Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Većina korisnika odabire Plex zbog njegovog elegantnog sučelja i mogućnosti upravljanja velikim knjižnicama glazbe, filmova i emisija. No, Plex može učiniti puno više od streaming sadržaja. Korištenjem Plex dodataka lako je nabaviti svoje omiljene web usluge na televizoru i mobilnim uređajima.

Pregledali smo sve što Plex može ponuditi, testirali oko 80 dodataka i zabilježili male trikove koje trebate znati da biste sve iskoristili. Ovo su 26 naših omiljenih dodataka Plex, uključujući 9 neslužbenih dodataka koje biste možda željeli izbjeći.

Prije nego što započnemo: Instalirajte VPN za Plex

Kao što vidim, postoje tri razloga zbog kojih biste trebali pokrenuti VPN na svom Plex poslužitelju. To su:

  • Zaštita - Comparitech ne podržava piratstvo, ali mi mislimo da biste trebali biti zaštićeni od brzinskog propuhavanja ISP-a. Davatelji internetskih usluga znali su smanjiti brzinu korisnika koji struju sadržaj, a VPN će ih spriječiti da preskaču vašu aktivnost i poduzmu bilo koju takvu radnju.
  • Privatnost - Internetska privatnost velika je stvar i ne možemo se osloniti na zakonodavstvo da bi naša povijest pretraživanja ostala privatna. Korištenje šifriranog VPN-a, kao što je IPVanish - znači da nema vašeg davatelja internetskih usluga ili bilo koga drugog da špijunira web mjesta koja koristite ili streamove koje gledate.
  • Praktičnost - ako pokrećete službene Plex dodatke, primijetit ćete da je nekolicina njih zaključana u regiji. Pomoću VPN-a možete izgledati kao da se povezujete iz bilo koje zemlje. Puno je lakše dobiti ekskluzivni sadržaj na svom Plex poslužitelju ako možete prevariti svoju regiju.

Preporučujemo IPVanish za radne površine Windows, Mac i Linux te sve mobilne uređaje - i što je osobnije, mislim da je to najlakši VPN za korištenje. Jednostavno radi s Amazonovim Fire Stick-om i čitavim nizom drugih uređaja. Nakon što je testirao desetine VPN-a, jedan je od rijetkih dovoljno brzih za nesmetano strujanje sadržaja. Ono što je važno, IPVanish ne bilježi vašu aktivnost, što i mnogi VPN-ovi rade, tako da će vaša aktivnost uvijek ostati privatna, što ga čini popularnim izborom i kod torrentera i kod Kodi korisnika.

Ekskluzivni posao s čitateljem: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Plex dodaci - VPN

Ako vam je potrebna dodatna pomoć oko instaliranja IPVanish-a ili želite vidjeti kako instalirati besplatnu alternativu poput OpenVPN-a, pogledajte naš vodič o selektivnom usmjeravanju Plex-a putem VPN-a..

Naši omiljeni Plex kanali

Od verzije 1.8, Plex službeno podržava 89 dodataka u svojoj sjevernoameričkoj liniji. Ako ste u inozemstvu, neki od tih dodataka možda neće biti na popisu, a drugi će biti zamijenjeni verzijama koje rade u vašoj zemlji. Iskopali smo detalje kako bismo najbolje istakli poteze svakog dodatka i zabilježili kada dodatak zahtijeva pretplatu.

Trzaj

Plex dodaci - Twitch

Ako ste igrač, vjerovatno je da ste već proveli neko vrijeme gledajući streamere na Twitchu. Dodatak Twitch Plex izvrstan je način za dovođenje omiljenih streamova na vaš televizor. Sadrži sve što očekujete od poliranog dodatka Plex, uključujući videozapise visoke razlučivosti i jednostavno pregledavanje sadržaja po kategorijama.

Plex dodaci - Twitch

Ovaj dodatak službeno podržava Twitch, ali nedostaje nekoliko značajki. Najveći problem je što ne postoji opcija za prijavu putem Twitch računa. Ali ako ste igrač koji voli gledati svoje omiljene igrače kako struje Overwatch, nema boljeg načina da taj sadržaj nabavite u svojoj dnevnoj sobi.

Pandora

Plex dodaci - Pandora

Pandora je vjerojatno najpopularnija usluga streaminga glazbe na webu i apsolutno je najbolji izbor za streaming radio na Plexu. Google Music i Spotify imaju neslužbene Plex dodatke, ali njihovo postavljanje predstavlja muku i obojica zahtijevaju plaćene pretplate. Suprotno tome, dodatak Pandora Plex jednostavan je za konfiguriranje i za upotrebu.

