Evaluare antivirus Bitdefender Total Security 2019

Bitdefender oferă o selecție de instrumente antivirus bazate pe abonamente atât pentru consumatori cât și pentru companii. În ceea ce privește consumatorul, opțiunile companiei includ trei aplicații cheie: Antivirus Plus, Internet Security și Total Security. Toate cele trei aplicații rulează același program de bază, fiecare versiune deblocând diferite funcții noi. Dacă căutați pachetul complet, Securitatea totală 2019 este opțiunea pe care doriți să o explorați.

Total Security 2019 oferă o gamă largă de funcții, multe dintre acestea fiind dedicate acoperirii amenințărilor de securitate pe care mulți utilizatori ar putea să nu le realizeze că există. Inima programului este însă protecția antivirus în timp real. Am lăudat Bitdefender pentru protecția sa în timp real, cel mai recent în revizuirea software-ului lor Antivirus Plus 2018. Însă versiunea Total Security 2019 atinge sau depășește același standard ca și celelalte opțiuni disponibile de la companie?

OFERTA CITEȘTEI: Economisiți 50% pe Bitdefender Total Security

Cerințe minime de sistem - va rula pe dispozitivul dvs.?

Chiar dacă computerul dvs. are câțiva ani, există o șansă bună pentru Bitdefender Total Security 2019 să îndeplinească cerințele minime.

Pentru a rula programul, veți avea nevoie de următoarele specificații de sistem:

 • Sistem de operare: Windows 7 SP1 | Windows 8 | Windows 8.1 | Windows 10
 • CPU: procesor dual core 1.6 GHz
 • Memorie (RAM): 1 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1,5 GB spațiu liber

Dacă, din anumite motive, utilizați în continuare Windows XP sau mai jos, nu veți putea obține Securitatea totală rulând pe sistemul dvs. În plus, dacă abia dacă îndepliniți cerințele propuse, puteți observa probleme legate de întârzierea sistemului, în special atunci când executați instrumentul AV.

Pentru cele mai bune performanțe, Bitdefender recomandă următoarele specificații de sistem:

 • CPU: procesor Intel CORE 2 Duo (2 GHz) sau echivalent
 • Memorie (RAM): 2 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB spațiu liber

Majoritatea sistemelor mai noi (cele achiziționate în ultimii 2-3 ani) nu ar trebui să aibă nici o problemă decât să îndeplinească chiar cerințele recomandate ale sistemului.

Proces de înregistrare Bitdefender Total Security 2019

Procesul de înregistrare este unul dintre modurile timpurii de a măsura o companie de software, în special pe tărâmul antivirus. Multe companii de software AV au în mod special practici de afaceri umbroase atunci când vine vorba de vânzarea instrumentelor lor AV. Am văzut un număr corect de tactici care sunt extrem de neprietenoase pentru consumatori, cum ar fi furișarea serviciilor suplimentare și ascunderea faptului că serviciul este bazat pe abonamente. Din experiență, ne place să aruncăm o privire asupra modului în care compania se ocupă de achiziție și înscriere pentru a obține o senzație bună pentru încrederea sa.

Pentru ca o companie de software să treacă aici testul de miros, trebuie să evite pe cât posibil toate practicile de afaceri:

 • Încercarea de a vinde un număr mare de servicii suplimentare la finalizare
 • Utilizarea utilizatorilor faceți clic pe mai multe pagini de servicii suplimentare suplimentare înainte de a ajunge la pagina de finalizare
 • Selectarea automată a serviciilor de completare înainte de finalizare
 • Înscrierea automată a clienților pentru reînnoirea automată a abonamentului sau îngreunarea deselectării reînnoirii automate înainte de cumpărare

Bitdefender nu face o treabă groaznică în acest unghi, dar este departe de ceea ce am văzut. În pagina de înregistrare inițială, veți vedea că Bitdefender vă plasează automat la cel mai ieftin pachet de servicii pentru securitate totală: un an și până la 5 dispozitive:

OFERTA CITEȘTEI: Economisiți 50% pe Bitdefender Total Security

gama de produse bitdefender

Acesta este de fapt un bun practică. În loc să încerce să forțeze utilizatorii mai întâi în opțiunile mai scumpe, compania prezintă opțiunea cu cele mai mici costuri pe pagină. Dacă doriți să vă îmbunătățiți serviciul până la doi sau trei ani și să acoperiți mai multe dispozitive, puteți face acest lucru destul de ușor. La început nu te-ai impus în opțiunea mai costisitoare.

