Ghid de revizuire, configurare și soluționare de probleme Bitdefender BOX

2019 este un moment minunat pentru a fi un techie. Astăzi, există un număr din ce în ce mai mare de dispozitive care vă împărtășesc rețeaua de domiciliu. De la computere la telefoane la dispozitive „inteligente”, aproape tot ce are baterie pare să dorească să primească și să partajeze date. Cu frigiderele care creează liste de cumpărături pentru sticle inteligente de apă care vă confruntă cu necesitatea de a bea mai multă apă, multe produse din casa dvs. se pot conecta acum la rețeaua wifi a casei. Dar există o parte întunecată a tuturor dispozitivelor conectate și apare în calea amenințări sporite pentru securitate.

caseta bitdefender

Vezi si: Evaluare securitate totală Bitdefender

Fiecare dispozitiv pe care l-ați conectat la internetul de acasă creează un potențial punct de intrare pentru infractorii cibernetici. Și, cu siguranță, puteți achiziționa un router VPN pentru a vă masca identitatea sau instalați software de securitate pe computer și pe dispozitivele mobile, există șanse mari ca toasterul dvs. inteligent să nu vină cu protecție împotriva virusului. Singura modalitate de a obține protecție pentru toate din dispozitivele dvs. inteligente este de a utiliza măsuri de securitate pentru întreaga rețea, toate simultan.

De aici vine Bitdefender BOX. Un dispozitiv inteligent de securitate cibernetică, Bitdefender BOX este conceput pentru a adăuga acel strat de protecție atât de necesar casei tale inteligente. Există alte astfel de dispozitive pe piață și probabil vom observa o creștere a popularității pentru acestea în următorii ani. Bitdefender își facturează BOX-ul ca prim aparat de protecție în rețea.

Bitdefender încearcă să rezolve această lacună de securitate de câțiva ani, mai întâi cu BOX-ul lor original Bitdefender și acum cu BOX V2. Cu încălcări de date și criptare a virușilor în centrul atenției, oricine alege să renunțe la a avea o casă conectată va avea nevoie în cele din urmă de un dispozitiv ca acesta care să-și protejeze întreaga rețea împotriva amenințărilor externe de securitate.

Bitdefender BOX va fi singurul dispozitiv de care aveți nevoie pentru o casă inteligentă protejată? După ce am testat și am conviețuit cu dispozitivul timp de peste o lună, din păcate nu este unul pe care să-l recomand cu ușurință consumatorilor. În timp ce BOX-ul meu a arătat câteva avantaje notabile pentru casa mea, am constatat, de asemenea, că este plin cu prea multe probleme tehnice pentru a fi gata pentru ligi mari..

Rezumatul recenziei Bitdefender BOX

Bitdefender BOX oferă funcționalități valoroase oricărui utilizator. Dispozitivul filtrează eficient întreaga rețea și vă va ajuta să împiedicați accesul dispozitivelor dvs. la site-uri dăunătoare. Probabil, de asemenea, va împiedica orice actori răi să se infiltreze în rețeaua ta, în special în cazul atacurilor omului în mijloc.

Cu toate acestea, prea multe negative afectează BOX V2. Dispozitivul încetează să funcționeze prea des, necesitând resetări din fabrică de mai multe ori pe săptămână, dacă nu de mai multe ori zi. Am constatat că acesta este cazul aproape de fiecare dată când am încercat să mișc fizic dispozitivul, dar și la întâmplare chiar și atunci când dispozitivul a fost lăsat singur să-și facă lucrurile.

Procesul de instalare este rapid uneori, dar s-ar putea să te străduiești să treci de la el prima dată dacă se întâmplă să ai un router wifi care nu dorește să joace frumos cu BOX-ul. Și, din păcate, chiar și cu dispozitivul configurat corespunzător, software-ul său pare să lipsească marca în identificarea dispozitivelor conectate la acesta.

În plus, deși Bitdefender susține că dispozitivul nu are impact asupra fluxurilor de date, după ce am petrecut câteva săptămâni cu BOX-ul conectat la rețeaua mea, am observat probleme consistente cu încărcări. Adesea a trebuit să conectez dispozitivele mele la alte rețele pentru a putea încărca în mod eficient date fără întreruperi.

