A legjobb ingyenes és fizetett víruskereső alkalmazások Androidra és Android-alapú eszközökre

Az Android készülékek ma már az oroszlánok és táblagépek oroszlánrészét teszik ki, a legtöbb fogyasztót manapság használják. Valójában 2017-től az Android operációs rendszer az összes mobil eszköz több mint 85% -át tette ki. A népszerûség azonban kockázatot jelent, és az Android készülékek sokkal inkább hajlamosak a vírusok megszerzésére, mint az Apple iOS társaik.

A legjobb ingyenes és fizetett víruskereső alkalmazások az Android számára

Ez nem azt jelenti, hogy az Android készülékek természetéből adódóan rosszabbak, mint az Apple iOS-készülékei, például az iPhone vagy az iPad. Ez azt jelenti, hogy a Windows számítógépekhez hasonlóan néhány további óvintézkedést kell tennie az Android-eszközök szilárd antivírusos alkalmazásával történő védelme érdekében. És ha már foglalkozik azzal, hogy Ön szerint vírus lehet Android-eszközén, akkor a lehető leghamarabb meg kell tisztítania telefonját vagy táblagépét a rosszindulatú programoktól, hogy elkerülje az esetleges adat- vagy adatvédelmi veszteségeket..

Fontolja meg a több eszköz víruskereső lehetőséget

Mielőtt az Android antivírus alkalmazások ingyenes és fizetett verzióiba sorolnánk, érdemes megfontolni egy lehetőséget: több eszköz víruskereső alkalmazásai. Számos szoftverbiztonsági cég olyan vírusvédelmi előfizetést kínál, amely minden meglévő eszközére kiterjed - beleértve a laptopokat, asztali számítógépeket, okostelefonokat és táblagépeket..

A legtöbb esetben a magasra értékelt és megbízható AV-szoftvercégek önálló Android-alkalmazásokat kínálnak a Google Play Áruházban, ingyenes és fizetett verziókkal egyaránt. Előfordulhat azonban, hogy jobb, ha előfizetést szerez be olyan társaságtól, amely az összes eszközét lefedi, nem csak az Android. És mivel a többfunkciós szolgáltatás előfizetése rendszerint hozzáférést biztosít az Android alkalmazáshoz a csomag részeként, akkor több értéket találhat ezen az útvonalon, ha már jó minőségű Android víruskereső alkalmazást akarta megvásárolni..

A következő all-inclusive AV eszközök hozzáférnek az előfizetési csomagban szereplő Android víruskereső alkalmazáshoz:

Lásd még: A legjobb VPN az Androidra

Panda kupola

A Panda Security egy Panda Dome nevű, fogyasztóbarát víruskereső eszközt kínál, amelynek célja az összes eszköz védelme. Mint ilyen, a Panda Dome Android-alkalmazást biztosít a Windows-alkalmazás mellett az előfizetés áráért.

Panda kupola android víruskereső

Olvassa el a Panda Dome 2018 áttekintést további információkért.

Bitdefender Antivirus

A Bitdefender a piac egyik legjobb víruskereső szolgáltatója. Amikor áttekintettük a Windows Antivirus Plus 2018 szoftvert, rájöttünk, hogy rendkívül jól kidolgozott. Víruskereső eszközük rendkívül hatékony, és az egyik legagresszívabb (jó értelemben vett) valós idejű védelmi eszköz, amelyet teszteltünk..

bitdefender mac antivirus

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az Android mobilkészülékeit nemcsak szoftverének mobil verziójával védje, hanem a többi Bitdefender Antivirus telepítést a mobilalkalmazásból is kezelheti..

További információért olvassa el a Bitdefender Antivirus Plus 2018 áttekintést.

VIPRE Antivirus

Miután a szoftver átfogó tesztelését elvégeztük, néhány kedvező véleményt adott a Vipre Antivirusnak. Az egyetlen legnagyobb aggodalomra ad okot ennek a szoftvercégnek a viszonylag rossz ügyfélszolgálata. Ezen túlmenően a vállalat védelmet nyújt mind a számítógépére, mind az azonos előfizetésű gördülő Android készülékekre. A VIPRE Android-alkalmazását nem töltötték le széles körben a Google Play Áruházból, elsősorban azért, mert maga a VIPRE kevésbé ismert vállalat. Az AV-eszközük azonban érdemes megnézni.

VIPRE víruskereső legjobb android vírus

A VIPRE Antivirus áttekintésünkben részletesebb információ található arról, hogy mit kínálnak.

McAfee Antivirus Plus

A McAfee és annak víruskereső eszközei közismertek, és mind a vállalkozások, mind a fogyasztók általánosan használják. Egyes esetekben azt találhatja, hogy a McAfee víruskereső eszköze előre telepítve van egy új Windows PC-vel vagy laptopnal. Néhány népszerű szoftverrel együtt szállítják, beleértve sok Abode terméket. Azok számára, akik már megvásárolták a McAfee-t, vagy akik fontolóra vehetik az AV-szoftver megvásárlását, a McAfee Total Security előfizetés segítségével telepítheti a vírusölőt a számítógépére és a mobil verziót az Android-eszközére..

mcafee mac antivirus

A McAfee Antivirus programról részletes ismertetőnkben olvashat.

Kaspersky Antivirus

Az Internet biztonság és a Teljes védelem lehetőségein keresztül a Kaspersky fedezetet nyújt a összes eszközeit, beleértve az Android OS eszközöket és akár a Mac számítógépeket is. Vállalatként a Kaspersky egyre inkább nemcsak AV-eszközeiről ismert, hanem ösztöndíjairól és az internetes biztonsággal kapcsolatos kutatásokról is, így megbízható forrássá teszi mind a kutatók, mind a fogyasztók számára.

Kaspersky

Teljes áttekintésünk nagyon részletesen bemélyedik a Kaspersky all-in-one eszközének kínálatában.

Hogyan értékeljük az ingyenes és fizetett víruskereső alkalmazásokat

Az első 10 legjobb ingyenes és öt legjobban fizetett víruskereső alkalmazás azonosításához az alábbi kritériumokat vizsgáltuk meg:

 • Telepítések száma (minél több, annál jobb)
 • A felhasználók pontszáma (5-ből)
 • Vásárlói vélemények száma (nagyon fontos!)
 • Fejlesztő ország (fontos - részletek lent)
 • Fájl méret
 • A szoftver legutóbbi frissítésének dátuma
 • További szolgáltatások
 • A hirdetések használata
 • Ár (csak fizetett alkalmazások)

Bármely Android-alkalmazás esetén nagyobb számú letöltés általában azt jelenti, hogy az alkalmazás nem csak működik, hanem mindkét hirdetés ténylegesen forgalomba hozta és szájról szájra. Néhány más tényező nagy felhasználói bázist eredményezhet a subpar alkalmazás számára, mivel néhány haszontalan fejlesztő fizet a felhasználók számára a szoftver letöltéséért és a fizetett vélemények használatáért, tehát a többi kritérium számít..

