8 cei mai buni generatori de interogare SQL

8 cei mai buni generatori de interogare SQL

Indiferent de felul în care îl tăiați, crearea codurilor manuale și a întrebărilor SQL de la zero presupune incredibil de mult timp. Adesea este mai eficient să utilizați un constructor de interogări SQL pentru a dezvolta interogări SQL. Multe instrumente oferă funcții, cum ar fi interfața grafică glisantă și tablă de bord pentru a ajuta la accelerarea dezvoltării.

Iată-ne lista celor 8 cei mai buni constructori de interogare SQL:

  1. Redgate promptul SQL Un editor SQL cu text predictiv contextual care poate sugera următorul cuvânt cheie de care aveți nevoie pentru declarația dvs..
  2. dbForge Query Builder Un constructor vizual SQL care include elemente de drag-and-drop și de selectare a listelor pentru a vă ajuta să creați declarații.
  3. SentryOne SQL Sentry Un analizator de performanță a bazei de date care afișează interogări ineficiente pentru a vă ajuta să rulați scripturile mai rapid.
  4. Interogare SQL FlySpeed Un editor SQL care are caracteristici vizuale drag-and-drop, precum și verificări ortografice și sugestii pentru declarații SQL scrise.
  5. Tuner de interogare SQL (SQL Diagnostic Manager) Un instrument suplimentar la SQL Diagnostics Manager, acest instrument analizează interogări și greșeli la vedere.
  6. RazorSQL Un constructor vizual de interogări SQL care include sintaxa de codare a culorilor și potrivire între paranteze pentru a vă ajuta să evitați greșelile obișnuite.
  7. Data Xtractor Un constructor vizual SQL destinat celor care nu au experiență SQL. Disponibil în versiuni gratuite și plătite.
  8. Idera Rapid SQL Un constructor vizual SQL alături de un editor de declarații text. Editorul include sintaxa de codare a culorilor și evidențierea erorilor.

Cele mai bune 8 generatoare de interogare SQL

Ne uităm la cele mai bune opt constructor de interogare SQL.

1. Redgate promptul SQL 

RedGate Prompt SQL

Redgate promptul SQL este un Instrument de creare SQL care pot oferi sugestii de cod pe măsură ce tastați. Software-ul face recomandări contextuale pe baza regulilor de analiză a codurilor și există o biblioteca fragment de cod pentru utilizator să se refere la. Există, de asemenea, opțiuni de formatare extinse, astfel încât să puteți alege cu exactitate ce scripturi doriți să formateze sau să blocați anumite blocaje de a fi formatate.

De asemenea, este foarte ușor să-ți analizezi codul Redgate promptul SQL. Puteți trece cursul peste o bucată de cod pentru a vizualiza problemele codului și apoi faceți clic pe pictograma becului pentru mai multe informații. Sunt peste 90 de reguli disponibile din afara cutiei care poate fi gestionat prin meniul de opțiuni.

SQL Prompt Pro se poate integra cu SQL Server Management Studio și Studio vizual astfel încât să puteți crea interogări SQL precise mai eficient. Există câteva caracteristici care sunt unice pentru versiunea SSMS a SQL Prompt Pro. Poti salva, previzualizare, și restabili file din ultima sesiune.

SQL Prompt Professional pornește de la un preț de 385 USD (296,50 USD) pentru o licență. SQL Prompt este de asemenea disponibil ca parte a SQL Toolbelt Essentials care include alte nouă produse SQL Server pentru 1.600 USD (1.232 £) și SQL Toolbelt care include 14 instrumente suplimentare pentru 3.110 USD (2.395 £). Puteți descărca proba gratuită de 28 de zile.

2. dbForge Query Builder 

constructor de interogare dbforge

dbForge Query Builder este un constructor de interogare conceput pentru a ajuta creați interogări SQL complexe. Poti desenează interogări prin diagrama de interogare vizuală și adăugați sub-interogări să se bazeze pe fundamentele interogării principale. Este deasemenea o caracteristică drag-and-drop astfel încât să puteți adăuga tabele ușor. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, completarea codului pentru a crea cod de înaltă calitate.

Pentru a ajuta la editarea codului, dbForge Query Builder are un verificare automată a sintaxei SQL. Pentru întrebări mai mari, puteți utiliza Schița documentului fereastră pentru a naviga mai repede. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza mai multe caracteristici generale de editare SQL, cum ar fi bookmarking, căutare text, și colorare.

aspectul ferestrei poate fi personalizat, cu evidențierea și personalizarea barei de instrumente. Puteți alege chiar ce piele UI doriți să utilizați. După ce ați terminat codificarea, puteți exporta date în 10 formate diferite, inclusiv HTML, CSV, XML, PDF, MS Excel, Acces MS, DBF, ODBC, și Text.

dbForge Query Builder se adresează celor care doresc să facă experiența de codare cât mai nedureroasă. Prețul este, de asemenea, foarte competitiv. Ediția Standard a dbForge Query Builder începe de la 99,95 USD (76,97 £) pentru o licență. Există, de asemenea, un proces gratuit de 30 de zile.

