Cele mai bune instrumente și software pentru desktop la distanță gratuite

Cele mai bune instrumente și software pentru desktop la distanță gratuite


Sistemele desktop de la distanță sunt deosebit de utile pentru echipe de sprijin corporativ și tehnicienii de la biroul de ajutor care permit membrilor publicului să-și procure achizițiile de software pentru a funcționa.

Aceste programe sunt utile și pentru utilizarea de zi cu zi de către persoane fizice. Dacă puteți contacta computerul acasă și îl puteți accesa printr-o tabletă, nu trebuie să riscați să pierdeți toate fișierele salvate prin furt, pierdere sau daune accidentale. Ține-ți cel mai bun computer închis acasă și obține acces la toate lucrurile importante, fără a fi necesar să copiezi totul sau să cumperi licențe suplimentare ale software-ului tău preferat, folosind un program desktop de la distanță.

Oferim o mulțime de detalii cu privire la fiecare dintre instrumentele de mai jos, dar în cazul în care aveți un timp scurt, aici este lista noastră de instrumente cele mai bune instrumente gratuite pentru desktop la distanță:

 1. SolarWinds Dameware (PROBLE GRATUIT) Două opțiuni pentru afaceri cu o probă gratuită de 14 zile.
 2. Asistență Zoho (TRIAL GRATUIT) Pachetul de asistență bazat pe cloud care include acces la distanță și utilități desktop la distanță.
 3. SolarWinds MSP Take Control (TRIAL GRATUIT) Un sistem compact de control de la distanță care include chat, VoIP și cozi pentru a deservi mai mulți utilizatori.
 4. Atera (TRIAL GRATUIT) O suită de monitorizare și gestionare la distanță pentru MSP-uri care include Splashtop.
 5. TeamViewer Un sistem de desktop la distanță plătit pe scară largă, care este liber de utilizat pentru persoane fizice.
 6. Desktop la distanță Chrome Un sistem desktop simplu și ușor de accesat, care trece printr-un browser Google Chrome.
 7. RemotePC Un sistem desktop desktop plătit care are o versiune gratuită pentru uz personal.
 8. Desktop la distanță Microsoft Utilitate gratuită oferită de Microsoft care permite accesul de la distanță la dispozitivele care rulează Windows.
 9. RealVNC VNC Connect Serviciu bazat pe cloud, care este gratuit pentru uz casnic și permite accesul la mașini Linux, precum și la PC-uri și Mac-uri.
 10. TightVNC Software de control de la distanță care este gratuit atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.
 11. TigerVNC Un proiect open-source care oferă utilități desktop gratuite la distanță, atât pentru uz privat, cât și pentru afaceri.
 12. Remmina Complet de la indivizi și companii - acesta este un proiect open-source.
 13. Splashtop Gratuit pentru uz privat și plătit pentru companii. Utilizatorii plătitori pot accesa o probă gratuită de șapte zile.
 14. NoMachine Gratuit pentru toată lumea, dar cu versiuni îmbunătățite pentru afaceri.
 15. Utilități la distanță pentru Windows Un sistem de desktop la distanță plătit care are o versiune gratuită.

Dacă aveți nevoie doar de un sistem de birou la distanță pentru petrecerea timpului liber, probabil că nu doriți să plătiți mulți bani pentru lux. Ei bine, vă putem ajuta, deoarece avem o listă de zece programe desktop la distanță, care sunt libere de utilizat.

Companiile mici și startup-urile cu bani puțini de rezervă vor beneficia, de asemenea, de informațiile cuprinse în acest articol, deoarece multe dintre acestea programe gratuite pentru desktop la distanță listăm aici sunt liberi de utilizat și pentru companii. Întreprinderile mari cu bugete mari s-ar simți probabil mai confortabil în cazul aplicațiilor cu plată mainstream care vin cu suport software complet. Cu toate acestea, chiar și în această categorie, am găsit câteva exemple pe care le puteți obține gratuit la un proces.

