Urmăriți biblioteca Plex din Kodi cu ajutorul addonului Plex Kodi

Kodi și Plex vă permit să transmiteți videoclipuri și muzică la televizor și dispozitive, dar sunt aplicații foarte diferite. S-ar putea să decizi singura soluție este să le poți folosi pe ambele. Componenta oficială Plex Kodi vă permite să accesați serverul Plex prin internet, de obicei, combinând eficient cele două servicii. Dacă trebuie să puteți accesa conținutul Plex de la Kodi, iată cum puteți face acest lucru.

Ce sunt Kodi și Plex?

Kodi este un media manager creat pentru a rula pe televizor. Vă permite să vizionați conținutul pe care l-ați descărcat sau să difuzați emisiuni, muzică și filme de pe web cu ajutorul unor suplimente. Kodi este cunoscut pentru flexibilitatea și personalizarea ușoară.

Plex este un server media care vă permite să vizionați și să ascultați conținutul pe care l-ați descărcat. Are clienți pentru telefoane, televizoare inteligente, dispozitive de streaming și chiar Kodi în sine. Plex este cunoscut pentru faptul că are o interfață lustruită și tone de conținut online oficial.

Asigurați-vă că transmiteți în siguranță

Dacă sunteți interesat de transmisia în casă, puteți beneficia cu adevărat de utilizarea unei VPN. Site-urile de streaming pirat sunt infestate cu reclame umbrite care vă pot distruge computerul, sau mai rău. Uneori, aceste site-uri sunt folosite pentru a lansa atacuri om-la-mijloc, permițând hackerilor să colecteze informațiile personale de pe fiecare site pe care îl vizitați..

Un VPN vă va cripta conexiunea la web, iar VPN-ul drept va opri atacurile între oameni. Am încercat aproape fiecare VPN din jur și recomandăm IPVanish.

Cel mai mare dezavantaj al unei VPN este că vă poate încetini conexiunea. IPVanish are servere în marile orașe din întreaga lume, așa că există întotdeauna o conexiune rapidă disponibilă. Apreciem, de asemenea, că IPVanish nu înregistrează nimic despre utilizatorii lor și nu a transmis niciodată informațiile despre clienți.

Dacă vă interesează IPVanish, cititorii Comparitech beneficiază de 60% reducere.

De ce să alergi Plex pe Kodi?

Cel mai mare avantaj al rulării addonului Plex Kodi este acela de a nu părăsi Kodi pentru a urmări conținutul din biblioteca dvs. Plex. Majoritatea dispozitivelor vor rula atât Kodi cât și Plex, dar deconectarea unei aplicații și pornirea unei alte aplicații doar pentru a urmări un spectacol este frustrant, mai ales dacă utilizați un set-top box sau un dispozitiv mobil.

Plex Kodi Addon - Plex pe Kodi

Plex și Kodi au puncte forte și puncte slabe diferite. Accesul mobil al Plex este mult mai bun, de exemplu. Combinând ambele aplicații de streaming media înseamnă că nu va trebui să alegeți una peste alta.

Noțiuni de bază

Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți un server Plex în funcțiune. Componenta Plex Kodi va funcționa cu orice server Plex asociat contului dvs. Dacă nu se află în aceeași rețea ca dispozitivul Kodi, asigurați-vă că accesul de la distanță este activat și configurat corect. Nu aveți nevoie de un cont Plex premium; unul gratuit funcționează la fel de bine.

Pentru mai multe despre cum să instalați și să configurați un server Plex, citiți ghidul nostru pentru începători în Plex.

Instalarea addonului Plex Kodi

Întrucât suplimentul Plex Kodi face parte din depozitul principal Kodi, este destul de ușor să obțineți instalarea suplimentului atâta timp cât știi unde să cauți. Iată cum am făcut-o.

Plex Kodi Addon - Instalare

Începeți prin deschiderea Kodi și navigarea către Adaosuri meniul din ecranul principal. În mod implicit, va fi în partea de jos a listei din stânga.

Plex Kodi Addon - Instalare

Apoi faceți clic pe butonul Descarca articol din meniu.

Plex Kodi Addon - Instalare

Apoi derulați în jos și faceți clic pe butonul Componente video element de meniu pentru a deschide browserul de completare.

Plex Kodi Addon - Instalare

Parcurgeți lista de suplimente video disponibile până găsiți plex element de meniu și faceți clic pe el pentru a deschide ecranul de instalare.

Plex Kodi Addon - Instalare

Apoi, faceți clic pe butonul Instalare butonul din colțul din dreapta jos.

Plex Kodi Addon - Instalare

Acum, veți fi readus în browserul de completare și plex pictograma se va schimba pentru a arăta că procesul de instalare a început.

Plex Kodi Addon - Instalare

Apoi plex pictograma se va schimba la o verificare la finalizarea instalării. După ce ați terminat, ieșiți din browserul addon și reveniți pe ecranul principal al lui Kodi pentru a lansa suplimentul Plex Kodi.

Plex Kodi Addon - Instalare

Acum puteți lansa addonul Plex Kodi din Adaosuri meniul.

Configurarea Plex pe Kodi

Adăugarea Plex Kodi are nevoie de doar un pic de configurare pentru a putea începe să transmiteți media pe serverul dvs. Plex pe dispozitivul dvs. Kodi. Va trebui să vă conectați contul Plex înainte de a putea răsfoi bibliotecile media.

Plex Kodi Addon - Configurare

Selectați suplimentul Plex Kodi din Adaosuri apoi faceți clic pe el pentru a lansa suplimentul.

Plex Kodi Addon - Configurare

Apoi, faceți clic pe butonul conectare buton pentru a începe să asociați contul dvs. Plex cu acest dispozitiv.

Plex Kodi Addon - Configurare

Luați notă de codul afișat pe ecran, apoi deschideți browserul și accesați https://plex.tv/link.

Plex Kodi Addon - Configurare

În continuare, conectați-vă la Plex, oricât doriți.

Plex Kodi Addon - Configurare

Apoi tastați codul pe care vi l-ați dat de Plex Kodi addon și faceți clic pe butonul Legătură buton pentru a asocia dispozitivul cu contul dvs..

Plex Kodi Addon - Configurare

Veți vedea un control verde dacă dispozitivul dvs. a fost asociat corect.

Plex Kodi Addon - Configurare

Acum deschide Kodi și vei vedea conținutul Plex afișat pe ecran. Addon-ul este configurat și gata de utilizare.

Streaming cu Plex Kodi Addon

Transmiterea cu Plex Kodi addon este foarte ușoară. Browserul bibliotecii Plex este foarte similar cu cel al lui Kodi. Puteți schimba aspectul și amesteca biblioteca, răsfoi și reda conținut.

Plex Kodi Addon - Redare

Toate metadatele Plex și opera de artă acoperă se afișează corect. Plex Kodi addon acceptă liste de redare, căutare și sugestii.

Plex Kodi Addon - Redare

Acum, faceți clic pe un spectacol cu ​​mai multe sezoane. Puteți naviga între sezoane și episoade, completate cu capturi de ecran și rezumate.

Plex Kodi Addon - Redare

Addon-ul are un meniu complet de redare video și poate schimba sau bucla printr-o listă de redare.

Plex Kodi Addon - Redare

Componenta Plex Kodi are un browser cu episoduri și marchează videoclipuri neobservate, astfel încât să îți găsești ușor locația dacă te urmezi.

Meniul setărilor Plex apare în locul lui Kodi dacă îl deschideți în timpul redării. Este ușor să activați și să dezactivați subtitrările. De asemenea, puteți regla manual Calitate dacă conexiunea dvs. este slabă sau confirmați că vizionați un videoclip la rezoluția inițială.

Plex Kodi Addon - Redare

Setări video Kodi afișează meniul standard al setărilor video ale lui Kodi.

În afară de câteva mici modificări, vizionarea videoclipurilor cu Plex Kodi addon este la fel de ușoară ca vizionarea de videoclipuri din biblioteca dvs. din Kodi.

Plex și Kodi formează o echipă grozavă

Adlexul oficial Plex Kodi este cu adevărat lustruit și simplu de utilizat. Adăugarea Kodi a activat la fel ca orice alt dispozitiv mobil și îl poți gestiona în serverul Plex la fel ca orice alt client. Dacă trebuie să poți reda bibliotecile Plex în Kodi, nu există o modalitate mai ușoară de a face acest lucru.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 94 =

Adblock
detector