8 Cele mai bune instrumente și programe software de actualizare Windows Server (WSUS)

Ce este WSUS?

7 cele mai bune instrumente WSUS
Serviciile Windows Update Update, mai cunoscute sub numele de WSUS, sunt o facilitate de actualizare software încorporată în Windows Server. Utilitarul va verifica automat actualizările, corecțiile rapide și corecțiile către software-ul Microsoft și apoi le va distribui pe toate computerele din rețea.

Menținerea software-ului la zi este o protecție importantă împotriva virușilor și a intruziunilor de rețea. Hackerii descoperă exploatări noi în software tot timpul și de îndată ce noile lor atacuri sunt descoperite producătorii de programe de cursă pentru a închide portița. Aceste opriri exploatează sunt emise sub formă de patch-uri și actualizări.

Acoperim instrumentele din acest post într-o oarecare adâncime mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru un rezumat rapid, aici este al nostru lista celor mai bune instrumente WSUS:

  1. Instrumentul de diagnostic SolarWinds pentru agentul WSUS (DESCARCARE GRATUITĂ) - Un asistent de soluționare a problemelor pentru conexiunile WSUS care abia funcționează.
  2. Instrumentul de diagnostic Microsoft WSUS Client - Instrumentul de diagnostic definitiv al clientului pentru WSUS.
  3. ManageEngine Patch Manager Plus (TRIAL GRATUIT) - Managementul patch-urilor pentru software rezident pe Windows, Mac OS, Linux și Cloud.
  4. Microsoft WSUS Instrumentul de eșantionare de raportare - Un serviciu de consolidare a actualizărilor pentru rapoartele de stare în implementările WSUS multi-server.
  5. Instrumentul WSUS al AFDesign pentru Spiceworks - Front end oferit de comunitatea utilizatorului pentru procesul WSUS standard.
  6. Instrument WSUS Offline - Înregistrează necesitatea actualizării software-ului pe dispozitivele offline.
  7. BatchPatch - Interfață bazată pe Windows pentru procedurile WSUS.
  8. SolarWinds Patch Manager (TRIAL GRATUIT) - Acest utilitar vă oferă o gestionare completă a patch-urilor și integrează monitorizarea SCCM; instrumentul poate actualiza software-ul pe Mac OS, Unix, Linux și Windows, dar software-ul rulează numai pe Windows Server.

Respectarea celei mai recente versiuni a sistemului de operare este deosebit de importantă. O exploatare din sistemul de operare poate oferi hackerilor acces la firmware-ul de bază al computerului dvs. și le poate oferi acces fără restricții la toate programele și datele stocate pe echipamentul dvs. Prin urmare, WSUS este un instrument esențial pentru orice afacere care rulează mediul Windows Server.

WSUS este un serviciu gratuit de actualizări automate, dar ca sistem de gestionare a patch-urilor, este puțin rudimentar. Sistemul produce jurnalele, dar acestea pot fi dificil de combinat manual. Din fericire, o serie de utilități mici pot organiza datele produse de WSUS și vă pot ajuta să urmăriți versiunile software care operează în rețeaua dvs..

Funcțiile WSUS

WSUS verifică periodic serverele Microsoft pentru actualizări de software și le descarcă într-un depozit central. Ca administrator, aveți opțiunea de a aproba sau bloca actualizări specifice. De asemenea, puteți specifica data la care va fi distribuit software-ul. De asemenea, este posibilă configurarea prealabilă a funcției de distribuție pentru a defini procedurile automate pentru diferite clase de actualizări. Asa de, puteți specifica faptul că actualizările critice și de securitate se instalează automat, în timp ce pachetele de service și actualizările de drivere sunt păstrate în așteptarea aprobării manuale.

A funcția de detectare în WSUS creează un raport asupra actualizărilor disponibile pentru fiecare aparat. Aceasta oferă un inventar al software-ului Microsoft pe fiecare punct final cu starea versiunii a fiecărui program. Alte setări din WSUS blochează modificările manuale ale produselor Microsoft care operează pe fiecare computer.

