Cei mai buni furnizori de servicii Edge

Cei mai buni furnizori de servicii Edge

Un serviciu de margine este definit prin locația sa, mai degrabă decât prin natura serviciului. Un gateway de rețea este un „dispozitiv de margine” și un furnizor de servicii de internet este un „serviciu de vârf”. În pofida definiției marginii care are legătură cu locația serviciului, situația dintre un client și un server face conceptul „Edge” mai adecvat pentru anumite tipuri de servicii. De exemplu, routerele din cache furnizează servicii de ultimă oră, deoarece acestea furnizează conținutul unui site web din afara rețelei respective.

>>>Salt la lista celor mai buni furnizori de servicii edge de mai jos<<<

Strategia de margine împinge pe internet sarcinile de rețea. Astăzi, apropierea dispozitivului care furnizează serviciul de bord, la rețeaua pe care o servește, nu contează cu adevărat. Serviciul de margine este un intermediar și acest scenariu este un model excelent pentru serviciile Cloud.

Tipul serviciului de margine

Serviciile Edge au devenit tot mai avansate, oferind servere în locații strategice din întreaga lume și nu într-un centru de date. Acest model permite întreprinderilor să-și protejeze propria infrastructură de daune sau infecții împingerea funcțiilor firewall către un server de la distanță. Furnizorii de firewall-uri pentru aplicații web bazate pe Cloud sunt specializați în securitate cibernetică și răspândesc expertiza pe care o dobândesc servind un client tuturor celorlalți clienți. Această bază de cunoștințe oferă un site web protecție mult mai mare decât un firewall local care trebuie constant actualizate.

Modelul de vârf înseamnă că furnizorii de antimalware trebuie doar să își țină propriul software de server la zi și nu trebuie să lanseze actualizări ale bazelor de date antivirus din întreaga lume. Beneficiul pentru proprietarul afacerii este că nu există pericolul ca o actualizare să nu poată fi ratată.

Sistemele de apărare ale furnizorilor de securitate cibernetică pot fi valorificate pentru a oferi protecție DDoS și alte servicii de gestionare a traficului, inclusiv echilibrarea sarcinii. Sistemul de securitate bazat pe margine poate preia multă presiune pe un server web și eliminați traficul de prisos și strategiile de atac de hackeri.

Această operațiune de echilibrare a sarcinilor duce la un alt canal de activitate important pentru furnizorii de servicii de ultimă oră, care este unul dintre routerele de cache și sistemele de livrare a conținutului. Conceptul de a obține un server gateway pentru a cache cele mai frecvent accesate pagini Web nu este nou. Această practică accelerează accesul la conținutul internet pentru utilizatorii rețelei deservite. Prin împingerea acestui serviciu pe Cloud, un furnizor de margine poate ajuta site-ul să furnizeze mai rapid, în loc să servească receptorul pentru a avea acces mai rapid. Prin urmare, routerele de cache sunt acum servicii destinate furnizării de conținut în numele unor site-uri web plătitoare.

Implementarea serviciului Edge

Un sistem tipic de livrare a conținutului bazat pe margine va stoca copii ale site-ului web al clientului pe serverele plasate strategic în întreaga lume. Conținutul web poate fi transmis pe internet foarte rapid. in orice caz, tăierea multor distanțe pe care trebuie să le parcurgă comunicațiile face livrarea și mai rapidă.

În calitate de client al unui serviciu de vârf, nu veți avea nevoie de mult efort pentru a implementa strategia. Furnizorii de servicii de talie mare au o capacitate excesivă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la măsurarea nivelului de trafic sau evaluarea capacității infrastructurii. Serviciile sunt fie percepute în avans printr-un abonament, fie în restanțe ca un serviciu contorizat. Aceste modele de prețuri schimbă atitudinea clientului față de trafic. Nu va mai trebui să vă deranjează planificarea capacității, deși va trebui totuși să o măsurați așa cum se întâmplă, astfel încât să puteți verifica tarifele provenite de la furnizorul dvs. de servicii de bord..

Serviciul de margine preia domeniul dvs. astfel încât toate cererile către serverul dvs. Web să treacă mai întâi pe serverele furnizorului. Acest server poate fi folosit pentru a curăța traficul și pentru a elimina amenințările de securitate, acesta poate fi utilizat pentru a redirecționa cererile către unul dintre un grup de servere proprii sau poate fi implementat ca un server de conținut pentru a înlocui propriul server Web în întregime sau introduceți și livrați conținut atunci când propriul dvs. server este supraîncărcat de solicitări.

Furnizori de servicii Edge

Este foarte probabil să luați în considerare serviciile de vârf dacă aveți propriul site web. Așa cum am explicat mai sus, cele mai frecvente utilizări pentru serviciile de bord sunt pentru protecția site-ului și gestionarea traficului și, de asemenea, pentru livrarea de conținut. Ambele servicii pot fi combinate într-un pachet de servicii, deoarece ambele sunt puse în aplicare lăsând furnizorului de servicii să preia domeniul dvs. și să acționeze ca un front end al propriilor dvs. servere. Următoarele secțiuni ale acestui ghid prezintă cinci furnizori de servicii de bord recomandate.

Iată lista noastră cu cei mai buni furnizori de servicii:

  1. Livrare StackPath Edge 200 (AFLAȚI MAI MULTE)
  2. Platforma Sucuri Web Security (AFLAȚI MAI MULTE)
  3. Servicii incapsula
  4. Cloudflare
  5. Platforma inteligentă Akamai

Următoarele secțiuni ale acestui ghid prezintă cinci furnizori de servicii de bord recomandate.

1. StackPath Edge Delivery 200 (ÎNVĂȚAȚI MAI MULTE)

reguli de margine stackpath
StackPath rulează gama completă de servicii de margine. Acestea includ o rețea de livrare de conținut, un firewall pentru aplicații web, un serviciu DNS privat, protecția împotriva malware și protecția DDoS. Compania nu face reclamă serviciilor de echilibrare a sarcinii sau de gestionare a traficului.

Compania oferă fiecare dintre serviciile sale la nivel individual prin abonament și oferă, de asemenea, pachete de afaceri. Aceste pachete includ toate serviciile de margine, dar sunt clasificate pentru a se potrivi întreprinderilor de diferite dimensiuni. Fiecare pachet permite o tranzacție lunară diferită și o indemnizație de viteză. Pachetul mijlociu se adresează întreprinderilor mici și mijlocii și se numește Livrare Edge 200. Întreprinderile mai mari ar trebui să se uite la Edge Delivery 2000 pachetul și bloggerii independenți sunt atenți de către Livrare muchie 20 plan care oferă prima lună gratuit.

StackPath oferă, de asemenea, un serviciu de monitorizare a calității livrării. Compania are o rețea globală de centre de date care pot raporta timpii de încărcare a site-urilor dvs. pentru diferite audiențe din întreaga lume. Aceste centre de date sunt plasate strategic pentru a oferi o soluție la orice problemă de performanță prin intermediul sistemului de livrare a conținutului. Compania va plasa conținutul pe serverele sale pentru a putea fi livrate mai repede în locuri îndepărtate. Aceste servere câmpă, de asemenea, cereri pentru serviciile dvs. web, filtrând orice activitate dăunătoare și netezind modelele de trafic.

StackPath Edge Delivery 200 Căutați un plan adecvat la Stackpath.com

2. Platforma Sucuri Web Security (ÎNVĂȚAȚI MAI MULTE)

Platforma Sucuri Web Security

Sucuri îmbină serviciile unui firewall de aplicații web bazat pe Cloud cu optimizarea livrării rulate prin rețeaua sa de centre de date din întreaga lume. Serviciile din Sucuri sunt taxate pentru abonament cu două niveluri ale planului. Planul de intrare prevede un firewall pentru aplicații web, o rețea de livrare de conținut și protocolul DDoS. Un plan superior include protecție împotriva programelor malware și a serviciul de curățare malware.

Dacă site-ul dvs. web a fost infectat de malware, a devenit un sistem de livrare a virusului. Serviciile antimalware suplimentare ale planului superior, care se numește Platforma Sucuri, va curăța orice malware ascuns pe site-ul dvs., precum și îl va proteja de viitoarele infecții cu malware. Prezența malware pe site-ul dvs. va zdrobi serios vizibilitatea acestuia. Acest lucru se datorează faptului că multe alte servicii de margine web din lume ar fi înregistrat lista neagră a site-ului și va împiedica pe oricine să acceseze. Acest bloc este implementat pe scară largă în aceste zile și este inclus în browsere și motoarele de căutare. Platforma Sucuri serviciul va anunța toate listele negre din lume care vă blochează site-ul că a fost curățat de viruși și are protecție continuă.

Platforma de securitate web Sucuri Căutați un plan adecvat la Sucuri.net

3. Servicii incapsula

Servicii incapsula

Incapsula este marca de servicii de vârf a Imperva Inc, care este una dintre cele mai importante companii de securitate cibernetică din lume. Pe lângă protecția de cea mai înaltă calitate, compania rulează și un sistem de livrare de conținut.

Ca și celelalte opțiuni din această listă, Incapsula este oferită pe un serviciu de abonament și este livrată pe Cloud. Planurile de abonamente sunt în trei nivele. Pro versiunea este potrivită pentru site-uri individuale, versiunea Afaceri opțiunea include o protecție de securitate mai puternică și Afacere opțiunea este un pachet personalizat care poate include toate Experiența de vârf a Imperva.

