Как да започнете стрийминг с Plex медиен сървър

Plex сървърът ви позволява да споделяте филми и музика на всички ваши мобилни устройства и конзоли за игри. Той има приложения за вашия таблет, XBox, Playstation и телефон, заедно с вграден DLNA сървър, който може да разговаря със Smart TV и дори някои DVD плейъри. Ако пътувате с таблет, има опции за синхронизиране, така че безжичната странност няма да прекъсне поточното ви предаване.

Според мен това е един от най-пълните и адаптивни поточни медийни сървъри на пазара. Използвам го всеки ден и мисля, че и на вас ви харесва. Ето как да започнете работа с Plex сървър.

Преди да започнем

Подобно на Kodi потребителите, много потребители на Plex ще използват VPN, за да защитят поверителността си и да спрат своя ISP да прослушва по своята активност или да прекъсне интернет връзката си. Известно е, че някои доставчици на интернет услуги намаляват скоростта на клиентите, които предават съдържание онлайн. Препоръчваме ви да използвате VPN достатъчно бързо, за да гарантирате, че поточното предаване не е прекъснато и което не поддържа журнали на дейност, така че вашият интернет доставчик и други да не могат да шпионират вашата онлайн активност или да забавят скоростта ви в Интернет. Един от малкото VPN, отговарящи на двата критерия, е IPVanish. Освен това е лесен VPN за инсталиране на Fire Sticks и редица други популярни устройства.

Сделка за четене: Спестете до 60% от IPVanish планове тук

Регистрирайте се за Plex

Plex използва голяма централна база данни с устройства, за да се увери, че можете да се свържете само със своя Plex сървър. Трябва да си направите един акаунт, който ще се използва с вашия сървър и всички устройства, на които подавате Plex.

Те предлагат премиум план, който можете да закупите направо или да се абонирате за него. Моята препоръка е да го закупите всичко наведнъж, ако ще го купите. Считам, че безплатните функции са достатъчно пълни, за да ви помогнат да решите да използвате Plex дългосрочно.

Plex Server - функции
Пълен списък с функции както за безплатната, така и за премиум версията е наличен на plex.tv. Независимо дали купувате премиен план или не, останалите стъпки са същите, освен когато е отбелязано.

Изтегляне и инсталиране на Plex сървър

След като се регистрирате, можете да изтеглите Plex тук. Ще трябва да инсталирате сървъра на компютър, свързан с вашето медийно устройство за съхранение. Той работи най-добре, ако има физическа връзка, като твърд диск в сървъра или USB устройство за съхранение, но Plex може да бъде зададен и за мрежово съхранение през картографирано устройство.

Plex сървър - изтегляне
След като изтеглите Plex сървъра, стартирайте го и стартирайте инсталирането. Можете спокойно да кликнете, като използвате опциите по подразбиране.

Plex Server - Инсталиране
Стартирайте Plex след инсталирането. Сървърът ще се появи като малка черна и златна икона в системната ви област.

Plex Server - стартирайте 1
Можете да го щракнете с десния бутон за още опции. За сега изберете Отваряне на Plex ... елемент от менюто.

Plex Server - стартирайте 2
Plex ще се отвори в браузъра ви. Уеб клиентът е предимно за администрация, но има и онлайн плейъри за поточно предаване на музика и видео, а възпроизвеждането работи отлично в мрежата.

Plex Server - стартирайте 3
Уеб клиентът е мястото, където ще се извършват повечето задачи за управление на сървъра. Всички промени, които направите тук, автоматично ще бъдат отразени върху вашите Plex клиенти.

Създаване на Plex сървър

След като Plex е инсталиран и уеб клиентът е отворен, можете да създадете своя Plex сървър. Plex поддържа множество сървъри на акаунт, а всеки сървър поддържа множество библиотеки и плъгин канали.

Plex Server - Създайте сървър 1
Повечето инсталации ще използват само един сървър, но опцията е налице, ако предпочитате да стартирате повече от един.

Plex Server - Създайте сървър 2
За начало щракнете върху Настройки икона в горния десен ъгъл на уеб клиента.

Plex Server - Създайте сървър 3
След това щракнете върху Сървър елемент от менюто.

Plex Server - Създайте сървър 4
Ще искате да зададете Приятелско име до нещо описателно, след това щракнете върху Изискващ сървър бутон, за да го свържете с вашия Plex акаунт. В този момент може да се наложи отново да влезете в Plex, ако бъдете подканени.

