Heimdal PRO Review 2020 & Reducere pentru cititor

În ciuda unei piețe aglomerate pentru software de securitate, Heimdal încă reușește să creeze un caz convingător pentru motivul pentru care ai nevoie de software-ul său de securitate PRO. Funcționând oarecum într-o clasă proprie, Heimdal PRO nu este un program antivirus, încadrându-se mai mult într-o foarte mică îmbunătățire a securității și a nișei de monitorizare a rețelei. În timp ce prețul de bază este un cumpărător individual un pic ridicat, software-ul devine mai accesibil cu reducerea detaliată în această recenzie, ceea ce face o achiziție bună pentru aproape oricine.

OFERI ALERTĂ: economisiți un imens 70% pe Heimdal PRO

Cu Heimdal PRO puteți face toate următoarele:

 • Actualizați automat aplicațiile vulnerabile
 • Scanați-vă automat rețeaua pentru amenințările de intrare și de ieșire
 • Scanează-ți traficul de rețea pentru activități suspecte legate de malware, cum ar fi amenințări de zi zero și fraude financiare

Cu toate acestea, cererea este limitată. Nu puteți elimina malware de pe computer cu Heimdal și nici nu puteți scana computerul pentru viruși într-un sens tradițional. În schimb, Heimdal îndeplinește rolul mai limitat, dar încă funcțional, de a proteja în mod activ obiectivele rețelei dvs. împotriva unei activități suspecte. De asemenea, software-ul asigură că unele dintre cele mai vulnerabile aplicații software sunt la zi cu cele mai recente corecții de securitate.

În acest sens, Heimdal joacă bine cu opțiunile antivirus tradiționale, îmbunătățind zonele în care programele antivirus sunt adesea slabe, în timp ce acoperă proactiv găuri de securitate ignorate de obicei de majoritatea producătorilor de software antivirus. Dintr-o perspectivă mai largă, Heimdal este proiectat pentru a vă ajuta să vă asigurați aplicațiile software inainte de acestea devin o problemă în timp ce monitorizează rețeaua dvs. pentru a ajuta la prevenirea intruziunilor de malware greu de detectat „a doua generație”.

Cu opțiunea pentru o încercare gratuită de 30 de zile și un proces de înscriere fără sens, este greu să găsești un motiv pentru a nu oferi cel puțin un test de Heimdal. S-ar putea să găsiți prețul real un pic greu de stomac dacă plătiți deja pentru software antivirus, dintre care unele pot avea funcții similare cu cele oferite de Heimdal. Cu toate acestea, Heimdal se asortează bine cu soluții antivirus gratuite și plătite, în situațiile în care încă există gauri de securitate în rețeaua dvs..

Procesul de înregistrare Heimdal

La Comparitech, preferăm să facem o abordare de sus în jos pentru a revizui software antivirus. Această metodă începe cu cea mai importantă parte, probabil, procesul de plată și înscriere. În trecut, am găsit câteva aplicații antivirus care împiedică în mod intenționat acest pas important. Un proces confuz de înscriere duce adesea la consumatorii care plătesc suplimente inutile și nedorite, precum și la utilizatori care se înscriu în mod neintenționat pentru reînnoirile automate.

În mod pozitiv, Heimdal nu doar simplifică procesul de înscriere, dar nu oferă suplimente de produse. Tot ceea ce puteți face cu software-ul este inclus pentru prețul pe care îl plătiți la finalizarea programului. În plus, puteți alege dacă doriți reînnoirea automată înainte de finalizare. Heimdal nu ascunde și nu ascunde această opțiune.

Înscrierea Heimdal PRO

Dacă vă înregistrați la Heimdal PRO pentru afacerea dvs., puteți introduce detalii despre companie (adresa de facturare și numărul de TVA), astfel încât Heimdal să creeze o factură pentru dvs. În plus, dacă ați primit un voucher pentru program, puteți introduce respectivele informații înainte de a efectua plata.

