12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Software-ul de monitorizare a performanței serverului și aplicației poate varia de la soluții preparate la domiciliu, împreună cu câteva linii de cod, până la implementări la scară de întreprinderi concepute pentru a fi utilizate pe o rețea globală pentru furnizorii mari de servicii.

Cu rețele mari care au potențial de sute de mii sau chiar milioane de solicitări în fiecare zi, chiar și cele mai minuscule întârzieri pot însuma ore întregi pierdute în timp. Alegerea instrumentelor potrivite pentru monitorizarea performanței este vitală.

Nu ați avut timp să citiți toată postarea? Iată lista noastră cu cele mai bune monitoare de performanță pentru server și aplicații disponibile:

 1. SolarWinds Server și Monitor de aplicații (PROBA GRATUITĂ) Un server premium și monitor de aplicație care se integrează pe o platformă comună cu alte instrumente de gestionare a infrastructurii SolarWinds.
 2. Paessler PRTG Network Monitor (PROB GRATUIT) O rețea integrată, server și monitorizare a aplicațiilor. Se execută pe Windows Server.
 3. Monitorizarea serverului Site24x7 (TRIAL GRATUIT) Un instrument de gestionare a infrastructurii bazat pe cloud care monitorizează rețelele, serverele și aplicațiile.
 4. Atera (TRIAL GRATUIT) Un serviciu de monitorizare a sistemului care acoperă servere, aplicații și rețele. Direcționat către MSP-uri
 5. LibreNMS Sistem gratuit de monitorizare a rețelei, care poate fi personalizat.
 6. ManageEngine OpManager Instrument de gestionare a rețelei care se instalează pe Windows Server și Linux.
 7. Deschideți NMS Gratuit, open-source disponibil în ediții stabile și beta.
 8. WhatsUp Gold Un monitor complet de rețea care poate fi extins prin suplimente de specialitate. Se execută pe Windows Server.
 9. OP5 Sistem integrat de monitorizare a infrastructurii care include gestionarea serverului și a aplicațiilor.
 10. Icinga Instrument gratuit de monitorizare a rețelei open-source, cu suplimente scrise în comunitate disponibile.
 11. Anturis Sistem de monitorizare a infrastructurii bazat pe cloud disponibil atât în ​​versiuni gratuite, cât și în mod plătit.
 12. LogicMonitor Un serviciu online pentru care se percepe abonament. Include automatizarea proceselor.

Fiecare administrator va avea o abordare ușor diferită a ceea ce este ideal pentru monitorizarea performanței. Unii vor să vadă fiecare ultim detaliu al utilizării resurselor și să-și optimizeze toate aplicațiile pentru a se potrivi cu nevoia respectivă. Alții sunt pur interesați de răspunsul serviciilor și de funcționare. Majoritatea vor dori un amestec de ambele. Niciuna dintre aceste abordări nu este greșită și găsirea monitorului de server potrivit care se potrivește nevoilor tale este o parte uriașă a optimizării rețelei.

Ce să caute într-un instrument de monitorizare a serverului

Performanța și utilizarea resurselor aplicației în sine

Aplicații de monitorizare bune vor utilizați un minim de resurse să-și facă treaba. Chiar și apartamentele de rețea cuprinzătoare pun de obicei un accent puternic pe minimizarea cantității de resurse de sistem și de rețea pe care le folosesc pentru a-și face munca. Cele mai performante monitoare vor utilizați suficiente resurse pentru a menține eficient supravegherea atentă asupra nodurilor li se atribuie.

versatilitate

Înainte de a sări într-o aplicație, este bine să știi exact ce trebuie să facă într-o anumită rețea. Unele monitoare de performanță sunt foarte de bază, urmărind doar utilizarea resurselor sistemului pe un server. Altele sunt mai solide și vor urmări totul, de la lățimea de bandă la utilizarea sistemului și efectuează analize în profunzime, de la un nod la altul. Aceste sisteme vin adesea în pachete mai mari concepute sau destinate a fi utilizate cu alte aplicații pentru a crea un sistem complet de gestionare a rețelei. Decizia ce caracteristici sunt necesare în rețeaua dvs. vă va ajuta să restrângeți ce programe software pot funcționa pentru dvs..

Prezentare și ușurință în utilizare

Multe aplicații de monitorizare a performanței vin cu grafice detaliate, diagrame și informații statistice pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează rețeaua dvs. modul în care aceste informații sunt afișate joacă un rol important în cât de util va fi în cele din urmă. Modul în care sunt prezentate și organizate aceste informații este, de asemenea, un factor imens în cât de ușor este de utilizat software-ul. Capacitatea de a identifica rapid ce părți ale unui raport de utilizare sunt valoroase pentru rețeaua dvs. va crește eficiența și vă va ajuta să obțineți mai mult din software.

Implementare

Este necesar ca software-ul să fie instalat pe o locație de control centralizată sau pe fiecare nod pe care îl monitorizează? Este un serviciu bazat pe cloud? Agenții sunt ușor de instalați dacă trebuie să fie plasați pe mai multe noduri în întreaga rețea? Chiar și rețelele mici ar trebui să ia în considerare acest lucru ușurința instalării pe un anumit dispozitiv poate varia foarte mult de la rețea la rețea.

Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicației

Nu există o soluție „unică pentru toate” pentru monitorizarea performanței serverului, așa că am compilat o listă care cuprinde o serie de platforme și aplicații. Această listă include totul, de la soluții gratuite, open-source, până la implementări plătite la nivel de întreprindere, utilizate de unii dintre cei mai mari giganti de rețea de pe planetă. Fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje, iar scopul este de a ajuta la găsirea celui potrivit care funcționează pentru rețeaua dvs..

1. Server și monitor de aplicație SolarWinds (TRIAL GRATUIT)

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Prima intrare din această listă, SolarWinds Server și aplicație Monitor, este un produs de sine stătătoare din familia de platforme Orion, dezvoltată de SolarWinds. Un extrem monitor de aplicații versatil care este proiectat la scară cu rețeaua dvs., poate fi configurat serverul și Monitorul de aplicații un magazin unic pentru o varietate de nevoi de rețea.

Datorită lui configurare rapidă și ușoară, Serverul și Monitorul de aplicații pot fi implementate rapid pentru a monitoriza medii de rețea mari și complexe. SolarWinds oferă un listă exhaustivă de șabloane de monitorizare a aplicațiilor astfel încât să poată fi adaptat pentru a se potrivi aproape în orice mediu.

Permite monitorizarea infrastructurii atât în ​​configurațiile IaaS bazate pe cloud AWS cât și în Azure, oferind administratorilor controlul de care au nevoie pe întreaga rețea, indiferent de locația fizică sau de configurare. Monitorizare virtualizare este de asemenea disponibil, oferind serverului și aplicației Monitor Monitor versatilitatea de care are nevoie pentru a se încadra în marea majoritate a proiectelor de rețele și servicii.

Descoperire automată a activelor si un inventar activ ajută la crearea unor rețele chiar complexe în cadrul software-ului, iar produsul SolarWinds permite monitorizarea performanței stocării pentru a asigura accesul fără probleme a datelor pe platformele mari de stocare. Software-ul este capabil să vă ajute diagnosticați și identificați cauza principală a problemelor de aplicare pentru soluții rapide la problemele potențiale.

Ca parte a platformei mai mari Orion, SolarWinds Server și aplicație Monitor poate fi combinat cu alte produse pentru a oferi o acoperire completă a managementului asupra performanței web, a rețelei, a bazei de date și a configurației și monitorizării resurselor virtualizate. Oferta SolarWinds o descărcare gratuită de 30 de zile pentru evaluare pe site-ul lor.

SolarWinds Server și aplicație Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

2. Monitorul de rețea PRTG Paessler (TRIAL GRATUIT)

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Paessler PRTG Network Monitor este o soluție de monitorizare a performanței extrem de personalizabilă, care își extinde flexibilitatea până la sistemul său de stabilire a prețurilor. Cu o versiune freeware care oferă până la 100 de „senzori”, acest lucru poate fi o opțiune bună pentru rețele care se vor scala în timp fără a rupe banca.

Fiecare resursă monitorizată de pe un dispozitiv dat este considerată un „senzor”. Ca exemplu, monitorizarea utilizării procesorului pe un server ar fi un singur senzor. PRTG estimează că majoritatea dispozitivelor ar necesita oriunde de la patru la șapte senzori fiecare, deci chiar și versiunea sa freeware poate funcționa pentru rețele mici-mijlocii.

Descoperirea automată a dispozitivului permite implementarea rapidă, și PRTG poate monitoriza la fața locului sau cloud-based resurse. Alerte personalizate și monitorizarea lățimii de bandă furnizați detalii critice privind încetinirea rețelei și a aplicațiilor. Un lat gama de opțiuni de prezentare a datelor ajuta analiza informațiilor cheie privind performanța într-un mod care să aibă sens pentru utilizatorii săi.

Prețul software-ului se bazează pe câți dintre acești senzori vor fi dislocați într-o rețea, cu diferite niveluri de preț bazate pe senzori totale. Puteți descărca și evalua Monitor de rețea PRTG la un proces gratuit de 30 de zile de pe site-ul lui Paessler.

Paessler PRTG Network Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

3. Monitorizarea serverului Site24x7 (TRIAL GRATUIT)

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Site24x7 este un monitor de infrastructură bazat pe cloud care este disponibil în pachete personalizate pentru monitorizarea site-urilor web, monitorizarea infrastructurii și monitorizarea performanței aplicațiilor.

Deoarece acest software de monitorizare este bazat în cloud, nu este necesar să îl instalați pe site și, prin urmare, nu vă creșteți cerințele de spațiu de server utilizând acest sistem. De asemenea, nu trebuie să vă aflați în aceeași clădire ca serverele dvs. pentru a utiliza 24 × 7, astfel încât este un cablu de activitate de monitorizare pe site-uri la distanță și pe serverele cloud. Sistemul va monitoriza funcționarea serverelor ferestre, Windows Server, Linux, FreeBSD, și Mac OS. De asemenea, poate funcționa cu virtualizări create de Microsoft Hyper-V și VMware și poate supraveghea containerele Docker. Serverul cloud care rulează Microsoft Azure și Servicii Web Amazon (AWS) poate fi, de asemenea, monitorizat de Site24x7.

Starea serverului monitorizată de Site24x7 include Performanța procesorului, capacitate de memorie, utilizarea spațiului pe disc, și rate de activitate a interfeței de rețea. Se poate integra cu Director activ și gestionează Syslog și Jurnal de evenimente Windows înregistrări.

Monitorul de aplicație din Site24x7 poate urmări performanța bazelor de date, servere web și servere de e-mail. De asemenea, este capabil să analizeze performanța tuturor software-urilor care rulează pe un server, ajungând la nivelul codului. Analizatorul de coduri caută procese ineficiente scrise în Java, Node.js, Rubin pe șine, și PHP. Pragurile de alertă de performanță a aplicației sunt revizuite constant de Site24x7 printr-un proces de învățare automată bazat pe AI.

Site24x7 este perceput pentru abonament, lunar sau anual. Pachetul Pro include atât serverul cât și monitorizarea aplicațiilor și puteți obține un 30 de zile de încercare gratuită.

Site24x7 Server MonitoringStart Trial GRATUIT de 30 de zile

4. Atera (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Atera este un monitor de sistem care este proiectat pentru a fi utilizat de furnizorii de servicii gestionați (MSP). Aceasta este o platformă bazată pe cloud care combină ambele monitorizare și gestionare la distanță (RMM) serviciile și automatizarea serviciilor profesionale (PSA) funcții pe care le folosesc MSP-urile pentru a-și conduce afacerile.

Atera audită serverele de îndată ce este pus în serviciu pentru un client nou. Monitorizează procesorul, memoria și porturile serverului pentru a se asigura că nu atinge întreaga lor capacitate și nu afectează performanțele. Instrumentul va lua, de asemenea, un inventar al tuturor software-ului instalat pe servere și le va potrivi cu licențele pe care clientul le deține. Inventarul software acceptă de asemenea actualizări software și management de patch-uri de sistem.

Monitoarele Atera supraveghează acțiunile și performanța aplicațiilor, cum ar fi sisteme de gestionare a bazelor de date și servere web și e-mail. Combinația de monitoare de rețea, server și aplicații fac din acest instrument un sistem ideal pentru urmărirea performanțelor virtualizărilor. Atera este deosebit de adeptă și de monitorizare Hyper-V implementările.

Platforma Atera este livrat din nor - MSP nu trebuie să instaleze niciun software. Tehnicienii MSP accesează tabloul de bord Atera printr-un browser web standard sau o aplicație mobilă specială. Întrucât este orientat către monitorizarea sistemelor de la distanță, serviciul Atera este capabil să servească rețele cu mai multe site-uri și poate monitoriza, de asemenea, serverele cloud.

Atera este un serviciu de abonament, taxat pentru fiecare tehnician pe lună. Există, de asemenea, o rată anuală de abonament, care este mai ieftină. Poți obține un proces gratuit de 30 de zile pentru a testa Atera înainte de abonare.