Plex Server - Създайте сървър 5
След като Plex сървърът е създаден и сте потвърдили, че е свързан с вашия акаунт, можете да щракнете върху бутона Начало и да преминете към следващата стъпка.

Добавяне на библиотеки към вашия Plex сървър

Сега, когато сте създали сървър, можете да настроите медийните си библиотеки. Това са папките, на които вашият Plex сървър ще търси вашата музика, филми, снимки и предавания. Те ще бъдат споделени на всяко устройство с Plex клиент, влезли с вашия акаунт.

Plex Server - Добавете библиотека 1
Когато мишката върху библиотеки като се насочите към менюто отляво, ще видите a плюс знак. Кликнете върху него, за да добавите първата си библиотека.

Plex Server - Добавете библиотека 2
Изберете типа на библиотеката, която добавяте. В нашия случай създаваме библиотека за Телевизионни предавания, така че го подчертайте.

Plex Server - Добавете библиотека 3
След това щракнете върху Добавете папки елемент от менюто отляво.

Plex Server - Добавете библиотека 4
След това щракнете върху Потърсете папка за медия и изберете папката, в която сте изтеглили вашите предавания.

Plex Server - Добавете библиотека 5
След като получите правилната директория, натиснете Добави бутон. След това натиснете Добавете библиотека бутон, след като потвърдите промените.

Plex Server - Добавете библиотека 6
Предаванията ще се показват с имитирани икони, докато Plex провери мрежата за правилното обзавеждане. Базата данни по подразбиране работи добре, но можете също така да кажете на Plex да използва персонализирани местоположения, когато търси метаданни.

Plex Server - Добавете библиотека 7
Когато библиотеката е добавена, трябва да видите обложката на всяко предаване. Добавянето на по-големи библиотеки ще отнеме повече време, но след добавянето им всеки нов носител, който поставите в директорията на библиотеката, ще се покаже автоматично.

Plex Server - Добавете библиотека 8
Повторете този процес, докато всички ваши нови библиотеки за музика, видео и изображения не бъдат добавени към Plex.

Конфигуриране на Plex сървър

Сега трябва да промените няколко настройки, за да направите добавянето на нови медии към библиотеката си възможно най-безпроблемно. Може да бъде активиран и отдалечен достъп, което ще ви позволи да използвате уеб клиента Plex и да управлявате вашия сървър от всяка точка на света.

Коригиране на настройките на библиотеката Plex

За да започнете да актуализирате настройките по подразбиране на библиотеката на Plex, ще трябва отново да отворите уеб клиента. Можете да щракнете тук, ако четете това на вашия Plex сървър.

Plex Server - Настройки на библиотеката 1
След това кликнете върху Настройки икона в горната част на страницата, в десния ъгъл.

Plex Server - Настройки на библиотеката 2
След като страницата е отворена, щракнете върху Сървър елемент от менюто горе вдясно. Това ще ви отведе до страницата с настройки за Plex сървъра.

Plex Server - Настройки на библиотеката 3
След това щракнете върху Библиотека елемент от менюто, за да редактирате настройките за вашите библиотеки за музика, снимки и видео Plex.

Plex Server - Настройки на библиотеката 5
Не забравяйте да поставите отметка в квадратчетата за Актуализирайте библиотеката ми автоматично, Извършете частично сканиране, когато бъдат открити промени, Разрешаване на изтриване на медиите, и можете или не можете да проверите Изпълнете задачите на скенера с по-нисък приоритет в зависимост от това колко бърз е вашият компютър. Оставям го без проверка.

Първите две отметки казват на Plex да наблюдава директорията на библиотеката за промени, след което автоматично актуализира списъците на Plex, когато се намери нова медия.

Разрешаване на изтриване на медиите ви позволява да премахвате съдържание от библиотеката си с помощта на отдалечено устройство. Препоръчва се да поставите отметка в това квадратче, или в противен случай ще трябва да изтриете ръчно файлове от сървъра, когато вече не искате да ги гледате.

Изпълнете задачите на скенера с по-нисък приоритет ще спре Plex да използва всички налични системни ресурси за актуализиране на библиотеката. Поставянето на отметка в това поле може да означава, че отнема повече време, за да се покаже ново съдържание, но актуализациите на библиотеката няма да повлияят на ефективността.

