23 Cele mai bune software și instrumente pentru asistența IT

23 Cele mai bune software și instrumente pentru asistența IT

Datorită norului, un avânt al instrumentelor de administrare pentru departamentele IT din ultimii ani înseamnă că achiziționarea de software nou nu necesită o cantitate mică de cumpărături comparative. Dacă aveți nevoie de un nou software de asistență IT, puteți alege foarte mult. Echipa de asistență IT poate angaja relații Clienți, sisteme de colaborare, și Software de management al serviciilor.

Acest ghid urmărește să vă ajute să vă restrângeți căutarea. Am investigat diverse sisteme de asistență pe piață și am redus terenul. Avem mai multe detalii mai jos, dar în cazul în care nu aveți timp, iată lista noastră cu cele mai bune 23 de instrumente IT Desk Desk:

 1. SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită (INSTRUMENT GRATUIT) Versiunea gratuită a Biroului de ajutor Web SolarWinds, care se instalează și pe Windows, Mac OS și Linux.
 2. Atera (TRIAL GRATUIT) RMM bazat pe cloud pentru MSP-uri cu PSA, acces la distanță și un model de tarifare cu plată numai pentru tehnician.
 3. Serviciul de ajutor web SolarWinds (PROBLE GRATUIT) Această soluție Help Desk este o soluție de gestionare a biletelor care poate fi instalată pe Windows, Mac OS și Linux.
 4. Birou de service SolarWinds (TRIAL GRATUIT) Platforma de service bazată pe cloud și platforma IT Asset Management. Include administrarea biletelor, baza de cunoștințe și platformele de autoservire.
 5. SolarWinds MSP Manager (TRIAL GRATUIT) Un pachet de servicii profesionale de automatizare bazat în cloud și care poate gestiona echipe de tehnicieni MSP.
 6. Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk Se instalează pe Linux sau puteți utiliza o versiune bazată pe Cloud.
 7. Biroul Zoho Acest instrument este lider de industrie pe piața Help Desk. Este disponibil numai ca un serviciu de abonare bazat pe Cloud.
 8. Suita Zendesk Soluție de asistență completă care este comercializată ca o soluție software-ca-un-serviciu.
 9. Suport de la distanță Dameware Sistem de asistență pentru clienți bazat pe Windows care se adresează furnizorilor de servicii gestionați.
 10. Freshdesk O platformă eficientă de asistență IT cu o bază de cunoștințe self-service, întrebări frecvente și funcții de script.
 11. Agent.ai Acest instrument utilizează un asistent virtual care este operat de inteligență artificială și se instalează pe Windows și Mac OS sau puteți opta să vă abonați la o versiune bazată pe Cloud.
 12. AnswerDash Ajutor virtual predictiv bazat pe AI bazat pe cloud care include un sistem de baze de cunoștințe modelat.
 13. ManageEngine Service Desk Plus Disponibil pentru a instala pe Windows și Linux sau pentru a utiliza online, acest pachet permite ridicarea biletelor prin telefon, e-mail sau formular web.
 14. Oracle Service Cloud Cu o versiune locală Windows și o opțiune bazată pe Cloud, acest sistem permite utilizatorilor dvs. să comunice cu echipa de ajutor prin telefon, e-mail, chat și formulare web.
 15. SAP Cloud pentru service Serviciu bazat pe cloud oferit de furnizorul de soluții ERP și CRM din lume.
 16. DZoneAnswerHub Direcționat în sprijinul IT pentru echipele de dezvoltare software; se instalează pe Windows, Unix, Linux și Mac OS și există și o versiune online.
 17. Apptivo Serviciul bazat pe cloud acceptă organizarea clienților pentru companiile care administrează servicii IT.
 18. Agiloft Un serviciu de ajutor care se instalează pe Windows și include un portal de autoservire cu o bază de cunoștințe; disponibil de asemenea ca serviciu bazat pe Cloud.
 19. Dezide Instalați acest software pe Windows sau obțineți-vă un format Software-as-a-Service online; este un sistem de creare și livrare de ghiduri tehnice.
 20. Dobândi Acest serviciu online câmpulează întrebările utilizatorului cu o bază de cunoștințe bazate pe AI pentru a reduce volumul de muncă al personalului de asistență pentru clienți.
 21. BOSS Support Central Un utilitar Help Desk pentru Windows compatibil cu ITIL.
 22. Navigator din aliaj Un sistem de asistență care se instalează pe Windows și Mac OS, care poate fi pus la dispoziția dispozitivelor mobile prin intermediul propriei aplicații web.
 23. Bomgar Instalați acest sistem pe Windows, Linux sau Mac OS pentru a sprijini utilizatorii externi.

Cele mai bune instrumente de asistență IT

Puteți arunca o privire în profunzime la fiecare dintre instrumentele de mai jos, unde trecem la o mulțime de detalii și oferim link-uri pentru descărcare și încercări gratuite. Multe considerente au intrat în clasamentul fiecăruia dintre aceste instrumente, inclusiv, dar fără a se limita la, probabilitatea actualizărilor continue și a suportului pentru instrument, robustetea și fiabilitatea pentru utilizarea în majoritatea situațiilor, ușurința de instalare, configurare și utilizare și o valoare generală bună.

1. Serviciul de ajutor Web SolarWinds (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Captura de ecran de SolarWinds Web Help Desk

Serviciul de ajutor Web SolarWinds este un sistem local care se instalează pe propriul server web – nu este disponibil ca un serviciu cloud.

SolarWinds produce instrumente de administrare a sistemului foarte cuprinzătoare și toate au un aspect elegant și profesional. Utilitarul Web Help Desk menține standardul ridicat de excelență al companiei. Acesta este în esență un sistem de gestionare a biletelor. Acesta acoperă funcțiile necesare personalului de asistență și prezentările de ansamblu și analiza solicitate de către conducere.

Rapoartele generate de acest instrument urmăresc performanța în termeni SLA (acorduri la nivel de serviciu). Dacă oferiți servicii de asistență contorizate altor companii, puteți oferi clienților acces la vizualizările de date și raportări care să le permită să urmărească performanțele companiei dvs. în termeni de contractul de servicii. Tabloul de bord vă avertizează dacă obiectivele de performanță arată ca și cum ar putea fi încălcate, iar elementele grafice din consolă evidențiază eșecul. Puteți seta alarme referitoare la date pentru a vă reaminti că respectați termenele limitate în contracte. Fluxurile de lucru pot fi adaptate, escaladate și prioritizate pentru a ajuta liderul echipei să treacă resursele la sarcinile critice.

Operatorii beneficiază de asistență din partea tabloului de bord. Sistemul de asistență web automatizează multe dintre funcțiile administrative necesare pentru a înregistra fiecare apel și acțiunile pe care le-au declanșat. Aceste declanșatoare pot fi setate ca reguli de automatizare notificări și programare la crearea unui bilet. Fluxurile de lucru permit operatorului responsabil să urmărească progresul în soluționarea problemelor. Biletele pot fi legate pentru a permite împărțirea sarcinilor complexe între departamentele de competență.

Suportul suplimentar pentru operatorii de asistență se prezintă sub forma scripturi de caz și a bază de cunoștințe. Acestea permit operatorilor din prima linie să filtreze erorile comune înainte de a trece biletul către personalul tehnic de specialitate.

Funcțiile centrate pe utilizator începând cu pachetele conversia prin e-mail către bilet. Acest lucru grăbește procesul de înregistrare a problemelor prin automatizarea procesului de alocare a biletelor. Puteți configura, de asemenea, o chestionar privind satisfacția utilizatorului la finalizarea unui bilet. Acest lucru vă va ajuta să aflați despre problemele din experiența utilizatorului și vă vor face o idee despre locul în care se află punctele tari și punctele slabe ale biroului de ajutor..

Web Help Desk include descoperire de resurse de rețea și module de gestionare a inventarului infrastructurii. Acest lucru permite asistenților Help Desk să vadă imediat dacă problemele de rețea sau defecțiunile hardware pot fi cauza plângerilor utilizatorilor.

Pentru o monitorizare mai completă a rețelei și a serverului, ați putea integra acest instrument în alte produse SolarWinds, inclusiv monitorizarea performanței rețelei, monitorizarea configurației rețelei și serverul & Monitor de aplicații.

Serviciul de asistență Web SolarWinds utilitarul poate fi instalat pe Windows, Windows Server, Linux sau Mac OS. Compania oferă o probă de 14 zile și o versiune gratuită a Web Help Desk. Versiunea gratuită nu are toate caracteristicile instrumentului plătit.

Serviciul de asistență Web SolarWinds Descărcați încercarea GRATUITĂ de 14 zile

2. Atera (TRIAL GRATUIT)

Atera

Atera oferă o platformă pentru echipele de asistență. Deși se adresează în special furnizorilor de servicii gestionați (MSP), acest instrument ar fi potrivit și pentru pupitrul de ajutor IT într-o organizație cu mai multe site-uri.

Pachetul Atera conține două elemente importante. Acestea sunt monitorizare și gestionare la distanță (RMM) și automatizarea serviciilor profesionale (PSA) module. RMM oferă instrumente departamentului dvs. care urmărește comportamentul echipamentelor de la distanță și, de asemenea, permite accesul la aceste mașini pentru actualizări software și rezolvare a erorilor. PSA este un modul de management al echipei care este esențial pentru orice manager de departament de suport IT. PSA este și mai esențial pentru serviciile de asistență externalizate, deoarece urmărește performanța pentru obiectivele acordului de nivel de serviciu (SLA) și permite facturarea exactă.

Caracteristicile PSA ale Atera includ managementul relațiilor cu clienții (CRM) ecrane. Acestea oferă detaliilor operatorului fiecărui client și utilizator, iar managerul de clienți poate urmări contractele, contactele, SLA-urile și transferul biletelor cu instrumentul.

Sistemul de ticketing de ajutor care este inclus în Atera oferă operatorilor o sarcină de a urmări și oferă, de asemenea, imagini de ansamblu managerilor de echipă. Operativele sunt, de asemenea, susținute de un complementar bază de cunoștințe modul. Acest lucru permite cercetătorilor să construiască un profil al echipamentului în spațiile clientului și să rezolve jurnalele pentru problemele care apar frecvent pe aceste site-uri. Baza de cunoștințe acționează, de asemenea, ca un depozit pentru scripturi de soluții și liste de verificare a serviciilor.

Întrucât toate lucrările efectuate pentru fiecare client sunt realizate prin intermediul platformei Atera, modulul PSA înregistrează cu ușurință toate timpurile și obiectivele serviciului, ceea ce permite facturarea care va fi generată automat de Atera. Aceste facturi pot fi susținute prin detalii ale evenimentelor detaliate, care să permită clienților dvs. să confirme taxele conținute în fiecare factură. Deservirea mai multor clienți prin intermediul sistemului este mult mai ușoară datorită acestor funcții de orar care sunt etichetate cu numărul de contract relevant pentru client..

