A Fire TV Plex alkalmazás telepítése és használata

Az Amazon Fire TV készülékcsaládja, beleértve a Firestick készüléket, nagyszerű módja annak, hogy levágja a vezetéket, és streaming médiát vihessen a nappaliba. Az eszköz rengeteg különféle alkalmazással rendelkezik, amelyek segítségével megtekintheti az összes kedvenc műsorát. De a Fire TV Plex alkalmazás az egyik legjobb.

Így telepítheti és futtathatja a Fire TV Plex alkalmazást, így csatlakozhat a Plex szerverhez, hogy videókat nézhessen és zenét hallgasson a tévében.

Mi a Plex??

A Plex egy streaming media szerver, amely támogatja a piacon lévő összes nagyobb operációs rendszert, okostelefont és streaming eszközt. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a kedvenc műsorok, zenék és filmek letöltését, majd streamingjeit bármilyen eszközre, a Plex alkalmazással. Különösen jó választás az Amazon tűzoltó botjainak és Fire TV készülékeinek, kiváló támogatással és rengeteg nagyszerű funkcióval.

A Plex ingyenesen elérhető, vagy Plex Pass nevű előfizetéssel, amely extra funkciókat kínál. Kattintson ide a Plex legújabb verziójának letöltéséhez, és olvassa el a Plex használatának első útmutatóját.  

A Fire TV Plex alkalmazás biztonságos használata

Az egyik dolog, amelyet a kábelvágóknak szem előtt kell tartaniuk, amikor átmennek a kábelről az streamingre, a biztonság iránti igény. A streaming eszközök nagyon biztonságosak, de a hackerek új módszereket keresnek az információ ellopására és káoszra. Internetszolgáltatója nem tesz semmit, hogy segítsen, ezért rajtad múlik, hogy megvédje magát.

Noha sokan VPN-hez fordulnak, hogy elrejtsék az illegális adatfolyamukat, ez nem egyedüli ok a titkosítás használatára. Nagyon sok legitim ok van arra, hogy miért is szeretné használni. Például személyes adatainak védelme érdekében, amikor csatlakozik egy fizetett streaming szolgáltatáshoz.

A VPN telepítése és használata a legjobb módja annak, hogy a streaming eszközöket biztonságban tartsa. A VPN-k titkosítják az eszköz, a Plex szerver és az internet közötti kapcsolatokat. Ez a titkosítás legyőzi a középtávú támadásokat, ami a hackerek leggyakoribb módja arra, hogy az adatfolyam folyamán elfogják személyes adatait..

Javasoljuk, hogy jelentkezzen be az IPVanish webhelyre, és használja azt mind a Plex szerver, mind az Amazon eszközön. Az IPVanish jelenleg az egyetlen VPN-szolgáltatás, amely kompatibilis az Amazon Fire TV és Fire botokkal. Azt is szeretjük, hogy ez nem lassítja a kapcsolatot, és egyáltalán nem tart naplókat vagy személyes információkat. Ez a legjobb választás az Amazon Fire készülékeket használó Plex-felhasználók számára, kezét lefelé.

Valójában annyira szeretjük az IPVanish-t, hogy megállapodást kötöttünk velük, hogy a felhasználók számára 60% -os árengedményt kapjunk az éves előfizetéshez. Iratkozzon fel még ma, és próbáljon ki, biztosak vagyunk abban, hogy ez a legjobb választás az online biztonság megőrzéséhez.

A Fire TV Plex alkalmazás telepítése

Mivel a Plex-et hivatalosan támogatja a Fire TV, az alkalmazás telepítése elég egyszerű. A kezdőképernyőn nyitnia kell az Amazon App Store-t, le kell töltenie a Plex-et, és össze kell kapcsolnia fiókjával. Ezt követően nem lehet könnyebb csatlakozni a Plex-kiszolgálóhoz, és streamálni a letöltött médiát.

Tűz TV Plex App - Főképernyő

Először nyissa meg a tűz-TV-készülék kezdőképernyőjét.

Fire TV Plex App - 1. telepítés

Ezután a kezdőképernyőn görgessen jobbra, amíg a Alkalmazások menüpont kiemelve.

Fire TV Plex App - 2. telepítés

Ezután nyomja meg a gombot a kiválasztáshoz Alkalmazások. Ezután görgessen ismét jobbra, amíg a Kategóriák menüpont kiemelve.

Fire TV Plex App - Telepítse a 3-at

Böngésszen a különböző kategóriákban, amíg meg nem találja Filmek & tévé, válassza ki, majd kattintson a gombra.

Fire TV Plex App - Telepítse a 4-et

Ezután nézze át a Filmek & tévé alkalmazásokat, amíg meg nem találja Plex. Válassza ki, majd kattintson újra.

Fire TV Plex App - Telepítse az 5-et

Miután rákattintott a Plex-re, az alkalmazás információs képernyőjére kerül. kettyenés Letöltés hogy megkapja a Fire TV Plex alkalmazást.

Fire TV Plex App - Telepítse a 6-at

Akkor a szöveg megváltozik Letöltés ... és a folyamatjelző sárgára vált.