Utilizarea de software de la distanță

Un instrument de desktop la distanță are două componente. Unul este a consolă, care este fereastra de pe propriul computer prin care controlați programul și obțineți o vizualizare pe computerul de la distanță. Celălalt element al sistemului este un agent programul, care trebuie să fie rezident pe computerul de la distanță.

De obicei, agentul este un proces de fundal și nu este observat de către utilizatorul computerului de la distanță. Cerința de a instala un program pe computerul vizionat înseamnă că proprietarul dispozitivului trebuie să dea permisiune pentru a instala agentul de la distanță instalat și pentru al rula.

Acolo sunt programe care permit unui hacker să vizualizeze conținutul computerului de la distanță și să îl controleze fără permisiunea proprietarului. Aceste sisteme se numesc „troieni cu acces la distanță.„Nu acoperim acele programe de hackeri, care sunt prescurtate la„ RAT ”, în această recenzie.

Unele sisteme desktop la distanță funcționează de la norul. În aceste configurații, programul consolei este accesat online. Cu toate acestea, un program de agent trebuie să fie instalat încă pe computerul la distanță la care este accesat sau controlat.

Software de desktop la distanță pentru companii

Multe dintre sistemele de desktop gratuite de pe piață sunt versiunile de acasă ale software-ului de acces profesionist. În cele mai multe cazuri, producătorii de instrumente desktop la distanță se așteaptă ca utilizatorii de afaceri să plătească pentru software.

Dacă sunteți în căutarea de software gratuit pentru compania dvs., atunci opțiunile dvs. sunt limitate. Dintre sistemele din lista noastră, numai următoarele vă oferă acces gratuit:

 • Desktop la distanță Chrome
 • RemotePC (limitat)
 • Desktop la distanță Microsoft
 • TightVNC
 • TigerVNC
 • Remmina
 • NoMachine

Încă cinci dintre serviciile de pe lista noastră oferă încercări gratuite utilizatorilor de afaceri:

 • SolarWinds Dameware (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
 • RemotePC (extins)
 • RealVNC VNC Connect
 • Splashtop
 • SolarWinds MSP preia controlul (ÎNCERCARE GRATUITĂ)
 • Atera (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Acordați o atenție deosebită descrierilor acestor produse în recenziile de mai jos.

Cele mai bune software și instrumente desktop la distanță gratuite

Această listă de software desktop la distanță este un amestec de utilități pentru companii și utilizatori personali și pentru o gamă largă de sisteme de operare. Există un atribut comun tuturor - ei sunt liberi de utilizat.

1. SolarWinds Dameware (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

SolarWinds Dameware

Dameware este un sistem de asistență profesională, deci probabil că nu ar interesa utilizatorii casnici. Cu toate acestea, este fără îndoială cel mai competent sistem de birou de la distanță pentru echipele de asistență de pe piață, motiv pentru care primește slotul numărul unu în această recenzie.

Dameware este o platformă de asistență la distanță care este încărcată prin abonament. Cu toate acestea, SolarWinds oferă un proces de 14 zile gratuit din fiecare dintre produsele sale Dameware, astfel încât să puteți utilizați acest serviciu gratuit, dacă numai două săptămâni.

Puteți accesa Dameware ca un serviciu online, care se percepe prin abonament sau ca software local, pe care îl cumpărați cu o singură plată. Versiunea online se numește Dameware de la distanță oriunde iar sistemul local este numit Suport de la distanță Dameware.

Dameware Remote Support se instalează ferestre și Windows Server; Dameware Remote Pretutindeni nu depinde de sistemul de operare, deoarece consola este accesat printr-un browser.

Ambele sisteme pot accesa dispozitivele care rulează ferestre, Mac OS, și Linux și ambele sunt disponibile prin intermediul aplicațiilor mobile. Cu Dameware Remote Everywhere, plătiți un abonament pe tehnician, dar serviciul permite fiecărui operator să acceseze până la 500 de dispozitive la distanță. Software-ul local al asistenței de la distanță Dameware nu are nicio limită de dispozitiv la distanță. Cu toate acestea, licența acestui software este similară cu versiunea online, deoarece are un preț pentru tehnician.