A felhasználói értékelések (5-ből 5) rendkívül fontosak, de még inkább, amikor megnézzük, hányan hagytak valóban csillagjegyeket és írtak véleményeket. Ha egy alkalmazás például egy 4,5 csillagos besorolással rendelkezik, és több mint 100 millió letöltést tartalmaz, mégis nagyon kevés írásbeli véleményt és pontszámot tartalmaz, ez utalhat arra, hogy az alkalmazás fejlesztőjétől csalárd módon vásárolnak pontokat. Az ellenkezője is igaz (alacsony pontszám, de sok pozitív vélemény).

android víruskereső

A fájlméret minden mobil eszköz számára is fontos lesz. Noha a víruskereséstől és -figyelésen túlmenően a hozzáadott funkciók is előnyösek, a funkciós felfújódás miatt az alkalmazás általában kellemetlen lehet, különösen, ha már korlátozott hely van az Android-eszközén.

És bár lehet, hogy egy alkalmazást magasra értékelik és nagyon sok letölthető, az is lehet, hogy sok ember jelenleg nem használja. A legfrissebb frissítések nemcsak annak biztosítása érdekében, hogy az alkalmazás működőképes, hanem az is, hogy továbbra is biztonságos legyen a használata.

Ezenkívül azt vizsgáljuk, hogy hol található az alkalmazásfejlesztő. Noha nem különböztetünk meg megkülönböztetést a földrajzi helyzet alapján, a rosszindulatú programok és a kémprogramokat tartalmazó alkalmazások nagyobb valószínűséggel olyan országokból származnak, ahol a felhasználói adatvédelmi szabályokat nem szigorúan hajtják végre. Mivel számos víruskereső eszköz gyűjthet és továbbíthat személyes adatokat a telefon fenyegetéseinek megfigyelése során, rendkívül fontos bízni abban, hogy adatvédelmét védeni fogják..

Valójában az AV-Comparatives 2014. évi jelentése áttekintette az AV eszköz biztonsági problémáit, és azt javasolta, hogy a fogyasztóknak „csak jó hírű gyártók termékeit kell telepíteniük, és ellenőrizniük kell, hogy a licencszerződés nem engedélyezi-e olyan megkérdőjelezhető gyakorlatokat, mint például bármilyen felhasználói adat engedélyezése. összegyűjtésre kerülnek. ”A jelentés figyelmezteti az ingyenes termékek használatát, mivel ezek valószínűleg visszaélnek a felhasználói adatokkal.

Ebből a célból a szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országok alkalmazásai jobb értékelést kaptak áttekintésünk során.

Lásd még: 100+ félelmetes kiberbiztonsági tény

A 10 legjobb ingyenes Android víruskereső alkalmazás

Semmi sem igazán ingyenes, így az ingyenes alkalmazások mindig kockázatot jelentenek. Antivírusos Android-alkalmazások esetén ennek a kockázatnak általában az kell, hogy rengeteg hirdetést tegyen, korlátozott funkcionalitást, amíg nem frissíti a prémium szolgáltatásra, vagy bizonyos esetekben a felhasználói adatok átméretezése és eladása..

A következő ingyenes antivírusos alkalmazások az Android számára meglehetősen jó pontokat szereznek tőlünk, a tesztelt kritériumok alapján:

 1. Google Play Protect
 2. Kilátásbiztonság & Antivirus
 3. Antivirus Free - Virus Cleaner
 4. CM Security Lite - Antivirus
 5. Mobilbiztonság & Antivirus (ESET)
 6. Antivirus & Mobil biztonság - Ingyenes védő
 7. Super Speed ​​Cleaner - Antivirus Cleaner & Gyorsító
 8. Super Cleaner - Antivirus, Booster, Phone Cleaner
 9. Vírustisztító - Antivírus, Booster (MAX biztonság)
 10. Avast Antivirus 2018

Az alkalmazások telepítését, tesztelését és besorolását követően megkaptuk jóváhagyási pecsétünket. Mindazonáltal mindegyiknek korlátozása van őket, mint ingyenes alkalmazásokat illetően, és ahol szükséges, minden lényeges aggályt felvetettünk.

Google Play Protect

Mielőtt megvizsgálnánk a többi ingyenes lehetőséget, mindenekelőtt meg kell állapítanunk azt a tényt, hogy Android-eszközén már van egy víruskereső eszköz, amely a Google Play Áruház alkalmazás részeként van telepítve. A Google Play Protect néven ismert Google beépített AV eszköz már rendszeresen ellenőrzi a telepített alkalmazásokat, valamint az összes olyan alkalmazást, amelyet megpróbálhat telepíteni a Google Play Áruházból..

Google Play android víruskereső

Ha fenyegetés található a Play Áruházban vagy egy már telepített alkalmazásban, a Google Play Protect értesíti Önt és segít a helyzet kezelésében.

A Google Play Protect célja a káros alkalmazások eltávolítása és a telepített alkalmazások védelme. Ezenkívül tudatja Önnel, hogy egy alkalmazás a Play Áruházban potenciálisan veszélyes-e. De nem távolítja el az egyéb, potenciálisan káros fájlokat, amelyek az alkalmazásokon kívül is létezhetnek, és előfordulhat, hogy nem képes kezelni az Android-eszközre telepíthető egyéb rosszindulatú programok széles körét..

A megnyitásával ellenőrizheti Android-alkalmazásának biztonsági állapotát Google Play Áruház, majd kattintson a menü gombra (három sor a képernyő bal felső sarkában).

android vírusvédelmi google védi

Innentől kattintson a gombra Play Protect.

android víruskereső

Ezután láthatja az alkalmazás és az eszköz biztonsági állapotát, és elvégezheti a vizsgálatot arra az esetre, ha ellenőrizni szeretné.

Mivel létezik a Google Play Protect (egy viszonylag ismeretlen szolgáltatás), számos biztonsági problémájával az Android operációs rendszer már foglalkozik, anélkül, hogy bármilyen kiegészítő szoftverre lenne szükség. És teljesen ingyenes. Az eszköz védelme érdekében azonban szükség lehet további védelemre, ezért érdemes feltárni további ingyenes és fizetett lehetőségeket, a Play Protect korlátozásainak megfelelően..

