12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Instrumentele de testare a performanței și a încărcării au devenit tot mai sofisticate în ultimul deceniu. Pe vremuri, instrumentele de testare a performanței au fost mai mult decât instrumente care au generat trafic de rețea fals cu ICMP pentru a testa capacitatea unei interfețe sau a nodului de a gestiona traficul greu.

În aceste zile, instrumentele de testare a performanței și a încărcării pot utiliza entități virtuale pentru a imita comportamentul unui utilizator real pentru date mai precise. Deși multe dintre aceste instrumente necesită un abonament pentru a debloca toate caracteristicile lor, multe au încercări gratuite pe care le puteți folosi pentru a vă uda picioarele cu testarea sarcinii înainte de a vă plonja și a vă înscrie la un abonament.

Intrăm într-o mulțime de detalii mai jos, unde avem fiecare instrument, dar în caz că aveți timp doar pentru un rezumat, iată lista noastră cu cele mai bune instrumente de testare a performanței și încărcării:

 1. SolarWinds Monitorizarea performanței cu NPM (TRIAL GRATUIT) Network Performance Monitor este un sistem bazat pe SNMP care include funcții analitice bazate pe date istorice. Se execută pe Windows Server.
 2. Paessler PRTG Network Monitor (PROB GRATUIT) Monitor de rețea, server și aplicație integrală care include senzori NetFlow pentru analiza încărcării traficului. Se execută pe Windows Server.
 3. Site24x7 (TRIAL GRATUIT) Serviciu bazat pe cloud care include infrastructura IT, aplicații și comportamentul vizitatorilor site-ului web.
 4. Potop Tricentis Instrument bazat pe cloud care poate analiza fluxurile de trafic la fața locului, la distanță, pe internet și pe serverul cloud.
 5. LoadView Un tester bazat pe cloud care se concentrează pe aplicații și servicii web. Include o mulțime de șabloane de testare automate.
 6. LoadNinja Un tester pentru încărcarea conexiunii la internet pe utilitățile web care implementează mii de browsere reale pentru a emula încărcarea pe un site țintă.
 7. StressStimulus Tester pentru încărcare pe aplicații mobile și aplicații web. Generează 10.000 de utilizatori virtuali pentru testarea stresului.
 8. WebLOAD Tester de stres de la Radview care se concentrează pe aplicații web.
 9. SmartMeter.io Tester de rețea și aplicații web care oferă o gamă de vizualizări chiar până la nivelul pachetelor.
 10. Apache JMeter Tester liber de rețea open-source care se instalează pe Windows, Mac OS și Linux.
 11. NeoLoad Testarea de încărcare care furnizează de la 50 la un milion de utilizatori virtuali. Bine pentru verificarea obiectivelor SLA.
 12. Tester de performanță Automai Un testator automat care are capabilitățile de a testa Citrix și VMWare, dar funcționează și cu sistemele SAP, PeopleSoft, Infor și Oracle..

Dar înainte de a privi cele mai bune dintre cele mai bune, haideți să discutăm mai întâi de ce sunt necesare instrumente de testare a performanței și ce tipuri de valori măsură.

De ce sunt necesare instrumentele de testare a performanței și a încărcării?

Software-ul și componentele infrastructurii IT sunt proiectate cu cele mai bune intenții, dar erorile ascunse, necunoscutele și evenimentele neprevăzute pot fi dezastruoase pentru un proiect. Pentru a diminua riscul de eșec – indiferent dacă în timpul procesului de dezvoltare sau după ce a fost implementat un sistem critic pentru misiune – tehnicienii și inginerii trebuie să verifice limitele unui sistem.

Cu cât este supus mai mult stres un sistem sau o aplicație, cu atât mai multe erori și erori suprafețe. Aceste tipuri de erori nu sunt, de obicei, evidente și trebuie rezolvate. O problemă nu poate fi rezolvată dacă nu poate fi identificată, iar instrumentele de testare a performanței și a încărcării ajută la perfecționarea sistemelor critice, provocând probleme ascunse la suprafață..