Pe pagina coșului de cumpărături, Bitdefender include câteva practici care sunt în general mai puțin favorabile pentru consumatori. Primul și cel mai evident este numărul de servicii adiționale enumerate:

adăugări de date bitdefender

Acum, în apărarea Bitdefender, compania nu adaugă automat niciunul dintre acestea în coșul de cumpărături, așa cum am văzut alte companii făcute în acest stadiu. Totuși, cele mai multe dintre aceste servicii sunt inutile sau ar fi trebuit să fie incluse în software-ul său principal de securitate totală. Aceasta include serviciul VPN premium.

Cealaltă problemă este cu reînnoirea automată a abonamentului. Ce ne place aici este că compania nu ascunde faptul că reînnoirea automată este în vigoare. Puteți vedea cu ușurință cuvântul pentru acesta cuplat la achiziția de software din partea de sus:

reînnoire automată bitdefender

Cu toate acestea, Bitdefender începe cu reînnoirea automată pe în mod implicit. Și alegerea culorii pentru link este proiectată în mod special pentru a o face mai puțin evidentă. Va trebui să faceți clic pe linkul „reînnoire automată” gri și să dezactivați reînnoirea automată dacă nu doriți această opțiune în mod implicit.

Acest Bitdefender oferă utilizatorilor un preț redus pentru anul 2 al serviciului după ce virați de pe reînnoirea auto este indică faptul că reînnoirea automată este, în general, o caracteristică care favorizează compania, nu consumatorii.

activați reînnoirea automată

Cu toți acești factori care colaborează, nu putem face față complet Bitdefender pentru procesul de înscriere. Este rapid, nu vă împinge prin mai multe pagini de servicii suplimentare și este relativ clar despre ce primiți la final. Cu toate acestea, reînnoirea automată ar putea fi mai vizibilă și nu a fost preselectată. Compania ar putea și probabil ar trebui să ruleze unele dintre aceste servicii suplimentare în programul de bază pentru Total Security, având în vedere că este opțiunea principală pentru consumatori.

Instalare și configurare

După înscrierea la serviciu, Bitdefender vă va permite să descărcați programul din contul Bitdefender Central. Întregul proces de configurare, de la descărcarea programului până la instalarea finală, durează aproximativ 5 minute din timp.

securitate totală

De acolo, veți instala programul de descărcare, care finalizează procesul complet de instalare. După ce ați finalizat, nu va trebui să vă conectați. Fișierul descărcat are informațiile contului dvs., astfel încât acesta se va conecta automat la contul dvs. și va înregistra dispozitivul în setările contului dvs. Bitdefender Central..

Potențiale conflicte software

Deși procesul de instalare obișnuit este destul de lin, este posibil să apelați la unele complicații software dacă aveți orice alt software instalat care intră direct în conflict cu securitatea totală. De exemplu, aveam deja instalat pe mașină software de monitorizare parentală. Cu toate acestea, când am încercat să instalez Bitdefender Total Security, am primit un avertisment „Verificarea compatibilității aplicației” și un mesaj care îmi spune că trebuie să șterg monitorul parental actual pentru a termina instalarea..

securitate totală

Motivul probabil pentru care am primit acest mesaj este că Bitdefender Total Security vine cu propriul său software de monitorizare parentală. În unele cazuri, anumite programe software nu pot exista în aceleași părți ale unui sistem de operare și pot fi rulate fără conflicte. Conflictele software sunt destul de rare în aceste zile, dar se pot întâmpla, mai ales în cazul instrumentelor AV. Totuși, aceasta pare a fi una dintre acele situații. Alte instrumente software care vin cu securitate totală, cum ar fi VPN, pot coexista cu ușurință cu alte aplicații VPN fără a provoca conflicte - pur și simplu nu puteți rula mai multe VPN-uri în același timp.

În funcție de alte programe de securitate pe care le-ați instalat, s-ar putea să vă confruntați cu conflicte software. Dacă descoperiți că sunteți legat în mod special de software-ul conflictual pe care l-ați instalat în prezent, păstrarea Total Security 2019 ar putea fi o decizie de luare sau pauză. În timpul testării, am descoperit că pot reuși reinstala software-ul parental după instalarea Bitdefender Antivirus Plus 2018, dar nu a fost cazul cu Total Security 2019. Întrucât sunt destul de legat de monitorul parental pe care îl am deja, păstrarea securității totale pe sistemul meu pur și simplu nu a fost o opțiune pe termen lung. alerga. Cu toate acestea, probabil că nu va fi cazul tuturor.