Kilátásbiztonság & Antivirus

Nagyon jó esély van, hogy hallottál a Lookout Security-ről & Antivirus. Mint rendszeres Android-felhasználó, még ezt is előzetesen telepítettem különféle Android telefonokra. Kilátásbiztonság & A víruskereső az egyik legmegbízhatóbb Android AV eszköz, amely a Google Play Áruházban elérhető, és igen, alacsony, alacsony áron elérhető. Az ingyenes verzió azonban meglehetősen korlátozott, és noha a Lookout nem haszonszerzi az ingyenes verziót hirdetésekkel, kínál egy szolgáltatásbővített fizetett verziót, amely őszintén szólva, csak egy kicsit a drága oldalon..

android víruskereső biztonság

Itt található az alkalmazás legfontosabb statisztikai adatai:

 • Felhasználói értékelés: 5-ből 4,4
 • Letöltés: 100 millió+
 • Vevői értékelések száma: 948404
 • Fájl méret: 9,62 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: USA
 • Utolsó frissítés: 2018. március
 • Ad-támogatott ?: Nem
 • Prémium verzió ?: Igen

Egy dolog biztos, a Lookout Security & A víruskereső minden bizonnyal jól néz ki. És azzal a további előnnyel, hogy egyetlen hirdetés sem használja fel a felületet, ez sokkal élvezetesebb élmény.

Ingyenesen kap alkalmazásbiztonságot, a Keresse meg az eszközöket (ha elveszíti Android-eszközét, vagy ellopják), valamint a Rendszer-tanácsadót. Ezek mindegyike megfelelő védelmet nyújt az Android készülékének, hogy biztonságban legyen a behatolóktól és a tolvajoktól.

A lopásjelzések az alkalmazás GPS-ével működnek. Ha az eszköz elveszik vagy ellopták, jelentkezzen be fiókjába a Lookout.com webhelyen, és megtalálja az eszköz helyét. A készüléket távolról is bezárhatja és törölheti. (Minden Android telefonhoz tartozik az Android Manager, amely lehetővé teszi ezt is, azaz még a Lookout nélkül is lehetősége van rá.)

Ha valamilyen hozzáadott lopás elleni védelmet szeretne, például automatikus zárolást, amikor eltávolítja a SIM-kártyát, vagy ha többszörös sikertelen jelszókísérlet történt, akkor fizetnie kell a prémium előfizetésért.

Alapvető igényeinek kielégítése érdekében a Lookout olyan biztonsági funkciókat kínál, amelyek megvizsgálják a rosszindulatú programokat, sőt még védelmet nyújtanak az adware-ek, alkalmazás-csepegtetők, robotok, töltőprogramok (olyan alkalmazások, amelyek a tudásod nélkül töltik meg a digitális pénztárcáját), kattintással történő csalások, kizsákmányolások, kockázatkezelő programok, root hozzáférés, gyökér engedélyezők, spam, kémprogramok, megfigyelőeszközök, útdíjcsalások, trójaiak és egyéb sebezhetőségek. Ez egy elég széles körű védelem a ingyenes.

androi antivírus-kereső biztonság

Ha kibővíteni szeretné szolgáltatásait, akkor fizetős fiókra van szüksége. A prémium havi 2,99 dollárban kezdődik, de ha személyazonosság-megfigyelésre, közösségi média-megfigyelésre, 24/7-es helyreállítási segítségre és 1 millió dolláros személyazonosság-lopás biztosítási védelemre van szüksége (igen, komoly személyazonosító adatok lopásának biztosítását kínálják), akkor fizetnie kell Havonta 9,99 USD, vagy évente 99 USD (kedvezmény alkalmazva).

A Lookout valóban egy szilárd alkalmazás ingyenes. A hirdetések hiánya teszi a legjobb opciók közé, tehát ha már telepítette előre az Android-ra, akkor valószínűleg ragaszkodni fog hozzá. Ellenkező esetben érdemes lehet ezt átváltási opcióvá tenni.

Antivirus Free - Virus Cleaner

Számos ok miatt magasra kerül a listánkon, az Antivirus Free - Virus Cleaner meglehetősen jó és szerencsére kicsi alkalmazás sok mindent kínál azok számára, akik ingyenes AV eszközt akarnak.

antivírus ingyenes android vírus

Itt van a stat bontás elemzésünkből:

 • Felhasználói értékelés: 5-ből 4,4
 • Letöltés: 50 millió+
 • Vevői értékelések száma: 987489
 • Fájl méret: 6,25 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: USA
 • Utolsó frissítés: 2018. május
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Nem

Ez kiváló választás mindenkinek, aki szűk a helyben, és nincs szüksége AV-eszközre, amely sok extra hajt tartalmaz. Amint az alábbi képernyőképeket láthatja, az Antivirus Free - Virus Cleaner nagyon jól átgondolt felhasználói felülettel rendelkezik. És bár valóban hirdetések támogatják, úgy találtuk, hogy a hirdetések nem zavaróak a legtöbb az idő. Felbukkannak, miután elvégezték a legtöbb tevékenységet, de meglehetősen könnyen kiléphetnek belőlük.

antivírus mentes

Noha elsősorban szkennerként és valós idejű monitorként szolgál, ennek az eszköznek a remek funkciója a Lehallgatásgátló funkció. Ezzel az opcióval távol tarthatja magán adatait az alkalmazások lehallgatásától, és azonosíthatja a potenciális spam-hívókat. Ezen felül ezen eszköz segítségével mély letapogatást is végezhet.

Bár maga az alkalmazás kissé kicsi, úgy tűnik, letölthet további funkciókat, például Hűvös Mester, WiFi doktor, Hívásgátló és Zöld elem külön alkalmazásként. Ezek a kiegészítő szolgáltatások meglehetősen önmagukban szolgálnak, és segítenek a telefon jobb kezelésében.

Furcsa módon az Antivirus Free - Virus Cleaner időjárási értesítő alkalmazást is tartalmaz. Valószínűleg már használ egyet, így ezt a funkciót bekapcsolhatja ki a beállításokban. Ezenkívül az alkalmazás egyes funkciói egy kicsit akadályba ütközhetnek, de az összes kiegészítő funkciót ki is kapcsolhatja a beállításokban. Az egyetlen dolog, amelyet meg kell küzdeni, a hirdetések.

Összességében az Antivirus Free - Virus Cleaner magas pontszámot szerez tőlünk. Ha el tudja állni a kissé bosszantó hirdetéseket, ez egy szilárdan felépített alkalmazás.

CM Security Lite - Antivirus

Noha a CM Security Lite - Antivirus az egyik legbiztonságosabb gyanúú országban (Kína) található, valójában sokat kínál azoknak, akik hajlandók félni az aggodalomtól. Pontosabban, ez az alkalmazás volt az abszolút legkisebb Android AV eszköz, amelyet mindössze 1,14 MB-ra vizsgáltunk. Azok számára, akiknek nagyon korlátozott a telefonja, ez valószínűleg az egyik legmegfelelőbb Android antivírus eszköz, amelyet figyelembe kell venni.

android antivirus cm biztonság

Kritériumaink alapján a CM Security Lite - Antivirus párosul a következőképpen:

 • Felhasználói értékelés: 5,6-ból 4,6
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 254752
 • Fájl méret: 1,14 MB
 • További jellemzők: Nem
 • Fejlesztő ország: Kína
 • Utolsó frissítés: 2018. január
 • Ad-támogatott ?: Nem*
 • Prémium verzió ?: Nem

Ha áttekintette a fenti információkat, akkor azt is észrevette, hogy a CM Security Lite - Antivirus nemcsak kicsi, hanem hirdetésmentes és prémium szolgáltatást nem kínál. Ez annak része, ami segített ennyire magasra kerülni a listánk, és valójában ez az egyetlen antivírusos alkalmazás az Android számára, amelyet megvizsgáltunk, és amely megfelel a nagyon szűk kritériumoknak..

