A Bitdefender Total Security 2019 Antivirus áttekintése

A Bitdefender előfizetési alapú vírusölő eszközöket kínál a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt. A fogyasztók szemszögéből a vállalat lehetőségei három fő alkalmazást foglalnak magukban: Antivirus Plus, Internet Security és Total Security. Mindhárom alkalmazás ugyanazt az alapprogramot indítja el, mindegyik verzió különféle új funkciókat nyit meg. Ha a teljes csomagot keresi, akkor a Total Security 2019 lehetőséget választja.


A Total Security 2019 egy nagyszerű szolgáltatáscsomagot kínál, amelyek közül sok olyan biztonsági fenyegetések elkötelezettségére szolgál, amelyek sok felhasználónak valószínűleg nem létezik. A program szíve azonban a valós idejű vírusvédelem. A Bitdefendert a múltban a valósidejű védelmeért dicsérték, legutóbb az Antivirus Plus 2018 szoftverük áttekintésében. De vajon a Total Security 2019 verzió megegyezik-e vagy meghaladja-e ugyanazt a szabványt, mint a társaság más lehetőségei?

READER DEAL: Takarítson meg 50% -ot a Bitdefender teljes biztonságán

Minimális rendszerkövetelmények - fut az eszközén?

Még ha a számítógépe is néhány éves, akkor nagy a esély arra, hogy a Bitdefender Total Security 2019 megfeleljen a minimális követelményeknek.

A program futtatásához a következő rendszerleírásokra van szüksége:

 • Operációs rendszer: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • CPU: Kétmagos 1,6 GHz-es processzor
 • Memória (RAM): 1 GB
 • Szabad szabad merevlemez-terület: 1,5 GB szabad hely

Ha valamilyen okból továbbra is a Windows XP-t vagy az újabb rendszert használja, akkor a teljes biztonságot nem tudja futtatni a rendszerén. Ezen felül, ha csak alig felel meg a javasolt követelményeknek, akkor észreveheti a rendszer késéssel kapcsolatos problémákat, különösen az AV eszköz futtatásakor.

A legjobb teljesítmény érdekében a Bitdefender a következő rendszer-specifikációkat javasolja:

 • CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) processzor vagy azzal egyenértékű
 • Memória (RAM): 2 GB
 • Szabad szabad merevlemez-terület: 2 GB szabad hely

A legtöbb újabb rendszernek (az elmúlt 2–3 évben vásárolt rendszereknek) csak a javasolt rendszerkövetelmények teljesítésével kell számolni.

A Bitdefender Total Security 2019 regisztrációs folyamata

A regisztrációs folyamat az egyik korai módszer a szoftvervállalatok mérésére, különösen az antivírusok területén. Számos AV szoftvert gyártó cég különösen árnyékos üzleti gyakorlattal rendelkezik, amikor az AV eszközöket eladja. Meglehetősen sok olyan taktikát látottunk, amelyek bánatosan fogyasztóbarátak, például az addon szolgáltatásokba siettek és elrejtették azt a tényt, hogy a szolgáltatás előfizetésen alapszik. A tapasztalatok alapján szeretnénk átnézni, hogyan kezeli a vállalat a vásárlást és a feliratkozást, hogy jól érezzék magát általános megbízhatóságán..

Ahhoz, hogy egy szoftvergyártó cég itt teljesítse a szagapróbát, a lehető legnagyobb mértékben el kell kerülnie a következő üzleti gyakorlatokat:

 • Nagyszámú kiegészítő szolgáltatás megkísérelése eladni a pénztárnál
 • A felhasználókat arra kényszerítheti, hogy a kiegészítő kiegészítő szolgáltatások több oldalán kattinthassanak, mielőtt eljutnának a fizetési oldalra
 • A kiegészítő szolgáltatások automatikus kiválasztása a fizetés előtt
 • Az ügyfelek automatikus feliratkozása az előfizetés automatikus megújítására, vagy megnehezíti az automatikus megújítás kijelölésének megszüntetését vásárlás előtt

A Bitdefender nem végez szörnyű munkát ebben a szögben, de messze van a legjobbaktól, amit láttunk. Az első regisztrációs oldalon azt találja, hogy a Bitdefender automatikusan a lehető legolcsóbb szolgáltatási csomagba helyezi Önt a Total Security számára: egy év és legfeljebb 5 eszköz:

READER DEAL: Takarítson meg 50% -ot a Bitdefender teljes biztonságán

bitdefender termékcsalád

Valójában ez egy gyakorlat. Ahelyett, hogy először megpróbálná a felhasználókat a drágább lehetőségekre kényszeríteni, a vállalat az oldalon jeleníti meg a legolcsóbb opciót. Ha két vagy három évre szeretné növelni szolgáltatását, és több eszközt szeretne fedezni, akkor ezt meglehetősen egyszerűen megteheti. Csak nem eleinte ösztönzik a költségesebb opcióra.