În general, Bitdefender BOX V2 funcționează eficient uneori, dar are prea multe aspecte de distracție din punct de vedere tehnic pentru a fi dispozitivul pe care doriți să vă protejați rețeaua de domiciliu inteligentă acum.

Protecție IoT / Rețea ca serviciu

Bitdefender BOX este doar un dispozitiv printre tendințele în creștere ale soluțiilor de protecție a rețelei IoT / home. Scopul acestor dispozitive a apărut datorită creșterii produselor casnice inteligente care aglomerează multe dintre rețelele noastre casnice.

Problema inerentă a celor mai inteligente produse casnice este că acestea prezintă un risc de securitate. În timp ce calculatoarele și dispozitivele noastre mobile au sisteme de operare sofisticate care pot utiliza antivirus, antimalware și soluții software anti-hacking, dispozitivele inteligente pentru casă au sisteme de operare foarte limitate. Nu pot rula un astfel de software, lăsându-le relativ neprotejate. Ele sunt încă susceptibile la hacking, pot primi malware și pot fi utilizate de un hacker priceput pentru a obține un acces mai mare la restul rețelei de acasă..

Dispozitivele Gateway sunt o soluție interesantă și funcțională la această problemă. Bitdefender BOX și dispozitive similare servesc drept „punte” la rețeaua ta. Tot traficul pe internet trece prin ele și este filtrat pentru activitate suspectă. Așadar, chiar dacă nu puteți instala software de protecție pe Amazon Alexa, deoarece BOX-ul sau un dispozitiv similar creează un scut de protecție criptat în întreaga rețea, Alexa, de fapt, devine o dovadă de hack.

Companii precum Bitdefender vând din ce în ce mai mult aceste dispozitive alături de serviciile de abonare asociate, de obicei antivirus și alte programe de monitorizare. Prin combinarea software-ului cu hardware-ul, obiectivul este de a crea un serviciu funcțional, de protecție pentru Internet of Things și numărul tot mai mare de dispozitive vulnerabile critic la partajarea rețelelor wifi de acasă..

Cerințe de sistem și specificații BOX

Există două seturi de cerințe pentru utilizarea Bitdefender BOX V2. În primul rând, cerințele pentru configurarea BOX-ului pentru a funcționa cu rețeaua de domiciliu. În al doilea rând, cerințele specifice dispozitivului pentru computere și dispozitive mobile care vor rula software-ul Antivirus de securitate totală inclus.

Pentru BOX-ul Bitdefender, veți avea nevoie de:

 • Conexiune la Internet în bandă largă (cablu / DSL / UTP)
 • Aplicația mobilă Bitdefender Central (Android 4.4+ sau iOS 9+)
 • Conexiune de date 4G / 3G

Conexiunea de date 4G / 3G este esențială pentru ca BOX-ul să funcționeze în timpul procesului de configurare. Dacă nu aveți acces la 4G / 3G pe dispozitivul mobil pe care îl utilizați în timpul instalării, este posibil să aveți nevoie de acces la o rețea wifi separată; altfel, veți avea unele probleme semnificative în timpul instalării.

Pentru Antivirus Total, dispozitivele dvs. vor trebui să îndeplinească diferite criterii, în funcție de tipul de dispozitiv. Pentru cerințe specifice dispozitivului, vă recomandăm să consultați Pagina produsului Total securitate 2019.

În ceea ce privește Bitdefender BOX, dispozitivul este construit pentru a funcționa într-o rețea de domiciliu cu multă activitate. BOX V2 are un procesor Dual Core Cortex A9 de 1.2 GHz și 1 GB memorie DDR3. Include chiar și 4 GB stocare internă.

În ceea ce privește capacitățile sale de difuzare wireless, dispozitivul folosește o antenă simultană de bandă duală de 2,4 GHz și 5 GHz setată pentru IEEE 802.11a / b / g / n / ac Wave-2 @ AC1900. Pentru utilizatorul ocazional, aceasta înseamnă că dispozitivul are o antenă cu putere mare și poate transmite atât dispozitive mai noi, cât și mai vechi, în mod eficient și la o distanță bună. Dacă alegeți să utilizați BOX-ul ca un router autonom, veți găsi că acesta transmite bine cu puține pierderi de pachete.