A „hirdetésmentes” állítás ebben az értelemben kicsit egyszarvúvá teszi, de a történet árnyaltabb. Az alkalmazás fejlesztője azzal érkezik, hogy „nincs hirdetés”, mivel nincsenek hirdetések a külső szolgáltatások számára. Ehelyett az alkalmazás néhány olyan kiegészítő funkciót hirdet, amelyeket érdemes kipróbálnia, amelyek alapvetően egy-egy dugó néhány más alkalmazás számára, amelyeket a cég kínál, nevezetesen az egyik Security Master - Antivirus, VPN, AppLock, Booster. Hogy Az alkalmazás hirdetés-támogatott és fizetett prémium lehetőséget kínál.

cm élet Android antivírus

Tehát, bár a két alkalmazás valóban különálló egység ugyanazon társaságtól, van egy kis adag az egyikből a másikba. Ennek ellenére célunkra a CM Security Life - Antivirus saját hirdetésmentes, fizetés nélküli antivírus eszközként működik, különös tekintettel arra, hogy a „hirdetések” meglehetősen elkerülhetők ahhoz, amit teszteltünk..

Kis mérete miatt ez az alkalmazás egyszerű: rosszindulatú programok ellenőrzése és a valós idejű rendszervédelem. Ez a kisméretű funkcionalitás jót tesz azoknak, akiknek nem kell sok extra funkcióra.

Ennek ellenére néhány aggodalomra ad okot a Cheetah Mobile, az alkalmazás mögött lévõ fejlesztõ, az árnyékos tevékenységek miatt néhány közzétett alkalmazásukkal együtt.

Nem sokkal a QuickPic nevű alkalmazás megvásárlása után a cég megkezdte a felhasználói adatok betöltését a szerverükre. Az Android rendőrség hívta fel a társaságot árnyékos gyakorlataikkal más alkalmazásokkal is. Pontosabban azzal vádolják őket, hogy olyan alacsony minőségű alkalmazásokat készítettek, amelyek csak az adware-t töltik fel a felhasználók eszközére. Ez ismét egy kínai fejlesztő alkalmazásából származik, ami azt jelenti, hogy némi mellékhatást kapott a felülvizsgálati folyamat során, és lecsökkentette a teljes pontszámát, mivel a székhelyén alacsonyabb felhasználói adatvédelmi normák vonatkoznak..

Ezt szem előtt tartva vegye figyelembe a CM Security Lite - Antivirus szemet egy sóval. Ez egy meglehetősen jó alkalmazás, és nem töltötte be a tipikusan a fejlesztőhöz társított hirdetési szoftverekkel. De ha a fejlesztőnek rossz hírneve van az ilyen tevékenységekről, akkor tudnia kell, hogy mire készül.

Mobilbiztonság & Antivirus (ESET)

Az ESET azon kevés ismert víruskereső gyártók egyike, akiknek ingyenes alkalmazásával listánkat tettük fel. Az alkalmazás jó támogatást kap a felhasználók részéről és nagyon magas felhasználói értékeléseket tartalmaz.

eset android víruskereső

Az ESET mobilbiztonsága így ismerteti & Antivírus mérve:

 • Felhasználói értékelés: 5,7-ből 4,7
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 550885
 • Fájl méret: 9,95 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: USA
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Nem
 • Prémium verzió ?: Igen

Egy olyan tekintélyes fejlesztőtől, mint az ESET, ez a víruskereső kiegészítő csak attól szenved, hogy 30 napig rengeteg szép funkciót bánt. Ez alatt az idő alatt az ESET lehetővé teszi, hogy kipróbálják alkalmazásuk prémium verzióját, miután mindent elzárnak, kivéve az alapvető AV eszközöket. Az ESET mégis rendelkezik minőségi AV eszközökkel az Android felhasználók számára, tehát nem minden rossz.

A prémium verzió kipróbálásával víruskeresést és valós idejű monitort kap, lopásgátló eszközt, amely az eszköz GPS-ét használja, adathalászat, alkalmazászár, SMS és hívásszűrés, valamint biztonsági ellenőrzési funkció.

eset android víruskereső

A próbaidőszak alatt el kell megelégednie az ESET-rel, folyamatosan 70% -os engedményt kötve a prémium szolgáltatásért, és valószínűleg több prémium hirdetést. De általánosságban az alkalmazás továbbra is technikailag hirdetésmentes és kiemelkedően vonzó felhasználói felülettel rendelkezik.

Mobilbiztonság & Az ESET víruskereső egy nagyon jó lehetőség azok számára, akik ingyen és a lehető legmegbízhatóbb forrásból szeretnék az Android AV védelmet..

Antivirus & Mobil biztonság - Ingyenes védő

A Trustlook Antivirus & Mobilbiztonság - a Free Protector meglepő versenyző az Android antivírus piacon. Először is, a vállalat néhány maroknyi megbízhatóbb szolgáltatás közé tartozik, amelyek AV eszközöket kínálnak a Google Play Áruházban. Az alkalmazásuk nemcsak jó minősítéssel és véleményekkel rendelkezik, hanem a cég Android víruskereső eszközének múltjában jóváhagyási bélyegzőt kapott az AV-Test. Sajnos az AV-Test nem adott visszajelzést az antivírusról & Mobilbiztonság - Ingyenes védelem 2015 óta.

trustlook android víruskereső

Ami a szolgáltatásnak a kritériumoknak való megfelelését illeti, a következő eredmények vannak:

 • Felhasználói értékelés: 5-ből 4,4
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 477587
 • Fájl méret: 6,27 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: USA
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Nem

Furcsa módon a Trustlook app gyanúsan hasonlít a Cheetah Mobile CM Security Lite alkalmazásához. Ezen felül a funkciók és funkciók jól működnek. Az alkalmazás igaz a szavára, hogy „ingyenes védő”. Nincs a szolgáltatásokért fizetendő lehetőség, és nem kerülnek kizárásra a funkciók egy próbaidőszak után sem, mint a fizetett alkalmazásokhoz, például az ESET.

A víruskereső tisztítószeren túl néhány további funkciót is talál, bár egyik ilyen sem különösen ritka. A „Phone Booster” opció segíti a telefon gyorsabb működését azáltal, hogy felszabadít RAM-ot és csökkenti az akkumulátor élettartamát. A Phone Booster ugyanúgy működik, mint a legtöbb ilyen típusú alkalmazás: kikapcsol egyes akkumulátor-lemerülő alkalmazásokat, tisztítja a „szemét”, és befolyásolja az energiafogyasztást, többek között a készenléti módok és idők kényszerítésével.

android vírusvédelmi bizalom

A Junk Cleaner segít megszabadulni a kéretlen fájloktól a készüléktől. Az alkalmazáskezelő többnyire felesleges, mivel nem biztosít olyan funkciót, amely még nem található meg az Androidon. Az alkalmazászár funkció lehetővé teszi bizonyos alkalmazások jelszóval történő védelmét, amelyek adatvédelmi kockázattal járhatnak.