Serviciile Atera sunt taxate pe bază de abonament pe operator pe lună. Puteți plăti anual un abonament, ceea ce reduce prețul. Pachetul Atera este oferit în trei ediții cu toate nivelurile planului, inclusiv caracteristicile de ticketing și baza de cunoștințe. Planurile sunt numite Pro, Creştere, și Putere. Cele două planuri superioare includ un sistem de chat, care ușurează comunicarea între utilizatori și personalul de asistență. Planul Power include, de asemenea, facilități de replicare a bazelor de date pentru a ajuta recuperarea dezastrelor. Toate planurile pot fi încercate pe un 30 de zile de încercare gratuită.

Modelul Atera bazat pe cloud îl face foarte potrivit pentru MSP-uri mici și mijlocii și departamentele de asistență IT, deoarece nu este necesar să mențineți servere sau software pentru propria echipă, ceea ce duce la reducerea costurilor de pornire..

Structura prețurilor înseamnă că puteți porni asistența dvs. cu un singur operator și adăugați la mai multe abonamente pe măsură ce echipa ta crește. Serviciul vă permite, de asemenea, să implementați personal la distanță pentru a reduce costurile de la birou.

Funcțiile companiei RMM însoțitoare ale Atera vor reduce costurile furnizării unui Help Desk, deoarece monitorizarea automatizată a dispozitivelor client înseamnă că puteți opri defectarea software-ului sau a echipamentului înainte de a se întâmpla. Configurare și gestionare patch sunt de asemenea incluse în pachetul RMM.

AteraStart Trial GRATUIT de 30 de zile

3. Ediție gratuită de asistență web pentru SolarWinds (INSTRUMENT GRATUIT)

SolarWinds Web Help Desk ediție gratuită

Serviciul de asistență Web SolarWinds vă oferă, de asemenea, cea mai bună opțiune software de asistență gratuită sub formă de versiune gratuită. SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită are multe dintre caracteristicile esențiale pe care le obțineți cu un omolog plătit.

Instrumentul se instalează pe Windows, Linux și Mac și necesită acreditări de conectare, astfel încât acesta nu poate fi accesat doar de către oricine ajunge în birou. Structura contului acestui instrument gratuit nu vă permite să configurați mai multe conturi de acces, însă, doar unul. Acest sistem de acces poate fi conectat la sistemul dvs. Active Directory sau la sistemul de autentificare LDAP.

Acest instrument vă oferă un management intuitiv al solicitării de servicii și are, de asemenea, un portal self-service pentru utilizatorii sistemului. Facilitățile de auto-ajutor ale utilizatorilor se extind și la un sistem de baze de cunoștințe.

Deși aceasta este o opțiune bună pentru software-ul de ticketing, care include aplicarea SLA și urmărirea solicitărilor de asistență, acest instrument gratuit nu include multe dintre avantajele încorporate în biroul complet de asistență Web SolarWinds. Aceste caracteristici lipsă includ automatizarea sarcinilor Help Desk prin descoperirea automată a activelor IT și asocierea activului-biletului. Nu există nici un proces de gestionare a modificărilor sau de aprobare a modificărilor în instrumentul gratuit sau în gestionarea comenzilor de achiziții, a pieselor și a gestionării stocurilor sau a funcțiilor de gestionare a facturilor.

Dacă ajutați funcțiile de birou să fie ușor de gestionat, atunci caracteristicile de urmărire ale acestui software gratuit de ticketing ar trebui să fie suficiente pentru a satisface solicitările de asistență din afacerea dvs..

SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită Descărcați instrument 100% GRATUIT

4. Biroul de service SolarWinds (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Birou de service SolarWinds

Această soluție ITSM este livrată pe un Sistem de operare ca serviciu format, deci nu trebuie să instalați sau să întrețineți niciun software pe site-ul dvs. Cu toate acestea, este posibil ca aplicația să fie instalată pe serverele proprii printr-un aranjament special. Configurația standard a Birou de service SolarWinds este complet scalabil, deoarece sunteți taxat pe agent și pe dispozitiv monitorizat, astfel încât această soluție foarte cuprinzătoare Service Desk este accesibilă întreprinderilor mici, precum și marilor corporații.

Birou de service SolarWinds acoperă toate funcțiile de asistență Help Desk de care aveți nevoie pentru a vă menține serviciile IT. Aceste utilități includ a sistem de ticketing pentru urmărirea soluțiilor și a platforma bazei de cunoștințe pentru a vă permite să faceți ghiduri și documentația de sistem accesibile comunității de utilizatori și a portal de autoservire aceasta va reduce numărul de apeluri pe care trebuie să le proceseze centrul de servicii.

Facilitățile de management din cadrul serviciului extind pachetul dincolo de asistența operativă a Help Desk până la serviciile IT și managementul facilităților. Caracteristicile organizatorice ale Service Desk sprijină gestionarea incidentelor, gestionarea problemelor, gestionarea modificărilor și gestionarea versiunilor.

Birou de service SolarWinds sistemul este proiectat după Standarde ITIL. Acest lucru vă permite să urmăriți complet planificarea, introducerea și monitorizarea extensiilor de sistem. Suportul pentru gestionarea schimbărilor include monitorizarea software-ului, lansarea și controlul său în întreprindere. O bază de date de gestionare a configurației înregistrează și urmărește software-ul care funcționează în rețea. Această caracteristică nu doar monitorizează versiunile software, dar înregistrează interacțiunile dintre elementele software și alerte la orice impact asupra performanței care se transferă din procesele slab integrate. Service Desk a apărut în partea de sus a unei liste recente pe toată piața, puteți descărca raportul de comparație aici.

Acesta este un lucru foarte cuprinzător Managementul activelor IT serviciu care integrează automatizarea proceselor susținută de metodologia de învățare automată și AI. Atât serviciile de gestionare a activelor, cât și a problemelor din Service Desk includ funcții de raportare și analiză care permit intervenția umană să activeze, să perfecționeze și să extindă nivelul de automatizare implementat în strategia dvs. de asistență.

Managementul departamentului este susținut de serviciul SolarWinds Urmărirea SLA, ceea ce face ca acest instrument să fie potrivit pentru furnizorii de servicii gestionați. De asemenea, urmărește achizițiile departamentale, vânzările și atingerea obiectivelor. Funcțiile de monitorizare a software-ului utilizează licențele de înregistrare și expirarea abonamentului, astfel încât să nu acordați excesul de software sau să lăsați acordurile de servicii esențiale să cadă neintenționat.

Caracteristica bazei de cunoștințe a serviciului SolarWinds nu este destinată doar informării și instruirii utilizatorilor. Poate deveni, de asemenea, un depozit pentru cele mai bune practici și pentru a sprijini materiale de formare a personalului. Furnizarea de suport poate fi ghidate deci nu sunteți obligat să vă bazați pe fiecare agent individual care este un expert în domeniu cu fondul și dorește să ofere soluții personalizate pentru probleme. În schimb, apelurile de asistență pot fi ghidate de scripturi, direcționând agenții prin rutine de investigare către o soluție bine cunoscută. Sistemul de ticketing va gestiona dirijarea sarcinilor de soluționare a problemelor departe de linia de front către tehnicienii de la linia a treia, atunci când problemele complexe necesită investigare detaliată și atenție a experților. Funcțiile de raportare, evaluare comparativă și monitorizare ale Service Desk vă ajută să observați zonele echipei în care expertiza este excedată sau subutilizată.

Service Desk recunoaște succesul Salesforce și produce o aromă a sistemului său ITSM care se integrează pe deplin cu acel software. De asemenea, Samanage se integrează bine cu peste 200 de aplicații de afaceri, inclusiv Gmail, Director activ, și Jira.

Structura prețurilor de la Serviciul SolarWinds oferă trei niveluri de servicii. Echipă pachetul vă oferă funcțiile de asistență clasice de asistență pentru gestionarea incidentelor, o platformă bazată pe cunoștințe și un portal de autoservire. Pentru o taxă mai mare, puteți accesa Afaceri tranzacție, care adaugă versiunea software și gestionarea schimbărilor și monitorizarea SLA. Pachetul de top oferit de Serviciul SolarWinds este Profesionist afacere. Acesta este serviciul complet al serviciului de service SolarWinds și include automatizarea proceselor și API-urile pentru integrarea aplicațiilor.

Puteți obține o încercare completă de 30 de zile gratuită a pachetului Professional pentru a testa singur sistemul. După încheierea acestei perioade, puteți trece la oricare dintre cele trei pachete sau puteți merge fără obligații.

Serviciul SolarWinds ServiceStart Trial GRATUIT de 30 de zile

5. Managerul MSP SolarWinds (PROBA GRATUITĂ)

23 Cele mai bune software și instrumente pentru asistența IT

SolarWinds MSP este o divizie a SolarWinds care își concentrează eforturile pe furnizarea de produse de asistență pentru furnizorii de servicii gestionați. Principalele pachete software necesare de către MSP-uri sunt sisteme de monitorizare și gestionare la distanță (RMM) și Software de automatizare a serviciilor profesionale (PSA). SolarWinds MSP Manager oferă acel pachet PSA.

În timp ce software-ul RMM oferă sistemele pe care tehnicienii MSP le folosesc pentru a avea acces la sistemul clientului și pentru a-i ajuta pe utilizatori, software-ul PSA gestionează echipa de asistență.

Funcțiile PSA în MSP Manager includ Managementul clientilor. Se poate aștepta că fiecare MSP va servi mai multe companii simultan. Urmărirea persoanei de contact a fiecărui client, a acordurilor semnate cu acea companie și a echipei alocate să o susțină sunt caracteristici esențiale ale managementului clienților.

Serviciul vine cu un portal de clienți de marcă, ceea ce permite angajaților companiei sprijinite să ridice un bilet de cerere de asistență și să primească feedback cu privire la progresul rezolvării problemelor. Portalul este accesibil și printr-o aplicație mobilă.

  10 cele mai bune soluții de protecție a punctelor finale

Funcțiile incluse în Managerul MSP SolarWinds sunt un sistem de ticketing, care creează puncte de acces pentru utilizatori în echipa de asistență prin e-mail sau din portalul clienților.

De asemenea, managerul coadă interogări formează utilizatori și le alocă tehnicienilor. Managerul MSP urmărește timpul pe care fiecare tehnician îl ocupă pentru fiecare bilet și înregistrează resursele utilizate pentru rezolvarea problemei utilizatorului. Informațiile de timp care ies din sistemul de gestionare a biletelor trece automat la un sistem de facturare.

MSP-urile care folosesc acest sistem își pot genera facturile de la SolarWinds MSP Manager sau pot exporta datele către un sistem de facturare specializat.

SolarWinds MSP Manager oferă toate funcțiile necesare pentru a rula un serviciu gestionat. Cu toate acestea, veți avea nevoie și de un pachet RMM pentru a completa nevoile software ale MSP. Oferte MSP SolarWinds un proces de 14 zile gratuit de MSP Manager, astfel încât să puteți trece sistemul în pas înainte să vă angajați să vă înscrieți la serviciul de abonare.

SolarWinds MSP ManagerStart Trial GRATUIT de 14 zile

6. Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk

Captură de ecran Spiceworks

Dacă doriți un sistem de asistență gratuit pe care îl puteți accesa în cloud, apoi consultați Spiceworks Cloud Help Desk. Acest utilitar este disponibil și într-o versiune offline, care poate fi instalată pe ferestre și Mac OS.

De asemenea, Spiceworks face un instrument gratuit de monitorizare a rețelei, astfel încât puteți obține o mulțime de administrare a sistemului de la această companie fără a plăti un ban.

Un mare avantaj al versiunii cloud a Help Desk este că îl puteți accesa de oriunde cu o conexiune la internet. Poti ajunge la tabloul de bord de pe o tabletă sau smartphone. Spiceworks Help Desk Mobile App poate fi instalat pe Android și iOS dispozitive. Accesul mobil la acest sistem este un mare avantaj dacă aveți o echipă mică și experții de top ai dvs. sunt frecvent în mișcare. Înseamnă, de asemenea, că puteți să rămâneți la vârful performanței de asistență în timp ce sunteți în afara biroului.

Un avantaj al versiunii locale a Spiceworks Help Desk este că are mai multe funcționalități decât versiunea Cloud și poate fi integrat cu instrumentul de monitorizare a rețelei Spiceworks..

V-ar putea să vă întrebați cum câștigă bani cu Spiceworks dacă dă tot software-ul. Răspunsul este că aplicațiile sale sunt Ad-sprijinit. Puteți găsi panoul de publicitate în tabloul de bord un pic neplăcut. Dacă nu puteți trăi cu reclamele, atunci nu vă veți interesa de Spiceworks, deoarece compania nu oferă o versiune gratuită a anunțului plătit al Help Desk.

Ecranul principal al tabloului de bord este personalizabil și se adaptează diferitelor roluri. Sistemul va genera noi bilete ca răspuns la e-mailuri și va atribui fiecare sarcină unui operator. În mod alternativ, puteți aloca munca manual.

Tabloul de bord al operatorului include un notatie si caracteristica de mesagerie. Mesajele trimise și primite de la utilizator apar formatul chat-ului chiar dacă comunicarea se face prin e-mail. Operatorul poate închide biletele odată cu soluționarea reclamației.

Aplicația este livrată cu unele formate de raport standard. Cu toate acestea, nu vă limitați doar la aceste tipuri de raport este posibil să vă creați propriile rapoarte în cadrul sistemului.

Funcțiile de autoservire includ capacitatea de adaptare formulare pe ecran pentru a permite utilizatorului să specifice o problemă în scris. O caracteristică de bază de cunoștințe reduce numărul de probleme la care se referă personalul de asistență. Totuși, acele soluții de bază de cunoștințe nu se scriu singure, așa că va trebui să alocați expertiză și resurse pentru a le completa cu documente de ajutor relevante..

Serviciul de ajutor Spiceworks se integrează cu Director activ. Aceasta îi permite să folosească rutine de autentificare a sistemului pentru a verifica utilizatorii care trimit întrebări.

Biletele pot fi împărțite pentru a le activa mai multe fluxuri de lucru când o soluție necesită o serie de seturi de abilități. Este posibil să centralizați asistența pe mai multe site-uri, ceea ce înseamnă că puteți utiliza sistemul de asistență pentru a servi clienții externi.

Spiceworks Help Desk este o soluție excelentă pentru rețele mici și mijlocii. Funcționalitatea sa poate fi extinsă prin pluginuri disponibile pentru toate instrumentele Spiceworks. Această bibliotecă de funcții este dezvoltată de către Comunitatea Spiceworks, deci un număr în continuă extindere de utilități completează acest instrument de asistență.

7. Biroul Zoho

Captură de ecran Zoho Desk

Zoho produce software de contabilitate și are o divizie excelentă de software de administrare a sistemelor. Zoho Desk este biroul de ajutor oferit. Acest instrument este accesat pe Cloud. Susține atât clienții externi, cât și alte departamente ale companiei.

Operatorii de asistență obțin un tablou de bord care organizează bilete deschise în funcție de timp. Aceste categorii trebuie definite de către management, dar arată ce bilete au întârziat, care se apropie de timpul lor de soluție critică și care sunt noi, cu mult timp în ceas.

Alte facilități operative includ etapele administrării unui bilet. Membrul echipei de asistență progresează doar prin acești pași pentru a rezolva un bilet. Acest aspect al tabloului de bord creează un cadru de lucru pentru fiecare membru al echipei și stabilește rutine corecte pentru a reduce tăierea colțului. Comunicările cu utilizatorii se realizează printr-un singur panou de bord indiferent de metoda de livrare a acestor mesaje. Sistemul de mesagerie permite respondentului de asistență să includă specialiști de back-office pe un bilet pentru a colabora la furnizarea unei soluții.

Deoarece Zoho Desk este găzduit în Cloud, membrii echipei nu trebuie să fie la vedere unul de celălalt. Acest lucru permite personalului de sprijin să lucreze de acasă. Pentru servicii esențiale, puteți grupa contribuabili în diferite locații de pe glob pentru a vă asigura că o soluție va fi lucrată în permanență. Zoho livrează aplicații pentru Android și iOS astfel membrii echipei tale pot accesa tablourile de bord în timp ce sunt în mișcare.

Caracteristicile self-service ale sistemului includ o facilitate de bază de cunoștințe care ajută utilizatorii să găsească răspunsuri la problemele lor fără a lega personalul de asistență.

Pagini de forum permite utilizatorilor să își posteze experiența în rezolvarea problemelor, astfel încât alții să învețe din informațiile respective. Utilizatorii pot posta, de asemenea, întrebări pentru ca comunitatea să caute soluții și sfaturi cu privire la obținerea la maximum a sistemului Office. O gamă largă de metode de contact include telefon, e-mail, chat și social media. Cu toate acestea, dacă doriți să restricționați canalele prin care utilizatorii și clienții pot comunica probleme cu echipa de ajutor, lăsați aceste facilități dezactivate. Puteți integra o pagină de trimitere a biletelor în site-ul dvs. web cu un formular personalizabil.

Managerii au o vedere live a biletelor deschise. Tabloul de bord afișează o carte pentru fiecare operator, împărțirea grupului în cei care sunt online și cei care nu sunt în prezent la schimb. Este afișat numărul de bilete deschise cu care trebuie să se ocupe fiecare operator, iar acestea sunt clasificate în funcție de interval de timp.

Consola de administrare include instrumente de analiză care includ rapoarte privind cererea în timp și cifra de afaceri a fiecărui membru al echipei de asistență. Anumite sarcini pot fi automatizate cum ar fi alocarea muncii și notificările problemelor.

Alte produse Zoho pot interfața cu modulul Zoho Desk, inclusiv Cărți Zoho, Zoho CRM, și Zoho Tracker Tracker. Zoho oferă un proces gratuit de 15 zile din Zoho Desk pentru a testa sistemul de acționare. Nu trebuie să plătiți nimic în avans pentru a evalua software-ul.

8. Suite Zendesk

Captură de ecran Zendesk

Zendesk este foarte larg implementat pe site-urile web care oferă servicii de abonare. De exemplu, acest software de asistență este foarte utilizat în industria VPN.

Cele mai vizibile caracteristici ale Zendesk sunt sistemul său de gestionare a biletelor și facilitatea sa de chat live. Formular web, chat live, și e-mail sunt centralizate în consolă, astfel încât operatorul trebuie să acceseze un singur punct pentru a comunica cu clienții, în loc să schimbe între sistemul de e-mail, o aplicație de chat și interfața web. Cu toate că Zendesk este utilizat pe scară largă de către furnizorii SaaS și cloud storage, este, de asemenea potrivit pentru departamentele de sprijin intern, inclusiv un birou de ajutor IT.

Zendesk Suite este un pachet de utilități de asistență disponibile pe cloud. Nu contează ce sistem de operare predomină la compania dvs.; îl puteți accesa de pe orice computer sau dispozitiv mobil, atât timp cât aveți o conexiune la internet.

Suita include o platformă de bază de cunoștințe, care poate fi primul port de apel pentru utilizatorii aflați în dificultate. Multe apeluri la serviciul de asistență IT provin de la utilizatorii care doresc doar să știe în ce director să salveze lucrul și care imprimantă este cea mai apropiată. Asa de, crearea de manuale de utilizare și un ghid de depanare pe intranetul companiei vor ușura presiunea asupra echipei de asistență.

Deși chat-ul live este probabil mai frecvent privit ca un canal de vânzări, folosind această caracteristică pentru Furnizare de asistență IT poate grăbi procesul de rezolvare a problemelor. Nu trebuie să angajați chat-ul în direct tot timpul, deoarece Zendesk redirecționează interogările de chat în direct la livrarea prin e-mail dacă aplicația de chat nu este participată.

Toate comunicațiile dintre un utilizator și un membru al echipei de asistență sunt înregistrate în sistem sub un număr de bilet. Biletul respectiv poate fi trimis personalului de specialitate sau împărțit pentru a crea mai multe fluxuri de lucru. Utilizatorului i se oferă opțiunea de a închide un bilet, și dacă un operator închide biletul fără permisiune, utilizatorul poate redeschide problema. Implicarea utilizatorului în a decide dacă s-a terminat o lucrare sprijină membrii echipelor care au tendința de a închide un bilet, mai degrabă decât de a-l face. De asemenea, este posibil să adăugați într-un sondaj de satisfacție în timpul procesului de închidere a biletelor, pentru a monitoriza performanța personalului.

Ecranele de management din tabloul de bord vă permit să urmărește costurile și analizează performanțele departamentului. Poti stabiliți obiective pentru a reduce timpul de rezolvare a fiecărei probleme, identificați cele mai frecvente probleme care provoacă apeluri la biroul de asistență și urmăriți performanța SLA. Rapoartele standard produse de Zendesk acceptă analiza și livrarea performanței acordului, dar puteți crea, de asemenea, propriile dvs. formate de raport personalizate.

Modelul de stabilire a prețurilor Zendesk este complet scalabil. Plătești o rată de abonament lunară pe agent. Acest lucru face ca un sistem de birou de asistență de înaltă calitate să fie disponibil pentru cele mai mici întreprinderi și adăugați doar un abonament pentru mai mulți agenți pe măsură ce compania dvs. crește. Zendesk oferă un proces gratuit al serviciului astfel încât să-i puteți alerga înainte de a comite bani.

9. Suport de la distanță Dameware

23 Cele mai bune software și instrumente pentru asistența IT

Dameware este o diviziune a SolarWinds. Compania respectivă ocupă primul loc în această listă a celor mai bune instrumente pentru birourile de ajutor IT. in orice caz, Suportul la distanță Dameware este un instrument pe care ar trebui să-l luați în considerare pentru a îmbunătăți performanțele tehnicienilor de asistență.

Acesta este un sistem local și are un preț la tehnician. Poate fi instalat pe ferestre și Windows Server medii. Nu plătiți un abonament lunar pentru că licența pe care o plătiți este perpetuă. Cu toate acestea, este ușor să vă extindeți acoperirea doar achiziționând mai multe licențe de agent.

După cum sugerează numele acestui instrument, acesta permite tehnicienilor dvs. accesați dispozitivele utilizatorului, explorați problemele și remediați problemele. Această capacitate este necesară în special dacă susțineți personalul non-tehnic și departamentul de asistență IT centralizat trebuie să interacționeze cu birourile răspândite pe o arie geografică largă. Nu este necesar să trimiteți un tehnician care să stea cu utilizatorul și să rezolve o problemă dacă puteți accesa orice computer din rețea de oriunde.

Funcția de acces la distanță poate prelua controlul computerelor la distanță care rulează Windows, Mac OS și Linux. Dameware Mobile vă permite să controlați de la distanță computerele Windows de pe dispozitivul Android, iPhone sau iPad prin aplicația DameWare Mobile. DameWare Mobile include același mecanism de telecomandă utilizat în versiunea desktop a Suportului de la distanță DameWare, astfel încât permite utilizatorilor IT și utilizatorilor finali să partajeze ecranul desktop în timpul sesiunilor de asistență de la distanță..

Deși sistemul Dameware poate fi utilizat pentru asistență pentru clienți, problema controlului asupra computerelor la distanță este mai ușor de implementat pe echipamente interne. Asa de, puteți extinde utilizarea acestui software dincolo de limitele companiei dvs., dar această strategie este probabil mai potrivită funcțiilor de asistență internă, cum ar fi un birou de asistență IT.

Software-ul include o serie de instrumente de analiză de rețea, cum ar fi Ping și traceroute. Acestea permit tehnicienilor să verifice eventualele probleme de rețea dacă o interogare a utilizatorului sună ca și cum cauza sa se află în afara dispozitivului final. Interfața include accesul la Director activ să-i lase pe tehnicieni adăugați sau resetați conturile de utilizator din rețea, adăugarea mai multor funcții decât o simplă rezoluție de configurare a terminalului la setul de instrumente al tehnicianului.

Intrările AD, configurațiile de punct final și inventarele de software pot fi exportate în fișiere CSV sau XML pentru analize suplimentare. Instrumentul de asistență de la distanță este livrat cu o serie de rapoarte pre-scrise de analiză și inventar, dar puteți, de asemenea, să specificați propriile rapoarte personalizate.

Caracteristicile de securitate ale instrumentului includ aplicarea 2FA, și puteți obține acces la dispozitivele care sunt oprite sau în modul de repaus. SolarWinds funcționează o comunitate de utilizatori, numită THWACK, în cazul în care conducătorii echipei și tehnicienii dvs. pot primi sfaturi și sfaturi de rezolvare a problemelor de la colegii proprietari ai sistemului de asistență la distanță Dameware. Compania oferă un proces gratuit de 14 zile pentru asistența la distanță Dameware.

10. Freshdesk

Captură de ecran de Freshdesk

Freshdesk concurează cu Zoho Desk și Zendesk Suite. Aceasta este o platformă de asistență IT deosebit de eficientă pentru cei care doresc să facă toate serviciile de autoservire ori de câte ori este posibil. Sistemul Freshdesk include o secțiune a bazei de cunoștințe, un forum al comunității de utilizatori și un portal de indexare și acces la documente. Puteți pune la dispoziția utilizatorilor informațiile necesare pentru a explora sfaturi pre-scrise înainte de a apela la asistența umană.

Canalele de comunicare includ un forum comunitar, la care poate contribui personalul de asistență tehnică. Acest lucru permite utilizatorilor să partajeze sfaturi și reduce nevoia de apeluri la pupitrul de asistență IT. Freshdesk are un sistem de înregistrare a biletelor care se întinde apeluri telefonice, e-mailuri, conversație, și ticketing formular web.  Problemele simple și recurente pot fi rezolvate prin răspunsuri automatizate și sarcini care trebuie îndeplinite pentru fiecare bilet, cum ar fi notificările. Verificările contului pot fi automatizate pentru a elibera timp tehnicianului de asistență.

Unele bilete de asistență au nevoie de o serie de abilități pentru a rezolva. Soluția Freshdesk pentru astfel de scenarii este a Echipa Huddle platformă, care creează o înregistrare de conversație între membrii echipei. Alocarea sub-sarcinilor către diferiți tehnicieni este urmărită de noi bilete înregistrate de bilete părinte-copil.  Dacă soluțiile necesită introducere de la alte departamente, un tehnician poate trimite o solicitare de job la acea secțiune și poate face înregistrarea biletelor la dispoziția celor care lucrează la problemă. in orice caz, tehnicianul alocat își păstrează responsabilitatea.

Problema mai multor bilete ridicate de același utilizator poate fi rezolvată de către Detectarea coliziunii agentului sistem. Aceasta îmbină biletele și eliberează agenții. În mod similar, dacă o problemă de sistem provoacă același apel de la utilizatori diferiți, puteți aloca toate acestea unui singur agent și le puteți conecta, asigurându-vă că o soluție consistentă este propagată tuturor apelanților.

Toate aceste canale și structuri de bilete acceptă un birou de ajutor IT intern, dar sistemul poate fi accesat și de către clienții companiei care întâmpină dificultăți cu produsele întreprinderilor. Puteți crea etichete pentru a identifica ce bilete sunt interne și care sunt de la clienți.

Managerii pot configura Norme SLA care prioritizează biletele din diferite surse. Puteți, de asemenea, cronologia biletelor pentru a stabili termenele și punctele de avertizare în ciclul de viață al biletelor. Cuvintele cheie din bilet se potrivesc cu abilitățile fiecărui membru al echipei sau pot fi doar alocate în ordine. Alocarea automată a biletelor poate fi anulată manual.

Un tablou de bord permite conducătorului echipei să vadă în timp real cine lucrează la câte bilete și ce progrese realizează fiecare agent în direcția obiectivelor de afaceri. Tabloul de bord arată câte bilete au depășit programul și ce agenți aparțin. Rapoartele standard de performanță pot fi programate pentru a fi difuzate zilnic și livrate prin e-mail. De asemenea, puteți produce propriile rapoarte personalizate.

Ca serviciu cloud, Freshdesk este disponibil pe bază de abonament. Puteți plăti fie serviciul pe lună, fie pe an, cu abonamentul anual să lucreze mai puțin pe lună. Dacă specificați numărul de agenți care vor utiliza sistemul, trebuie să plătiți în avans. Nu vă faceți griji cu privire la plata accesului agentului pentru întreaga lună dacă vă stabiliți capacitatea pentru cererea maximă.Freshdesk oferă un permis de zi, astfel încât să puteți seta abonamentul lunar pentru cererea standard și să adăugați accesul agentului pentru acele zile în care aveți un randament mai mare în biroul de ajutor.

Serviciul Freshdesk este disponibil într-o serie de pachete cu includere de funcții diferite. Un pachet de bază numit Sprout este gratuit. Acesta include telefoane de e-mail, chat și canale sociale, plus o platformă de bază de cunoștințe. Există patru planuri plătite și cel de-al doilea pachet cel mai mare este numit Planul imobiliar. Aceasta costă 49 ​​de dolari pe lună pe agent dacă plătiți anual sau 59 USD pe agent dacă plătiți lunar. Freshdesk oferă o probă gratuită de 21 de zile a Planului de Imobil, astfel încât să puteți testa toate caracteristicile și să decideți dacă acel plan este potrivit pentru dvs. Dacă puteți face fără unele dintre facilități, s-ar putea să înțelegeți cu unul dintre planurile mai ieftine.

11. Agent.ai

Conversație agent.ai

Agent.ai este o soluție de inteligență artificială pentru a ajuta sarcinile de la birou. Acționează ca o platformă de autoservire atât în ​​paginile de depanare căutabile, cât și într-un format de fereastră de chat. Această soluție nu oferă un sistem complet de gestionare a biletelor. De fapt, nu include deloc funcții de ticketing. Cu toate acestea, este o utilitate interesantă, care, ca un supliment la sistemul dvs. de ticketing, poate reduce drastic apelurile către IT Help Desk și maximiza capacitățile agenților de asistență necalificați.

Abordarea bazei de cunoștințe bazată pe AI de Agent.ai distilează cunoștințele experților dvs. și o pune la dispoziția oricui. Aceasta înseamnă că puteți externaliza funcțiile de asistență către un centru de apel odată ce motorul de cunoștințe al sistemului este configurat corect. Cu toate acestea, această abordare ar necesita o mapare foarte cuprinzătoare a tuturor expertizei tehnice din departamentul dvs. de asistență IT. Aceasta cuprinde nu numai informațiile despre cum să rezolvi o problemă, ci procesul de luare a deciziilor care derivă din cauza probabilă a unei probleme. În unele cazuri, acest lucru poate duce la căi foarte complicate. După cum știu majoritatea tehnicienilor de asistență, unele probleme sunt cauzate de o combinație neașteptată de erori și poate fi foarte dificil să se izoleze fiecare componentă care contribuie.

  Comenzi PowerShell Cheat Sheet

Sistemul Agent.ai este livrat în două formate iar acestea pot foarte mult filtrează eficient toate cerințele de asistență până la punctul în care problemele nu necesită decât rareori aportul de expertiză tehnică umană.

Un scenariu de asistență eficient implementat cu Agent.ai începe cu utilizatorul accesând o pagină de asistență sau un balon de chat. Aceasta folosește funcția Auto-pilot facilitatea Agent.ai. Modulul pune întrebări ale utilizatorului, succesiv reducerea problemei pentru a ajunge la o soluție. Odată ce începe faza soluției, Pilotul automat solicită feedback utilizatorului cu privire la eficacitatea sugestiei. Dacă prima soluție nu funcționează, Pilotul automat va continua să ofere următoarea soluție. Acest proces se repetă până când problema este rezolvată. Auto-pilotul poate fi îmbrăcat pentru a reprezenta o persoană reală. Acest lucru poate fi obținut prin implementarea utilității printr-o fereastră de chat și oferindu-i un nume uman.

Dacă nu funcționează nici o soluție Auto-pilot, utilizatorul ar trebui transmis unui agent de asistență și în acest moment, sistemul dvs. de ticketing ar trebui să intre. Agentul de asistență nu trebuie să aibă deloc capacități tehnice. Din nou, acest contact poate fi realizat prin un ecran de chat, sau poate fi efectuat la telefon. Agentul de asistență are acces la al doilea format al Agent.ai, care este copilot. Această facilitate utilizează probabilitatea de a ghida agentul prin investigații și opțiuni de soluție. Probabil că aceasta va fi exact aceeași cale parcursă de Auto-pilot. in orice caz, includerea elementului uman în acest moment poate ajuta la îmbunătățirea interacțiunii dintre utilizator și motorul de inferență AI.

Când toate aceste apărări nu reușesc, biletul poate fi apoi transmis unui expert care, cu jurnalul tuturor faptelor dezvăluite în faza de copilot, va avea deja mare parte din anchetă.. Această asistență de investigare va reduce considerabil timpul pe care fiecare expert trebuie să-l dedice sarcinilor de sprijin.

Software-ul este un serviciu Cloud, deci nu trebuie să-l instalați pe site-ul dvs. Cu toate acestea, va trebui să populați baza de cunoștințe, iar această sarcină poate dura destul de mult.

12. RăspunsDash

Conceptul de raspuns

ReplyDash este un platforma de asistență bazată pe cloud. Este bazat pe AI Q și A predictive serviciu foarte asemănător cu Auto-pilot sistemul agentului.ai. Scopul filozofiei ReplyDash este de a să prezinte soluții utilizatorilor fără a le oferi acces personalului de asistență umană.

Întrucât acesta este un sistem bazat pe cloud, poate să fie accesat pe web sau prin aplicații mobile. Configurați un portal al centrului de ajutor pe serverul ReplyDash și îl integrați în propriul site web sau portalul intranet. AI funcționează pe probabilități. Principalul programării standard este faptul că o listă de instrucțiuni acționează asupra unei baze de date cu fapte. În AI, programul în sine este de asemenea implementat ca bază de date. Acea bază de date cu instrucțiuni este cunoscută ca un motor de inferență și este în esență o listă de alternative, căreia i se acordă o pondere sub forma unei probabilități. Deci, acțiunile motorului de inferență se reduce la căutarea printr-o listă ordonată de probabilități.

Abordarea AI este ideală pentru funcțiile de asistență. Un operator tipic de asistență trebuie să lucreze printr-o problemă cu utilizatorul, reducând fiecare răspuns cu întrebări de urmărire.

ReplyDash poate începe să prezinte utilizatorului o listă de alternative, ceea ce ajută să ajungi la cauza specifică a problemei, fără să întâlnești interpretări greșite pe care le poate căuta textul cuvinte cheie în răspunsuri scrise..

Această abordare nu va rezolva toate problemele potențiale. Cu toate acestea, dacă echipa dvs. de administrare a infrastructurii a devenit eficientă în prezicerea și rezolvarea eșecurilor sistemului înainte de a se întâmpla, majoritatea apelurilor de asistență IT de sistem critice vor fi deja oprite.

Restul problemelor de asistență IT ar trebui să se rezolve la problemele de instruire și la rezultatele erorilor utilizatorilor. În aceste situații, obținerea unui utilizator să lucreze printr-o soluție cu un sistem precum ReplyDash ar putea fi suficientă și este posibil să nu fie nevoie să oferiți asistență live deloc.

Inima motorului este o bază de date cu probleme și soluții, care necesită multe contribuții din partea experților dvs. tehnici. Puteți importa bazele de date cu soluții existente în contul dvs. ReplyDash pentru ca procesul de configurare să meargă mai repede. Widget-ul ReplyDash poate fi integrat într-o casetă de chat live pentru a oferi utilizatorilor impresia de soluții adaptate la problemele lor.

13. ManageEngine Service Desk Plus

Captură de ecran Service Desk Plus

ManageEngine este deținută de Zoho Corp. De regulă, Zoho marchează toate instrumentele sale de gestionare a sistemelor sub numele ManageEngine. Cu toate acestea, există o mică suprapunere între identitățile Zoho și ManageEngine, ceea ce duce la faptul că Zoho Desk este disponibil atât pe site-ul Zoho, cât și pe site-ul ManageEngine..

Stabilirea stabilă ManageEngine este una dintre cele mai importante mărci de pe piața uneltelor de sisteme și gama de instrumente pe care compania le oferă poate fi integrată.. Service Desk Plus este biroul de ajutor cheie ManageEngine. Este disponibil ca un serviciu bazat pe cloud sau pentru instalare în spații. Versiunea instalată poate fi activată ferestre sau Linux.

Service Desk Plus este ambalat în trei niveluri de servicii. Din fericire, cea mai ieftină opțiune, Standard, este vizat la ghiseele de ajutor IT. Dacă doriți să adăugați o profunzime mai mare software-ului de asistență, puteți consulta pachetele superioare. Acestea sunt Plan profesional, care adaugă funcții de gestionare a activelor și Planul de întreprindere, care include managementul activelor, precum și utilitățile de gestionare a proiectelor și funcțiile ITIL. Software-ul este disponibil în engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, italiană, daneză, olandeză, poloneză, norvegiană, suedeză, Serbia, rusă, chineză și vietnameză.

Cu Standard pachetul, primiți o serie de utilități de filtrare care ajută utilizatorii să își rezolve propriile probleme fără a contacta un agent de asistență. În această divizie, implementați un portal de autoservire care include o bază de cunoștințe. Biletele pot fi ridicate prin telefon, e-mail sau formular web. Puteți atribui automat fiecare bilet agenților, iar automatizările incluse în pachet efectuează sarcini standard executate fără a lega tehnicieni.

Călătoria utilizatorului începe de la o portal de autoservire.  Un element cheie al acestui centru de ajutor online este o bază de cunoștințe căutabilă. Sperăm că utilizatorul va găsi o soluție în acest sistem. Cu toate acestea, portalul de autoservire este și un loc în care utilizatorii pot ridica bilete de asistență. Portalul afișează un dialog cu echipa de suport de-a lungul ciclului de viață al biletului și fiecare utilizator poate accesa mai multe bilete – deschise și închise – de pe o pagină din portal..

Biletele pot fi alocate automat unui tehnician individual sau unui grup. Gestionarea biletelor este organizată de reguli de afaceri. Aceste reguli clasifică biletele și vă permit să specificați departamentele prioritare, defectele echipamentelor sau grupurile de utilizatori. Normele de afaceri formează un flux de lucru iar tehnicianul sau grupul desemnat este notificat prin e-mail sau SMS când regula se aplică unui bilet, începe o sarcină.

Service Desk Plus poate servi un birou de asistență IT central responsabil pentru mai multe site-uri. Poti urmăriți obiectivele acordului la nivel de serviciu prin intermediul sistemului și utilizați rapoarte standard sau personalizate pentru a ajuta prezentările de transfer departamentale. Funcțiile de asistență IT conținute în Service Desk Plus pot fi integrate cu alte instrumente de gestionare a infrastructurii ManageEngine pentru a rezolva problemele evidențiate de bilete.

Oferte ManageEngine un proces gratuit de 30 de zile din Service Desk Plus, astfel încât să puteți testa adecvarea sa pentru departamentul de asistență IT fără riscuri.

14. Oracle Service Cloud

Captura de ecran Oracle Service Cloud

Oracle este unul dintre cei mai mari furnizori de software din lume și a fost în fruntea mișcării către cloud. Oracle Cloud se ocupă acum de o serie de funcții de afaceri, iar Oracle Service Cloud este modulul care acceptă asistența IT.

Acest pachet poate fi folosit pentru sprijini departamentele interne sau clienții și personalul acestora. Tabloul de bord al serviciului poate fi adaptat astfel încât dumneavoastră creați diferite ecrane pentru roluri diferite. Acest lucru oferă personalului centrului de apeluri acces la același sistem ca și tehnicienii și managerii, fără a dezvălui funcții și vizualizări ale datelor care ar putea compromite securitatea datelor.

Sistemul face față cu o serie de canale de comunicare, inclusiv apeluri, e-mail, chat și formulare web. Agenților care câștigă apelurile inițiale li se poate oferi un sistem de depanare care poate căuta care să le permită să identifice problema. Un modul de bază de cunoștințe oferă agenților de primă linie instrucțiuni suficiente pentru a-i ajuta să rezolve problemele utilizatorului. Dacă un bilet trebuie să fie alocat unui tehnician de birou, sistemul transportă înregistrări de contacte și acțiuni care au fost deja efectuate. O tehnică de căutare a cunoștințelor tehnice este mai adâncă disponibilă pentru tehnicienii care oferă acces la aplicații din întreaga companie.

Deci, Oracle Services for Cloud acceptă două niveluri diferite de personal Help Desk. O opțiune de depanare este special adaptată agenților de teren. Managerii pot aloca personal pentru sprijinirea apelurilor, fie în casă, fie pe teren. Această alocare poate fi automatizată. În scenariul automat de alocare a sarcinilor, trebuie să configurați grupuri de competență deci problemele specifice sunt alocate membrilor grupurilor specifice.

Managerii obțin valori în direct în tabloul de bord care arată activitatea curentă în departamentul de asistență IT și bilete deschise, dar care nu sunt lucrate în prezent. Puteți configura fluxuri de lucru pentru a seta o cale de acțiuni și pentru a desemna colaboratorii pe un bilet. Progresul de-a lungul acelei căi critice este vizibil în tabloul de bord de gestionare.

Sarcini de administrare standard, cum ar fi logare și arhivare poate fi executat automat. Sistemul are, de asemenea, o bibliotecă de rapoarte standard care acoperă toate valorile de care este posibil să aveți nevoie pentru prezentări către directori. De asemenea, este posibil să vă creați propriile rapoarte personalizate.

Oracle Service Cloud este taxat pe bază de abonament, taxele fiind percepute „pe loc”. Opțiunea cea mai ieftină nu unifică datele generate de fiecare agent. Aceasta se numește De sine stătătoare pachet și costă 99 USD pe lună pe agent. Cel mai scump pachet se numește Enterprise Contact Center și include o facilitate de chat pentru comunicarea cu utilizatorii. Pachetul respectiv costa 250 USD pe lună.

15. SAP Cloud pentru service

Captură de ecran SAP Cloud pentru servicii

SAP are un mare succes ERP furnizor și au un produs CRM aferent. Obiectivul lor software se extinde acum și la servicii și asistență pentru clienți. Acest modul, numit SAP Cloud pentru servicii poate fi integrat cu alte produse SAP, sau poate fi implementat ca o aplicație autonomă. După cum sugerează și numele, acest sistem de asistență este livrat prin Cloud.

Deși obiectivul acestei platforme este de a servi clienții externi, software-ul poate fi folosit și pentru un birou de asistență IT, sau alte servicii de asistență internă.

Contactul utilizatorului cu serviciul de asistență IT începe cu a portal de autoservire. Aceasta poate fi folosită ca locație pentru un ghid de depanare, o pagină de întrebări frecvente și o bază de cunoștințe care poate fi căutată pentru a încuraja utilizatorii să-și rezolve propriile probleme.

În cazul în care problema este mai mare decât poate face față utilizatorul, pot utiliza o serie de canale pentru a contacta biroul de asistență IT. Primul dintre acestea se află în portalul de autoservire, unde există un formular de depunere a biletului. Acest portal listează, de asemenea, biletele deschise, progresele și orice comunicări care au fost efectuate pe bilet. Alte canale de contact includ telefoane, e-mail, chat și platforme de social media.

Funcțiile de bază pentru asistența IT includ crearea, alocarea și urmărirea biletelor. Biletele pot fi împărțite în sub-bilete pentru eforturi comune și biletele duplicate pot fi comasate. Tabloul de bord de gestionare oferă o altă vedere asupra bazei de date a biletelor, oferind funcții de analiză pe date istorice precum și rapoarte live despre starea biletelor și volumul de lucru al membrilor echipei.

Taxele SAP Cloud pentru servicii pe baza abonamentului și este destul de scump. De fapt, este cel mai scump sistem din această listă, cu prețuri (stabilite în euro) începând cu 1.500 de euro pe lună. Puteți solicita o încercare gratuită a sistemului.

16. Răspuns DZoneHub

ScreenshotHub ReplyHub

ReplyHub este orientat în special către asistența IT pentru echipele de dezvoltare software, ca atare, se ocupă de echipe de experți IT care probabil sunt capabili să se ajute reciproc cu problemele lor, mai degrabă decât să introducă o echipă suplimentară de experți IT pentru a îndeplini un rol de suport..

Piața de nișă a DZone abordează situația neobișnuită în care comunitatea de utilizatori cunoaște adesea mai multe despre tehnologie decât personalul de asistență IT. De asemenea, apar multe probleme în timpul dezvoltării de software care nu se referă la aplicațiile existente, astfel încât IT Help Desk nu este întotdeauna capabil să ofere soluții la erorile din aplicațiile care încă nu există..

Elementul cheie al instrumentului este un forum comunitar. Mediul respectiv trebuie gestionat și astfel echipa de asistență IT nu este complet ocolită. Tehnicienii de asistență trebuie să monitorizeze problemele ridicate pe forum deoarece intrarea lor este necesară în cazurile legate de infrastructura IT sau serviciile de software instalate.

Nu toate apelurile IT Help Desk sunt legate de erori software, astfel încât vor exista canale exclusiv personalului de asistență. Exemple de astfel de scenarii ar fi timpii de răspuns lent în rețea sau probleme de acces ale utilizatorului. Platforma ReplyHub poate cuprinde contactul direct cu administratorii de sisteme în aceste cazuri care nu au legătură cu problemele de dezvoltare.

Zonele publice ale unei implementări de la ReplyHub lasă întrebări și răspunsuri permanent vizibile. Aceste răspunsuri pot fi extrase prin căutare pentru a permite reutilizarea soluțiilor mai vechi pentru probleme noi. Un beneficiu secundar al acestei soluții este faptul că pune problemele disponibile pentru cercetările viitoare. Informațiile care sunt acumulate în baza de date ReplyHub pot furniza materiale de cercetare. Cu aceste informații, puteți obține frecvența tipurilor de probleme. Acest lucru permite administratorilor de sisteme și managerilor de dezvoltare să identificarea lacunelor în sistemele de susținere ar putea reduce incidențele problemelor.

Recenzii despre thread-urile de tip ReplyHub pot oferi, de asemenea, materiale sursă pentru blogurile corporative și coloane de sfaturi care evidențiază problemele recurente și faceți ca fiecare membru al echipei de dezvoltare să fie conștient de cauzele și soluțiile acestor probleme.

ReplyHub nu include un sistem de ticketing, dar jurnalele de contact direct cu personalul de asistență pot fi interpretate pentru a furniza informații de tarifare unde Biroul de ajutor IT este un centru de costuri. Aceasta este un serviciu online care este taxat pe baza abonamentului și îl puteți continua un proces gratuit.

17. Apptivo

Apptivo captură de ecran

Apptivo produce o serie de sisteme de asistență pentru afaceri care includ gestionarea vânzărilor, gestionarea proiectelor și utilitățile de asistență. Acest serviciu este disponibil pe norul, deci nu trebuie să rulați niciun software pe site pentru a-l utiliza.

Aplicația Apptivo Help Desk acceptă organizarea clientilor pentru companii care administreaza servicii IT. Panoul de bord este potrivit pentru interior Funcțiile de asistență IT. Clienții contactează biroul de asistență prin un formular web sau prin e-mail. Creați formularul web cu un șablon pe care îl puteți accesa pe portalul Apptivo. În Apptivo, un bilet se numește a caz. Puteți configura Evenimente SLA, care sunt declanșatoare pentru automatizarea alocării și procesării biletelor. De asemenea, aceștia anunță managerii când lucrurile nu merg bine. Cazurile pot fi alocate mai multor tehnicieni.

Tabloul de bord agent conține niveluri diferite de acces pentru a menține ecranele de asistență, tehnician și gestionare separate și atribuite diferitelor grupuri de utilizatori. Un Apptivo aplicație pentru Android și iOS permite tehnicienilor să acceseze sistemul și să contribuie la soluții chiar și atunci când vizitați pe teren, tindând la o problemă hardware la fața locului sau stând acasă.

Sistemul Apptivo poate schimba date cu aplicatii Google și Office 365, permițându-vă să utilizați bibliotecile de documentare online ca parte a mediului dvs. de asistență. Puteți integra, de asemenea, cu lenevi sistem de mesagerie pentru a permite colaborarea echipei la examinarea problemelor și descoperirea soluțiilor. Apptivo produce alte sisteme pentru a sprijini CRM, vânzări și facturare. Pachetul Help Desk poate fi integrat cu oricare sau cu toate acestea.

Sistemul Apptivo include funcții de alocare și urmărire a biletelor, iar tabloul de bord de gestionare oferă imagini de performanță. Compania folosește un abonament structură de preț, tarifare pe agent pe lună. Poți obține un proces gratuit a sistemului Apptivo Help Desk.

18. Agiloft

Captură de ecran Agiloft

Agiloft Service Desk Suite poate fi instalat pe ferestre sau îl puteți accesa ca un serviciu Cloud. Această facilitate de ajutor include un portal de autoservire cu bază de cunoștințe pentru a ajuta utilizatorii să-și rezolve singuri problemele. Platforma bazei de cunoștințe include un șablon standard în care încărcați textul. Sistemul indexează aceste documente pentru a le face căutabile. O unitate de chat permite utilizatorilor să deschidă un dialog cu ajutorul biroului de ajutor, înregistrează mesajele și înregistrează conversația sub forma unui bilet.

Tabloul de bord al agentului include scripturi și fluxuri de lucru pentru a ajuta la definirea problemelor utilizatorului. Platforma este disponibilă în multe limbi, ceea ce înseamnă că vă puteți deplasa biroul de ajutor peste granițe și, de asemenea, puteți servi personalul companiilor client din întreaga lume.

Biletele pot fi alocate automat și puteți seta reguli care prioritizeaza biletele din surse specifice sau care se referă la servicii sau echipamente critice. Puteți configura fluxuri de lucru pentru a vă asigura că agenții de asistență urmează o cale standard pentru deducerea problemelor și oferirea de soluții. Fluxul de lucru se poate integra e-mailuri automatizate să notifice managementul obiectivelor sau să comunice cu utilizatorul. Canalele de contact includ o facilitate de chat în direct, astfel încât utilizatorii și agenții să poată colabora în timp real.

Tabloul de bord al managerului de asistență include vizualizări asupra datelor live detalierea volumului în timp și a totalurilor curente ale biletelor restante. Puteți segmenta datele de performanță pe agent și puteți vedea câte bilete au întârziat. Puteți alege să primiți o notificare despre alunecarea obiectivului sau să prelucrați blocajele prin e-mail. Acest lucru evidențiază biletele blocate într-o anumită fază a fluxului de lucru.

  Examinarea monitorului de performanță a rețelei SolarWinds (NPM)

Puteți obține Agiloft gratuit. Versiunea gratuită vă permite să înregistrați un administrator, cinci utilizatori de putere și cinci agenți. Așadar, dacă aveți o companie mică cu o cifră de afaceri ușoară de asistență, această soluție ar fi perfectă pentru dvs.. Versiunile plătite sunt taxate pe bază de abonament cea mai ieftină opțiune venind cu 45 USD pe agent pe lună.

19. Dezide

Captură de ecran Dezide

Dezide este disponibil ca platforma bazată pe cloud sau ca software local care poate fi instalat pe ferestre. Principalul punct de vânzare al Dezide este facilitatea sa de a ajuta crearea de ghiduri tehnice speciale. Aceste ghiduri pot fi implementate într-o varietate de situații, inclusiv ajutor pentru utilizatorii finali și documente digitale offline pentru agenții de teren și inginerii de servicii.

Serviciul include cinci elemente. Acestea sunt un Centru de contact portal, care acționează ca tabloul de bord pentru agenții de asistență și un Autoservire portal, care se confruntă cu utilizatorul. Aceasta include o bază de cunoștințe și un depanator pentru ca utilizatorii să-și rezolve propriile probleme. Portalul vine cu un formular web de depunere a biletului în cazul în care utilizatorul nu poate ajunge la o soluție. Serviciu de câmp offline conține ghiduri de depanare pentru tehnicieni și un an Asistență pentru clienți offline modulul este un alt canal de autoservire. Ultimul modul Dezide este un API, numit Deziderat încorporat care vă permite să vă dezvoltați propriile aplicații care integrează tehnologia asistenței.

Dezide apelează sistemul său Consilier. Consilierul este că experții pot ajuta utilizatorii fără experiență, împărtășind expertiza lor. Ghidurile care se află în centrul sistemului de consilieri reprezintă mediul prin care aceste cunoștințe de specialitate sunt puse la dispoziția tuturor.

Pentru un birou de ajutor IT, modulul Contact Center din Dezide ar fi soluția cea mai potrivită. Aceasta se integrează cu sistemele telefonice digitale pentru a înregistra apelurile pe care le ia fiecare agent. Tabloul de bord agent este un sistem de luare a notelor care se integrează o facilitate de căutare prin ghidurile experților. Aceste ghidurile pot avea fluxuri de lucru atașate la ele, Deci, odată ce agentul ajunge la o definiție a problemei, munca necesară pentru rezolvarea acesteia este identificată.

Deziderati taxele pe baza de abonament. Pachetul standard care oferă acces la serviciul cloud costă 49 ​​EUR pe utilizator pe lună. Puteți alege să instalați software-ul în acest caz, în acest caz puteți accesa și sistemul pe cloud. Această opțiune costă 99 EUR pe utilizator pe lună

20. Dobândiți

Achiziționează captură de ecran

Achiziția se adresează mai mult către departamentele de vânzări. Totuși, ar funcționa bine și pentru serviciile de asistență pentru clienți și IT. Serviciul este furnizat din Cloud și puteți obține o versiune gratuită. De bază, pachetul gratuit include un tracker de campanie, care ar funcționa ca un sistem de gestionare a biletelor.

Un șablon de formular web permite utilizatorilor să ridice bilete și puteți activa declanșatoarele la fiecare anchetă, automatizând unele activități de asistență. Achiziționează apeluri această bază de cunoștințe căutabilă an AI bot. Compania susține că acest lucru un căutător de soluții inteligente rezolvă 80% din problemele utilizatorului, salvarea biroului de ajutor de la lucrările la problemele de rutină. Astfel, sistemul Achiziție poate spori productivitatea tehnicienilor de asistență și economisește-ți mulți bani.

Alte canale de comunicare includ e-mail și conversație. Versiunea Premium include chat vocal și partajarea ecranului, care ajută tehnicienii de asistență să demonstreze o soluție sau să exploreze problema pe ecranul utilizatorului.

Tabloul de bord al administratorului se laudă cu unele vizual vizibile pentru a arăta instantaneu performanța echipei de asistență și randamentul agenților individuali. Rapoarte standard sunt, de asemenea, disponibile pentru a prezenta măsurile de performanță părților interesate. Puteți încerca versiunea plătită de achiziție pe un proces de 14 zile gratuit.

21. Central BOSS Support

Bend de asistență Boss Support Central

BOSS Solutions produce trei pachete de asistență. BOSS Support Central este un pachet software local. Versiunea cloud de la Support Central se numește BOSS Desk. Compania produce un sistem de ticketing personalizat pentru serviciile publice care gestionează evacuările. Aceasta se numește BOSS811.

BOSS Support Central este Conform ITIL și oferă o platformă cuprinzătoare pentru ambele asistență internă și servicii pentru clienți. Funcționalitatea sistemului se extinde la gestionarea activelor IT, deci soluția dvs. de asistență de asistență se poate extrage până la configurațiile sistemului, oriunde este nevoie pentru a rezolva o problemă de utilizator. În acest caz, puteți contopi administrarea sistemelor și asistența într-un departament sau puteți pune la dispoziția tehnicienilor din departamentul de administrare sistemul de ticketing pentru a finaliza sarcinile și marca biletele în consecință..

Software-ul BOSS se livrează cu tablou de bord standard și ecrane de portal. Catalog de servicii personalizabile și șabloane de pagină vă permite să adaptați sistemul standard la nevoile de exploatare ale companiei dvs..

Experiența utilizatorului începe de la portal de autoservire, unde puteți prezenta o serie de departamente specializate. Aceasta direcționează un potențial apel de asistență către un grup de competență. Următorul nivel de servicii este furnizat de o bază de cunoaștere, ceea ce ar trebui să ofere utilizatorului informațiile necesare pentru remedierea problemei. Dacă etapa respectivă nu reușește să ofere o soluție, utilizatorul este capabil să o facă ridicați un bilet de asistență prin portal. Biletele pot fi urmărite de utilizator prin intermediul portalului cu comunicațiile de la Help Desk apar ca mesaje atașate la înregistrarea în direct a biletului. În orice moment, utilizatorul are opțiunea de a anula biletul sau de a-l marca ca soluționat.

Ecranele prezentate personalului IT Help Desk sunt personalizabile. Acest lucru ține cont de faptul că nu orice sarcină necesită același suport pentru aplicație și niveluri diferite de asistență necesită funcții diferite în aplicație. Managerul de echipă poate accesa widget-uri și poate pune doar tablourile necesare pentru fiecare tip de lucru pe tabloul de bord pentru acel grup. Tabloul de bord al managerului arată activități live și date istorice pentru analiză.

Acest sistem se instalează pe ferestre mediu inconjurator. BOSS Support Central include aplicații pentru iOS și Android, ceea ce permite tehnicienilor să acceseze sistemul în mișcare. Compania oferă trei pachete pentru BOSS Support Central. Cea mai ieftină opțiune nu include funcțiile de ticketing. Software-ul este cu preț pe bază de abonament sistemul de ticketing începând de la 29 USD pe agent pe lună.

22. Navigator aliat

Alloy Navigator profil de utilizator

Se instalează software-ul Alloy Navigator ferestre și Mac-uri. Puteți, de asemenea, să îl puneți la dispoziție pe site-ul dvs. Server web Windows pentru a da acces la orice platformă, inclusiv o aplicație mobilă.

Sistemul Navigator vine în două arome. Aleea Navigator Express este un pachet de asistență pur care include unele facilități de gestionare a resurselor pentru a rezolva problemele cu configurarea direct de la biroul de ajutor. Enterprise Navigator Enterprise este o soluție ITIL mai cuprinzătoare, care ar fi mai potrivită furnizorilor de servicii IT care trebuie să interacționeze cu clienții și personalul lor.

Pachetul Navigator Express include autentificarea utilizatorului și criptare pentru a asigura securitatea atunci când comunicați cu utilizatorii pe teren sau pe site-uri la distanță.

23. Bomgar

Screenshot Bomgar

Bomgar este un cloud-based sau local soluție de asistență pentru clienți și asistență. Este specializată în echipe centralizate de asistență care sprijină clienții externi sau personalul companiei, situat pe mai multe site-uri. Sprijinirea clienților de la distanță cuprinde link-uri prin mass-media publice, cum ar fi internetul. Securitatea este mult mai importantă cu ajutorul pupitrelor de ajutor care comunică pe internet decât cele care comunică prin LAN. Personalul de asistență sau tehnicienii experți pot fi răspândiți pe larg și păstrează în siguranță datele companiei. Acest lucru este totul datorită atenției Bomgar pe securitatea comunicațiilor.

Sistemul Bomgar se integrează autentificare cu doi factori, ceea ce face prima alegere pentru birourile de ajutor care trebuie să comunice cu utilizatorii din întreaga lume. Accesul de asistență este un sistem dificil de gestionat dintr-un unghi de securitate, deoarece trebuie să acordați acces din surse externe la rețeaua companiei, dar trebuie, de asemenea, să împiedicați accesul acestor puncte de acces la întreaga rețea. Deci, Bomgar se integrează autentificare utilizator granular, crearea firewall-urilor în jurul secțiunii de acces public a sistemului. Acesta previne un utilizator rău intenționat să rupă întreaga rețea și să creeze încălcări de securitate.

Bomgar consideră că măsurile sale de securitate sunt un punct de vânzare unic și subliniază aceste caracteristici în prezentarea sa de vânzări. Un traseu de audit extensiv ajută analiștii să țină evidența activității în rețea și să elimine potențialele amenințări de securitate.

Securitatea este o problemă deosebit de sensibilă pentru Bomgar, deoarece metodologia sa de operare acordă acces la dispozitivele utilizatorului pentru a permite personalului de asistență să investigheze și să remedieze problemele.

Acest acces ar fi riscant dacă nu există măsuri puternice de confidențialitate. Toate transferurile de date sunt protejate de o criptare puternică pentru a împiedica accesorii de fir să aibă acces la informații privilegiate în timpul tranzitului. Accesul la distanță nu se limitează la nicio platformă specifică, inclusiv la dispozitive mobile.

Accesul la sisteme la distanță nu trebuie să fie interactiv. Utilizatorul care raportează o problemă nu trebuie să fie online pentru ca tehnicianul să rezolve problemele. Sistemul Bomgar nu se limitează la funcțiile de asistență. Poate fi, de asemenea, un instrument eficient pentru gestionarea configurației și controlul versiunilor software. Susține acțiuni preventive și rezolvă problemele.

La fel ca în cazul multor sisteme de asistență IT, Bomgar include un sistem web de centru de asistență self-service care funcționează cu documente sau fișiere video pentru a explica soluții utilizatorilor. Canalele de comunicare ale utilizatorului includ telefon, e-mail, chat și formular web.

Tabloul de bord permite conducătorului echipei să monitorizeze volumul de muncă al fiecărui tehnician, redistribuind sarcinile acolo unde un lucrător pare a fi supraîncărcat. Jurnalele extinse și traseele de audit sunt prezentate ca date istorice pentru a oferi grafice și caracteristici de analiză a performanței.

Puteți alege să cumpărați și să instalați software-ul Bomgar sau să îl cumpărați ca un dispozitiv fizic, care se plasează în rețeaua ta. Versiunea software este taxat pe bază de abonament. Bomgar oferă un proces de 7 zile gratuit a sistemului său.

Restul pieței

În cazul în care niciuna dintre recomandările noastre nu se potrivește cu cerințele dvs. exact, iată o listă cu toate celelalte soluții IT Help Desk disponibile pe piață..

