A legjobb video konverterek Windows-hoz 2020-ban (ingyenes és fizetős)

A legjobb video konverterek Windows rendszerhez

Akár saját készítjük, akár online nézzük meg, a videók manapság mindenütt megtalálhatók. Annak ellenére, hogy rengeteg birtokukban van, a videofájlok több eszközön történő lejátszása aligha akadálytalan tapasztalat.

Adja meg a video konvertert. Ezek megkönnyítik az életet a videofájlok változtatása különböző formátumokba, amely lehetővé teszi a videó lejátszását a kívánt eszközön és alkalmazáson. A video konverterek hasznosak lehetnek a videók szerkesztésekor is, mivel a fájl más formátumra változtatása lehetővé teszi a hatékonyabb szerkesztési folyamatot.

Ebben a bejegyzésben feltárjuk a Windows legjobb video konvertereit és az általuk kínált lehetőségeket. Ha nem akarja elolvasni a teljes bejegyzést, akkor itt röviden áttekintjük a legjobb válogatásainkat:

 1. VideoProc
 2. Wondershare UniConverter
 3. DivX konverter
 4. Freemake Video Converter
 5. WonderFox HD Video Converter gyár
 6. Movavi Video Converter
 7. Bármelyik Video Converter
 8. HandBrake
 9. NCH ​​Prism Video Converter szoftver

Ha Mac felhasználó vagy, akkor olvassa el a cikkünket, amely a Mac legjobb video konverterei számára készült.

Nagyon sok video konverter van, beleértve az ingyenes, fizetett és freemium opciókat is. Ezek különféle szempontból különböznek, beleértve a könnyű használatot és a funkciókat. Mielőtt belépnénk a listánkba, nézzük meg azokat a kritériumokat, amelyek alapján kiválasztottuk a legjobb video konvertert. Azok, akik felkerültek a listára, megfelelnek a következő kritériumok legtöbbjének, ha nem is mindegyikének:

 • Könnyen kezelhető és kezdőbarát
 • Minőségi video outputot biztosít
 • A videofájlok gyors konvertálása
 • Számos bemeneti és kimeneti formátumot kínál (a 4K bónusz)
 • Rengeteg operációs rendszerhez kapható
 • Nem fogja megtörni a bankot
 • Ingyenes hirdető és egyéb rosszindulatú programoktól mentes

A legjobb video konverterek Windows rendszerhez

Itt található a legjobb video konverterek listája a Windows számára:

1. VideoProc

A VideoProc legjobb video konverterei Windows-hoz.

VideoProc A Digiarty által készített legjobb választás a legjobb video konverterre a Windows számára. Ez egy csak fizetett szoftver, de kipróbálhatja ingyen, hogy kiderüljön-e megfelelő. A fizetett szolgáltatás egyik előnye, hogy nem kell aggódnia a tolakodó hirdetések vagy idegesítő eladások miatt. A kimeneti videó minősége kiváló, és a gyors átalakítási sebességet a GPU Hardware gyorsító funkcióval érjük el.

A próbaverzió a teljes szoftver minden tulajdonságát biztosítja, beleértve a felvételi funkciót is, de korlátozza az átváltható videók hosszát öt percre. Ez ellentétben sok más fizetett video konverter próbaverziójával korlátozza Önt olyan további területeken, mint például az átalakítási sebesség vagy bizonyos eszközök rendelkezésre állása. Ha úgy dönt, hogy a teljes verziót választja, ha fizet, akkor kap egy licenc kódot, amely enyhíti az időkorlátozást.

A VideoProc interfész van nagyon könnyű navigálni, típusú konvertált formátumokkal. Ha kiválaszt egy szerszámot, és rákattint a megfelelő fogaskerék ikonra, egy külön képernyőt fog kinyitni, hogy ezzel az eszközzel dolgozzon. Az opciók között szerepel az egyesítés, a megfordítás, a kivágás, a felosztás, a pillanatkép, a halszem korrekció és így tovább. Van még néhány olyan szolgáltatás, amelyet kifejezetten a GoPro felhasználók szem előtt tartásával fejlesztettek ki: tompítás és zaj. Noha ez a szoftver rengeteg tulajdonsággal bír a haladó felhasználók számára, a kezdők számára is kiválóan kipróbálható.

A VideoProc több mint 70 formátumot támogat, beleértve az AVI-t, a MOV-ot és az MP4-et. Rengeteg előre konfigurált profilja van, amelyeket intuitív módon kategorizálnak. A 4K-konverziók nem jelent problémát a VideoProc számára, sőt támogatják a 8K-os felbontást is. A szoftvert MacOS-hoz is letöltheti.

Ár: A VideoProc a szoftver próbaverzióját kínálja, de a videó hossza korlátozott. A teljes verzió 29,95 USD-tól kezdődik, egy egyéves csomagért egy számítógép számára, ami egyáltalán nem rossz, ha figyelembe vesszük, amit kapsz.

Előnyök:

 • Nagy átalakítási sebesség
 • Támogatja a 8K felbontást
 • Intuitív ügyfél
 • Nincs eladás vagy hirdetés
 • Különleges GoPro szolgáltatások
 • Tartalmaz videofelvevőt

Hátrányok:

 • Nincs teljesen ingyenes verzió

2. Wondershare UniConverter

A Windows Wondershare legjobb video konverterének felülete.

A Wondershare UniConverter (korábbi nevén Wondershare Video Converter Ultimate) az egyik legjobb elérhető video konverter a Windows számára. Ez határozottan nem a legolcsóbb elérhető szoftver, de ha minőséget és sebességet keres, akkor ez megfelelő lehet. Mivel ez egy fizetett szoftver, nincsenek hirdetések vagy eladási cikkek, amelyekkel foglalkozni lehet.

A Wondershare ingyenes próbaverziót kínál, de sok korlátozással. A teljes videó hosszúságának csak egyharmadát konvertálhatja, a sebesség lassabb, mint a fizetett verzióban, nem írható lemezen, a videó letöltése és rögzítése szigorúan korlátozott.

Fizetés után azonban korlátlan nagysebességű konverziókkal és korlátlanul használhatja a képernyő-felvevőt, letöltőt és lemez írót.

A Wondershare UniConverter nagyon egyszerűen használható, de rengeteg további konvertálási lehetőségen kívül számos további lehetőséget is tartalmaz, például néhány fejlett szerkesztőeszközt. Mint ilyen, ideális mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak.

Ez a szoftver 35 video formátumot képes kezelni, beleértve az MP4, MOV és MPEG formátumot. Több mint 150 eszközprofil van előre konfigurálva, ami nagyszerű, ha nem biztos benne, hogy milyen formátumra van szüksége. A Wondershare probléma nélkül képes kezelni a 4K-os videókonverziókat. A szoftver MacOS-hoz is elérhető.

Ár: Kipróbálhatja a WonderShare UniConverter programot egy ingyenes próbaverzió alatt, de ez egyáltalán nem enged sok mindent, és valójában csak az interfész kipróbálására szolgál. A fizetett tervek 39,95 dollártól kezdődnek, ha egy számítógépre egyéves licencre kerül sor.

Előnyök:

 • Gyors sebesség
 • Kiváló minőségű output
 • Könnyen kezelhető
 • Lemezre írni
 • 4K felbontás
 • Nincs hirdetés vagy további telepítés

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség

3. DivX konverter

A felület a DivX legjobb video konverteréhez Windowshoz.

A DivX ingyenes verziót kínál, de van egy nagy eladás a fizetős, a DivX Converter Pro kínálatában. A szoftver első telepítésekor a program kéri, hogy vállalja a szoftver telepítését: a Divx Player, a Media Server és a DivX Web Player, valamint az Avast Antivirus. Ha azonban figyelmet szentel, egyszerűen törölheti a jelölőnégyzetet az egyes mellett és folytathatja a telepítési folyamatot. Egy ponton megkérik e-mail címét is. Úgy tűnik, hogy meg kell adnia ezt, de nem. Ehelyett egyszerűen rákattinthat Befejez.

A szoftver ingyenes verziója tisztességes átalakítási sebességet, kiváló minőségű outputot és 4K opciót kínál. Több mint tucat formátum-opció, többek között MP4, MOV, AVI és még sok más. Sok más freemium opciótól eltérően, a DivX ingyenes verziója nagyon használható. Könnyű elindulni, bár nem kap annyi formázási lehetőséget, mint más eszközökkel, hacsak nem fizet a frissítésért. A Pro verzió további jellemzői a gyorsabb sebesség, további profilok és további lehetőségek az egyéni beállításokhoz.