Interfață

Este greu să răspândești o interfață amețitoare cu orice software pe care îl folosești. Dacă trebuie să vă calcați, să încercați și să nu găsiți ceea ce aveți nevoie, de obicei, o experiență teribilă a utilizatorului are ca rezultat abandonarea software-ului pentru o opțiune mai bună.

Din fericire, Bitdefender pare să fi acordat multă grijă și atenție în UI de securitate totală. Interfața este ușor de navigat, cu secțiuni distincte care fac ca găsirea diverselor funcții să fie destul de ușoară:

securitate totală

Partea din stânga a interfeței poate fi utilizată pentru a comuta între diferitele categorii de caracteristici (protecție, confidențialitate, instrumente), în timp ce fiecare secțiune de caracteristici plasează cele mai importante funcții pe „Vizualizare funcții”:

securitate totală

În afara categoriilor principale de caracteristici, puteți accesa și Notificări, Setări și Ghiduri de utilizare. Bitdefender include chiar și câteva informații de bază cu privire la starea de instalare a dispozitivului din partea de jos. Puteți identifica câte dispozitive ați acoperit și puteți da clic pentru a adăuga un alt dispozitiv (care vă creează rapid contul Bitdefender Central pe un browser web).

Există și câteva chei rapide ușor în instrument. Dacă faceți clic dreapta pe pictograma Bitdefender din tava de sistem, puteți efectua o scanare completă fără a fi necesar să deschideți fereastra principală a aplicației, de exemplu. De asemenea, puteți comuta widgetul de aplicații din tava de sistem.

Singurele probleme pe care le pot găsi utilizatorii cu aplicația este înțelegerea cu ușurință a tuturor funcțiilor. Cu toate acestea, secțiunea Ghidul utilizatorului din interfață ar trebui să ajute la eliminarea destul de rapid a oricărei confuzii.

Funcții de securitate și confidențialitate

Dacă doriți să cumpărați Total Security 2019, veți fi bine servit de numărul mare de funcții pe care pachetul Bitdefender îl include în pachetul software. Deoarece Total Security este primul serviciu de securitate pentru consumatori al companiei, sunt incluse aproape tot ce vă puteți gândi (și probabil mai mult).

Pentru început, Bitdefender Total Security 2019 vine cu toate următoarele instrumente și caracteristici:

 • Monitor antivirus în timp real
 • Instrumente de scanare antivirus (scanări rapide, complete, personalizate și programate)
 • Mod automat
 • Scanarea vulnerabilității
 • Protecția aplicației
 • Protecția fișierelor
 • Protecție web (negru și listare albă)
 • Anti spam
 • Firewall
 • Apărare avansată împotriva amenințărilor
 • Protecție Ransomware
 • Mediul de salvare
 • Consilier pentru securitate Wi-Fi
 • Foldere protejate
 • Acces la aplicație
 • Safepay (browser web securizat)
 • VPN
 • Tocător de documente
 • Administrator de parole (portofoliu Bitdefender)
 • Seif de fișiere
 • Protecție cameră web
 • Monitorul parental
 • Optimizator de sistem
 • Anti furt
 • Curățarea discului

Având în vedere că încercăm să oferim o recenzie holistică, am oferit cel puțin câteva minute și ceva spațiu cât mai multor funcții. Cu toate acestea, nu am testat câteva caracteristici, cum ar fi protecția ransomware, din cauza dificultății de testare a acestora într-o revizuire generalizată.

Protecția împotriva amenințărilor în timp real

Total Security 2019 folosește un instrument antivirus în timp real destul de agresiv. Deși Bitdefender include peste o duzină de instrumente diferite cu Total Security, monitorul în timp real este poate cel mai bun punct de vânzare pentru acest software. În plus, acesta este același monitor în timp real pe care îl veți găsi utilizat în celelalte aplicații antivirus ale Bitdefender. Ca atare, rezultatele pe care le-am găsit la testarea Antivirus Plus 2019 au fost aceleași cu Total Security 2019.

Aceste rezultate sunt următoarele:

Testul nr. 1: viruși de test EICAR

Am testat pentru prima dată protecția Total Security în timp real împotriva virușilor de test EICAR. Aceste viruși sunt concepute pentru a imita viruși reali, fără a risca de fapt vreo infecție reală a unei mașini. Există patru versiuni ale acestui virus disponibile și le punem pe fiecare în test: un fișier „.com”, un fișier „.xt”, un fișier „.zip” și un fișier dublu cu fermoar. Alegerea acestor viruși de testare ar trebui să fie simplă pentru orice instrument AV eficient.