Acest software se adresează în mod special departamentelor de suport IT și furnizorilor de servicii administrate. Încearcă un proces de 14 zile gratuit de Dameware Remote Oriunde.

DamewareStart Încercare GRATUITĂ de 14 zile

2. Asistență Zoho (TRIAL GRATUIT)

Cele mai bune instrumente și software pentru desktop la distanță gratuite

Zoho produce o gamă largă de software de afaceri și compania deține și ea ManageEngine, care este un furnizor important de software de gestionare a infrastructurii IT. Zoho Assist este un pachet bazat pe cloud de servicii de acces la distanță pentru care este ideal Ghișeu de ajutor și tehnicieni MSP. Desktopul de la distanță din utilitar este marcabil, astfel încât să puteți pune logo-ul companiei dvs. pe toate ecranele.

Conexiunea de la distanță se poate face numai cu acordul clientului. Toate comunicările sunt protejate de Criptare AES de 256 biți.

Pachetul Zoho Assist include un sistem de chat live și o utilitate de transfer de fișiere integrată. Tehnicianul poate deschide mai multe sesiuni pe același computer de la distanță, permițând acțiuni vizibile pentru utilizator într-o fereastră și acțiuni ale sistemului de operare în alta. De asemenea, este posibil ca tehnicianul să afișeze clientului propriul ecran în interesul de a oferi un tur de sistem sau instrucțiuni de utilizare fără a fi necesar să acorde acel contabil potențial cumpărător..

În afară de utilitatea de la distanță, Zoho Assist include acces complet la distanță caracteristici care includ automatizarea pentru cercetarea în vrac și actualizări între puncte. Zoho oferă un proces gratuit din pachetul Asistență.

Zoho AssistStart Trial GRATUIT

3. SolarWinds MSP Take Control (TRIAL GRATUIT)

Cele mai bune instrumente și software pentru desktop la distanță gratuite

SolarWinds MSP preia controlul este potrivit pentru utilizarea de către sprijin tehnicieni care lucrează pentru un MSP, sau pentru departamentul IT al unei companii. Acesta este un serviciu deosebit de interesant pentru tehnicieni independenți, independenți, deoarece include toate instrumentele necesare pentru a comunica cu un utilizator care are nevoie de ajutor. Chiar include un sistem de cozi de servicii.

Serviciul este livrat din cloud și este perceput prin abonament cu o rată pe tehnician pe lună. Asta inseamna ca întregul sistem este pus la dispoziția tehnicienilor independenți precum și echipe care lucrează pentru MSP-uri și organizații mari.

Software-ul de acces la distanță arată în mod opțional acțiunile tehnicianului pe ecranul utilizatorului. De asemenea, este posibil să accesați sistemul de operare fără a trece prin desktopul dispozitivului de la distanță.

Sistemul Take Control este disponibil pe două niveluri, fiind apelat la nivelul superior Take Control Plus. Nivelul superior este deosebit de util pentru tehnicienii supravegheați, deoarece include funcții de monitorizare a sesiunii și raportare a performanței tehnicianului. Take Control Plus include și un sondaj pentru utilizatori pentru a evalua competența fiecărui tehnician.

Serviciul poate fi plătit lunar sau an. Planul anual de plată este mai ieftin. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că trebuie să plătiți pentru perioada de serviciu în avans. SolarWinds o oferă pentru un proces de 14 zile gratuit.

SolarWinds MSP Take ControlStart Încercare GRATUITĂ de 14 zile

4. Atera (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Cele mai bune instrumente și software pentru desktop la distanță gratuite

Atera este un pachet de suport pentru furnizori de servicii gestionați (MSPs). Serviciul include toate utilitățile de care tehnicienii unui MSP au nevoie pentru a gestiona o rețea la distanță și, de asemenea, are un modul care ajută administratorii MSP să conducă afacerea..

Secțiunea de asistență tehnică din Atera se numește „monitorizare și gestionare la distanță”(RMM) sistemul. Include software de acces la distanță și, de asemenea, scripturi de administrare automată la distanță pentru menținerea sistemului clientului. O altă utilitate din pachet este a Sistemul Help Desk, care include un portal pentru accesul comunității de utilizatori și un tablou de bord pentru utilizare de către tehnicieni atunci când lucrează la un bilet.