A bevásárlókosár oldalon a Bitdefender tartalmaz néhány olyan gyakorlatot, amelyek általában kevésbé kedvezőek a fogyasztók számára. Az első és legnyilvánvalóbb a felsorolt ​​kiegészítő szolgáltatások száma:

bitdefender kiegészítők hozzáadása

A Bitdefender védelmében a társaság ezeknek egyikét sem automatikusan hozzáadja a bevásárlókosárához, ahogyan néhány más vállalat is látta ebben a szakaszban. Ennek ellenére ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége vagy szükségtelen, vagy azokat be kellett volna illeszteni a legfontosabb Total Security szoftverbe. Ez magában foglalja a prémium VPN szolgáltatást.

A másik probléma az előfizetés automatikus megújításával kapcsolatos. Amit itt szeretünk, az a, hogy a vállalat nem rejti el, hogy az automatikus megújítás a helyén van. A tetején található szoftvervásárlás alatt könnyen megnézheti azt a szöveget, amelyre illesztették:

bitdefender automatikus megújítása

A Bitdefender azonban az automatikus megújítással kezdődik tovább alapértelmezés szerint. És a link színkiválasztását úgy tervezték meg, hogy kevésbé nyilvánvalóvá váljon. Kattintson a szürke „automatikus megújítás” linkre, és kapcsolja ki az automatikus megújítást, ha alapértelmezés szerint nem akarja ezt a lehetőséget.

Ez a Bitdefender csak a szolgáltatás 2. évére kínál kedvezményes árat a szolgáltatás fordulása után ki az automatikus megújítás azt a tényt jelzi, hogy az automatikus megújítás általában olyan funkció, amely a társaságot, nem pedig a fogyasztókat részesíti előnyben.

kapcsolja be az automatikus megújítást

Mivel ezek a tényezők együtt működnek, nem tudjuk teljesen átjutni a Bitdefender ellen a regisztrációs folyamathoz. Gyors, nem tolja át a több kiegészítő szolgáltatási oldalt, és viszonylag világos, hogy mit kap a pénztárnál. Ennek ellenére az automatikus megújítás jobban látható lehet, és nem lehet előre kiválasztani. A társaság felteheti és valószínűleg be kellene vonnia ezeket a kiegészítő szolgáltatásokat a Total Security alapprogramjába, tekintve, hogy ez a legfontosabb lehetőség a fogyasztók számára.

Telepítés és beállítás

A szolgáltatásra való feliratkozás után a Bitdefender lehetővé teszi a program letöltését a Bitdefender központi fiókból. A teljes telepítési folyamat, a program letöltésétől a végső telepítésig, körülbelül 5 percig tart.

teljes biztonság

Innentől telepíti a letöltő programot, amely befejezi a teljes telepítési folyamatot. A kitöltést követően nem kell bejelentkeznie. A letöltött fájl tartalmazza a fiókja adatait, így automatikusan csatlakozik a fiókjához, és regisztrálja az eszközt a Bitdefender központi fiókbeállításaiban..

Lehetséges szoftverkonfliktusok

Noha a szokásos telepítési folyamat meglehetősen zökkenőmentes, előfordulhat, hogy bizonyos szoftverekkel kapcsolatos problémák lépnek fel, ha olyan szoftvert telepítenek, amely közvetlenül ütközik a Total Security programmal. Például már telepítettem a szülői felügyeleti szoftvert a gépemre. Amikor azonban megpróbáltam telepíteni a Bitdefender Total Security programot, kaptam egy „Alkalmazáskompatibilitási ellenőrzés” figyelmeztetést és egy üzenetet, amelyben azt mondják, hogy a telepítés befejezéséhez el kell törölnem a jelenlegi szülői monitort..

teljes biztonság

Ennek az üzenetnek az a valószínű oka, hogy a Bitdefender Total Security saját szülői felügyeleti szoftverrel rendelkezik. Bizonyos esetekben bizonyos szoftverek nem létezhetnek az operációs rendszer ugyanazon részein, és konfliktusok nélkül futhatnak. A szoftverkonfliktusok manapság nagyon ritkák, de előfordulhatnak, különösen az AV eszközök esetében. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy ez egy ilyen helyzet. A Total Security programhoz mellékelt egyéb szoftveres eszközök, például a VPN, konfliktusok nélkül egyszerűen létezhetnek más VPN alkalmazásokkal - egyszerűen nem futtathat egyszerre több VPN-t.

Attól függően, hogy milyen egyéb biztonsági programokat telepített, szoftver konfliktusokba ütközhet. Ha úgy találja, hogy különösen kapcsolatban áll a jelenleg telepített ütköző szoftverrel, akkor a Total Security 2019 megtartása döntés lehet. A tesztelés során azt tapasztaltam, hogy sikerrel tudok menni telepítse újra a szülői szoftver telepítését követően a Bitdefender Antivirus Plus 2018 telepítését követően, de a Total Security 2019 esetében nem erről volt szó. Mivel meglehetősen kötődtem a már meglévő szülői monitorhoz, a Total Security rendszeren tartása hosszú ideig egyszerűen nem volt lehetőség. fuss. Valószínűleg ez nem mindenki esetében fordul elő.

