Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Majoritatea utilizatorilor aleg Plex datorită interfeței sale elegante și abilității sale de a gestiona biblioteci mari de muzică, filme și spectacole. Dar Plex poate face mult mai mult decât fluxul de conținut descărcat. Prin utilizarea pluginurilor Plex, este ușor să obții serviciile web preferate pe televizor și pe dispozitivele mobile.


Am analizat tot ce are de oferit Plex, am testat aproximativ 80 de plugin-uri și am luat note cu privire la micile trucuri pe care trebuie să le știi pentru a funcționa. Acestea sunt 26 dintre pluginurile noastre preferate Plex, inclusiv 9 pluginuri neoficiale pe care poate doriți să le evitați.

Înainte de a începe: Instalați un VPN pentru Plex

După cum o văd, există într-adevăr trei motive pentru care ar trebui să rulați un VPN pe serverul dvs. Plex. Acestea sunt:

  • Protecție - Comparitech nu susține pirateria, dar credem că ar trebui să fiți protejat împotriva accelerației ISP. ISP-urile au știut să accelereze viteza clienților care transmit conținut, o VPN le va împiedica să se arunce în așteptarea activității dvs. și să ia orice astfel de acțiuni.
  • Confidențialitate - confidențialitatea pe Internet este o sumă importantă și nu ne putem baza pe legislație pentru a păstra privat istoricul navigării noastre. Utilizarea unei VPN criptate - cum ar fi IPVanish - înseamnă că nu există nicio cale pentru ISP-ul dvs. sau pentru nimeni să spioneze site-urile pe care le utilizați sau fluxurile pe care le urmăriți.
  • Convenabilitate - Dacă executați pluginuri oficiale Plex, veți observa că o mână dintre ele sunt blocate în regiune. Utilizând o VPN, puteți face să pară că vă conectați din orice țară. Este mult mai ușor să obțineți conținut exclusiv pe serverul dvs. Plex dacă puteți răspândi regiunea.

Recomandăm IPVanish pentru desktopurile Windows, Mac și Linux și toate dispozitivele mobile și, mai personal, cred că este cel mai ușor VPN de utilizat. Funcționează perfect cu Fire Stick-ul Amazon și cu o mulțime de alte dispozitive. După ce a testat zeci de VPN-uri, este unul dintre puținele destul de rapid pentru a transmite conținut neîntrerupt. Important este că IPVanish nu vă înregistrează activitatea, pe care o fac multe VPN-uri, astfel încât activitatea dvs. va rămâne întotdeauna privată, ceea ce o face o alegere populară în rândul torrenterilor și utilizatorilor Kodi.

Ofertă exclusivă pentru cititor: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

Plug-uri Plex - VPN

Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru instalarea IPVanish sau doriți să vedeți cum să instalați o alternativă gratuită, cum ar fi OpenVPN, consultați ghidul nostru despre cum să rutați selectiv Plex printr-o VPN.

Canalele noastre preferate oficiale Plex

Începând cu versiunea 1.8, Plex acceptă în mod oficial 89 de plugin-uri în componența lor din America de Nord. Dacă sunteți peste mări, este posibil ca unele dintre aceste pluginuri să nu fie listate, iar altele vor fi înlocuite cu versiuni care funcționează în țara dvs. Am sărit în detalii pentru a evidenția cel mai bine întrebările fiecărui plugin și notăm când un plugin necesită taxe de abonament.

TIC nervos

Plug-uri Plex - Twitch

Dacă sunteți jucător, șansele sunt bune, ați petrecut deja ceva timp urmărind streamers pe Twitch. Pluginul Twitch Plex este o modalitate excelentă de a aduce fluxurile preferate la televizor. Are tot ceea ce vă așteptați de la un plugin Plex șlefuit, inclusiv videoclipuri de înaltă definiție și navigare simplă de conținut pe categorii.

Plug-uri Plex - Twitch

Acest plugin este acceptat oficial de Twitch, dar îi lipsesc câteva funcții. Cea mai mare problemă pe care o avem este că nu există nicio opțiune de a vă conecta cu contul dvs. Twitch. Dar dacă sunteți un jucător care adoră să urmărească jucătorii dvs. preferați să difuzeze Overwatch, nu există o modalitate mai bună de a obține acel conținut în camera de zi.

Pandora

Plug-uri Plex - Pandora

Pandora este, probabil, cel mai popular serviciu de muzică în streaming de pe web și este absolut cea mai bună alegere pentru streamingul de radio pe Plex. Amândouă Google Music și Spotify au plugin-uri neoficiale Plex, dar configurarea lor este o durere și ambele necesită abonamente plătite. În schimb, pluginul Pandora Plex este ușor de configurat și gratuit de utilizat.

Plug-uri Plex - Pandora

După ce ați setat numele de utilizator și parola, pluginul include toate stațiile și preferințele. Muzica va continua să fie redată chiar dacă navigați departe de vizualizarea stației. Toate funcțiile Pandora funcționează așa cum era de așteptat, inclusiv amestecuri rapide și sugestii de muzică. În opinia mea, Pandora este un plugin indispensabil pentru serverul dvs. Plex dacă sunteți iubitor de muzică.

Vimeo & Dailymotion

Plug-uri Plex - Dailymotion

Vimeo și Dailymotion sunt site-uri excelente dacă sunteți fani ai videoclipurilor online. Site-urile sunt mai puțin restrictive decât YouTube și în fiecare zi sunt încărcate o mulțime de conținut excelent pe serverele lor.

Plug-uri Plex - Vimeo

Vimeo este compatibil cu contul dvs. de utilizator, iar pluginurile abonate continuă așa cum era de așteptat. Dacă nu aveți un cont, veți putea continua să vizionați conținut popular.

Plug-uri Plex - Dailymotion

Utilizatorii Dailymotion pot răsfoi videoclipuri pe categorii și pot viziona videoclipuri prezentate și în trend. Ambele pluginuri sunt ușor de utilizat și de răspuns, cu un aspect profesional și navigare pe categorii.

testat

Plug-uri Plex - Testate
Dacă v-a plăcut MythBusters, s-ar putea să vă placă noul plugin bazat pe web, Jamie și Adam, Testat. Videoclipurile rulează puțin mai mult decât majoritatea conținutului web, iar programarea lor originală este cu adevărat lustruită și profesională. Toate videoclipurile testate sunt de 1080p, cu sunet clar AAC.

Plug-uri Plex - Testate

Pluginul Testat Plex este simplu la o defecțiune. Este doar un flux de cele mai recente conținuturi testate, cu cele mai noi videoclipuri deasupra. Nu este nimic de schimbat sau de configurat, dar această simplitate înseamnă că contul dvs. de utilizator de la Tested.com este inutil aici.

Comedy Central

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Comedy Central are o mulțime de conținut online excelent și un plugin Plex cu adevărat solid. M-am trezit să mă întorc și să defilez prin anotimpurile uitate de spectacole vechi mai mult decât mă așteptam și îmi place biblioteca uriașă de specialități stand-up.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Noile episoade sunt disponibile în 720p, iar emisiile vechi care au fost transmise înainte de HDTV sunt la 480p. Nu este nimic de configurat și nu este nevoie de un cont de utilizator sau abonament plătit. Videoclipurile sunt organizate pe categorii și ușor de navigat. Este probabil pluginul Plex pe care îl folosesc cel mai des.

pârâi

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Crackle este răspunsul Sony la Netflix și Prime Video. Au pus online o tonă din emisiunile lor clasice și din filmele populare, gratuit. Am rămas surprins de conținutul excelent al pluginului Plex al lui Crackle.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Nu este nimic de configurat și toate emisiunile și filmele sunt defalcate pe categorii. Nu aveți nevoie de un cont Crackle pentru a utiliza pluginul, în ciuda a ceea ce spune site-ul lor web.