Ce tipuri de sisteme testează aceste instrumente?

Instrumentele de testare a performanței și a încărcării măsoară o mare varietate de valori. Cei mai mulți dintre ei au o competență de bază în testarea încărcărilor aplicației, deși testează și valori auxiliare, cum ar fi sarcina de rețea.

Pe lângă testele de viteză ale site-urilor și ale aplicațiilor, unele instrumente au module generatoare de trafic de rețea.

Cele mai bune instrumente de testare a performanței și încărcării

Cu acest lucru, să aruncăm o privire la cele mai bune instrumente de testare a performanței și încărcării, începând cu un favorit al industriei: SolarWinds.

1. Testul de performanță al rețelei SolarWinds cu NPM (TRIAL GRATUIT)

Monitorul de performanță al rețelei Solarwinds

Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds oferă instrumente de testare în rețea care vă vor ajuta să detectați probleme cu furnizarea de servicii în sistemul dvs..

Acest instrument este un sistem de monitorizare foarte sofisticat, care detectează automat toate dispozitivele atașate la rețea. Nu este necesar să instalați niciun software de agent pe dispozitivele dvs., deoarece toate sunt livrate cu funcții SNMP. Protocol de gestionare simplă a rețelei include proceduri pentru monitorizarea constantă a dispozitivelor de rețea. Tot ceea ce vă lipsește sistemul este un controler central care solicită și colectează aceste date. Acesta este rolul pe care îl are monitorul de performanță al rețelei SolarWinds.

  5 Cele mai bune instrumente de protecție Ransomware

Funcțiile de testare în rețea în cadrul NPM includ utilități de depanare bazate pe date istorice. La prima vedere, este dificil să se stabilească dacă problemele de performanță sunt cauzate de rețea, servicii și aplicații sau probleme de procesare software la servere și puncte finale. PerfStack utilitatea din Monitorul de performanță al rețelei vă arată toți participanții la furnizarea serviciilor. Aceste grafice sunt codate color, astfel încât să puteți coborî la nivelul stivei care afișează erori și să remediați problema rapid.

Un alt instrument util de monitorizare a performanței din pachet este NetPath utilitate. Acest lucru vă permite să vedeți în timp real timpul de livrare a datelor de la un punct al rețelei la altul, arătând stările și viteza fiecărui nod pe care pachetele trebuie să treacă în acea călătorie.

Instrument de analiză rețea în cadrul SolarWinds, NPM vă oferă reprezentări grafice ale valorilor de performanță, astfel încât să puteți vedea într-o clipă când performanța începe să fie afectată.

Network Performance Monitor este un sistem complet de gestionare a rețelei care include toate instrumentele de testare a performanței și a încărcării de care aveți nevoie pentru a detecta potențialele probleme și a capului de dezastru. Software-ul se descarcă direct de pe site-ul SolarWinds și se instalează automat Windows Server. Puteți obține monitorizarea performanței rețelei un proces gratuit de 30 de zile.

SolarWinds Testarea performanței rețelei cu NPMDownload 30 de zile GRATUIT

2. Monitorul de rețea PRTG Paessler (TRIAL GRATUIT)

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Paessler PRTG este o colecție foarte mare de monitoare de rețea, aplicație și server. Acest pachet include instrumente de testare a sarcinii și performanței. Paessler livrează întregului pachet care conține toate utilitățile sale de monitorizare către fiecare client. Îți adaptezi pachetul la nevoile tale, alegând ce monitoare să activeze. Monitoarele sunt denumite „senzori”De Paessler și dacă activezi doar mai puțin de 500 de senzori, sistemul este gratuit.

Utilizează PRTG SNMP proceduri pentru a ține o verificare constantă a performanței tuturor dispozitivelor de rețea. Instrumentul va detecta automat toate aceste dispozitive, compilând un inventar hardware și afișând stări în direct pe consola de management.