Instrumente WSUS și SCCM

Deși WSUS se descurcă foarte bine ca un serviciu de gestionare a patch-urilor, lacunele funcționalității sale pot fi completate de alte instrumente. WSUS se ocupă doar de produsele Microsoft, deci trebuie să căutați în alte părți facilitățile care să acopere gestionarea patch-urilor altor programe software. SCCM, instrumentul de gestionare a configurației System Server este un alt serviciu important de gestionare a corecțiilor care funcționează în mediul Windows. Este comună întâlnirea cu instrumente cu care pot interacționa atât WSUS, cât și SCCM pentru a produce un serviciu mai complet de gestionare a patch-urilor.

Nu toate instrumentele de gestionare a patch-urilor se integrează cu WSUS, așa că în acest raport ne-am concentrat doar pe instrumente care îmbunătățesc capabilitățile WSUS sau integrează WSUS într-un sistem de gestionare a patch-urilor mai larg și mai complet pentru actualizări automate.

Cele mai bune instrumente și alternative WSUS

Atunci când selectăm instrumente pentru această listă, principalele noastre considerente au fost fiabilitatea și robustetea instrumentelor în diverse cazuri de utilizare a industriei, modul în care este întreținut și actualizat software-ul, cât de ușor să configurați și să utilizați software-ul, disponibilitatea documentației și asistenței și funcționalitatea generală și performanţă.

1. Instrumentul de diagnosticare SolarWinds pentru agentul WSUS (DESCARCARE GRATUITĂ)

SolarWinds Instrumentul de diagnostic WSUS

SolarWinds oferă o bibliotecă extinsă de software de gestionare a infrastructurii și este deosebit de puternică în utilitățile de monitorizare a dispozitivelor de rețea. Acest utilitate gratuită de la SolarWinds îmbunătățește WSUS și este un pas între capabilitățile WSUS goale și gestionarea completă a patch-urilor. Dacă aveți doar o rețea mică și nu puteți justifica într-adevăr costurile unei instalații complete de gestionare a corecțiilor, acest instrument ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

Instrumentul de diagnostic SolarWinds pentru agentul WSUS monitorizează starea clientului agenților WSUS care rulează pe punctele finale din rețeaua dvs. Aceasta oferă o vedere alternativă a acțiunilor de actualizare, astfel încât nu trebuie doar să vă bazați pe rapoartele de stare date de serverul central WSUS.

Perspectiva agentului acestui instrument ajută la rezolvarea situațiilor în care întregul sistem WSUS nu funcționează corect. Este foarte frumos când totul funcționează așa cum se presupune, dar, ca administrator de sisteme, știi că o mare parte din munca ta implică să te descurci cu lucrurile care nu merg bine. SolarWinds a început cu presupunerea că lucrurile vor merge prost și asta oferă acestui instrument un punct de plecare unic.

Ce faceți dacă un punct final nu apare doar în WSUS? De ce unele actualizări durează definitiv pentru instalare, iar altele nu reușesc în mod repetat? WSUS este un pachet atât de conținut, încât poate fi uneori un pic inscriptibil. Deci, un loc bun pentru a începe atunci când verificați problemele este să vă asigurați că fluxul prin WSUS ajunge la fiecare agent de pe mașinile finale.

Cu acest instrument, puteți porni asigurându-vă că fiecare agent WSUS funcționează efectiv și că serverul central WSUS poate comunica cu fiecare dintre ei. Instrumentul de diagnosticare va verifica toate valorile de configurare ale fiecărui agent și le va raporta pentru a vă oferi o bază. De nouă ori din zece, această verificare va rezolva majoritatea problemelor de sincronizare a actualizării. Cu toate acestea, în cazurile dificil de remediat, aveți un alt nivel de asistență cu Instrumentul de diagnostic.

Instrumentul produce rapoarte de eroare la fiecare agent de actualizare cu probleme. Codurile de eroare sunt explicate și instrumentul vă oferă recomandări cu privire la acțiunile pe care trebuie să le întreprindeți pentru ca agentul cu probleme să ruleze din nou. Acest instrument este de mare ajutor și nu costă nimic.

Instrumentul de diagnostic SolarWinds pentru agentul WSUS este de mare ajutor atunci când lucrurile nu merg bine. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a efectua verificări periodice ale sistemului pentru a păstra în fața punctelor potențiale de eșec. Acest instrument de consolă de gestionare acoperă toate sarcinile pe care le puteți obține de la agentul de actualizare WSUS. Dacă de asemenea căutați un înlocuitor pentru consola SCCM, atunci ar trebui să investigați SolarWinds Patch Manager care apare și în această listă.