Rezultate:

Total Security 2019 a avut o performanță excepțională la acest test. Alte instrumente AV pe care le-am testat nu au reușit să identifice corect virușii de test EICAR. Instrumentul Bitdefender, cu toate acestea, le-a blocat cu o precizie de 100 la sută.

securitate totală

securitate totală

securitate totală

În mod surprinzător, monitorul în timp real al Bitdefender nu doar fișierele de carantină, ci blochează complet descărcările. Acesta este un pas care nu este complet obișnuit cu alte instrumente AV, care permit deseori descărcarea să parcurgă mai întâi și apoi carantina unui fișier după identificarea lui. Totuși, Securitatea totală poate identifica dacă un fișier este potențial rău în browserul web și poate bloca descărcarea.

Testul 2: Probele de virus viu

Virusii test EICAR nu sunt întotdeauna cea mai bună măsură a unui instrument AV, cu toate acestea, având în vedere că sunt doar viruși de testare. Pentru a susține un pic ante, ne place să testăm și noi real probe de virus împotriva principalelor caracteristici ale instrumentului AV.

Bitdefender a fost bine apreciat în multe teste de protecție din lumea reală, inclusiv în testul AV-Comparatives 2018. În testul lor, instrumentul Bitdefender a găsit 100 la sută dintre virusurile testate din 203 de probe vii. Am testat doar un număr mic, dar având în vedere succesul instrumentului cu peste 100, a fost o presupunere sigură că cinci viruși ar fi o problemă simplă.

Rezultate:

Securitatea totală a îndeplinit așteptările mele și în acest test. A fost capabil să identifice probele de virus viu pe care le-am testat. Patru dintre virusuri au fost imediat carantinați, în timp ce al cincilea a fost îngrijit destul de repede după ce a lovit mașina mea:

securitate totală bitdefender

Monitorul în timp real oferă, de asemenea, o evaluare generală a riscurilor pentru diferiți viruși care au debarcat pe aparatul dvs., permițându-vă să luați o decizie cu privire la fiecare virus în carantină:

securitate totală bitdefender

În cazul în care Bitdefender nu este sigur de riscul unui fișier, vă oferă opțiunea de a face carantină sau să îl ștergeți. În orice caz, programul nu vă va permite să continuați până nu luați un fel de decizie într-un fel sau altul într-un fișier suspect.

Față de viruși reali și test, Bitdefender Total Security 2019 a fost la curent cu rezultatele testate de laborator.

Scanarea și eliminarea virușilor

Având în vedere cât de agresiv este monitorul în timp real al Bitdefender, este puțin probabil ca un virus să îl ajungă în sistemul dvs. cu instrumentul AV instalat. Totuși, fără șansa ca monitorul în timp real să eșueze, va trebui să eliminați virusul eficient. Instrumentul de scanare AV a Total Security este printre caracteristicile sale principale și unul care a fost, de asemenea, premiat de AV-Comparatives în trecut. Întrebarea noastră care intră, desigur, este dacă este eficient într-un test real din perspectiva consumatorului.

Instrumentul de scanare este proiectat pentru a rula în fundal și pentru a avea un impact cât mai mic asupra sistemului dvs. De asemenea, veți găsi câteva opțiuni de scanare care sunt destul de standarde în acest moment: scanare rapidă, scanare completă, scanare programată și scanare personalizată.

Am analizat ce impact are instrumentul de scanare asupra sistemului dvs. în timpul rulării fiecărei scanări și dacă a fost eficient la preluarea atât a virusurilor reale, cât și a testelor.

Testul nr. 1: impactul sistemului

Am efectuat testele de impact asupra sistemului pe un sistem curat. Fiecare test a analizat utilizarea procesorului, utilizarea memoriei, timpul de scanare și numărul total de articole scanate. Rețineți că scanarea pe un sistem infectat poate produce rezultate diferite, iar scanarea pe un sistem cu putere mai mică va produce, de asemenea, rezultate diferite.

Fără scanare Scanare rapidă Scanarea întregului sistem
Utilizarea procesorului 0% ~ 0,2% ~ 3,0%
Folosirea memoriei 16,7 MB 16,7 MB ~ 75 MB
Timpul de scanare N / A 6 secunde 17:26 minute
Elemente scanate N / A 3427 1497974

Rezultatele securității totale au arătat bine la acest test. Fiecare scanare a fost rapidă și chiar scanarea completă a sistemului, care a durat aproximativ 17 minute, a fost relativ rapid.