NetFlow senzorii din pachet adaugă informații suplimentare despre performanța rețelei. Acest senzor exploatează un limbaj de eșantionare a pachetelor creat de Cisco pentru a vă permite să vedeți debitul de date între două puncte din rețeaua dvs. Puteți utiliza acest instrument pentru a capta pachete prin oglindirea porturilor și pentru a verifica starea de sănătate a conexiunilor VoIP.

Paessler oferă PRTG pe un proces gratuit de 30 de zile. Acest software se instalează pe Windows Server.

Paessler PRTG Network Monitor Descărcați încercarea GRATUITĂ pentru 30 de zile

3. Site24x7 (PROBA GRATUITĂ)

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Site24x7 este un monitor de infrastructură IT bazat pe cloud care monitorizează, de asemenea, performanța aplicațiilor. Instrumentul include modelarea comportamentului utilizatorilor pentru site-uri web. Această parte a monitorului are un Monitorizare sintetică a tranzacțiilor Web caracteristică, care simulează comportamentul tipic al vizitatorilor unui site web. Acest lucru permite proiectanților să testeze funcțiile din noile pagini web și să urmărească cum un utilizator obișnuit s-ar muta prin site.

Modelatorul sintetic al utilizatorului este un instrument de testare pentru experiența utilizatorului de pe un site, care poate fi examinată de la unul dintre 100 de locații externe in jurul lumii. Posibilitatea de a urmări performanța livrării site-ului din locuri îndepărtate permite administratorilor de sisteme să testeze toate serviciile de internet și web implicate în asigurarea disponibilității site-ului.

Site24x7 este disponibil gratuit cu o limită de cinci site-uri web sau cinci servere care trebuie monitorizate. Sistemul plătit este disponibil în cinci ediții, care permit monitorizarea a 10, 40, 100 sau 500 de site-uri sau servere. Fiecare din aceste ediții poate fi accesată pentru evaluare la un proces gratuit de 30 de zile.

Site24x7 Start TRIAL GRATUIT 30 de zile

4. Potop Tricentis

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Tricentis oferă o varietate de produse, inclusiv QTest, Tosca, RPA și produsul său de testare a încărcăturii distribuite Tricentis Flood. Pe lângă opțiunile de implementare a cloud și publice și private, Tricentis Flood acceptă, de asemenea, instrumente de generare open-source, precum JMeter, Selenium și Gatling.

Modelul său de abonament este destul de simplu, oferind atât opțiuni lunare cât și anuale. Deși Tricentis Flood este orientat către întreprinderi, are și o versiune pentru întreprinderile mici și mijlocii, cu o taxă lunară relativ ieftină..

De asemenea, ne place modul în care Tricentis și-a proiectat soluția pentru a se integra cu furnizorii privați de găzduire, cum ar fi Microsoft Azure și Amazon Web Services. Pe lângă o probă gratuită destul de limitată, puteți solicita și o demonstrație.

  Ghid de configurare NetFlow - Cum se configurează NetFlow pe serverele Cisco

5. LoadView

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

LoadView se diferențiază de majoritatea celorlalte instrumente de testare a încărcării prin oferirea de teste reale ale browserului (spre deosebire de testarea browserului virtual). În mod natural, LoadView este o soluție bazată pe cloud, concepută pentru a testa aplicațiile web și performanța site-ului web.

Mai mult, testează stres API-urile web pentru a verifica acordurile la nivel de serviciu (SLA). Proba gratuită este capabilă să testeze și 40 de browsere web sau dispozitive. De asemenea, rețineți că un avantaj al utilizării unei soluții bazate pe cloud este lipsa necesității personalului intern pentru a configura și implementa instalarea pe hardware-ul local.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai puțin hands-on, care nu va lega resursele echipei de tehnologie informațională, LoadView poate economisi cantități semnificative de timp și frustrare. Din fericire, proba gratuită nu necesită informații despre cardul de plată, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a fi prins de plățile recurente..