Plex Server - Настройки на библиотеката 6
Не забравяйте да щракнете върху Запазите промените бутон в края на страницата, когато приключите.

Активиране на отдалечен достъп на Plex сървъра

Нашето ръководство за селективно маршрутизиране на Plex през вашата VPN обхваща пренасочване на портове и отдалечен достъп с подробности стъпка по стъпка със снимки.

Plex сървър - отдалечен достъп 1
Като цяло ще трябва:

 • Задайте статичен IP адрес на вашия Plex сървър
 • Активирайте отдалечен достъп в уеб конзолата Plex
 • Обърнете внимание на IP адреса и порта (32400), които Plex сървърът използва
 • Активирайте пренасочване на вашия рутер до съответния IP адрес и порт
 • Достъп до вашия Plex сървър чрез правилния публичен IP адрес и номер на порта

Настройка на качеството на поточното видео

Ако вашият Plex сървър се свърже към мрежата чрез по-бавна връзка като DSL, може да е добра идея да промените качеството на вашия видео поток. Това ще спре заекването и ще намали времето за буфериране за мобилни устройства, с цената на яснотата на изображението.

Plex сървър - качество на потока 1
Започнете с щракване върху Настройки в горния десен ъгъл.

Plex сървър - качество на потока 2
След това щракнете върху мрежа елемент от менюто, за да отворите менюто за настройки на Plex.

Plex сървър - качество на потока 3
След това щракнете върху плейър елемент от менюто отляво.

Plex сървър - качество на потока 4
След това коригирайте Отдалечено качество и Онлайн качество опции към нивата, които предпочитате. Ако усетите заекване и дълги буферни времена при 720p, преместете настройките надолу до 480p. Можете също така да поточно в пълна 1080p, ако имате честотна лента за него.

Сега, когато сте се променили на линия и дистанционно качество, трябва да видите подобрение. Ако не го направите, трябва да коригирате настройките на транскодера, за да намалите натоварването на процесора на вашия Plex сървър.

Plex сървър - качество на потока 5
За целта ще трябва да щракнете върху Сървър елемент от менюто в горния десен ъгъл на уеб клиента.

Plex сървър - качество на потока 6
След това щракнете върху Transcoder елемент от менюто отляво.

Plex сървър - качество на потока 7
Промяна на Качество на транскодер падащото меню до Предпочитайте кодиране с по-висока скорост ако имате проблеми с възпроизвеждането Ако вашият Plex сървър е достатъчно бърз, можете Предпочитайте по-високо качество на кодиране за повишаване на изискванията за качество на видеото и честотната лента.

Plex сървър - качество на потока 9
Не забравяйте да щракнете върху Запазите промените бутон, когато сте готови. Промяната както на качеството на транскодиране, така и на възпроизвеждането в мрежата ще повлияе автоматично на всички клиенти на Plex, намалявайки или повишавайки качеството на видеото в мрежата и мобилните устройства.

Маршрутизиране на Plex сървър през вашата VPN

Ако вашият Plex сървър е на защитена VPN, можете да следвате нашето ръководство, за да позволите поточно преминаване през него.

Добавяне на канали към вашия Plex сървър

Подобно на много поточни медийни сървъри, вашият Plex сървър има поддръжка за приставки. Наричат ​​ги канали и всеки канал добавя нова функция или поток към вашия Plex сървър.

Plex Server - Добавяне на канали 1
Има твърде много канали, върху които да се съсредоточите поотделно, но така добавяте поточния радио канал Pandora към Plex. Всеки друг канал може да бъде настроен по подобен начин.

Plex Server - Добавяне на канали 2
За да започнете, щракнете върху Канали елемент от менюто отляво. Това ще ви отведе до страницата за управление на каналите, където текущите ви канали могат да бъдат конфигурирани или деинсталирани.

Plex Server - Добавяне на канали 3
Тъй като все още не сте добавили канали, списъкът засега ще бъде празен. Щракнете върху Инсталирайте канали бутон за показване на списъка с налични канали.

Plex Server - Добавяне на канали 4
Най-лесният начин да инсталирате канала Pandora е да щракнете върху Типове медии елемент от менюто и след това изберете музика.

Plex Server - Добавяне на канали 5
От там можете да изберете канала Pandora и да кликнете върху Инсталирай бутон.

Plex Server - Добавяне на канали 6
След като каналът Pandora е инсталиран, елементите от менюто ще се променят. Щракнете върху Преглед бутон, за да проверите новия си музикален канал Pandora за стрийминг.

Plex Server - Добавяне на канали 7
Всички ваши съществуващи станции Pandora ще бъдат автоматично импортирани и можете да ги слушате безпроблемно от приложението Plex или уеб клиента.

Plex Server - Добавяне на канали 8
Plex ще се опита да влезе в Pandora и всички други канали, които изискват потребителско име и парола, с вашите Plex идентификационни данни. Можете да въведете правилната информация за вход, като щракнете върху Конфигуриране икона в горния десен ъгъл на всеки канал.

Вижте също: най-добрите Plex канали, 25 от нашите любими.

Настройка на Plex клиенти

След като настроите Plex сървър и добавите вашите библиотеки, това е бързо и лесно на мобилни устройства като клиенти. В по-голямата си част единствената информация, от която се нуждаете, е вашето Plex акаунт за вход и парола. Всичко останало е автоматично.

Plex за поддържани устройства

Plex предлага официална поддръжка за огромен списък от устройства. Ето някои от най-популярните:

 • Android, iOS и мобилни устройства с Windows
 • XBox 360 и XBox One
 • Playstation 3 и Playstation 4
 • TiVo и Sony, LG, Samsung, и изберете Toshiba Smart TV
 • Коди
 • NVIDIA Shield
 • Изберете NAS и ARM базирани NAS устройства
 • Amazon Fire TV и Fire TV Stick
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Roku устройства

Всяко от тези устройства има приложение Plex в съответния магазин за приложения. Въпреки че това ръководство не може да обхване всяко устройство, настройката на Plex клиенти е много проста и ясна. Ще използваме таблет с Android като пример.

Plex Server - Plex клиенти 1
За начало ще искате да търсите в магазина си за приложение Plex.

Plex Server - Plex клиенти 2
Инсталирайте го както всяко друго приложение и не забравяйте да дадете на Plex правилните разрешения.

Plex Server - Plex клиенти 3
Сега отворете приложението Plex и влезте с създаденото от вас потребителско име и парола.

Plex Server - Plex клиенти 4
Ще видите падащо меню, което отваря списък със сървъри. Това ще ви позволи да изберете между създадения от вас Plex сървър, други Plex сървъри, които притежавате, и списък на файлове, синхронизирани с вашето устройство, ако имате първокласно членство. Изберете подходящия сървър.

Plex Server - Plex клиенти 5
След като приключите, можете да преглеждате библиотеките си и да възпроизвеждате медии чрез Plex на устройството си.

Plex над DLNA

Някои по-стари Smart TV, плейъри на Smart DVD и други стрийминг устройства не се поддържат официално от Plex. Повечето от тези устройства все още могат да имат достъп до вашата библиотека Plex чрез DLNA, която е активирана по подразбиране.

Plex Server - Plex клиенти 6
DLNA е протокол за стрийминг, който има за цел да позволи на устройствата в домашната ви мрежа да споделят видеоклипове и музика. На практика DLNA до голяма степен беше заменена от приложения, които правят същото. Но е добра резервна резервация, когато приложението не е достъпно за вашето устройство.

Plex Server - Plex клиенти 7
За повечето потребители настройките на DLNA няма да се променят. Но може да искате да потвърдите, че отчитането на времевата линия на DLNA сървъра е отметнато. Това ще ви позволи автоматично да възобновите възпроизвеждането на видео и музика там, където сте прекъснали.

Някои устройства може да се нуждаят от специални Предпочитания на DLNA клиента комплект. Трябва да се консултирате с производителя на устройството си дали настройките на DLNA по подразбиране не работят. На практика по подразбиране ще се оправят почти всеки път.

Plex уеб клиент

Ако всичко друго се провали, почти всяко устройство с браузър може да се свърже с Plex с помощта на уеб клиента. Ще ви трябва поддръжка за Flash или HTML5, като HTML5 е за предпочитане. Ние използваме уеб клиента за конфигуриране на Plex сървъра, но той работи също толкова добре за възпроизвеждане.

Plex Server - Plex клиенти 8
Уеб клиентът използва метаданни и извлечени изображения, за да осигури приятно изглеждащо и функционално изживяване. Ако трябва да използвате уеб клиента Plex редовно, уверете се, че отдалеченият достъп е активиран, като следвате инструкциите по-горе.

Премия Plex pass

Има няколко функции на Plex, които са достъпни само за плащащи клиенти. Според мен, ако използвате Plex всеки ден, си струва да харчите парите. Премиум функциите са много полезни и тук ще разкрия няколко от най-популярните.

Първото нещо, което ще искате да направите, е да активирате актуализациите за преминаване през Plex. Това ще актуализира вашия Plex сървър до най-новата версия на абонамента и ще ви даде достъп до функции пред не-абонати.

Plex Server - Plex Pass 1
За да актуализирате вашия Plex сървър до премиум версия, първо щракнете върху Настройки икона в горния десен ъгъл на уеб клиента.

Plex Server - Plex Pass 2
След това щракнете върху Сървър елемент от менюто, за да влезете в менюто за настройки на сървъра.

Plex Server - Plex Pass 3
Превъртете до края на страницата и променете Актуализирайте канала падащо меню от обществен да се Plex пропуск както е показано.

Plex Server - Plex Pass 4
След като щракнете върху Запазите промените бутон, изчакайте Plex да изтегли последната актуализация на Plex пропуск.

Plex Server - Plex Pass 5
Когато приключи, ще видите бутон за Инсталиране на актуализация в горната част на страницата, близо до текущия номер на версията. Щракнете върху него. Изтеглянето и инсталирането на актуализации ще отнеме няколко момента и обслужването на вашите Plex клиенти ще бъде прекъснато за кратко.

Plex Server - Plex Pass 6
Накрая версия номер ще се промени и ще видите зелена отметка, когато актуализацията е успешно инсталирана.

Всички функции за премиум Plex pass са активирани сега.

Използване на Plex сървър в облака

Мисля, че най-голямата слабост на Plex за дълго време беше липсата на облачна поддръжка. Компютрите се сриват и съхраняването на огромна библиотека от медийни файлове не винаги е лесно. Но наскоро Plex добави официална поддръжка за облачно съхранение и смятам, че това е огромно подобрение.

Plex Server - Plex Cloud 1
За начало ще трябва да свържете акаунт за съхранение в облак с вашия Plex акаунт. За целта отворете уебсайта на Plex и Впиши се.

Plex Server - Plex Cloud 2
Щракнете върху Моята сметка падащо меню и изберете Настройки.

Plex Server - Plex Cloud 3
След това щракнете върху Облачно синхронизиране елемент от менюто в горната част на страницата.

Plex Server - Plex Cloud 4
Сега изберете вашия доставчик на облачни услуги и кликнете, за да свържете акаунта си с Plex. В моя случай това е Google Drive.

Plex Server - Plex Cloud 5
Дайте разрешение на Plex да получи достъп до вашия облачен диск.

Plex Server - Plex Cloud 6
След това затворете уебсайта на Plex и отворете уеб клиента на Plex. Кликнете върху падащото меню на сървъра, след това върху Plex облак.

Plex Server - Plex Cloud 7
Докато услугата е в бета версия, това е екранът, на който ще бъдете показани. Щракнете върху Да го направим бутон за продължаване.

Plex Server - Plex Cloud 8
Изберете доставчика на облачно хранилище, който сте свързали с Plex по-рано. Използвам Google Диск.

Plex Server - Plex Cloud 9
Ще бъде създаден нов сървър, наречен Plex Cloud. Може да отнеме момент.

Plex Server - Plex Cloud 10
След като сървърът е добавен, можете да добавите библиотеки към него, както обикновено. Вместо да сърфирате за медии в локално хранилище, ще бъдете принудени да използвате своето облачно устройство.

Plex Server - Plex Cloud 11
Новият облачен сървър ще се покаже в списъка ви с Plex сървъри като отдалечен сървър, когато приключите. Можете да кажете на устройствата си да използват Plex Cloud сървър по същия начин, по който превключвате между синхронизирани файлове и вашия оригинален Plex сървър.

Синхронизиране на видео и музика за възпроизвеждане офлайн

Ако искате да вземете медиите си със себе си, Plex Pass има функция, която ще спре да заеква и буферира, дори ако нямате сигнал. Можете да синхронизирате съдържанието си с мобилното си устройство предварително, като го изтеглите изцяло на вашия телефон или таблет.

Синхронизирането на мобилни устройства е активирано по подразбиране на Plex сървъра, така че всичко, което трябва да направите, е да започнете синхронизиране на съдържание в приложението. Това ръководство синхронизира съдържание, използвайки самото устройство, въпреки че можете също да натиснете съдържание към устройството си, използвайки уеб клиента.

Plex Server - Plex Sync 1
За да синхронизирате, първо изберете албума или видеоклипа, който искате да поставите на устройството си. След това щракнете върху Sync икона.

Plex Server - Plex Sync 2
Медията веднага ще започне да се изтегля. Можете да наблюдавате процеса на вашето устройство, като щракнете върху менюто вдясно и изберете Състояние на синхронизацията.

Plex Server - Plex Sync 3
Състоянието за всяка песен, видео или изображение ще се покаже в списък.

Plex Server - Plex Sync 4
Можете да промените вашия Plex сървър на локалното устройство, за да гледате синхронизирано съдържание или да кликнете възпроизвеждане както обикновено и синхронизираното видео ще се зареди от хранилището, вместо от поточното от сървъра. Ще забележите, че иконите са се променили и няма опция за синхронизиране на видеото отново. Това е ясна индикация за успех.

Plex Server - Plex Sync 5
Има няколко опции за синхронизиране на Plex, които можете да промените, но настройките по подразбиране са добре за повечето хора. Помислете за намаляване на качеството на видеото, за да спестите място на устройството си, ако е необходимо.

Премахване на Plex библиотеки

Понякога ще искате да премахнете цяла библиотека от Plex. Това няма да изтрие медията от сървъра, но ще го направи недостъпно за всички Plex клиенти. През повечето време, когато решите да премахнете библиотека, това е, защото имате грешки в базата данни. Можете да използвате Plex, за да възстановите базата данни, ако желаете, но често е по-лесно просто да започнете отначало.

Plex Server - Премахване на библиотека 1
Премахването на библиотека Plex е подобно на добавянето й. Първо отворете уеб клиента. След това поставете мишката върху библиотеката, разположена отляво под библиотеки заглавие. Три точки ще се покажат и трябва да щракнете върху тях, за да изведете меню.

Plex Server - Премахване на библиотека 2
След това щракнете върху Изтрий елемент от менюто, за да започнете премахването на библиотеката от Plex.

Plex Server - Премахване на библиотека 3
Ще се появи съобщение и ще ви попита дали сте сигурни. Проверете Да, изтрийте полето на библиотеката и след това щракнете върху Изтрий бутон

Plex Server - Премахване на библиотека 4
Най- Изтрий Бутонът ще покаже въртене на напредъка, докато библиотеката не бъде премахната от Plex. Може да отнеме няколко минути.

Библиотеката ви е премахната от Plex сървъра.

Премахване на Plex сървър

Ако вашият Plex сървър действа странно, можете да го изтриете и да направите нов. Ще загубите целия достъп до библиотеките на сървъра, но медийните файлове на вашия компютър няма да бъдат изтрити.

Plex Server - Премахване на сървър 1
За начало отворете уеб клиента и щракнете върху Настройки икона горе вдясно.

Plex Server - Премахване на сървър 2
След отваряне на страницата с настройки щракнете върху устройства елемент от менюто в горния десен ъгъл на екрана. Това ще отвори списък на всяко одобрено устройство, свързано към вашия Plex сървър, както и на самия сървър.

Plex Server - Премахване на сървър 3
След това щракнете върху Сървър елемент от менюто отляво на екрана, за да филтрирате списъка с устройства, които да показват само Plex сървъри.

Plex Server - Премахване на сървър 4
Намерете сървъра, който искате да премахнете, и щракнете върху Червен х както е показано по-горе.

Plex Server - Премахване на сървър 5
Накрая ще се появи предупредителна подкана. Ако сте сигурни, че искате да премахнете Plex сървъра, щракнете върху Премахване бутон.

Точно както когато премахвате библиотека, бутонът „Премахване“ ще се промени в въртящ се напредък. Когато приключи, вашият Plex сървър е премахнат. Може да се наложи да обновите уеб клиента, преди промяната да се покаже.

Сега, когато използвате Plex сървър

След като вашият Plex сървър работи и предавате съдържание на своите телевизионни и мобилни устройства, аз съм сигурен, че ще се съгласите, че Plex е мощен и гъвкав поточен медиен сървър. Това ръководство обхваща само основните операции; има много повече неща, които Plex може да направи.

Comparitech ще продължи да покрива всички Plex тайни, хакове и функции, от които се нуждаете, за да накарате вашия домашен медиен сървър да прави точно това, което искате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 36

Adblock
detector