Instaliranje i korištenje aplikacije Fire TV Plex

Linija uređaja Amazon Fire TV, uključujući Firestick, izvrstan je način za rezanje kabela i unošenje strujnih medija u vašu dnevnu sobu. Uređaj ima tonu različitih aplikacija pomoću kojih ćete moći gledati sve svoje omiljene emisije. No, aplikacija Fire TV Plex jedna je od najboljih.

Evo kako instalirati i pokrenuti aplikaciju Fire TV Plex kako biste se mogli povezati sa svojim Plex poslužiteljem za gledanje videa i slušanje glazbe na televizoru..

Što je Plex?

Plex je streaming medijski poslužitelj s podrškom za svaki glavni operativni sustav, pametni telefon i uređaj za streaming na tržištu. Omogućuje korisnicima preuzimanje svojih omiljenih emisija, glazbe i filmova, a zatim ih usmjeravaju na bilo koji uređaj pomoću Plex aplikacije. Posebno je dobar izbor za Amazonovu liniju vatrenih štapova i Fire TV uređaja, uz izvrsnu podršku i mnoštvo sjajnih funkcija.

Plex je dostupan besplatno ili s pretplatom nazvanom Plex Pass koja dodaje dodatne značajke. Kliknite ovdje za preuzimanje najnovije verzije Plexa i pročitajte naš vodič za početak rada s Plexom ovdje.  

Sigurno korištenje aplikacije Fire TV Plex

Jedna od stvari o kojoj rezači kabela moraju imati na umu prilikom prelaska s kabela na streaming jest potreba za sigurnošću. Streaming uređaji prilično su sigurni, ali hakeri svakodnevno traže nove načine za krađu informacija i izazivaju kaos. Vaš davatelj internetskih usluga ne pomaže ništa, pa je na vama da se zaštitite.

Iako se mnogi obraćaju VPN-u kako bi sakrili ilegalnu struju, to je daleko jedini razlog korištenja enkripcije. Postoji puno opravdanih razloga zbog kojih biste i vi to željeli koristiti. Na primjer, kako biste zaštitili svoje osobne podatke dok se povezujete na uslugu plaćene struje.

  Как да настроите Plex на Chromecast и да се възползвате максимално от него

Najbolji način da svoje uređaje za streaming možete sigurno i sigurno zaštititi instaliranjem i korištenjem VPN-a. VPN-ovi kriptiraju veze između vašeg uređaja, vašeg Plex poslužitelja i interneta. Ova enkripcija pobjeđuje napade man-in-mid, što je najčešći način da hakeri presreću vaše osobne podatke dok struji..

Preporučujemo da se prijavite za IPVanish i upotrebite ga, i na vašem Plex poslužitelju i na Amazon uređaju. IPVanish je trenutno jedina VPN usluga kompatibilna s Amazon Fire TV i Fire Fire. Također nam se sviđa da to neće usporiti vašu vezu i da uopće ne zadržava nikakve zapisnike ili osobne podatke. Najbolji je izbor za korisnike Plex-a s uređajima Amazon Fire, spuštenim rukama.

U stvari nam se toliko sviđa IPVanish da smo sklopili ugovor s njima kako bismo korisnicima omogućili 60% popusta na godišnju pretplatu. Prijavite se već danas i isprobajte ga, sigurni smo da je najbolji izbor za sigurnu upotrebu interneta.

Instaliranje aplikacije Fire TV Plex

Budući da Plex službeno podržava Fire TV, instaliranje aplikacije prilično je jednostavno. S početnog zaslona morat ćete otvoriti trgovinu aplikacija Amazon, preuzeti Plex i povezati ga sa svojim računom. Nakon toga, ne može biti lakše povezati se s Plex poslužiteljem i strujati preuzete medije.

Aplikacija Fire TV Plex - Početni zaslon

Prvo otvorite početni zaslon na svom Fire TV uređaju.

Aplikacija Fire TV Plex - instalirajte 1

Zatim se na početnom zaslonu pomaknite udesno sve do Aplikacije označena je stavka izbornika.

Aplikacija Fire TV Plex - instalirajte 2

Zatim pritisnite za odabir Aplikacije. Zatim se ponovo pomaknite udesno sve do Kategorije označena je stavka izbornika.

Fire TV Plex App - instalirajte 3

Pregledajte različite kategorije dok ne pronađete Filmovi & televizor, odaberite ga i kliknite.

App TV Plex Fire - Instalacija 4

Dalje, pogledajte kroz Filmovi & televizor aplikacije dok ne pronađete Plex. Odaberite ga i kliknite ponovo.

Fire TV Plex App - instalirajte 5

Nakon klika na Plex preusmjerit ćete se na zaslon s informacijama o aplikaciji. Klik preuzimanje datoteka da biste dobili aplikaciju Fire TV Plex.

  A Plex szelektív irányítása a VPN-en keresztül

Fire TV Plex App - instalirajte 6

Tada će se tekst promijeniti u Preuzimanje ... a traka napretka počet će požutjeti.

Aplikacija Fire TV Plex - instalirajte 7

Nakon dovršetka preuzimanja aplikacije Fire TV Plex započet će se postupak instalacije. Pustite da radi, trajat će samo minutu ili dvije.

Fire TV Plex App - instalirajte 8

Kada je postupak instalacije dovršen, moći ćete pokrenuti aplikaciju Fire TV Plex. Također će se pojaviti na vašem početnom zaslonu. Za sada kliknite Otvoren pokrenuti aplikaciju.

Fire TV Plex App - Plex Splash

Pojavit će se poznati Plex zaslon za prskanje i možete prijeći na sljedeći korak.

Povezivanje aplikacije Fire TV Plex s vašim računom

Sada kada je instalirana aplikacija Plex, morate je povezati sa svojim računom kako biste se mogli povezati sa svojim osobnim Plex serverom. U ovom je koraku potrebno računalo ili mobilni uređaj.

Požarna TV Plex aplikacija - Link 1

Nakon otvaranja programa Plex na televizoru, od vas će se zatražiti da se prijavite. Kliknite gumb Prijaviti se gumb za početak.

Požarna TV Plex aplikacija - Link 2

Umjesto da se prijavite sa svojim Plex korisničkim imenom i lozinkom, dobivat će vam četveroznamenkasti kôd. Slijedite upute i pomoću računala ili mobilnog uređaja prijeđite na plex.tv/link. Kôd vrijedi samo kratko vrijeme. 

Fire TV Plex App - Link 3

Ako već niste prijavljeni, od vas će se tražiti da unesete svoje Plex korisničko ime i lozinku.

Požarna TV Plex aplikacija - veza 4

Zatim unesite svoj kôd i kliknite na Veza dugme.

To je sve što je povezanost aplikacije Fire TV Plex s vašim računom. Nakon što dovršite ovaj korak, vaš Fire TV potvrdit će da je povezan i odvesti vas u aplikaciju. Odatle možete pregledavati multimedijsku biblioteku i reproducirati glazbu ili gledati videozapise na televizoru.

Reprodukcija medija pomoću aplikacije Fire TV Plex

Reprodukcija medija pomoću aplikacije Fire TV Plex jednostavna je poput pregledavanja biblioteke Plex i klikom na ono što želite gledati. Svaki Plex klijent prilično je jednostavan za korištenje, ali posebno Fire TV Plex aplikacija je vrlo jednostavna.

  Plex vs Kodi: Melyik streaming szoftver megfelelő az Ön számára?

Fire TV Plex App - Gledajte 1

Pregledajte svoju medijsku biblioteku dok ne pronađete ono što želite gledati ili slušati, a zatim kliknite na nju.

Fire TV Plex App - Gledajte 2

Sada ćete moći pregledavati epizode ili pjesme i kliknuti reprodukciju ili koristiti Elipsa (…) izbornik za red čitave sezone za gledanje binge-a.

Zaista ne bi moglo biti lakše od ovoga. Po mom mišljenju, Fire TV Plex aplikacija je u najmanju ruku jednako korisna kao i Netflix.

Deinstalacija aplikacije Fire TV Plex

Ako imate problema s aplikacijom Fire TV Plex ili ste je samo spremni riješiti, evo kako možete to deinstalirati..

Aplikacija Fire TV Plex - deinstaliranje 1

Prvo se vratite na početni zaslon Fire TV.

Aplikacija Fire Fire Plex - Deinstaliranje 2

Pritisnite gore da biste odabrali glavnu traku izbornika, a zatim se pomaknite skroz udesno i odaberite postavke stavka izbornika.

Aplikacija Fire TV Plex - Deinstaliranje 3

Zatim istaknite oznaku Prijave ikonu i kliknite je.

Aplikacija Fire Fire Plex - Deinstaliranje 4

Zatim se pomaknite prema dolje Upravljanje instaliranim aplikacijama označena je stavka izbornika i kliknite je.

Aplikacija Fire TV Plex - deinstaliranje 5

Nakon toga pronađite Plex aplikaciju na popisu i kliknite je.

Aplikacija Fire TV Plex - deinstaliranje 6

Zatim će se prikazati popis opcija. Odavde možete prisiliti da zaustavite aplikaciju, deinstalirate je, očistite svoje podatke o Plexu ili isperite privremenu predmemoriju. Klikom na Uninstall stavka izbornika učinit će sve nabrojeno, u potpunosti očisteći Plex s vašeg Fire TV uređaja.

Aplikacija Fire TV Plex - deinstaliranje 7

Napokon, imat ćete priliku potvrditi postupak deinstalacije. Ako ste sigurni, kliknite gumb Uninstall stavka izbornika i svaki trag Plex-a bit će uklonjeni.

