Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Повечето потребители избират Plex поради неговия елегантен интерфейс и способността да борави с големи библиотеки от музика, филми и шоу програми. Но Plex може да направи много повече от изтегляне на поточно съдържание. Чрез използването на Plex плъгини е лесно да получите любимите си уеб услуги на вашия телевизор и мобилни устройства.

Разгледахме всичко, което Plex може да предложи, тествахме около 80 плъгина и си правехме бележки за малките трикове, които трябва да знаете, за да работи всичко. Това са 26 от любимите ни Plex плъгини, включително 9 неофициални приставки, които може да искате да избегнете.

Преди да започнем: Инсталирайте VPN за Plex

Както виждам, има наистина три причини, поради които трябва да използвате VPN на вашия Plex сървър. Тези, които са:

  • Защита - Comparitech не подкрепя пиратството, но ние смятаме, че трябва да бъдете защитени срещу скоростно дроселиране на ISP. Известно е, че доставчиците на интернет услуги намаляват скоростта на клиентите, които предават съдържание, а VPN ще им попречи да проникнат върху вашата дейност и да предприемат всякакви подобни действия.
  • Поверителност - Поверителността на интернет е голяма работа и не можем да разчитаме на законодателството, за да запазим историята на сърфирането си поверителна. Използването на криптиран VPN - като IPVanish - означава, че няма начин вашият интернет доставчик или някой друг да шпионира сайтовете, които използвате или потоците, които гледате.
  • Удобство - Ако използвате официални Plex плъгини, ще забележите, че шепа от тях са заключени в региона. Използвайки VPN, можете да изглеждате така, сякаш се свързвате от която и да е държава. Много по-лесно е да получите ексклузивно съдържание на вашия Plex сървър, ако можете да излъжете вашия регион.

Препоръчваме IPVanish за настолни компютри за Windows, Mac и Linux и всички мобилни устройства - и по-лично мисля, че това е най-лесният VPN за използване. Работи безпроблемно с Fire Stick на Amazon и цял куп други устройства. След тестване на десетки VPN мрежи, той е един от малкото достатъчно бързи потоци за съдържание без прекъсване. Важното е, че IPVanish не регистрира вашата активност, което правят много VPN, така че вашата активност винаги ще остане частна, което го прави популярен избор и с торентери и потребители на Kodi.

Изключителна сделка за четене: Спестете до 60% от IPVanish планове тук.

Plex плъгини - VPN

Ако имате нужда от повече помощ за инсталирането на IPVanish или искате да видите как да инсталирате безплатна алтернатива като OpenVPN, проверете нашето ръководство за това как избирателно да маршрутизирате Plex през VPN.

Нашите любими официални Plex канали

От версия 1.8 Plex официално поддържа 89 плъгини в тяхната северноамериканска гама. Ако сте в чужбина, някои от тези плъгини може да не са в списъка, а други ще бъдат заменени с версии, които работят във вашата страна. Ние разровихме подробностите, за да посочим най-добре странностите на всеки плъгин и да отбележим, когато приставката изисква абонаментни такси.

издърпвам

Plex плъгини - Twitch

Ако сте геймър, има голяма вероятност, че вече сте прекарали известно време в гледане на стримери на Twitch. Плъгинът Twitch Plex е чудесен начин да доведете любимите си потоци към вашия телевизор. Той има всичко, което очаквате от полиран Plex плъгин, включително видео с висока разделителна способност и директно сърфиране на съдържание по категории.

Plex плъгини - Twitch

Този плъгин официално се поддържа от Twitch, но му липсват няколко функции. Най-големият проблем, който имаме е, че няма опция да влизате с вашия акаунт в Twitch. Но ако сте геймър, който обича да гледа любимите си играчи да стриймват Overwatch, няма по-добър начин да получите това съдържание във вашата всекидневна.

бандура

Plex плъгини - Pandora

Pandora е може би най-популярната услуга за стрийминг на музика в мрежата и това е абсолютно най-добрият избор за стрийминг на радио на Plex. Google Music и Spotify имат неофициални Plex плъгини, но настройването им е болка и двамата изискват платени абонаменти. За разлика от тях, плъгинът Pandora Plex е лесен за конфигуриране и безплатен за използване.