Lungimea licenței Număr de calculatoare Preț
1 an 1 buc 34,00 € (44,00 USD)
2 ani 1 buc 54,00 € (66,00 USD)
3 ani 1 buc 67,99 € (87,99 USD)
1 an Până la 4 PC-uri 54,00 € (70,00 USD)
2 ani Până la 4 PC-uri 81,00 € (105,00 USD)
3 ani Până la 4 PC-uri 107.99 € (139.99 USD)

În general, procesul de înregistrare pentru Heimdal PRO este unul dintre cele mai clare pe care le-am văzut. Cu prețuri fără ambiguitate, fără suplimente și o locație evidentă pentru a selecta sau deselecta reînnoirea automată, Heimdal arată din procesul de înscriere că serviciul este destinat să ofere protecție de calitate fără a juca jocuri cu portofelul..

Ofertă pentru cititor: Economisiți aici prețurile standard

Cerinte Minime de Sistem

Heimdal PRO este construit special pentru computere și dispozitive Windows. Acest software este disponibil numai pentru PC-urile Windows cu Windows 7 - 10, precum și pentru Microsoft .NET Framework versiunea 4.6.1. Cerințele sistemului ar avea tendința de a indica faptul că Heimdal PRO este mai mult conceput ca o aplicație de afaceri pentru întreprinderile mici-mijlocii, pentru o utilizare mai mare a consumatorilor. Totuși, persoanele care găsesc valoare în software nu ar trebui să aibă nicio problemă în utilizarea acestuia.

Dat fiind faptul că Heimdal PRO nu este un program antivirus tradițional, necesită, de asemenea, mult mai puține resurse. La instalare, Heimdal are nevoie de minuscule 25 MB de spațiu pe hard disk. Software-ul necesită, de asemenea, drepturi de administrator local și acces la internet pentru a funcționa. Cerința de acces la internet este specifică, deoarece cele două caracteristici ale Heimdal PRO, monitorizarea rețelei și patch-urile de software, nu servesc nicio funcție fără conexiune la internet.

Instalare și configurare

În concordanță cu accentul pe viteză și simplitate, procesul de instalare și configurare al Heimdal PRO este extrem de rapid. După descărcare, va trebui să alegeți o locație de instalare. Apoi, Heimdal PRO vă va parcurge doar doi pași de configurare rapidă.

Actualizări software

Una dintre caracteristicile cheie ale Heimdal PRO este actualizarea automată silențioasă pentru aplicațiile computerului. Heimdal PRO vă oferă opțiunea de a alege aplicațiile pe care doriți să le monitorizați și să le actualizați automat. Puteți seta Heimdal PRO pe modul „Pilot automat” sau „Personalizat”. Pilot automat selectează automat aplicațiile descărcate și le actualizează pentru dvs. Personalizat va actualiza în continuare automat unele dintre aplicațiile dvs. la cele mai noi versiuni, dar vă permite să alegeți ce aplicații primesc aceste actualizări.

Notificări de securitate

Heimdal PRO Review 2020 & Reducere pentru cititor

A doua caracteristică cheie pe care Heimdal PRO o oferă este monitorizarea rețelei. Serviciul vă va monitoriza traficul pe internet pentru activități dăunătoare. În timpul procesului de configurare, Heimdal PRO vă permite să decideți ce tipuri de notificări doriți să primiți. Dacă doriți mai multe informații despre ce fac aceste notificări, puteți da clic pe „i” albastru mic pentru mai multe detalii. De asemenea, puteți primi o previzualizare a aspectului fiecărei notificări făcând clic pe simbolul ochiului verde de lângă fiecare tip de actualizare a stării.

Rețineți că oprirea „Notificării balonului” vă va dezactiva capacitatea de a comuta celelalte notificări. Heimdal PRO nu pare să ofere nicio indicație în procesul de configurare inițială cu privire la motivul pentru care este cazul. Cu toate acestea, dacă doriți să comutați oricare dintre notificările suplimentare de stare, va trebui să lăsați această opțiune activată.

După ce ați terminat să comutați stările notificărilor și să alegeți ce aplicații să actualizați automat, configurarea este completă. Heimdal PRO este suficient de ușor de configurat și de utilizat, deoarece este foarte posibil să închideți fereastra și să lăsați programul să funcționeze în liniște în fundal în acest moment..