AteraStart Trial GRATUIT de 30 de zile

5. LibreNMS

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

Un popular software open source NMS, LibreNMS este prima intrare complet gratuită pe această listă. Are o bază de cunoștințe detaliată și extinsă pentru a ajuta utilizatorii noi să se obișnuiască cu software-ul. Anii de colaborare comunitară combinată și tinkering a dus la numeroase pluginuri, variații și implementări ale LibreNMS.

Descoperirea automată a rețelei este susținută de o gamă uriașă de pluginuri proiectat pentru configurația dispozitivului, monitorizarea performantei, și performanță constantă. oxidized, RÂNCED, și Nisen sunt doar câteva pluginuri populare care sunt ușor împerecheate cu LibreNMS pentru un sistem complet de gestionare a rețelei.

LibreNMS acceptă, de asemenea, accesul pe platformă de pe un dispozitiv mobil cu o aplicație Android și iOS disponibilă. Acest lucru oferă administratorilor controlul asupra rețelelor lor chiar și atunci când sunt departe de birou. Sondaj distribuit oferă LibreNMS capacitatea de a scala și de a oferi o soluție chiar și pentru rețele mari.

Ca software open-source, LibreNMS are o cantitate uriașă de profunzime și flexibilitate, dar majoritatea avantajelor sale vor veni de la utilizatori cu experiență, cu timpul pentru a vă scufunda în interiorul nebunesc al LibreNMS. Deși scufundarea în codul bazei LibreNMS nu este o cerință în niciun fel, majoritatea punctelor sale forte strălucesc atunci când este operat de persoane care nu se tem să se murdărească. Citiți documentele de instalare pentru a începe.

6. ManageEngine OpManager

Imagine ManageEngine OpManager

OpManager de la ManageEngine este un instrument dedicat performanței și monitorizării infrastructurii. Oferă scalarea monitorizării performanțelor pe o gamă largă de dispozitive și include toate statisticile standard de monitorizare a performanței, inclusiv utilizarea procesorului, memoria, stocarea și multe altele.

Principalul punct de vânzare al ManageEngine pentru OpManager este includerea sa în familia de produse ManageEngine mai mare, ceea ce îl face o singură roată într-o roată mai mare de produse de rețea. Poate funcționa perfect ca produs autonom, dar a fost conceput cu intenția de a fi utilizat cu alte programe software ManageEngine pentru a gestiona în mod cuprinzător rețele mai mari.

OpManager oferă și funcții Statisticile bazei de date PGSQL, oferind DBA-urilor informații detaliate despre performanța și timpii de interogare în rețele mari. Acest instrument vă ajută să oferiți rețelelor care utilizează date intens bazate pe baze de date un instrument valorizat reducerea timpului de interogare și îmbunătățirea eficienței.

OpManager include o cantitate corectă de personalizare in termeni de configurații de monitorizare și alerte personalizate, contribuind la acordarea administratorilor numai informațiile și avertismentele de care au nevoie pentru a-și rula rețelele în mod eficient. ManageEngine oferă un 30 de zile de încercare gratuită descărcați pentru evaluare.

7. OpenNMS

12 Cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței serverului și aplicațiilor

A doua intrare open-source din această listă, OpenNMS este un software de gestionare a rețelei cu multă utilitate și o bază de utilizatori dedicată. Există două distribuții de ramificare ale OpenNMS, fiecare având propriile avantaje unice.

Primul, Meridian, este distribuția standard OpenNMS. Este esențial „eliberarea stabilă” a OpenNMS și dispune de cel mai mult produs și sprijin comunitar din cele două versiuni. Majoritatea utilizatorilor OpenNMS vor alege să ruleze Meridian.

A doua distribuție este Horizon. Ar putea fi descrisă ca o platformă beta pentru noile tehnologii, idei și implementări. Există documentație semnificativ mai mică și suport comunitar pentru Horizon, deoarece majoritatea utilizatorilor vor codifica și documenta pentru Meridian. Exemplifică marginea sângerării a cadrului open-source OpenNMS.

Caracteristici OpenNMS monitorizare configurabilă a serviciului, managementul performantei printr-o serie de protocoale standard și permite alerte personalizate. Descoperire automată a rețelei combinat cu descoperirea topologiei ajută pentru configurare rapidă și ușoară împreună cu informații suplimentare în cadrul rețelei sale alocate.