Plex плъгини - Pandora

След като зададете потребителското си име и парола, плъгинът ще изтегли всичките ви станции и предпочитания. Музиката ще продължи да се възпроизвежда, дори ако отидете далеч от изгледа на станцията. Всички функции на Pandora работят както се очаква, включително бързи миксове и предложения за музика. Според мен Pandora е задължителен плъгин за вашия Plex сървър, ако сте любител на музиката.

Vimeo & Dailymotion

Plex плъгини - Dailymotion

Vimeo и Dailymotion са страхотни сайтове, ако сте почитател на онлайн видео. Сайтовете са по-малко ограничителни от YouTube и всеки ден се качва много страхотно съдържание на сървърите им.

Plex плъгини - Vimeo

Vimeo е съвместим с вашия потребителски акаунт и абонаментните приставки се пренасят според очакванията. Ако нямате акаунт, пак ще можете да гледате популярно съдържание.

Plex плъгини - Dailymotion

Потребителите на Dailymotion могат да разглеждат видеоклипове по категории и да гледат представени и актуални видеоклипове. И двата плъгина са лесни за използване и отзивчиви, с професионално оформление и браузване въз основа на категория.

изпитан

Plex плъгини - тествани
Ако сте харесали MythBusters, може да харесате новия уеб-базиран плъгин на Джейми и Адам, Тестван. Видеоклиповете се изпълняват малко по-дълго от повечето уеб съдържание, а оригиналното им програмиране е наистина излъскано и професионално. Всички видеоклипове на Тествани са 1080p с кристално чист AAC звук.

Plex плъгини - тествани

Тестваният Plex плъгин е направо до повреда. Това е просто емисия от най-новото съдържание на Тествано, с най-новите им видеоклипове отгоре. Няма какво да променяте или конфигурирате, но тази простота означава, че вашият потребителски акаунт от Tested.com е безполезен тук.

Комедия Централна

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Comedy Central има много страхотно онлайн съдържание и наистина солиден Plex плъгин. Установих се, че се връщам назад и се разхождам през забравените сезони на стари предавания повече, отколкото очаквах, и ми харесва огромната библиотека от специални специални спектакли.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Новите епизоди се предлагат в 720p, а старите предавания, които се излъчват преди HDTV, са в 480p. Няма какво да настроите и няма нужда от потребителски акаунт или платен абонамент. Видеоклиповете са организирани по категории и лесно за разглеждане. Това вероятно е Plex плъгинът, който използвам най-често.

пукане

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Crackle е отговорът на Sony за Netflix и Prime Video. Те пускат тон от своите класически предавания и популярни филми онлайн, безплатно. Бях изненадан от това колко страхотно е съдържанието на Plex плъгин на Crackle.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Няма какво да конфигурирате и всички предавания и филми са разделени по категории. Нямате нужда от акаунт Crackle, за да използвате плъгина, независимо от това, което казва уебсайтът им.

ABC, CBS, Fox, NBC и PBS

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Всички основни мрежи в ефир имат съдържание онлайн, но обикновено трябва да използвате техните тромави уебсайтове или да се абонирате за кабел, за да получите достъп до програмиране при поискване. Техните Plex плъгини имат всичко, което правят достъпни онлайн и при поискване, включително най-новите епизоди на най-популярните им предавания.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Знам, че съм глупак, но PBS Plex плъгинът абсолютно ме взриви. Те имат над 500 шоута онлайн, като епизодите се връщат към 80-те.

Някои мрежи имат поддръжка за програмиране въз основа на местоположението, но изглежда, че няма значение - и настройването му не е необходимо. Достъпът до всички програми за големи мрежи е толкова лесен, колкото инсталирането на приставката.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

В перфектен свят всички тези Plex плъгини биха имали поддръжка за телевизионна мрежова телевизия на живо, но за съжаление това не е така. Все още чувствам, че те добавят много стойност към вашия Plex сървър и вероятно те трябва да са едно от първите неща, които инсталирате.

