12 Cele mai bune instrumente și software Ping Sweep

12 Cele mai bune instrumente și software Ping Sweep

O operațiune ping este o metodă simplă pentru a obține o listă de adrese IP în direct în rețea. Acesta returnează doar rezultatele pentru gazdele care sunt activate și active. Așadar, acesta este un instrument excelent de audit care vă permite să recuperați adresele abandonate într-un mediu DHCP.

Am adunat câteva instrumente și programe software de protecție pentru ping-uri pe piață. Iată lista noastră cu cele mai bune 12 instrumente de măturare ping disponibile astăzi:

 1. SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al Inginerului (TRIAL GRATUIT) - O operațiune Ping care rulează pe Windows Server și face parte din Setul de instrumente al SolarWinds Engineer.
 2. Paessler PRTG (TRIAL GRATUIT) - Acest instrument efectuează recursiv Ping în mod recursiv ca parte a rutinelor sale de descoperire a rețelei
 3. Scanerul de adrese IP SolarWinds (TRIAL GRATUIT) - Parte a managerului de adrese IP SolarWinds.
 4. Nmap - O interfață grafică pentru Nmap care rulează pe Linux, Mac OS, Unix și Windows.
 5. Fping - Un instrument de linie de comandă Ping pentru Linux care poate funcționa pe intervale de adrese IP.
 6. Pinger Network - Un instrument gratuit pentru Ping pentru Windows care include funcții de măturare Ping.
 7. Hping - Un instrument gratuit pentru linia de comandă Ping pentru Linux, Unix, Mac OS și Windows.
 8. Scanner IP furios - Un instrument gratuit de analiză a rețelei pentru Windows, Linux și Unix.
 9. Scaner IP avansat - Un scaner de adrese de rețea gratuit pentru Windows care are peste 30 de milioane de utilizatori.
 10. NetScan Tools Edition de bază - Un pachet gratuit de instrumente pentru Windows care acceptă anunțuri, care include un sweep Ping.
 11. Deget mic - Un kit de analiză de rețea gratuit pentru Windows care include un baleiaj Ping.
 12. Scaner de retea Mitec - Un set de instrumente de analiză de rețea gratuit pentru Windows și Windows Server care include o caracteristică Pep sweep.

În secțiunea următoare, puteți citi mai multe detalii despre fiecare instrument.

1. SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al inginerului (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

SolarWinds Ping Sweep

SolarWinds este un producător de software de rețea important, iar instrumentul Ping Sweep face parte din unul dintre pachetele de gestionare a rețelei companiei. Setul de instrumente al Inginerului conține mai mult de 60 de instrumente pentru monitorizarea și administrarea unei rețele, iar acest pachet include Ping Sweep.

Interfața este foarte simplă; doar introduceți o gamă de adrese IP de scanat. Puteți specifica o gamă largă dacă nu sunteți sigur cu privire la domeniul de aplicare total al adreselor utilizate. Alimentând într-un fișier text cu o listă de adrese IP, puteți extrageți o listă cu toate adresele IP care au fost alocate de la un server DHCP.

După lansarea căutării, instrumentul listează toate adresele IP active pe care le găsește în rețea. Rezultatele măturatului pot fi exportate ca: fisier text, A Fișier CSV, Fișier XML, sau un HTML pagină. Cu aceasta, puteți importa lista într-o foaie de calcul și să o comparați cu lista din serverul DHCP. Scăzând rezultatele Ping Sweep din rezultatele DHCP vă oferă o listă de adrese IP abandonate pe care îl puteți restabili în grupul de adrese disponibile pe serverul dvs. DHCP.

Rezultatele Ping Sweep arată timpul necesar pentru fiecare gazdă să răspundă. Timpul de răspuns evidențiază blocajele de trafic din rețeaua ta sau unde echipamentele individuale întâmpină probleme de performanță. Ai și tu nume de gazdă a fiecărui dispozitiv detectat. Exportul de adrese IP și nume de gazdă vă permite să faceți comparați lista actuală de nume de gazdă cu înregistrările de pe serverul dvs. DNS și asigurați-vă că raportul serverului reflectă starea adresei reale a rețelei dvs..

Din păcate, nu este posibil să cumpărați instrumentul Ping Sweep singur. SolarWinds oferă un Proces gratuit de 14 zile a instrumentului. SolarWinds Ping Sweep cu ajutorul inginerului Toolset poate fi instalat pe Windows Server.

ALEGEREA EDITORILOR

Un instrument simplu, dar eficient, care vă permite să scanați o serie de adrese IP, să exportați rezultatele și să evidențiați blocajele de trafic în rețea. Ca parte a Setului de instrumente al Inginerului, veți primi 60 de instrumente de depanare a rețelei care trebuie să dispună de descoperire, monitorizare, diagnosticare, securitate și configurare a rețelei. Proba gratuită este complet funcțională, fără limite.