ALEGEREA EDITORILOR

Instrumentul de diagnosticare SolarWinds este perfect pentru administratorii de rețele care doresc să monitorizeze și să diagnostice probleme WSUS. Pe baza presupunerii că WSUS va merge greșit, vă permite să testați conexiunile, să identificați cauzele defecțiunii și vă ajută să reparați erorile Windows Update Agent. Un instrument excelent pe care ar trebui să îl folosească fiecare administrator net.

Descarca: Descărcare GRATUITĂ pe SolarWinds.com

Site-ul oficial: https://www.solarwinds.com/free-tools/diagnostic-tool-for-the-wsus-agent

Sistem de operare: Windows Server

2. Instrumentul de diagnostic client Microsoft WSUS

Instrumentul de diagnostic WSUS Client

De asemenea, Microsoft este conștientă că sistemul WSUS nu funcționează întotdeauna fără probleme și a pus la dispoziție propriul instrument de diagnostic pentru a ușura procesul de actualizare Microsoft. Acest utilitate gratuită este similar instrumentului de diagnostic SolarWinds pentru agenții WSUS - în lumea WSUS, examinând „client" sau "agent”Înseamnă același lucru.

După cum puteți vedea din ecranul de mai sus, instrumentul de diagnostic Microsoft rulează de pe linia de comandă. Nu are interfața GUI sofisticată pe care o oferă instrumentul gratuit SolarWinds. O altă diferență între aceste două instrumente este că instrumentul Microsoft rulează pe mașina client și nu funcționează dintr-un punct central. Așadar, aveți opțiunea de a vizita fiecare punct final, de a instala fișierul executabil și de a-l rula acolo sau de a folosi software de gestionare de la distanță pentru a instala programul și a-l rula dintr-o locație centrală. Oricum, feedback-ul de pe ecran face dificilă obținerea oricăror înregistrări de analiză din acest sistem.

Mulți administratori de sistem au un „furnizor mai întâi”Politică când vine vorba de utilizarea instrumentelor de diagnostic. Acea atitudine este înțelegătoare. Este mai bine să obțineți rapoarte de eroare produse de instrumentele de diagnostic ale furnizorului de software original. Deci, dacă doriți să știți de ce un produs Microsoft nu funcționează corect, este mai bine să utilizați un instrument de diagnostic Microsoft. Acesta este în special cazul în care alte produse Microsoft, cum ar fi Active Directory, pot contribui la problemă. Acesta este motivul pentru care Instrumentul de diagnostic pentru clienți Microsoft WSUS este inclus în această listă.

Dacă trebuie să apelați Microsoft pentru asistență, s-ar putea să vă așteptați să rulați acest utilitar pentru a le oferi informații despre stare înainte de a vă ajuta să rezolvați problema. Asta a spus, Microsoft arată foarte clar că instrumentul este furnizat „așa cum este” și nu oferă niciun suport pentru utilitatea în sine.

Așadar, chiar dacă nu sunteți foarte impresionat de acest instrument, este mai bine să îl descărcați și să îl aveți la îndemână, după caz. Instrumentul nu costă nimic și ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât nu va fi prea mult să vă păstrați doar în caz de probleme de performanță..

3. ManageEngine Patch Manager Plus (TRIAL GRATUIT)

ManageEngine Patch Manager Plus

ManageEngine oferă un serviciu de monitorizare software care vă permite să mențineți toate utilitățile la zi în mod automat. Patch Manager Plus face parte din stabilul instrumentelor de gestionare a infrastructurii IT oferite de companie și poate fi integrat și ca plug-in în Spiceworks.

Software-ul pentru Patch Manager Plus rulează pe mediile Windows și Windows Server. Cu toate acestea, există agenți disponibili care permit sistemului să monitorizeze și starea software pe sistemele Mac OS și Linux. Agenții Patch Manager Plus pot rula pe Debian, Ubuntu, CentOS, RHEL și SuSE Enterprise Linux.

Instrumentul scanează toate punctele de contact contactabile un inventar a software-ului lor. O verificare a celor mai recente versiuni ale fiecăruia dintre aceste produse dezvăluie care module sunt învechite. Patch Manager Plus comunică apoi cu serverele producătorilor de software relevanți și descarcă toate patch-urile necesare. Aceste patch-uri poate fi apoi instalat automat fără intervenția umană. Cu toate acestea, puteți specifica că toate patch-urile candidaților ar trebui să fie listate mai întâi în tabloul de bord, pentru aprobare umană.