Imperva excelează în special la protecția DDoS. Compania preia domeniul dvs. și examinează toate cererile primite atât la nivel de aplicație cât și la nivel de rețea. Verificarea stratului de aplicație este inclusă în Planul de afaceri, dar verificarea nivelului rețelei este un supliment pentru toate planurile. Protecția Incapsula DDoS poate fi, de asemenea, abonată ca un serviciu autonom. Toate planurile includ un firewall foarte complet bazat pe aplicații web bazat pe Cloud, care include protecția împotriva razuitorilor și gestionarea reputației prin protecția împotriva virușilor și evitarea listei negre.

Procedurile de monitorizare și filtrare a traficului Incapsula includ listarea neagră și listarea albă pe baza locației sursei, a adresei IP și a detectării semnăturii de atac. Incapsula menține o bază de date cu strategii de atac cunoscute, care este actualizată constant. capacități de cache din rețeaua de livrare a conținutului serviciului include reutilizarea conexiunilor, memorarea în cache a conținutului static și compresia imaginii. Accesați site-ul lor aici pentru mai multe detalii.

4. Cloudflare

Captura de ecran de Cloudflare

Cloudflare este de asemenea un serviciu de protecție DDoS proeminent. Compania oferă un firewall de aplicații web bazat pe Cloud care este implementat în centrele de date răspândite în întreaga lume. WAF este implementat ca un serviciu extrem, cu intrări DNS globale modificate pentru a îndrepta domeniul dvs. către un server Cloudflare. După ce traficul a fost filtrat, cererile autentice sunt transmise serverului dumneavoastră.

Dacă aveți probleme cauzate de atacurile DDoS, compania mută adresa IP atribuită pe unul dintre serverele sale, vă primește o adresă IP înregistrată într-un nume de cloaking și comunică cu serverul dvs. pe o linie securizată de un VPN. Cu acest serviciu în loc, tot traficul excesiv este absorbit de serverele Cloudflare și nimeni nu poate afla adresa IP reală a site-ului dvs. pentru a ataca direct site-ul dvs..

Cloudflare de asemenea, memorează în cache site-urile web și le poate livra direct, făcându-le disponibile permanent chiar și atunci când sunt dezactivate pentru întreținere sau reamenajare.
Cloudflare oferă un pachet de abonament, numit Pick Cloudflare. Planul de intrare la nivel este gratuit și oferă protecție DDoS pentru un site web mic. WAF este disponibil numai cu planurile plătite, iar planurile superioare includ memorie în cache, compresie de imagini și servicii de ocolire a controalelor de internet din China. Accesați Cloudflare aici pentru mai multe detalii.

5. Platforma inteligentă Akamai

Platforma inteligentă Akamai

Akamai este o mare sursă de cercetare în domeniul securității cibernetice. Compania produce rapoarte periodice privind amenințările la adresa securității globale, colectate de la un departament de cercetare excelent. Că cercetarea este baza serviciului Akamai. Compania își folosește cunoștințele despre strategiile de atac pentru a-și proteja clienții. Acest serviciu bazat pe Cloud conține cunoștințele acelui departament de cercetare pentru a proteja toți clienții de un lanț de centre de date răspândite pe glob.

Ca și rivalii săi, Akamai oferă protecție DDos, firewall pentru aplicații web și optimizare livrare web cu memorie în cache, toate livrate ca servicii de bord. Compania nu oferă planuri care să includă toate serviciile. În schimb, clienții se abonează la fiecare serviciu de margine individual.

Platforma inteligentă Akamai adaugă optimizarea livrării la securitatea web. Platforma este disponibilă pe servere din 100 de țări, permițând clienților Akamai să își păstreze site-urile în permanență la viteză ridicată de livrare. Aflați mai multe pe site-ul web al lui Akamai.

Selectarea serviciului de margine

După cum puteți vedea din lista furnizorilor de servicii de vârf, această categorie de asistență a site-urilor este în plină expansiune. Aveți câteva opțiuni excelente atunci când căutați modalități de a vă proteja site-ul și de a îmbunătăți livrarea acestuia. Toți acești furnizori oferă studii gratuite și chiar puteți obține gratuit protecția DDoS pentru un site web mic.

Akamai, Imperva și Cloudflare sunt cei mai importanți furnizori de atenuare a DDoS din lume, așa că sunteți cu adevărat în mâini sigure cu serviciile lor de vârf. StackPath și Sucuri sunt cele care urmează. Acești doi furnizori de servicii de ultimă generație au gacoperire lobală, fiecare cu o rețea de centre de date în locații strategice. Pachetele lor de abonamente oferă un soluție extraordinara care este incredibil de ușor de configurat.

Furnizorii de servicii bazate pe cloud sunt online 24/7, oferind site-ului dvs. web disponibilitate constantă, indiferent de catastrofe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 78

Adblock
detector