A sima felületnek, általában a jó felhasználói visszajelzéseknek és a hirdetések nagyon korlátozott hatásainak köszönhetően az Antivirus & Mobilbiztonság - A Free Protector határozottan ingyenes AV eszköz, amelyen keresztül kijelentkezhet.

Super Speed ​​Cleaner - Antivirus Cleaner & Gyorsító

A Super Speed ​​Cleaner megjelenése egy kissé megkérdőjelezhető alkalmazás, mind a névből, mind a Play Store meglehetősen alacsony minőségű képekéből. Ennek ellenére egy meglehetősen hatékony alkalmazás mögött az AV eszköz szerepelt a rangsorban. Több mint 10 millió letöltéssel rendelkezik, a felhasználói pontszám megközelítőleg tökéletes, és egy olyan alkalmazás-fejlesztőtől származik, amely egy olyan országban található, amely megbízhatóbbnak tekinthető a felhasználói adatokkal (Hong Kong).

A legjobb ingyenes és fizetett víruskereső alkalmazások Androidra és Android-alapú eszközökre

Így született meg a Super Speed ​​Cleaner - Antivirus Cleaner kritériumunk minden pontja:

 • Felhasználói értékelés: 5,7-ből 4,7
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 386234
 • Fájl méret: 7,03 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Hong Kong
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Ezt fontolhatja meg ugyanabban a családban, mint a CM Antivirus Lite és a Trustlook Free Protector. Az alkalmazás hasonló funkciókkal rendelkezik (szeméttisztítás, telefonfokozás, akkumulátor / telefonhűtés, víruskereső elem és valósidejű védelem). A Super Speed ​​Cleaner hirdetéseinek megjelenítési módja szintén nagyon hasonló, a jobb felső sarokban egy kis pattogó reklámdoboz.

A Super Speed ​​Cleaner több funkcióval rendelkezik, mint sok versenytársa. A Call Assistance automatikusan blokkolja a hívásokat, lehetővé teszi a visszahívást és automatizálja az üzenetek válaszát. A „Game Booster” szolgáltatás felszabadítja a RAM-ot más helyeken játék közben.

szuper sebesség tisztító android víruskereső

Amit nem szeretünk ebben az alkalmazásban, az az, hogy egy külön „Egygombos Boost” alkalmazást telepít a szokásos alkalmazás mellé. Bár úgy tűnik, hogy minden más jól működik, és a hirdetések többnyire nem mutatnak útmutatót, soha nem kívánatos további alkalmazásokat hozzáadni az eszközéhez az Ön engedélye nélkül..

Super Cleaner - Antivirus, Booster, Phone Cleaner

Super Cleaner - Úgy tűnik, hogy az antivírus, a Booster, a Phone Cleaner ugyanabban az alkalmazáscsaládban található, mint a CM Lite, a Super Speed ​​Cleaner és még sokan mások. Ennek az alkalmazásnak mégis vannak megkülönböztető tulajdonságai, amelyeket érdemes figyelembe venni. A legfontosabb azonban az a tény, hogy sok szagapróba elvégzésével sikeres volt, így elősegítette a lista feljutását a top 10-be.

szuper tisztább android víruskereső

Így mérte fel a Super Cleaner:

 • Felhasználói értékelés: 5,7-ből 4,7
 • Letöltés: 50 millió+
 • Vevői értékelések száma: 1422129
 • Fájl méret: 14,03 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: USA
 • Utolsó frissítés: 2018. május
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Nem

A Super Cleaner antivírus alkalmazás, igen, de ennél jóval több is. A bizonyíték a névben és a szolgáltatások felsorolásában található. Az alkalmazás szokásos antivírus eltávolítást tesz lehetővé, valamint a következők mindegyikét: Junk Cleaner, Cache Cleaner, Phone Booster, Game Booster, CPU Cooler, App Lock és App Manager.

Ráadásul a Hawk App fejlesztő a jövőben egy érdekes új funkciót ígér: a Facebook Junk Cleaner alkalmazást. A Facebook általában jelentős helyet foglal el egy mobil eszközön, így a kifejezetten a Facebook számára használt szeméttisztító eszköz vonzó tulajdonsága.

szuper tisztább android víruskereső

A Hawk App víruskereső eszköze teszi a listánkat, de semmi különös. Minden, amit az alkalmazás kínál, meglehetősen jól működik. Az összes eszköz működik, de itt nincs semmi, amit a többi AV eszköz használatával nem talál. Ennek ellenére 50 millió letöltéssel és számos pozitív minősítéssel biztonságos fogadás, még akkor is, ha az alkalmazás kissé fel van duzzadva.

Vírustisztító - Antivírus, Booster (MAX biztonság)

Virus Cleaner - Antivirus, a MAX Security Booster a meglehetősen kifogástalan felületet kínálja, leginkább hirdetésmentes környezetben. Annak ellenére, hogy pénzt szedhet be, hogy ezt az alkalmazást hirdetésmentessé tegye, valójában nem kell. A tesztelés során egyáltalán nem találtuk zavaró hirdetéseket. Ezen túlmenően az alkalmazás gyorsan működik a meglévő különféle szkennelések és védelem elvégzésében, mindezt a szabványos víruskereső és a valós idejű megfigyelő eszköz támogatásával..

android víruskereső tisztítószer

A vírustisztító - víruskereső, Booster kritériumaink szerint így néz ki:

 • Felhasználói értékelés: 5,7-ből 4,7
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 307753
 • Fájl méret: 6,99 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Hong Kong
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Őrült számú ingyenes szolgáltatás érhető el a MAX Security termékkel. A víruskeresés és a valósidejű védelem mellett a MAX Security az alábbiakat tartalmazza: App Locker, Wi-Fi Boost, Wi-Fi Speed ​​Test, Biztonságos Böngészés, Notification Organizer, Privát Üzenet (üzenetkezelő), App Manager, Call Assistant (blokkolásra jó hívások és számok), akkumulátor-kímélő, fájl-szkenner, játék-emlékeztető, adatmonitor és adatlopók (ellenőrzi, hogy mely alkalmazások használnak adatokat, miközben a képernyő le van zárva).