Felület

A használt szoftverekkel nehéz megkerülni a zajos felületet. Ha át kell buknia az utat, meg kell próbálnia és nem találja meg a szükségest, akkor a szörnyű felhasználói élmény általában a jobb megoldás eldobását eredményezi a szoftverben..

Szerencsére úgy tűnik, hogy a Bitdefender sok gondot és figyelmet fordított a Total Security felhasználói felületére. Az interfész könnyen navigálható, külön szakaszokkal, amelyek megkönnyítik a különféle szolgáltatások megtalálását:

teljes biztonság

Az interfész bal oldala segítségével válthat a különböző szolgáltatáskategóriák között (Védelem, Adatvédelem, Eszközök), míg az egyes funkciószakaszok a „Funkciók megtekintése” legfontosabb funkcióit helyezik el:

teljes biztonság

Az alapvető funkciókategóriákon kívül az Értesítések, a Beállítások és a Felhasználói útmutatók eléréséhez is hozzáférhet. A Bitdefender az eszköz alján néhány alapvető információt tartalmaz az eszköz telepítési állapotáról. Megállapíthatja, hogy hány eszközt fed le, és rákattinthat egy új eszköz hozzáadásához (amely gyorsan megjeleníti a Bitdefender Central fiókját egy böngészőben).

Van néhány remek gyorsbillentyű az eszközben is. Ha a jobb egérgombbal kattint a rendszertálcán lévő Bitdefender ikonra, akkor a teljes szkennelést elvégezheti például anélkül, hogy meg kellene nyitnia az alkalmazás főablakát. Az alkalmazás widgetet a tálcáról is válthatja.

A felhasználók számára az egyetlen probléma az, hogy könnyen megérti, hogy az összes szolgáltatás valójában mi történik. Az interfész Felhasználói útmutató szakaszának ugyanakkor elég gyorsan segítenie kell a zavarok feloldását.

Biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások

Ha a Total Security 2019 vásárlást kívánja elvégezni, akkor a szoftvercsomagban található Bitdefender-csomagok hatalmas száma jó szolgáltatást nyújt Önnek. Mivel a Total Security a vállalat elsőszámú biztonsági szolgáltatása a fogyasztók számára, szinte mindent tartalmaz, amelyre gondolhat (és valószínűleg még többet is).

Először is a Bitdefender Total Security 2019 az alábbi eszközök és szolgáltatások mindegyikével rendelkezik:

 • Valós idejű víruskereső
 • Antivírus szkennelő eszközök (gyors, teljes, egyedi és ütemezett szkennelés)
 • Autopilot üzemmód
 • Sebezhetőségi vizsgálat
 • Alkalmazásvédelem
 • Fájlvédelem
 • Webes védelem (fekete és fehérlistán)
 • Levél szűrő
 • Tűzfal
 • Fejlett fenyegetésvédelem
 • A Ransomware védelme
 • Mentő környezet
 • Wi-Fi biztonsági tanácsadó
 • Védett mappák
 • Hozzáférés az alkalmazáshoz
 • Biztonsági fizetés (biztonságos böngésző)
 • VPN
 • Iratmegsemmisítő
 • Jelszókezelő (Bitdefender Wallet)
 • Fájl tároló
 • Webkamera védelme
 • Szülői monitor
 • Rendszer-optimalizáló
 • Lopásgátló
 • Lemez tisztítás

Mivel igyekszünk átfogó áttekintést nyújtani, adtunk legalább néhány percet és helyet a lehető legtöbb funkciónak. Néhány funkciót, például a ransomware védelmet, nem teszteltünk, mivel nehéz ezeket egy általános áttekintésben tesztelni.

Valós idejű fenyegetésvédelem

A Total Security 2019 meglehetősen agresszív valós idejű víruskereső eszközt használ. Bár a Bitdefender több mint tucat különféle eszközt tartalmaz a Total Security segítségével, a valós idejű monitor talán a legmegfelelőbb pont ennek a szoftvernek. Ezenkívül ez ugyanaz a valós idejű monitor, amelyet a Bitdefender más fogyasztói víruskereső alkalmazásaiban használnak. Mint ilyen, az Antivirus Plus 2019 tesztelésénél kapott eredmények megegyeztek a Total Security 2019-rel.

Ezek az eredmények a következők:

1. teszt: EICAR tesztvírusok

Először teszteltem a Total Security valós idejű védelmét az EICAR tesztvírusok ellen. Ezeket a vírusokat úgy tervezték, hogy valódi vírusokat utánozzák anélkül, hogy valójában a gép valódi fertőzésének kockázatát veszélyeztetnék. A vírusnak négy verziója érhető el, és mindegyiket teszteljük: „.com” fájl, „.txt” fájl, „.zip” fájl és dupla ZIP fájl. A tesztvírusok felvételének egyszerűnek kell lennie minden hatékony AV eszköz számára.