ABC, CBS, Fox, NBC și PBS

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Toate marile rețele aeriene au conținut online, dar, de obicei, trebuie să folosiți site-urile lor neplăcute sau să vă abonați la cablu pentru a avea acces la programarea la cerere. Pluginurile lor Plex au tot ceea ce pun la dispoziție online și la cerere, inclusiv cele mai recente episoade ale celor mai populare emisiuni ale acestora.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Știu că sunt un tocilar, dar pluginul PBS Plex m-a aruncat. Au peste 500 de emisiuni online, cu episoade care se întorc în anii 80.

Unele rețele au suport pentru programarea bazată pe locație, dar nu pare să facă diferența - și configurarea acesteia nu este necesară. Obținerea accesului la toate programările din rețelele majore este la fel de ușoară ca instalarea pluginului.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Într-o lume perfectă, aceste plugin-uri Plex ar avea toate suportul pentru rețeaua de televiziune în direct, dar, din păcate, nu este cazul. Încă simt că adaugă multă valoare serverului dvs. Plex și probabil că ar trebui să fie unul dintre primele lucruri pe care le instalați.

Nickelodeon & Nick Jr.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Dacă aveți copii sau doriți doar să vă relaxați cu Spongebob și Legend of Korra, nu ar trebui să ratați pluginurile Nickelodeon și Nick Jr. Plex. Au obținut un mix bun de episoade vechi și noi, cu câteva sezoane pline pentru o bună măsură.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Ambele pluginuri sunt receptive și ușor de utilizat, cu suficient conținut pentru a vă distra zile întregi. Nici unul nu necesită niciun fel de configurare sau conturi de utilizator plătite.

Reddit videoclipuri

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Reddit are un conținut foarte bun și se schimbă mereu. Dacă nu puteți opri reîmprospătarea site-ului în timpul zilei, veți dori pluginul pentru videoclipuri Reddit. Toate videoclipurile în streaming de pe site sunt disponibile într-o interfață ușor de navigat, adaptată pentru televizor.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Adevărata forță a pluginului pentru videoclipuri Reddit este cât de des obțineți un nou conținut rotit. Șansele sunt destul de bune încât, dacă un videoclip este în tendință oriunde pe web, acesta va fi în partea de sus a categoriei Hot..

Amuzant sau moare

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Popularul site de comedie pe internet al lui Ferrel și Adam McKay Funny or Die are un plugin oficial Plex. Puteți găsi videoclipuri care se întind până la începutul site-ului. Totul este clasificat pentru o navigare ușoară și multe dintre videoclipurile lor sunt cu adevărat hilar.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pluginul Plex în sine nu este cel mai lustruit, dar funcționează bine și este sensibil și ușor de utilizat. Problema mea majoră cu pluginul este lipsa imaginilor de previzualizare din vizualizarea categoriei, dar cred că conținutul este mai mult decât compensează.

Bombă uriașă

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Giant Bomb are atât de multe podcast-uri, previzualizări, recenzii și jocuri, încât este ușor să petreci mai mult timp în acest plugin decât plănuiați. Spre deosebire de Twitch, Giant Bomb este mult mai scriptat și șlefuit. Ambele tipuri de conținut sunt distractive și îmi place să le instalez alături.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Mă ocup mai ales în jocuri retro (ceea ce înseamnă că sunt vechi) și am găsit o mulțime de videoclipuri care m-au interesat. Însă Giant Bomb este destul de clar vizat să acopere noutățile din industrie și să prezinte imagini exclusive.

Singura mea plângere este că aveți nevoie de un cont pentru a vizualiza conținut premium, iar pluginul nu întotdeauna clarifică ce videoclipuri sunt premium. După ce introduceți cheia API în meniul de setări, totul funcționează perfect.

Canalele Plex neoficiale

Pluginurile pe care le-am enumerat aici au fost testate și s-au dovedit că funcționează pe serverul Plex, dar nu există nicio garanție că vor funcționa în continuare atunci când le instalați. În plus, în timp ce unele plugin-uri neoficiale Plex nu încalcă niciun drept de autor sau acorduri de licență, există unele plugin-uri Plex pe care ar trebui să le evitați.

Dacă aveți probleme pentru ca vreunul dintre pluginurile noastre neoficiale Plex recomandate să funcționeze și instrucțiunile mele nu îl reduc, consultați forumurile WebTools și citiți firul de asistență pentru fiecare plugin neoficial..

Crunchyroll

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Dacă sunteți fan anime, știți deja despre Crunchyroll și, dacă nu, nu contează, oricum nu contează. Site-ul distribuie o tonă de serii anime exclusive în America, poreclite sau subterate, către abonații săi. Pluginul neoficial Crunchyroll Plex este o modalitate ușoară de a obține serialul preferat pe televizor sau tabletă.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Crunchyroll este unul dintre cele mai șlefuite pluginuri neoficiale Plex. Configurarea este simplă, cu un singur ecran care vă permite să introduceți numele de utilizator și parola și să modificați coada implicită. După conectare, tot conținutul este disponibil pentru a răsfoi prin meniurile categoriei și toate fluxurile în definiție înaltă, conform așteptărilor.

dropbox

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

În opinia mea, unul dintre cele mai bune motive pentru a cumpăra un abonament complet Plex este accesul la noile servere cloud Plex. Pluginul Dropbox neoficial este o soluție bună dacă nu preferați să îl plătiți. Configurarea pluginului Dropbox neoficial nu este la fel de ușoară ca adăugarea unui server cloud în Plex, dar merită să petrecem puțin timp pentru a pune lucrurile în funcțiune..

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pentru a completa setările, va trebui să creați aici o aplicație Dropbox pentru contul dvs., apoi să îi oferiți acces complet. După ce aplicația dvs. Dropbox este creată, utilizați site-ul pentru a genera un nou token de acces și a-l insera. După aceea, va trebui să faceți ceva similar cu TMDb pentru a descărca automat lucrările de artă și metadatele.

Cei mai mulți utilizatori vor putea să funcționeze pluginul și să funcționeze într-o oră sau două. După ce este instalat, puteți păstra media în cloud, în loc de pe hard disk. Asta merită un pic de probleme.

Scurgeri vii

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Live Leak este faimos pentru găzduirea a aproape orice alegeți să încărcați. Au o reputație de conținut extrem, dar sunt mult mai multe decât numeroase jafuri și revolte. Folosind Live Leak, am observat că mai multe tone de conținut viral sunt încărcate pe serverele lor înainte de a fi transmise pe Buzzfeed și pe social media.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pluginul Live Leak Plex funcționează la fel de bine ca Vimeo și Dailymotion, însă conținutul poate fi mult mai interesant. Singura setare a pluginului este o alternativă pentru modul sigur, care limitează numărul de videoclipuri explicite pe care le veți afișa destul de puțin - dar nu este perfect. În ciuda acestui fapt, cred că Live Leak este unul dintre cele mai bune module neoficiale din Plex.

Actualizator de bibliotecă

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Nu adaugă niciun conținut nou, dar îmi place pluginul pentru actualizarea bibliotecii atunci când sunt pe un dispozitiv mobil și nu văd un spectacol sau un film pe care tocmai l-am adăugat. Plex este într-adevăr destul de bun în ceea ce privește menținerea conținutului actualizat, dar nu au un instrument în aplicațiile mobile pentru a actualiza bibliotecile individuale. Pluginul pentru actualizarea bibliotecii rezolvă asta, așa că cred că este un plus solid la aproape orice server Plex.

