A legjobb video konverterek Mac-hez 2020-ban (ingyenes és fizetős)

A legjobb video konverterek Mac-hez

A videók manapság a tartalom oly nagy részét teszik ki. Legyen szó szórakozásról, érdeklődésről vagy oktatásról, a videók a mindennapi életünk részét képezik. De nincs semmi rosszabb, mint leülni egy videót nézni, és megvalósítani a fájl nem megfelelő formátumú az eszközéhez.

Szerencsére a video konverterek megkönnyítik a különféle videofájlok megtekintését, és lehetővé teszik, hogy különféle formátumokba konvertálja őket. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen fájlt megnézhet, és konvertálhatja a fájlokat a megfelelő formátumba, mielőtt elküldi barátainak vagy kollégáinak.

Ebben a bejegyzésben feltárjuk kedvenc video konvertereinket a Mac felhasználók számára. Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk, de ha rohanás alatt áll, és csak meg akarja tudni a legjobb válogatásainkat, itt található a lista:

 1. VideoProc
 2. Wondershare UniConverter
 3. DivX konverter
 4. Aimersoft Video Converter
 5. Movavi Video Converter
 6. Bármelyik Video Converter
 7. HandBrake
 8. Leawo Video Converter

Ha Ön Windows felhasználó, akkor olvassa el a cikkünket, amely a Windows legjobb video konverterei számára készült.

A gyors Google-keresés egy csomó lehetőséget kínál a videókonverzióhoz. Sok ingyenes és fizetett eszköz található odakint, de a teljesítmény, a szolgáltatások és az ár szempontjából nagyon különböznek. Amikor a Mac-re kiválasztott legjobb video konvertert választottuk, olyan eszközöket kerestünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumok legtöbbjének.

 • Intuitív és könnyen kezelhető kezdőknek
 • Kiváló minőségű video kimenet
 • Gyors fájlkonverzió
 • Kimeneti formátumok széles választéka
 • Több operációs rendszerhez is elérhető
 • Elfogadható árú
 • Nem telepít kiegészítő szoftvert

A legjobb video konverterek Mac-hez

Itt található a legjobb video konverterek listája a Mac számára:

1. VideoProc

VideoProc: a legjobb video konverterek Mac-hez.

VideoProc egy könnyű eszköz, amelyet a Digiarty készített, és a MacOS-hoz tartozó legjobb video konverterek listáján szerepel. Letöltheti a szoftver ingyenes próbaverzióját, de éves előfizetési díjat kell fizetnie, ha öt percnél hosszabb videókat szeretne használni..

A konverziós szoftverért való fizetés azonban nem minden rossz. Ez azt jelenti, hogy nem kell küzdenie az alkalmazáson belüli hirdetésekkel és az eladásokkal, és olyan fejlett funkciókat kap, amelyeket nem találna meg az ingyenes konverter. Ráadásul a VideoProc árcédulája meglehetősen alacsony, és határozottan úgy gondoljuk, hogy megéri.

Bár a VideoProc könnyű, nem visszatartja a teljesítményt. A GPU hardveres gyorsítása azt jelenti, hogy gyors átalakítási sebességet érhet el, plusz a videó minősége kiváló. Ez az átalakító különösen népszerű a GoPro felhasználók körében mivel néhány olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kifejezetten javítják a GoPro átalakítási folyamatát. A Deshake és a zajmentes eszközök nagyszerű segítséget nyújtanak a nyers anyag gyors finomításában. További eszközök közé tartozik a felosztás, kivágás, csúszás, egyesítés, halszem korrekció, feliratok és pillanatkép.

Bár a VideoProc funkciónak rengeteg lehetősége van, a navigálás nagyon egyszerű, így kezdőknek és haladó felhasználóknak is megfelelő. Több mint 70 bemeneti formátumot képes kezelni, és óriási választékot kínál az előre konfigurált profilok közül. Szüksége van 4K konverzióra? Nincs mit. Valójában a VideoProc akár 8K felbontást is képes kezelni. Ez a szoftver Windows verzióval is érkezik.