Cel mai mare dezavantaj al BOX și ceea ce limitează funcționalitatea sa ca un router autonom, este situația portului Ethernet. După cum era de așteptat, există un port WAN, dar doar un port LAN. Și în timp ce BOX-ul poate utiliza conexiuni wifi Gigabit, este destul de limitat pentru cei care preferă conexiunile Ethernet cu routerul lor.

Instalare și configurare Bitdefender BOX

Fizic vorbind, hub-ul de securitate cibernetică Bitdefender nu este cel mai bun pentru cei care doresc să minimizeze spațiul dedicat dispozitivelor de rețea. BOX-ul este bine conceput estetic, dar este un pic pe partea mare, ceea ce îl face să fie mai puțin o soluție optimă pentru cei cu spațiu limitat.

Este posibil să simțiți nevoia să scoateți dispozitivul din cutie și să începeți imediat procesul de configurare. Te-aș încuraja cu fermitate împotriva acestei acțiuni. În timpul testării, am întâlnit câteva blocaje care au încetinit procesul de configurare, așa că este înțelept să luați în considerare ce trebuie să faceți pentru a configura corect BOX-ul și ce ar putea merge greșit înainte de a vă scufunda.

caseta bitdefender

Pentru ca configurația să fie făcută corect, va trebui să instalați aplicația Bitdefender Central și apoi să executați de acolo configurația BOXDIMDER. Probabil veți găsi că există o serie de aplicații Bitdefender atât în ​​Google Play Store, cât și în App Store iOS. Cel care tu nevoie se numește Bitdefender Central. Do nu instalați aplicația Bitdefender BOX 1st Gen, deoarece aceasta a fost concepută exclusiv pentru Bitdefender BOX V1. În prezent, compania vinde V2, iar aplicația veche nu va funcționa cu noua casetă.

După ce creați un cont de utilizator cu Bitdefender, va trebui să:

 • Conectați-vă BOX-ul dvs. Bitdefender
 • Conectați dispozitivul mobil la rețeaua Wi-Fi Bitdefender difuzată din BOX
 • Conectați Bitdefender BOX la modemul wireless utilizând cablul Ethernet inclus

După ce această parte a configurației este completă, ar trebui să obțineți o conexiune de succes.

De acolo, Bitdefender vă va conduce prin procesul de securizare a rețelei dvs. cu dispozitivul, făcând în esență BOX-ul dvs. o poartă de acces între router și rețea. Acesta este motivul pentru care conectați mai întâi BOX-ul la modemul dvs. ISP.

Securizarea rețelei dvs. este împărțită în trei metode posibile: folosirea unui router furnizat ISP, un router personal sau crearea unei noi rețele wireless separate folosind Bitdefender BOX. Am optat pentru utilizarea unui router personal, întrucât nu am un router de la ISP-ul meu. De asemenea, am testat BOX-ul ca router propriu, despre care discut mai detaliat mai târziu.

După câteva sugestii de remarcat, am reușit să finalizez procesul urmând instrucțiunile incluse de Bitdefender, care vor diferi doar ușor în funcție de metoda de configurare pe care o utilizați.

caseta bitdefender

Diferențele dintre opțiunile de configurare

Există unele diferențe în ceea ce privește modul de trafic al datelor, în funcție de configurarea dvs. Dacă utilizați un router wifi personal sau furnizor ISP, traficul dvs. de date urmărește acest flux:

MODEM >>> CUTIE BITDEFENDER >>> WIFI ROUTER >>> DISPOZITIVE

BOX-ul este o poartă de acces între modemul și routerul dvs. wifi, astfel încât toate datele de intrare și de ieșire sunt filtrate înainte de a avea șansa să vă afecteze dispozitivele (sau informațiile despre scurgeri). Acesta este modul în care dispozitivul vă poate acoperi eficient dispozitivele inteligente pentru casă, chiar și fără posibilitatea de a instala software de filtrare.