MST3K

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Este un lucru bun Mystery Science Theatre 3000, nu are nevoie de nicio introducere, deoarece nu sunt sigur cum să explic modul de atrăgere al unei grămadă de roboți care se distrează de filme groaznice. Ori o iubești, ori o urăști și eu o iubesc.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Cea mai bună parte a acestui plugin este că este complet. Fiecare episod, chiar și de pe vremuri, în vechile zile KTMA din Minnesota, este disponibil pentru streaming împreună cu toate accesoriile DVD și funcțiile speciale. Dacă sunteți fani cu glume grozave despre filme groaznice, nu vă va părea rău că ați instalat asta.

episoade web

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pluginul Plex neoficial Webisodes vă permite să adăugați și să urmăriți emisiunile preferate pe o mână de diferite site-uri de streaming video. YouTube s-a îndreptat din greu către producerea de conținut serializat, așa că pot vedea un plugin ca acesta fiind foarte util pentru mulți fani. Pluginul are nevoie de un pic de configurare pentru a-l rula, dar, după ce adăugați emisiunile pe care doriți să le urmăriți, face o treabă bună de a se menține actualizat.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Nu sunt sigur de ce această funcționalitate nu a fost implementată mai bine în aplicațiile de streaming oficiale pentru diferite dispozitive, dar este plăcut să o ai aici. Îmi place ca pluginul Webisodes să poată trage conținut de pe atât de multe site-uri diferite și să păstreze toate emisiunile tale online ușor accesibile într-un singur loc. Se pare că acesta este un plus inteligent la serverul dvs. Plex dacă vă aflați așteptând noi episoade de la creatorii preferați.

Două de evitat: filme complete pe Reddit

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Filmele complete de pe Reddit pluginul neoficial Plex permite utilizatorilor să urmărească filme care au fost încărcate pe YouTube și partajate pe Reddit. Spre deosebire de pluginul video Reddit despre care am menționat anterior, utilizatorii văd mult mai mult conținut de formă lungă - atât filme, cât și emisiuni TV.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

De ce să nu o folosești? Deși aceste videoclipuri sunt de obicei de înaltă calitate, este important să rețineți că majoritatea acestor videoclipuri au fost încărcate fără permisiune. Nu numai că asta înseamnă că aceste videoclipuri încalcă drepturile de autor, din când în când pluginul va afișa un mesaj de eroare. Mesajele de eroare înseamnă, de obicei, că YouTube a dat jos videoclipul jignitor. Puteți găsi aici o cantitate bună de conținut video gratuit legal, dar nu recomandăm acest plugin datorită concentrării sale asupra conținutului piratat.

Mangahere și Mangafox

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Construite mai mult pentru tablete și smartphone-uri, plugin-urile Mangahere și Mangafox sunt cele pe care nu le recomandăm fanilor manga. În timp ce bibliotecile sunt uriașe, aceste pluginuri încalcă unele legi cu privire la drepturile de autor mai vechi despre cărți (de exemplu, copierea literală a textului scris fără permisiune). Utilizând aceste pluginuri, utilizatorii accesează manga fără costuri.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Există și mici diferențe între cele două pluginuri. Ambele sunt discutabile din punct de vedere juridic în ceea ce privește manga pe care le oferă, majoritatea fiind scanate și încărcate de persoane fizice.

De ce să nu o folosești? Manga, de obicei, costă. Că este oferit aici gratuit și chiar manga nouă lansată recent înseamnă că acest plugin încalcă drepturile de autor. Nu acceptăm sau protejăm acest plugin.

Înainte de a instala canale noi

Trebuie să faceți câteva lucruri înainte de a începe să adăugați pluginuri noi.

Instalați serverul Plex

Acest ghid presupune că aveți deja serverul Plex instalat și configurat. Dacă încă nu ați ajuns până acum, aruncați o privire la ghidul nostru pentru configurarea Plex.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

După ce serverul dvs. Plex este în funcțiune, deschideți clientul web pentru a începe instalarea de noi pluginuri Plex.