6. LoadNinja

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

LoadNinja este un alt concurent aprig în arena de testare a sarcinii și testarea performanței. De asemenea, oferă un proces gratuit care necesită informații minime și nu solicită detalii de plată la înregistrare. Oferă scripturi de testare pentru înregistrare și redare, care sunt automatizate, care nu necesită codificare în numele utilizatorului.

Datele sale sunt independente de platformă datorită consolei sale de date bazate pe browser. SmartBear, creatorul LoadNinja, oferă și o probă gratuită de 14 zile. Și în loc să folosească un emulator de browser pentru a stimula și simula încărcarea, folosește mii de browsere reale pentru testarea cât mai exactă.

În plus, are un inspector și un debugger utilizator virtual care funcționează în timp real. În plus, este echipat cu instrumente pentru testarea aplicațiilor prin LAN prin adrese IP dedicate. Versiunea Pro acceptă până la 250 de utilizatori virtuali, în timp ce versiunea Premium acceptă până la 2.500 de utilizatori virtuali. Întreprinderile mai mari cu cerințe mai mari de testare pot contacta SmartBear cu privire la detaliile prețurilor pentru peste 2.500 de utilizatori virtuali.

7. Stres Stimulus

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

StressSimulus este interesant, deoarece designerii săi nu l-au creat numai pentru a testa aplicații web, ci și aplicații mobile. De asemenea, poate rula teste atât la nivel local cât și în cloud pentru a ajuta la izolarea blocajelor de performanță, astfel încât să puteți aborda cele mai slabe componente ale aplicației dvs. De asemenea, am considerat interesant faptul că simulează securitatea, permițând unui tester să furnizeze fiecărui utilizator virtual credențe de autentificare pentru a măsura mai bine impactul autentificării cu volum mare.

Această caracteristică acceptă acreditările de autentificare și identitățile utilizatorului virtual prin interfațarea cu formularele web, Basic, NTLM și Kerberos. În plus, poate simula comportamentul utilizatorului la încărcarea paginilor dinamice de testare și alți factori precum ID-urile și cookie-urile sesiunii. Protocoalele acceptate includ HTTP, HTTPS, AJAX, SOAP, WCF, WCF binar și XML prin HTTP.

Rețineți că aceasta este o soluție automatizată și nu necesită utilizatorului să scrie scripturi, deși sunt incluse funcțiile de script. Au fost dezamăgiți să vadă că StressStimulus are un proces gratuit care durează doar șapte zile. În schimb, am fost surprinși să vedem că proba gratuită include 10.000 de utilizatori virtuali și asistență completă pentru clienți. Considerăm că este rar pentru un proces gratuit să includă asistență pentru clienți, deoarece de obicei companiile vor să rezerve acea resursă pentru a plăti clienții, așa că ne uităm la StressStimulus.

8. WebLOAD

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

WebLOAD, ca și alte instrumente de testare a performanței, nu este strict un instrument de performanță în rețea. După cum implică moniker-ul său, designerii săi au creat-o special pentru a testa performanța și scalabilitatea aplicațiilor web și mobile.

Creat de Radview, WebLOAD oferă un tablou de bord de analiză care oferă informații despre performanța Javascript și performanța din partea serverului. Și ca majoritatea celorlalte instrumente de testare a performanței, WebLOAD are un proces gratuit care acceptă până la 50 de utilizatori virtuali.

Procesul gratuit este de asemenea complet; Probele cu caracteristici complete nu pot fi norma, dar devin din ce în ce mai populare. Tehnologiile acceptate includ HTTP / HTTPS, HTML5, AJAX, SOAP și multe altele. Ediția gratuită se rulează atât pe platformele Windows cât și pe Linux și se integrează cu Dynatrace, AppDynamics și New Relic.

9. SmartMeter.io

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

SmartMeter.io oferă testarea încărcării distribuite prin crearea de mase de utilizatori virtuali cu generatoare de software pentru a simula cererea mare. Pe lângă analiza în timp real, traduce datele în grafice pentru a facilita identificarea tendințelor și a rezultatelor testelor.