Interfață

Interfața Heimdal PRO

Utilizatorii vor găsi o interfață surprinzător de simplă pe Heimdal PRO. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că, așa cum s-a spus, Heimdal PRO este nu un program software antivirus. Deși are o caracteristică de monitorizare care verifică rețeaua dvs. pentru activități dăunătoare comune între malware, nu poate elimina malware din sistemul dvs. Heimdal PRO are un set limitat de funcții, dar totuși concentrat, ceea ce duce la o interfață totală neîncărcată.

La deschiderea software-ului, Heimdal PRO oferă utilizatorilor un ecran „Prezentare generală” care afișează rapoartele de sănătate ale sistemului. Dacă totul este grozav, veți vedea verde pe fereastră. Dacă ceva este dezactivat sau greșit, veți vedea galben sau roșu, în funcție de gravitatea raportului.

Utilizatorii pot schimba între trei ecrane suplimentare pentru „Scanare trafic”, „Malware Engine” și „Patching System”. O mare parte din ceea ce veți găsi în aceste ecrane suplimentare sunt setări pe care le puteți activa sau dezactiva în timpul procesului inițial de configurare..

Rapoarte de activitate mai detaliate sunt, de asemenea, disponibile făcând clic pe „Rapoarte de activitate” din partea de sus a ferestrei, în timp ce opțiuni de setări suplimentare sunt disponibile folosind simbolul angrenajului din partea dreaptă sus.

Nimic despre interfața Heimdal PRO nu este confuz și nici opțiunile sunt dificil de localizat. Având în vedere că Heimdal PRO este conceput în principal pentru a rula în fundal, în general, foarte puțini utilizatori se pot descurca cu interfața dincolo de recepția și vizualizarea rapoartelor, schimbarea setărilor și instalarea manuală a software-ului sau a actualizărilor software, atunci când este cazul..

Caracteristici de securitate Heimdal PRO

Există două caracteristici cheie care vin cu Heimdal PRO: actualizări automate de aplicații software și monitorizare a rețelei.

Actualizări automate de software

Actualizări software Heimdal

Puține programe antivirus actualizează automat aplicațiile instalate. Cu toate acestea, această amenințare de securitate adesea trecută cu vederea necesită atenție. Spiceworks a scris despre pericolele utilizării software-ului de sfârșit de viață (EOL), subliniind în mod special pericolul vulnerabilităților de securitate. După cum scrie Spiceworks, „Un firewall și [antivirus] nu sunt suficient de protejate împotriva vulnerabilităților neatacabile, pe care hackerii sunt rapid exploatate.”

În timp ce Heimdal PRO nu oferă actualizări pentru software-ul EOL (sau software care nu mai este acceptat de producătorul său), va verifica în mod activ dacă există corecții de securitate pentru aplicațiile instalate în prezent. Aceasta include Adobe Acrobat, care, conform datelor de la CVE Details, este cel mai mare număr de vulnerabilități de securitate distincte. Având în vedere ubicuitatea Acrobat în afaceri (lumea rulează încă pe PDF, până la urmă), actualizarea software-ului este o măsură esențială de securitate.

Heimdal PRO va afișa 10 stări potențiale diferite pentru software-ul dvs., inclusiv:

 • La zi
 • Expirat
 • Versiune mai recentă detectată
 • Descărcarea
 • Eroare la descărcare
 • instalarea
 • Eroare la instalare
 • Încercați manual
 • Asistență de contact
 • Ne-monitorizat

Fiecare dintre aceste stări are un simbol clar marcat în partea stângă a ecranului Sistemului de Patching pentru a evita orice confuzie.

Starea actualizării Heimdal PRO

Există mai multe întrebări legate de caracteristica de corecție automată, inclusiv:

 • Cum funcționează sistemul de plasture?
 • Cât de des apar patch-urile software?
 • Cu ce ​​aplicații software funcționează?
 • Patch-urile sunt intruzive?

Patch-ul software Heimdal PRO a fost explicat

Patch-urile software cu Heimdal PRO sunt de fapt destul de simple. Folosind biblioteca sa de software acceptat, puteți selecta software-ul pe care doriți să îl monitorizeze Heimdal PRO. Acesta va sări în versiunea pentru aplicațiile instalate, căutând numere de versiune și patch. Heimdal PRO va face referire încrucișată la informațiile respective cu cele disponibile în prezent online

Dacă Heimdal PRO constată că există o corecție nouă pentru software-ul dvs. sau o versiune mai nouă, va descărca și instala automat acest patch în fundal..

Când un patch este disponibil, Heimdal Pro vă va anunța printr-o notificare din partea dreaptă jos a ecranului. De asemenea, vă va anunța prin interfața de pe ecranul „Patching System”. Dacă este relevant, va oferi un simbol care indică ce tip de problemă există cu software-ul curent (cum ar fi „Învechit” cu un punct de exclamare roșu sau „Noua versiune” cu un punct de exclamare galben).

Dacă ceva nu merge greșit în procesul de corecție, există simboluri care să indice asta. Odată ce descărcarea începe, Heimdal PRO va afișa un simbol elipsis („…”) lângă numele aplicației necesare.

Frecvența de corecție și compatibilitatea aplicației

Accesând ecranul de setări (simbolul roată verde din partea dreaptă sus), puteți ajusta cât de des Heimdal PRO scanează aplicațiile dvs. și verifică dacă există software nou. Durata prestabilită este la fiecare 120 de minute. Din păcate, nu puteți reduce această frecvență sub o dată la două ore. Timpul maxim între scanări este permis o dată la fiecare 1440 de minute (24 de ore), ceea ce reprezintă o frecvență comună de scanare pentru software-ul de securitate.

Pentru a pune patch-ul la test, am descărcat mai multe mai in varsta versiuni ale diferitelor aplicații. Folosind site-ul OldVersion.com, am instalat versiuni învechite ale unor programe utilizate popular: Mozilla Firefox, Acrobat Reader, DirectX și Opera.

Heimdal PRO Review 2020 & Reducere pentru cititor

După descărcarea și instalarea versiunilor software mai vechi, am lansat aplicația Heimdal PRO și am verificat setările sistemului de patching. Versiunea mai veche de Firefox înregistrată cu Heimdal PRO și sub „status”, a indicat un punct de exclamare roșu. Celelalte trei aplicații software au făcut-o nu înregistrare, determinându-mă să mă întreb cât de eficientă poate fi această caracteristică dacă nu a înregistrat tot software-ul meu instalat.

Ulterior am descoperit că a luat notă de Acrobat Reader-ul meu învechit, dar nu a înregistrat niciodată o reclamație în interfață. În schimb, a actualizat în tăcere atât Firefox cât și Acrobat la cele mai noi versiuni ale lor.

În plus, deși nu l-am descărcat ca test, software-ul și-a actualizat browserul Chrome câteva zile mai târziu după testul inițial de corecție a software-ului..

Heimdal PRO Review 2020 & Reducere pentru cititor

În secțiunea „Software recomandat” din ecranul Software Patches, Heimdal PRO include o listă lungă de 70 de aplicații pe care le puteți instala direct din interfața Heimdal PRO. Acestea sunt, de asemenea, aplicațiile pe care Heimdal PRO le va monitoriza pentru patch-uri și actualizări ale versiunii. Programul oferă, de asemenea, o notă că actualizează 99% din „aplicațiile critice pentru securitate”, ceea ce se poate presupune că este lista de aplicații oferite de Heimdal.

Patch-urile software sunt intruzive?

După ce am testat Heimdal PRO timp de câteva zile, nu am mai întâlnit niciodată un comportament intruziv din corecția software-ului. Fidel cuvântului său, Heimdal PRO rulează acest proces în tăcere în fundal. Dincolo de notificări (pe care le puteți dezactiva), este ușor să „setați și să uitați”, ca să zic așa.

Chiar și după ce Heimdal PRO mi-a actualizat browserul Chrome, nu mi-a întrerupt fluxul de lucru. Patch-ul s-a întâmplat în fundal și nu mi-a cerut să-mi închid browserul. Acest lucru nu se întâmplă atunci când Heimdal PRO trebuie să instaleze o nouă versiune a unei aplicații în loc de o corecție de securitate, cu toate acestea..

Prin testare, am găsit software-ul extrem de funcțional, cea mai mare limitare fiind numărul extrem de mic de aplicații Heimdal PRO care monitorizează de fapt. Limitarea este potențial o problemă importantă dacă se bazează pe utilizarea Heimdal PRO pentru a acoperi unele programe critice pentru securitate care nu oferă notificări push pentru actualizări software.