Tabloul de bord Help Desk oferă acces la un sistem desktop de la distanță, care este de fapt Splashtop, despre care ai citit mai sus. Interfața include un sistem de chat, astfel încât tehnicianul poate ghida și sfătui utilizatorul în timp ce explorează punctul final de la distanță și produce o soluție pentru problema ridicată pe biletul de asistență.

Atera este un serviciu bazat pe cloud și este accesat prin orice browser web standard. Serviciul poate fi accesat și printr-o aplicație specială, care este disponibilă gratuit pentru dispozitivele mobile. Platforma este taxată pentru pornit un abonament lunar sau anual pe tehnician. Puteți obține un 30 de zile de încercare gratuită și testați sistemul Atera înainte de a vă înscrie la un abonament.

AteraStart Trial GRATUIT de 30 de zile

5. TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer este lider de industrie. Acest sistem de desktop la distanță a fost instalat de peste două miliarde de ori, ceea ce își arată popularitatea. Am plasat acest sistem de desktop la distanță în partea de sus a listei noastre, deoarece este un produs comercial foarte cuprinzător care permite utilizare gratuită de către persoane fizice. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un program desktop la distanță pentru utilizare în afaceri, va trebui să plătiți.

După cum sugerează și numele, TeamViewer este vizat colaborarea în echipă și are o serie de caracteristici de comunicare de grup care fac acest lucru mai mult decât un instrument desktop la distanță. Acestea includ utilitățile de conferință video și difuzarea de demonstrații.

Sistemul de conectare se bazează pe autentificarea cu doi factori pentru a îmbunătăți securitatea și toate transmisiile sunt protejate Criptare AES de 256 biți.

Software-ul controlerului poate fi accesat de pe dispozitive mobile Android. Veți putea accesa dispozitivele la distanță care rulează ferestre, Mac OS, Linux, Android, și iOS. Sistemul include, de asemenea, o funcție sigură de transfer de fișiere și funcții de execuție a scriptului în consolă.

6. Desktop de la distanță Chrome

Desktop la distanță Chrome

Puteți utiliza un Google Chrome browser ca vizualizator de la distanță. O versiune de asistență la distanță poate fi utilizată de companii și absolut liber de utilizat.

Aveți nevoie de un cont Google pentru a utiliza sistemul, dar dacă aveți un Gmail adresa, atunci aceasta a fost deja îngrijită. Dispozitivul accesat are nevoie de un program instalat pe acesta. Acesta este programul agentului. Odată ce funcționează, puteți permite accesul oricui, oferindu-le un PIN. Vizualizatorul este bazat pe browser și accesează orice dispozitiv de pe internet.

Sistemul va funcționa pe orice sistem de operare care poate deschide Google Chrome și există și aplicații pentru Android și iOS dispozitive. Comunicările pe internet sunt protejate de HTTPS, care este același sistem de securitate care protejează informațiile cărților de credit atunci când cumpărați lucruri de pe web.

7. RemotePC

RemotePC

RemotePC este un produs plătit, dar are o ediție gratuită. Versiunea gratuită vă permite să accesați un singur dispozitiv și vă oferă doar un cont de utilizator. Cu toate acestea, dacă ai nevoie doar de un program desktop la distanță pentru uz casnic, atunci ar trebui să fie suficient. Nu există nimic în descrierea acestui serviciu care să vă împiedice să utilizați ediția gratuită pentru afaceri. Deci, mai ales dacă sunteți un proprietar de întreprinderi mici, este posibil să puteți scăpa doar folosind acest serviciu fără să plătiți.

Cele trei planuri plătite permit accesul la mai multe calculatoare. Cel mai mic dintre aceste planuri oferă unui cont acces la 10 computere, iar cel mai înalt plan permite unui număr nelimitat de conturi să aibă acces la până la 100 de calculatoare. Există o ofertă de încercare gratuită de 30 de zile pentru cele două planuri superioare.