Dacă utilizați Bitdefender BOX ca router propriu, veți elimina necesitatea utilizării unui router wifi separat. Drept urmare, informațiile curg în acest mod:

MODEM >>> CUTIE BITDEFENDER >>> DISPOZITIVE

Există câteva avantaje pentru BOX ca metodă de router. Oprirea routerului wifi separat va reduce impactul redus asupra lățimii de bandă. Cu toate acestea, Bitdefender BOX este vizibil limitat ca un router wifi singur, în special numărul limitat de porturi LAN. Acestea fiind spuse, dacă utilizați un router wifi vechi, depășit și lent, probabil că nu puteți greși cel puțin oferind BOX-ului o fotografie ca router modernizat pentru casa dvs..

Bitdefender BOX: Prezentare generală a caracteristicilor

Conectându-se direct la routerul dvs. și controlat printr-o aplicație Android sau iOS, Bitdefender afirmă că BOX-ul său este o „soluție completă, cu mai multe straturi de cibersecuritate, concepută pentru a vă proteja viața digitală”. (este o comparație simplificată excesiv), monitorizând traficul din rețea pentru nereguli.

Potrivit site-ului web al companiei, Bitdefender BOX V2 face toate următoarele:

 • Blochează adresele URL nesigure sau dăunătoare
 • Scanează continuu rețeaua dvs. pentru a găsi defecte de securitate
 • Blochează încercările de exploatare a dispozitivului și a rețelei
 • Instrumente avansate de control parental cu filtre de conținut (cu viitoare cyberbullying și detectarea online a prădătorilor)
 • Oferă alerte automate de fiecare dată când un dispozitiv nou se conectează la rețea
 • Include software antivirus Bitdefender Total Security, care poate fi instalat pe un număr nelimitat de dispozitive Windows, Mac, iOS sau Android
 • Blochează comportamentul suspect al dispozitivului
 • Protecție forță brută pentru a împiedica hackerii să preia dispozitivele
 • Blochează automat încercările de a trimite date sensibile, cum ar fi informații despre cardul de credit, informații de autentificare sau date despre locație, prin conexiuni necriptate

caseta bitdefender

Boxul Bitdefender vine cu o garanție de 1 an și un abonament de un an. De ce un abonament? Aceasta este partea care este mai puțin clară. Cea mai mare parte a abonamentului vizează protejarea dispozitivelor dvs. prin serviciul de securitate totală al Bitdefender, dar o parte din cost este asigurată pentru a vă oferi securitatea totală a rețelei interne ca serviciu de abonare, nu doar ca dispozitiv.

Dacă te-ai jignit de această practică, Bitdefender nu este singur. Dispozitivele concurente, precum RATtrap și Norton Core necesită, de asemenea, abonamente pentru a-și menține produsele funcționând după primul an. Cu toate acestea, alți concurenți, cum ar fi Cujo, au renunțat la opțiunea de abonament, optând în schimb pentru un produs cu preț mai mare, cu o taxă unică.

Din păcate, nu puteți folosi foarte mult din BOX dacă nu plătiți abonamentul, în ciuda faptului că multe dintre serviciile de protecție se petrec la nivel local. Bitdefender leagă majoritatea serviciilor cu un sistem bazat pe cloud, astfel încât dacă anulați abonamentul, BOX-ul dvs. nu va face mai mult decât să servească ca un router securizat.

După primul an, abonamentul costă 99 USD anual, ceea ce este de fapt o afacere bună dacă ați planificat deja să achiziționați software-ul AV de securitate totală de calitate Bitdefender pentru a vă proteja dispozitivele. Puteți citi o recenzie mai detaliată a securității totale aici. Examinarea BOX-ului deoparte, am constatat că un abonament de securitate totală se achită aproape singur prin cât de bine îți protejează dispozitivele împotriva amenințărilor de securitate.

În mod normal, securitatea totală costă 120 USD / an.

Conectarea și protejarea dispozitivelor

În mod evident, toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs. ar trebui să apară sub setările Bitdefender BOX din aplicație. Cu toate acestea, BOX-ul s-a străduit să identifice corect dispozitivele care erau protejate efectiv.

Când am configurat inițial securitatea în rețeaua de domiciliu, BOX-ul a arătat că singurul dispozitiv care a primit acoperire a fost routerul meu wifi:

caseta bitdefender

După aproximativ o oră, BOX-ul a arătat că Amazon Echo-ul meu este singurul dispozitiv acoperit:

Caseta Bitdefender

În timp ce credeam că routerul meu wifi a dispărut, ceea ce s-a întâmplat a fost că BOX-ul a confundat Amazon Echo cu routerul. Ceea ce vedeți acolo etichetat drept Amazon Echo este de fapt routerul wifi. Am descoperit că acest lucru este adevărat mai târziu, când am testat legături rău intenționate.

Când BOX-ul a înregistrat link-ul meu defect și a indicat dispozitivul care încerca să acceseze link-ul, a indicat spre Echo-ul meu Amazon. Pentru oricine deține în prezent un Echo sau înțelege modul în care funcționează, veți observa că nu îl puteți utiliza ca browser web pentru a accesa link-uri specifice, astfel încât aceasta nu este de fapt o posibilitate. În schimb, legătura rău intenționată a fost făcută prin laptopul meu, care apare în setările Bitdefender BOX ca unul dintre mai multe dispozitive deconectate, dar de fapt încă primește protecție prin întreaga rețea wifi.

Dacă alegeți să vă configurați Bitdefender BOX ca router wireless propriu, această problemă ciudată va dispărea. În acest scenariu, trebuie să vă conectați dispozitivele direct la rețeaua wifi a BOX-ului. Rețeaua wifi proprie a BOX-ului a fost mai capabilă să identifice dispozitivele conectate la ea decât prin metoda preferată de Bitdefender.

Blocare URL rău intenționată

Una dintre funcțiile mai active ale Bitdefender BOX, blocarea adreselor URL dăunătoare funcționează bine. Și pentru că BOX protejează toate dispozitivele conectate la routerul dvs. wireless, orice dispozitivul care încearcă să se conecteze la o adresă URL nesigură va primi următorul mesaj:

caseta bitdefender

Ce site-uri consideră BOX nesigur sau rău intenționat? Aceasta este o întrebare dificil de răspuns. Bitdefender BOX utilizează probabil un amestec de site-uri cunoscute și algoritmi concepuți pentru a detecta când un site poate fi o pagină de phishing dăunătoare.

Dacă un dispozitiv încearcă să acceseze un site rău intenționat, prin aplicația Bitdefender Central veți primi o notificare push despre faptul că o adresă URL rău intenționată a fost blocată, cu câteva informații suplimentare. Îți va spune ce dispozitiv a încercat să acceseze un link necorespunzător și îți va oferi opțiunea de a lista cu lista albă a site-ului dacă crezi că este sigur.

Control parental

Controalele parentale puse la dispoziție prin Bitdefender BOX nu sunt activate în mod implicit și nu pot fi aplicate pe întreaga rețea. În schimb, va trebui să le alocați separat pentru diferite dispozitive care pot instala aplicația asociată.

Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați „Adăugați dispozitiv” în partea de jos a ecranului Activitate din aplicația Centrală, apoi să selectați sistemul de operare corespunzător:

caseta bitdefender

De acolo, selectați „Consilier pentru părinți”. Aplicația vă va permite apoi să trimiteți un link de descărcare la orice adresă de e-mail pe care o trimiteți. Am trimis linkul de descărcare la adresa de e-mail asociată telefonului meu Android. E-mailul conține un link către aplicația consilier parental Bitdefender pentru dispozitivul specific pe care l-ați ales, în acest caz, pentru Google Play:

caseta bitdefender

Cu aplicația Parental Advisor instalată, puteți:

 • Monitorizați activitatea și aplicațiile online ale copiilor dvs.
 • Întrerupeți accesul la dispozitiv
 • Locația urmăririi
 • Blocați apelurile și mesajele
 • Monitorizați activitatea Facebook

Aplicația vă va întreba chiar dacă doriți să utilizați consilierul parental în locul aplicației de mesagerie implicită, permițând mai mult control asupra a ceea ce puteți vedea cu privire la activitatea copilului dvs..

