8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

Fără un filtru anti-spam, un singur clic greșit poate pune dispozitivul și rețeaua în pericol. E-mailurile sunt unul dintre cele mai frecvente puncte de intrare pentru software-ul rău intenționat în mediile de întreprindere. Menținerea spamului și a e-mailurilor rău intenționate nu a devenit o necesitate. În acest articol, vom analiza cel mai bun software anti-spam de pe piață.

Aici este lista noastră cu cele mai bune programe anti-spam:

  1. SolarWinds MSP Mail Assure (TRIAL GRATUIT) Un serviciu de bord care blochează spam-ul, virușii și malware.
  2. SpamTitan Un filtru de e-mail de e-mail bazat pe web care acoperă Microsoft Office 365.
  3. MailWasher Un blocant de spam pentru Windows Live Mail, Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, GMail, Hotmail, Yahoo, Client EM.
  4. ZEROSPAM Spamul bazat pe cloud, ransomware și blocant de phishing.
  5. Comodo Dome Antispam Un serviciu de blocare a spamului prin e-mail.
  6. MX Guarddog Un filtru de spam care blochează și atacuri DDOS, atacuri de phishing, malware și viruși.
  7. SPAMfighter Un filtru de spam pentru Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail, Windows Mail și Thunderbird.
  8. ORF Fusion Un filtru de spam cu un sistem de testare cu 23 straturi.

Cel mai bun software anti-spam

1. SolarWinds MSP Mail Assure (TRIAL GRATUIT)

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

SolarWinds MSP Mail Assure este un motor inteligent de protecție și filtrare prin poștă care este obișnuit blocați spamul, viruși, și malware-ului de la încălcarea e-mailului. Programului este furnizat informații de peste 1,8 milioane de domenii pentru a oferi utilizatorului informații mai bune cu privire la amenințările actuale. Când utilizați software-ul, utilizatorul poate vizualizați mesajele problematice în carantină și lista neagră expeditorii suspecte de la contactarea lor.

SolarWinds Mail Assure este o soluție bazată pe cloud, ușor de configurat și de implementat. Pentru a începe monitorizarea, trebuie doar să adăugați un domeniu nou. După ce ați instalat, beneficiați de Criptare trafic SSL / TLS.

Instrumentul este ideal pentru utilizatorii de întreprinderi, deoarece oferă integrare pentru Office 365. Dacă serviciul de e-mail Office 365 scade, utilizatorul poate trimite e-mailuri de la SolarWinds Mail Assure's tablou de bord web in schimb. În caz de întrerupere, tabloul de bord vă permite să vă mențineți serviciul în funcțiune.

În general, dacă căutați o soluție anti-spam care vă protejează e-mailul împotriva atacatorilor, atunci SolarWinds Mail Assure este o alegere bună. Pentru a vedea prețul pentru SolarWinds Mail Assure va trebui să contactați direct echipa de vânzări. Este deasemenea o 30 de zile de încercare gratuită.

SolarWinds MSP Mail AssureStart Încercare GRATUITĂ pentru 30 de zile

2. SpamTitan

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

SpamTitan este un soluție anti-spam bazată pe web pentru Microsoft Office 365 conturi. Instrumentul este conceput pentru a descoperi atacuri de phishing, atacuri de vârf de suliță, și atacuri de zile zero. Pentru a recunoaște ultimele amenințări SpamTitan folosește un amestec de învățare automată și analiză bayesiană pentru a identifica noi atacuri. Protecția împotriva amenințărilor din ziua zero este excelentă pentru minimizarea expunerii la amenințările emergente.

Adresa IP cu listare albă și pe lista neagră controlează dacă e-mailul îți ajunge în curier poștal sau este blocat din comunicarea viitoare. Pentru o securitate mai largă, puteți aplica diferite grade de Niveluri de încredere în spam la utilizatori, grupuri de utilizatori, și domenii. Prin segmentarea mediului de e-mail în acest mod, puteți gestiona punctele de intrare potențial mult mai eficient.

Dacă utilizați Office 365 apoi SpamTitan ar putea fi o potrivire pentru organizația dvs. Pretul SpamTitan depinde de numărul de căsuțe de e-mail pe care doriți să le protejați și de numărul de utilizatori. Prețurile încep de la 37,50 USD (29,81 GBP) pentru un utilizator și o cutie de e-mail facturată lunar.