Consola este browser-ul bazat pe iar computerul de la distanță trebuie să aibă un agent instalat și rulat pe el. Puteți accesa consola de pe orice sistem de operare care are un browser și agentul poate fi instalat pe ferestre, Mac OS, Android, și iOS dispozitive.

8. Desktop la distanță Microsoft

Desktop la distanță Microsoft

Microsoft produce un sistem de desktop la distanță care este liber de utilizat și acordă acces la calculatoarele care rulează Windows Professional, Windows Enterprise, sau Windows Server sisteme de operare. Puteți accesa un computer de la distanță de pe un dispozitiv mobil atât timp cât acel dispozitiv este în funcțiune Windows Mobile. Este de asemenea posibil să folosiți un Xbox One fie dispozitivul de la distanță, fie accesorul.

Puteți accesa până la zece dispozitive cu un singur cont Microsoft prin acest program. Nu contează unde sunt în lume aceste dispozitive, deoarece sistemul desktop de la distanță comunică prin internet. Un mare avantaj al acestui sistem este integrarea ușoară a acestuia în sistemul de operare al computerului. Nu există nicio restricție a profilului de utilizator la utilizarea acestui software, astfel încât întreprinderile să-l poată utiliza gratuit.

9. RealVNC VNC Connect

RealVNC

„VNC” este un termen din industrie care înseamnă „calcul rețea virtuală“. Prescurtarea este folosită în numele destul de puține sisteme desktop la distanță, inclusiv RealVNC. Compania oferă o gamă largă de software de comunicare și instrumentul său de la distanță, pe care îl numește „software de partajare ecran," se numește VNC Connect. VNC Connect există două componente: VNC Viewer, care este software-ul pentru consolă și Server VNC, care este agentul care trebuie să ruleze pe computerul de la distanță.

Nu trebuie doar să te uiți la ecranul unui computer de la distanță cu acest pachet, poți, de asemenea, să iei controlul și să folosești dispozitivul ca și cum ai fi așezat la el. Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți să lăsați acasă software-ul scump pe cel mai bun computer, în timp ce accesați totul de pe o tabletă sau laptop în mișcare..

Aceasta este, de asemenea, o opțiune bună pentru tehnicieni de asistență software cine poate obține acces la distanță la un computer care prezintă erori, să investigheze comportamentul acestuia și să remedieze problemele software, chiar reinstalând programul și rulând scripturi.

VNC Connect este gratuit numai pentru uz casnic; întreprinderile trebuie să plătească pentru asta. Versiunea plătită este disponibilă în două ediții, numită Profesionist și Afacere. Puteți obține o probă gratuită de 30 de zile pentru oricare dintre aceste planuri.

10. TightVNC

TightVNC

TightVNC este complet liber de utilizat pentru toată lumea - chiar și pentru afaceri. Dezvoltatorii desktopului la distanță oferă toate un SDK, care permite altor dezvoltatori de software să integreze utilitatea desktop-ului la distanță în propriile sisteme.

Un dezavantaj al TightVNC este că este disponibil numai pentru a facilita accesul la computere care rulează ferestre. Consola de sistem TightVNC poate fi instalată doar pe Windows. Un program de companie, numit Clipoci, poate fi instalat pe Android și iOS dispozitive care să le permită să acționeze ca spectatori de pe desktop-uri la distanță. Din nou, aplicația Ripple este liberă de utilizare.

Deși nu există o versiune pentru Mac-uri sau computere Linux, aceasta este un proiect open-source, deci dacă aveți abilități de programare, vi se permite să descărcați codul programului și să îl adaptați pentru sistemul dvs. de operare.

11. TigerVNC

TigerVNC

TigerVNC este un sistem open-source, așa că dacă există ceva despre asta care nu-ți place, ești liber să descarci codul și să-l schimbi singur. Deoarece codul acestui sistem este accesibil, este disponibil pentru gratuit pentru oricine, inclusiv întreprinderile.

Acest software este o furculiță a TightVNC cod. Evoluția lui TightVNC până la a patra versiune sa oprit și unii dintre pasionații care au contribuit la dezvoltarea sa au pornit și au format propriul produs, pe care au considerat că ar putea avansa mai repede..

Atât elementele de agent cât și cele de consolă ale TigerVNC pot fi instalate pe ferestre, Mac OS, Fedora, Arc, RHEL, Distrosuri OpenSUSE și SUSE LE ale Linux și FreeBSD Unix. Securitatea conexiunii este asigurată de către Securitatea stratului de transport (TLS) sistem, care stă la baza sistemului securizat HTTPS care protejează paginile web din browsere.

12. Remmina

Remmina

Remmina este un proiect open-source. Persoanele fizice și întreprinderile au voie utilizați gratuit acest sistem de birou de la distanță. Există servicii din această listă care sunt disponibile numai pentru Windows. Remmina egalează puțin scorul, deoarece este disponibil doar pentru Unix, Linux, Zmeura Pi, și Mac OS. Deși nu puteți rula consola pe Windows, serviciul poate contacta și controla calculatoarele cu orice sistem de operare, inclusiv Windows.

Opțiunile de comunicare ale Remmina implementează o serie de protocoale, astfel încât să puteți alege între VNC, RDP, XDMCP sau sistemul securizat SSH pentru a ajunge la computerul de la distanță. Consola are o interfață cu file, astfel încât să puteți deschide conexiuni la multe computere la distanță simultan. Deoarece este un sistem open-source, puteți de asemenea să descărcați codul și să-l adaptați la propriile cerințe.

13. Splashtop

Splashtop

Splashtop este un sistem de desktop la distanță plătit care persoanele fizice pot utiliza gratuit. Serviciul necesită instalarea a două programe. Aplicația personală Splashtop ar trebui să fie instalat pe computerul pe care doriți să-l utilizați ca consolă. Splashtop Streamer este instalat pe computerul de la distanță la care doriți să accesați.

Aplicația personală Splashtop va rula ferestre, Windows Mobile, Mac OS, Android, iOS, și Amazon Fire. Deși majoritatea acestor produse sunt libere de utilizat, există o taxă pentru versiunea iOS, care rulează pe iPad și iPhone. Splashtop Streamer este disponibil pentru ferestre, Mac OS, și Linux. Deci, chiar dacă puteți accesa un computer la distanță cu acest sistem, dacă computerul dvs. are Linux, vă puteți conecta la computerul Linux de pe telefon, laptop, computer sau Mac.

Întreprinderile trebuie să plătească pentru Splashtop. Este taxat pe o bază de abonament, pe tehnician pe lună. Puteți obține o probă gratuită de șapte zile a planului de acces la afaceri.

14. NoMachine

NoMachine

NoMachine este un sistem desktop impresionant și flexibil, care va funcționa ferestre, Mac OS, Linux, Zmeura Pi, Android, și iOS. NoMachine este „gratuit pentru toată lumea.”Cu toate acestea, există o ediție plătită Enterprise pentru companii. Dacă nu aveți nevoie de suplimente în ediția Enterprise, nu este nimic care să vă împiedice să utilizați versiunea gratuită pentru afacerea dvs..

15. Utilități la distanță pentru Windows

Utilități la distanță pentru Windows

Utilitățile la distanță pentru Windows sună ca o îmbunătățire Microsoft. Cu toate acestea, acest instrument de birou de la distanță este produsul unei companii independente, care se mai numește Utilități la distanță.

Instrumentul are două elemente: telespectator, care este programul consolei și Gazdă, care este programul agent care rulează pe computerul de la distanță la care doriți să accesați. Acest software este gratuit - până la un punct.

Puteți descărca gazda de câte ori doriți și nu trebuie să plătiți niciodată. Vizualizatorul este gratuit și dacă îl utilizați pentru a contacta până la 10 dispozitive. După aceea, trebuie să plătiți. Această alocație gratuită este disponibilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Vizualizatorul este disponibil pentru ferestre, iOS, și Android iar gazda este poate fi instalată pe calculatoarele care rulează ferestre.

Acest articol descrie cele mai bune aplicații software gratuite cu acces la distanță disponibile. Consultați cele care vă vor permite să contactați computerul dvs. din orice loc cu acces la internet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 88 =