4 instrumente pentru a reda un computer Chromebook, Chrome OS și un browser Chrome

chromebook
Chrome OS nu acceptă clienți BitTorrent nativ, precum uTorrent și Vuze pentru Windows și Mac, dar acest lucru nu face torrenting-ul imposibil. Utilizatorii Chromebook pot profita în continuare de rețeaua BitTorrent folosind unul dintre cele patru instrumente pe care le avem detaliate în această listă: Bitport.io, Put.io, JSTorrent sau Bitford. Toate acestea sunt fie extensii Chrome de sine stătătoare, fie aplicații web, astfel încât pot fi utilizate atât în ​​browserul Chrome cât și în sistemul de operare Chrome.

Primele două, Bitport.io și Put.io, sunt servicii de abonament plătite care vă permit să stocați fișierele descărcate pe un nor personal. Puteți transmite apoi videoclipuri din cloud pe dispozitiv. Acest lucru este util dacă aveți un Chromebook fără prea multă memorie pentru a stoca fișiere mari.

Ultimele două, JSTorrent și Bitford, sunt extensii Chrome scrise în Javascript, ceea ce înseamnă că rulează în întregime pe computer și nu comunică cu un server. Aceste instrumente au ambele versiuni gratuite și descarcă fișiere direct pe computerul dvs. și puteți transmite video în timp ce descarcă.

Mai jos am analizat fiecare dintre instrumente și am oferit un scurt tutorial pentru a arăta modul în care funcționează.

Rețineți că toate aceste instrumente nu sunt proiectate pentru a încărca fișiere în rețeaua BitTorrent, deși fac fișiere semințe pentru alte persoane. Acestea nu funcționează în mod fiabil ca niște cutii de semințe, care sunt servicii cloud utilizate pentru distribuirea conținutului încărcat către torrentere.

Bitport.io

 • 1 GB încercare gratuită
 • Prețurile încep de la 5 USD pe lună pentru 30 GB stocare
 • Scanare de virusi inclusa
 • Transmite videoclipuri din cloud
 • Poate gestiona legăturile magnetului

Bitport.io este un serviciu relativ nou, care adaugă funcții și funcții noi tot timpul. Este disponibil un proces de 1 GB gratuit cu un singur slot de descărcare și o limită de un torent-pe-zi. Procesul nu include funcția de scanare a virusului, folosește o conexiune HTTP necriptată pentru descărcări și te plasează jos pe lista de priorități atunci când vine vorba de eliminarea lățimii de bandă.

Planurile plătite încep de la 5 USD pe lună și vin cu torrenturi nelimitate, lățime de bandă nelimitată, transferuri criptate HTTPS și toate fișierele pot fi scanate pentru viruși înainte de descărcare. Planul de bază de 5 dolari vă oferă 30 GB de stocare și cinci sloturi de descărcare. 10 dolari pe lună vă vor oferi 100 GB și 10 sloturi, în timp ce 15 dolari sporesc stocarea la 250 GB și 20 de sloturi.

Utilizatorii pot transmite fluxul video pe care l-au descărcat pe cloud de la torrente direct pe browserul lor, fără să se descarce pe dispozitivul lor, dar nu în timp ce descărcarea este în curs. Videoclipurile trebuie, de asemenea, convertite într-un format care poate fi citit de playerul media Bitport înainte de a putea fi vizualizate. Vitezele de descărcare au fost mari în testele noastre, atingând un maxim de 10 MB / s (cu majuscul „B”!), Dar procesul de conversie poate dura un timp.

Cum se utilizează Bitport pe Chromebook

 1. Înregistrați un cont la Bitport.io
 2. Copiați și lipiți linkul fie pentru un fișier torrent, fie pentru un link de descărcare în câmpul de sus al tabloului de bord și faceți clic pe „Adăugați un torrent nou”bitport 1
 3. În „Torrents pentru descărcare”, verificați dacă detaliile sunt corecte și faceți clic pe „Descărcați în cloud”bitport 2
 4. Veți fi redirecționat automat la coada de descărcare. Când descărcarea se termină, deschideți folderul descărcat. Puteți viziona un videoclip făcând simplu clic pe miniatură sau descărcați-l făcând clic pe butonul de descărcare care apare când treceți mouse-ul peste miniatură.bitport 2.5
 5. Majoritatea formatelor video vor trebui convertite înainte de a putea fi urmărite. Faceți clic pe butonul Conversie care apare în playerul video pentru a-l iniția. Trebuie să așteptați ca videoclipul să termine conversia înainte de vizualizare.bitport 3 2

Put.io

 • Integrare cu set-top box-uri și centre media
 • Suport pentru RSS feed
 • Scump, fără proces gratuit
 • Poate fi utilizat ca stocare în cloud
 • Descărcări extrem de rapide

Put.io este cea mai robustă și mai bogată opțiune din această listă, dar vine la un preț ridicat. Chiar și procesul de 5 zile costă 3,99 USD, deși acești bani sunt donați FEP. Planul de bază de stocare în cloud de 100 GB începe de la 9,99 USD pe lună sau 99 USD pe an. Planurile de 500 GB, 1 TB și 2 TB adaugă 10 USD pe lună sau 100 USD pe an pentru fiecare nivel suplimentar.