3. Mașină de spălat poștă

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

MailWasher este un program care este folosit pentru a bloca spam-ul înainte de a ajunge în inbox. Instrumentul este compatibil cu toți furnizorii de e-mail de pe dispozitivele desktop și mobile. Furnizori de e-mail acceptate de MailWasher include perspectivă, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, Client EM, și altele. Gama diversă de conturi de e-mail acceptate de MailWasher face software-ul versatil în mediile de întreprindere.

Pentru a opri virusul să intre în inbox, programul vă permite să previzualizați și ștergeți e-mailurile înainte de a fi descărcate la computer. Blocând e-mailuri de acest fel, puteți vizualiza informații în cadrul e-mailului fără a-l deschide și lăsând computerul cu riscul de a transmite un virus.

Filtrarea este un alt mod în care MailWasher monitorizează e-mailurile primite pentru semne suspecte. filtrul poate localiza conținut spam și cuvinte jignitoare astfel încât expeditorul să poată fi listat automat din corespondența viitoare. Pentru a opri alertele false puteți adăuga colegi și clienți pe lista de prieteni.

Există două versiuni de MailWasher disponibil pentru descărcare: Spălătorie poștală Gratuită și Mailwasher Pro. Spălătorie poștală Gratuită este disponibil gratuit și acceptă o adresă de e-mail. MailWasher Pro pornește de la 39,95 USD (31,74 £) și acceptă mai multe adrese de e-mail cu suport șapte zile pe săptămână.

4. ZEROSPAM

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

ZEROSPAM este un soluție anti-spam bazată pe cloud care protejează împotriva spam, ransomware, și phishing de e-mail. Dacă cineva vă trimite un e-mail cu un link necorespunzător sau un atașament rău intenționat, ZEROSPAM o va bloca. Pentru o protecție suplimentară, programul folosește criptarea TLS pentru a vă proteja interacțiunile împotriva furtului. În cazul în care clientul-server scade, instrumentul va folosi coada automată de e-mail pentru a vă ajuta să reveniți la operațiunile normale ASAP.

rata scăzută fals-pozitivă de ZEROSPAM este unul dintre motivele principale ale utilizării produsului. Se ajunge la un echilibru între screeningul mesajelor dăunătoare fără blocarea comunicărilor utilizatorilor legitimi. Din punct de vedere al întreprinderii, aceasta este o platformă anti-spam care nu stă în calea operațiilor de zi cu zi.

Soluția este, de asemenea, rezistentă la coborâre. ZEROSPAM este alimentat de o rețea de over 20 de noduri de filtrare găzduit peste tot trei date canadiene pentru a vă asigura că serviciul rămâne online. Aceasta înseamnă că, chiar dacă ceva se stinge, serviciul dvs. rămâne disponibil atunci când aveți nevoie.

5. Comodo Dome Antispam

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

Comodo Dome Antispam este un instrument de prevenire a spamului proiectat pentru utilizatorii de întreprinderi. Comodo Dome Antispam scanează și filtrează e-mailurile pentru a vă păstra inbox-ul în siguranță de atacatorii cibernetici. Când descărcați fișierele din căsuța de e-mail, Comodo Dome Antispam folosește platforma sa de verdict pentru fișierele Valkyrie pentru a analiza fișierele pe măsură ce sunt descărcate. Puteți deschide și interacționa cu un fișier fără niciun risc de infecție chiar și din ultimele atacuri malware.

Filtrarea prin e-mail controlează tipul de mesaje pe care le vedeți când deschideți contul de e-mail. E-mailurile cu viruși sunt blocate, astfel încât să nu fiți scoși din punct de vedere offline pentru a vă asigura că aveți transparență completă în ceea ce privește e-mailurile trimise la adresa de e-mail. Prin consola de management puteți vizualiza e-mailuri arhivate și în carantină.

Există trei instalații de Comodo Dome Antispam disponibil: Serverul comun, Găzduit Cloud, și La fata locului. Pentru a vizualiza prețul, trebuie să contactați direct compania. Dacă sunteți în căutarea unei soluții anti-spam cu opțiuni de implementare flexibile, Comodo Dome Antispam este foarte recomandat.

6. MX Guarddog

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

MX Guarddog este un blocant de spam care utilizează criptarea TLS pentru a vă proteja căsuța de e-mail. Atacuri de phishing, malware-ului,Atacuri DDOS, și viruși sunt doar câteva dintre lucrurile care MX Guarddog se apără împotriva. Odată ce o comunicare este blocată, puteți vedea un raport de carantină care va afișa mesajul care a fost blocat.

E-mailul legitim este trimis direct către serverul dvs. de e-mail. MX Guarddog sincronizează automat adresele de e-mail din Windows AD, LDAP, și cPanel sisteme pentru comoditate. În cazul în care serverul tău se va opri, poșta ta va fi stocată și îți va fi livrată automat data viitoare când vei fi online.

MX Guarddog este o alternativă excelentă la costuri reduse pentru oprirea spamului în piesele sale. Instrumentul funcționează ca un pachet SaaS și pornește de la un preț de 0,25 USD (0,20 USD) pe adresă de e-mail pe lună. Nu se percepe nicio taxă pentru aliasuri de utilizator sau domeniu.

7. SPAMfighter

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

SPAMfighter este un filtru de spam compatibil cu perspectivă, Outlook Express, Thunderbird, Windows Mail, și Windows Live Mail. lui SPAMfighterfiltrarea operelor în mai multe limbi și poate bloca spam-ul în engleză, spaniolă, germană, franceză, italiană, poloneză, daneză și multe altele. Odată ce un e-mail suspect a fost semnalizat, software-ul va adăuga expeditorul pe lista neagră și va bloca e-mailurile viitoare să ajungă în curierul de intrare.

Interfața de utilizator este ușor de navigat și puteți vizualizați statistici în direct despre mesajele blocate. În plus, aveți și voi Raportarea abuzurilor de spam la apăsarea unui buton dacă trebuie să adunați informații. Posibilitatea de a organiza toate aceste informații vă ajută să vă asigurați că știți despre tot ceea ce încercați să vă contactați.

Există două versiuni de SPAMfighter a descărca: Standard SPAMfighter și SPAMfighter Pro. SPAMfighter Standard este disponibil gratuit cu reclame și funcții restrânse, cum ar fi o limită la înregistrările pe lista neagră / lista albă. SPAMfighter Pro pornește de la 29,99 USD (23,86 GBP) cu înregistrări nelimitate / listă albă nelimitată, filtrare de limbă și multe altele.

8. Fuziune ORF

8 Cele mai bune instrumente și software anti-spam

ORF Fusion este o bucată de software de filtrare spam proiectat special pentru cazuri de utilizare a afacerilor. Unealta elimină falsele pozitive și se asigură că e-mail-ul legitim își face drumul către căsuța de e-mail. Unul dintre punctele de vânzare unice ale ORF Fusion este că are 23 teste stratificate pentru a verifica starea mailului. Aceste teste sunt un amestec de teste de listă neagră și de listă albă care opresc mailurile rău intenționate, fără a afecta poștă autentică.

Puteți crea propriile dvs. albiste pentru a vă asigura că expeditorii dvs. de încredere nu sunt supuși filtrării de spam. Utilizatorul are, de asemenea, control asupra a ceea ce se întâmplă cu acele e-mailuri care sunt prinse de filtrul de spam. De exemplu, îi puteți sări pentru a respinge transmisia, a păstra poșta sau a o redirecționa către o altă cutie poștală.

Per total, ORF Fusion este rata scăzută fals-pozitivă este ideală pentru întreprinderile care caută securitate care nu le împiedică capacitatea de comunicare. ORF Fusion se integrează cu Microsoft Exchange si Serviciul SMTP IIS. Prețul produsului începe de la 55 USD (43,75 £) pe an pentru 10 utilizatori.

Cel mai bun software anti-spam

Există atât de multă varietate între furnizorii de software anti-spam încât poate fi dificil de ales. Dacă nu sunteți sigur, nu puteți greși cu un instrument de genul SolarWinds Mail Assure sau SpamTitan. Ambele instrumente sunt ușor de utilizat cu lista albă și lista neagră pentru a controla ce e-mail ajunge în curierul de intrare.

Imagine de AndyPandy de la Pixabay

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 66 =

Adblock
detector