Testul 2: Exemple de viruși

Pentru testul de viruși probă, am folosit aceiași viruși de test EICAR ca și în cazul testului monitorului în timp real. Pentru a le instala corect pe sistemul meu, a trebuit să opresc complet Securitatea totală, având în vedere cât de agresiv a monitorului în timp real părea să blocheze încercările de descărcare ale virusurilor suspectate. După cum am descoperit deja, Bitdefender blochează cu ușurință accesul la virușii de test EICAR.

Dacă opriți protecția principală a software-ului, acesta va considera calculatorul dvs. „în pericol”:

securitate totală bitdefender

De fapt, singura modalitate de a descărca în mod eficient virușii de test EICAR a fost să ștergeți Total Security de pe sistemul meu complet, deoarece se pare că au măsuri de protecție în loc pe care nu le puteți dezactiva din meniul de setări..

Rezultate:

Cu virusurile de test instalate, am reinstalat Total Security și am efectuat scanarea rapidă. Scanarea rapidă nu a dezvăluit virusurile de testare, ceea ce indica faptul că scanarea nu verifică folderul de descărcări.

O scanare completă a sistemului, însă, a localizat, a pus în carantină și a șters toate cele patru virusuri de test EICAR.

securitate totală 2018

Total Antivirus 2018 a trecut cu ușurință acest test după ce acesta a eliminat atât carantina cât și a șters virușii testului EICAR.

Testul 2: Probele de virus viu

Pentru acest test au fost instalate un nou set de viruși vii. Ca și în cazul virușilor de test EICAR, a trebuit să elimin total Security pentru a descărca virușii pe mașina mea. După ce virușii au fost încărcați pe mașina mea, am încercat apoi să reinstalez Total Security și să rulez scanările de virus.

Rezultate:

Din păcate, nu am putut reinstala cu succes Total Security pe computer după ce am instalat virușii. Procesul de instalare a înghețat complet, ceea ce este o problemă comună atunci când încercați să instalați un instrument AV pe o mașină infectată. Multe virușii blochează descărcările și instalațiile de software antivirus ca mijloc de a se proteja de eliminare. Acest lucru pare să fie cazul.

Rezultatul aici a fost că nu am reușit să stabilesc cu succes cât de bine ar putea elimina viruțiile de pe o mașină infectată. Acestea fiind spuse, totuși, acesta nu este neapărat un comentariu negativ asupra securității totale.

După cum s-a arătat mai sus, instrumentul este incredibil de bun în păstrarea virușilor departe de la mașina ta. Și având în vedere eficacitatea instrumentului de scanare în timp real, este ușor de crezut că scanerul de virus, dacă este deblocat, ar funcționa la fel de bine.

Dacă vă aflați într-o situație în care nu puteți instala un instrument AV din cauza unui program dăunător, rularea computerului în modul Safe este o idee bună. De acolo, poate doriți să încercați să rulați un instrument de eliminare a antivirusului de pe o unitate externă. Pentru mai multe informații, puteți consulta ghidul nostru despre eliminarea programelor malware. Pentru Bitdefender, nu puteți rula instrumentul Total Antivirus dintr-o unitate flash, ci dvs. poate sa creați un DVD de salvare sau o unitate flash.

protecție Web

Pentru oricine petrece o cantitate corectă de timp navigând pe internet, protecția web totală a securității este probabil să fie un instrument valoros. Securitatea Web este proiectată pentru a scana site-urile web pentru activități potențial dăunătoare și pentru a vă oferi avertismente în cazul în care aterizați pe un site web care ar putea avea malware sau încercări de phishing.

Veți găsi Protecția Web activată în mod implicit, dar o puteți dezactiva în setări. Protecția Web va produce un mesaj de avertizare în browserul dvs. web dacă treceți pe un site web potențial rău intenționat:

securitate totală bitdefender

Din pagina de avertisment, puteți alege să continuați sau să listați lista albă a paginii dacă credeți că a fost direcționată eronat. În caz contrar, vă puteți îndepărta de pagină cât de repede vă pot lua degetele.

Din păcate, filtrul de protecție web nu este perfect. Încă am putut accesa unele site-uri web despre care se știa că poartă link-uri dăunătoare, puse la dispoziție prin intermediul site-ului phishtank.com. Unele dintre site-urile enumerate acolo au produs avertismente, altele nu. Acest lucru a arătat că Protecția Web este bună, dar nu ar trebui să se bazeze pe deplin pentru a vă proteja de actorii răi de pe site-urile web.

Firewall

O caracteristică unică pentru securitatea totală, Bitdefender include și o opțiune suplimentară pentru firewall. Un firewall este o măsură de protecție care vă filtrează traficul de intrare și de ieșire pentru activitate suspectă. Este destinat să blocheze automat orice activitate rău intenționată.

securitate totală

Sistemul dvs. de operare include deja propriul său firewall încorporat. Firewall-urile încorporate sunt bune, dar nu sunt grozave. Ca atare, o opțiune suplimentară pentru firewall nu este o idee proastă. Firewall-ul Bitdefender vizează în mod specific aplicațiile instalate pe aparatul dvs. care încearcă să acceseze internetul. Ceea ce caută sunt aplicațiile care ar putea fi răuvoitoare sau care pot acționa rău.

Presupunând că monitorul dvs. în timp real funcționează, există șanse mici să treacă un program neplăcut. Cu toate acestea, este posibil ca un program mai vechi să poată fi împins cu o actualizare care îl face să înceapă să acționeze cu răutate. Dacă este cazul, firewallul suplimentar va ajuta la blocarea acestuia.

Folosind Firewall-ul de securitate totală al Bitdefender, puteți analiza toate programele care accesează internetul și puteți juca regulile pentru aceste aplicații, dacă ceva pare pește.

Anti spam

O caracteristică de securitate totală, Antispam este conceput pentru a ajuta utilizatorii să elimine spam-ul din e-mailurile lor. Dacă utilizați în principal un serviciu de e-mail bazat pe web, cum ar fi Google, nu este probabil să aveți nevoie de instrumentul Antispam. Cu toate acestea, dacă utilizați Outlook, Antispam poate fi un instrument excelent.

După adăugarea de adrese de e-mail sau nume de domeniu la o listă de spameri, puteți salva lista într-un modul antispam. De acolo, puteți încărca modulul în Exchange. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a gestiona spam-urile pentru Exchange, în special interfața și setările mai puțin ușor de utilizat de Outlook..

Protecția camerelor web

Aveți momentan casetă pe camera web a computerului? Acest truc simplu este unul pe care îl recomandă cei mai mulți profesioniști de securitate. Chiar și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ia această simplă măsură de securitate. De ce? Deoarece hacking-ul cu webcam-uri este un lucru real, iar ceea ce mulți oameni nu își dau seama este un risc real pentru securitate.

Am oferit câteva recomandări cu privire la modul în care vă asigurați camera web, dar pot fi necesare măsuri suplimentare. Acest lucru poate include instrumentul de protecție pentru camere web totale de securitate.

Acest instrument vă permite să adăugați numai programe specifice pe lista de permisiuni a camerei web. Dacă faceți acest lucru, reduceți în mod semnificativ riscul accesului camerei web fără programe necunoscute sau permisiuni.

De exemplu, dacă doriți ca Skype să acceseze doar camera dvs. web, puteți să o faceți, astfel încât numai Skype să aibă permisiunea. Orice alt program care încearcă să încarce camera web va eșua.

În acest scop, abordarea atentă a Bitdefender este un instrument bun pentru a avea în repertoriul dvs. de securitate.

Fișiere sigure

Protejarea fișierelor și folderelor private este o necesitate, mai ales având în vedere modul în care funcționează ransomware-ul. Total Security include un instrument Fișiere sigure care vă permite să conectați o parte din fișierele și folderele dvs., protejându-le de atacurile ransomware.

Unele fișiere sunt protejate în mod implicit prin această caracteristică, dar puteți adăuga fișiere și foldere suplimentare.

securitate totală bitdefender

Odată protejate, numai aplicațiile specifice pot accesa folderele respective. Ce face acest instrument nu face este să vă protejați dosarele. În schimb, limitează drepturile de acces din alte programe, o modalitate simplă, dar eficientă de a împiedica programele necunoscute să obțină acces și să cripteze acele fișiere.

Tocător de documente

Dacă intenționați să scăpați de computer în viitor, fie prin a-l face cadou cuiva sau a-l vinde, va avea nevoie de un procesor de fișiere. Total Security vine cu un shredder de fișiere instalat care face exact așa cum sună: mărunțesc fișierele în bine.

securitate totală bitdefender

Pur și simplu ștergerea fișierelor și golirea coșului de gunoi nu pot șterge de fapt fișierele. O versiune comprimată a acelor fișiere există încă și poate fi recuperată. Masina de tocat fisierul raplează complet datele astfel încât să nu poată fi recuperate niciodată.

VPN Bitdefender

Poate una dintre funcțiile mai dezamăgitoare incluse în Bitdefender Total Security 2019 este serviciul VPN. Aceasta este o opțiune pe care nu o recomandăm din câteva motive.