Ár: Kipróbálhatja a VideoProc-t ingyen (a felvételi funkcióval együtt), de egyszerre csak öt percnyi videót konvertálhat. Ha a teljes verziót egy Mac-en egy éven keresztül használja, 29,95 dollárt fizet.

Előnyök:

 • Kiváló sebesség
 • 8K-os videó konvertálása
 • Könnyen használható alkalmazás
 • Nincs idegesítő hirdetés
 • Deshake és zajos funkciók a GoPro számára
 • A videó felvevő tartozék

Hátrányok:

 • Az ingyenes próbaverzió ötperces videókra korlátozódik

2. Wondershare UniConverter

Wondershare video konverter Mac-hez.

A Wondershare UniConverter egy prémium video konvertáló szoftver, amely kiváló minőségű és gyors. A kiváló konverziós folyamat és a végtermék biztosítása mellett a fizetett eszköz választása azt is jelenti, hogy nem kell foglalkoznia a hirdetésekkel vagy az eladásokkal.

Ez az egyszerűen használható szolgáltatás gyors konvertálást és letöltő, képernyő-felvevő és lemez író használatát nyújtja. Szállít fejlett szerkesztő eszközök a tapasztalt felhasználók megnyugtatása.

A Wondershare 35 videoformátum közül választhat, beleértve a MOV, MPEG és MP4 fájlokat, és képes kezelni a 4K-os konverziókat. Ha nem tudja, mely beállításokat használja, ne aggódjon, mivel több mint 150 előre konfigurált eszközprofil közül lehet választani.

Kipróbálhatja a Wondershare UniConverter szoftvert az ingyenes próbaverzió használatával. Ez meg fogja érezni a felület működését, de nem sokat tehet vele. Ez csak a videó egyharmadának konvertálását teszi lehetővé, és az átalakítási folyamat lassabb lesz, mint a fizetett szoftver használatakor. A videó felvétele és letöltése korlátozott, és nem férhetnek hozzá olyan prémium funkciókhoz, mint például a lemezre írás lehetősége.

A Wondershare jó lehetőség, ha hajlamos eszközöket váltani, mert Windows számára is elérhető.

Ár: A Windershare UniConverter ingyenes próbaverziója korlátozott, ezért fizetnie kell, mielőtt ténylegesen használni tudná a platformot. Egy számítógépre vonatkozó egyéves licenc 39,95 dollárba kerül, egy számítógépre pedig egy életre szóló licenc 59,95 dollárba kerül. Egyéb tervek állnak rendelkezésre családok, vállalkozások, hallgatók és oktatók számára.

Előnyök:

 • Gyors konverziók
 • Minőségi eredmény
 • Kezdő-barát
 • Tartalmaz egy lemezégőt
 • 4K konverziókat kezel
 • Nincsenek eladások vagy hirdetések

Hátrányok:

 • Drágább, mint néhány riválisnál
 • Ingyenes verzió korlátozott

3. DivX konverter

DivX video konverter.

A DivX Converter egyaránt kínál funkcionális ingyenes verziót és fizetett lehetőséget. Azonban ha az ingyenes opciót választja, akkor meg kell bombáznia az eladók eladásait, amelyek megpróbálják önt felvenni a Pro eszközre. Ezenkívül a szoftver telepítésekor felkérést kap más elemek telepítésére, beleértve a Media Server, a DivX Player, a DivX Web Player és az Avast Antivirus szoftvert. Könnyű azonban leiratkozni ezekről a telepítésekről a megfelelő négyzetek bejelölésével.

Szóval mit kapsz minden verzióval? Az ingyenes szoftver egyszerűen használható, és tisztességes élményt nyújt, nagy sebességgel, minőségi outputnal és akár 4K felbontásig. Az egyik hátránya, hogy nincs nagyon sok formátum-opció közül választhat, bár még mindig több mint tucat van, beleértve a MOV-ot, az AVI-t és az MP4-et. A Pro verzióhoz további formátumok tartoznak, jobb sebességgel, további profilokkal és több egyedi beállítással.

