Rapidshare este întrerupt, încercați aceste alternative

Rapidshare este întrerupt, încercați aceste alternativeÎn martie 2015, serviciul de transfer de fișiere Rapidshare a oprit și a șters toate fișierele rămase. Odată extrem de populară, compania a cedat presiunii pentru a înăspri măsurile anti-piraterie și, în consecință, a pierdut hoarde de clienți, forțând-o să înceteze operațiunile în întregime.

Din fericire, există o mulțime de alternative Rapidshare disponibile, iar fileharing-ul a parcurs un drum lung în ultimii ani. O multime de servicii vă oferă opțiunea de a partaja fișiere rapid și simplu și de a veni cu o serie de alte funcții.

În această postare, vă dezvăluim cele mai bune opțiuni pentru alternativele Rapidshare și vă explicăm de ce fiecare ar putea fi o potrivire pentru dvs..

Alternative alternative Rapidshare

Toate aceste companii oferă servicii de fileharing ca pâine și unt, dar multe au funcții suplimentare pe care le-ați putea căuta.

dropbox

Pagina principală Dropbox

Dropbox este unul dintre cele mai cunoscute nume din activitatea de fileharing. Cu peste 500 de milioane de utilizatori, există o mulțime de dovezi sociale că acest serviciu poate fi realizat.

Dropbox permite realizarea rapidă și ușoară a fișierelor și este ideală atât pentru uz individual, cât și pentru afaceri. Puteți accesa folderele Dropbox prin orice browser web sau puteți descărca software-ul pe dispozitivele dvs. cele mai utilizate pentru a putea accesa cu ușurință. Fișierele se sincronizează pe dispozitive deci nu trebuie să vă faceți griji pentru cine are cea mai actuală versiune.

Planurile gratuite vin cu 2 GB spațiu de stocare gratuit, sincronizare și foldere și legături partajate. Dropbox oferă, de asemenea, o nouă caracteristică numită Dropbox Paper, care este similară cu Google Docs. Planurile plătite încep de la 9,99 USD pe lună și includ 1 TB de stocare împreună cu funcții suplimentare, cum ar fi ștergerea de la distanță a dispozitivelor și folderele offline de pe mobil.

Nu există planuri de afaceri gratuite, dar există un proces gratuit de 30 de zile. Prețurile pentru pachetele de afaceri – care includ cel puțin 3 TB de spațiu de stocare – încep de la 12,50 USD pe lună pe utilizator (minim trei utilizatori) odată ce plățile încep.

Volafile

Volafile oferă încărcare sincronizată de fișiere și chat într-o singură platformă și este ideal pentru grupuri sau echipe. Utilizatorii creează o „cameră” în care să-și stocheze fișierele și fiecare este echipat cu funcția de chat proprie. Camera dvs. are o adresă URL unică pe care o puteți partaja cu cât mai multe persoane doriți.

Acest serviciu este complet gratuit. Puteți încărca fișiere cu o dimensiune de până la 20 GB, dar expiră după doar două zile. Acesta este un serviciu excelent pentru grupuri de studiu sau sesiuni de brainstorming, dar nu este o opțiune bună dacă aveți nevoie de orice fel de stocare pe termen lung.

Tresorit

Alternativă Tresorit Rapidshare.

Tresorit este un nume important în afacerea de transfer de fișiere și este cunoscut pentru securitatea de top. Vă permite să sincronizați și să partajați folderele cu criptare cu cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nimeni, chiar și în cadrul companiei însăși, nu știe ce partajați.

Tresorit vă stochează fișierele în centre de date UE cu pază constantă. Codurile de autentificare a mesajelor sunt aplicate fiecărui fișier asigurând că, chiar dacă sistemul este hacked, fișierele nu pot fi modificate.

