Intego VirusBarrier X9 áttekintés 2020

Az 1997. évi alapítása óta az Intego az elmúlt 30 év alatt két kérdésre összpontosított: a Mac közösség növekvő antivírus-igényeire, és eloszlatta azt a mítoszot, hogy a Mac-oknak egyáltalán nincs szükségük antivírusra.


Mivel a piacon az egyetlen AV-társaság, amely szinte kizárólag a Mac számítógépekre koncentrál, nehéz megbecsülni a vállalat származását, amikor AV-eszközöket kínál a MacOS-hoz. Ezt szem előtt tartva tartottuk az Intego VirusBarrier szoftvert a fényviszonyok között, és úgy találtuk, hogy ez egy erős Mac víruskereső eszköz, amelynek célja a rosszindulatú programok lehető legegyszerűbb védelme..

Független vizsgálati laboratóriumi eredmények

A legtöbb független tesztelő laboratórium elsősorban a Windows és az Android AV eszközökre koncentrál. Valójában kevesen vesznek számításba a MacOS víruskereső szoftvereit. Két laboratórium azonban rendszeresen teszteli a MacOS vírusölő eszközöket: AV-Test és AV-Comparatives.

AV-teszt eredményei

Az AV-Test három területet vizsgál a víruskereső eszközök tesztelésekor:

 • Védelem: Mennyire hatékonyan azonosítja és karanténozza a szoftver a rosszindulatú programokat
 • Teljesítmény: Mennyire hatékonyan használja a szoftver a rendszer erőforrásait a szkennelés futtatásakor
 • használhatóság: A hamis pozitív és egyéb hamis figyelmeztetések mértéke

A legtöbb fogyasztó számára az antivírus szoftver hatékonysága az elsődleges feladatában végül a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, és így a védelmi pontszám a három közül a legfontosabb.

Az AV-Test legújabb Intego VirusBarrier tesztjében - az Intego elsődleges AV eszközében, amely az összes otthoni felhasználásra szánt Mac biztonsági termékébe tartozik, beleértve az Internet Security és a Premium csomagokat - az Intego ugyanolyan jól vagy jobban teljesített, mint a legtöbb más védelem alatt álló Mac AV. kategória. A VirusBarrier tökéletes pontszámot kapott az AV-Test-től (6/6) hatékonyságáért a rosszindulatú programok azonosításában és eltávolításában.

Az Intego szoftvere szintén tökéletesen értékelte a 2018. decemberi használhatóság tesztet. És bár a legutóbbi teljesítményteszthez a 6-ból 4,5-et kapott, a 2018 júniusi tesztben tökéletes teljesítményt kapott, amely a teszt eredményeinek enyhe változékonyságát tükrözi, különösen a Performance szempontjából.

Ha átmész a részletekbe, akkor a 2018. decemberi teljesítményteszt eredményei elsősorban az alkalmazások telepítésére gyakorolt ​​hatást tükrözik (az alkalmazások észrevehetően lassabban települtek, amikor az Intego aktív volt), és kissé késleltette a közös alkalmazások elindítását. Ennek ellenére a teljes hatás másodpercekben nem a perc, hanem a különbséget tükrözi.

AV-összehasonlító eredmények

A 2018-as Mac biztonsági tesztjén & Áttekintés, az AV-Comparatives megállapította, hogy az Intego azonosított és védett az összes 300+ élő malware mintával szemben, amelyeket a laboratórium tesztelt. Ezenkívül az Intego Premium Bundle X9 nem küldött hamis pozitív üzenetet (és az AV-Comparatives által az adott tesztidőszakra sem tesztelték semmilyen más Mac biztonsági szoftvert)..

Megjegyzendő, hogy az Intego Premium Bundle X9 ugyanolyan szintű teljesítményt nyújtott, mint a többi márkás AV eszköz, beleértve az Avast, Avira, Kaspersky és Bitdefender eszközöket..

Összefoglalva, mindkét laboratóriumi teszt azt mutatja, hogy az Intego víruskereső eszköze különösen magas szintű teljesítményt nyújt, hatékonyan azonosítja és karanténba helyezi az útjában lévő összes rosszindulatú szoftvert, elkerüli a hamis jelentések visszaküldését vagy a programok és a megbízható fájlok rosszindulatú azonosítását, és csak csekély hatással lehet a rendszerre feldolgozási sebesség.

Regisztráció és vásárlás

Néhány kulcsfontosságú dolgot kell megválaszolni, amikor a regisztrációt és a telepítést kell elvégezni. Ezek közé tartozik az átláthatóság és a könnyű navigáció további termék-tolás nélkül.

A regisztrációs folyamat az első olyan hely, ahol fogyasztóbarát (vagy barátságtalan) politikákat találhat. Az Intego szerencsére úgy tűnik, hogy a regisztráció során a legtöbb bevált üzleti gyakorlatot követi, egy figyelemre méltó kivétellel.

Először is megvásárolhatja az Intego szoftvert közvetlenül vagy ingyenes próbaidőszak után. Az ingyenes próbaverzió 30 napig tart, és lehetővé teszi a vírusok vizsgálatát néhány korlátozott karanténjellemzővel, de nem teszi lehetővé a rosszindulatú programok eltávolítását.

Ha vásárolni szeretne, akkor kattintson a termékoldalon található nagyméretű „Vásárlás” gombra. Az Intego számos előfizetési lehetőséget kínál szoftveréhez, 1-2 éves védelemtől kezdve egy, három vagy öt Mac számítógépen. Lehetőség van arra is, hogy egy Windows számítógépet ugyanazon előfizetés alatt fedezzen a „Kettős védelem” opcióra kattintva. Vegye figyelembe, hogy az Intego nem készíti a Windows szoftvert. Ehelyett egy számítógépes előfizetést kap a Panda Antivirus számára, évente 10 dollárért.

mac prémium csomag

Miután kiválasztotta az előfizetési lehetőséget, az Intego eljut a fizetési képernyőre, amelyet hitelkártya vagy PayPal segítségével is elkészíthet..

Pozitív módon az Intego nem készteti a végtelen képernyőkön való kattintást a fizetés befejezéséhez, és nem nyomja meg a kiegészítő termékek számát a pénztárnál. Kísérleteztünk más AV eszközöket is, amelyek ezeket a barátságtalan gyakorlatokat alkalmazzák, és ez ártalmasak. Az egyetlen Intego kiegészítő ajánlat a biztonsági másolat és a helyreállítási CD-t tartalmazza.

Ugyanakkor itt észleltük az Intego feliratkozási folyamatának hátrányát. A regisztráció során sehol sem törölheti az automatikus előfizetés-megújítást, az Intego pedig még a folyamat során sem említi az automatikus megújításra vonatkozó irányelveit..

Az Intego-val folytatott támogatási e-mail csere alapján ezt megtanultuk automatikusan feliratkozik az automatikus megújításra, miután befejezte a fizetést, és 10 nappal azelőtt kap e-mailt, hogy az előfizetés automatikusan megújul. Ez azt jelenti, hogy egyes ügyfelek csaknem egy teljes éven keresztül előfizethetnek előfizetésre anélkül, hogy rájönnének, hogy feliratkoztak az automatikus megújításra.

Vegye figyelembe, hogy te akarat a következő évben ismét számlázni kell, ha nem kapcsolja ki az automatikus megújítást, mielőtt be nem indul. Az Intego automatikus megújításának kikapcsolásának egyetlen módja az ügyfélszolgálat felkeresése e-mailen vagy élő csevegésen keresztül. Úgy tűnik, hogy az Intego rengeteg akadályt hajtott végre a számlák törlésének megkönnyítése érdekében, ami sajnálatos, mivel magas színvonalú terméket kínál, amelyet a legtöbb felhasználó valószínűleg megtart és megújít..

LEGJOBB ANTIVÍRUS A MAC SZÁMÁRA: A Mac Premium Bundle X9 az első választásunk. Hatékony és könnyen használható termék, amelyhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, így kockázatmentesen kipróbálhatja..