Eredmények:

A Total Security 2019 rendkívül jól teljesített ezen a teszten. Más tesztelt AV eszközök nem tudták megfelelően azonosítani az EICAR tesztvírusokat. A Bitdefender eszköz azonban 100 százalékos pontossággal könnyen blokkolta őket.

teljes biztonság

teljes biztonság

teljes biztonság

Meglepő módon a Bitdefender valós idejű monitorja nemcsak a fájlokat karanténba helyezi, hanem teljes egészében blokkolja a letöltéseket. Ez egy olyan lépés, amely nem teljesen szokásos más AV eszközökkel, amelyek gyakran lehetővé teszik a letöltést, és először karanténba helyezik a fájlt az azonosítás után. A Total Security azonban meg tudja állapítani, hogy egy fájl potenciálisan rosszindulatú-e a webböngészőben, és megakadályozhatja a letöltést.

2. teszt: Élő vírusminták

Az EICAR tesztvírusok nem mindig az AV eszközök legjobb mérőszáma, azonban mivel csak tesztvírusok. Annak érdekében, hogy kicsit feljebb kerüljünk, szeretnénk tesztelni igazi vírusminták az AV eszköz főbb jellemzői ellen.

A Bitdefender sok valós védelmi tesztben - köztük az AV-Comparatives 2018 tesztje - jól megfigyelhető volt. A tesztükben a Bitdefender eszköze a 203 élő mintából kipróbált vírusok 100% -át találta meg. Csak kicsit teszteltünk, de tekintettel az eszköz több mint 100-as sikerére, biztonságos feltételezés volt, hogy öt vírus egyszerű feladat.

Eredmények:

A Total Security ebben a tesztben is teljesítette az elvárásaimat. Ez képes volt azonosítani az általam tesztelt élő vírusmintákat. A vírusok közül négyet azonnal karanténba helyezték, míg az ötödiknek elég gyorsan meg kellett vigyázniuk, miután elütötte a gépemet:

bitdefender teljes biztonság

A valós idejű monitor átfogó kockázatértékelést is ad a számítógépére szálló különböző vírusokról, lehetővé téve a döntést az egyes karanténba helyezett vírusokról:

bitdefender teljes biztonság

Abban az esetben, ha a Bitdefender nem biztos abban, hogy egy fájl fennáll-e, akkor lehetősége van karanténba helyezni vagy törölni azt. Akárhogy is, a program nem engedi tovább folytatni, amíg valamilyen módon nem hoz döntést egy gyanús fájlról.

A valós és a tesztvírusok ellen egyaránt a Bitdefender Total Security 2019 teljesítette laboratóriumilag tesztelt eredményeit.

Víruskeresés és eltávolítás

Figyelembe véve, milyen agresszív a Bitdefender valós idejű monitorja, kissé valószínűtlen, hogy egy vírus valóban eljut-e a rendszerére a telepített AV eszköz segítségével. Ennek ellenére a valós idejű monitor meghibásodása esetén hatékony víruseltávolításra van szüksége. A Total Security AV szkennelő eszköze az egyik legfontosabb jellemzője, és az AV-Comparatives által a múltban is odaítélt eszköz. A kérdésünk természetesen az, hogy hatékony-e egy valós teszt fogyasztói szempontból.

A leolvasó eszközt úgy tervezték, hogy a háttérben működjön, és a lehető legkisebb hatással legyen a rendszerére. Itt talál néhány olyan szkennelési beállítást is, amelyek ezen a ponton meglehetősen iparági szabványoknak vannak: Gyors szkennelés, Teljes szkennelés, Ütemezett szkennelés és Egyéni szkennelés.

Megvizsgáltuk, hogy a letapogató eszköz milyen hatással van a rendszerére az egyes letapogatások futtatásakor, és hogy hatékonyan képes-e felvenni mind a valódi, mind a tesztvírusokat.

1. teszt: A rendszer behatása

A rendszer ütéstesztjét tiszta rendszeren végeztem. Minden teszt a CPU használatát, a memóriafelhasználást, a szkennelési időt és a beolvasott elemek teljes számát vizsgálta. Vegye figyelembe, hogy a fertőzött rendszeren történő szkennelés eltérő eredményeket eredményezhet, és az alacsony fogyasztású rendszeren történő szkennelés valószínűleg eltérő eredményeket is eredményez.

Nincs beolvasás Gyors vizsgálat Teljes rendszer ellenőrzés
CPU-használat 0% ~ 0,2% ~ 3,0%
Memóriahasználat 16,7 MB 16,7 MB ~ 75 MB
Beolvasási idő N / A 6 másodperc 17:26 perc
Beolvasott tételek N / A 3427 1497974

A Total Security eredményei jónak bizonyultak ezen a tesztnél. Minden vizsgálat gyors volt, sőt a teljes rendszer-vizsgálat, amely körülbelül 17 percig tartott, viszonylag gyors.