Ne place mai ales că are o caracteristică care simulează browserele mobile. În plus, ne place ca funcția de logare să înregistreze și să afișeze cereri și răspunsuri HTTP individuale, astfel încât să puteți pieptena prin datele HTTP cu granularitatea unei capturi de pachete. Ne-am bucurat să vedem că este semnificativ mai ieftin decât majoritatea concurenților și că chiar și versiunea personală – care este cea mai de bază versiune – permite 500 de utilizatori virtuali și un număr nelimitat de teste.

  Ce este SD-WAN?

Cu toate acestea, am fost dezamăgiți să descoperim că SmartMeter.io nu emite rambursări. În conformitate cu politica lor de rambursare, acestea nu vor oferi rambursări, deoarece nu este un bun tangibil. Presupunem că lipsa unei politici de rambursare adecvate este justificată de costul scăzut al acesteia. Cu toate acestea, are un proces gratuit care vă permite să testați apele înainte de a vă plonja.

10. Apache JMeter

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Apache JMeter este fără îndoială o soluție populară de testare a performanței și încărcării, deoarece este sursa gratuită și deschisă. Desigur, este disponibil pe GitHub ca aplicație Java nativă și este incredibil de versatil. Pe lângă testarea aplicațiilor web dinamice și a resurselor statice, include și funcționalitatea de testare a rețelelor și obiectelor Java.

Pentru a evidenția mai mult versatilitatea sa, fiți conștienți de faptul că rulează pe o varietate de platforme, inclusiv distribuții Windows, Mac OSX, Linux și orice altă platformă compatibilă Java în modul CLI. Nodurile și tipurile de protocoale acceptate includ obiecte web (HTTP, HTTPS, Java, PHP, ASP.NET), FTP, LDAP, JDBC, protocoale de poștă (SMTP, POP3, IMAP), TCP și obiecte Java.

Am vrut să evidențiez o exonerare de răspundere pe care Apache o oferă pe site-ul său web. Apache arată foarte clar că această soluție nu este un browser web. Chiar dacă poate părea unul, acesta funcționează de fapt la nivel de protocol. Ca atare, nu are capacitatea de a simula comportamentele utilizatorilor virtuali dintr-un browser sau de a executa Javascript-ul unei pagini web. Cu toate acestea, acesta este un instrument excelent pentru cei care doresc să efectueze testarea sarcinii și să își păstreze bugetul. Verificați-le pe GitHub.

11. NeoLoad

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Neotys creată NeoLoad ca soluție de testare a încărcării întreprinderii care se integrează cu echipele dev-ops. Am fost impresionați de puterea pură a acestui produs, care permite testarea încărcării cu oriunde între 50 și 1 milion de utilizatori virtuali. Inutil să spun, acest produs are scalabilitate ridicată. În ciuda reducerii pentru a sprijini scenariile de calitate a întreprinderii, Neotys include, de asemenea, o versiune gratuită pentru dezvoltatori și testeri care au nevoie doar de a rula mici teste.

Opțiunile pentru configurarea testării comportamentului utilizatorului sunt, de asemenea, bogate și complexe. Această soluție este în măsură să reproducă condițiile de rețea geografică și mobilă și să definească SLA-ul să treacă sau să nu identifice punctele de durere și blocajele. Protocoalele standard includ HTTP, HTTPS, HTTP / 2, SOAP și alte protocoale opționale la discreția dvs., iar acesta interfață cu SAP Web și Oracle E-Business.

Am fost puțin dezamăgiți că pagina de prețuri nu a dezvăluit niciunul dintre prețurile planurilor individuale; pentru aceste informații, trebuie să contactați Neotys. Cu toate acestea, ne-a plăcut interfața de testare a aplicațiilor și ne-am gândit că arata elegant și curat. Indiferent de dimensiunea companiei, aplicației sau echipei de dezvoltare, Neotys vă poate adapta o soluție. Puteți descărca și proba o ediție gratuită.