Procesul de aprobare poate solicita un test al noii actualizări. Interfața Patch Manager Plus include un sistem de testare care va încerca mai întâi noua actualizare pe un număr mic de dispozitive, astfel încât să puteți evalua impactul modificărilor software înainte de a le difuza pe întreaga rețea.

Toate facilitățile din Patch Manager Plus sunt disponibile pentru software-ul care rulează pe un server cloud. Cu toate acestea, aceste servere vor trebui să ruleze Windows. Utilitarul este disponibil pentru instalarea locală sau ca un serviciu bazat pe cloud. ManageEngine oferă o ediție gratuită a Patch Manager Plus, dar care va monitoriza doar până la 25 de dispozitive. Dacă aveți o rețea mai mare, puteți decide între ediția Profesională, care acoperă rețele LAN sau ediția Enterprise, care este potrivită pentru gestionarea software-ului în rețelele WAN multiple. Puteți obține o probă gratuită de 30 de zile pentru oricare dintre aceste opțiuni plătite.

ManageEngine Patch Manager Plus Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

4. Instrumentul de eșantionare de tip Microsoft WSUS pentru raportare

Instrumentul de eșantionare de raportare WSUS

Instrumentul pentru eșantionul Microsoft WSUS pentru raportare este un utilitar gratuit de actualizare Microsoft și are o interfață mult mai bună decât Instrumentul de diagnostic Microsoft. Aceasta este o extensie a elementului server al WSUS, deci trebuie doar să îl instalați într-un singur loc, nu pe fiecare punct final. Deși Microsoft pare să fi pus mai multă muncă în producerea acestei facilități decât instrumentul de diagnostic al liniei de comandă, totuși, în documentația instrumentului se menționează că nu oferă sprijin pentru aceasta. Prin urmare, nu apelați la echipa de asistență Microsoft dacă nu puteți obține acest instrument să funcționeze corect.

ruleazăElementul din numele acestui instrument se referă la scopul său ca fiind un serviciu de consolidare pentru medii care includ mai multe servere WSUS. Acest instrument de raportare adună rapoarte de stare de la toate serverele WSUS din rețea și le prezintă ca date unificate. Dacă vă îmbinați toate datele de pe toate serverele sau le enumerați, depinde de dvs. Instrumentul de înregistrare este complet personalizabil. Utilizatorii sunt așteptați să scrie propriile scripturi de raport. Aceasta este o sarcină de specialitate și este posibil să nu aveți abilități pentru a vă scrie propriile scripturi sau timpul necesar pentru a învăța limbajul de script. Acesta este locul unde „probă”Apare o parte din numele instrumentului.

Când descărcați acest utilitar, veți obține, de asemenea, o serie de formate de raport pre-scrise în pachet. Acestea sunt exemple de rapoarte pe care le puteți utiliza așa cum sunt sau ajustați codul pentru a crea propriile rapoarte în mai puțin timp decât v-ar fi necesar să creați un script de la zero de la zero. Acesta este de mare ajutor pentru administratorii de sisteme ocupate, cu timp liber în timpul zilei. Nu uitați, acest instrument este numai pentru rețele care includ mai mult de un server WSUS. Deci, dacă aveți doar o rețea mică cu un singur server WSUS central, nu veți avea nevoie de această utilitate.

5. Instrumentul WSUS al AFDesign pentru Spiceworks

Instrumentul WSUS Afdesign

Spiceworks’ comunitatea utilizatorilor produce suplimente și funcții pentru utilitatea gratuită de administrare a rețelei Spiceworks. Unul dintre instrumente gratuite disponibile din comunitatea Spiceworks este Instrumentul WSUS al AFDesign. Codul sursă al programului este disponibil pe pagina utilitarului de pe site-ul comunității Spiceworks.

Acesta este un scenariu care automatizeaza intrebarile si actiunile care pot fi executate de programul standard wuauclt.exe, care se livrează cu WSUS. Acest program rulează pe mașini client, deci dacă vă place acest instrument WSUS, va trebui să-l instalați pe fiecare punct final. Dacă aveți software de gestionare de la distanță, puteți instala și executa scriptul din locația centrală.