Descarca: Proba GRATUITĂ complet funcțională de 14 zile a setului de instrumente pentru inginer

Site-ul oficial: www.solarwinds.com/engineers-toolset/ping-sweep

Sistem de operare: Windows Server

2. Paessler PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

12 Cele mai bune instrumente și software Ping Sweep

Paessler PRTG este un instrument complet de monitorizare a sistemului care folosește o serie de tehnici pentru maparea rețelelor și a dispozitivelor conectate la acestea. PRTG este de asemenea capabil să monitorizeze performanța aplicațiilor și serviciilor web. Vizibilitatea instrumentului se extinde la servicii online și site-uri la distanță.

Printre numeroasele protocoale și sisteme pe care le folosește PRTG, Ping este unul dintre cele mai centrale. Instalarea PRTG se încheie cu o fază de descoperire. Acesta urmărește fiecare dispozitiv conectat la rețea și le înregistrează într-un registru. Inventarul permite, de asemenea, software-ului PRTG să compileze o hartă de rețea care arată conexiunile dintre dispozitive. Acea sondă de sistem este efectuată cu un baleiaj Ping.

Ping-ul standard contactează o adresă IP. Este o comandă de sistem care este disponibilă oricărui sistem de operare care încorporează servicii de rețea. Dacă computerul dvs. este conectat la o rețea, puteți merge la linia de comandă și emite o interogare Ping. Tehnica Ping sweep este o adaptare a instrumentului respectiv. Pentru a intra în contact cu fiecare nod din rețea, Paessler a pus o comandă Ping într-o rutină buclată. Senzorul Ping funcționează secvențial prin fiecare adresă de rețea posibilă și emite un Ping către destinația respectivă. Dacă senzorul primește un răspuns, acea adresă este folosită și întrebări suplimentare pot obține informații detaliate despre dispozitivul pe care îl reprezintă.

Maturatul Ping este un punct de plecare al descoperirii. Alte instrumente adaugă detaliile caracteristicilor fiecărui dispozitiv. Sistemul SNMP oferă o mulțime de detalii pe toate dispozitivele și starea lor actuală. Așadar, The Paessler Ping sweep funcționează în concordanță cu alte protocoale și utilități pentru a face harta rețelei. Ciclul de detectare continuă în timp ce software-ul de monitorizare este activ. Această operație menține înregistrarea dispozitivului la zi și reorganizează harta rețelei în cazul în care dispozitivele trebuie eliminate, adăugate, mutate sau modificate.

Paessler PRTG poate fi instalat pe Windows Server sau puteți opta pentru a-l obține ca un serviciu bazat pe cloud. Sistemul este implementat ca un grup de senzori. Unul dintre acestea este senzorul Ping. Puteți obține Paessler PRTG gratuit dacă implementați până la 100 de senzori. Trebuie să plătiți dacă aveți nevoie de mai mulți senzori. Paessler oferă o probă gratuită de 30 de zile cu senzori nelimitați, astfel încât să puteți încerca sistemul înainte de a plăti pentru el.

  Ghidul scanerului port definitoriu, inclusiv cele 11 cele mai bune instrumente gratuite pentru scanerul portului

Paessler PRTG Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

3. Scanerul de adrese IP SolarWinds (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Scaner de adrese IP SolarWinds

Scanarea adreselor IP este un element esențial al oricărui Manager de adrese IP (IPAM). Deci, acest instrument este inclus în lista noastră, astfel încât să puteți lua în considerare nivelul următor de la o simplă operațiune Ping pentru sistemul de gestionare a adreselor din rețea. Dacă aveți o rețea mare, va trebui în special să vă gândiți la instalarea unui IPAM complet, deoarece o operațiune Ping pur poate fi foarte lentă în rețelele mari.

Scaner de adrese IP SolarWinds este parte a companiei Manager de adrese IP suită. Unealta combină strategiile ICMP (Ping) și SNMP pentru a menține o listă curată de adrese IP disponibile. Instrumentul poate fi setat să funcționeze automat în fundal, astfel încât nu va trebui să așteptați până la finalizarea procesului. Scanerul va actualiza, de asemenea, grupul dvs. de administrare a adreselor IP disponibile fără intervenție manuală. Întreaga suită IPAM poate lucra cu adresări IPv4 și IPv6.

Tabloul de bord pentru IPAM include rapoarte live pe toate adresele IP active în prezent, mapându-le cu numele de gazdă înregistrate pe serverul dvs. DNS. Această caracteristică creează o soluție completă DDI deoarece împiedică serverul dvs. DHCP să reediteze adrese active și, de asemenea, să se reconcilieze cu înregistrările DNS, asigurându-se că adresele moarte nu rămân în mapările de nume de gazdă.