Ha úgy dönt, hogy frissít, akkor kétféle módon lehet ezt megtenni. Vagy válassza ki a Pro csomagot, amely hozzáférést biztosít az összes kiegészítéshez, vagy vásároljon különálló szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a Video Pack (amely lehetővé teszi a VC-1 és MPEG-2 fájlok konvertálását) és a Cloud Connect (olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a videók szinkronizálását a Dropboxból és a Google Drive-ból). Van még egy DTS-HD beépülő modul, egy DFX Audio Enhancer és egy lehetőség a hirdetések kiküszöbölésére.

A DivX Converter Windows rendszerre is elérhető.

Ár: Noha az ingyenes verzió hirdetésekkel és eladásokkal érkezik, soha nem kell fizetnie egy fillért sem, és ez jól működik. Kiegészítők különféle árakon érhetők el, de a teljes Pro verzió 19,99 dollárt fog visszafizetni, ami nem rossz.

Előnyök:

 • Nagyon használható ingyenes verzió
 • Sok lehetőség jön a Pro verzióhoz
 • Tisztességes sebességek
 • Minőségi eredmény
 • A fizetett változat ára ésszerű
 • Akár 4K felbontás

Hátrányok:

 • Az ingyenes ajánlat eladásokkal és hirdetésekkel jár
 • További szoftvert telepít

4. Aimersoft Video Converter Ultimate

Aimersoft video konverter.

Az Aimersoft modern, intuitív felületet kínál, amely ideális a kezdők számára. Bár a pricier oldalon van, nagyon jó minőségű outputot és gyors fájlkonverziót biztosít. Mint a legtöbb ilyen konverternél, azt kapod, amiért fizetsz.

Ennek ellenére a szerkesztési eszközök kiválasztása nem egyezik meg néhány versenytárs ajánlataival. A funkciók tucatnyi videoformátumot tartalmaznak (beleértve az MP4, AVI, MOV, MPEG), akár 4K felbontást és több mint 125 előre beállított profilt. Lemezre írhat és online videót tölthet le. Az Aimersoft Windows rendszerre is elérhető.

Mint a legtöbb fizetett opciónál, nem kell foglalkoznia a hirdetésekkel, az eladásokkal vagy a kiegészítő szoftverek telepítésére vonatkozó utasításokkal.

Az Aimersoft ingyenes verziója lehetővé teszi a videó egyharmadának konvertálását és öt fájl letöltését az internetről. Azt is lehetővé teszi, hogy videókat rögzítsen webhelyekről, de a hossza korlátozott. A fizetett változat korlátlan letöltést és felvételt, valamint 30-szor gyorsabb video konvertálást tesz lehetővé.

Ár: Az Aimersoft egy PC éves előfizetéséért 29,95 dollárba kerül. Az egész életre szóló előfizetés 35,95 USD. Ez nem olcsó, de valamivel jobb ajánlat, mint mások.

Előnyök:

 • Rengeteg előre beállított profil
 • Kiváló minőségű videó
 • Kezdő-barát
 • Kiváló sebesség
 • Lemezre írás (fizetett változat)
 • Konvertálhat 4K-t

Hátrányok:

 • Az ár meglehetősen magas
 • Az ingyenes verzió nem igazán használható

5. Movavi Video Converter

Movavi video konverter.

A Movavi Video Converter egy fizetős eszköz, amely tiszta, intuitív felületet és kiváló felhasználói élményt nyújt. Az átalakítás gyors, a kimeneti minőség magas, és akár 4K felbontást is választhat. Rengeteg előre konfigurált profil érhető el, de nincs sok formázási lehetőség - csak 17 közül lehet választani. Ez magában foglalja a legnépszerűbb lehetőségeket, beleértve az MP4, AVI, MPG és MOV.