Scanarea traficului și motorul malware

Cealaltă zonă cheie Heimdal PRO acoperă este monitorizarea rețelei. Acest lucru este realizat prin intermediul funcțiilor de scanare a traficului a aplicației. Heimdal PRO este proiectat să fie un monitor de „dispozitiv final”, ceea ce înseamnă că scanează atât traficul de intrare, cât și cel de ieșire care circulă printr-un computer conectat la internet sau alte dispozitive. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că verificați activitatea suspectă în întreaga rețea wireless de acasă sau de afaceri. Acesta va scana doar dacă există activități suspecte pe fiecare mașină unde este instalat.

Scanare trafic

Scanare trafic Heimdal PRO

Ca și în cazul corecțiilor software, scanarea traficului în Heimdal PRO este în mare parte o activitate pasivă. Atâta timp cât aveți setările „pornite”, software-ul va monitoriza automat toată activitatea rețelei către și de pe computer, folosind filtrele sale de monitorizare a rețelei. Orice activitate suspectă este marcată sau blocată, în funcție de gravitatea activității.

Este posibil ca scanarea de trafic Heimdal să poată afecta lățimea de bandă a rețelei, dar testele mele au fost neîncăpătoare pe fața sa. Cu un test inițial, am întâlnit un impact minor asupra latenței și a vitezei de descărcare pe mai multe teste. După pornirea scanerului de trafic, latența a crescut, deși a revenit la normal la puțin timp după aceea. Vitezele de descărcare au fost afectate marginal. Un fișier de test de 100 MB a durat aproximativ 45 de secunde pentru a descărca fără filtru, aproximativ 55 de secunde cu filtrul pornit. Testele de viteză utilizând Internet Health Test au scos la iveală o scădere mică, dar vizibilă a vitezei de descărcare de aproximativ 7 Mbps, cu filtrul pornit.

Cu toate acestea, testele de descărcare a fișierelor ulterioare și rapoartele de testare a sănătății pe Internet au arătat o mică diferență. Totul a spus, dacă Heimdal are o lățime de bandă, este probabil să aibă un impact prea mic pentru a se înregistra sau importa.

Viteza potențială a rețelei are deoparte, scanarea traficului oferă anumite avantaje notabile. Prin scanarea traficului, toate activitățile următoare sunt realizate:

 • Site-urile periculoase sunt blocate
 • Conținutul rău intenționat este blocat
 • Zero-Day exploitările ascunse pe site-urile web sunt blocate
 • Redirecțiile de trafic sunt detectate și blocate
 • Scurgerea de date este detectată și utilizatorul este notificat

Scanarea traficului include, de asemenea, DarkLayer Guard, proprietarul Heimdal. DarkLayer Guard este software-ul cheie al Heimdal din spatele filtrării rețelei. De asemenea, se bazează pe o bază de date de site-uri web care vor găzdui malware sau au găzduit malware în trecut. De asemenea, software-ul detectează în mod activ potențiale amenințări pe site-urile web care nu se află în baza de date.

Blocarea site-ului web

În consecință, când am căutat versiuni vechi de software diferite pentru a testa cu funcția de corecție a software-ului, am intrat într-un site web pe care Heimdal PRO l-a blocat:

Blocarea site-ului Heimdal PRO

Blocarea a fost rapidă și este vizibil mai agresivă decât cea mai mare parte a blocării site-urilor incluse în browser. Această agresivitate poate fi uneori dăunătoare.

Spre deosebire de alte programe de blocare a site-urilor care vă permit să continuați dacă credeți că site-ul este sigur, cu Heimdal PRO pornit, nu puteți să accesați site-ul web deloc. Va trebui să opriți monitorizarea rețelei dacă doriți să continuați. De asemenea, va trebui să închideți și să redeschideți browserul pentru a accesa site-ul blocat.

Am descoperit că Heimdal PRO a blocat într-adevăr site-urile care nu ar fi trebuit să fie blocate. De exemplu, site-ul web snip.ly pare să fie pe lista obraznică a lui Heimdal dintr-un motiv ciudat. La fel au fost și site-urile ip-api.com și alte câteva, care sunt mai mult sau mai puțin inofensive. Se pare că aceste site-uri au fost blocate în timp ce își încărcau propriul conținut alte site-uri (de exemplu, reclame). Cu toate acestea, oricine ar încerca să meargă direct la ele ar fi complet blocat fără a opri scanarea traficului.