Put.io este destul de popular și are o comunitate activă de dezvoltatori care adaugă integrarea cu mai multe aplicații și dispozitive folosind API-ul Put.io. Aceasta include suport pentru Apple TV, Chromecase, Amazon Fire TV, Roku, Boxee, Plex Media Server și Kodi XBMC, printre altele. Asistența RSS feed înseamnă că puteți descărca automat noi episoade ale emisiunilor TV preferate imediat ce acestea vor fi disponibile. Orice spațiu care nu este ocupat de descărcările de torrent poate fi utilizat pentru a stoca fișierele personale ale unui utilizator. De asemenea, fișierele pot fi partajate între utilizatori, astfel încât să puteți transmite fișierul video al unui prieten pe browser. Put.io poate descărca media dintr-o mână de site-uri de streaming acceptate, inclusiv Soundcloud și Youtube, pur și simplu introducând linkul.

Compania are mai multe servere localizate în întreaga lume, ceea ce face ca descărcarea să ardă rapid. Put.io a descărcat un videoclip de 12 minute în cloud în mod literal - nu am avut nici măcar timp să facem o captură de ecran!

Cum se utilizează Put.io pe Chrome OS

 1. Înregistrați un cont la Put.io
 2. În tabloul de bord Put.io, faceți clic pe Transfer nou în colțul din dreapta susput.io 1
 3. Copiați / inserați legătura torrent sau magnet în câmp sau navigați la fișierul de pe computer dacă ați selectat „încărcarea”. Faceți clic pe „Start transferuri”put.io 2
 4. Când descărcarea se termină, faceți clic pe „Mergi la fișier”put.io 3
 5. Aici puteți alege o acțiune din meniul derulant, cum ar fi adăugarea videoclipului la o listă de redare VLC, partajarea linkului sau descărcarea pe computer. Pentru a transmite video direct pe site-ul web, trebuie doar să faceți clic pe linkul pentru fișierul video.put.io 5

JSTorrent

 • Aplicația Javascript rulează pe mașina dvs.
 • Descărcări directe, fără stocare în cloud
 • Poate gestiona legăturile magnetului
 • Versiune gratuită de până la 20 de descărcări, prețul versiunii plătite este 2,99 USD
 • Ratingul magazinului Chrome: 4,5 stele

JSTorrent este o extensie Chrome scrisă în întregime în Javascript. Fișierele sunt descărcate direct pe computer și aplicația rulează în întregime pe mașina dvs., iar descărcările sunt stocate pe hard disk. Nu există nicio opțiune de stocare în cloud. O versiune de încercare gratuită, JSTorrent Light, este disponibilă cu maximum 20 de descărcări. JSTorrent poate transmite video în timp ce descarcă în Chrome cu formate acceptate.

Spre deosebire de opțiunile de stocare în cloud menționate mai sus, JSTorrent solicită doar o taxă unică de 2,99 USD pentru a o folosi pentru totdeauna. Cu toate acestea, aplicația completă poate fi descărcată direct din depozitul Github și instalată ca o extensie Chrome neambalată.

Cum se utilizează JSTorrent pe Chromebook

 1. Instalați JSTorrent (versiunea Light sau versiunea plătită) și extensia JSTorrent Helper din magazinul Chrome.
 2. Faceți clic dreapta pe linkul torrent și alegeți „Adăugați la JSTorrent”. Sau deschideți JSTorrent din chrome: // apps și lipiți URL-ul pentru torrent în câmpul de introducere de sus..jstorrent 1
 3. Fereastra JSTorrent ar trebui să apară. Dacă este prima dată când utilizați JSTorrent, va trebui să faceți clic pe fila Setări și să alegeți folderul de descărcare preferat. De asemenea, puteți regla orice alte setări pe care doriți să le gestionați acum.jstorrent 2
 4. Ieșiți din meniul de setări și faceți clic pe torrentul din lista dvs. de descărcări. Dacă aceasta este prima oară, atunci starea va afișa o eroare. Doar faceți clic pe Start pentru a reinițializa descărcarea.jstorrent 3
 5. Pentru legăturile Magnet, deschideți meniul de setări și derulați la partea de jos. În secțiunea „Handle Magnet links” faceți clic pe Configurare și urmați instrucțiunile din noua filă care se deschide în Chrome.
 6. După finalizarea descărcării, fișierul va apărea în folderul specificat.
 7. Pentru a transmite un videoclip în timp ce se descarcă, faceți clic pe fila Fișiere din jumătatea de jos a aplicației. Lângă fișierul video, va exista un link pentru a transmite video în Chrome pentru formate video acceptate. Apăsați Redare odată ce se încarcă fila.