Minimális rendszerkövetelmények

A Windows alkalmazásokkal ellentétben a MacOS alkalmazások meglehetősen egyszerű rendszerkövetelményeket támasztanak. Az Intego szerint a Mac számítógépének meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • Kompatibilis a jelenlegi és a korábbi MacOS verziókkal (10.14 és újabb)
 • 1,5 GB szabad hely a merevlemezen
 • Internetkapcsolat szükséges a NetUpdate biztonsági frissítéseihez

Ez az! Az Intego szoftvert több nyelven kínál: angol, német, francia, japán és spanyol nyelven.

Telepítés és beállítás

Függetlenül attól, hogy közvetlenül a szoftvert vásárolja, vagy az ingyenes próbaverziót választja, a Mac telepítési folyamata ugyanaz lesz. Gyors és hatékony.

A telepítéshez először töltse le a szoftvert, és futtassa a kezdeti csomagtelepítőt.

intego felülvizsgálat

Ezután kattintson duplán az elsődleges telepítőprogram futtatásához:

intego felülvizsgálat

Végül kattintson a különböző utasításokra, írja be az e-mail címet, amikor a rendszer kéri, és fejezze be a telepítést az operációs rendszer újraindításával..

intego felülvizsgálat

Az Intego szoftverét az / Applications / Intego mappában találja. A vállalat különféle programokat bont fel különféle programokba, ahelyett, hogy azokat ugyanazon a tető alatt helyezné el. Céljainkra kifejezetten a VirusBarrier X9-re koncentrálunk, de ha megvásárolja a Premium Bundle-t, akkor megkapja a NetBarrier X9, a Mac mosógép X9, a ContentBarrier X9 és a Personal Backup 10.9 szoftvert is.

intego felülvizsgálat

Vagy be kell írnia a vásárláskor kapott termékkulcsot, vagy kattintson az „Ingyenes próbaverzió” elemre a VirusBarrier azonnali használatának megkezdéséhez..

intego felülvizsgálat

Végül, az Intego megköveteli, hogy válassza ki a vírusvédelmi lefedettség szintjét: Minimum, Standard vagy Maximum.

Vegye figyelembe, hogy a lefedettségi szint befolyásolja az alkalmazásnak a rendszerfolyamatokra gyakorolt ​​hatását, ám a magasabb lefedettség jobb AV-védelmet jelent. Ennek ellenére később bármikor megváltoztathatja a lefedettséget, ezért azt javasoljuk, hogy kezdje a Normál vagy a Minimális lehetőséget.

Felhasználói felület

Mivel az Intego különböző eszközöket különféle alkalmazáscsomagokba bontja, a VirusBarrier kicsit vékonyabb és kevésbé bonyolult, mint a Windows vírusölő eszközök, amelyek általában kissé felpuffadtak, mivel szinte az összes rendelkezésre álló funkciót egy tető alá helyezik..

Mindössze három, könnyen navigálható szakasz található a VirusBarrier segítségével: szkennelés, karantén és megbízható fájlok.

Letapogatás ahol elkezdi, és ahol leginkább a VirusBarrier használatával találja magát, mivel ez az elsődleges felület a beolvasási beállítások beállításához és a kézi malware-ellenőrzések futtatásához.

intego felülvizsgálat

Karantén itt ellenőriz minden olyan rosszindulatú szoftvert vagy feltételezett rosszindulatú szoftvert, amelyet karanténba helyeztek az automatikus vagy a kézi vizsgálat során. Innentől kezdve dönthet úgy is, hogy a karanténba helyezett fájlokat örökre törli, vagy eltávolíthatja azokat a karanténból, ha tévesen helyeztek őket oda..

intego felülvizsgálat

Megbízható fájlok az a szakasz, amelyet annak azonosításához használ, mely fájlokat és mappákat nem akarja beolvasni sem a valós idejű, sem az automatikus szkennerek. A legtöbb felhasználó ezt valószínűleg üresen tartja, de ha vannak számítógépe olyan területei, amelyeket nem akar beolvasni, egyszerű kérdés, hogy felvegyék őket a fehérlistára..

intego felülvizsgálat

Összességében az Intego rendkívül egyszerűen kezeli a felhasználói felületet. Kevés almenü és beállítási menü található a navigáláshoz, így a kézi, valósidejű és ütemezett szkennelés beállításához és futtatásához szinte minden elérhető a kezdőképernyőn..

Intego VirusBarrier antivírus eszközök

Egyetlen alkalmazásként a VirusBarrier X9 két fő funkcióval rendelkezik: valós idejű vírusvédelem és kézi vagy ütemezett malware szkennelés. Mindkét lehetőség a vírus karanténba helyezéséhez és eltávolításához vezet.

letapogatás

Az Intego VirusBarrier segítségével négy szkennelési lehetőség érhető el:

 • Valós idejű víruskeresés, amely figyeli a fájlok tevékenységét a számítógépen a gyanús tevékenységek felismerése érdekében
 • Ütemezett szkennelés, amely a szkennelést a Mac rendszeresen ütemezett ütemterv szerint és az Ön által választott időpontban hajtja végre
 • Biztonságos böngészés, amely beolvassa az internetes böngészési tevékenységeket a rosszindulatú webhelyek vagy letöltések észlelésére és blokkolására
 • Kézi szkennelés, amely ugyanolyan szerepet játszik, mint a valós idejű és az ütemezett szkennelés, de igény szerint

Furcsa módon a kézi szkennelés nem érhető el közvetlenül a szkennelés kezdőképernyőjén. Ehelyett rá kell kattintania fájl majd válassza ki a végrehajtandó kézi szkennelés típusát (meghatározott fájl / mappák, teljes rendszer vagy gyors szkennelés).

A szkennelési szolgáltatások teszteléséhez a Comparitech négy tesztet hajtott végre:

 • Gyors vizsgálat
 • Teljes rendszer ellenőrzés
 • Fájl / mappa beolvasása
 • Ütemezés beolvasása

A VirusBarrier Biztonságos Böngészés funkcióját számos potenciálisan rosszindulatú webhelyen és fájlletöltésekben is teszteltük.

A szkennelés során az alábbiakat kerestük:

 • Beolvasott fájlok száma
 • Beolvasási idő (kezdete és vége)
 • Rendszer erőforrás-felhasználás (CPU százalék, memória (MB) és lemez (MB)
 • A tesztvírusok elhelyezkedése és karanténja

Sajnos az Intego VirusBarrier a szkennelést követően sokkal kevesebb információt nyújt, mint más sok más AV eszköz esetében. Nincs további információ granulált szinten, például a beolvasott fájlok hány kategóriája vagy a rendszer folyamatainak ellenőrzése, például.

A szkennelési eredmények további részleteit azonban láthatja, ha megnézi a naplókat, amely megmutatja a beolvasott fájlok számát, az adott rosszindulatú programok nevét, valamint a beolvasás pontos kezdési és befejezési idejét..

Tesztelt területekNincsen beolvasásGyors ScanFull ScanFile / Mappa szkennelés (Letöltések mappa)
Beolvasott fájlok száma N / A 76894 424064 4734
A vírusok elhelyezkednek és karanténba kerülnek? N / A 4/10 minta 10/10 minták 4/10 minta
Beolvasási idő N / A 1 perc 45 perc 2,5 perc
Rendszer CPU% ~ 3% ~ 45% ~ 20% ~ 20%
Felhasználói CPU% ~ 2,5% ~ 37,5% ~ 70% ~ 70%
Memória nyomás (alacsony, közepes, magas) Alacsony Alacsony Alacsony Alacsony

A különböző szkennelési lehetőségek teszteléséhez letöltöttünk 10 különféle EICAR tesztvírus másolatot, amelyek a rendszer különböző részeiben találhatók. Az összes szkennelés szinte semmilyen hatást nem mutatott a rendszermemóriára, de figyelemre méltó hatást gyakorolt ​​a CPU-ra. Mint ilyen, ha szkennelést végez, akkor valószínűleg nem akar sokkal mást csinálni, főleg ha régebbi Mac számítógépet használ.

A gyors és a fájlok / mappák egyaránt gyors és hatékony. Ez a hatékonyság azt jelentette, hogy nem találták meg az összes vírusmintát, de mindkét lehetőség célzott megközelítést alkalmaz, és valószínűleg hiányozni fog valami, ha erősen fertőzött számítógépet akar megfertőzni.

A teljes letapogatás viszont rendkívül lassú, de rendkívül alapos és az összes tesztmintát a rendszer különböző helyein könnyen megtalálható..

intego felülvizsgálat

Az ütemezett szkenneléssel, amelyet itt nem teszteltünk, beállíthatja a szkennelés idejét és a végrehajtandó szkennelés típusát (teljes, gyors vagy fájl / mappa). Mint ilyen, azt javasoljuk, hogy melyik szkennelési módszert használja, amely szerinte a legmegfelelőbb a rendszer számára.

További víruskereső szolgáltatások

Két másik funkció van, amelyeket valószínűleg bekapcsolva szeretne tartani a VirusBarrier használatakor: valós idejű szkennelés és biztonságos böngészés.

Valós idejű szkenner

A VirusBarrier X9 valós idejű szkennerét úgy tervezték, hogy aktívan ellenőrizze a Mac-re mentett vagy a Mac számítógépen megnyitott fájlokat. Nem fog ellenőrzéseket végezni tétlen vagy háttér folyamatokkal szemben, ehelyett csak azokra az aktív folyamatokra összpontosít, amelyekben részt vesz a rendszer használata közben.

Megjegyzés: a valós idejű lapolvasót el kellett fordítanunk ki a malware szkennelési tesztek elvégzése érdekében, mivel a valós idejű szkenner aktívan azonosította és karanténba helyezte a mintavírusokat. Nagyszerű látni, és egyértelmű jele annak, hogy a valós idejű lapolvasó megteszi, amit akart.

Biztonságos Böngészés

Az Intego VirusBarrier X9 biztonságos böngészési funkcióval rendelkezik, amely aktívan ellenőrzi a meglátogatott webhelyeket rosszindulatú linkek és tartalmak szempontjából. Más biztonságos böngésző eszközökhöz hasonlóan figyelmezteti, ha egy látogatott webhely bármilyen malware-t vagy vírust tartalmaz.

Ennek ellenére nagy esély van arra, hogy ha egy webhely valóban rosszindulatú, akkor böngészője már rendelkezik beépített biztonságos böngészési funkcióval, amely ezt az Intego funkciót kissé feleslegessé teszi. Ha rosszindulatú webhelyet talál, a Safari, a Chrome és a Firefox mindegyikét figyelmeztetések küldésére és a hozzáférés blokkolására tervezték..

intego felülvizsgálat

Ennek ellenére ez az redundancia hasznos lehet, ha a böngésző beépített biztonságos böngészője eszköze meghibásodik.

Segítség és támogatás

Ha úgy találja, hogy küzdi a szoftverével, az Intego az ügyfélszolgálat három kulcsfontosságú területét kínálja:

 • Élő chat
 • E-mail (helyszíni internetes űrlapon keresztül)
 • Kereshető tudásbázis

Ezek mindegyike meglehetősen szokásos segítség és támogatás, de szinte feltétlenül szükségesnek tekinthető egy víruskereső szoftverfejlesztő cég számára. Az egyetlen valódi hiányzó lehetőség a telefonos támogatás és egy dedikált felhasználói fórum. A fórum hasznos lehet, ha az Intego úgy dönt, hogy létrehoz egy ilyen fórumot, de amennyiben a telefonos támogatás megy, nem számíthat arra, hogy ezt valaha látják meg. A legtöbb fogyasztó egyébként tényleg nem szereti a támogató telefonhívásokat, így ennek hiánya nem jelent valódi veszteséget.

Ha van valami, az a tény, hogy az Intego élő csevegést kínál, tolla van a kalapjában, mivel néhány versenytársa még mindig nem. Az élő csevegés a leggyorsabb módja annak, hogy az ügyfelek a tudásbázis szempontjából túl bonyolult problémákra támogassák az e-mailes támogatást. Csak az kell aggódnia, hogy az élő csevegés, az e-mail és a kereshető tudásbázis hatékonyan megoldja-e a problémákat.

Élő chat

Az élő csevegés jelentős előnyöket kínál a helyettesíthető telefonos támogatáshoz képest. A válaszidő gyakran gyorsabb, mivel az ügyfélszolgálati ügynökök egyszerre több felhasználót tudnak kezelni. A felhasználók interaktívabb élményt kaphatnak, mivel az élő chat-ügynökök képeket és linkeket küldhetnek és fogadhatnak, amelyek segítenek a probléma megoldásában. Az élő csevegés segít kiküszöbölni a nehézségeket és a fejfájásokat, amelyek gyakran kapcsolódnak a kiszervezett műszaki támogatáshoz, különös tekintettel a nyelvi és kiemelő akadályokra.

Az interaktív csevegés integrálása az ügyfélszolgálat szempontjából erőteljes pozitívumot jelent. Azt találtuk, hogy a chat-támogatás gyors volt a kezdeti válaszidővel (egyáltalán nem sok várakozás), és még gyorsabb a kérdésekre adott válaszok biztosításában..

Az élő csevegés megnyitásakor a rendszer felkéri a kérdés vagy kérdés megadására. Ezután egy sorba kerülnek az élő chat-ügynökbe, amely tapasztalatom szerint rendkívül gyors. Csak néhány másodpercet vártam, mielőtt csatlakoztam a Justinhez. Innentől kérni fogja fiókjának e-mail címét. Az élő chat-ügynök azonban továbbra is kapcsolatba lép veled, még akkor is, ha csak regisztrálás előtt szeretne többet megtudni a termékekről.

intego felülvizsgálat

Az én esetemben Justin-tól kérdeztem a Dual Protection ajánlat működéséről. Justin gyors és informatív volt. A kérdésemre természetesen könnyű válaszolni, de a teljes megbízás hatékony és profi volt. Miután elkészült az élő csevegéssel, haladéktalanul e-mailt fog kapni a csevegés teljes szövegével kapcsolatban, arra az esetre, ha hivatkoznia kell rá.

Email

Az e-mail támogatás az internetes űrlapon keresztül jó lehetőség, ha kérdése van a szolgáltatással vagy a szoftverrel kapcsolatban, amely nem időérzékeny.

Az e-mail válaszidejét teszteltük az Intego automatikus megújítási politikájával kapcsolatos kérdés küldésével. Kifejezetten két dolgot keresettünk: az Intego e-mail támogatási ügynökeinek gyors reagálását és a válasz minőségét (természetesen szubjektív intézkedés).

Az e-mail támogatási űrlap használatakor a következő információkat kell megadnia:

 • az email címed
 • Tantárgy
 • A probléma leírása
 • A kereszt- és utóneved
 • Cégnév (nem kötelező)
 • Ország
 • Specifikus Intego termék (például VirusBarrier X9)
 • Termék sorozatszáma (kötelező, de nem kell megadni, ha még nem vásárolt)
 • A számítógép vagy az eszköz típusa
 • Operációs rendszer (például Mac OS 10.14.2 vagy Windows 10)
 • Mellékletek (például képek vagy képernyőképek)

Az információk többségét „kötelező” jelöléssel látják el, de szinte minden területre megadhatják a N / A kérdést, kivéve az országot és az e-mail címet.

intego felülvizsgálat

Támogatási jegyet küldtünk 13:00 EST-kor. Az Intego azonnal (ugyanazon a percen belül) automatikus választ küldött egy támogatási jegy kézhezvételének visszaigazolására, amely tartalmazza az ígéretét, hogy az Intego „ugyanazon a munkanapon” válaszol, mindaddig, amíg a jegyet a rendes munkaidőben megkapják, vagy az azt követő napon munkanapon, ha óra után érkezik meg.

intego felülvizsgálat

Lenyűgözően, hogy egy Intego ügyfélszolgálat, a „Chris” kevesebb, mint 2 órán belül válaszolt a kérdésemre. Az Intego egy nappal később ezt követte egy e-maillel, amely visszajelzést kért az e-mail támogatásról.

Az e-mail csevegési válaszidőkhöz viszonyítva ez nagyon jó volt. Az e-mail támogatás nyilvánvalóan nem lesz olyan gyors, mint a csevegés vagy a tudásbázis gyors keresése, de jó azok számára, akiknek válaszra van szükségük a kérdésre, amelyre a tudásbázison keresztül nem válaszolnak, de nincs idő arra, hogy a csevegésre várjanak. támogatás.

Tudásbázis

A legtöbb vírusirtó webhely már rendelkezik olyan tudásbázissal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a szoftverekkel kapcsolatos különféle témákról szóló cikkek keresését. A tudásbázis lényege, hogy elősegítse az ügyfélszolgálati terhek terhelésének csökkentését azáltal, hogy részletes információkat és hibaelhárítási útmutatót kínál a gyakori kérdésekben.

Az Intego tudásbázisa jól felépített, keresési funkcióval, valamint kategóriák és fő témák oldalával rendelkezik. A felsorolt ​​gyakori témákat és kérdéseket, valamint homályosabb hibákat és hibakódokat talál.

intego felülvizsgálat

A tudásbázis meglehetősen kiterjedt, és számos témát lefed, amelyek nagy részét valószínűleg (remélhetőleg) soha nem kell megnéznie. Mindazonáltal az Ön rendelkezésére áll, és az Intego egy egyszerű remek-fel / lefelé mutató cikkeket tartalmazó minősítési rendszert is tartalmaz. Ha egy cikk hasznos volt és általános probléma, remélhetőleg pozitív visszajelzéseket fog látni róla. A felhasználók megjegyzéseket fűzhetnek hozzá, ami kiegészíti azt a tényt, hogy az Intego-nak nincs külön felhasználói fóruma.

Szolgáltatási idő és így tovább

Az Intego külön munkaidőt biztosít e-mail támogatási rendszeréhez, de nem világos, hogy ez folytatja-e az élő csevegést, mivel az élő csevegést kiszervezik a Zendeskre. A vállalat kijelenti, hogy e-mail támogatása rendes munkaidőn belül működik, ami 8-4 vagy 9-5 között lehet, attól függően, hogy miként határozza meg a kifejezést. Biztos azt is feltételezni, hogy e-mailben csak hétfőtől péntekig fog támogatást kapni.

Az Intego székhelye mind a seattle-i, washingtoni, mind a franciaországi Párizsban található, de úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálat központi idő szerint működik (UTC-5 vagy UTC-6, az évszakától függően).

Az élő chat órákat azonban kissé nehezebb meghatározni. Mivel az Intego az élő csevegést kiszervezi a Zendesk felé, a társaságnak lehetősége van élő csevegést kínálni a nap 24 órájában, a hét minden napján..

Hatékonyság mint biztonsági megoldás

A Mac birtoklása szerencsére azt jelenti, hogy a rosszindulatú szoftverekkel sokkal ritkábban találkozunk. A Mac felhasználók azonban nem immunisek, és a számítógépes bűnözők egyre inkább a Mac-eket célozzák meg, elsősorban azért, mert a felhasználói adatbázisba valószínűleg kisebb a víruskereső eszköz telepítése.

A Mac vírusok számának növekedésével nő a Mac felhasználók számára kiszolgáló eszközök száma is. Az Intego egyike azon kevésnek, amely úgy mondható, hogy túllépte a tendenciát, és víruskereső eszközei tükrözik ezt a tényt. Az Intego jól működik a Mac-alapú rosszindulatú programok azonosításában és eltávolításában, bár úgy tűnik, hogy figyelmen kívül hagyja a Windows számos olyan rosszindulatú programját, amelyek közömbösek lehetnek a rendszerén. A szoftvert úgy is tervezték, ahogyan a Mac-felhasználók jobban kedvelik: Vékony, zavaró és felhasználóbarát. A gyors szkennelés és a fájl- / mappaszkennelés hiperhatékony, míg a teljes szkennelés futtatásakor érdemes „beállítani és elfelejteni” (ami egyébként a legmegfelelőbb az ütemezett időpontokra).

Összességében nehéz megtalálni sok hibát az Intego VirusBarrier X9 antivírus eszközként. A társaságnak vannak más hibái is, amelyeket javítania kell a szolgáltatás javítása érdekében, de az AV eszköz az egyik legjobb, amit a Mac-ek számára talál..

Látogasson el az Intego - Mac Premium Bundle webhelyre

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 41 =