3. SentryOne SQL Sentry 

SQL Sentry

SentryOne SQL Sentry este un instrument de performanță a bazei de date asta ajută la rezolva interogările SQL lente. Produsul poate diagnostica și optimizați interogările SQL slab performante. Cu SQL de top vizualizare, puteți vizualiza diagrame ale planului de execuție și istoricul interogărilor pentru a găsi interogări care trebuie rezolvate.

Alerte automatizate vă notifică atunci când o interogare se potrivește condițiilor sau parametrilor particulari. De exemplu, dacă o interogare rulează lent, vi se va trimite o alertă. Sunt peste 100 de condiții de alertă disponibile în afara locului. Puteți combina alertele cu răspunsuri automate, astfel încât după generarea unei alerte, programul poate executa automat o comandă pentru a remedia problema.

SentryOne SQL Sentry poate, de asemenea rezolva blocajele serverului SQL. Fila blocaj vă arată procesele implicate în impas, astfel încât să puteți găsi cauza rădăcină. Pentru a face lucrurile mai ușoare există diagrame de impas astfel încât să puteți vedea problema într-un format ușor de înțeles.

Pentru a cunoaște prețul SentryOne SQL Sentry va trebui să contactați direct compania. Prețul depinde de sistemele pe care doriți să le monitorizați, de numărul de licențe, de nevoile dvs. DevOps și de numărul de utilizatori sau servere pe care doriți să le monitorizați. Puteți descărca proba gratuită de două săptămâni.

4. Interogare SQL Flyspeed 

Interogare SQL FlySpeed

Interogare SQL Flyspeed este un Creatorul de interogare a bazelor de date bazat pe Windows pe care îl puteți utiliza pentru a crea interogări SQL prin tragere și plasare și a constructor de interogare vizuală. Construiți interogări complexe și editați subcontracte în moduri de text vizual și SQL. Formatarea este personalizabilă, astfel încât să puteți decide modul în care este prezentat codul.

Pentru a îmbunătăți experiența de codare Editor de texte SQL oferă completarea codului pentru a accelera construirea de coduri. Este deasemenea o evidențierea sintaxei pentru a ajuta navigarea. Istoricul de execuție al interogărilor este, de asemenea, salvat în mod regulat, astfel încât să puteți găsi locul în care ați plecat după terminarea unei sesiuni.

Software-ul acceptă sintaxa SQL pentru Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL, Oracol, Interbase, Firebird, Acces MS, MS Excel, SQLite, Avantaj DB, și altele. De asemenea, este multi-thread cu fiecare interogare rulând într-un thread diferit.

Versiunea gratuită vă permite să creați interogări SQL și să navigați în rezultatele rezultatelor, dar aveți nevoie de versiunea completă pentru a salva și exporta datele. Desktop de interogare FlySpeed ​​SQL versiunea costă 39 USD (30,03 GBP) și versiunea FlySpeed ​​SQL Query Portable versiunea costă 49 ​​dolari. Există, de asemenea, un proces gratuit de 30 de zile.

5. Tuner de interogare SQL (SQL Diagnostic Manager)

Tuner de interogare SQL

Tuner de interogare SQL este un add-on pentru Manager de diagnostic SQL care pot oferi recomandări de reglare. Pentru a ajuta utilizatorul să îmbunătățească performanța, Tuner de interogare SQL are analiza codului de culori pentru indexuri folosite, neutilizate și lipsă. Există, de asemenea, o caracteristică de analiză a timpului de așteptare pentru a detecta interogări SQL slab performante.

Pentru cei care necesită o experiență vizuală, există Diagrame de ajustare a interogărilor SQL. Diagramele de interogare vă permit să vizualizați Cartesianul se alătură și relații multe-la-multe ca afișaj vizual. Vizualizarea interogărilor în acest format face mult mai ușor să înțelegeți efectul instrucțiunilor SQL.

Software-ul are o gamă de capabilități de diagnostic pe care le puteți utiliza pentru a monitoriza performanța bazei de date. De exemplu, puteți monitoriza disponibilitate în timp real și performanţă a instanțelor serverului. Alerte identificați interogările slab performante. Există over 100 de alerte disponibile din afara cutiei pentru a putea începe repede.

Tuner de interogare SQL pentru Manager de diagnostic SQL este excelent pentru producerea mai rapidă a codului SQL. SQL Diagnostic Manager Pro pornește de la un preț de 2.156 USD (1.660 £). Există, de asemenea, prețuri de reducere pentru mai multe licențe pentru întreprinderile mai mari. Există un proces de 14 zile gratuit.

6. RazorSQL 

RazorSQL

RazorSQL are o Instrumentul pentru constructorul de interogări SQL care permite utilizatorului să creeze vizual întrebări. Poti alegeți tipul de instrucțiune SQL pe care doriți să o generați prin selectarea coloanelor și a operațiunilor care vor fi incluse. Instrumentul este ușor de navigat cu patru file pentru a face modificări de declarație; Selectați, introduce, Actualizați, și șterge. De exemplu, apăsând fila insert, utilizatorii pot alege ce coloane ar dori să adauge la instrucțiune.