Gestionarea canalelor oficiale Plex

Plex simplifică instalarea liniei lor de pluginuri oficiale. Serverul nu are un magazin de aplicații complet, cu evaluări și recenzii, dar depune un efort pentru a vă arăta cele mai populare și utile pluginuri.

Adăugați canale oficiale Plex

Pentru a începe să adăugați pluginuri Plex oficiale, conectați-vă la serverul dvs. prin intermediul clientului web. Dacă citiți acest lucru pe computerul care se dublează ca serverul dvs. Plex, faceți clic aici pentru a deschide clientul web într-o nouă filă.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

După ce clientul web este deschis, faceți clic pe butonul Plugin-uri element de meniu din partea stângă a ecranului.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Se va deschide pagina de gestionare a pluginurilor. La o nouă instalare a Plex, nu fiți surprinși dacă pagina dvs. este mult mai goală decât aceasta. Apasă pe Instalați plugin-uri butonul din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a începe să adăugați propriul dvs..

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Se va deschide pagina directorului de pluginuri și vi se vor afișa în mod implicit plugin-uri. Veți vedea că aveți opțiunea de a naviga în pluginurile Plex disponibile pentru a fi instalate în câteva moduri diferite. Îmi place să răsfoiesc toate pluginurile disponibile în timp ce aleg ce să instalez.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pentru a arunca o privire asupra tuturor pluginurilor oficiale, începeți făcând clic pe butonul Mai Mult… articol din meniu.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Apoi faceți clic pe butonul Toate plug-in-urile disponibile element de meniu din partea de sus a listei.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

De aici, veți putea răsfoi toate pluginurile în ordine alfabetică. Toate pluginurile oficiale Plex pe care le acoperă mai jos sunt în această listă.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pentru a instala un plugin, selectați-l din ghidul pluginului și faceți clic pe butonul Instalare buton.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

După clic, butonul Instalare butonul se va transforma într-un spinner de progres în timp ce pluginul se descarcă. Apoi, veți vedea că se deschide fereastra pop-up pentru a arăta așa cum se face mai sus Naviga, Actualizați, și Dezinstalați butoane. Aceasta este indicația dvs. că un plugin a fost instalat cu succes.

Eliminați canalele Plex oficiale

Dezinstalarea pluginurilor oficiale Plex este chiar mai ușoară decât instalarea lor. Pentru a elimina un plugin, începeți prin deschiderea clientului web. Dacă citiți acest lucru pe serverul dvs. Plex, puteți face clic aici pentru a-l deschide într-o nouă filă.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Apoi faceți clic pe butonul Plugin-uri element de meniu din meniul Conținut online meniul din stânga.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Odată ce pagina de gestionare a pluginului se deschide, faceți mouse-ul peste pluginul pe care doriți să îl eliminați și faceți clic pe roșu x.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Când pluginul a fost eliminat cu succes, va apărea o fereastră de notificare verde. Cam despre asta e.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre adăugarea, eliminarea sau gestionarea pluginurilor oficiale Plex, aruncați o privire la ghidul nostru pentru configurarea serverului dvs. Plex.

Gestionarea canalelor Plex neoficiale

Unele dintre cele mai bune pluginuri Plex nu sunt disponibile în ecranul de gestionare a pluginurilor. Pentru a face ca aceste plugin-uri neoficiale să funcționeze, trebuie să instalați manual un plugin, dar după ce este destul de ușor să navigați și să adăugați pluginuri neoficiale. Iată cum se face.