Sada pokrećete Plex na Fire TV

Sve dok ste postavili poslužitelj slijedeći vodič za Plex početnike, zaista nema više što reći. Aplikacija Fire TV Plex jednostavna je za instaliranje i puhanje je lagan. Izvrsna je aplikacija za svakoga, bez obzira na njihovu pametnu pamet.

Ako tražite jednostavan i pristupačan način za donošenje streaming medija u vašu dnevnu sobu, pokretanje Plexa na Fire TV uređaju svakako vrijedi provjeriti.

About the author

Comments

 1. preuzmete aplikaciju na svoj Fire TV uređaj. Nakon preuzimanja, aplikacija će se automatski instalirati na vaš uređaj.

  Povezivanje aplikacije Fire TV Plex s vašim računom

  Nakon instaliranja aplikacije, morat ćete se povezati sa svojim Plex računom kako biste mogli pristupiti svojim medijima. Ako već imate račun, jednostavno se prijavite. Ako nemate račun, možete ga besplatno stvoriti na web stranici Plexa.

  Reprodukcija medija pomoću aplikacije Fire TV Plex

  Nakon što se povežete sa svojim računom, možete početi strujati svoje medije na Fire TV uređaju. Aplikacija Fire TV Plex omogućuje vam pregledavanje i reprodukciju vaših filmova, TV emisija, glazbe i fotografija. Možete koristiti aplikaciju za pretraživanje i pregledavanje vaših medija, kao i za stvaranje popisa za reprodukciju.

  Deinstalacija aplikacije Fire TV Plex

  Ako odlučite da više ne želite koristiti aplikaciju Fire TV Plex, možete je jednostavno deinstalirati. Idite na postavke svog Fire TV uređaja, odaberite Aplikacije i zatim pronađite Plex. Kliknite na Plex i odaberite opciju Deinstaliraj.

  Sada pokrećete Plex na Fire TV

  Aplikacija Fire TV Plex je izvrsna opcija za sve koji žele rezati kabel i preći na streaming. Omogućuje vam pregledavanje i reprodukciju vaših omiljenih medija na velikom zaslonu televizora. Instaliranje aplikacije je jednostavno, a povezivanje sa svojim Plex računom omogućuje vam pristup svim vašim medijima. Ako želite sigurno koristiti aplikaciju, preporučujemo korištenje VPN-a poput IPVanish. Sada možete uživati u svojim omiljenim emisijama i filmovima na Fire TV uređaju uz aplikaciju Fire TV Plex.

 2. preuzeli aplikaciju na svoj Fire TV uređaj. Nakon preuzimanja, aplikacija će se automatski instalirati na vaš uređaj.

  Povezivanje aplikacije Fire TV Plex s vašim računom

  Nakon instaliranja aplikacije, morat ćete se povezati sa svojim Plex računom kako biste mogli pristupiti svojim medijima. Ako već imate račun, jednostavno se prijavite. Ako nemate račun, možete ga besplatno stvoriti na web stranici Plexa.

  Reprodukcija medija pomoću aplikacije Fire TV Plex

  Nakon što se povežete sa svojim računom, možete početi strujati svoje medije na Fire TV uređaju. Aplikacija Fire TV Plex omogućuje vam pregledavanje i reprodukciju vaših filmova, TV emisija, glazbe i fotografija. Možete koristiti aplikaciju za pretraživanje i pregledavanje vaše biblioteke, kao i za stvaranje popisa za reprodukciju.

  Deinstalacija aplikacije Fire TV Plex

  Ako odlučite da više ne želite koristiti aplikaciju Fire TV Plex, možete je jednostavno deinstalirati. Idite na postavke svog Fire TV uređaja, odaberite Aplikacije i zatim pronađite Plex. Kliknite na Plex i odaberite opciju Deinstaliraj.

  Sada pokrećete Plex na Fire TV

  Aplikacija Fire TV Plex je izvrsna opcija za sve koji žele rezati kabel i preći na streaming. Omogućuje vam pregledavanje i reprodukciju vaših omiljenih medija na velikom zaslonu televizora. Instaliranje aplikacije je jednostavno, a povezivanje sa svojim Plex računom omogućuje vam pristup vašoj biblioteci medija. Ako želite sigurno strujati svoje medije, preporučujemo korištenje VPN-a poput IPVanish.

 3. knite na gumb “Preuzmi” i pričekajte da se aplikacija instalira na vaš uređaj. Nakon instalacije, otvorite aplikaciju i slijedite upute za povezivanje s vašim Plex poslužiteljem. Ako imate Plex Pass pretplatu, moći ćete koristiti dodatne značajke poput preuzimanja medija za offline gledanje. U svakom slučaju, aplikacija Fire TV Plex je izvrsna opcija za sve koji žele gledati svoje omiljene emisije i filmove na velikom ekranu u dnevnoj sobi.

Comments are closed.