11. Tester de performanță Automai

12 Instrumente de testare a celei mai bune performanțe și testare a sarcinii

Nu în ultimul rând, este testatorul de performanță Automai. Un lucru care ne place la acest produs este faptul că Automai l-a proiectat intenționat pentru a fi cât mai ușor de utilizat și automatizat cât mai uman. Pentru a facilita acest obiectiv de proiectare, Automai a făcut procesul de script complet complet de cod. Tot ce are nevoie de un tester este să facă clic și să utilizeze aplicația așa cum ar face un utilizator normal, iar Automai va genera automat scripturi ușor de modificat și de editat.

Acest software inteligent are, de asemenea, un mod interesant de înregistrare a erorilor și erorilor. Poate detecta problemele și blocajele, apoi face capturi de ecran pentru a evidenția punctele de durere. De asemenea, urma să vedem cât de modular este. Nu numai că funcționează cu Citrix și VMWare, dar funcționează și cu SAP, PeopleSoft, Infor și Oracle. Platformele de programare de bază cu care interfețează includ .NET, Java, C ++, Flash, Adobe, SQL și HTML5.

Fiți conștienți că există un proces gratuit care durează 14 zile. Din nou, am fost surprinși să vedem că chiar și proba gratuită include suport tehnic complet, deși nu credem că această probă gratuită este complet prezentată. Totuși, proba gratuită este o modalitate excelentă de a testa rețeaua dvs. înainte de a vă angaja la o achiziție.

Concluzie

În afară de instrumentele menționate mai sus, există mai multe instrumente gratuite specifice, care sunt mult mai restrânse în ceea ce privește domeniul de aplicare și funcționalitatea care pot fi de folos. Paessler oferă o serie de instrumente gratuite de performanță și de încărcare, care includ NetFlow Tester, care adună mesaje NetFlow și Webserver Stress Tool, care testează performanța site-urilor dvs..

Este pur și simplu imposibil de știut cum va reacționa o nouă aplicație sau resursă în condiții de stres puternic, fără instrumente de testare. Instrumentele potrivite vor ajuta la descoperirea problemelor care altfel ar fi descoperite de către utilizatorul final.

În loc să adoptați abordarea Microsoft și să derulați un nou sistem cu mii de bug-uri, vă sfătuim să utilizați unul dintre instrumentele de testare a performanței și de încărcare menționate anterior pentru a vă asigura că veți avea toate rațele la rând..

About the author

Comments

 1. mult traficului și cu cât este mai complex, cu atât este mai important să se testeze performanța și încărcarea sistemului. Instrumentele de testare a performanței și a încărcării sunt esențiale pentru a identifica problemele și a le remedia înainte ca acestea să devină critice și să afecteze utilizatorii finali.

  Ce tipuri de sisteme testează aceste instrumente?

  Instrumentele de testare a performanței și a încărcării pot fi utilizate pentru a testa o gamă largă de sisteme, inclusiv rețele, servere, aplicații și site-uri web. Aceste instrumente pot simula traficul de utilizatori reali pentru a evalua performanța și a identifica problemele de încărcare.

  Cele mai bune instrumente de testare a performanței și încărcării

  Există o mulțime de instrumente de testare a performanței și a încărcării disponibile pe piață, dar am selectat cele mai bune dintre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă decideți care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.:

  1. Testul de performanță al rețelei SolarWinds cu NPM (TRIAL GRATUIT)

  2. Monitorul de rețea PRTG Paessler (TRIAL GRATUIT)

  3. Site24x7 (PROBA GRATUITĂ)

  4. Potop Tricentis

  5. LoadView

  6. LoadNinja

  7. Stres Stimulus

  8. WebLOAD

  9. SmartMeter.io

  10. Apache JMeter

  11. NeoLoad

  11. Tester de performanță Automai

  Concluzie

  Instrumentele de testare a performanței și a încărcării sunt esențiale pentru a asigura performanța și fiabilitatea sistemelor IT. Cu o gamă largă de instrumente disponibile, este important să alegeți cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și să utilizați aceste instrumente pentru a identifica și a remedia problemele înainte ca acestea să devină critice.

Comments are closed.