Deoarece utilitarul folosește doar executabile Microsoft standard, puteți fi sigur că nu folosiți software terță parte care v-ar putea deteriora rețeaua sau instala instalarea programelor malware. Puteți pieptăna singur codul și vedeți că nu există nimic rău acolo.

Programul folosește procedura de detectare standard WSUS ca punct de plecare. Aceasta vă oferă informații despre serviciile agentului client care sunt vizibile pentru server. Acesta va reporni software-ul de audit al clientului și va executa o verificare de audit pe acesta. Acest lucru vă oferă un raport limitat pe durată de timp, mai degrabă decât un fișier de jurnal în curs de desfășurare interminabil.

Scriptul automatizării procesului verifică fiecare client. Este tipul de utilitate pe care probabil l-ai putea scrie singur. Cu toate acestea, așa cum cineva a scris asta pentru dvs., AFDesign WSUS Tool vă economisește ceva timp pentru a efectua diagnostice.

6. Instrument WSUS Offline

Instrument WSUS Offline

WSUS se ocupă cu punctele finale care nu au acces direct la internet folosind un proces numit WSUS Offline Update. Cu toate acestea, acest sistem instalează doar „critic" și "Securitate”Patch-uri de stare, lăsând finalul sincronizat cu setul complet de patch-uri disponibile de la Microsoft. Instrumentul offline Anoop WSUS remediează acest deficit.

Acest instrument programează toate patch-urile disponibile pentru tipul de dispozitiv endpoint și le livrează de la un server de descărcare centrală. Anoop C Nair, cine a scris instrumentul, îl recomandă numai pentru medii de dezvoltare și sandbox, nu și pentru sisteme live. În esență, instrumentul va semnaliza mașinile offline pentru a fi instalate toate actualizările, nu doar cele cu statut superior.

7. BatchPatch

BatchPatch

BatchPatch adaugă o interfață GUI veselă și colorată serverului dvs. WSUS. BatchPatch se află în partea de sus a serviciului WSUS de bază pentru a oferi funcții de gestionare și raportare mai bune decât facilitatea WSUS goală. Această utilitate nu este gratuită - prețul pentru instrument este de 399 USD pentru o licență cu un singur utilizator cu un an de sprijin inclus. Prețurile se ridică la 2.999 USD pentru o licență de 15 utilizatori și cresc la 3.745 USD dacă cumpărați un pachet de asistență de doi ani cu acesta.

BatchPatch funcționează pe serverul central și include o secțiune de interogare a clientului, care vă permite să accesați de la distanță fiecare client și să rulați scripturi personalizate în scopuri de diagnostic.. Aceste funcții de la distanță vă permit să reporniți manual sau să închideți punctele finale individuale și angajați Wake pe LAN. Instalările offline către clienți pot fi gestionate și prin BatchPatch. Așadar, funcționalitatea acestui instrument combină atât elementele serverului, cât și clientul, deși nu vor exista programe BatchPatch instalate pe niciunul dintre computerele client.

În primul rând, această utilitate vă oferă toate funcționalitățile pe care le include pachetul WSUS standard; doar face ușor de văzut comenzile. Face un efort mai bun pentru interogarea stărilor fiecărui punct final decât sistemul WSUS standard. O serie de Formatele de raport pre-scrise vă ajută să vizualizați starea dispozitivelor de rețea. Un sistem de raportare în sistem de rollup este disponibil pentru rețelele cu mai multe servere WSUS.

BatchPatch depășește WSUS deoarece gestionează actualizări de la alți producători de servicii de sisteme, cum ar fi Adobe și Oracle. Limbajul de script al BatchPatch vă permite actualizarea secvențelor pentru a gestiona mai bine dependențele software. Aceasta se extinde pe furnizori, astfel încât să puteți instala software-ul de asistență necesar pentru fiecare actualizare, indiferent de unde provine acel software.

BatchPatch este un pas din sistemul WSUS simplu, deoarece oferă un sistem complet de gestionare a patch-urilor pentru toate software-urile de service. Cu toate acestea, nu este anunțat ca instrument de gestionare a corecțiilor pentru toate aplicațiile software, adică aplicațiile și software și servicii pentru sisteme de operare. Funcțiile instrumentului includ descărcarea, transferul și instalarea actualizărilor, diagnosticarea clienților cu probleme și raportarea la activități.

Puteți obține un versiune de încercare gratuită din BatchPatch. Acesta nu are o limită de timp, dar este limitat să acopere doar patru puncte finale.