ToolWindowsLinuxUnixMac OSOnline
aDefHelpdesk da Nu Nu Nu Nu
Cunoașterea Astutei Nu Nu Nu Nu da
AzureDesk Nu Nu Nu Nu da
BlackBeltHelp da da Nu da da
Bloomfire Nu Nu Nu Nu da
BlueCamroo Nu Nu Nu Nu da
Biroul BOSS Nu Nu Nu Nu da
BOSS811 Nu Nu Nu Nu da
Brimir Nu Nu Nu Nu da
Bugzilla da da Nu da Nu
software bxp Nu Nu Nu Nu da
C Desk da Nu Nu Nu Nu
Casengo Nu Nu Nu Nu da
Cayzu Nu Nu Nu Nu da
Biroul de service ChangeGear da Nu Nu Nu da
Widget pentru Chat Social Chatwee Nu Nu Nu Nu da
Cherwell Service Management da Nu Nu da da
Claritysoft Nu Nu Nu Nu da
Cunoașterea în comun Nu Nu Nu Nu da
Începeți CRM Nu Nu Nu Nu da
ConnectWise Control da da Nu da da
ConnectWise Manage da da Nu da da
Software Cynergy da Nu Nu Nu da
Dameware Mini Telecomandă da Nu Nu Nu Nu
Deskun Nu Nu Nu Nu da
devContact Nu Nu Nu Nu da
DiamanteDesk Nu Nu Nu Nu da
Dixa Nu Nu Nu Nu da
EasyVista Nu Nu Nu Nu da
EBSuite Customer Support da Nu Nu Nu da
Elevio Nu Nu Nu Nu da
WebSuite elocvent Nu Nu Nu Nu da
Elqano Nu Nu Nu Nu da
Birou de servicii pentru întreprinderi da Nu Nu Nu da
Suită e-Service Nu Nu Nu Nu da
Evayadesk RokTik Ticketing Nu Nu Nu Nu da
Everest Nu Nu Nu Nu da
tot HelpDesk Nu Nu Nu da da
Serviciul de ajutor Faveo Nu Nu Nu Nu da
FIT HelpDesk Nu Nu Nu Nu da
FocalScope da da da da da
Biroul de service FootPrints da da Nu Nu Nu
Freshservice Nu Nu Nu Nu da
Față Nu Nu Nu Nu da
GLPI da da da da Nu
Gold-Vision CRM da da da da da
Melodii web Gritware da Nu Nu Nu Nu
Canelură Nu Nu Nu Nu da
HappyFox da Nu Nu da da
Armonie PSA Nu Nu Nu Nu da
Soluții software HEAT Nu Nu Nu Nu da
Ajutor Scout Nu Nu Nu Nu da
Ajutor Sumo Nu Nu Nu Nu da
HelpCrunch Live Chat Nu Nu Nu Nu da
HelpDeskZ Nu Nu Nu Nu da
Helpjuice.com da da Nu Nu da
HelpOnClick Nu Nu Nu Nu da
Helprace Nu Nu Nu Nu da
Helpshift Nu Nu Nu Nu da
HelpSpot da da Nu Nu Nu
Helpy da Nu Nu da da
HESK da da da da da
HeyBubble Nu Nu Nu Nu da
apicultor Nu Nu Nu Nu da
HP Service Manager da Nu Nu Nu Nu
Biroul de control IBM SmartCloud da Nu da Nu Nu
igloo Nu Nu Nu Nu da
Inbenta da Nu Nu da da
IncidentMonitor da Nu Nu Nu da
Birou de service InvGate da Nu Nu da da
Issuetrak da Nu Nu da da
Incident IT Nu Nu Nu Nu da
ITRP Nu Nu Nu Nu da
Birou de service Jira da Nu Nu Nu da
Bilet de asistență JitBit da Nu Nu da da
jaz Nu Nu Nu Nu da
Aparat de gestionare a sistemelor KACE da da da da da
Suport Katak Nu Nu Nu Nu da
Kaseya VSA Nu Nu Nu Nu da
Kayako da Nu Nu da da
KnowledgeOwl Nu Nu Nu Nu da
KronoDesk Nu Nu Nu Nu da
Biroul de service LANDESK da Nu Nu da da
liberum da Nu Nu Nu Nu
Live2Support da da da da da
LiveAgent da da da da da
LiveChat Nu Nu Nu Nu da
LiveHelpNow Nu Nu Nu Nu da
livepro Nu Nu Nu Nu da
Magentrix Nu Nu Nu Nu da
ManageEngine Service Desk Plus MSP da da Nu Nu da
ManageEngine SupportCenter Plus da da Nu Nu da
MangoApps da Nu Nu da da
MantisBT da da da da da
MetaCaseDesk da da da da da
Serviciul de asistență Mojo Nu Nu Nu Nu da
MyHub Nu Nu Nu Nu da
NABD Nu Nu Nu Nu da
nanorep Nu Nu Nu Nu da
Nerdio Nu Nu Nu Nu da
NetHelpDesk da Nu Nu Nu da
Serviciu Nextiva Nu Nu Nu Nu da
ngDesk Nu Nu Nu Nu da
Agil Nu Nu Nu Nu da
OraDesk PeopleSoft Enterprise HelpDesk da Nu Nu da da
osTicket da da Nu da Nu
OTRS Nu da da Nu Nu
PagerDuty Nu Nu Nu Nu da
Parature Nu Nu Nu Nu da
Tracker PhaseWare da Nu Nu da da
Serviciu de asistență PHD da da Nu da Nu
PlanPlus Online Nu Nu Nu Nu da
ProBusinessTools Nu Nu Nu Nu da
Promys Nu Nu Nu Nu da
Pulseway da da Nu da Nu
Managementul serviciilor Quest Desk Solutions da Nu Nu Nu Nu
Remediul 9 da Nu Nu Nu da
Remedyforce da Nu Nu da da
Administrator Desktop la distanță da Nu Nu Nu Nu
Urmărire a solicitării Nu da da da Nu
Requuest Nu Nu Nu Nu da
ResponseQue.com Nu Nu Nu Nu da
Richmond ServiceDesk Nu Nu Nu Nu da
RightNow CX Nu Nu Nu Nu da
Serviciu de vânzări Cloud Nu Nu Nu Nu da
SalesNexus Nu Nu Nu Nu da
Samanage Nu Nu Nu Nu da
SapphireIMS da Nu Nu Nu da
SeamlessDesk Nu Nu Nu Nu da
Sellsy Nu Nu Nu Nu da
Serviceaide Cloud Management Management Nu Nu Nu Nu da
ServiceNow Nu Nu Nu Nu da
ServiceTonic – Help Desk da Nu Nu da da
ServiceWise Nu Nu Nu Nu da
SherpaDesk Nu Nu Nu Nu da
SimpleDesk da da Nu Nu Nu
SINERGIA da Nu Nu Nu Nu
Birou de service SMART da Nu Nu Nu da
SmartSupport Nu Nu Nu Nu da
SmartTouch Interactive Nu Nu Nu Nu da
Snapforce Nu Nu Nu Nu da
SolarWinds MSP Oriunde Nu Nu Nu Nu da
SolarWinds MSP Manager Nu Nu Nu Nu da
SpiceCSM Nu Nu Nu Nu da
Spoke AI Help Desk Nu Nu Nu Nu da
Supportbench Nu Nu Nu Nu da
Symantec ServiceDesk da Nu Nu Nu da
Synchrony Express da da Nu da Nu
SysAid da da da da da
taliu Nu Nu Nu Nu da
TeamHeadquarters Nu Nu Nu Nu da
TeamSupport Nu Nu Nu Nu da
Birou de lucru în echipă Nu Nu Nu Nu da
TechnologyEssentials Nu Nu Nu Nu da
Tele-asistență HelpDesk da Nu Nu Nu Nu
ThinkOwl Nu Nu Nu Nu da
Chat Tidio Nu Nu Nu Nu da
Urmărește-o! da Nu Nu da Nu
Triaj Nu Nu Nu Nu da
Cunoaștere universală da Nu Nu da da
UseResponse Nu Nu Nu Nu da
UVdesk Nu Nu Nu Nu da
Racheta de viteză Nu Nu Nu Nu da
VeriShow Nu Nu Nu Nu da
VisionFlow Nu Nu Nu Nu da
Ajutor Vision da da Nu da da
Vivantio da Nu Nu da da
vizor Nu Nu Nu Nu da
+ Centru Web da Nu Nu da da
WebQA Nu Nu Nu Nu da
Registre de lucru Nu Nu Nu Nu da
WORKetc Nu Nu Nu Nu da
Wrike Nu Nu Nu Nu da
xSellco Helpdesk Nu Nu Nu Nu da
XWiki da da Nu da da
Zoho Assist Nu Nu Nu Nu da

După cum puteți vedea, o mulțime de furnizori de software au creat sisteme adecvate pentru birourile IT.

Considerații pentru alegerea software-ului de asistență IT

Este puțin probabil să schimbați hardware-ul dvs. doar pentru a putea instala software-ul perfect de asistență IT Help Desk. Așadar, prima dvs. considerație atunci când cumpărați software nou este să încrucișați instrumentele care nu pot fi instalate pe sistemul dvs..

În ultimii doi ani s-a înregistrat o mișcare puternică în industria software-ului pentru furnizarea de servicii software ca internet. Această dezvoltare i-a determinat pe vânzătorii de software să perceapă abonament mai degrabă decât o licență perpetuă. Acest model de preț creează mai multă flexibilitate în scara de aprovizionare și poate ajuta la răspândirea costurilor software.

Ar fi nevoie de mult timp pentru a investiga și a evalua fiecare soluție de asistență IT, motiv pentru care am creat acest ghid pentru cele mai bune 20 de instrumente de asistență IT. Cele 20 includ exemple de opțiuni de asistență diferite. De exemplu, unele companii reușesc să evite să ofere vreun suport live, deoarece consideră că sistemele de autoservire sunt suficiente.

Este puțin probabil ca bazele de cunoștințe și paginile cu întrebări frecvente să rezolve vreodată orice problemă care apare cu sistemul informatic al companiei tale. Este important să investești, de asemenea, în instrumentele sistemului de monitorizare a rețelei și de prevenire a erorilor, precum și în software-ul de asistență eficient. Această combinație de instrumente de prevenire a problemelor și autoservire reduce drastic costurile de asistență pentru clienți.

Folosiți deja un sistem de asistență IT? Lasă un mesaj în secțiunea Comentarii de mai jos pentru a informa restul comunității despre recomandările tale.

About the author

Comments

 1. Datorită norului, achiziționarea de software nou pentru departamentele IT nu mai necesită o cantitate mică de cumpărături comparative. Există o mulțime de opțiuni disponibile, inclusiv SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită, Atera, Serviciul de ajutor web SolarWinds, Biroul de service SolarWinds, SolarWinds MSP Manager, Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk, Biroul Zoho, Suita Zendesk, Suport de la distanță Dameware, Freshdesk, Agent.ai, AnswerDash, ManageEngine Service Desk Plus, Oracle Service Cloud, SAP Cloud pentru service, DZoneAnswerHub, Apptivo, Agiloft, Dezide, Dobândi, BOSS Support Central și Navigator din aliaj. Aceste instrumente de administrare pentru departamentele IT sunt esențiale pentru a asigura o funcționare eficientă și o bună comunicare între echipa de asistență IT și clienți.

 2. Datorită norului, achiziționarea de software nou pentru departamentele IT nu mai necesită o cantitate mică de cumpărături comparative. Există o mulțime de opțiuni disponibile, inclusiv SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită, Atera, Serviciul de ajutor web SolarWinds, Birou de service SolarWinds, SolarWinds MSP Manager, Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk, Biroul Zoho, Suita Zendesk, Suport de la distanță Dameware, Freshdesk, Agent.ai, AnswerDash, ManageEngine Service Desk Plus, Oracle Service Cloud, SAP Cloud pentru service, DZoneAnswerHub, Apptivo, Agiloft, Dezide, Dobândi, BOSS Support Central și Navigator din aliaj. Aceste instrumente de administrare pentru departamentele IT sunt esențiale pentru a asigura o funcționare eficientă și o bună comunicare între echipa de asistență IT și clienți.

 3. Datorită norului, achiziționarea de software nou pentru departamentele IT nu mai necesită o cantitate mică de cumpărături comparative. Există o mulțime de opțiuni disponibile, inclusiv SolarWinds Web Help Desk Ediție gratuită, Atera, Serviciul de ajutor web SolarWinds, Birou de service SolarWinds, SolarWinds MSP Manager, Spiceworks Help Desk / Cloud Help Desk, Biroul Zoho, Suita Zendesk, Suport de la distanță Dameware, Freshdesk, Agent.ai, AnswerDash, ManageEngine Service Desk Plus, Oracle Service Cloud, SAP Cloud pentru service, DZoneAnswerHub, Apptivo, Agiloft, Dezide, Dobândi, BOSS Support Central și Navigator din aliaj. Aceste instrumente de administrare pentru departamentele IT sunt esențiale pentru a asigura o funcționare eficientă și o bună comunicare între echipa de asistență IT și clienți.

Comments are closed.