2. teszt: Mintavírusok

A mintavírus-teszthez ugyanazokat az EICAR-tesztvírusokat használtam, mint a valós idejű monitorteszthez. Ahhoz, hogy ezeket megfelelően telepítsem a rendszerre, teljesen ki kellett kapcsolnom a Total Security szolgáltatást, tekintettel arra, hogy a valós idejű monitor mennyire agresszív módon blokkolja a gyanús vírusok letöltési kísérleteit. Mint már rájöttünk, a Bitdefender könnyen blokkolja az EICAR tesztvírusok elérését.

Ha kikapcsolja a szoftver fő védelmét, akkor a számítógépet „veszélyeztetettnek” veszi:

bitdefender teljes biztonság

Valójában az EICAR tesztvírusok hatékony letöltésének egyetlen módja az volt, hogy a teljes biztonságot teljesen kikapcsoltam a rendszeremről, mivel úgy tűnik, hogy vannak olyan védőintézkedések, amelyeket nem lehet kikapcsolni a beállítások menüből..

Eredmények:

A tesztvírusok telepítése után újratelepítettem a Total Security szolgáltatást és elvégeztem a gyors vizsgálatot. A gyors vizsgálat nem fedezte fel a tesztvírusokat, ami azt jelzi, hogy a vizsgálat nem ellenőrzi a letöltések mappát.

A teljes rendszervizsgálat azonban mind a négy EICAR tesztvírust megtalálta, karanténba helyezte és törölte.

teljes biztonság 2018

A Total Antivirus 2018 könnyen letette ezt a tesztet, miután egyszerre karanténba helyezte és törölte az EICAR tesztvírusokat.

2. teszt: Élő vírusminták

A tesztemhez új élő víruskészletet telepítettem a gépemre. Az EICAR tesztvírusokhoz hasonlóan el kellett távolítanom a Teljes Biztonságot, hogy a vírusokat letölthessem a gépemre. Miután a vírusokat betöltöttem a számítógépre, megpróbáltam újratelepíteni a Total Security alkalmazást és futtatni a víruskeresést.

Eredmények:

Sajnos a vírusok telepítése után nem sikerült sikeresen telepíteni a Total Security szolgáltatást a számítógépre. A telepítési folyamat teljesen megfagyott, ami egy gyakori probléma az AV eszköz telepítésekor egy fertőzött gépen. Számos vírus blokkolja a víruskereső szoftverek letöltését és telepítését, hogy megvédjék magukat az eltávolítástól. Úgy tűnt, hogy ez a helyzet.

Ennek eredménye az volt, hogy nem tudtam sikeresen meghatározni, hogy a Total Security mennyire képes eltávolítani a vírusokat egy fertőzött számítógépen. Ugyanakkor ez nem feltétlenül negatív megjegyzés a Teljes Biztonsággal kapcsolatban.

Mint fentebb látható, az eszköz hihetetlenül jól tartja a vírusokat el a gépéből. És a valós idejű letapogató eszköz hatékonysága miatt könnyű elhinni, hogy ha a víruskereső blokkolás nélkül is működne.

Ha olyan helyzetbe kerül, ahol rosszindulatú program miatt nem telepítheti az AV-eszközt, akkor jó ötlet a számítógép futtatása csökkentett módban. Innentől kezdve megpróbálhat egy víruskereső eltávolító eszközt egy külső meghajtóról futtatni. További információkért lásd a rosszindulatú programok eltávolításáról szóló útmutatónkat. A Bitdefender esetében a Total Antivirus eszközt egy flash meghajtóról nem futtathatja, hanem te tud hozzon létre egy mentő DVD-t vagy flash meghajtót.

web védelem

Azoknak, akik tisztességes időt töltenek az internet böngészésével, a Total Security Web Protection valószínűleg értékes eszköz lesz. A webbiztonság célja a webhelyek keresése potenciálisan rosszindulatú tevékenységek ellen, és figyelmeztetések küldésére az esetleges rosszindulatú programokat vagy adathalászati ​​kísérleteket okozó webhelyen való megjelenés esetén..

A Webes védelem alapértelmezés szerint be van kapcsolva, de a beállításokban kikapcsolhatja. A Web Protection figyelmeztető üzenetet fog megjeleníteni a böngészőben, ha potenciálisan rosszindulatú webhelyen fut:

bitdefender teljes biztonság

A figyelmeztető oldalon kiválaszthatja, hogy folytatja-e az engedélyezést vagy engedélyezte az engedélyezést az oldalon, ha úgy gondolja, hogy tévesen célozta meg. Ellenkező esetben elmozdulhat az oldalról olyan gyorsan, ahogy az ujjai elvisznek.

Sajnos a Web Protection szűrő nem tökéletes. Még mindig hozzáfértem olyan webhelyekhez, amelyekről ismert, hogy rosszindulatú linkeket tartalmaznak, és amelyeket a phishtank.com webhelyen tettek elérhetővé. Az ott felsorolt ​​helyek egy része figyelmeztetéseket adott, mások nem. Ez azt mutatta, hogy a webes védelem jó, ám nem szabad teljes mértékben támaszkodni arra, hogy megvédje Önt a webhelyek rossz szereplőitől.

