza serviciile AWS și pentru a detecta un comportament anormal. Indiferent dacă utilizați E, EBS, ELB, S3, sau RDS, Dynatrace v-ați acoperit și puteți indica cauza principală a majorității problemelor de performanță. Acest lucru este de neprețuit atunci când depanarea serviciului (în special atunci când transparența prin AWS este atât de greu de obținut!).

Există, de asemenea, un sprijin considerabil pentru organizațiile mai mari care doresc să se concentreze pe optimizarea utilizării resurselor. Dynatrace are propria Sistem de vizualizare Smartscape care vă arată cât din resursa dvs. este dedicată fiecărui serviciu. Acest lucru vă permite să vedeți dacă există modalități prin care puteți optimiza modul în care resursele dvs. sunt utilizate.

Ca produs de monitorizare AWS, Dynatrace este de prim rang. Utilizarea sa de învățare automată și parteneriatul strâns cu Amazon îl fac una dintre cele mai naturale soluții pentru monitorizarea resurselor AWS. Dynatrace este disponibil ca un an instalare la fața locului, Pachet SaaS, sau a licență. Cu toate acestea, va trebui să contactați direct compania pentru a primi o ofertă de preț. Puteți descărca un 15 zile de încercare gratuită a Dynatrace.

7. AppDynamics

AppDynamics

AppDynamics este un furnizor de monitorizare a rețelei care oferă o experiență completă de monitorizare a performanței pentru AWS. Cu AppDynamics puteți monitoriza AWS ca. Amazon E, Amazon ECS, Amazon EKS, AWS Lambda, și AWS Fargate. Acest produs are, de asemenea, capacitatea de a descoperi automat resurse conectate la rețeaua dvs..

Motivul principal de utilizare AppDynamics este interfața sa cu utilizatorul. Interfața de utilizator vă oferă o perspectivă în timp real a resurselor dvs. de cloud care vă permite să priviți în mod special la utilizarea resurselor. Acest lucru este important pentru monitorizarea AWS, deoarece vă asigură că folosiți cel mai bine resursele dvs..

Cu toate acestea, nu sunteți limitat la lui AppDynamic experiență principală de monitorizare AWS. De asemenea, aveți o varietate de extensii concepute special pentru a sprijini monitorizarea resurselor AWS. De exemplu, puteți utiliza un Extensie de monitorizare AWS SQS, Extensia de monitorizare AWS ElasticCache, și Extensie de monitorizare AWS S3. Extensia AWS ElasticCache este utilizată pentru a prelua date direct de la Amazon CloudWatch și pentru a le afișa în interior Browser metric AppDynamic lui.

Dacă căutați o experiență de monitorizare AWS de ultimă generație, nu căutați mai departe de AppDynamics. Pentru a vizualiza prețul pentru AppDynamics Managementul performanței aplicației va trebui să contactați echipa de vânzări (deși se raportează că prețul este considerabil mai mare decât multe alte produse din această listă). Acestea fiind spuse, există și un încercare gratuită pe care o puteți descărca.

8. Zenoss

Zenoss Core

Zenoss este o unealtă de rețea open source și instrument de monitorizare cloud care oferă un serviciu specific AWS. Zenoss are propria Amazon Web Services ZenPack proiectat pentru monitorizarea AWS. Acest Zenpack oferă o gamă extinsă de moduri de a monitoriza performanța resurselor AWS. Poti monitorizați Amazon E, Amazon VPC, și Amazon S3 Servicii. Puteți monitoriza, de asemenea, costurile estimate ale resurselor dvs. AWS.

Zenoss este recomandat celor care doresc o experiență de monitorizare AWS open source. Există două versiuni disponibile ale Zenoss pentru monitorizarea AWS; Zenoss Cloud Professional și Zenoss Cloud Enterprise. Pentru a primi o ofertă de preț, va trebui să contactați echipa de vânzări. Puteți solicita un demo gratuit de Zenoss.

9. Splunk

Captura de ecran Splunk

Splunk este un alt nume bine respectat în spațiul de monitorizare a rețelei care include o serie de funcții de monitorizare AWS. Cu Splunk puteți vedea informații pe Modificările instanței AWSactivitatea de audit, încălcări ale grupului de securitate, și utilizatori neautorizați. Toate aceste informații pot fi citite prin afișaje clare de bord care sunt cele mai bune de pe piață.

Când vine vorba de datele brute, Splunk oferă o experiență care vă oferă tot ceea ce trebuie să știți. Ți se oferă valorile de utilizaredate de utilizare, volumele de trafic, și date de latență pentru a putea spune cât de performantă este resursa dvs. de cloud AWS. Aceste valori pot fi afișate într-o varietate de vizualizări conduse de cont, regiune și timp.