În primul rând, în ciuda faptului că securitatea totală este produsul principal pentru consumatorii pe care Bitdefender îi vinde, nu include o VPN completă. În schimb, trebuie să cumpărați VPN separat pentru o taxă de abonament separată.

securitate totală bitdefender

Următoarea este problema cu cât de puțin poți ieși din VPN-ul gratuit. Bitdefender oferă câțiva megabyte de transfer de date pe zi, dar nu este aproape suficient pentru a fi util. Chiar și executarea unui test de viteză sau două îți vor limita limita de date cu VPN-ul gratuit.

În plus, VPN-ul gratuit limitează unde vă puteți conecta. Cele mai multe servicii VPN plătite și chiar servicii VPN gratuite vă permit să vă conectați la cel puțin o mână de servere în diverse locații internaționale. Bitdefender a inclus VPN pentru a vă îmbogăți în un singur server VPN la alegere. Dacă doriți mai multe opțiuni, va trebui să cumpărați serviciul complet.

În cele din urmă, există problema de la care Bitdefender își primește serviciul VPN.

În secțiunea sa de întrebări frecvente, Bitdefender explică faptul că folosește un serviciu terț pentru a achiziționa spațiu VPN, serviciul acesta fiind Hotspot Shield. În recenzia noastră din 2018 despre Hotspot Shield, am notat serviciul VPN destul de slab din mai multe motive. Deși deblochează unele servicii de streaming, cum ar fi Netflix, și include un comutator de ucidere, nu protejează în mod eficient confidențialitatea utilizatorilor. Există, de asemenea, un număr limitat de servere disponibile prin intermediul serviciului, pe lângă faptul că poate redirecționa conexiunile utilizatorilor către agenții de publicitate terți.

În cazul în care aveți nevoie de un serviciu VPN, cel pe care Bitdefender îl furnizează va fi gratuit. Instrumentul AV are deja o mână mare de caracteristici de securitate de calitate. Acesta, din păcate, nu este unul dintre ele.

Password Manager (portofoliu Bitdefender)

În opinia lor, Bitdefender a încercat să rezolve una dintre problemele mai neplăcute pentru cei care petrec mult timp online. Cu cât vă înregistrați mai multe site-uri web, cu atât mai multe parole trebuie să vă rețineți. Total Security include un manager de parole, cunoscut sub numele de Bitdefender Wallet, care vă permite să salvați parolele și să accesați parolele pe orice dispozitiv în care este instalat Bitdefender Wallet.

Este acest program cu adevărat necesar pentru majoritatea oamenilor? Nu chiar. Dacă sunteți un utilizator Apple, Keychain vă acoperă deja dispozitivele. Și dacă utilizați majoritatea oricărui browser web, cum ar fi Firefox sau Chrome, aveți deja acces la administratorii de parole încorporate.

securitate totală bitdefender

Unde puteți găsi o anumită valoare în portofelul Bitdefender este în câteva funcții care nu există cu majoritatea administratorilor de parole încorporate. Puteți accesa Bitdefender Wallet și parolele sale salvate pe dispozitive cu sisteme de operare și browsere diferite, astfel încât nu sunteți legat doar de utilizarea Chrome sau doar de produsele Apple, de exemplu. Portofelul are, de asemenea, o caracteristică unică care blochează computerul dacă ești prea departe de el, o măsură bună dacă ești într-un loc public.

În plus, Managerul de parole vă poate evalua puterea parolelor pentru dvs. și vă permite să modificați acele parole la fața locului dacă utilizați cele slabe. Și, din fericire, puteți descărca parolele salvate de la alți manageri de parole, cum ar fi Chrome sau Firefox, făcându-l să se joace frumos cu celelalte instrumente de gestionare a parolei.

securitate totală bitdefender

Portofelul vă permite, de asemenea, să stocați cheile de licență ale programului, o caracteristică neobișnuită și atractivă pentru cei care achiziționează o mulțime de aplicații valoroase.

Consilier parental

Instrumentul care a provocat un conflict software cu instalarea mea inițială a programului, Parental Advisor este conceput pentru a ajuta monitorizarea dispozitivelor și pentru a le face mai prietenoase pentru copii.

securitate totală

Pentru orice dispozitiv care primește acoperire în cadrul consilierului parental, Bitdefender caută următoarele:

 • Site-urile pe care le vizitează copilul
 • Tipare de acces la site („interese”)
 • Timpul petrecut online
 • Comportament pe social media

Pentru a utiliza acest instrument, mai întâi creați un profil pentru copii în setările contului dvs. Bitdefender Central:

securitate totală 2018

De acolo, alegeți dispozitivul pe care doriți să îl monitorizați și ce profil de pe dispozitivul respectiv trebuie monitorizat. Această opțiune este valoroasă, dat fiind că este posibil să aveți mai multe profiluri de utilizator pe un singur computer.

securitate totală

De acolo, va trebui să adăugați dispozitivul și să descărcați consilierul parental pe dispozitivul selectat, având în vedere că consilierul parental este de fapt un program separat și nu face parte efectiv din suita principală de software Total Security..

După instalare și activare (care poate necesita o repornire a sistemului), veți putea vedea întreaga activitate monitorizată a copilului dvs. prin Bitdefender Central. De acolo, puteți activa sau dezactiva monitorizarea, obține informații despre cât timp este petrecut în aplicații specifice, puteți limita accesul la anumite site-uri web, monitoriza locația copilului dvs. (numai pentru dispozitivele Android) sau puteți seta timpi de utilizare care blochează automat utilizarea dispozitivului la anumite intervale de timp.

securitate totală 2018

Consilierul parental este într-adevăr un instrument puternic pentru copiii cu copii și funcționează bine.

Cu toate acestea, poate crea un conflict cu software-ul dvs. parental existent, așa că este ceva de luat în considerare inainte de instalarea Total Security 2019, deoarece programul nu vă oferă opțiunea de a rula alt software parental concomitent, chiar dacă nu intenționați să utilizați instrumentul de monitorizare parentală Bitdefender.

Alte instrumente și caracteristici de securitate totală 2019

Deși nu am testat toate instrumentele de confidențialitate și securitate totală de securitate totală, cele pe care le-am testat au fost destul de funcționale. Cu excepția VPN-ului Bitdefender, pe care nu-l recomandăm, Securitatea totală aduce pe masă o suită impresionantă de funcții care acoperă majoritatea nevoilor de confidențialitate și securitate într-un mare grad.

Eficiența ca soluție de securitate

Total Security 2019 este principalul instrument antivirus Bitdefender pentru consumatori. Fiind opțiunea sa cu cel mai mare preț și cea mai completă caracteristică, poate fi un pic mai încărcat decât ceea ce utilizatorul dvs. mediu va avea nevoie. Cu toate acestea, ca instrument de securitate, este greu să nu recomandăm Securitatea totală 2019.

Marea întrebare aici este: de ce să alegeți Total Security 2019 pentru o opțiune mai ieftină, precum Antivirus Plus 2018? Există trei motive cheie:

 • Mai multe dispozitive protejate pe cont
 • Acces la consilierul parental
 • Acces la zidul de foc adăugat

Este regretabil pentru consumatori că Bitdefender nu include standardul pentru consilierul parental și peretele de foc despre celelalte opțiuni, dar este ceea ce este. Securitatea totală pentru 2019 înseamnă mai mult decât costul dacă doriți să acoperiți o întreagă gospodărie de dispozitive și computere. Și dacă într-adevăr aveți nevoie de acces la software de monitorizare parentală de calitate pentru telefoanele mobile și computerele dvs., instrumentul lor de consilier parental este de prim rang, chiar dacă creează conflicte software cu alte instrumente.

Aceste aspecte deoparte, puterea din spatele monitorului Total Security este un punct de vânzare singur al instrumentului. Dacă este toate aveți nevoie, Antivirus Plus 2018 este probabil o opțiune mai bună. Însă, dacă sunteți pe piață pentru un pachet software all-inclusive, care să acopere toate nevoile de securitate și confidențialitate imaginabile, Total Security 2019 va funcționa bine pentru dvs..

Impresia generală

Bitdefender este adesea laudat de laboratoare independente de testare pentru instrumentele sale de securitate. După ce punem la încercare Total Security, cu accent pe instrumentele sale de scanare și eliminare a virusului, este sigur să spunem că securitatea totală este unul dintre cele mai bune programe disponibile pe piață pentru consumatori. Prețul pentru acesta ar putea fi un glonț greu de mușcat pentru unii utilizatori.

Dacă sunteți pe piață pentru a proteja un număr mai mare de dispozitive și aveți absolut nevoie de mai multe tipuri de protecții de securitate, Total Security 2019 ar trebui să fie pe lista dvs..

OFERTA CITEȘTILOR: Economisiți 50% pe Bitdefender Total SecurityVisit Bitdefender Total Security

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 13

Adblock
detector