Tűzfal

A teljes biztonságot nyújtó egyedi szolgáltatás, a Bitdefender egy kiegészítő tűzfal beállítást is tartalmaz a számítógépéhez. A tűzfal egy védőintézkedés, amely kiszűri a bejövő és kimenő forgalmat a gyanús tevékenységekkel szemben. Célja a rosszindulatú tevékenységek automatikus blokkolása.

teljes biztonság

Az operációs rendszer már tartalmazza a saját beépített tűzfalat. A beépített tűzfalak jók, de nem nagyok. Mint ilyen, a kiegészítő tűzfal opció nem rossz ötlet. A Bitdefender tűzfala kifejezetten a számítógépére telepített alkalmazásokat célozza meg, amelyek megpróbálják elérni az internetet. Olyan alkalmazásokat keres, amelyek rosszindulatúak lehetnek, vagy rosszindulatúak.

Feltételezve, hogy a valósidejű monitorja működik, van egy esély arra, hogy egy rossz program átesik. Előfordulhat azonban, hogy egy régebbi program frissítést küldhet, amely miatt rosszindulatúan kezd el működni. Ebben az esetben a kiegészítő tűzfal segít megakadályozni.

A Bitdefender Total Security tűzfala segítségével megvizsgálhatja az összes internetet elérő programot, és behurcolhatja az ezekre az alkalmazásokra vonatkozó szabályokat, ha valami halaknak tűnik..

Levél szűrő

A Teljes Biztonsági Az Antispam célja, hogy segítse a felhasználókat a spam eltávolításában az e-mailekben. Ha elsősorban webes e-mail szolgáltatást használ, például a Google-t, akkor valószínűleg nem lesz szüksége az Antiszam-szerszámra. Az Outlook használata esetén azonban a kéretlen levélszemét nagyszerű eszköz lehet.

Miután hozzáadott e-mail címeket vagy domainneveket a spamküldők listájához, elmentheti a listát egy spamszűrő modulba. Innen betöltheti a modult az Exchange rendszerben. Ez gyors és egyszerű módja az Exchange spamküldőinek kezelésére, különös tekintettel az Outlook felhasználóbarát felületére és beállításaira.

Webkamera védelem

Van-e szalagja a számítógép webkameráján? Ez az egyszerű trükk az egyik legnagyobb biztonsági szakember által ajánlott. Már a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg megteszi ezt az egyszerű biztonsági intézkedést. Miért? Mivel a webkamera hackelése valódi dolog, és sok ember nem veszi észre, hogy valódi biztonsági kockázatot jelent.

Néhány ajánlást adtunk a webkamera biztonságához, ám további intézkedésekre lehet szükség. Ez magában foglalhatja a Total Security webkamera-védelmi eszközét.

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy csak meghatározott programokat adjon hozzá a webkamera engedélylistájához. Ez jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy ismeretlen programok vagy rosszindulatú programok hozzáférjenek a webkamerahoz az Ön tudta vagy engedélye nélkül.

Például, ha csak azt akarja, hogy a Skype hozzáférjen webkamerájához, akkor ezt csak a Skype engedélyével teheti meg. Bármely más program, amely megkísérli betölteni a webkamerát, kudarcot vall.

Ebből a célból a Bitdefender átgondolt megközelítése jó eszköz a biztonsági repertoárban.

Biztonságos fájlok

A privát fájlok és mappák védelme nélkülözhetetlen, különös tekintettel a ransomware működésére. A Total Security egy biztonságos fájlok eszközt tartalmaz, amely lehetővé teszi egyes fájlok és mappák összegyűjtését, megvédve őket a ransomware támadásoktól.

Néhány fájlt alapértelmezés szerint védett ezzel a funkcióval, de további fájlokat és mappákat is hozzáadhat.

bitdefender teljes biztonság

A védelem után csak bizonyos alkalmazások férhetnek hozzá a kérdéses mappákhoz. Mit csinál ez az eszköz? nem a jelszóval védi a mappákat. Ehelyett korlátozza a más programok hozzáférési jogait, ez egy egyszerű, mégis hatékony módszer az ismeretlen programok hozzáférésének megakadályozására és a fájlok titkosítására..

File Shredder

Ha azt tervezi, hogy megszabadul a számítógéptől a jövőben, akár valakinek adva, akár eladva, akkor szüksége van egy iratmegsemmisítőre. A Total Security jön egy telepített fájlmegsemmisítővel, amely pontosan úgy működik, mint amilyennek hangzik: a fájlokat jórészt megsemmisíti.

bitdefender teljes biztonság

A fájlok egyszerű törlése és a rendszer kukájának ürítése valójában nem törli a fájlokat. A fájlok tömörített verziója továbbra is létezik, és helyreállítható. A iratmegsemmisítő teljes mértékben beolvassa az adatokat, így azokat soha nem lehet helyreállítani.

Bitdefender VPN

A Bitdefender Total Security 2019 egyik talán még csalódásabb tulajdonsága a VPN szolgáltatás. Ez az egyik lehetőség, amelyet néhány okból nem ajánlunk.

Először is, annak ellenére, hogy a Total Security az elsőszámú termék a Bitdefender által eladott fogyasztók számára, nem tartalmazza a teljes VPN-t. Ehelyett külön VPN-t kell vásárolnia külön előfizetési díj ellenében.

bitdefender teljes biztonság

Ezután a következő probléma merül fel, hogy mennyi lehet kijönni az ingyenes VPN-ből. A Bitdefender napi néhány megabájt adatátvitelt kínál, de ez nem elég ahhoz, hogy valóban hasznos legyen. Még egy vagy két sebesség-teszt futtatása is megnöveli az adatkorlátot az ingyenes VPN segítségével.

Ezen felül az ingyenes VPN-korlátozások, ahová csatlakozhat. A legtöbb fizetett VPN és még az ingyenes VPN szolgáltatások lehetővé teszik, hogy legalább maroknyi szerverhez csatlakozzon a különböző nemzetközi helyszíneken. A Bitdefender beépítette a VPN-kódot egy kiválasztott VPN-kiszolgálóba. Ha további lehetőségeket szeretne, meg kell vásárolnia a teljes szolgáltatást.

Végül felmerül a probléma azzal, hogy kihez köti a Bitdefender a VPN szolgáltatást.

A GYIK részben a Bitdefender kifejti, hogy harmadik fél szolgáltatását használja a VPN-terület megvásárlására, amely szolgáltatás a Hotspot Shield. A Hotspot Shield 2018. évi áttekintésében több okból is meglehetősen gyenge pontozást kapott a VPN szolgáltatás. Noha feloldja egyes streaming szolgáltatások, például a Netflix szolgáltatás blokkolását, és tartalmaz egy kill kapcsolót, nem védi hatékonyan a felhasználói magánéletet. Korlátozott számú kiszolgáló is elérhető a szolgáltatáson keresztül, amellett, hogy átirányíthatja a felhasználói kapcsolatokat harmadik fél hirdetőinek.

Ha VPN-szolgáltatásra van szüksége, az a Bitdefender által nyújtott szolgáltatás no-go lesz. Az AV eszköz máris rengeteg minőségi biztonsági funkcióval rendelkezik. Sajnos ez nem egy közülük.

Jelszókezelő (Bitdefender Wallet)

A hitükre a Bitdefender megpróbálta megoldani az egyik legbájosabb kérdést azok számára, akik sok időt töltenek online. Minél több webhelyre jelentkezik, annál több jelszót kell megjegyeznie. A Total Security magában foglalja a Bitdefender Wallet néven ismert jelszókezelőt, amely lehetővé teszi a jelszavak mentését, és azok elérését bármilyen eszközön, ahol a Bitdefender Wallet telepítve van..

Valóban szükség van erre a programra a legtöbb ember számára? Nem igazán. Ha Ön Apple felhasználó, akkor a Keychain már lefedi az eszközöket. És ha a legtöbb böngészőt használja, például a Firefoxot vagy a Chrome-ot, akkor már hozzáféréssel rendelkezik a beépített jelszókezelőkhöz.

bitdefender teljes biztonság

A Bitdefender Wallet-ban talál néhány értéket, amely a legtöbb beépített jelszókezelőnél nem létezik. A Bitdefender Wallet és annak mentett jelszavai különféle operációs rendszerekkel és böngészőkkel rendelkező eszközökön érhetők el, így Ön nem kötődik csupán a Chrome vagy csak az Apple termékek használatához. A Wallet egyedülálló funkcióval rendelkezik, amely lezárja a számítógépet, ha túl régóta távol volt tőle, jó mérőszám, ha nyilvános helyen tartózkodik.

Ezenkívül a Jelszókezelő fel tudja mérni a jelszavainak erősségét az Ön számára, és lehetővé teszi a jelszavak helyszíni megváltoztatását, ha gyenge jelölőket használ. És szerencsére letöltheti a mentett jelszavait más jelszókezelőktől, például a Chrome-tól vagy a Firefox-tól, így ez jó szerepet játszhat más jelszókezelő eszközökkel.

bitdefender teljes biztonság

A Wallet lehetővé teszi a programlicenc-kulcsok tárolását is, ami szokatlan és vonzó szolgáltatás azok számára, akik sok értékes alkalmazást vásárolnak.