Una dintre cele mai utile caracteristici oferite de Splunk este o afișare vizuală a resurselor dvs. AWS. Există o vizualizare Topologie care vă arată o hartă a resurselor dvs. cloud AWS. Aveți și opțiunea să vizualizați informații suplimentare și resurse de regiune, cont, VPC, și timp. De exemplu, puteți să vă întoarceți la un moment anterior în timp pentru a vedea cum au fost structurate resursele dvs. în trecut.

Există mai multe versiuni de Splunk disponibile pentru cumpărare. Cel mai puțin scump este Splunk Light care începe de la 75 USD (57,50 £) și oferă monitorizare pentru până la cinci utilizatori și 20 gb de date pe zi. Splunk Enterprise oferă utilizatorilor nelimitați și date nelimitate pentru 150 USD (114 GBP). De asemenea este si Cloud Splunk dar va trebui să contactați direct compania pentru a afla prețul. Este deasemenea o proces gratuit pentru Splunk.

10. Opsview

Opsview

Opsview are propriile sale funcții de monitorizare AWS complet. Acest instrument vă permite să vizualizați performanța instanțelor AWS printr-un afișaj de înaltă calitate. În special, puteți vedea disponibilitatea actuală a serviciului dvs. AWS. Tablourile de bord sunt complet personalizabile, astfel încât să puteți alege exact modul de monitorizare a resurselor dvs. în cloud.

Opsview platforma are notificări pentru a vă menține la curent. Notificările pot fi trimise prin intermediul lenevi, Amazon SNS, Vocea Twilio, sau Twilio Text. Acest lucru vă ajută să fiți la curent cu modificările care afectează performanța resurselor. Aceste notificări funcționează pe o serie de filtre pe care le puteți aplica cu ușurință la valorile AWS. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți genera rapoarte bazat pe date istorice AWS.

Este un versiune gratuită de Opsview care acoperă până la 25 de gazde la Linux și ferestre. Prima versiune plătită este planul SMB care costă 2 $ (1,53 £) o gazdă pe lună pentru până la 300 de gazde. Următorul plan este Enterprise Plan care costă 4.50 USD (£ 3.45) pe gazdă pe lună, care oferă până la 20.000 de gazde. Poti descărcați gratuit Opsview.

11. Zabbix

Captură de ecran de Zabbix

În cele din urmă avem Zabbix, o soluție open source de monitorizare a rețelei cu peste 300.000 de instalații din întreaga lume. Zabbix are o gamă largă de funcții de monitorizare în cloud și poate monitoriza cu ușurință serviciile AWS. Acest instrument are o experiență tradițională de monitorizare bazată pe widget, precum și capacitatea de a converti valorile în grafice pentru analize ulterioare.

Zabbix are un sistem complet de alerte. Puteți personaliza mesajele de alertă către diferiți destinatari și chiar puteți escalada automat dacă primul punct de contact nu răspunde. Aceasta înseamnă că, dacă ceva se schimbă în mediul dvs. AWS, alerta va fi transmisă următorului membru disponibil. Puteți personaliza, de asemenea, conținutul mesajului, astfel încât destinatarul să aibă toate informațiile necesare pentru a rezolva problemele suplimentare.

Organizațiile care au nevoie de un instrument gratuit pentru monitorizarea AWS ar fi bine să descarce Zabbix. Are designul de bază pentru a funcționa bine în cadrul unei IMM-uri sau al unui mediu de organizație mare. Zabbix este disponibil pe CentOS, Oracle Linux, Red Hat Enterprise Linux, și Ubuntu. Poti descărcați gratuit Zabbix.

Cele mai bune servicii de monitorizare AWS

Aceasta concluzionează aspectul nostru asupra celor mai bune instrumente de monitorizare Amazon Web Services. În scopul de a vă menține monitorizarea simplă, vă recomandăm să alegeți un astfel de instrument Paessler PRTG Network Monitor sau SolarWinds Server și aplicație Monitor. Monitor de rețea PRTG are suficienți senzori personalizați pentru AWS pentru ca dumneavoastră să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă monitoriza serviciul cloud.

De asemenea, SolarWinds Server și aplicație Monitor este capabil să preia informații din resursele AWS și să le combine cu un sistem de alertă excelent. Generarea de alerte la cerere vă va asigura că puteți adăuga întotdeauna noi alerte pentru a păstra filele cu performanțele AWS.

Vezi și: 8 Instrumente pentru cele mai bune informații de securitate și gestionare a evenimentelor (SIEM)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 33

Adblock
detector