Ecranele pentru IP Address Manager sunt scrise pe o platformă comună folosită de SolarWinds, care se numește Orion. Această platformă de unificare înseamnă că veți fi capabil să integreze modulul IPAM cu alte produse SolarWinds. Instrumentul se instalează în mediile Windows Server. Deși acest scaner IP nu este permanent liber de utilizat, îl puteți obține pe un 30 de zile de încercare gratuită.

Scanner de adrese IP SolarWinds Descărcați încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

4. Zenmap

Zenmap

Nmap este un set gratuit de instrumente de sistem de rețea care se execută din linia de comandă. Zenmap este o versiune GUI a Nmap, deci este mai ușor de utilizat. Software-ul poate fi instalat pe Linux, Mac OS, Unix și Windows.

Formatul de scanare este dictat de un profil care detaliază parametrii de căutare. GUI Zenmap include o serie de profiluri setate, dar puteți crea propria specificație de scanare prin editarea unui profil existent și salvarea acestuia ca o versiune nouă. Zenmap poate efectua scanări cu TCP, precum și cu Ping. Ieșirea unei scanări va avea un aspect diferit în funcție de profil. Puteți obține adresele IP ale gazdelor active, plus numele gazdei pentru fiecare dispozitiv. Scanarea poate fi modificată în TCP-ul folosit și arată porturile deschise pe fiecare computer sau router.

Rezultatul brut al procesului Nmap de bază este afișat în prima filă a interfeței. Aceste detalii sunt greu de citit, dar toate filele ulterioare din privitor interpretează datele în înregistrări ușor de citit. Unul dintre formatele de afișare este un mapator de topologie, care oferă o reprezentare grafică a tuturor linkurilor din rețeaua dvs..

Rezultatele Zenmap pot fi stocate ca fișiere XML.

5. Fping

fping

Fping este un instrument de linie de comandă pentru Linux sisteme. Acest software gratuit necesită un interval de adrese IP ca parametru pentru a porni mătura. Este posibil să introduceți această furie în notația CIDR cu o combinație de adrese și lungime de mască, cum ar fi 192.168.1.0/24. Alternativ, puteți enumerați adresele IP dintr-un fișier și introduceți-le în comandă. Poti obțineți un raport privind alocarea adreselor IP în format text de pe serverul dvs. DHCP și introduceți-l în fping. Ca în orice instrument de linie de comandă Linux, puteți conecta ieșirea la un fișier text.

Comutatoarele din utilitar vă permit să limitați măturarea la doar adrese IPv4 sau IPv6. Puteți specifica că în listă apar doar gazdele active sau puteți solicita să vedeți toate adresele IP din interval cu adrese inactive etichetate drept inaccesibile. O altă caracteristică a instrumentului este capacitatea de a conecta ieșirea la înregistrările DNS. Acesta afișează numele de gazdă pentru adresele IP întâlnite. Dacă intrarea DNS arată greșită sau dacă o înregistrare lipsește un nume de gazdă, puteți detecta probleme DNS.

Acesta este un instrument la cerere, dar puteți programa rulări punând comanda într-un fișier batch și rulând-o ca cron job.

6. Pinger Network

Pinger Network

Numele acestui instrument vă spune că ping-ul se află în miezul metodologiei sale. Network Pinger este un instrument gratuit asta merge mai departe ferestre. Scanerul necesită un interval de adrese ca intrare, iar acest lucru poate fi exprimat ca o subrețea în notația CIDR. Programul face clic pe fiecare adresă din secvență și raportează răspunsurile.

Interfața arată ieșirea ping-ului serial pe măsură ce progresează prin intervalul de adrese IP. Afișaje grafice în tabloul de bord rata de răspuns întâlnit la fiecare execuție ping. Un grafic grafic prezintă procentele de adrese la care s-ar putea ajunge și cele care nu au putut. Grafica din acest software de ping-sweep este o atingere cu adevărat frumoasă și fac foarte ușor să sesizeze rapid starea rețelei.

Alte funcții ale Network Pinger vă permit să emiteți un ping la o singură adresă. A traceroute funcție și a comutați mapper port veniți încorporate. Caracteristicile de planificare includ un Calculator IP și rapoarte de analiză statistică. Network Pinger conține multe instrumente de diagnosticare utile care vă ajută să investigați starea de sănătate a rețelei dvs. și să găsiți soluții la problemele de comunicare.

7. Hping

hping

Hping este un utilitar al liniei de comandă, deci nu are sofisticarea interfețelor bazate pe interfață GUI, care au devenit comune în instrumentele moderne de gestionare a rețelei. Formatul acestui instrument gratuit va apela la administratorii de rețea cu servire mai lungă, obișnuiți să utilizeze comenzi precum Ping și Traceroute. Cea mai recentă versiune a acestui software este Hping3. Instrumentul este liber de utilizat. Hping3 se instalează pe Linux, Unix și Mac OS și ferestre.