Nickelodeon & Ник-младши.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Ако имате деца или просто искате да се разхладите с Spongebob и Legend of Korra, не трябва да пропускате плъгините Nickelodeon и Nick Jr. Plex. Те имат добра комбинация от стари и нови епизоди, с няколко пълни сезона, хвърлени за добра мярка.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

И двата плъгина са отзивчиви и лесни за използване, с достатъчно съдържание, за да ви забавляват дни наред. Нито един не изисква някаква конфигурация или платени потребителски акаунти.

Reddit Видео

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Reddit има много голямо съдържание и винаги се променя. Ако не можете да спрете да опреснявате сайта през деня, ще ви хареса приставката за видеоклипове Reddit. Всички стрийминг видеоклипове от сайта са достъпни в лесен за гледане интерфейс, пригоден за вашия телевизор.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Истинската сила на приставката за видеоклипове Reddit е колко често получавате ротация на ново съдържание. Вероятността е доста добра, че ако даден видеоклип е в тенденция навсякъде в мрежата, той ще бъде в горната част на категорията „Горещи“.

Смешно или умрете

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Популярният уебсайт на интернет комедията ли ще бъде Феррел и Адам Маккей Funny or Die има официален Plex плъгин. Можете да намерите видеоклипове, простиращи се назад до началото на сайта. Всичко е категоризирано за лесно сърфиране, а голяма част от техните видеоклипове са наистина смешни.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Самият Plex плъгин не е най-полиран, но работи добре и е отзивчив и лесен за използване. Основният ми проблем с приставката е липсата на визуализирани изображения в изглед на категория, но аз смятам, че съдържанието повече от това го компенсира.

Гигантска бомба

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Giant Bomb има толкова много страхотни подкасти, визуализации, прегледи и нека играе, че е лесно да прекарате повече време в този плъгин, отколкото планирате. За разлика от Twitch, Giant Bomb е много по-скриптиран и излъскан. И двата вида съдържание са забавни и ми харесва да ги инсталирам един до друг.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Занимавам се най-вече с ретро игри (което просто означава, че съм стар) и намерих множество видеоклипове, които ме интересуват. Giant Bomb е доста ясно насочен към отразяване на новини от индустрията и показване на ексклузивни кадри.

Единственото ми оплакване е, че се нуждаете от акаунт за преглед на премиум съдържание и приставката не винаги дава ясно кои видеоклипове са премиум. След като въведете вашия API ключ в менюто с настройки, всичко работи перфектно.

Неофициални Plex канали

Плъгините, които изброихме тук, са тествани и е показано, че работят на Plex сървър, но няма гаранция, че ще продължат да работят, когато ги инсталирате. Освен това, въпреки че някои неофициални Plex плъгини не нарушават авторски права или лицензионни споразумения, има някои Plex плъгини, които трябва да избягвате.

Ако имате проблеми с работата на някой от препоръчаните ни неофициални Plex плъгини и инструкциите ми не го режат, проверете форумите на WebTools и прочетете нишката за поддръжка за всеки неофициален плъгин.

Crunchyroll

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Ако сте фен на анимето, вече знаете за Crunchyroll и ако не сте, това няма значение. Сайтът разпространява тон на ексклузивна аниме серия в Америка, наречена или подплатена, на своите абонати. Неофициалният плъгин Crunchyroll Plex е лесен начин да получите любимите си серии на вашия телевизор или таблет.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Crunchyroll е един от най-полираните неофициални Plex плъгини. Конфигурацията е проста, с един екран, който ви позволява да въведете потребителското име и паролата си и да промените опашката по подразбиране. След като влезете, цялото съдържание е достъпно за разглеждане в менютата на категориите и цялото потоци с висока детайлност, както се очаква.

Dropbox

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Според мен една от най-добрите причини за закупуване на пълен абонамент за Plex е достъпът до новите облачни сървъри на Plex. Неофициалният плъгин за Dropbox е добро решение, ако не искате да го платите. Настройването на неофициалния плъгин за Dropbox не е толкова лесно, колкото добавянето на облачен сървър към Plex, но си струва да отделите малко време, за да стартирате нещата и да стартирате.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

За да попълните настройките, тук ще трябва да създадете Dropbox приложение за вашия акаунт и след това да му предоставите пълен достъп. След като вашето Dropbox приложение е създадено, използвайте сайта им, за да генерирате нов маркер за достъп и го поставете. След това ще трябва да направите нещо подобно с TMDb, за да изтеглите автоматично произведения на изкуството и метаданни.

Повечето потребители ще могат да се включат и работят след час или два. След като е инсталиран, можете да държите медиите си в облака, вместо на твърдия си диск. Това си струва малко караница.

Жив теч

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Live Leak е известен с хостинга на почти всичко, което решите да качите. Те имат репутация на изключително съдържание, но има много повече от кадри от грабежи и безредици. Използвайки Live Leak, забелязах, че тонове вирусно съдържание първо се качва на сървърите си, преди да бъде разпространено в Buzzfeed и социалните медии.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Плъгинът Live Leak Plex работи също толкова добре, колкото Vimeo и Dailymotion, но съдържанието може да бъде много по-интересно. Единствените настройки за приставката са превключвател за безопасен режим, който ограничава броя на изричните видеоклипове, които ще бъдат показани доста малко, но не е перфектен. Въпреки това, мисля, че Live Leak е един от най-добрите неофициални Plex плъгини наоколо.

Актуализация на библиотеката

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Не добавя ново съдържание, но ми харесва приставката за актуализиране на библиотеки, когато съм на мобилно устройство и не виждам шоу или филм, който току-що добавих. Plex наистина е доста добър за поддържане на актуалността на съдържанието ви, но те нямат инструмент в мобилните си приложения за актуализиране на отделни библиотеки. Плъгинът за актуализиране на библиотеката поправя това, така че смятам, че е солидно допълнение към почти всеки Plex сървър.

MST3K

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Хубаво е, че Mystery Science Theatre 3000 няма нужда от въведение, защото не съм сигурен как да обясня привлекателността на куп роботи, които се подиграват на ужасни филми. Или го обичаш, или го мразиш, и аз го обичам.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Най-добрата част за тази приставка е, че е пълна. Всеки епизод, дори от предишните дни на Минесота KTMA, е достъпен за стрийминг, заедно с всички DVD екстри и специални функции. Ако сте почитател на страхотни шеги за ужасни филми, няма да съжалявате, че сте инсталирали това.

Webisodes

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Неофициалният плъгин Webisodes Plex ви позволява да добавяте и проследявате любимите си предавания на шепа различни сайтове за стрийминг видео. YouTube се насочва усилено към създаването на сериализирано съдържание, така че виждам, че приставка като тази е наистина полезна за много фенове. Плъгинът се нуждае от малко настройка, за да го стартира, но след като добавите предаванията, които искате да гледате, върши добра работа да се обновява.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Не съм сигурен защо тази функционалност не е внедрена по-добре в официалните приложения за стрийминг за различните устройства, но е хубаво да я имате тук. Харесва ми, че плъгинът Webisodes може да изтегля съдържание от толкова много различни сайтове и да поддържа всички ваши онлайн предавания лесно достъпни на едно място. Изглежда, че това е интелигентно допълнение към вашия Plex сървър, ако се окажете в очакване на нови епизоди от любимите си създатели.

Два за избягване: Пълни филми на Reddit

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Пълният филм на Reddit неофициален Plex плъгин позволява на потребителите да гледат филми, които са качени в YouTube и споделени с Reddit. За разлика от приставката за видеоклипове Reddit, за която споменах по-рано, потребителите виждат много повече съдържание в дългосрочен вид - както филми, така и телевизионни предавания.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Защо да не го използвате? Въпреки че тези видеоклипове обикновено са с високо качество, важно е да се има предвид, че повечето от тях са качени без разрешение. Това не само означава, че тези видеоклипове нарушават авторските права, понякога приставката ще показва съобщение за грешка. Съобщенията за грешки обикновено означават, че YouTube е свалил обидното видео. Можете да намерите добро количество легално безплатно видео съдържание тук, но не препоръчваме този плъгин поради фокуса му върху пиратско съдържание.

Mangahere и Mangafox

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Създадени повече за таблети и смартфони, плъгините Mangahere и Mangafox са тези, които не препоръчваме за феновете на манга. Въпреки че библиотеките са огромни, тези плъгини нарушават някои по-стари закони за авторските права върху книгите (например, буквално копиране на писан текст без разрешение). Използвайки тези плъгини, потребителите получават достъп до манга безплатно.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Има и малка разлика между двата приставки. И двете са правно съмнителни по отношение на предоставената от тях манга, като повечето от тях се сканират и качват от хора.

Защо да не го използвате? Манга обикновено идва на цена. Това, че се предлага тук безплатно, и дори нова манга, пусната наскоро, означава, че тази приставка нарушава авторските права. Ние не поддържаме или одобряваме този плъгин.

Преди да инсталирате нови канали

Има няколко неща, които трябва да направите, преди да започнете да добавяте нови приставки.

Инсталирайте Plex сървъра

Това ръководство предполага, че вашият Plex сървър вече е инсталиран и конфигуриран. Ако все още не сте стигнали толкова, погледнете нашето ръководство за настройка на Plex.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След като вашият Plex сървър работи и отворете уеб клиента, за да започнете да инсталирате нови Plex плъгини.

Управление на официални Plex канали

Plex улеснява инсталирането на техния състав от официални плъгини. Сървърът не разполага с пълноправен магазин за приложения с рейтинги и отзиви, но полага усилия да ви покаже най-популярните и полезни приставки.

Добавете официални Plex канали

За да започнете да добавяте официални Plex плъгини, свържете се към вашия сървър чрез уеб клиента. Ако четете това на компютъра, който се равнява на вашия Plex сървър, щракнете тук, за да отворите уеб клиента в нов раздел.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След като уеб клиентът е отворен, щракнете върху Plugins елемент от менюто в лявата част на екрана.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Страницата за управление на приставките ще се отвори. При нова инсталация на Plex, не се изненадвайте, ако страницата ви е много по-изпразна от тази. Щракнете върху Инсталирайте приставки бутон в горния десен ъгъл на екрана, за да започнете да добавяте свой собствен.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Страницата с директория на плъгините ще се отвори и ще ви се покаже подредени приставки по подразбиране. Ще видите, че имате възможност да преглеждате Plex плъгините, достъпни за инсталиране, по няколко различни начина. Обичам да разглеждам всички налични приставки, докато избирам какво да инсталирам.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

За да разгледате всички официални приставки, започнете с щракване върху Повече ▼… елемент от менюто.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След това щракнете върху Всички налични приставки елемент от менюто в горната част на списъка.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

От тук ще можете да разглеждате всички приставки по азбучен ред. Всички официални Plex плъгини, които покривам по-долу, са в този списък.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

За да инсталирате приставка, изберете го от ръководството за приставки и щракнете върху Инсталирай бутон.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След щракване на Инсталирай Бутонът ще се превърне в въртящ се прогрес, докато приставката се изтегля. След това ще видите промените на изскачащия прозорец, за да изглежда така, както става по-горе, с Преглед, Актуализация, и Uninstall бутони. Това показва, че приставка е успешно инсталирана.

Премахнете официалните Plex канали

Деинсталирането на официални Plex плъгини е дори по-лесно от инсталирането им. За да премахнете приставка, започнете с отваряне на уеб клиента. Ако четете това на вашия Plex сървър, можете да щракнете тук, за да го отворите в нов раздел.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След това щракнете върху Plugins елемент от менюто на Онлайн съдържание меню вляво.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След като се отвори страницата за управление на приставката, мишката върху плъгина, който искате да премахнете, и кликнете върху червен х.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Когато плъгинът е успешно премахнат, ще се появи зелен прозорец за известия. Това е всичко, което има за него.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Ако имате нужда от повече информация за добавяне, премахване или управление на официални Plex плъгини, разгледайте нашето ръководство за настройка на вашия Plex сървър.

Управление на неофициални Plex канали

Някои от най-добрите Plex плъгини не са достъпни в екрана за управление на приставки. За да накарате тези неофициални приставки да работят, трябва да инсталирате плъгин ръчно, но след като го направите, е доста лесно да разглеждате и добавяте неофициални приставки. Ето как да го направите.

Изтеглете и инсталирайте WebTools

Инсталирането на приставка за WebTools ще ви даде достъп до неофициалния магазин за приложения и ще ви позволи да инсталирате и управлявате десетки нови Plex плъгини. За да започнете, ще трябва да изтеглите WebTools. Можете да щракнете тук, за да отидете на страницата за изтегляне за най-новото издание.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Превъртете до края на страницата и намерете правилния инсталатор за вашата платформа. Ако използвате Windows, щракнете върху показаната по-горе връзка.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След като файлът се изтегли, щракнете двукратно върху него, за да стартирате инсталатора. Ще трябва да щракнете върху Инсталирай бутон за стартиране на процеса. Всички необходими файлове ще бъдат изтеглени и инсталирани в приставката на вашия Plex сървър.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След като инсталацията приключи, ще се появи прозорец, който да ви предупреди. Щракнете върху Добре бутон и затворете инсталатора.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Сега, когато отворите страницата за управление на приставките на вашия Plex сървър, ще видите, че приставката за WebTools е инсталирана.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Отворете приставката и ще бъдете отведени на страница, която ви казва как да се свържете с WebTools. Можете да въведете адреса ръчно или да кликнете тук, за да отворите WebTools в нов прозорец. Моля, обърнете внимание, че моят IP адрес ще бъде различен от вашия, така че използвайте локалния IP адрес на вашия Plex сървър вместо посоченото по-горе.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

WebTools ще ви помоли да влезете с вашето Plex потребителско име и парола, преди да имате право да правите промени в сървъра си. Въведете своите идентификационни данни и щракнете върху Впиши се бутон.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Ще бъдете отведени на страницата за управление на WebTools. В горния ляв ъгъл ще видите списък с наличните модули. За да инсталирате неофициални Plex плъгини, щракнете върху Неподдържано приложение бутон.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Накрая ще бъдете отведени до списък на неофициални Plex плъгини, които можете да инсталирате и актуализирате.

Добавете неофициални Plex канали

След като WebTools е успешно инсталиран, можете да започнете да добавяте неофициални Plex плъгини към вашия сървър.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Това е толкова лесно, колкото да щракнете върху Инсталирай бутон под неофициалния плъгин, който искате да добавите.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Ще отнеме момент за WebTools да изтегли приставката от Github. След като процесът приключи, ще видите съобщението по-горе. Новият неофициален плъгин вече ще бъде наличен за стартиране на вашия Plex сървър.

Премахнете неофициалните Plex канали

Деинсталирането на неофициални Plex плъгини не е толкова лесно, колкото премахването на официалните приставки, но е близо. Ето как да го направите.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Първо, щракнете тук, за да отворите клиента на WebTools и да отворите неофициалния магазин.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

За да улеснявам сърфирането в плъгините, обичам да проверявам Инсталира се само шоу кутия.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

След това щракнете върху Деинсталиране на пакет бутон за премахване на приставката.

Обърнете внимание, че тези плъгини ще се показват заедно с официалните Plex плъгини на страницата за управление на приставки. Те могат да бъдат деинсталирани от тази страница, но файловете няма да бъдат премахнати от вашия Plex сървър, освен ако не деинсталирате пакета от WebTools.

Най-добрите Plex плъгини: 25 от нашите любими (Актуализирано)

Потвърдете, че искате да премахнете приставката и след малко този екран ще се появи. Това показва, че неофициалният плъгин е напълно премахнат.

Това са 26 Plex плъгини и брои

Откакто започнахме да изследваме тази статия, намерихме куп ново съдържание, което никога не бихме се замислили да изтеглим на Plex сървъра. Достъпът до уеб-базирани потоци и видеоклипове при поискване добави много функционалност към Plex сървъра.

Ако просто използвате Plex, за да предавате изтеглено съдържание на вашия телевизор и устройства, наистина препоръчваме да разгледате няколко от тези плъгини. Те може да заменят платените телевизионни приложения като Sling изцяло, но правят много, за да запълнят празнината.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Adblock
detector