Puteți contacta Heimdal PRO direct pentru a informa despre un site blocat despre care credeți că este sigur. Până când auziți și presupuneți că veți primi un răspuns pozitiv, va trebui să dezactivați monitorizarea traficului pentru a accesa site-ul..

În mod alternativ, puteți face site-uri cu lista albă prin setările dvs. Pur și simplu accesați setările Heimdal Pro și derulați în jos până la „Actualizare pentru eliberarea candidatului”. Aceasta este dezactivată implicit, deci trebuie să o porniți. Pentru a forța actualizarea, puteți merge pe ecranul de imagine generală și faceți clic pe „Scanare” pentru a descărca și instala actualizarea.

După terminarea corecției, accesați „Rapoarte de activitate” și „Site-uri blocate”. Veți vedea o opțiune de a lista în alb orice site-uri blocate, cu un avertisment malware necesar de la Heimdal.

Heimdal Pro cu listare albă

Heimdal PRO nu pare să fie blocant cel mai site-uri, așa că este puțin probabil ca un site pe care încercați să îl accesați să fie blocat, cu excepția cazului în care a ridicat de fapt un steag roșu din anumite motive.

Scanarea traficului vă poate cauza pierderea accesului la internet

O problemă cu Heimdal PRO, pe care compania a recunoscut-o deja, este faptul că scanarea traficului poate provoca o eroare care duce la pierderea conexiunii dvs. la internet. Acest lucru se poate întâmpla deoarece scanerul de trafic trebuie să țină un contact constant cu un server cloud. Dacă Heimdal PRO nu este în măsură să contacteze serverul cloud, filtrarea traficului nu va funcționa și poate duce la întreruperea conexiunii dvs. la internet.

Pentru a rezolva această problemă, Heimdal PRO are o opțiune de a dezactiva automat filtrarea traficului. Acest lucru oprește filtrarea traficului dacă nu se poate ajunge la serverul cloud și împiedică apariția erorii de conexiune la internet.

Motorul malware

Scaner Malware Heimdal

Motorul malware al Heimdal PRO scanează și blochează activ malware-ul de a doua generație, acoperind tehnologia de scanare a traficului. Potrivit lui Heimdal, software-ul lor de detecție VectorN este conceput pentru a detecta malware cunoscut și necunoscut prin „analizarea tiparelor de comunicare în traficul dvs. de ieșire și de intrare”. Întrucât programele malware sunt deseori concepute pentru a trimite și primi date, acest proiect este destinat să surprindă în mod special malware-ul Zero-Hour care nu poate fi definit în bazele de date utilizate de multe programe antivirus în timp real..

Cu cele mai multe programe antivirus de la Comparitech, testăm activ detectarea și eliminarea virusului folosind probe vii de viruși într-un sistem închis. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi un pic dificil cu Heimdal PRO. Găsirea unui eșantion live care ar putea trimite și primi în mod activ date este, pur și simplu, dificil și nu este o idee bună, chiar și atunci când utilizați un sistem închis în sandbox.

Din păcate, nu am putut verifica personal cât de bine funcționează scanarea malware. Cu toate acestea, Heimdal ne-a oferit informații foarte detaliate despre cum arată acest proces atunci când funcționează de fapt.

Următoarea captură de ecran de la Heimdal arată ce veți vedea dacă software-ul dvs. PRO detectează activități suspecte în rețeaua dvs.:

Rezultate scanări malware

După cum puteți vedea, Scannerul Malware al programului Heimdal PRO va indica un nivel de amenințare cu privire la tipul de amenințare care a fost blocat. Ca și în cazul scanerului de trafic, dacă este detectat un atac, acesta va fi blocat. Acest lucru împiedică orice malware potențial care vă infectează sistemul să trimită sau să primească date. Puteți rula apoi o scanare de virus pentru a detecta malware care poate fi ascuns pe sistemul dvs..

Aici intră în joc slăbiciunea cheie a Heimdal PRO. Întrucât software-ul este în principal un instrument de scanare a traficului, nu are capabilități de eliminare a virusului. Lipsa acestei funcții face dificilă justificarea costurilor pentru mulți potențiali utilizatori.

Ajutor si sustinere

Heimdal menține o pagină de asistență care vă permite să găsiți ajutor prin mai multe metode.

Primul și ușor cel mai puțin util este prin pagina „Anunțuri” a companiei. Veți găsi puțin aici dincolo de o carte albă sau două și informații despre versiunile noi.

Ceva mai util este pagina „Probleme cunoscute” a lui Heimdal. Dacă întâmpinați un tip de eroare cu software-ul dvs., există o șansă bună ca alții să fi experimentat și să-l raporteze. În prezent, aici sunt listate doar opt articole care identifică probleme cunoscute.

Dacă totuși te străduiești să găsești răspunsuri, secțiunile Întrebări frecvente și Ghid de produs probabil nu îți vor fi de mare ajutor. Secțiunea Întrebări frecvente cuprinde câteva zeci de întrebări frecvente, toate clasificate, dar niciuna care abordează cu adevărat probleme tehnice mai complexe. Ghidul produsului este mai mult o extensie a secțiunii de întrebări frecvente, oferind răspunsuri ceva mai mult tehnice, dar nu exact ajutorul de care aveți nevoie.

Cele mai bune opțiuni sunt să utilizați fie un bilet de asistență, fie chatul live. Am decis să le testez pe amândouă. În primul rând, i-am trimis lui Heimdal o întrebare de bilet de asistență la ora 17:15 EST pe 14/11/2017. Testul meu aici a fost să stabilească a) cât de repede am primit un răspuns și b) ce fel de răspuns voi primi. Nu aveam nicio intenție să-l judec prea tare pe Heimdal la întrebarea mea. Am întrebat pur și simplu cum să testez eficient funcția de scanare malware.

Am primit imediat un răspuns automat care mi-a promis că cineva îmi va reveni în termen de 3 ore dacă într-o zi de muncă obișnuită (M-F) sau în 24 de ore, dacă într-un weekend sau în vacanță. Mi-am trimis biletul marți, așa că așteptările mele au fost un răspuns în 3 ore, așa cum am promis.

A doua zi, am primit un răspuns atât de la un reprezentant de chat live, cât și de un reprezentant al unui bilet de asistență prin e-mail. Răspunsurile au venit în aproximativ 9 ore după ce am trimis întrebările inițiale. Trecut de fereastra de 3 ore promisă într-o zi săptămânală, dar în mod evident, peste acest interval de timp dat, am trimis întrebările în jurul orei miezul nopții.

Răspunsurile de asistență variau

Live Chat a fost de departe cea mai ușoară metodă de utilizat. Acesta este adesea cazul în care serviciile au un chat live în loc. Din experiența mea, sistemele de chat live au fost un bun înlocuitor pentru asistența telefonică. Chat-ul live al lui Heimdal a ajutat la confirmarea acestui concept pentru mine.

Singura mea problemă cu Live Chat a fost cât a durat pentru a primi un răspuns. Când am început Live Chat, deja alergam la timp. În prima mea încercare, 10 minute au trecut fără un răspuns. A trebuit să împachetez și să las întrebarea mea fără răspuns mai târziu a doua zi prin e-mail.

Ambii personal de sprijin au răspuns la aceeași întrebare în moduri diferite, ceea ce a fost un pic confuz. Întrebarea mea, în special, a fost cum să mă testez în siguranță scanerul malware.

Reprezentantul live chat a furnizat acest răspuns:

"Buna Sam. Va trebui să încercați să vă infectați. Așa că nicio cale sigură, scuze.

Motorul Malware nu este funcția de top a lui Heimdal PRO - Scanarea traficului & Filtrarea este. Motorul Malware vine ca o protecție suplimentară. ”

În timp ce reprezentantul biletului de asistență prin email a oferit următorul răspuns:

„Bună Samuel,

Din păcate, nu avem fișiere de testare publică. Puteți construi o mașină virtuală și puteți folosi procesul Heimdal și puteți testa toate funcțiile într-un mediu sigur, fără a vă compromite mașina dvs. principală. "

Prefer cu siguranță răspunsul la biletul de asistență prin e-mail, dar ambele răspunsuri au fost instructive. Răspunsul reprezentanților live chat-ului ar indica faptul că, chiar dacă scanerul malware nu funcționează, este considerat mai mult o caracteristică terțiară și nu scopul principal al Heimdal PRO. Cu toate acestea, s-ar părea contrar cu cât de intens este reclamată această caracteristică pentru software. Și având în vedere noile informații pe care le-am primit ulterior de la asistența prin e-mail, s-ar părea că Scannerul Malware va fi o caracteristică cheie alături de scanarea și eliminarea tradițională a AV.

Răspunsul reprezentanței de asistență prin e-mail mă anunță că compania are metode de testare interne pentru scanerul Malware. Implicația aici este că Malware Scanner funcționează și ar trebui să pot concepe o metodă de testare a acestei funcții într-un mediu sigur cu instrumentele potrivite.

În mare parte, sunt mulțumit de asistența clienților Heimdal. Poate că vor să încerce să asigure mai multă consecvență între modul în care se răspund la întrebări între chat-urile live și biletele de asistență prin e-mail, dar timpul de răspuns este bun pentru amândoi și cred că este util pentru anchete mai serioase.

Dacă încercați să vă ajutați singuri cu documentele de asistență, totuși, probabil că nu merită timpul acordat. Ești mai bine să omiteți dreptul la e-mail sau la asistența de chat live.

Eficiența ca soluție de securitate

Ca soluție de securitate, Heimdal PRO are câteva avantaje notabile. În primul rând, faptul că scanează întregul trafic de rețea fără probleme este un element important. În niciun moment nu am avut întreruperi în rețeaua mea și nici Heimdal PRO nu a încetinit sistemul meu în timp ce scana activ. Chiar și notificările au fost destul de discrete, deși au avut tendința să stea pe ecran mai mult decât ceea ce cred că este necesar.

Scanarea traficului în sine a fost, fără îndoială, cea mai funcțională funcție a lui Heimdal PRO. Acesta a blocat efectiv site-urile suspecte, chiar dacă a fost un pic pe partea agresivă.

De asemenea, sistemul de corecție funcționează extrem de bine, deși nu sunt impresionat în mod deosebit de faptul că nu poate fi plasat toate din programele mele descărcate. Totuși, lista de aplicații descărcate include cele mai comune aplicații critice pentru securitate pe care hackerii tind să le țintească. Cel puțin, Heimdal PRO acoperă elementele de bază cu patch-urile sale software.

Trebuie să parcurg cuvântul lui Heimdal potrivit căruia scanerul lor malware funcționează așa cum se intenționează mă lasă un pic neliniștit. Prefer să testez aceste lucruri singur, dar scanarea programelor malware folosește o metodă care se dovedește un pic dificil de testat în siguranță pentru laici. Totuși, receptivitatea lor în furnizarea de dovezi a fost un semn minunat.

Având în vedere cât de eficiente au funcționat celelalte funcții, sunt destul de sigur că ar trebui să întâmpin o problemă cu trimiterea sau primirea de malware, Heimdal PRO mă va notifica și ar trata situația în mod eficient.

În general, Heimdal PRO este o soluție de securitate foarte atractivă. Cea mai dificilă vânzare pentru oricine va fi dacă este nevoie de acest strat suplimentar de protecție. Pentru indivizi, acest lucru ar putea fi mai dificil de dovedit. În timp ce Heimdal PRO are câteva caracteristici pe care le puteți găsi fără a cumpăra software-ul (cum ar fi blocarea site-urilor web), cea mai mare parte a acestuia nu este disponibilă chiar și prin opțiuni AV de top. Patch-ul automat de software este, cu siguranță, o atracție puternică alături de scanarea unică a rețelei, mai ales dacă achiziționați Heimdal PRO pentru o întreprindere mică sau mijlocie..

Dacă este asociat cu un program antivirus gratuit de calitate sau cu un program plătit minim, cu costuri reduse, Heimdal PRO alege locul în care celelalte opțiuni sunt adesea cele mai slabe.

OFERI ALERTA: Economisiți un imens 70% pe Heimdal PRO

Vizitați Heimdal Pro

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 18

Adblock
detector