Ping este o funcție specificată în Protocolul de mesaje de control pe Internet. Funcționează la nivelul de internet al stivei TCP / IP. Nu are vizibilitate în port, un sistem de adresare angajat în nivelul de transport superior. Hping trimite cereri de ping serial la fiecare adresă IP dintr-un interval dat. Capabilitățile de mesagerie TCP și UDP vă permit să testați porturile de pe computere și routere. De asemenea, încorporează o implementare Traceroute.

  8 Cele mai bune instrumente de partajare a fișierelor de afaceri

Ca utilitate pentru linia de comandă, puteți conducta ieșirea într-un fișier pentru analiză. Multe comenzi sunt incluse în acest instrument, cum ar fi posibilitatea de a traduce numele de gazdă în adrese IP și testarea firewall-urilor.

Hping-ul interesează hackerii, deoarece poate ajuta la strângerea de informații pe un computer țintă și poate fi folosit pentru a lansa un atac de refuz al serviciului. Deci, hping are o reputație de băiat rău. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că nu ar trebui să o utilizați pentru a descoperi informații despre rețeaua proprie și dispozitivele de comunicare.

8. Scanner IP furios

Scanner IP furios

Angry IP Scanner este un instrument extrem de popular recomandat frecvent de profesioniștii în secțiunile de comentarii și forumurile de mesaje. Este posibil ca unul dintre motivele popularității sale să fie formatul interfeței sale. Tabloul de bord oferă liste simple de rezultate, similar cu prezentarea fără sens a utilităților de linie de comandă pe care le preferă tehnologiile cu înaltă experiență, combinate cu fonturile bazate pe ferestre ale sistemelor GUI care facilitează citirea.

Acest instrument gratuit de analiză a rețelei poate fi instalat pe Windows, Linux și Unix. Scanerul mătura o serie de adrese IP care pot fi în format de notare CIDR. Poate verifica adrese IP aleatorii sau o listă non-consecutivă dată ca fișier de intrare. Ieșirea poate fi direcționată către CSV, txt, XML sau IP-Port formatează fișierele.

Ieșirea standard de ieșire a ping-ului arată fiecare adresa IP în intervalul de scanare solicitat, indiferent dacă erau contactabile sau nu. Adresele care lipsesc sunt indicate de absența unui timp de călătorie ping pentru acea înregistrare.

O funcție de rezoluție DNS arată numele de gazdă pentru o adresă IP solicitată dacă o poate găsi. Lipsa unui nume de gazdă pentru o înregistrare ar trebui să crească alarme dacă adresa IP a fost contactabilă deoarece fie înregistrările DNS nu sunt depășite, fie aveți un intrus în rețea. Rezultatele de extindere ping arată dacă fiecare gazdă are un portul gazdă deschisă, și dacă da, veți vedea numele sistemului de server web. Puteți obține Adresa mac a fiecărei gazde afișate pentru înregistrarea sa ping la adresa IP.

Prezența rezoluției numelui de gazdă și a detaliilor activității portului arată că funcția ping sweep nu utilizează doar comenzi ICP ping. Funcțiile alternative ale acestui instrument includ scanarea portului computerului și a routerului.

9. Scaner IP avansat

12 Cele mai bune instrumente și software Ping Sweep

Advanced IP Scanner poate fi instalat pe Windows 10 si e liber de utilizat. Trebuie să introduceți o gamă de adrese IP de scanare înainte de a lansa sweep. Puteți, de asemenea, să specificați o listă de adrese IP de verificat. Lista trebuie să aibă originea într-un fișier XML, pe care îl încărcați mai întâi într-o listă Favorite. Lista de rezultate extinde fiecare înregistrare pentru a dezvălui folderele partajate disponibile pe fiecare gazdă detectată. Înregistrarea principală pentru fiecare adresă IP arată nume de gazdă pentru acel nod, este Adresa mac, și producatorul a dispozitivului respectiv.

După ce utilitarul a identificat fiecare nod viu din rețea, puteți accesați computerul respectiv și executați comenzi pe acesta. Poti de asemenea porniți calculatoarele rețeaua, puneți-le în regim de așteptare sau inchide-le.  Înainte de a lansa mătura, este necesară o gamă de adrese pentru scanare. Ieșirea dintr-o scanare poate fi scrisă în fișiere CSV. Importați datele într-o foaie de calcul și comparați lista adreselor IP întâlnite cu înregistrările de pe serverul dvs. DHCP cu adresa IP abandonată.

Acesta este un instrument foarte simplu, însă accentul său pe cele mai importante informații de care au nevoie administratorii de rețea dintr-o scanare ping explică popularitatea acesteia. Site-ul pentru Advanced IP Scanner prevede că instrumentul a fost descărcat de 30 de milioane de utilizatori.