După ce totul este configurat, consilierul parental va avea control complet asupra dispozitivului monitorizat. Va trebui să creați un „profil pentru copii” pentru dispozitivul în cauză, pentru a-l putea monitoriza. În cazul meu, acest lucru nu a fost posibil, deoarece singurul dispozitiv pe care Bitdefender mă ​​înregistra a fost routerul wireless (inițial eronat ca Amazon Echo) și nu a detectat niciun dispozitiv conectat la rețeaua mea personală de wifi dincolo de asta.

Alerte dispozitiv

Singura dată când am reușit să activez corect alertele de dispozitiv a fost când am configurat Bitdefender BOX ca rețea wifi separată. În acest caz, a funcționat bine. De fiecare dată când un dispozitiv nou se conectează la rețea, veți primi o alertă. De acolo, puteți alege dacă puteți permite sau dezactiva dispozitivul, verificați sistemul său de operare și investigați alte informații. De asemenea, puteți scana orice dispozitiv din aplicația inclusă sau pur și simplu întrerupeți conexiunea sa la rețea pentru o perioadă.

Caracteristici testate

Multe dintre funcțiile Bitdefender BOX sunt mai dificil de testat, așa că le-am dat deoparte. Acestea includ hacking-ul din surse externe și încercările de a efectua plăți prin rețele nesecurizate. Ne simțim în siguranță în presupunerea funcționării funcțiilor testate, dat fiind faptul că am verificat că BOX protejează într-adevăr întreaga rețea.

Utilitatea ca dispozitiv de securitate

De obicei sunt un fan al ceea ce are de oferit Bitdefender. Software-ul Antivirus Plus 2018 și Antivirus Total al companiei sunt printre cele mai bune de pe piață, cu unele dintre cele mai convingătoare caracteristici pe care le-am testat și eu..

Cutia Bitdefender? Nu atat de mult. Din păcate, produsul în starea sa actuală necesită o întreținere prea mare pentru a-l face o soluție eficientă de securitate pentru rețeaua de acasă. Din problemele constante cu încărcarea datelor în timp ce sunt conectate la dispozitiv la mai multe resetări din fabrică necesare, Bitdefender BOX este un concept excelent, cu o livrare slabă în general. Și, deși se află în prezent în cea de-a doua generație, se pare că Bitdefender nu a făcut decât îmbunătățiri marginale față de dispozitivul inițial și a omis încă semnul de a construi un dispozitiv care funcționează corect pentru protecția rețelei casnice.

Depanarea configurației Bitdefender BOX

Voi fi sincer: urmarea instrucțiunilor Bitdefender a fost o problemă, cel puțin inițial. Instrucțiunile incluse nu au reușit să funcționeze pentru mine după multe încercări repetate și a fost nevoie de multe înapoi și înapoi cu asistența clienților pentru a rezolva problema. Niciuna dintre soluțiile pe care mi le-a oferit asistența clienților nu a rezolvat problemele mele, deși meciul meu de asistență de volei prin email m-a ajutat să înțeleg mai bine limitările de configurare ale produsului..

Au fost două probleme principale pe care le-am întâlnit în timpul procesului de configurare. În primul rând, încercarea de a conecta BOX-ul meu cu modemul ISP ar provoca una dintre cele două erori:

caseta bitdefender

caseta bitdefender

Erorile de instalare sunt multe

Prima eroare este una care necesită invariabil să efectuați o resetare din fabrică și să începeți din nou procesul de configurare. În urma testării, cauza exactă a acestei erori a fost greu de găsit. Am primit mesajul de câteva ori în timpul procesului de configurare.

Un motiv pentru care s-ar putea să te confrunți cu acea eroare este totuși legat de accesul la rețea. Pentru a utiliza aplicația centrală pentru configurare, va trebui să aveți acces la internet. Aceasta poate fi date mobile sau printr-o rețea wifi. Cu toate acestea, având în vedere că procesul de configurare necesită să vă deconectați routerul wifi de la modemul dvs. ISP, veți avea nevoie de o conexiune 4G sau 3G pentru a finaliza configurarea sau o conexiune wifi deschisă de la unul dintre vecini. În lipsă, veți primi un mesaj de eroare și nu veți putea continua procesul de configurare.

Este posibil să întâmpinați prima eroare dată mai sus chiar și atunci când v-ați conectat cu succes la conexiunea wifi Bitdefender BOX, după cum este cerut de instrucțiunile de configurare și au o conexiune mobilă sau o conexiune la internet prezentă. Nu am găsit nicio rezolvare imediată pentru altul decât să resetați din nou dispozitivul și să încercați din nou.

Erori de conexiune la Internet

A doua imagine reflectă un pas în procesul pe care Bitdefender nu a menționat că ar putea fi necesar. În procesul de configurare, veți fi conectat la rețeaua Wi-Fi BOX. Deoarece BOX-ul nu este încă configurat pentru a oferi acces la internet, este posibil să primiți acest mesaj de eroare ca urmare a modului de funcționare a procesului de configurare. Pentru a o rezolva, selectați tipul de conexiune la internet pe care îl furnizează ISP-ul dvs. Pentru cel mai utilizatori, acesta ar trebui să fie DHCP. Apoi, lovește în continuare. Acest lucru ar trebui să rezolve această problemă și să finalizeze procesul de configurare, având în vedere că ați urmat ceilalți pași necesari (BOX conectat la modem ISP și router wifi conectat la BOX).

Eșecuri în modul Bridge

O a treia problemă pe care am întâlnit-o tocmai o dată s-a întâmplat când încercam să-mi securizez rețeaua. După ce am selectat pentru a-mi asigura routerul personal wifi prin modul AP / Bridge, am lovit un blocaj imens. Prima dată când încercam acest lucru, tot ce am realizat a fost să fac schimbarea BitIDender BOX a SSID-ului routerului meu wireless, provocându-mi să resetez routerul și să restabilesc SSID-ul și parola pe care le-am setat înainte pentru a evita să refac toate parolele dispozitivului în toată casa mea. Nu s-a format niciun pod și a trebuit să resetez din nou BOX-ul Bitdefender (din nou).

În timp ce Bitdefender vă spune să setați routerul dvs. personal personal în modul AP / Bridge, există șanse ca routerul dvs. să nu aibă chiar această opțiune, așa cum a fost cazul cu mine. În situația mea, am descoperit ulterior că routerul meu o va face automat intra in modul AP / Bridge. Vă recomand să verificați mai întâi setările de administrare ale routerului dvs. pentru a stabili dacă există o astfel de opțiune pentru dvs. Dacă nu vedeți una, continuați fără a schimba nicio setare și sperați la cele mai bune.

În cele din urmă, conexiunile dvs., atunci când ați terminat așa cum intenționează Bitdefender, ar trebui să arate astfel:

Caseta Bitdefender

Comunicarea cu asistența pentru clienți Bitdefender

Am trimis asistență clienților Bitdefender un e-mail despre problemele de configurare și am primit un răspuns (rapid, aș putea adăuga), care pur și simplu m-a legat de această pagină de configurare pentru BOX atunci când folosesc propriul router wifi. Din păcate, acelea au fost aceleași indicații pe care le-am găsit în manualul de configurare care nu mă serveau bine și, prin urmare, nu au funcționat fără niște pași suplimentari pe care i-am descoperit ulterior.

Am sfârșit punând acest test pe o parte pentru o perioadă din cauza durerilor de cap de instalare. Revenind la acesta mai târziu, am contactat din nou asistența Bitdefender cu aceeași întrebare înainte de a încerca să parcurg procesul de configurare, pur și simplu copiind / lipind problema pe care o aveam înainte. A doua oară, am primit instrucțiuni mai specifice de la agentul de asistență pentru clienți, dar acestea nu erau altfel decât instrucțiunile de parcurs care nu reușeau să funcționeze pentru mine.

În consecință, am reușit să trec prin procesul de configurare prin câteva moduri diferite, folosind procese de configurare ușor alterate.

O metodă pe care am folosit-o a fost să:

 • Țineți routerul wireless personal conectat la modemul dvs. ISP (de exemplu, nu schimbați nimic în legătură cu aceste conexiuni)
 • Porniți Bitdefender BOX și conectați dispozitivul meu mobil la semnalul Wi-Fi Bitdefender BOX
 • Conectați cablul Ethernet inclus la cel mai de jos port Ethernet în caseta Bitdefender BOX, și în orice port LAN disponibil pe routerul meu wifi
 • Rulați configurarea în aplicația centrală

Și voilă! Succes. Cel puțin, un succes minor. În cadrul acestui proces, Bitdefender BOX a fost configurat și afișat, dar nu a funcționat ca monitor pentru întreaga rețea. A fost doar un dispozitiv care îmi împărtășește rețeaua, ceea ce o face mai puțin utilă. Cu toate acestea, prin această metodă de configurare, BOX-ul poate rula ca un router autonom simultan cu propriul router wifi, proces cunoscut sub numele de cascadă. Bitdefender nu are o metodă de configurare pentru routere în cascadă, dar este o opțiune viabilă dacă metoda de conectare nu funcționează pentru dvs..

Am putut conecta dispozitivele mele la rețeaua BOX în cascadă, creând un hub securizat pentru a monitoriza activitatea rețelei mele.

Dat fiind că metoda de configurare de mai sus nu este modul în care Bitdefender a intenționat să funcționeze dispozitivul, am încercat din nou să parcurg procesul normal de configurare. De această dată, am urmat ultimul set de instrucțiuni care mi-au fost trimise în aceeași dimineață când am primit dispozitivul pentru a configura corect:

Aceasta este o eroare frecventă care apare în timpul configurarii din motive limitate.

Pentru a remedia acest lucru, puteți să le dezactivați [modemul ISP și BOX] și să le conectați în timp ce acestea sunt oprite, activându-le ulterior sau efectuând un test mic:

După ce conectați WAN-ul din modem la BOX, în priza de jos și porniți ambele dispozitive, BOX-ul va transmite rețeaua WiFi, conectați-vă la acesta cu un dispozitiv mobil și verificați dacă aveți acces la Internet.

Dacă deschideți un browser și încarcă o pagină, procesul de configurare poate fi finalizat, poate fi necesar să închideți aplicația și BOX-ul o dată sau de două ori pentru a le sincroniza, dar eroarea nu ar trebui să persiste. Dacă nu aveți acces la internet, verificați cablul și capetele cablului. Un eșec fizic ar putea fi motivul pentru care nu a funcționat în primul rând.

Rețineți că dacă plasați BOX-ul după un router personal, ar trebui să fie difuzat propria conexiune WiFi pentru a vă asigura securitatea rețelei. "

Iată și iată, urmând această metodă funcționată, dar numai după ce m-am asigurat că am selectat DHCP la ecranul „Conectare detectează o conexiune la Internet funcțională” și apoi faceți clic pe „Următorul” pentru a continua procesul de configurare. Din nou, acesta este un pas critic care este lăsat în afara manualelor de instrucțiuni și care nu este inclus în e-mailurile de asistență pe care le-am primit, dar ar trebui să sperăm ca BOX-ul dvs. să fie configurat corect ca monitor de rețea..

Configurați Bitdefender BOX ca un router autonom

Pentru a configura Bitdefender BOX ca un router de sine stătător, instrucțiunile vă spun să conectați modemul ISP la BOX și apoi executați „Crearea unei rețele wifi sigure”, disponibil în partea de jos a ecranului de configurare..

Cu conexiunile respective, am putut configura BOX-ul ca router propriu cu propriul SSID și parolă. Pentru ca acesta să vă acopere dispozitivele activate cu Wi-Fi, va trebui doar să le conectați la noua rețea wifi difuzată de BOX.

Acum, când te uiți în aplicația Centrală, vei vedea că dispozitivele sunt acoperite în rețeaua Bitdefender BOX, cu indicații de stare cu privire la nivelul lor de protecție.

Ghid de revizuire, configurare și soluționare de probleme Bitdefender BOX

Va trebui să vă conectați manual dispozitivele la rețeaua dvs. Bitdefender, ceea ce poate fi obositor dacă aveți o mulțime de dispozitive. Cu toate acestea, utilizarea Bitdefender BOX ca o rețea separată de rețeaua dvs. personală actuală Wifi vă oferă șansa de a alege care dispozitive le este oferit acel plus de protecție.

Pe parcurs, puteți întâmpina mai multe probleme cu caseta Bitdefender BOX. Ai o cutie? Cum a fost experiența dvs. de configurare și operare? Anunță-ne!

Accesați caseta Bitdefender

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 83

Adblock
detector