Igen, ez sok funkció. Valahogy a MAX Security képes mindegyiket egy 7 MB-nál kisebb méretű alkalmazásba tömöríteni. Ez úgy valósul meg, hogy egy nagyon minimalista kialakítású, de az is, hogy először nem telepítette az összes szolgáltatást. Például, amikor megpróbáltam elindítani az emlékeztetőt, azt találtam, hogy az alkalmazás külön engedélyt kapott a „One-Tap Booster” alkalmazás telepítésére a telefonomra engedélyem nélkül..

android víruskereső tisztítószer

Ettől eltekintve, talán a app legfejlettebb szolgáltatásai közül az is, hogy a fejlesztő hajlandó pozitív módon válaszolni a negatív visszajelzésekre a Google Play Áruház oldalán. Ez olyasmi, amit mindig szeretnénk látni, és valóban a jó fejlesztő jele.

Jegyzet: A ONE App Ltd. MAX Security alkalmazásának néhány klónja található a Google Play Áruházban, köztük a Virus Cleaner 2018 - Antivirus Boost, Super Antivirus Cleaner alkalmazásból & Booster - MAX, és MAX Cleaner - Telefontisztító & Antivirus. Kevés vagy egyáltalán nincs különbség ezek között az alkalmazások között, ezért használja azt, amelyik a legjobban megfelel. A ONE App LTD valószínűleg ugyanazon alkalmazás klónjaival kényezteti a Play Áruházot kissé eltérő alkalmazásnevekkel, hogy növelje saját piaci részesedését és elfogjon a különböző keresési kifejezéseket.

Avast Antivirus 2018

Ah, Avast. Örülve láttuk, hogy ez az AV eszköz bekerül a top 10-be, és felsoroljuk a legjobb víruskereső alkalmazások listáját az Android számára. Az Avast nagyon kívánatos és rendkívül funkcionális víruskereső eszközkészletet készít asztali alkalmazásokhoz. Ingyenes antivírusuk ugyanolyan jó, mint amire gondolnád is, főleg több mint 100 millió letöltéssel.

avast android víruskereső

Az Avast Antivirus 2018 az alábbi jelek mindegyikét sújtotta:

 • Felhasználói értékelés: Az 5-ből 4,5
 • Letöltés: 100 millió+
 • Vevői értékelések száma: 5076967
 • Fájl méret: 16,79 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Cseh Köztársaság
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Míg a legismertebb AV-fejlesztők ingyenes verziókat kínálnak hirdetések nélkül, az Avast úgy döntött, hogy hirdetéseit tartalmazza a termékén. Ez nem túl sok probléma. Az Avast elkerülte a felbukkanó ablakokat, és ehelyett a hirdetések a képernyő egy részén jelennek meg, miközben különböző funkciókat végeznek vagy használnak, például víruskereséskor..

A felhasználói felület jól felépített, bár sok szempontból még mindig hasonló az ingyenes alkalmazások listáján szereplő legtöbb AV eszközhöz.

Az Avast meglehetősen észrevehetően tolja a Pro fizetős verziójának frissítését, de ezt nem teszi meg túl sok, tolakodó gépeléssel. Leginkább a fizetett verziót reklámozza azon szolgáltatások mellett, amelyekre a Pro feloldásához szüksége lesz (hirdetések eltávolítása, alkalmazászár). Ingyenes, az AV eszközöket, a lopásgátlókat, a Photo Vaultot, a Wi-Fi biztonságot és a Wi-Fi Speed ​​Testert beszerezheti. Az Avast egy 14 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely eltávolítja a lopásgátló és a Photo Vault szolgáltatásokat a próbaverzió befejezése után.

avast android víruskereső

Ezzel az Avast alacsonyabbá válik a kiegészítő szolgáltatások listáján, de ez még mindig egy minőségi program arra, amit fizet (semmi). És bár kissé szokatlan, hogy fizetnie kell annak a szolgáltatásnak a megszerzéséhez, amelyet sok más versenytárs ingyenesen ad (nevezetesen az App Locker), legalábbis azt a kényelmet támogatja, hogy tudod, hogy Avast egy jól átgondolt fejlesztő.

Az öt legjobban fizetett víruskereső alkalmazás az Androidra

Akárcsak az ingyenes víruskereső alkalmazásokhoz, a fizetett Android alkalmazások funkcióik, verziófrissítési állapotuk, besorolások, letöltések száma, áttekintések és az adatvédelem megbízhatósága alapján rangsorolhatók. A fizetett alkalmazásokhoz két új kritériumot adtunk hozzá: költség és fizetési módszer (előfizetéses, egyszeri vagy mindkettő). Nyilvánvaló, hogy minél magasabb a minőség és annál alacsonyabb a költség, annál jobb.

Ezenkívül néhány kritériumot enyhítettünk annak érdekében, hogy szélesebb medencével rendelkezzünk. Mivel kevesebb megbízható, fizetett AV-alkalmazás található az Android számára, 1 milliónál kevesebb letöltést tartalmazó alkalmazások számára engedélyeztük a lista létrehozását..

Végül is a legtöbb fizetett verziójú ingyenes alkalmazás bekerült a legjobban fizetett víruskereső alkalmazások listájába, bár Önnek el kell döntenie, hogy van-e valamilyen előnye a fizetésnek. Végül is sok a fizetett alkalmazás csak a díjakat kínálja a hirdetések eltávolítására, míg mások kibővített listát tartalmaznak azokról a szolgáltatásokról, amelyeket a kinyitáskor fizet.

A következő fizetett antivírusos Android-alkalmazások végezték a vágást:

 1. Avast Antivirus 2018
 2. Super Speed ​​Cleaner - Antivirus Cleaner & Gyorsító
 3. Avira Antivirus Security 2018
 4. Security Master - Antivirus, VPN, AppLock, Booster VIP
 5. V3 mobilbiztonság - kártevőirtó / Booster / Apps Lock

Mivel ezeknek az eszközöknek a többsége már szerepel az ingyenes listánkon, az elsődleges problémája az lesz, hogy az alkalmazás megéri-e egy hirdetés nélküli frissítés árát. Ezen alkalmazások közül néhány azonban új a listáinkban, és részletesebb mini áttekintést kaptunk, hasonló ahhoz, amit az ingyenes alkalmazások szakaszban talál..

Avast Antivirus 2018

Mint fentebb leírtuk, az Avast Antivirus 2018 által elért sok rész már szerepel a hirdetések által támogatott ingyenes verzióban. Ha a frissítést választja, megkapja az App Locker, lopásgátló, Photo Vault és hirdetésmentes élményt. Szerencsére az Avast elkerüli a megtévesztő fizetési módszereket. A szolgáltatást évente fizeti, és az éves díj valójában meglehetősen kicsi. Mégis megéri-e az ad-mentes élmény és a kiegészítő szolgáltatások árát? Ez az ön döntése. Ezen túlmenően az Avast az egyik legjobban fizetett AV eszköz, amelyet a Google Play Áruházban talál.

Költség: 11,99 USD (évente) vagy 2,99 USD (havonta)

Töltési módszer: Előfizetés - éves vagy havi

Super Speed ​​Cleaner - Antivirus Cleaner & Gyorsító

A Hyper Speed ​​Super Speed ​​Cleaner funkciókkal teli. Mindegyiket (antivírus, alkalmazásszekrény, játék emlékeztető, stb.) Hirdetések nélkül kaphatja meg, ha kis díjat fizet. Mivel ez az alkalmazás magas rangú a minőségi ingyenes AV-eszközök listáján, itt is könnyen elkészítette. Csak akkor fizet, ha mindketten szeretik ezt az alkalmazást, és valóban utálják a hirdetéseket. Egyébként nem érdemes megfizetni a kissé magas árat, csak a reklámok eltávolítása érdekében, főleg azért, mert a fizetés előfizetésen alapszik, és nem egyszeri díj.

Költség: 11,99 USD (évente) vagy 1,99 USD (havonta)

Töltési módszer: Előfizetés - éves vagy havi

Security Master - Antivirus, VPN, AppLock, Booster VIP

Korábban már említettük, hogy a Security Master - Antivirus, VPN, AppLock, Booster VIP a CM Lite fizetett változata. A Security Master maga egy hirdetés-támogatott ingyenes alkalmazás, fizetett verzióval, de kibővíti a CM Lite által kínált lehetőségeket (ezért a másik alkalmazást Lite-nek hívják.)

szuper sebesség tisztító android víruskereső

Megállapíthatja, hogy a Security Master - Antivirus, VPN, AppLock, Booster egy újabb Cheetah Mobile alkalmazás (mint például a CM Lite), de hirdetés-támogatott és fizetett alkalmazás is. Nem a legjobb ingyenes AV-alkalmazások listáját állította össze, de a fizetett alkalmazások listáját készítette.

Alapvető szinten a Security Master nagyon hasonló a CM Lite-hez, csak az eszközök és szolgáltatások szélesebb körű kibővítésével. A Security Master az AV-Test jóváhagyási pecsétjét is megkapta a védelem érdekében, bár az AV-Test alacsony volt a használhatóság szempontjából. Az AV-Test szerint az alkalmazás számos hamis figyelmeztetést ad.

A tesztelési kritériumok teljesítéséhez a következőképpen illeszkedik a Biztonsági Mester:

 • Felhasználói értékelés: 5,7-ből 4,7
 • Letöltés: 500 millió+
 • Vevői értékelések száma: 24669135
 • Fájl méret: 14,25 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Kína
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Anélkül, hogy fizetne az alkalmazásért, antivíruskeresést és valós idejű védelmet, AppLock-t, kéretlen fájltisztítást, CPU-hűtőt, értesítési tisztítót, telefon-növelést, akkumulátor-takarékoskodást, játék-növelést, üzenetbiztonságot, Wi-Fi-biztonságot, biztonságos böngészést, és korlátozott hozzáférés a SafeConnect VPN-hez. Ez nagyon sok ingyen, és önmagában jó lehetőség lehet ingyenes verzióként.

android vírusvédelmi biztonsági mester

A VIP státusz fizetésével hirdetésmentes élményt, ütemezett Boostot és 200 MB VPN-felhasználást szerezhet. A „prémium” vásárlás azonban korlátlan VPN-t vezet be.

A Cheetah Mobile árképzési rendszerei kissé bonyolultak, és vannak aggályok a vállalat VPN-jével kapcsolatban, különös tekintettel a kevesebb, mint csillagok közötti felhasználói adatok felhasználásával kapcsolatos előzményeire..

Itt van az ár bontás.

Standard VIP

Költség: 2,99 USD (havonta), 4,99 USD (3 hónap) 12,99 USD (évente)

Töltési módszer: Előfizetés - éves vagy havi

Prémium VIP

Költség: 11,99 USD (havonta), 20,99 USD (3 hónap) 35,99 USD (évente)

Töltési módszer: Előfizetés - éves vagy havi

Ezeken az árakon a Cheetah Mobile Biztonsági Mestere az Android legdrágább AV-eszközei közé tartozik. Az, hogy megéri-e ezt az árat, attól függ, hogy valóban szüksége van-e az ütemezett növelésre, korlátlan VPN-re, és nincs hirdetés.

Ha azonban benne van a VPN-ért, akkor ne. Vannak jobb, megbízhatóbb VPN-lehetőségek. Ha valóban szüksége van VPN-re az AV eszköz mellett, akkor csak használja a Security Master ingyenes verzióját, és töltsön le és telepítsen egy magasabb színvonalú, megbízható VPN-t, például ExpressVPN vagy NordVPN. Mindkettő Android-eszközökhöz rendelkezik.

Avira Antivirus Security 2018

Noha nem került be az ingyenes AV-termékek listájába, az Avira Antivirus Security 2018 valóban felkínálja a felhasználókat arra, hogy Android-alkalmazásukat ingyenesen használhassák. És az Avira által az asztalhoz nyújtott minõség és tapasztalat mellett nagy esély van arra, hogy ezt választja szabadon választható opciójához, annak ellenére, hogy nem szerepel a top 10 között.

avira android víruskereső

Miért nem volt Avira az első tízben? Leginkább azért, mert más alkalmazások több letöltéssel, valamivel jobb felhasználói értékeléssel, kisebb fájlméretekkel rendelkeztek, és a teszt során a közelmúltban kissé frissültek. Ennek ellenére könnyen bekerült volna a 20 legjobb listájába.

Az Avira AV eszköz az egyik legjobb piacon a fizetett opciók számára, hosszú minőségi funkciókkal. Így mérhető fel a szokásos pontozási kritériumokban:

 • Felhasználói értékelés: Az 5-ből 4,5
 • Letöltés: 10 millió+
 • Vevői értékelések száma: 502180
 • Fájl méret: 15,17 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Németország
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Ingyenesen az Avira erősen hirdetésekkel támogatott alkalmazást kínál, amely leolvasó eszközt, valós idejű védelmet és néhány hasznos funkciót kínál. Ide tartoznak a lopásgátló, a személyazonosság-védelem (lehetővé teszi az adatok megsértésének nyilvános listáján való keresést az e-mail címed alapján), a Hívásgátló és a Kalózkodási tanácsadó, amely tudatja velük, hogy az eszközének mely alkalmazásai korlátozottan biztonságosak.

avira android víruskereső

Ha fizet az Avira-ra való frissítésre, a vállalat a Camera Protection-t dobja a kamera-feltörések megakadályozására, a mikrofon-védelmet az audio-feltörés megakadályozására és a Web Protection-t, hogy megvédje készülékét az interneten való böngészés közben. Az Avira eltávolítja a hirdetéseket, rendszeresen frissíti víruskereső adatbázisát, és technikai támogatást nyújt a fizető ügyfelek számára.

Az árazást illetően az Avira által kínált lehetőségek a következők:

Költség: 11,99 USD (évente)

Töltési módszer: Előfizetés - éves

Az ár az Avira olcsóbb opciókat kínálja. Fizetni fogsz évente 11,99 dollárt a szolgáltatásért és annak kiegészítő szolgáltatásáért, vagy csak 0,99 dollárt havonta.