10. NetScan Tools Edition de bază

Instrumente NetScan

NetScan Tools vine în două versiuni. Unul dintre acestea este o versiune plătită numită NetScan Tools Pro, iar celălalt este un sistem gratuit numit NetScan Instrumente de bază. Ediția de bază suportată de anunțuri are un set redus de funcții în comparație cu pachetul Pro. Instrumentul Ping Sweep este inclus în Ediția de bază.

Utilitatea ping sweep, numită Scanare ping, necesită un interval de adrese IP ca intrări la căutare. După lansarea măturatului, instrumentul încearcă să contacteze fiecare dintre adresele din intervalul dat. Rezultatele pentru fiecare adresă IP sunt afișate timpul de răspuns din călătoria dus-întors ping și un comentariu de stare. Puteți exclude adrese care nu răspund și include numele de gazdă pentru fiecare adresă în rezultate.

Absența unui nume de gazdă pentru o adresă IP care a fost contactată o posibilă problemă cu serverul DNS de rețele. Un alt instrument din pachetul NetScan Tools Basic interogă în mod special DNS-ul sistemului pentru a verifica erorile. Puteți tipări sau copia rezultatele de scurgere și le puteți salva într-un fișier.

Ediția Pro a NetScan Tools are mai multe utilități. Îl puteți cumpăra pentru 249 USD pentru o licență și până la 2.255 dolari pentru cinci licențe. Atât NetScan Tools Basic cât și NetScan Tools Pro sunt proiectate pentru a continua Windows 7, 8 și 10.

11. Pinkie

Deget mic

Pinkie este la îndemână instrument gratuit cu o mulțime de alte utilități în plus față de Ping Sweep. Acest set de instrumente este disponibil numai pentru ferestre. Puteți descărca Pinkie aici.

Începeți prin a specifica o adresă de pornire și numărul de gazde care ar trebui scanate. Puteți alege să includeți doar gazdele live în rezultate. În acest caz, mătura va continua fie până când a fost întâlnit numărul de adrese IP active sau până când a fost scanată toată rețeaua. Dacă nu specificați cerința de gazdă live, instrumentul va include adrese abandonate în numărul de gazdă măturată.

Instrumentul funcționează rapid și listează fiecare adresă IP live întâlnită sau fiecare adresă în ordine până când s-a atins numărul maxim de gazde. Fiecare înregistrare conține numele de gazdă și timpul de răspuns, care este timpul de întoarcere ping.

Poti salvați rezultatele într-un fișier copiind-o în clipboard. Apoi lipiți înregistrările din clipboard într-un fișier. Acest lucru vă permite să reconciliați rezultatele cu un extras de înregistrare de pe serverul dvs. DHCP. Pachetul Pinkie include un simplu Ping, A traceroute, un scaner de port, și a calculatorul de subrețea. Utilitatea include, de asemenea, a Server TFTP.

12. Scaner de rețea Mitec

Scaner de retea Mitec

Mitec Network Scanner este un instrument de administrare a sistemului care include o utilitate de ping sweep. instrument gratuit poate fi instalat pe Windows 7, 8 și 10 și Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 și 2016.

Funcția de ping ping este inima scanerului de rețea. Se adună o listă de adrese IP în direct într-un interval dat. Pentru fiecare adresă întâlnită, vedeți dispozitivul respectiv Adresa mac, numele de gazdă și timpul de răspuns, ceea ce reprezintă timpul de călătorie ping.

  Docker vs Mașini virtuale

Alte funcții din instrument vă permit să explorați fiecare dispozitiv descoperit pentru a detalia mai profund. Aceasta include un inventarul porturilor de pe dispozitiv și producătorul echipamentului respectiv.

Network Scanner este un instrument util care include un Care este funcție și Rezolutie DNS.

Despre Ping

Ping este o funcție a Protocolul de mesaje de control pe Internet. Este disponibil ca utilitate pentru linia de comandă pe orice computer conectat la o rețea, indiferent de sistemul de operare. Ping-ul este atât de universal încât este o componentă de bază a setului de instrumente al oricărui administrator de rețea.

Solicitare și răspuns ecou

Comanda ping clasică se bazează pe un tip de pachet specificat în definiția ICMP. Aceasta este „cererea ecou”, la care se răspunde cu „răspuns ecou”. Pentru a funcționa, Ping are nevoie de o adresă la care trebuie trimisă solicitarea ecou. Acea valoare de intrare poate fi exprimată ca adresă IP sau ca gazdă sau nume de domeniu.

Introducerea unei adrese IP pentru destinație obține un rezultat RTT direct. Dacă introduceți un nume de gazdă pentru un computer în rețeaua locală, rutina Ping va trebui mai întâi să mergeți la serverul DNS local pentru a obține adresa IP care este conectată la acest nume. Dacă testați o conexiune pe internet, introducerea unui nume de domeniu pentru destinație va obliga programul Ping să meargă și să adreseze adresa IP a serverului web al respectivului domeniu înainte de a putea trimite solicitarea ecou. Emiterea unui ping cu adresa IP și apoi cu numele de gazdă sau numele de domeniu vă va afișa întârzierile cauzate de procesul de referință DNS.

Utilitățile liniei de comandă nu sunt atât de populare în aceste zile. Multe adaptări GUI ale ping-ului au fost create atât de persoane fizice, cât și de case software. Ping are o listă de comutatoare care îi modifică comportamentul. Fiecare rundă de ping poate contacta doar o adresă. Conceptul de ping sweep poate fi implementat printr-un script simplu care funcționează printr-o listă de adrese și emite comanda ping pentru fiecare.

Funcțiile de bază ale software-ului din această listă sunt toate variațiile unui script cu o buclă recursivă, chemând ping iar și iar pe măsură ce se pieptănește prin adresele dintr-o listă dată.

În ciuda faptului că este un instrument foarte vechi și foarte simplu, Ping-ul este foarte puternic. De exemplu, pur și simplu raportarea la un răspuns de la o adresă înseamnă că ping poate fi manipulat pentru a detecta adrese IP care sunt de fapt utilizate într-o rețea. Aceasta este o cerință esențială a oricărui sistem de gestionare a adreselor IP.

Câmpul de ieșire din timpul de răspuns al ping-ului este foarte util. Într-o mătură ping, un dispozitiv cu probleme arată un timp de răspuns foarte lung. Dacă testați toate dispozitivele din rețeaua dvs. printr-o operațiune de ping, majoritatea dispozitivelor vor răspunde într-un interval de timp foarte apropiat. Unul sau două numere înalte în acest sens Timp de raspuns coloana va afișa instantaneu când un dispozitiv este supraîncărcat sau deteriorat.

Deși ping-ul este un utilitar simplu și gratuit, dezvoltatorii care creează variante precum un măturător de ping merită respect. Adăugarea de ieșiri grafice, precum un astfel de grafic de cronologie de răspuns, este de asemenea plăcut de văzut.

Despre Traceroute

Traceroute este un instrument de rețea foarte similar cu ping-ul, dar Traceroute folosește pachete UDP. Traceroute trimite o serie de pachete cu „timpul sa traiesti”Câmpul în continuă creștere.

Timpul de a trăi este de obicei prescurtat ca TTL. Nu conține o valoare a timpului. În schimb, conține numărul maxim de routere prin care poate trece pachetul. Când pachetul ajunge la un router, acel dispozitiv reduce TTL cu unu înainte să îl transmită către un router vecin. Dacă un router primește un pachet care are un TTL de zero, nu îl transmite, ceea ce înseamnă că îl renunță.

Protocolul ICMP, care folosește ping-ul, include un proces de mesagerie cu erori care raportează o eroare, oferind adresa dispozitivului care a raportat eroarea. Traceroute folosește această facilitate pentru a înregistra adresa routerului care a renunțat la pachet. Prin trimiterea de pachete cu valori TTL din ce în ce mai mari, utilitarul poate înregistra în cele din urmă adresele tuturor routerelor dintre computerul care rulează comanda și o destinație dată..

Atunci când este utilizat într-o rețea, Traceroute poate construi o hartă a tuturor routerelor din LAN și a modului în care acestea se leagă între ele și toate celelalte dispozitive din rețea. Ar fi posibil să scrieți o rutină recursivă care să includă o execuție Traceroute în buclă, dând o adresă IP ca parametru. Bucla ar circula printr-o serie de adrese IP de rețea standard și ar raporta din nou ruta pe LAN pentru a ajunge la ea.

Pe sistemele similare Unix, inclusiv arome Linux și Mac OS, comanda pentru Traceroute este traceroute. Pe Windows, comanda este tracert.

O combinație de Ping și Traceroute vă permite să construiți o hartă a rețelei dvs. Unele dintre utilitățile ping sweing enumerate în acest ghid utilizează această combinație exactă pentru a oferi reprezentări grafice ale rețelei care este investigată.

Mappers portuari

Instrumentele de mapare a porturilor sunt de asemenea foarte utile. Acestea le folosesc pe ambele TCP și UDP pentru a verifica dacă fiecare port de pe un dispozitiv este deschis.

Ping operează la Internet Layer din stiva de protocol TCP / IP, deci nu are concept de numere de port. Dacă primiți un instrument de ping-sweep care raportează porturile unui dispozitiv, precum și starea dispozitivului, atunci acea operațiune de ping a fost efectuată cu o combinație de protocoale care adaugă la cantitatea mică de informații disponibile ping-ului.

Din păcate, cunoașterea porturilor deschise este o slăbiciune în materie de securitate, astfel încât unii administratori de sistem blochează dispozitivul lor de gateway să trimită ICMP fiecare răspuns pentru a reduce riscurile create de scanările porturilor..

Multe sisteme de operare împiedică accesul la funcționalitatea ICMP utilizatorilor care nu au privilegii de administrare. În aceste cazuri, este comună utilizarea unei versiuni la nivel superior a solicitării de ecou ICMP, trimițând în schimb o diagramă de date UDP. Aceasta este ceea ce este adesea numit „UDP pachet Ping”, care funcționează la nivelul Layer Transport.

Alternative de matuire ping

O utilitate ping sweep poate fi, de asemenea, numită tracker de adresă IP. Ambele tipuri de software îndeplinesc aceeași sarcină: identificați toate adresele IP utilizate într-o rețea. Dacă aveți nevoie de informații mai detaliate despre utilizarea adreselor IP în rețeaua dvs., accesați un instrument mai complex. În acest caz, instrumentul pe care îl căutați este un manager de adrese IP. Administratorul adreselor IP SolarWinds este un exemplu.

Operațiuni de măturare ping

Consultați instrumentele de scurgere ping din această listă. O măturare de ping este mai potrivită pentru o rețea mică. Pe măsură ce rețeaua dvs. crește, este posibil să aflați că etapele manuale necesare pentru a analiza datele dintr-o operațiune de ping durează prea mult timp. Dacă acesta este cazul, atunci rețeaua dvs. este probabil prea mare pentru ca un ping sweep să fie un utilitar care economisește timp și ar trebui să cercetați managerii de adrese IP.

Efectuați ping-uri în rețeaua dvs.? Ce instrument folosești? Ați comparat baleiul de ping cu un manager de adrese IP complete? Care preferați? Lasă un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos și anunță-ți experiența ta.

About the author

Comments

 1. bleme. În general, SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al Inginerului este un instrument excelent pentru auditarea rețelei și recuperarea adreselor IP abandonate într-un mediu DHCP.

  Translation:

  A ping operation is a simple method to obtain a list of live IP addresses in a network. It only returns results for hosts that are active and alive. Therefore, it is an excellent audit tool that allows you to retrieve abandoned addresses in a DHCP environment. I have gathered some ping protection tools and software programs on the market. Here is our list of the top 12 ping sweeping tools available today:

  1. SolarWinds Ping Sweep with Engineers Toolset (FREE TRIAL) – A ping operation that runs on Windows Server and is part of the SolarWinds Engineers Toolset.

  2. Paessler PRTG (FREE TRIAL) – This tool recursively performs ping as part of its network discovery routines.

  3. SolarWinds IP Address Scanner (FREE TRIAL) – Part of the SolarWinds IP Address Manager.

  4. Nmap – A graphical interface for Nmap that runs on Linux, Mac OS, Unix, and Windows.

  5. Fping – A command-line ping tool for Linux that can work on IP address ranges.

  6. Pinger Network – A free ping tool for Windows that includes ping sweeping functions.

  7. Hping – A free command-line ping tool for Linux, Unix, Mac OS, and Windows.

  8. Angry IP Scanner – A free network analysis tool for Windows, Linux, and Unix.

  9. Advanced IP Scanner – A free network address scanner for Windows that has over 30 million users.

  10. NetScan Tools Basic Edition – A free tool package for Windows that supports announcements, which includes a ping sweep.

  11. Pinkie – A free network analysis kit for Windows that includes a ping sweep.

  12. Mitec Network Scanner – A free network analysis toolset for Windows and Windows Server that includes a Pep sweep feature.

  In the next section, you can read more details about each tool.

  About Ping

  A ping request is a simple method to test the connectivity between two devices on a network. It sends a small packet of data to the target device and waits for a response. If the target device responds, it means that the connection is working.

  About Traceroute

  Traceroute is a tool that allows you to trace the path that a packet takes from your computer to a target device on the internet. It shows you the IP addresses of the devices that the packet passes through on its way to the target device.

  Port Mappers

  Port mappers are tools that allow you to map the ports on a device. They show you which ports are open and which ports are closed. This information is useful for network administrators who need to secure their networks.

  Ping Sweeping Alternatives

  There are several alternatives to ping sweeping, including port scanning, network mapping, and vulnerability scanning. These tools can help you identify security vulnerabilities in your network and take steps to address them.

 2. bleme. În general, SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al Inginerului este un instrument excelent pentru auditarea rețelei și recuperarea adreselor IP abandonate într-un mediu DHCP.

  Translation:

  A ping operation is a simple method to obtain a list of live IP addresses in a network. It only returns results for hosts that are active and alive. Therefore, it is an excellent audit tool that allows you to retrieve abandoned addresses in a DHCP environment. I have gathered some ping protection tools and software programs on the market. Here is our list of the top 12 ping sweeping tools available today:

  1. SolarWinds Ping Sweep with Engineers Toolset (FREE TRIAL) – A ping operation that runs on Windows Server and is part of the SolarWinds Engineers Toolset.

  2. Paessler PRTG (FREE TRIAL) – This tool recursively performs ping as part of its network discovery routines.

  3. SolarWinds IP Address Scanner (FREE TRIAL) – Part of the SolarWinds IP Address Manager.

  4. Nmap – A graphical interface for Nmap that runs on Linux, Mac OS, Unix, and Windows.

  5. Fping – A command-line ping tool for Linux that can work on IP address ranges.

  6. Pinger Network – A free ping tool for Windows that includes ping sweeping functions.

  7. Hping – A free command-line ping tool for Linux, Unix, Mac OS, and Windows.

  8. Angry IP Scanner – A free network analysis tool for Windows, Linux, and Unix.

  9. Advanced IP Scanner – A free network address scanner for Windows that has over 30 million users.

  10. NetScan Tools Basic Edition – A free tool package for Windows that supports announcements, which includes a ping sweep.

  11. Pinkie – A free network analysis kit for Windows that includes a ping sweep.

  12. Mitec Network Scanner – A free network analysis toolset for Windows and Windows Server that includes a Pep sweep feature.

  In the next section, you can read more details about each tool.

  About Ping

  A ping request is a simple method to test the connectivity between two devices on a network. It sends a small packet of data to the target device and waits for a response. If the target device responds, it means that the connection is working.

  About Traceroute

  Traceroute is a tool that allows you to trace the path that a packet takes from your computer to a target device on the network. It shows you the IP addresses of all the devices that the packet passes through on its way to the target device.

  Port Mappers

  Port mappers are tools that allow you to map the open ports on a device. They can be used to identify potential security vulnerabilities on a device.

  Ping Sweeping Alternatives

  There are several alternatives to ping sweeping, including port scanning, network mapping, and vulnerability scanning. Each of these tools has its own strengths and weaknesses, and the best tool for your needs will depend on your specific requirements.

 3. bleme. În general, SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al Inginerului este un instrument excelent pentru auditarea rețelei și recuperarea adreselor IP abandonate într-un mediu DHCP.

  Translation:

  A ping operation is a simple method to obtain a list of live IP addresses in a network. It only returns results for hosts that are active and alive. Therefore, it is an excellent audit tool that allows you to retrieve abandoned addresses in a DHCP environment. I have gathered some ping protection tools and software programs on the market. Here is our list of the top 12 ping sweeping tools available today:

  1. SolarWinds Ping Sweep with Engineers Toolset (FREE TRIAL) – A ping operation that runs on Windows Server and is part of the SolarWinds Engineers Toolset.

  2. Paessler PRTG (FREE TRIAL) – This tool recursively performs ping as part of its network discovery routines.

  3. SolarWinds IP Address Scanner (FREE TRIAL) – Part of the SolarWinds IP Address Manager.

  4. Nmap – A graphical interface for Nmap that runs on Linux, Mac OS, Unix, and Windows.

  5. Fping – A command-line ping tool for Linux that can work on IP address ranges.

  6. Pinger Network – A free ping tool for Windows that includes ping sweeping functions.

  7. Hping – A free command-line ping tool for Linux, Unix, Mac OS, and Windows.

  8. Angry IP Scanner – A free network analysis tool for Windows, Linux, and Unix.

  9. Advanced IP Scanner – A free network address scanner for Windows that has over 30 million users.

  10. NetScan Tools Basic Edition – A free tool package for Windows that supports announcements, which includes a ping sweep.

  11. Pinkie – A free network analysis kit for Windows that includes a ping sweep.

  12. Mitec Network Scanner – A free network analysis toolset for Windows and Windows Server that includes a Pep sweep feature.

  In the next section, you can read more details about each tool.

  About Ping

  A ping request is a simple method to test the connectivity between two devices on a network. It sends a small packet of data to the target device and waits for a response. If the target device responds, it means that the connection is working.

  About Traceroute

  Traceroute is a tool that allows you to trace the path that a packet takes from your computer to a target device on the network. It shows you the IP addresses of the devices that the packet passes through on its way to the target device.

  Port Mappers

  Port mappers are tools that allow you to map the ports on a device. They show you which ports are open and which ports are closed. This information is useful for network administrators who need to secure their network.

  Ping Sweeping Alternatives

  There are several alternatives to ping sweeping, including port scanning, network mapping, and vulnerability scanning. These tools can help you identify potential security risks on your network.

Comments are closed.