Toate aceste caracteristici de securitate vin cu un preț destul de ridicat. Deși Tresorit este gratuit pentru persoanele fizice să trimită fișiere cu o dimensiune de până la 5 GB, un cont fără costuri nu include nicio stocare de date și nu are anumite caracteristici de securitate. Pentru 200 GB stocare și funcții suplimentare, precum restaurarea fișierelor șterse, autentificarea cu doi factori și recuperarea versiunii, prețurile încep de la 10,42 USD pe lună.

4shared

4Shared este diferit de mulți alții din această listă, deoarece servește și ca bază de date de fișiere publice. Aici, puteți răsfoi fișiere, inclusiv muzică, video și fișiere de carte, precum și aplicații. De asemenea, vă puteți încărca propriile fișiere în cloud și le puteți păstra private sau le puteți partaja public.

Planurile gratuite vin cu 15 GB spațiu de stocare, dar dimensiunea maximă de încărcare a fișierului este de 2.048 MB. Planurile plătite (începând de la 6,50 USD pe lună) vin cu 100 GB spațiu de stocare și dimensiunea maximă de încărcare a fișierelor de 100 GB. Un plan premium vă oferă, de asemenea, distribuire fără anunțuri, viteze de descărcare mai rapide, criptare de date SSL, opțiune de recuperare pentru fișiere șterse și link-uri de descărcare directă, printre alte funcții.

Zippyshare

Zippyshare este un serviciu complet gratuit de distribuire de fișiere. Fără o ocazie recentă, acest serviciu nu vine cu o interfață strălucitoare și este foarte de bază în ceea ce oferă. Acestea fiind spuse, dacă trebuie doar să încărcați rapid și să partajați anumite fișiere, atunci face treaba.

În mod implicit, fișierele dvs. vor fi făcute publice, dar puteți schimbați setările la privat înainte de a încărca După ce ați încărcat, veți primi un link unic pe care îl puteți partaja cu oricine doriți. Zippyshare nu necesită înregistrare, oferă spațiu nelimitat pe disc și nu are limite de descărcare. Cu toate acestea, limita dimensiunii fișierului este mică la 500 MB, iar fișierele pot fi stocate doar până la 30 de zile fără nicio activitate.

Mediafire

Pagina de pornire Mediafire

Trecând pe o platformă mai sofisticată, Mediafire este un serviciu de partajare a fișierelor ușor de utilizat, cu multe de oferit. Conturile gratuite includ până la 10 GB spațiu de stocare, cu o dimensiune maximă de fișier de 4 GB. Aveți lățime de bandă nelimitată și descărcări și linkuri pentru partajarea fișierelor.

Aplicațiile permit încărcarea de fișiere în vrac, chiar și mii de persoane, iar managerul de fișiere face din organizație un cinch. Link-urile unice sunt o caracteristică corectă care vă permite să trimiteți linkuri care nu pot fi partajate cu nimeni în afară de destinatarii primari, ideal dacă aveți de-a face cu fișiere sensibile.

Un cont Pro vă oferă 1 TB de stocare și o experiență fără anunțuri. De asemenea, vă permite să încorporați legături direct în site-ul dvs. web, e-mailuri sau postări de social media, astfel încât destinatarii pot evita să treacă prin site-ul Mediafire. Alte avantaje includ descărcări în vrac și încărcare directă de la linkurile site-ului. Planurile Pro încep de la 3,75 USD pe lună.

Yandex Disk

Yandex Disk este concentrat exclusiv pe fotografii și videoclipuri și vă permite să stocați fișiere în valoare de până la 10 GB gratuit. Fișierele pot fi partajate cu alții prin legături scurte. Un avantaj este că Yandex îți oferă acces gratuit la Microsoft Office Online (inclusiv Word, Excel și PowerPoint) din browserul dvs..

Yandex Pro este disponibil începând cu 2 USD pe lună și include stocare suplimentară (100 GB până la 1 TB de date în funcție de plan), fără reclame, asistență prioritară și câteva alte funcții..