Szülői tanácsadó

A szülői tanácsadót, amely a szoftver kezdeti konfliktusát okozta a kezdeti programtelepítéssel, arra tervezték, hogy segítse az eszközök figyelését, és könnyebbé tegye őket.

teljes biztonság

A Bitdefender a következőkre keresi a szülői tanácsadó által fedezettel rendelkező eszközöket:

 • A gyermeke által meglátogatott webhelyek
 • Webhely-hozzáférési minták („érdeklődési körök”)
 • Online idő
 • Viselkedés a közösségi médiában

Az eszköz használatához először hozzon létre egy gyermekprofilt a Bitdefender központi fiókbeállításai között:

teljes biztonság 2018

Innentől kiválaszthatja, hogy mely készüléket szeretné megfigyelni, és hogy melyik profilját figyelje meg. Ez a lehetőség értékes, mivel lehet, hogy egy számítógépen több felhasználói profil található.

teljes biztonság

Innentől hozzá kell adnia az eszközt, és le kell töltenie a szülői tanácsadót a kiválasztott eszközre, mivel a Szülői tanácsadó valójában külön program, és nem része a Total Security fő szoftvercsomagjának..

A telepítés és az aktiválás után (amely rendszer újraindítását teheti szükségessé) a Bitdefender Centralon keresztül láthatja gyermeke összes figyelt tevékenységét. Innentől be- és kikapcsolhatja a figyelést, betekintést nyerhet az egyes alkalmazásokra fordított időbe, korlátozhatja a hozzáférést az egyes weboldalakhoz, megfigyelheti gyermeke tartózkodási helyét (csak az Android készülékeknél), vagy beállíthat olyan használati időket, amelyek automatikusan blokkolják az eszköz használatát: bizonyos időpontokban.

teljes biztonság 2018

A szülői tanácsadó valóban hatékony eszköz a gyermekes gyermekek számára, és jól működik.

Ennek ellenére konfliktusok merülhetnek fel a meglévő szülői szoftverrel, tehát ezt figyelembe kell venni előtt a Total Security 2019 telepítése, mivel a program nem ad lehetőséget arra, hogy más szülői szoftvert egyidejűleg futtasson, még akkor is, ha nem tervezi használni a Bitdefender szülői felügyeleti eszközét.

Egyéb Total Security 2019 eszközök és szolgáltatások

Míg nem teszteltük a Total Security 2019 összes adatvédelmi és biztonsági eszközét, addig a tesztelt eszközök meglehetősen funkcionálisak voltak. A Bitdefender VPN-é kivételével, amelyet nem ajánlunk, a Total Security lenyűgöző funkciókkal szolgál az asztalra, amely nagymértékben lefedi az adatvédelmi és biztonsági igényeidet..

Hatékonyság mint biztonsági megoldás

A Total Security 2019 a Bitdefender legfontosabb vírusvédelmi eszköz a fogyasztók számára. Mivel a legolcsóbb és legjobban teljesített opció, lehet, hogy egy kicsit nagyobb a terhelése, mint amire az átlagos felhasználónak szüksége van. Biztonsági eszközként azonban nehéz elküldeni a Total Security 2019 ajánlását.

A nagy kérdés itt: miért válassza a Total Security 2019 olcsóbb opciót, mint például az Antivirus Plus 2018? Három fő oka van:

 • Több védett eszköz fiókonként
 • Hozzáférés a szülői tanácsadóhoz
 • Hozzáférés a hozzáadott Tűzfalhoz

A fogyasztók számára sajnálatos, hogy a Bitdefender nem tartalmazza a Parental Advisor és a Fire Wall szabványt más lehetőségeiben, de ez az, ami az. A 2019-es teljes biztonság több, mint a költségeket fedezi, ha az eszközök és számítógépek teljes háztartását fedezi. És ha valóban hozzáférésre van szüksége a mobiltelefonok és számítógépek minőségi szülői felügyeleti szoftvereihez, akkor a Szülői tanácsadói eszköz a legfontosabb, még akkor is, ha más eszközökkel ütközik a szoftverekkel.

Ezeket a szempontokat figyelmen kívül hagyva, a Total Security valós idejű monitor mögött rejlő hatalom önmagában is értékes eszköz az eszköz számára. Ha igen összes szüksége van rá, az Antivirus Plus 2018 valószínűleg jobb választás. De ha egy olyan teljes körű szoftvercsomag piacán tartózkodik, amely fedezi az összes elképzelhető biztonsági és adatvédelmi igényt, akkor a Total Security 2019 jól fog működni az Ön számára.

Általános benyomás

A Bitdefendert gyakran független tesztelő laboratóriumok dicsérték a biztonsági eszközökért. A Total Security tesztelése és a víruskereső és eltávolító eszközök hangsúlyozása után nyugodtan mondhatjuk, hogy a Total Security az egyik legjobb program, amely a piacon elérhető a fogyasztók számára. Ennek ára nagyon nehéz lehet, hogy néhány felhasználó megharapja.

Ha olyan piacon kereskedik, amely nagyobb számú eszközt véd, és feltétlenül többféle típusú védelemre van szüksége, akkor a Total Security 2019-nek fel kell tüntetnie a kiválasztott listán..

OLVASÓ OLDAL: 50% megtakarítás a Bitdefender Total Security oldalon

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 28

map