Plex dodaci - Pandora

Jednom kada postavite svoje korisničko ime i lozinku, dodatak će privući sve vaše stanice i postavke. Glazba će se i dalje reproducirati čak i ako se ne nalazite dalje od prikaza stanice. Sve Pandorine značajke funkcioniraju kako se očekuje, uključujući brze mikseve i prijedloge glazbe. Po mom mišljenju, Pandora je obavezni dodatak za vaš Plex poslužitelj ako ste ljubitelj glazbe.

Vimeo & Dailymotion

Plex dodaci - Dailymotion

Vimeo i Dailymotion sjajna su web mjesta ako ste ljubitelj mrežnih videozapisa. Web lokacije su manje restriktivne u odnosu na YouTube, a svakodnevno se na njihove poslužitelje prenosi mnoštvo sjajnog sadržaja.

Plex dodaci - Vimeo

Vimeo je kompatibilan s vašim korisničkim računom, a pretplaćeni dodaci se prenose prema očekivanjima. Ako nemate račun, i dalje ćete moći gledati popularni sadržaj.

Plex dodaci - Dailymotion

Korisnici Dailymotiona mogu pregledavati videozapise po kategorijama i gledati istaknute i trending video zapise. Oba su dodatka jednostavna za korištenje i prilagodljiva, uz profesionalni izgled i pregledavanje na temelju kategorija.

ispitan

Plex dodaci - testirani
Ako ste uživali u MythBustersu, možda će vam se svidjeti Jamie i Adamov novi web-dodatak testiran. Videozapisi prikazuju nešto duže od većine web sadržaja, a njihovo je originalno programiranje zaista uglađeno i profesionalno. Svi testirani videozapisi imaju 1080p, kristalno jasan AAC zvuk.

Plex dodaci - testirani

Testirani Plex dodatak je izravan i ima grešku. To je samo feed testiranog najnovijeg sadržaja s najnovijim videozapisima na vrhu. Ništa se ne može promijeniti ili konfigurirati, ali ta jednostavnost znači da je vaš korisnički račun s Tested.com ovdje beskoristan.

Komedija Središnja

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Comedy Central ima tonu sjajnog internetskog sadržaja i stvarno solidan Plex dodatak. Našao sam se i prolazio kroz zaboravljene sezone starih emisija više nego što sam očekivao, a sviđa mi se ogromna knjižnica stand-up specijalaca.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nove epizode dostupne su u 720p, a stare emisije koje su emitirane prije HDTV-a u 480p. Nema što postaviti i nema potrebe za korisničkim računom ili pretplatom. Videozapisi su organizirani po kategorijama i lako ih je pregledavati. To je vjerojatno Plex dodatak koji najčešće koristim.

Pucketanje

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Crackle je Sonyjev odgovor na Netflix i Prime Video. Na mreži su plasirali tonu svojih klasičnih emisija i popularnih filmova. Iznenadilo me kako sjajan sadržaj stoji na Crackelovom Plex dodatku.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nema što konfigurirati, a sve su emisije i filmovi podijeljeni po kategorijama. Za upotrebu dodatka ne treba vam Crackle račun, bez obzira na to što piše na njihovoj web lokaciji.

ABC, CBS, Fox, NBC i PBS

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Sve glavne mrežne mreže imaju sadržaj na mreži, ali obično morate koristiti njihove nespretne web stranice ili se pretplatiti na kabel kako biste dobili pristup programiranju na zahtjev. Njihovi Plex dodaci imaju sve ono što čine dostupnim na mreži i na zahtjev, uključujući najnovije epizode njihovih najpopularnijih emisija.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Znam da sam štreber, ali PBS Plex dodatak me apsolutno raznio. Oni imaju preko 500 emisija na mreži, a epizode sežu u osamdesete.

Neke mreže imaju podršku za programiranje na temelju lokacije, ali čini se da to nije bitno - i postavljanje nije potrebno. Pristup svim programima na većim mrežama je jednostavan kao instaliranje dodatka.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

U savršenom svijetu svi bi ti Plex dodaci imali podršku za mrežnu TV prijenos uživo, ali nažalost, to nije slučaj. I dalje se osjećam kao da dodaju puno vrijednosti vašem Plex poslužitelju, a vjerojatno bi trebali biti jedna od prvih stvari koje instalirate.