8. Manager de patch-uri SolarWinds (PROBA GRATUITĂ)

Solarwinds Patch Manager

Această listă include o gamă largă de instrumente care funcționează cu WSUS, de la utilități de raportare rapidă până la sisteme complete de gestionare a patch-urilor. Instrumentul de management al patch-urilor de top, care folosește WSUS, este SolarWinds Patch Manager.

Patch Manager include facilitățile acoperite de SolarWinds Instrumentul de diagnostic pentru agentul WSUS, enumerat mai sus. Cu toate acestea, se extinde pe această utilitate pentru a oferi funcții complete de gestionare a patch-urilor. Aceasta integrează monitorizarea SCCM să interacționeze cu agenții care circulă Mac OS, Linux, Unix, iOS și dispozitive Android precum și întreaga gamă de sisteme de operare Windows. Deci, acest instrument de gestionare a patch-ului, deși rulează pe Windows Server, extinde capabilitățile de corecție la întreaga rețea și este mai mult decât o simplă consolă de management WSUS sau chiar o înlocuitoare a consolei SCCM.

Procesele de corecție completate cu verificarea de diagnosticare sunt aplicate automat nu trebuie să executați o anchetă separată pentru a descoperi dacă oricare dintre punctele finale din rețea nu sunt sincronizate. Instrumentul raportează motivele eșecului actualizării patch-urilor. Puteți selecta o acțiune pentru a lua dintr-o listă derulantă de opțiuni care apare împotriva fiecărei înregistrări de actualizare eșuate.

Datorită includerii SCCM, SolarWinds Patch Manager nu se limitează doar la actualizarea software-ului și serviciilor sistemului. Puteți include actualizări la toate software-urile care rulează pe dispozitivele dvs., inclusiv aplicațiile. Tipurile de software pe care le poate gestiona Patch Manager se extind la sistemele de gestionare a mediului virtual. Setările de management se extind la controlul GPO, inclusiv factori precum o politică de grup locală.

Tabloul de bord al Patch Manager afișează dispozitivele și software-ul instalat pe fiecare. Acest lucru vă oferă o imagine de ansamblu, și o listă redusă arată actualizări eșuate pe dispozitive sau dispozitive care au rămas în urmă în versiunile lor software. Vulnerabilitățile software pot fi identificate și în rapoarte pentru distribuirea către alți actori din organizație.

SolarWinds include un serviciu de asistență, care este aproape unic pe piața de gestionare a rețelei. Aceasta pre-testează patch-urile disponibile de la toți marii producători de software, astfel încât să le puteți instala pe toate automat, fără teamă de malware sau bug-uri software. Patch Manager include un planificator, astfel încât să puteți instala patch-uri și actualizări în afara programului de lucru. Serviciul de preselecție al SolarWinds este o parte esențială a obținerii instrumentului pentru a face toată munca pentru tine în timp ce dormiți.

Toate aceste caracteristici vin la un preț. Prețul managerului SolarWinds Patch începe de la 3.690 USD. Acest preț de bază obține utilizarea permanentă a software-ului pentru a acoperi până la 250 de noduri de rețea. Cea mai mare rețea pe care Patch Manager o poate gestiona include 60.000 de noduri, ceea ce ar costa 147.495 de dolari. Puteți obține o probă gratuită de 30 de zile pentru a încerca SolarWinds Patch Manager.

SolarWinds Patch Manager Descărcați TRIAL GRATUIT de 30 de zile la SolarWinds.com

Alegerea unui instrument WSUS

Definiția „Instrument WSUS”Este foarte larg, astfel că această revizuire a acoperit întregul spectru. Dacă doriți doar să obțineți o abordare cu raportarea erorilor la descărcările eșuate, atunci Instrumentul gratuit de diagnosticare SolarWinds v-ar servi bine.

Surprinzător de puține instrumente de pe piață se concentrează doar pe îmbunătățirea WSUS. Ești mult mai probabil obțineți suport WSUS cu sisteme de gestionare a patch-urilor cum ar fi BatchPatch sau SolarWinds Patch Manager. Poate merita să vă uitați la sistemele de gestionare a dispozitivelor de rețea și la managerii de utilizatori finali. Multe dintre acestea se integrează bine cu gestionarea patch-urilor pentru a îmbunătăți securitatea rețelei tale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector