Ghid de latență în rețea și 10 cele mai bune instrumente de testare a latenței rețelei

cele mai bune instrumente de testare a latenței de rețea

Atunci când rulați o rețea pentru o companie, viteza de livrare este vitală. Nu numai că trebuie să vă asigurați că aveți timpi de răspuns buni, dar trebuie să vă asigurați că viteza rețelei este adecvată pe fiecare cale pe care o vor lua comunicațiile utilizatorilor. Aceasta este multă muncă și testarea manuală a fiecărei căi va dura tot timpul. Trebuie să obțineți un instrument de testare pentru a vă asigura că latența nu afectează performanțele rețelei.

Puteți căuta instrumente de testare a latenței care fac parte din utilități mai largi sau puteți doar să vă restrângeți căutarea la instrumente simple care oferă un serviciu Ping augmentat.

Acoperim instrumentele pe care le-am selectat în câteva detalii mai jos, dar în cazul în care aveți un timp scurt, aici este lista noastră cele mai bune zece instrumente de testare a latenței de rețea:

  1. Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds (TRIAL GRATUIT) - Un sistem complet de monitorizare a rețelei care rulează pe Windows Server.
  2. SolarWinds Ping Sweep cu setul de instrumente al Inginerului (TRIAL GRATUIT) - O utilitate utilă de testare ping care face parte dintr-un pachet de peste 60 de instrumente de monitorizare a rețelei.
  3. Senzori de latență pentru rețea Paessler cu PRTG (GRATUIT) - Un monitor de rețea care poate raporta timpul de întoarcere, secvența de sosire a pachetelor, pierderea de pachete și bruiajul.
  4. Pinger Network - O facilitate Ping sweep și Traceroute pentru Windows care prezintă graficele performanței rețelei.
  5. Instrumentul de ping gratuit ManageEngine - Un utilitar Ping gratuit pentru Windows și Linux.
  6. PingPlotter - O utilitate Ping recursivă cu o ieșire grafică.
  7. NirSoft NetworkLatencyView - Un instrument gratuit pentru Windows care utilizează Ping pentru a testa performanța rețelei.
  8. Scanner IP furios - Un instrument gratuit de extragere Ping pentru Windows, Linux și Mac Os.
  9. Deget mic - Un instrument gratuit pentru Windows care realizează o operațiune Ping.
  10. Instrumente NetScan - Acesta este un instrument de performanță bazat pe Ping pentru Windows.

Care este latența de rețea?

Latenția este viteza traficului în rețeaua ta. Ca atare, nu puteți vorbi cu adevărat în termeni de latență „bună” sau „proastă”. Timpurile de transfer acceptabile variază în funcție de aplicația utilizată. Redarea video și apelurile VoIP interactive au nevoie de viteze mai rapide decât livrarea prin e-mail. Deci, trebuie să calculați ce viteze aveți nevoie pentru traficul dvs. de rețea în ceea ce privește serviciile pe care le oferiți utilizatorilor dvs..

Ghid de latență în rețea și 10 cele mai bune instrumente de testare a latenței rețelei

Măsurarea latenței

Latenția este întotdeauna exprimată în milisecunde (Domnișoară). Cu toate acestea, există două valori care exprimă latența. Oricare ai alege să folosești pentru testele din rețeaua ta, încearcă să păstrezi toate înregistrările în aceeași categorie de teste.

Cea mai frecventă măsură de latență se numește „timpul călătoriei dus-întors”(RTT). După cum sugerează și numele, acesta este timpul necesar pentru ca un pachet să treacă de la un punct al rețelei la altul. Măsurarea alternativă se numește „timpul până la primul octet”(TTFB). Aceasta înregistrează diferența de timp între momentul în care prima parte a unui pachet a lăsat un punct în rețea și ora la care a ajuns la destinație. RTT este utilizat mai frecvent decât TTFB, deoarece poate fi rulat dintr-o locație și nu necesită instalarea unui software special de colectare a datelor pe destinația de la distanță.

Folosind Ping

Fiecare computer conectat la rețea are un instrument gratuit de testare a latenței încorporat în sistemul de operare, care se numește Ping. Această facilitate funcționează la protocolul Internet Layer, Protocol de mesaje de control pe Internet (ICMP). Fiecare administrator de rețea folosește Ping și este un instrument util pentru o verificare rapidă. Nu trebuie să instalați niciun software pe computerul de la distanță și primiți un raport înapoi la computerul de la care lansați comanda.

O execuție tipică Ping va trimite 32 de octeți de date la o anumită destinație și va înregistra timpul în care a revenit un răspuns. Latența este exprimată sub forma timpul călătoriei dus-întors care include atât timpul de transfer pentru pachetul de test, cât și pachetul de răspuns. Acest timp este afișat în milisecunde.

Nu trebuie să cunoașteți adresa IP de destinație dacă testați RTT pe un site web, deoarece Ping va accepta numele domeniului ca adresă în loc de adresa IP reală. În mod implicit, Ping va trimite patru pachete de test, dar o opțiune din comandă vă permite să specificați un număr diferit de teste.

Rezultatele comenzii Ping arată RTT pentru fiecare test, apoi rezumă rezultatele. Veți vedea numărul de pachete trimise, numărul de răspunsuri primite și numărul de pachete care au fost pierdute. Veți vedea, de asemenea, numărul de pachete pierdute exprimat ca procent din toate testele efectuate. O a doua linie sumară vă prezintă timp minim, maxim și mediu dus-întors pentru lotul de testare.

Probleme cu Ping

Ping-ul este excelent pentru o investigație rapidă, atunci când o cale specifică pare să funcționeze lent. in orice caz, instrumentul nu vă va ajuta să remediați problemele de latență și nu vă permite să verificați mai multe căi cu o singură comandă. Din fericire, sunt disponibile mai multe instrumente bazate pe Ping mai sofisticate. De obicei, acestea vă permit să testează mai multe căi din aceeași consolă. De asemenea, puteți rula adesea un test Ping continuu cu unele instrumente. Aceste instrumente Ping constante oferă o afișare live a rezultatelor testului de latență.

Soluții de latență

Latenția este o problemă complicată care poate fi gestionată prin metode de modelare a traficului, cum ar fi algoritmii de coadă. Puteți acorda prioritate unor traficuri cu o gamă largă de metodologii „calitate a serviciului” (QoS). Acestea vă permit să obțineți trafic de aplicații sensibil la timp prin toate dispozitivele de rețea înaintea tuturor celorlalte traficuri. Acest lucru este excelent dacă oferiți o livrare video în direct a aplicațiilor de telefonie IP în rețea.

Oferire a traficului printr-o circulație clară prin comutatoare și routere din rețeaua dvs. poate determina menținerea altor tipuri de trafic. Cu toate acestea, câteva minute de întârziere în transferul unui e-mail este un preț demn de plătit dacă vă economisește că trebuie să înlocuiți cablul de rețea pentru a oferi suficientă lățime de bandă pentru ca tot traficul dvs. să poată parcurge viteza maximă..

Cele mai bune instrumente de testare a latenței

Există câteva instrumente excelente de testare a latenței. Mulți vă vor permite să testați și alte condiții de rețea. De exemplu, bruiaj este o măsură a variației ratei de sosire a pachetelor dintr-un flux. Un ritm neregulat în sosirea pachetelor poate provoca la fel de multe probleme de serviciu cu streaming video și telefonie IP ca livrare lentă.

O altă măsură utilă este lățime de bandă disponibilă pe fiecare porțiune a rețelei dvs. - ar trebui să urmăriți capacitatea potențială, utilizarea mediană și utilizarea maximă a acestor legături. Aceste informații vă vor permite planificarea cerințelor de capacitate când managerii dvs. de afaceri solicită ca noul software să fie difuzat prin rețea sau pentru a adăuga noi puncte finale pentru creșterea nivelului de personal.

1. Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Monitorul de performanță al rețelei SolarWinds

SolarWinds produce o gamă excelentă de instrumente de monitorizare a infrastructurii, iar modulul principal este Monitorizarea performanței rețelei. Toate sistemele de gestionare a sistemului SolarWind sunt scrise pe o platformă comună, astfel încât să poată interacționa cu toții pentru a crea un sistem de management total.

Acest instrument de monitorizare poate controla toate dispozitivele de rețea. Cea mai mare parte a sistemului de monitorizare este informat de către SNMP sistem de mesagerie. Aceasta permite dispozitivelor să notifice controlorul central cu privire la orice probleme de performanță.

Monitorizarea performanței rețelei include facilități de testare a latenței în Calitatea experienței tablou de bord. Aceasta arată timpii de răspuns la rețea și latența rețelei.

Avantajul cumpărării în un sistem complet de monitorizare mai degrabă decât o simplă utilitate de testare a latenței este că descoperirea segmentelor lente este doar prima sarcină - atunci trebuie să remediați problema. Datele colectate de monitorizarea performanței rețelei vă vor ajuta să aflați exact ceea ce provoacă traficul lent. Puteți vedea ce dispozitive de rețea întâmpină erori și care sunt supraîncărcate.

De asemenea, veți putea obține informații despre care Ping nu vă poate spune de ce utilizatorii dvs. se confruntă cu perioade de răspuns slabe. Imaginează-ți dacă primești reclamații de performanță lentă la Help Desk, dar testul Ping nu arată nicio problemă. Furnizarea lentă a software-ului nu este întotdeauna vina rețelei. Cu un monitor de performanță complet, veți putea identifica blocaje pe căi, congestionare în porturi și CPU supraîncărcate pe servere.

Dacă optați pentru pachetul de analiză a lățimii de bandă SolarWinds Network, vă puteți îmbunătăți capacitățile de monitorizare a traficului. În acest pachet, obțineți SolarWinds NetFlow Traffic Analyzer, precum și Network Performance Manager. Acest instrument mărește informațiile despre activitățile rețelei prin examinarea volumelor de trafic între dispozitivele de rețea.

Toate aceste produse SolarWinds se instalează Windows Server. Puteți obține o încercare gratuită de 30 de zile a Monitorului de performanță a rețelei, a analizorului de trafic NetFlow și a pachetului de analiză a lățimii de bandă a rețelei.

Pentru o unealtă gratuită de testare a rețelei, încercați pachetul de instrumente pentru fluxul SolarWinds. Acest set de instrumente folosește NetFlow v5, care a fost inventat de Cisco Systems. NetFlow captează anteturile de pachete pe măsură ce trec prin router, iar sistemul este, de asemenea, capabil să compileze rezumate agregate ale datelor despre trafic direct în router. Odata ce ai capturat antetul pachetelor de trecere, le puteți rula prin rețea pentru a obține o redare a evenimentelor reale și a vedea cum a influențat latența performanței echipamentului. O altă caracteristică a pachetului de instrumente va genera un trafic suplimentar pentru a putea testa performanța și latența rețelei adăugând servicii sau puncte finale.

SolarWinds Monitor Performance Performance Network Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

2. SolarWinds Ping Sweep cu Setul de Instrumente al Inginerului (TRIAL GRATUIT)

SolarWinds Ping Sweep

O alternativa SolarWinds pachetul de instrumente de rețea este Setul de instrumente al inginerului. Acest pachet de mai mult de 60 de utilități include aproape fiecare instrument de care aveți nevoie pentru a monitoriza și gestiona rețeaua dvs. și SolarWinds Ping Sweep face parte din pachet.

Instrumentul Ping Sweep, împreună cu SolarWinds Traceroute, a fost primul instrument produs de companie. Așadar, acesta este instrumentul original de monitorizare a rețelei SolarWinds.

Instrumentul Ping Sweep este comercializat ca utilitar pentru Managementul adreselor IP pe rețele. Cu toate acestea, ieșirea instrumentului afișează timpul de călătorie dus-întors pentru fiecare adresă întâlnită în timpul măturatului, făcându-l un instrument ideal de testare a latenței.

Instrumentul are o interfață GUI. Introduceți o gamă de adrese IP pentru a începe o operațiune. Fiecare adresă care se află în intervalul dat este apoi listată în rezultat. Puteți alege să excludeți adresele despre care se consideră că nu sunt utilizate. De asemenea, puteți căuta o listă non-consecutivă de adrese, încărcându-le în instrumentul dintr-un fișier. Pe lângă faptul că vă oferă timpii de răspuns, acesta este un instrument excelent pentru redactarea dvs. Grup de adrese DHCP și returnarea adreselor abandonate pentru a le face disponibile din nou. Rezultatele de extindere pot fi exportate în fișiere XML, CSV sau în fișiere text.

Ping Sweep se instalează Windows Server. Puteți obține o probă gratuită de 14 zile pentru întregul set de instrumente al inginerului.

SolarWinds Ping Sweep cu instrumentul de inginer Descărcați probă GRATUITĂ de 14 zile

3. Senzori de latență a rețelei Paessler cu PRTG (ÎNCERCARE GRATUITĂ)

Captura de ecran a senzorului PRTG Network Monitor Ping Jitter

Paessler PRTG este un instrument complet de monitorizare a infrastructurii. Acoperă rețele, servere și aplicații. Sistemul PRTG este compus dintr-un număr mare de utilități, care se numesc „senzori.„Fiecare senzor monitorizează o componentă hardware, o stare a sistemului sau un serviciu.

Unul dintre senzorii disponibili în pachetul PRTG este un Ping Jitter senzor. Acest instrument este inclus în scopul de a crea verificări privind disponibilitatea dispozitivului de rețea, dar vă oferă și timpul de călătorie dus-întors al pachetelor către destinațiile respective.

Pachetul PRTG include câțiva alți senzori care vă vor oferi unele măsurători excelente de latență. Acestea sunt Cisco IP SLA senzori. Informațiile oferite de acest senzor sunt legate de factori care pot deteriora calitatea conexiunilor VoIP. Acești factori includ timpul călătoriei dus-întors, secvență de sosire a pachetelor, pierdere de pachete, și bruiaj. O altă opțiune de măsurare a latenței în PRTG este Senzor QoS. Acesta este de fapt doi senzori. Unul vă oferă timpul de călătorie dus-întors al pachetelor, iar celălalt este o latență unidirecțională, deci acesta este unul dintre puținele instrumente disponibile pentru a acorda timp metricii de primele octeții..

Fiecare client primește pachetul software PRTG complet. Modelul de stabilire a prețurilor pentru sistem depinde de numărul de senzori pe care îl pornește clientul. Dacă activați până la 100 de senzori, puteți folosiți sistemul gratuit. Paessler oferă o probă PRTG gratuită de 30 de zile cu senzori nelimitați.

Senzori de latență a rețelei Paessler cu PRTG Descărcați încercarea GRATUITĂ de 30 de zile

4. Pinger Network

Pinger Network

Network Pinger este un instrument gratuit asta merge mai departe ferestre. Această utilitate simplă are o interfață cu aspect excelent, preluată în principal de un panou de afișare pentru rezultatele obținute. Această ieșire este un Ping recursiv. Acesta va testa toate adresele IP de destinație care se încadrează în intervalul pe care îl introduceți ca parametru al căutării. Panourile laterale prezintă reprezentări grafice ale datelor colectate de mătura. Acestea includ un grafic grafic cu starea contactului și un grafic liniar care arată timpii de răspuns. De asemenea, trebuie să vedeți RTT (Ora de călătorie dus-întors) pentru fiecare încercare de contact.

Pe lângă funcția Ping, Network Pinger include un traceroute unitatea care vă va oferi timpii de răspuns ai fiecărui salt în legătură cu o adresă de destinație dată. Instrumentul are, de asemenea, un mapper port switch. Puteți contacta computerele la distanță prin intermediul instrumentului folosind utilitățile de la distanță integrate, SSH, Telnet și Rlogin.

5. ManageEngine Free Ping Tool

ManageEngine Ping și Traceroute

Această mare utilitate ManageEngine este de fapt o Instrument Ping și Traceroute. Pachetul gratuit include și un Căutare DNS caracteristică și o măsură de specialitate de timpi de răspuns pentru site-uri web.

Secțiunea Ping a acestui instrument prezintă fiecare dintre gazdele date și datele Ping pentru fiecare, inclusiv timpul dus-întors. Ecranul va reîncărca oferindu-vă actualizări live pe RTT-uri la lista dvs. de adrese IP.

O problemă cu instrumentul este că trebuie să introduceți fiecare adresă individual, mai degrabă decât să introduceți un interval de adrese. Cu toate acestea, după ce le-ați introdus pe ecran, acestea vor rămâne acolo chiar și atunci când va trebui să opriți monitorul pentru a comuta la alte utilități. Rezultatele Ping pot fi afișate și pe un grafic al liniilor temporale.

traceroute Utilitatea vă arată timpul dus-întors pe fiecare hop al unui traseu către o anumită destinație și afișează un bar alături. Acest lucru face ca RTT să fie ușor de înțeles, evidențiind hameiul care a durat cel mai mult timp.

Utilitarul de căutare DNS se va referi la serverul dvs. DNS din rețeaua locală sau la cel mai apropiat server bazat pe internet dacă nu există înregistrări locale pentru adresele URL introduse. Puteți introduce fie o adresă IP, fie o adresă URL ca termen de căutare pentru acest utilitar.

Răspuns Web fila vă oferă un grafic frumos al timpului de răspuns către serverul Web pentru o adresă web dată. Acest grafic va continua să se actualizeze și vă arată RTT-ul defalcat între stabilirea sesiunii TCP, timpul de redirecționare și timpul de răspuns al paginii web.

Acesta este un instrument minunat și puteți obține, de asemenea, rapoarte tipărite din acesta Format PDF, pe care îl puteți salva sau e-mail.

6.PingPlotter

PingPlotter

PingPlotter este disponibil în trei ediții: Gratuit, standard și profesional. Versiunea gratuită este de fapt un proces de 14 zile gratuit a ediției Profesionale. Toate versiunile instrumentului se implementează Ping și Traceroute, oferind rezultate ale ambelor teste în format grafic.

Consola pentru instrument are un panou de afișare cu file, la fel ca un browser Web. Pentru fiecare țintă, începeți o nouă filă, care arată o listă a salturilor între computer și destinație. Testele continuă să curgă în direct iar rezultatele acumulate pentru latența pe fiecare hop sunt prezentate în trei coloane de date. Acestea indică durata medie, minimă și curentă dus-întors pentru acel hop.

O coloană de vizualizare de la sfârșitul fiecărui rând descrie graficul minim, maxim, și RTT mediu pe o linie. Un grafic de linie verticală rulează de-a lungul tuturor înregistrărilor de pe afișaj, care reprezintă RTT-ul curent pentru toate salturile. Un panou inferior din ecranul principal arată atât latența, cât și bruiajul pentru conexiunea curentă în timp. O filă sumară vă arată rezultate latență pentru toate conexiunile deschise în prezent în sistemul de testare.

Acesta este un instrument excelent care se va instala pe ferestre, iOS, și Mac OS. Versiunea gratuită stochează doar istoricul timp de 10 minute, dar cele două versiuni plătite afișează date într-un interval de timp nelimitat. Versiunile plătite includ și un sistem de alertă și puteți alege să rulați Ping TCP sau UDP teste - numai ICMP Ping este disponibil cu ediția gratuită.

7. NirSoft NetworkLatencyView

NetworkLatencyView

Instrumentul NetworkLatencyView de la NirSoft este puțin diferit față de toate celelalte testatoare de latență din această listă. În loc să examineze legăturile către o anumită destinație, utilitatea ascultă toate noile conexiuni TCP și monitoare în timp ce acestea persistă. Rapoartele instrumentului se bazează pe Ping, deci veți obține același feedback de latență pe care îl vor oferi celelalte instrumente.

Aceasta este un instrument gratuit și se instalează pe ferestre. Fereastra de afișare poate afișa până la 10 valori RTT test Ping pentru fiecare conexiune detectată. De asemenea, arată media acelor zece teste. Aceasta face ca suprafața de afișare să fie foarte largă. Cu toate acestea, puteți redimensiona coloanele, întinde fereastra sau derula spre dreapta pentru a vedea toate datele. Rezultatele pot fi salvate la CSV, HTML, XML, filă delimitată, sau fisier text pentru analiză în alte aplicații.

8. Scanner IP furios

Scanner IP furios

Scaner IP furios este un utilitar Ping gratuit asta va continua ferestre, Linux, și Mac OS. Aspectul simplu al interfeței face din acesta un instrument util pentru administratorii de sistem ocupat. Puteți începe o operațiune Ping fie introducând adrese IP „de la” și „la”, fie introducând un nume de gazdă și o compensare a notării CIDR. De asemenea, este posibil să introduceți o listă non-consecutivă de adrese IP încărcându-le în interfață dintr-un fișier.

Instrumentul va face ping pe fiecare adresă din intervalul dat și va arăta fiecare în ieșire. Acest lucru poate duce la apariția pe ecran a multor adrese neutilizate. Puteți evita acest număr mare de înregistrări irelevante, setând în Preferințe secțiunea instrumentului care ar trebui să fie afișate doar adresele IP live. Această cerință poate fi perfecționată mai departe printr-o opțiune care limitează lista de ieșire pentru a arăta doar acele gazde care au porturi deschise.

Testele pot fi efectuate cu clasicul Mesaj ICMP, cu TCP, sau cu UDP. Deși utilitatea va face ping multe gazde într-o singură execuție, va rula doar la fiecare sondă Ping la cerere. Serviciul nu se repetă continuu. Dacă doriți să reîmprospătați raportul, va trebui să apăsați din nou butonul Start.

Ieșirea implicită arată numai RTT-ul mediu pentru fiecare adresă IP descoperită împreună cu numele de gazdă al destinației respective și numărul de porturi deschise pe dispozitivul respectiv. Puteți personaliza ecranul de ieșire selectând categorii de date suplimentare. Acestea includ un Pierdere de pachete camp.

Numărul de teste emise este determinat de una dintre setările din Preferințe ecran. Numărul implicit de sonde este de trei pentru fiecare adresă. Rezultatul unui test poate fi exportat în CSV, XML, text sau IP-Port format.

9. Pinkie

Deget mic

Pinkie este o suită de instrumente de monitorizare a rețelei care include o mătură Ping opțiune. Instrumentul este liber de utilizat și va continua ferestre.

Instrumentul include și o opțiune simplă Ping, care va sonda o singură adresă IP de destinație, care poate fi introdusă și ca adresă URL. Această caracteristică va continuați să emiteți pachete Ping la țintă, arătând RTT și, de asemenea, „timpul sa traiestiSetarea introdusă în fiecare pachet de sondă.

Ping Sweep opțiunea va testa o serie de adrese. Cu toate acestea, testul nu este continuu și trebuie să lansați din nou utilitatea apăsând pe Începeți Ping Sweep buton pentru a obține rezultatele reîmprospătate. O casetă de selectare în secțiunea de căutare a ecranului vă permite să excludeți adresele IP care nu sunt live. Rezultatele acestui ecran arată adresa IP, numele de gazdă și RTT-ul sondei respective. Ping Sweep ieșirea poate fi copiată în clipboard și apoi lipită într-un fișier text.

Alte utilități în Pinkie sunt un scaner de port, A traceroute implementare, a Căutare DNS funcție și a Referință DNS în vrac facilitate, care utilizează o listă de adrese dintr-un fișier. Este deasemenea o calculatorul de subrețea și a Server TFTP în pachet. Acesta este un pachet foarte util de instrumente care vă ajută să păstrați toate facilitățile pe care trebuie să le verificați în rețea într-o singură interfață.

10. Instrumente NetScan

Instrumente NetScan

NetScan Tools Basic Edition este un set gratuit de instrumente de testare în rețea asta merge mai departe ferestre. Instrumentul este gratuit, deoarece este acceptat de reclame. Dacă doriți să scăpați de acele reclame, puteți cumpăra NetScan Tools Pro. Aveți trei utilități bazate pe Ping în ambele ediții ale instrumentelor NetScan. Pachetul include și o facilitate Traceroute, astfel încât aveți patru modalități de a testa latența rețelei dvs..

Primul dintre voi Ping options este o interpretare grafică simplă a comenzii standard. Introduceți un nume de domeniu, un nume de gazdă sau o adresă IP și instrumentul va trimite cinci sonde Ping către destinația respectivă. Ieșirea va afișa RTT și timpul de trai al fiecărei sonde. Puteți modifica numărul de pachete trimise în fiecare execuție din Setări meniul.

A Ping grafic opțiunea arată un test Ping executat constant la o singură destinație. Din nou, acea țintă poate fi specificată prin nume de gazdă, nume de domeniu sau adresă IP. Testul se va repeta până când alegeți să îl opriți - chiar continuând când vă îndepărtați de acest ecran pentru a încerca o utilitate diferită. Linia graficului arată RTT-ul fiecărei încercări.

A Scaner Ping vă permite să testați o gamă de adrese IP. Rezultatul va afișa rezultatele unui test Ping la fiecare adresă din intervalul dat. Cu toate acestea, puteți selecta pentru a decupa adrese care nu răspund. Rezultatele includ adresa IP, numele de gazdă, timpul dus-întors și un raport de stare pentru fiecare adresă din interval. Un meniu contextual în acest ecran este disponibil când faceți clic pe butonul dreapta al mouse-ului. Acest lucru vă permite să imprimați ieșirea testului sau să o salvați într-un fișier.

traceroute instrumentul vă oferă o altă vedere asupra latenței rețelei. Aceasta arată fiecare salt între computer și o adresă de destinație dată. RTT-ul fiecărui salt este afișat alături de adresa IP și adresa fiecărui router intermediar. Această comandă va rula o dată. Trebuie să reeditați comanda dacă doriți să primiți o actualizare cu viteza fiecărui link din conexiune.

Alte instrumente din pachet sunt a Căutare DNS caracteristică și a Care este instrument de interogare.

Instrumente de latență

Deși există multe metode diferite pentru măsurarea latenței în rețeaua dvs. și pe internet, Ping este utilitarul cel mai des utilizat testează viteze de conectare. După cum puteți vedea din lista noastră de opțiuni pentru testarea latenței, toate companiile care produc instrumente de monitorizare a rețelei pentru teste de viteză asigură-vă că includeți un instrument Ping în aplicațiile lor.

În acest ghid, ați citit despre zece instrumente alternative care vă va oferi facilități de testare a latenței. Prima ta sarcină, atunci când reduceți această listă, este să examinați sistemele de operare pe care fiecare opțiune va rula și să vă concentrați numai pe cele care rulează pe sistemul pe care doriți să rulați instalațiile de monitorizare. Din fericire, toate instrumentele de pe lista noastră au fie versiune gratuită, A încercare gratuită, sau sunt complet libere de utilizat. Multe dintre instrumente sunt foarte ușoare și nu ocupă mult spațiu pe disc, așa că puteți descărca câteva dintre ele pentru a compara performanța lor.

Îți testezi frecvent latența rețelei? Ce instrument folosești? Te bazezi pe linia de comandă standard Ping? Ați încercat vreunul dintre instrumentele enumerate în ghidul nostru? Lasă un mesaj în Comentarii secțiunea de mai jos și împărtășește-ți experiența cu comunitatea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 71

Adblock
detector