Nickelodeon & Nick Jr.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Ako imate djecu ili se jednostavno želite probuditi uz SpongeBob i Legendu o Korri, ne smijete propustiti dodatke Nickelodeon i Nick Jr. Plex. Imaju dobru mješavinu starih i novih epizoda, s nekoliko punih sezona bačenih u dobroj mjeri.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Oba dodatka su brza i jednostavna za upotrebu, s dovoljno sadržaja da vas danima zabavlja. Niti jedno ne zahtijeva bilo kakvu konfiguraciju ili plaćene korisničke račune.

Reddit Videos

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Reddit ima tonu sjajnog sadržaja i uvijek se mijenja. Ako ne možete prestati osvježavati web mjesto tijekom dana, svidjet će vam se dodatak Reddit videos. Svi streaming videozapisi sa web mjesta dostupni su u sučelju koje je lako pregledavati i prilagođenom vašem televizoru.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Prava snaga dodatka za Reddit videozapise je koliko često vam se novi rotirajući rotirati. Šanse su prilično dobre da će se videozapis nalaziti na vrhu bilo kojeg mjesta na webu..

Smiješno ili umrijeti

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Hoće li Ferrel i Adam McKay na popularnoj internetskoj web stranici za komedije Funny or Die imati službeni Plex dodatak. Možete pronaći videozapise koji se protežu sve do početka web mjesta. Sve je kategorizirano za jednostavno pregledavanje, a puno je njihovih videozapisa uistinu smiješno.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Sam Plex dodatak nije najbolje poliran, ali djeluje dobro te je prilagodljiv i jednostavan za upotrebu. Moj glavni problem s dodatkom je nedostatak pregleda slika na prikazu kategorije, ali mislim da sadržaj i više nego što čini.

Divovska bomba

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Giant Bomb ima toliko sjajnih podcasta, pregleda, pregleda i puštanja da je lako provesti više vremena u ovom dodatku nego što planirate. Za razliku od Twitcha, Giant Bomb je puno složeniji i poliraniji. Obje vrste sadržaja su zabavne i sviđa mi se što su ih instalirali jedan pored drugog.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Uglavnom se bavim retro igranjem (što samo znači da sam star) i našao sam tonu videozapisa koji su me zanimali. No Giant Bomb prilično je jasno usmjeren na pokrivanje vijesti iz industrije i prikazivanje ekskluzivnih snimaka.

Moja jedina zamjerka je da vam treba račun za pregled premijum sadržaja, a dodatak ne daje uvijek jasno koji su videozapisi premium. Nakon što unesete svoj API ključ u izbornik postavki, sve funkcionira savršeno.

Neslužbeni Plex kanali

Dodaci koje smo ovdje naveli testirani su i pokazano je da rade na Plex poslužitelju, ali nema garancije da će i dalje raditi kad ih instalirate. Uz to, iako neki neslužbeni Plex dodaci ne krše autorska prava ili licencni ugovori, postoje neki Plex dodaci koje biste trebali izbjegavati.

Ako imate problema s funkcioniranjem bilo kojeg preporučenog neslužbenog dodatka Plex, a moje upute se ne rješavaju, pogledajte forume WebTools i pročitajte nit za podršku za svaki neslužbeni dodatak..

Crunchyroll

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Ako ste obožavatelj animea, već znate za Crunchyroll, a ako niste, onda to svejedno nije važno. Stranica distribuira tonu ekskluzivnih anime serija u Americi, nazvanih ili subbed, svojim pretplatnicima. Neslužbeni Crunchyroll Plex dodatak jednostavan je način za dobivanje svoje omiljene serije na televizoru ili tabletu.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Crunchyroll je jedan od najtrofejnijih neslužbenih Plex dodataka. Konfiguracija je jednostavna, s jednim zaslonom koji vam omogućuje da unesete korisničko ime i lozinku i promijenite zadani red. Nakon što se prijavite, sav je sadržaj dostupan za pregledavanje izbornika kategorije, a sav sadržaj struje se u visokoj definiciji kao što se očekuje.

Dropbox

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Po mom mišljenju, jedan od najboljih razloga za kupnju pune Plex pretplate je pristup novim Plex poslužiteljima oblaka. Neslužbeni Dropbox dodatak dobro je rješenje ako radije ne želite platiti. Postavljanje neslužbenog dodatka Dropbox nije tako jednostavno kao dodavanje oblačnog poslužitelja u Plex, ali vrijedi potrošiti malo vremena da se stvari pokrenu i pokrenu..