V3 mobilbiztonság - kártevőirtó / Booster / Apps Lock

5 millió letöltéssel, 4,5-ből 5-ből és AV-Test jóváhagyási bélyegzővel az Ahn Labs-nak nagyon büszke lehet a V3 Mobile Security alkalmazásukra. Mint a fizetett alkalmazások listáján szereplő további lehetőségeknél, a V3 Mobile Security egy ingyenes verziót is kínál, amely nem tette meg az első 10 ingyenes víruskereső alkalmazásunkban, de a fizetett verzió a megfelelő jelölésekre kattintva befejezte az első 5 listánkat..

v3 mobil biztonsági android víruskereső

Figyelembe véve, hogy itt van az alkalmazás lebontása, és hogyan illeszkedik a rangsorolási kritériumunkba:

 • Felhasználói értékelés: Az 5-ből 4,5
 • Letöltés: 5 millió+
 • Vevői értékelések száma: 54581
 • Fájl méret: 12,7 MB
 • További jellemzők: Igen
 • Fejlesztő ország: Dél-Korea
 • Utolsó frissítés: 2018. április
 • Ad-támogatott ?: Igen
 • Prémium verzió ?: Igen

Az egyik legjobb dolog ebben az alkalmazásban az a tény, hogy elmondja neked minden telepítéséhez meg kell férnie az eszközére. Az AhnLab már a játék előtt volt, mivel a közelmúltban a szolgáltatások átláthatósága felé haladt az adatok felhasználása terén. És valóban, sok hasonló alkalmazás megkapja ezeket az engedélyeket anélkül, hogy előzetesen kérné őket, vagy nyilvánvalóan.

Ennek ellenére a V3 Mobile Security nagyon sok hozzáférést igényel. El kell fogadnia, hogy engedélyt ad neki az eszköz adminisztrátorának, az eszköz- és alkalmazáselőzményeknek, a kapcsolatoknak, az SMS-nek, a telefonnak, a fényképezőgépnek, a helynek, az eszköz azonosítójának és a hívásoknak, ujjlenyomat-érzékelőnek (ha van ilyen), rajzolni kell más alkalmazásokhoz (képernyő overlay), az értesítésekhez való hozzáférés, az alkalmazáson belüli vásárlások és a fiókadatok. Ez a 13 engedély, amelyet meg kell adnia ahhoz, amely gyakorlatilag a telefon operációs rendszerének minden fontos része.

Közvetlenül a letöltés után rosszindulatú programok ellenőrzését végezheti el. Az alkalmazás segít megakadályozni a pazarolást, hozzáadja az alkalmazások és fájlok adatvédelmi védelmét, és rendelkezik egy memóriaoptimalizálóval. Ezen kívül a V3 Mobile Security tartalmaz egy URL-leolvasót a gyanús linkek tesztelésére, QR-kód-leolvasót, Adatvédelmi tanácsadót (ellenőrzi, hogy az eszközön melyik alkalmazás engedélyezi), Adatvédelmi tisztítót, Rejtett galériát (titkos fényképekhez), Hívásblokkolást, Booster ( a feldolgozási teljesítmény visszaállítása a nem kívánt folyamatok törlésével), az alkalmazászár, a zavarás elkerülése (a hívások, értesítések, riasztások elnémítása) és heti tevékenységjelentés.  

v3 mobil biztonsági android víruskereső

Tehát mi fog fizetni ezekért a szolgáltatásokért? Semmi. Az AhnLab mindezt ingyen kínálja. Az alkalmazás azonban hirdetés-támogatott, tehát a fizetett lehetőségek kizárólag a hirdetések megszabadulására irányulnak.

Az AhnLab az alábbiakat kínálja alkalmazásukhoz:

Költség: 0,99 USD (havonta) vagy 1,49 USD (egyszeri, 30 nap)

Töltési módszer: Előfizetés - havi vagy egyszeri

Megéri-e a költség? Talán nem. Ez az egyik legjobban fizetett alkalmazás, de lehet, hogy nem is kell fizetnie érte. A hirdetések kezdetben szinte nem léteznek, míg az alkalmazás ingyenesen nyújt minőségi élményt.

Szükségem van-e Android antivírusra?

Az egyszerű válasz itt igen. De ennél kissé bonyolultabb.

Csak az Android többnyire biztonságos

Bár az Android-eszközök sokkal hajlamosabbak a vírusok megszerzésére, mint az iOS-eszközök, a két operációs rendszer hasonlóan épül fel. Az Android és az iOS működése megnehezíti a vírusok számára, hogy bármi is megtörténjenek az eszközével. Az iOS-hez hasonlóan az Android is a Linux kernelén alapul, és Sandboxing néven ismert eljárásokat használ a rendszer biztonságának védelme érdekében..

A homokozó segítségével az egyes alkalmazások a készülék merevlemezén saját helyet kapnak, és nem tudnak kölcsönhatásba lépni más alkalmazásokkal a számára megadott szükséges engedélyek nélkül. Valójában minden telepített alkalmazásnak engedélyt kell kérnie ahhoz, hogy nagyjából bármit megtehessen. Ez az oka annak, hogy egy alkalmazás telepítését követően az Androidra engedélyt kérhet telefonja más részeinek, például a kamera vagy a névjegyzék eléréséhez..

A homokozó lehetővé teszi az Android eredendően biztonságosabbá tételét, mint például a Windows, de nem mentesíti az operációs rendszert a vírusoktól és a hackeléstől. Mint a Windows esetében, a hackerek inkább az Androidot részesítik előnyben, mivel sok felhasználó létezik, így a hackerek is szorgalmasan dolgoznak a biztonsági intézkedések körüli megoldások megtalálása érdekében. Mint ilyen, számos vírus létezik, amelyek támadhatnak egy Android-eszközt, akár egyetlen alkalmazás megfertőzésével, akár engedélyek megszerzésével, vagy módok megtalálásával a homokozó módszere körül.

(FYI: Az Apple eszközök sandbox-ot is használnak, ami nem áthatolhatatlan, amint azt sok alkalmazásfejlesztő és biztonsági kutató is megállapította.)

Tehát, bár az Android alapvető kialakítása megakadályozza a vírusok fokozott hatékonyságát, az Android-felhasználók nagy száma, a létező biztonsági résekkel együtt, valódi szükségessé teszi az antivírus szoftverét Android-eszközéhez.

Lehet, hogy tetszik azAntivirusA legjobb ingyenes rootkit eltávolító, felderítő és letapogató programokAntivirus10 ingyenes vírusok és rosszindulatú programok eltávolító eszközeiAntivirus8 Általános típusú rosszindulatú programok ismertetése az egyszerű angol nyelvenAntivirusHogyan lehet webhelyet keresni rosszindulatú programok ellen és javítani a feltört webhelyeket

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Adblock
detector