Editor SQL este un alt instrument care poate fi utilizat pentru a simplifica crearea de coduri. Există evidențierea sintaxei pentru a facilita navigarea codului și o funcție de completare automată pentru a accelera producerea codului.

Pentru a sprijini în continuare navigarea există un Funcție de căutare automată astfel încât, atunci când utilizatorul introduce o interogare, va apărea o listă de coloane cu tabele pentru ca utilizatorul să facă clic pe. Funcția de căutare este compatibilă cu SQL, Transact-SQL, SQL PL, PL / SQLm HP, Java, JavaScript, HTML, XML, CSS, și altele.

RazorSQL este disponibil pentru Windows, Mac OS, Linux și Solaris. Prețul software-ului depinde de numărul de utilizatori pe care doriți să-l susțineți. Pentru un utilizator, prețul este de 99,95 USD (79,95 £) pe utilizator. Pentru 2-9 utilizatori, costul scade la 96,95 USD (76,95 £) sau 94,95 USD (74,95 £) pentru 10-19 utilizatori. Pentru 20 de utilizatori sau mai mulți, prețul scade la 92,95 USD (72,95 £) pe utilizator. Puteți descărca proba gratuită de 30 de zile.

7. Xtractor de date 

Data Xtractor

Data Xtractor este un Instrument de interogare SQL care permite utilizatorilor să producă interogări fără cunoștințe de SQL. Data Xtractor vine cu un vizual constructor de interogare SQL denumit Interogare Xtractor. Interogarea Xtractor poate produce baze de date numai de citire și acceptă inclusiv MySQL, PostgreSQL, Oracol, SQL Server, Amazon Redshift, SQLite, și Azur. După ce ați executat interogarea, puteți examina rezultatele într-un format de foaie de calcul.

Generatorul de interogări SQL generează automat interogări SQL pentru furnizorii individuali. De asemenea, nu este necesar să instalați nimic pentru a genera cod pentru o altă platformă, ceea ce face mai eficientă crearea de interogări SQL.

Data Xtractor este gratuit pentru SQLite, Microsoft Access, Firebird, și Baze de date Microsoft SQL Server CE. Există, de asemenea, trei versiuni plătite ale programului: baze de date open-source, baze de date comerciale. Toate bazele de date acceptate. Pentru bazele de date Open-Source, instrumentul costă 24 de dolari (18,48 £) pe lună și este compatibil cu bazele de date MySQL, MariaDB, Amazon Aurora, PostgreSQL și Amazon Redshift..

Versiunea bazelor de date comerciale costă 29 de dolari (22,33 GBP) pe lună, cu suport pentru Microsoft SQL Server / Azure, Oracle, IBM Db2, Sybase / SAP SQL și Sybase SAP ASE. Pachetul Toate bazele de date acceptate costă 39 USD pe lună și acceptă toate bazele de date menționate anterior. De asemenea, puteți descărca gratuit Query Xtractor.

8. Idera Rapid SQL 

Idera Rapid SQL

Idera Rapid SQL este un Instrument de creare de coduri SQL pe care le poți folosi construiți instrucțiuni SQL complexe cu constructor de interogare vizuală. Când tastați, puteți beneficia de recomandări contextuale care sugerează elemente precum tabele, funcții și coloane pe care le puteți utiliza.

Idera Rapid SQL este compatibil cu SQL Server, Oracol, db2, și SAP Sybase. Platforma este excelentă pentru utilizatorii mai noi, deoarece oferă șabloane de cod, astfel încât nu trebuie să memorați sintaxa SQL. Navigarea este unul dintre cele mai puternice aspecte ale Idera Rapid SQL. Formatare automată și colorare sintaxă face mai ușor să-ți găsești calea în jurul codului și să gestionezi fișiere SQL de toate dimensiunile.

SQL IDE oferă, de asemenea, un mediu de dezvoltare. Utilizatorul poate creați cod și vizualizați feedback-ul în timp real cu privire la probleme și remedieri pentru îmbunătățirea codului lor. În mod similar, există un Debugger SQL care localizează erori de codare, astfel încât să le puteți depana.

Dacă sunteți în căutarea unui constructor SQL ușor de utilizat și de navigat, atunci Idera Rapid SQL este o alegere bună. Cu toate acestea, dacă doriți să vedeți prețul pentru Idera Rapid SQL va trebui să contactați direct echipa de vânzări. Puteți descărca proba gratuită de 14 zile.

Alegerea unui constructor de interogări SQL

În mod ideal, doriți să utilizați un instrument ușor de implementat, astfel încât să petreceți mai puțin timp ajustarea la software și mai mult timp îmbunătățind performanța codului dvs..

Instrumente precum RedGate Prompt SQL, dbForge Query Builder, și Manager de diagnostic SQL toate vă ajută să vă gestionați codul. În timp ce unele pot fi utilizate pentru a crea interogări de la zero, altele evidențiază pur și simplu interogări slab performante. Găsirea unui instrument care se potrivește cel mai strâns cazului de utilizare va oferi cele mai bune rezultate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 83

Adblock
detector