MEGA

Mega este un serviciu securizat de stocare în cloud care permite și transferul de fișiere, deși nu cu ușurința pe care o oferă multe alte servicii. Oferă o cantitate decentă de spațiu de stocare gratuit, care este în prezent de 10 GB pe plan, dar parcă se schimbă regulat.

MEGA obișnuia să fie o opțiune foarte atractivă, deoarece oferea utilizatorilor 50 GB spațiu gratuit. Cu toate acestea, în 2023, acesta și-a schimbat ușor modelul și oferă doar acel spațiu utilizatorilor care plătesc o taxă de licență sau completează sarcini, cum ar fi invitarea altor utilizatori la MEGA.

Sincronizare

Sincronizarea alternativei Rapidshare.

Sincronizarea se concentrează foarte mult pe confidențialitate și securitate. Include funcții de criptare end-to-end, protecție prin parolă, date de expirare și funcții de permisiuni. După cum sugerează și numele său, toate fișierele încărcate sunt sincronizate astfel încât să poți accesa fișiere actualizate în timp real de oriunde cu orice dispozitiv. Sincronizarea este cunoscută pentru marea sa asistență internă, care este o veste deosebit de bună pentru utilizatorii începători.

Versiunea gratuită a Sync vă oferă 5 GB de stocare și caracteristici de partajare de bază. Planurile plătite vin cu un Garanție de returnare de 30 de zile și începeți la 49 de dolari pe an pentru persoanele fizice pentru 500 GB stocare. Planurile de afaceri încep de la 8 USD pe lună pentru 2 TB de stocare.

Jumpshare

Jumpshare este un pic diferit de mulți alții din această listă, prin faptul că este axat în principal pe furnizarea unei platforme de partajare pentru reclame. Permite utilizatorilor să vizualizeze mai mult de 200 de formate de fișiere, inclusiv videoclipuri, documente mari și prezentări.

Acest serviciu este ideal pentru persoanele care au nevoie să colaboreze la proiecte vizuale și audio. Perks includ capturarea și adnotarea capturilor de ecran, înregistrarea ecranului cu audio, și comentarii în timp real asupra fișierelor. Jumpshare se integrează perfect cu sute de aplicații, inclusiv Slack, Trello și Asana.

Planurile gratuite includ 2 GB spațiu de stocare, o limită de încărcare de 250 MB și 30 de secunde de înregistrare pe ecran. Începând de la 8,25 USD pe lună, planul cu cel mai mic nivel plătit (Plus) vă oferă 1 TB de stocare, o limită de încărcare a fișierelor de 20 GB și o înregistrare nelimitată a ecranului, printre alte funcții.

PixelDrain

PixelDrain este un serviciu complet gratuit care vă permite să partajați rapid fișiere. Puteți încărca un fișier cu o dimensiune de până la 5 GB și puteți obține instantaneu un link care poate fi transmis. Încărcările se păstrează până la 60 de zile după ce au fost văzuți ultima dată.

În prezent, site-ul este întreținut de o singură persoană și, deși este liber de utilizat, donațiile sunt acceptate și încurajate. Aceasta nu este o opțiune foarte sigură pentru transferul de fișiere, dar este rapidă și ușoară. Nici nu trebuie să vă înregistrați pentru un cont, iar fișierele dvs. vor fi salvate local în browserul dvs. Web.

Ge.tt

Pagina principală Ge.tt

Ge.tt seamănă foarte mult cu PixelDrain în concept. Are o interfață super simplă și este ușor de început. Tot ce trebuie să faceți este să începeți să trageți și să plasați fișierele pe pagina de pornire și puteți împărtășește-le fără să creezi măcar un cont. Înregistrarea este necesară pentru a începe stocarea fișierelor, iar Ge.tt permite până la 2 GB de stocare gratuit.

Dacă optați pentru un cont premium, puteți obține 50 GB stocare, o limită de încărcare de 1 GB și o limită de descărcare de 500 GB zilnic începând de la 1,99 USD pe lună. Planul Premium Plus permite 1 TB de stocare începând de la 3,99 USD pe lună.