Fire TV Plex App - Telepítse a 7-et

Miután a Fire TV Plex alkalmazás letöltése megtörtént, megkezdődik a telepítési folyamat. Hagyja futni, csak egy-két percig tart.

Fire TV Plex App - Telepítse a 8-at

A telepítés befejezése után elindíthatja a Fire TV Plex alkalmazást. A kezdőképernyőn is megjelenik. Egyelőre kattintson a gombra Nyisd ki az alkalmazás elindításához.

Tűz TV Plex App - Plex Splash

Megjelenik az ismerős Plex splash képernyő, és továbbléphet a következő lépésre.

A Fire TV Plex alkalmazás összekapcsolása a fiókjával

Most, hogy a Plex alkalmazás telepítve van, össze kell kapcsolnia a fiókjával, hogy csatlakozhasson a személyes Plex szerverhez. Ehhez a számítógéphez vagy mobil eszközhöz van szükség.

Fire TV Plex App - 1. hivatkozás

Miután a Plex megnyílik a tévében, felkérést kap a bejelentkezésre. Kattints a Bejelentkezés gomb az induláshoz.

Fire TV Plex App - 2. link

Ahelyett, hogy a Plex felhasználónevével és jelszavával bejelentkezne, 4 számjegyű kódot kap. Kövesse az utasításokat, és számítógépe vagy mobilkészüléke segítségével lépjen a plex.tv/link oldalra. A kód csak rövid ideig érvényes. 

Fire TV Plex App - 3. link

Ha még nincs bejelentkezve, akkor a rendszer felkéri a Plex-felhasználónév és jelszó megadására.

Fire TV Plex App - 4. link

Ezután írja be a kódját, és kattintson a Link gomb.

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy társítsa a Fire TV Plex alkalmazást a fiókjával. A lépés elvégzése után a Fire TV megerősíti, hogy össze van kapcsolva, és eljuttatja az alkalmazáshoz. Innentől böngészhet a médiakönyvtárban, zenét játszhat vagy videókat nézhet a tévében.

Média lejátszása a Fire TV Plex alkalmazással

A média lejátszása a Fire TV Plex alkalmazással olyan egyszerű, mint a Plex könyvtár böngészése és a nézni kívánt elemre kattintás. Minden Plex klienst nagyon egyszerű használni, de különösen a Fire TV Plex alkalmazás nagyon egyszerű.

Tűz TV Plex alkalmazás - 1. óra

Nézze át médiakönyvtárát, amíg meg nem találja, amit meg szeretne nézni vagy hallgatni, majd kattintson rá.

Tűz TV Plex App - néz 2

Mostantól böngészhet epizódokban vagy dalokban, és kattintással lejátszhatja, vagy használhatja a Ellipszis (…) menüből áll, hogy sorba állítson egy egész évadot a túlzott figyeléshez.

Valójában ennél sem lehet könnyebb. Véleményem szerint a Fire TV Plex alkalmazás legalább annyira felhasználóbarát, mint a Netflix.

A Fire TV Plex alkalmazás eltávolítása

Ha problémái vannak a Fire TV Plex alkalmazással, vagy csak készen állnak rá, hogy megszabaduljon tőle, a következőképpen távolíthatja el azt:.

Fire TV Plex App - Távolítsa el 1

Először térjen vissza a Fire TV kezdőképernyőjére.

Fire TV Plex App - Távolítsa el a 2. szoftvert

Nyomja meg a fel gombot a főmenü kiválasztásához, majd görgessen teljesen jobbra, és válassza a Beállítások menü tétel.

Fire TV Plex App - Távolítsa el 3

Ezután jelölje ki a Alkalmazások ikonra, és kattintson rá.

Fire TV Plex App - Eltávolítás 4

Ezután görgessen lefelé a A telepített alkalmazások kezelése a menüpont ki van jelölve, és kattintson rá.

Fire TV Plex App - Távolítsa el az 5-et

Ezután keresse meg a Plex alkalmazást a listában, és kattintson rá.

Fire TV Plex App - Távolítsa el a 6-at

Ezután megjelenik a lehetőségek listája. Innentől kényszerítheti az alkalmazás leállítását, eltávolítását, a Plex-adatok törlését vagy az ideiglenes gyorsítótár kiürítését. Kattintson a Eltávolítás menüpont elvégzi a felsorolt ​​mindent, teljesen eltávolítva a Plexet a Fire TV készülékről.

Fire TV Plex App - Távolítsa el a 7-et

Végül lehetősége lesz arra, hogy megerősítse az eltávolítási folyamatot. Ha biztos benne, kattintson a Eltávolítás menüpont, és a Plex minden nyomát eltávolítja.

Most a Plex-t futtatja a Fire TV-n

Mindaddig, amíg a Plex kezdő útmutatónk szerint állította be a szervert, valójában nincs más mondanivaló. A Fire TV Plex alkalmazást egyszerűen telepítheti és a szellő egyszerűen használható. Nagyszerű alkalmazás bárkinek, függetlenül attól, hogy milyen hozzáértőek.

Ha egyszerű és megfizethető módot keres streaming média eljuttatásához a nappaliba, akkor a Plex futtatását Fire TV készüléken feltétlenül érdemes megnézni..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 26

Adblock
detector