Bitford

 • Aplicația exclusiv Javascript rulează în întregime pe aparatul dvs.
 • Descărcări directe către aparatul dvs.
 • Complet gratuit
 • Evaluarea magazinului Chrome: 3 stele
 • Nu pot utiliza legături magnetice

La fel ca JSTorrent, Bitford este o extensie Chrome bazată pe Javascript, care descarcă fișiere direct pe computer folosind torrente. Este singura opțiune complet gratuită din listă, cu toate că mulți utilizatori s-au plâns în recenzii despre probleme de stabilitate, un set de caracteristici reduse și descărcări lente. Deși nu am dat nicio eroare, Bitford s-a străduit să rămână peste 50 KB / s pe o conexiune de 10 Mbps. În comparație, folosind același torrent, JSTorrent a atins de 10 ori această viteză.

De asemenea, Bitford nu poate gestiona legăturile magnetice, care devin status quo pentru trackerele de torrent precum ThePirateBay și altele. Redarea videoclipului funcționează bine, dar videoclipul nu a protejat suficient de rapid din cauza vitezei lente. În cele din urmă, Bitford funcționează ca o opțiune pentru cei cu buget redus, dar vă recomandăm să scoateți suma de 3 USD pentru JSTorrent dacă puteți.

Cum se utilizează Bitford pe Chrome OS

 1. Instalați Bitford din Chrome Store
 2. Accesați aplicațiile chrome: // și faceți clic pe Bitford pentru a o deschide într-o fereastră pop-up separată.bitford 1
 3. Pe trackerul dvs. preferat pentru torrent, descărcați fișierul dvs. torrent dorit pe computer (nu există opțiunea de a copia / insera linkul, deci trebuie să descărcați fișiere de torrent).
 4. Faceți clic pe butonul „Încărcare Torrent” din partea de jos a aplicației Bitford
 5. Accesați fișierul torrent pe care l-ați descărcat și selectați-l
 6. Descărcarea va începe automat. Pentru a viziona un videoclip în timp ce se descarcă, faceți clic pe butonul Stream de lângă numele fișierului videobitford 2

Utilizați un VPN când torrentați pe sistemul de operare Chrome

Indiferent de care dintre aceste instrumente decideți să utilizați, conectați-vă întotdeauna la un VPN înainte de a vizita site-uri torrent sau de a descărca fișiere folosind rețeaua BitTorrent. O VPN, sau o rețea privată virtuală, criptează tot traficul care călătorește către și de pe computer și îl rutează printr-un server într-o locație pe care o alegeți. 

Acest proces împiedică furnizorul de servicii de internet, forțele de ordine și troll-urile de copyright să vă monitorizeze activitatea. ISP-urile sunt cunoscute pentru accelerarea traficului și pentru încheierea conexiunilor utilizate de torrentere. Trolul drepturilor de autor înregistrează adresele IP enumerate în rețeaua BitTorrent și trimit scrisori de decontare a torrenterilor pentru a extorta bani. Aplicarea legii vă poate amenda sau chiar aresta pentru încălcarea drepturilor de autor a torrenturilor ilegale.

Iată cum puteți configura o VPN într-un Chromebook cu Chrome OS în funcție de asistența Google:

 1. Dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă la Chromebook
 2. Faceți clic pe zona de stare, în care apare poza contului
 3. Faceți clic pe Setări
 4. În secțiunea „Conexiune la Internet”, faceți clic pe Adăugare conexiune.
 5. Faceți clic pe Adăugare OpenVPN / L2TP
 6. În caseta care apare, completați informațiile de mai jos
 7. Faceți clic pe Conectare

Vă recomandăm un furnizor VPN de încredere, rapid și de încredere, cum ar fi ExpressVPN, pentru torrenting. Vezi lista noastră completă cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, precum și articolul nostru despre legalitatea torrentingului și lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Chrome.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca materialele protejate prin drepturi de autor fără permisiune.

„Chromebook” de slgckgc licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector