Az ingyenes víruskereső szoftver elég jó?

Sok ember számára nehéz lehet választani bármely területen versenyző termékek között, a választás puszta volumenének és a marketing költségvetések befolyásának köszönhetően.

Ez az oka annak, hogy sokan megpróbálják az antivírus programokat általános módon kiértékelni annak alapján, hogy hogyan értékeljük más, nem műszaki tételeket.

Ez a módszer hajlamos egy olyan fő kérdésre, amely felmerül az eljárás elején - a döntés arról, hogy ingyenes programmal vagy prémium antivírus megoldással jár-e együtt..

Ami a helyes választ, attól függ, hogy ki kérdezi a kérdést.

Ingyenes vírusirtó

Ha olyan ingyenes víruskereső programot választ, amelyért fizetnie kell?

Néhány évvel ezelőtt azt mondanám, hogy ez a kérdés vitathatatlan: megkapod azt, amit fizet, és az ingyenes víruskereső programok nem voltak érdemesek nagy figyelmet fordítani.

Persze, néhányuk rendben volt, de azokat, amelyek általában idegesítő eszköztárakba csomagoltak, zavaró felületeket alkalmaztak, vagy minden alkalommal megpróbálták eladni..

Most a dolgok kissé eltérőek.

A víruskereső programok ingyenes és fizetett rendszere is változik az időkkel, az előbbek néha jobb felhasználói élményt nyújtanak, az utóbbi pedig még több funkciót kínál. S

o, mire kell menni?

Úgy gondolom, hogy az antivírus programok ingyenes változataival az első, amit meg kell fontolni, ki szállítja őket.

Néhány nulla költségű megoldás nagy nevekből származik, és versenyképes eredményeket kínálnak, néha a magasabb költségű testvéreikkel összehasonlítva.

Előfordulhat, hogy kivételes értéket képviselnek számodra, és nem szabad elbocsátani őket, főleg azok számára, akiknek kevés pénze van, vagy nem működnek missziókritikus gépet..

Van néhány megfontolás, amikor úgy döntenek, hogy menjenek ezen az úton, amelyek közül a legfontosabb, hogy a beszállító hogyan keress pénzt.

Nézzünk szembe a tényekkel: egyetlen vállalkozás sem jótékonysági szervezet, tehát ha nem fizet egy termékért, akkor valószínű, hogy te vagy a termék, akár az eladási célpontként, akár az átadott személyes adatok értéke alapján a társaságnak.

Természetesen fennáll annak a lehetősége is, hogy a kifizetés nem teszi lehetővé a társaság számára, hogy olyan szintű támogatást nyújtson, amelyet egy finanszírozott szoftver szállító kínálhat..

Ez határozottan gondolkodni kell, különösen, ha nem túl technikai jellegű. T

Ugyanakkor a szoftver természete körül vannak kérdések - némelyikük nyílt forrású, amely ingyenes, de nem kell, hogy legyen ingyenes.

Az ilyen szoftver bizonyos értelemben nagyszerű, mivel lehetővé teszi az érdekelt felek számára a kód megtekintését, módosítási javaslatokat vagy akár a saját telepítéshez szükséges kód megváltoztatását is..

Bonyolult a tipikus otthoni felhasználó számára, ám némelyik számára meggyőző.

Ami az utolsó ponthoz vezet: a könnyű használat.

Noha nyilvánvalóan igaz, hogy az ingyenes programok többsége az utóbbi időben javította a játékot felületük szempontjából, egyesek továbbra is zavaróak lehetnek a nem technikai felhasználók számára, hogy körülvegyék a fejüket, vagy konfigurálják úgy, ahogy szeretnék.

Tekintettel arra, hogy a biztonsági szoftverek használatának zökkenőmentes élménynek kell lennie - felhasználóbarátabb, nem is beszélve biztonságosról -, ez egyesek számára problémát jelenthet.

Tehát milyen előnyöket nyújthat a vírusvédelem fizetésével?

Azt mondanám, hogy a legjobban az az elszámoltathatóság, amelyet a nehezen megkeresett pénz átadásáért kapsz.

Ha fizet egy cégnek a biztonsági szoftver szállításáért, akkor elvárása és joga van feltételezni, hogy vigyáz rád, segít a telepítéssel kapcsolatos problémák megoldásában, és készen áll a tanácsadásra, ha bármikor szüksége van rá..

Ideális esetben azt szeretné, ha ezt a támogatást könnyen megszereznék szinte a nap bármely szakában, és lehetőleg ingyenesen.

Ilyen szolgáltatást általában nehéz megtalálni ingyenes szoftver használata esetén.

Arra is számíthat arra, hogy sokkal több olyan szolgáltatást vár el, amelyeket egy ingyenes programban szerezhetne, például a bejövő és a kimenő e-mailek beolvasásának képességét, a tűzfalat, a kémprogram-elhárító programokat stb..

A fizetett antivírus programokat kínáló cégek tisztában vannak az ingyenes alternatívák által felvetett versennyel, és versenyképességük megőrzése érdekében továbbra is bővítik a szolgáltatásokat..

Másrészről, az ingyenes programok nem rendelkeznek a finanszírozással ahhoz, hogy kiegészítő funkciókat lehessen felvenni.

Ezenkívül gyakran használják átjáróként a fejlesztők saját fizetett programjaira is.

Lehet, hogy tetszik azAntivirusFake antivírus is - mi ez, mit csinál, és hogyan lehet a fenyegetést enyhíteniAntivirusThe-e további biztonsági programokat futtatni, ha már telepítve van antivírus? Antivirus10 ingyenes vírusok és rosszindulatú programok eltávolító eszközeiAntivirus8 Az általános vírusleírások magyarázata

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 14

Adblock
detector