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Da biste ispunili postavke, morat ćete ovdje stvoriti aplikaciju Dropbox za svoj račun i dati joj pun pristup. Jednom kada se napravi vaša Dropbox aplikacija, koristite njihovu web lokaciju za generiranje novog pristupnog tokena i zalijepite je. Nakon toga, morat ćete napraviti nešto slično s TMDb kako biste automatski preuzeli umjetničko djelo i metapodate.

Većina korisnika moći će nadograditi dodatak i pokrenuti se za sat ili dva. Nakon instaliranja, medij možete držati u oblaku, umjesto na tvrdom disku. To vrijedi malo gnjavaže.

Leak uživo

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Live Leak poznat je po tome što je domaćin gotovo sve što odaberete za prijenos. Imaju reputaciju ekstremnog sadržaja, ali postoji mnogo više od snimaka pljački i nereda. Upotrebom Live Leak-a primijetio sam kako se tone virusnih sadržaja prvo prenose na njihove poslužitelje prije nego što se prenese putem Buzzfeed-a i društvenih medija.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Dodatak Live Leak Plex funkcionira jednako dobro kao i Vimeo i Dailymotion, ali sadržaj može biti puno zanimljiviji. Jedine postavke dodatka su prekidač za siguran način rada, koji ograničava broj eksplicitnih videozapisa koji će vam se prikazati poprilično - ali nije savršen. Unatoč tome, mislim da je Live Leak jedan od boljih neslužbenih Plex dodataka.

Ažuriranje biblioteke

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Ne dodaje novi sadržaj, ali sviđa mi se dodatak za ažuriranje biblioteke kada sam na mobilnom uređaju i ne vidim emisiju ili film koji sam upravo dodao. Plex je zaista prilično dobar u ažuriranju vašeg sadržaja, ali na svojim mobilnim aplikacijama nemaju alat za ažuriranje pojedinih knjižnica. To će ispraviti dodatak za ažuriranje biblioteke, tako da mislim da je to solidan dodatak za gotovo svaki Plex poslužitelj.

MST3K

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

To je dobra stvar Mystery Science Theatre 3000 ne treba uvod, jer nisam siguran kako objasniti privlačnost gomile robota koji ismijavaju strašne filmove. Ili je voliš ili mrziš, i ja je volim.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Najbolji dio ovog dodatka je taj što je završen. Svaka epizoda, čak i iz starih dana Minnesota KTMA, dostupna je za streaming zajedno sa svim DVD dodacima i posebnim značajkama. Ako ste ljubitelj velikih šala o groznim filmovima, neće vam biti žao što ste to instalirali.

webisodes

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Neslužbeni Plex dodatak Webisodes omogućuje dodavanje i praćenje omiljenih emisija na pregršt različitih web mjesta za streaming videozapisa. YouTube se žestoko okreće ka stvaranju serijskog sadržaja, tako da mogu vidjeti dodatak poput ovog koji je zaista koristan za mnogo obožavatelja. Za dodatak je potrebno malo postavljanja, ali nakon što dodate emisije koje želite gledati, dobar je posao ažuriranja..

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nisam siguran zašto se ova funkcionalnost nije bolje implementirala u službenim aplikacijama za streaming na raznim uređajima, ali lijepo je imati ih ovdje. Sviđa mi se što dodatak Webisodes može privući sadržaj s toliko različitih web mjesta i držati sve vaše internetske emisije lako dostupnima na jednom mjestu. Čini se da je ovo pametan dodatak vašem Plex poslužitelju ako čekate nove epizode svojih omiljenih stvaralaca.

Dva koja treba izbjegavati: Cijeli filmovi na Redditu

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Potpuni filmovi na neslužbenom Plex dodatku Reddit omogućuju korisnicima gledanje filmova koji su preneseni na YouTube i dijeljeni na Reddit. Za razliku od dodatka za videozapise Reddit koji sam spomenula ranije, korisnici vide puno više sadržaja dugog oblika - i filmova i TV emisija.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Zašto ga ne biste koristili? Iako su ti videozapisi obično visoke kvalitete, važno je imati na umu da su većina tih videozapisa prenesena bez dozvole. To ne znači samo da ovi videozapisi krše autorska prava, ponekad će dodatak pokazati poruku o pogrešci. Poruke o pogrešci obično znače da je YouTube srušio videozapis koji vrijeđa. Ovdje možete pronaći dobru količinu legalnog besplatnog video sadržaja, ali ne preporučujemo ovaj dodatak zbog njegove usredotočenosti na piratski sadržaj.

Mangahere i Mangafox

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Izgrađeni više za tablete i pametne telefone, dodaci za Mangahere i Mangafox su ti što ih ne preporučujemo ljubiteljima manga. Iako su knjižnice ogromne, ti dodaci krše neke starije zakone o autorskim pravima na knjige (npr. Doslovno kopiranje pisanog teksta bez dopuštenja). Pomoću ovih dodataka korisnici pristupaju mangi bez ikakvog troška.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Također je mala razlika između dva dodatka. Oboje je pravno upitno s obzirom na mangu koju pružaju, a većinu njih skeniraju i učitavaju pojedinci.

Zašto ga ne biste koristili? Manga obično dolazi po cijenu. To što se ovdje nudi besplatno, pa čak i nova manga koja je nedavno objavljena znači da ovaj dodatak krši autorska prava. Ne podržavamo niti oproštavamo ovaj dodatak.

Prije nego što instalirate nove kanale

Nekoliko je stvari koje biste trebali učiniti prije nego što započnete s dodavanjem novih dodataka.

Instalirajte Plex poslužitelj

Ovaj vodič pretpostavlja da ste vaš Plex poslužitelj već instalirali i konfigurirali. Ako to još niste stigli, pogledajte naš vodič za postavljanje Plex-a.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon što se vaš Plex poslužitelj pokrene, otvorite web klijent da biste započeli s instaliranjem novih Plex dodataka.

Upravljanje službenim Plex kanalima

Plex olakšava instalaciju njihovog rasporeda službenih dodataka. Poslužitelj nema potpuno razvijenu trgovinu aplikacija s ocjenama i recenzijama, ali trudi se pokazati vam najpopularnije i najkorisnije dodatke.

Dodajte službene Plex kanale

Za početak dodavanja službenih Plex dodataka povežite se s vašim poslužiteljem putem web klijenta. Ako ovo čitate na računalu koje je ujedno i vaš Plex poslužitelj, kliknite ovdje da biste otvorili web klijent na novoj kartici.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon što je web klijent otvoren, kliknite na Dodaci stavka izbornika na lijevoj strani zaslona.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Otvorit će se stranica za upravljanje dodacima. S novim instaliranim Plex-om, nemojte se iznenaditi ako je vaša stranica mnogo praznija od ove. Kliknite gumb Instalirajte dodatke pritisnite gumb u gornjem desnom kutu zaslona kako biste započeli dodavati vlastiti.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Otvorit će se stranica direktorija dodataka i prikazat će se zadani dodaci. Vidjet ćete da imate mogućnost pregledati dodatke Plex dostupne za instaliranje na nekoliko različitih načina. Volim pregledavati sve dostupne dodatke dok sam biram što ću instalirati.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Da biste pogledali sve službene dodatke, počnite klikom na Više… stavka izbornika.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Zatim kliknite gumb Svi dostupni dodaci stavka izbornika na vrhu popisa.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Odatle ćete moći pregledati sve dodatke abecednim redom. Svi službeni Plex dodaci koje pokrivam u nastavku nalaze se na ovom popisu.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Da biste instalirali dodatak, odaberite ga iz vodiča s dodatkom i kliknite na Instalirati dugme.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon klika, Instalirati Dok se dodatak preuzima, gumb će se pretvoriti u napredni spinner. Tada ćete vidjeti skočni prozor da bi izgledao kao da se radi gore, sa pretraživati, Ažuriraj, i Uninstall tipke. To je vaš znak da je dodatak uspješno instaliran.

Uklonite službene Plex kanale

Deinstaliranje službenih Plex dodataka je još jednostavnije od instaliranja. Za uklanjanje dodatka započnite otvaranjem web klijenta. Ako to čitate na svom Plex poslužitelju, kliknite ovdje kako biste ga otvorili na novoj kartici.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Zatim kliknite gumb Dodaci stavka izbornika na Internetski sadržaj izbornik s lijeve strane.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Jednom kada se otvori stranica za upravljanje dodacima, pređite mišem preko dodatka koji želite ukloniti i kliknite gumb crvena x.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon uspješnog uklanjanja dodatka prikazat će se zeleni prozor s obavijestima. To je sve.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Ako su vam potrebne dodatne informacije o dodavanju, uklanjanju ili upravljanju službenim Plex dodacima, pogledajte naš vodič za postavljanje vašeg Plex poslužitelja.

Upravljanje neslužbenim Plex kanalima

Neki od najboljih Plex dodataka nisu dostupni na zaslonu za upravljanje dodacima. Da bi ovi neslužbeni dodaci radili, morate ručno instalirati dodatak, ali nakon što to učinite prilično je jednostavno pregledavati i dodavati neslužbene dodatke. Evo kako to učiniti.

Preuzmite i instalirajte WebTools

Instaliranje dodatka WebTools omogućit će vam pristup neslužbenoj trgovini aplikacija i omogućiti vam instaliranje i upravljanje desecima novih Plex dodataka. Za početak, morat ćete preuzeti WebTools. Možete kliknuti ovdje da biste otvorili stranicu za preuzimanje za najnovije izdanje.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Pomaknite se do dna stranice i pronađite ispravnog instalatora za svoju platformu. Ako koristite Windows, kliknite gornju vezu.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon što je datoteka preuzeta, dvaput je kliknite da biste pokrenuli instalacijski program. Morat ćete kliknuti na Instalirati gumb za pokretanje postupka. Sve potrebne datoteke preuzet će se i instalirati u mapu dodataka vašeg Plex poslužitelja.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Nakon što instalacija završi, pojavit će se prozor koji će vas upozoriti. Kliknite gumb U redu gumb i zatvorite instalacijski program.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Sada kada otvorite stranicu za upravljanje dodacima vašeg Plex poslužitelja, vidjet ćete da je dodatak WebTools instaliran.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Otvorite dodatak i otvorit ćete se na stranici koja vam govori kako se povezati s WebTools. Možete upisati adresu ručno ili kliknite ovdje da otvorite WebTools u novom prozoru. Imajte na umu da će moja IP adresa biti drugačija od vaše, pa upotrijebite lokalnu IP adresu vašeg Plex poslužitelja umjesto gore navedenog.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

WebTools će od vas tražiti da se prijavite sa svojim Plex korisničkim imenom i zaporkom prije nego što dopustite da unesete bilo kakve promjene na svoj poslužitelj. Upišite svoje vjerodajnice i kliknite na Prijaviti se dugme.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Preusmjerit će vas se na stranicu za upravljanje WebTools. U gornjem lijevom kutu vidjet ćete popis dostupnih modula. Da biste instalirali neslužbene Plex dodatke, kliknite na Nepodržana aplikacija dugme.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Konačno ćete biti preusmjereni na popis neslužbenih Plex dodataka koje možete instalirati i ažurirati.

Dodajte neslužbene Plex kanale

Nakon što je WebTools uspješno instaliran, možete početi dodavati neslužbene Plex dodatke na svoj poslužitelj.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

To je jednostavno kao klikanje na Instalirati gumb ispod neslužbenog dodatka koji želite dodati.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Trebat će trenutak da WebTools preuzme dodatak s Githuba. Nakon dovršetka postupka vidjet ćete poruku iznad. Novi neslužbeni dodatak sada će se moći lansirati na vašem Plex poslužitelju.

Uklonite neslužbene Plex kanale

Deinstalacija neslužbenih dodataka Plex nije baš tako lako kao uklanjanje službenih dodataka, ali je blizu. Evo kako to učiniti.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Najprije kliknite ovdje kako biste otvorili WebTools klijent i otvorili neslužbeni appstore.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Da bih olakšao pregledavanje dodataka, volim provjeriti Instaliran je samo prikaz kutija.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Zatim kliknite gumb Deinstaliranje paketa gumb za uklanjanje dodatka.

Imajte na umu da će se ti dodaci pojaviti zajedno sa službenim Plex dodacima na stranici za upravljanje dodacima. Oni se mogu deinstalirati s te stranice, ali datoteke se neće ukloniti s vašeg Plex poslužitelja ako ne deinstalirate paket sa WebTools.

Najbolji Plex dodaci: 25 naših favorita (Ažurirano)

Potvrdite da želite ukloniti dodatak i nakon nekog trenutka će se pojaviti ovaj zaslon. To je vaš znak da je neslužbeni dodatak potpuno uklonjen.

To je 26 Plex dodataka i brojanje

Otkad smo istraživali ovaj članak, pronašli smo hrpu novog sadržaja koji nikada ne bismo pomislili da preuzmemo na Plex server. Pristup internetskim streamovima i videozapisima na zahtjev dodao je puno funkcionalnosti Plex poslužitelju.

Ako samo koristite Plex za strujanje preuzimanog sadržaja na televizor i uređaje, preporučujemo vam da pogledate nekoliko ovih dodataka. Oni mogu u cijelosti zamijeniti plaćene TV aplikacije poput Slinga, ali čine puno kako bi popunili jaz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 31

Adblock
detector