Descărcați și instalați WebTools

Instalarea pluginului WebTools vă va oferi acces la magazinul de aplicații neoficial și vă va permite să instalați și să gestionați zeci de pluginuri noi Plex. Pentru a începe, va trebui să descărcați WebTools. Puteți face clic aici pentru a accesa pagina de descărcare pentru cea mai recentă versiune.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Parcurgeți partea de jos a paginii și găsiți instalatorul corect pentru platforma dvs. Dacă utilizați Windows, faceți clic pe linkul prezentat mai sus.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

După descărcarea fișierului, faceți dublu clic pe el pentru a lansa programul de instalare. Va trebui să faceți clic pe butonul Instalare buton pentru a începe procesul. Toate fișierele necesare vor fi descărcate și instalate în directorul de pluginuri al serverului dvs. Plex.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

După terminarea instalării, va apărea o fereastră care vă va avertiza. Apasă pe O.K buton și închideți instalatorul.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Acum, când deschideți pagina de gestionare a pluginului serverului dvs. Plex, veți vedea că pluginul WebTools a fost instalat.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Deschideți pluginul și veți fi dus la o pagină care vă spune cum să vă conectați la WebTools. Puteți introduce adresa manual sau faceți clic aici pentru a deschide WebTools într-o fereastră nouă. Vă rugăm să rețineți că adresa mea IP va fi diferită de a dvs., așa că utilizați adresa IP locală a serverului dvs. Plex în locul celor enumerate mai sus.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

WebTools vă va solicita să vă conectați cu numele de utilizator și parola Plex înainte să vi se permită să efectuați modificări la serverul dvs. Introduceți datele de acreditare și faceți clic pe butonul conectare buton.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Veți fi dus la pagina de administrare WebTools. În colțul din stânga sus, veți vedea o listă de module disponibile. Pentru a instala plugin-uri neoficiale Plex, faceți clic pe butonul Magazin de aplicații neacceptat buton.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

În cele din urmă, veți fi dus la o listă de pluginuri neoficiale Plex pe care le puteți instala și actualiza.

Adăugați canale Plex neoficiale

După instalarea WebTools cu succes, puteți începe să adăugați pluginuri neoficiale Plex pe serverul dvs..

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Este la fel de ușor ca să dai clic pe butonul Instalare butonul de sub pluginul neoficial pe care doriți să îl adăugați.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

WebTools va descărca pluginul de la Github. După finalizarea procesului, veți vedea mesajul de mai sus. Noul plugin neoficial va fi acum disponibil pentru a fi lansat pe serverul dvs. Plex.

Înlăturați canalele Plex neoficiale

Dezinstalarea plugin-urilor neoficiale Plex nu este la fel de ușoară ca eliminarea pluginurilor oficiale, dar este aproape. Iată cum se face.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Mai întâi, faceți clic aici pentru a deschide clientul WebTools și pentru a deschide magazinul neoficial.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Pentru a facilita navigarea prin pluginuri, îmi place să verific Arată numai instalat cutie.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Apoi faceți clic pe butonul Dezinstalați pachetul buton pentru a elimina pluginul.

Rețineți că aceste pluginuri vor apărea, de asemenea, alături de pluginurile oficiale Plex din pagina de gestionare a pluginurilor. Acestea pot fi dezinstalate de pe pagina respectivă, dar fișierele nu vor fi eliminate din serverul dvs. Plex decât dacă dezinstalați pachetul din WebTools.

Cele mai bune plugin-uri Plex: 25 dintre preferatele noastre (actualizate)

Confirmați că doriți să eliminați pluginul și după un moment va apărea acest ecran. Aceasta este indicația dvs. pentru faptul că pluginul neoficial a fost eliminat complet.

Adică 26 de pluginuri și numărare Plex

De când am început cercetarea acestui articol, am găsit o grămadă de conținut nou pe care nu ne-am fi gândit niciodată să îl descărcăm pe serverul Plex. Având acces la fluxurile web și la videoclipuri la cerere, a adăugat o mulțime de funcționalități serverului Plex.

Dacă utilizați doar Plex pentru a transmite conținutul descărcat pe televizor și dispozitive, vă recomandăm cu adevărat să aruncați o privire la câteva dintre aceste pluginuri. Acestea pot înlocui aplicațiile TV plătite precum Sling în întregime, dar fac multe pentru a umple golul.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 95