Aceasta nu este o opțiune greșită pentru stocarea și partajarea unui număr mic de fișiere, dar cu siguranță nu are clopotele și fluierele multor alții din această listă..

Sfaturi pentru încărcarea sigură a fișierelor

Deși poate fi convenabil să partajați fișiere de lucru cu colegii și să vă distrați să partajați imagini, videoclipuri și alte fișiere cu prietenii, transferul de fișiere nu vine fără riscurile sale. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a te împărtăși de nebunie:

  • Legile dreptului de autor: În funcție de ceea ce partajați și de unde locuiți, există probabil legi stricte referitoare la distribuirea materialelor care poartă un drept de autor. Asigurați-vă că aveți dreptul de a partaja sau de a descărca un anumit fișier înainte de a face acest lucru, sau puteți să vă aterizați în apă caldă.
  • malware: Oriunde aceste fișiere pot fi încărcate și descărcate în mod public poate fi un loc convenabil pentru un cybercriminal pentru a răspândi malware. Înainte de a descărca un fișier, asigurați-vă că provine dintr-o sursă de încredere.
  • Public versus privat: Unele servicii de transfer de fișiere vă oferă opțiunea de a partaja fișiere în mod public sau privat. Asigurați-vă că știți ce setări ați verificat înainte de partajare, mai ales dacă fișierele sunt sensibile. De asemenea, profitați de alte controale, cum ar fi link-uri unice, protecția parolelor și datele de expirare.
  • criptare: Multe servicii de încărcare a fișierelor oferă criptare de la capăt la capăt, dar dacă nu sunt sau nu doriți un nivel suplimentar de securitate, poate doriți să luați în considerare criptarea fișierelor dvs. sensibile înainte de a încărca în cloud. În acest fel, numai cineva cu cheia de decriptare va putea vizualiza conținutul fișierului.

About the author

Comments

  1. sunt de 10 EUR pe lună. Planurile de afaceri încep de la 20 EUR pe lună pe utilizator și includ 1 TB de stocare și caracteristici suplimentare, cum ar fi controlul accesului și auditul activității. 4shared 4shared este un serviciu de fileharing popular care oferă o mulțime de caracteristici suplimentare. Puteți încărca fișiere cu o dimensiune de până la 2 GB și puteți partaja link-uri de descărcare cu oricine. 4shared vă permite să creați foldere și să le partajați cu alți utilizatori, precum și să accesați fișierele dvs. de pe orice dispozitiv. Planurile gratuite vin cu 15 GB de stocare și sincronizare, dar au limitări la descărcarea fișierelor. Planurile plătite încep de la 9,95 USD pe lună și includ 100 GB de stocare și descărcare nelimitată. Zippyshare Zippyshare este un serviciu de fileharing simplu și rapid care vă permite să încărcați fișiere cu o dimensiune de până la 500 MB. Puteți partaja link-uri de descărcare cu oricine și nu există limitări la descărcarea fișierelor. Zippyshare nu necesită un cont și este complet gratuit. Mediafire Mediafire este un alt serviciu popular de fileharing care oferă o mulțime de caracteristici suplimentare. Puteți încărca fișiere cu o dimensiune de până la 20 GB și puteți partaja link-uri de descărcare cu oricine. Mediafire vă permite să creați foldere și să le partajați cu alți utilizatori, precum și să accesați fișierele dvs. de pe orice dispozitiv. Planurile gratuite vin cu 10 GB de stocare și sincronizare, dar au limitări la descărcarea fișierelor. Planurile plătite încep de la 3,75 USD pe lună și includ 1 TB de stocare și descărcare nelimitată. În concluzie, există o mulțime de alternative Rapidshare disponibile, fiecare cu propriile caracteristici și prețuri. Este important să alegeți un serviciu care să se potrivească nevoilor dvs. și să vă asigurați că fișierele dvs. sunt încărcate în siguranță și accesibile oriunde vă aflați.

Comments are closed.