A szerkesztőeszközök az alkalmazáshoz tartoznak, de ha speciális eszközökre van szüksége, akkor megvásárolhatja a Movavi különálló videószerkesztő csomagját.

Kipróbálhatja ezt a szolgáltatást a hétnapos ingyenes próbaverzió kihasználása. Nem lesz teljes hozzáférése a szoftverhez, mivel csak egy adott videofájl első felét tudja konvertálni, de megismerheti annak használhatóságát és teljesítményét. Az ingyenes próbaverzió használata során a teljes licenc megvásárlásához több emlékeztetőt kell feltennie. A fizetett változat, amint az várható volt, hirdetésmentes. A Movavi telepítése nem jár további szoftverek telepítésére vonatkozó kéréssel.

A Movavi Video Converter elérhető mind a MacOS, mind a Windows számára.

Ár: Egy számítógépre szóló egyéves licenc 39,95 dollárba kerül, vagy egy életre szóló tervre 49,95 dollárba kerülhet. 79,95 dollárért életre szóló hozzáférést kap nagyobb termékcsomaghoz, beleértve a video konvertert, a képernyő felvevőt és a videó szerkesztőt.

Előnyök:

 • Minőségi eredmény
 • Nagy sebességű konverziók
 • Tiszta, modern dizájn
 • Rengeteg előre beállított profil
 • Nincsenek eladások vagy hirdetések

Hátrányok:

 • A versenyzőkhöz képest drága
 • Korlátozott számú formátum

6. Bármely Video Converter

AVC video konverter.

Bármelyik Video Converter (AVC) két teljesen különálló szoftvert kínál: az egyik ingyenes, a másik pedig fizetett. Ez kissé különbözik a legtöbb freemium szoftvertől, ahol az ingyenes szoftverben frissítik a fizetős verziót (AVC Ultimate). Van egy kis tanulási görbe az AVC használatához, mint a listán szereplő többi, mivel néhány lehetőséget és beállítást először nehéz lehet megtalálni..

Az ingyenes AVC alkalmazás megfelelő minőségű kimenetet és rendkívüli sebességet biztosít. Több mint 150 előre beállított profil érhető el, néhány egyszerű szerkesztési, lemezírási és videoletöltési funkcióval együtt. 17 kimeneti formátum tartalmazza az AVI, MOV és MP4 fájlokat, és a 4K felbontás opcionális (beleértve az ingyenes verziót).

Az AVC szoftvert hirdetés nélküliként hirdeti, de az ingyenes alkalmazás telepítésekor láttuk néhány hirdetést. Ezenkívül felszólításokat kaptunk további szoftverek telepítésének engedélyezése. Ezeket könnyen el lehet utasítani, ezért javasoljuk, hogy tegye meg, mivel beszámoltak arról, hogy egy böngésző-gépeltérítőt beépítettek a további telepítésekkel. Noha ez a viszonylag ártalmatlan rosszindulatú program csak megváltoztatja böngészőjének honlapját, valószínűleg nem valami olyan, amit telepíteni szeretne, ha nem kell.

Szóval mi a baj, ha fizet az AVC Ultimateért? A főbb jellemzők a jobb teljesítmény, a képernyő-felvevő, a DVD menüsablonok, valamint a BD és DVD lemezek konvertálásának lehetősége.

Az AVC Windowshoz is elérhető.

Ár: A fizetetlen változat használható és örökre ingyenes. Az AVC Ultimate 49,95 dollárba kerül.

Előnyök:

 • Az ingyenes verzió tisztességes
 • Kiváló minőségű output
 • Lemezre írás (csak fizetett)
 • Akár 4K felbontás

Hátrányok:

 • Kiegészítő szoftver telepítve, ingyenes szerszámmal
 • A sebesség nem nagy

7. Kézifék

HandBrake video konverter.

A HandBrake határozottan különbözik a listán szereplő többi video konvertertől, mivel teljesen ingyenes és nyílt forráskódú. Bár a Windows és a Linux számára is elérhető, különösen a MacOS verziója sok ésszerű felhasználót szerez az évek során.

Mivel ez nyílt forráskódú, és nincs profi verzió, amelyre frissíteni lehet, akkor nem fog megjelenni semmiféle eladás vagy harmadik fél hirdetése. A kompromisszum itt az, hogy kapsz egy nagyon alapvető felületet és egy kevésbé kezdőbarát élményt.

Mindemellett, ha átjut a keltezett pillantásba, és megtalálja magát, a HandBrake nyújthat a legtöbb, amire szüksége van az alapvető videokonverzióhoz. Bár a konvertálási idő meglehetősen lassú, a szerkesztési lehetőségek megfelelő választékban vannak, és a kimeneti videó minősége nagyon jó.

A HandBrake több mint tucat kimeneti formátumot támogat, beleértve az M4V, MPEG, MOV és MP4 fájlokat, és számos előre beállított eszközprofil-opcióval rendelkezik. Ahogy az várható volt, nincs olyan sok, mint amit egy fizetett eszközben talál. Továbbá, ha 4K videót keres, akkor szerencsétlen lesz, mivel a HandbRake csak 2160p-ra növekszik.

Ár: A HandBrake nyílt forráskódú és teljesen ingyenes.

Előnyök:

 • Teljesen ingyenes
 • Kiváló minőségű videó
 • A szerkesztési lehetőségek széles köre
 • Nincsenek hirdetések vagy eladások

Hátrányok:

 • Lehet, hogy könnyebben használható
 • Lassú sebesség
 • Nincs 4K opció

8. Leawo Video Converter

Leawo video konverter.

A Leawo Video Converter egy freemium szoftver. Kimeneti formátumok széles választékát kínálja, beleértve az MPEG, MOV, AVI és MP4 formátumot, akár 4K felbontást, több mint 100 előre beállított profilt és számos szerkesztési eszközt. Könnyen kezelhető és a kimeneti minőség jó, bár a sebességek még a fizetett változatban sem nagyok.

Első pillantásra az ár tisztességesnek tűnik, de ha kissé mélyebben belemerül, nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem olyan nagy ügy. Fizetni kell az alapcsomagért, de további díjakat számítanak fel azokért a szolgáltatásokért, amelyeket általában más szoftverek fizetett verziói tartalmaznak. Ide tartoznak a Blu-Ray Ripper, a Blu-Ray Copy, a Blu-Ray Creator, a DVD Ripper, a DVD Copy, a DVD Creator és a Video Downloader. Még a fizetett verzió esetén sem tudsz lemezt írni vagy online videót letölteni, kivéve, ha extra pénzt keresel fel.

Ennek ellenére a szoftver ingyenes verziója tisztességes. A videó minősége kiváló és akár 4K-ig is mehet. A fő korlátozás az, hogy az egyes videofájlok csak az első öt percét konvertálhatják, és az átalakítás lassabb, mint a fizetett változatnál. De ha csak klipeket kell konvertálnia, akkor ez jó lehetőség lehet. Előfordulhat, hogy eladások történnek az ingyenes szoftverben, de nincs szükség további szoftver telepítésére.

A Leawo Windowshoz is elérhető.

Ár: A Leawo költsége 29,95 dollár egy évre, illetve 39,95 dollár az életre szóló tervre. Rengeteg egyedi terv érhető el, de ahogy említettem, extra fizetést kell fizetnie bizonyos funkciókért, amelyek a többi fizetett konverterhez szabványosak.

Előnyök:

 • Rengeteg előre beállított profil
 • Szerkesztő eszközök tisztességes kiválasztása
 • Minőségi eredmény
 • Nincs telepítve további szoftver

Hátrányok:

 • Lassú sebesség
 • Ingyenes verzió korlátozott
 • Bizonyos alapfunkciókért külön kell fizetni

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 17

Adblock
detector