OpenNMS se integrează cu ușurință și în infrastructura existentă, cu o cantitate semnificativă de documentare din comunitatea sa, pentru a ajuta la configurarea și integrarea ușoară într-o platformă existentă. Citiți documentele de instalare pentru a începe.

8. WhatsUp Gold

Harta rețelei de aur WhatsUp

WhatsUp Gold este o platformă dedicată monitorizării performanței cu o mulțime de opțiuni de personalizare în interfața sa. Dispune de un an interfață ușor de utilizat, intuitivă care pot fi personalizate pentru a afișa diferite cantități de informații. Acest afișaj poate fi configurat, astfel încât informația să fie compartimentată și accesibilă numai de către cei care au nevoie de ea. Puteți configura cu ușurință anumite tipuri de informații care să fie afișate echipelor care au cea mai mare nevoie.

WhatsUp Gold are și automat maparea rețelei stratului 2/3 pentru a ajuta la configurarea cu ușurință a unei imagini cuprinzătoare a rețelei de lucru actuale. Această hartă de rețea apare în afișare convenabilă asta face descoperirea unor eventuale defecțiuni sau blocaje de performanță o sarcină simplă.

Una dintre principalele caracteristici ale WhatsUp Gold este capacitatea de a monitoriza și avertiza proactiv cand zonele cu probleme potențiale spate capetele lor urâte. Proiectarea inteligentă a fluxului de lucru ajută la menținerea acestor alerte în prim-plan atunci când este necesar, astfel încât problemele potențiale să poată fi abordate rapid și fără întrerupere a serviciului. Descărcați o versiune de încercare gratuită de pe site-ul lor.

9. OP5

Monitor OP5

Proiectat special pentru a fi utilizat ca un an întreprindere scară soluție de monitorizare a performanței rețelei, OP5 gestionează extrem de bine mediile de rețea extinse. Totul, de la tabloul de bord, la afișarea sa de mapare a rețelei, la personalizarea disponibilă în cadrul software-ului indică utilizarea intenționată a OP5 ca platformă de monitorizare a scării furnizorilor de servicii.

Un exemplu excelent este OP5 vizualizare macro a nodurilor de rețea monitorizate. Un widget de hartă disponibil oferă o imagine reală, globală, a modului în care fiecare sistem este interconectat pe baza locației geografice.

Flexibilitatea OP5 provine din includerea sa widget-uri care pot fi adăugate sau eliminate din tabloul de bord central, oferind administratorilor un control complet asupra cantității de informații afișate. Aceste widget-uri pot fi configurate pentru afișează informații compartimentate la diferite departamente pentru a ajuta personalul să se concentreze asupra datelor critice.

Raportare vizuală oferă informații detaliate despre blocajele potențiale sau zonele cu probleme. Aceste reprezentări vizuale include grafice și diagrame pentru a obține o imagine clară de când și de unde ar putea apărea o problemă.

Monitorizarea suplimentară a redundanței ajută la consolidarea suplimentară lui OP5 obiectiv de proiectare de a fi ghișeu unic pentru monitorizarea rețelei la scară întreprindere are nevoie. Aflați mai multe despre prețuri pe pagina lor de descărcare.

10. Icinga 2

Icinga

Un alt instrument open-source de monitorizare a performanței, Icinga 2 este conceput pentru a oferi monitorizare robustă a performanței consumând în același timp o cantitate minimă de resurse ale sistemului. Disponibil într-o serie de variante și distribuții diferite, Icinga oferă o cantitate imensă de flexibilitate într-un pachet complet gratuit.

Capabil să fie integrat cu alte instrumente populare open-source, Icinga 2 poate cuprinde o parte a unei soluții complete de monitorizare a performanței rețelei care este scalabil la aproape orice dimensiune. Personalizare dinamică în cadrul software-ului, împreună cu configurații de performanță bazate pe reguli permite administratorilor să modifice instalarea lui Icinga pentru a răspunde nevoilor lor.

Icinga 2 folosește eficient resursele sistemului pentru a crea o amprentă a resurselor cu oase goale, oferind în același timp monitorizări și statistici ale performanței întreprinderii. Datele detaliate de performanță ajută utilizatorii către zonele cu probleme potențiale, iar un sistem cuprinzător de alertă avertizează administratorii de dezastru iminent.

Ca un instrument open-source, o mare parte din flexibilitatea Icinga vine în numeroase variante și pluginuri care poate fi utilizat împreună cu aplicația. Chiar și fără cercetări și cercetări ample, Icinga 2 este incredibil de capabil ca o soluție de monitorizare a performanței din cutie, dar pasionații open-source vor saluta versatilitatea suplimentară pe care o oferă filozofia de design. Vizitați depozitele lor de pe Github pentru informații despre descărcare și instalare.

11. Anturis

Monitorul serverului Anturis

Anturis oferă o platformă de monitorizare a performanței care este o implementare bazată pe cloud SaaS. Acest lucru îi oferă câteva aspecte unice pentru administratorii de rețele care caută o platformă de monitorizare mai mobilă cu care să lucreze. Anturis are opțiuni pentru implementări atât pentru agenți cât și pentru agenți, ceea ce o face incredibil de utilă pentru mediile de rețea extrem de mobile sau ca o platformă bridge pentru a lucra la configurații de rețea mai fluide.

La fel de un serviciu bazat pe cloud în sine, are sens pentru Anturis pentru a putea monitorizați serviciile bazate pe cloud, și este capabil să facă acest lucru cu configurare minimă. Poate monitoriza pe mai multe locații geografice, consolidând în continuare filozofia de proiectare de a putea gestiona infrastructuri de rețea extrem de complexe și extrem de mobile. Acest lucru îi conferă, de asemenea, note bune ca un software de performanță de scalare capabil să se ocupe de monitorizarea rețelei mari.

O serie de notificări personalizate și metode de livrare mențineți administratorii în alertă cu privire la detaliile cheie și sistemele critice care trebuie să li se acorde atenție pentru service constant. Anturis poate urmări valorile standard de performanță pe servere și monitoriza rețelele pentru trafic, pentru a îmbunătăți lățimea de bandă și pentru a ajuta la identificarea zonelor cu probleme în care pot fi necesare modificări. Anturis oferă o gamă variată de planuri gratuite și plătite pentru a răspunde nevoilor rețelei tale.

12. LogicMonitor

LogicMonitor

O alta SaaS bazat pe cloud soluție de monitorizare a performanței, LogicMonitor oferă aceleași avantaje flexibile mediilor de rețea dinamice care pot utiliza o aplicație de monitorizare mai mobilă. Capabil să fie repede dislocat și profită de descoperirea automată a dispozitivului, LogicMonitor poate analiza utilizarea resurselor atât pe infrastructura din site cât și pe cloud.

A tablou de bord personalizată poate avea informații compartimentate pentru a oferi informații grupurilor sau personalului care are cel mai mare nevoie. Cu o gamă largă de opțiuni de prezentare a datelor, aceste informații pot fi personalizate pentru a oferi rapid detalii importante statistici de utilizare, încărcări de sistem, și performanța aplicației.

Alertă flexibilă și capacitatea de a monitoriza și analiza configurațiile rețelei în timp real oferă o utilitate suplimentară LogicMonitor. Poate monitoriza activ modificările de configurare și poate căuta impacturi de performanță pentru a oferi rețelelor în continuă schimbare informații valoroase asupra stării generale de sănătate a rețelei. LogicMonitor oferă un proces de 14 zile gratuit pe site-ul lor web.

Alegerea instrumentului de monitorizare a serverului și aplicațiilor

SolarWinds Server și aplicație Monitor și Monitor de rețea PRTG sunt două dintre instrumentele cu cea mai înaltă performanță din această listă. Diversitatea infrastructurii pe care o pot monitoriza le-a făcut două dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a performanței in lume.

SolarWinds Server și aplicație Monitor poate monitoriza și hardware-ul AWS și Azure IaaS infrastructură.

Monitor de rețea PRTG are propria senzori unici pe care îl puteți descărca pentru a monitoriza instrumente individuale. Pentru organizații mai mici, Monitor de rețea PRTG este o alegere deosebit de grozavă. Motivul este că există o versiune gratuită care acceptă până la 100 de senzori. 100 de senzori vor acoperi multe rețele mai mici, fără prețul ridicat de preț care este asociat cu produsele de monitorizare a rețelei.

De menționat este faptul că ambele instrumente aduc comoditate și la masă. Monitor de rețea PRTG și SolarWinds Server și aplicație Monitor fiecare are o caracteristică de descoperire automată pentru a identifica automat dispozitivele din rețeaua dvs. Descoperirea automată vă asigură că lucrați întotdeauna cu cea mai actualizată versiune a mediului dvs. de rețea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 23

Adblock
detector