Az ingyenes verzióról frissíthet egyedi szolgáltatások, például Cloud Connect (a videók szinkronizálása a Google Drive-ból és Dropbox-ból), Video Pack (lehetővé teszi az MPEG-2 és VC-1 fájlok konvertálását), a DFX Audio Enhancer, vagy DTS-HD beépülő modul. Még külön fizethet, hogy megszabaduljon a hirdetésektől. Alternatív megoldásként frissítsen a Pro verzióra, amely minden további funkciót megad.

A DivX Converter Windows és Mac rendszerekhez egyaránt elérhető.

Ár: Az ingyenes verzió örökre ingyenes, és nagyon használható. Míg az opcionális szolgáltatások különféle árakon vásárolhatók meg, a teljes Pro verzió 19,99 USD-t fizet. Ez az egyik legolcsóbb fizetett lehetőség.

Előnyök:

 • Az ingyenes verzió tisztességes
 • A Pro verziónak sok lehetősége van
 • Szilárd konverziós sebesség
 • Kiváló minőségű video kimenet
 • A fizetett változat olcsó
 • 4K videó elérhető

Hátrányok:

 • Hirdetések és eladások az ingyenes verzióban
 • További szoftverek telepítésére törekszik

4. Freemake Video Converter

A felület a Freemake legjobb video konverteréhez Windowshoz.

A Freemake freemium szoftver, és a különbségek a szabad és a fizetett verziók között hatalmasak. Nézzük először az ingyenes verziót. A telepítés után egy böngészőoldalra kerül, amely felkéri a regisztrációt. Ezt azonban figyelmen kívül hagyhatja, és egyenesen az alkalmazáshoz juthat. Éppen sok eladási kísérletre számíthat amikor megpróbálják használni az ingyenes verziót.

Sajnos az összes ingyenes konverzióhoz a Freemake logót minden videó elejére és végére felveszi. Ráadásul van egy szöveg, amely a képernyő egész közepén marad a videóban, lényegében használhatatlanná téve a költségmentes szoftvert. Ez a társaság nem akarja, hogy az ingyenes eszközt használja.

Meglepő módon a frissítés nem olyan egyszerű. Szinte lehetetlen árinformációkat megtalálni a webhelyen; csak egy van Ingyenes letöltés gombot (valószínűleg arra készteti Önt, hogy a szoftver teljesen ingyenes). A telepítés után rájössz, hogy van egy eladás, de nagyon kevés információ áll rendelkezésre. Az alkalmazás főképernyőjén található egy gomb a csomagkapcsolathoz, amely úgy tűnik, hogy az egyetlen fizetett lehetőség, de ez nem ez a helyzet. Ha megy a Segítség fülre, és nyomja meg Távolítsa el a márkanevet akkor megkapja az alapvető (bár még mindig elég drága) fizetett lehetőségeket.

Szóval végül miért tette ezt a listánkat? Nos, miután frissítettél, nem kell aggódnia a hirdetések miatt, és élvezheti a szilárd darab videó konvertáló szoftvert. Az alkalmazás kialakítása fényes és szórakoztató, üdvözlő változás sok olyan unalmas felülettől, amelyet ezekkel az eszközökkel szoktunk látni. Ennél is fontosabb, hogy nagyon intuitív, így a kezdők nem probléma nélkül navigálhatnak rajta.

A Freemake 17 videoformátumot támogat, beleértve az AVI, MP4 és MOV fájlokat. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a profilok szerkesztése és előre beállítása során. A kimeneti minőség kiváló, 4K-t választhat, ha szükséges, és a fizetett változatban nagyon gyors az átalakítás. Az ingyenes verzióban is gyors, de a logó hozzáadása és a mentés szándékosan lassú, tehát az egész folyamat hosszú időt vesz igénybe. Bármelyik verzióval DVD-re írhatja, de a Freemake márkanévvel rendelkezik az ingyenes verzióval.

Kár, hogy a Freemake nem inkább előtérbe helyezi az árazást és azt, amit kap, mert ez kétségtelenül sok felhasználót elbocsát. A fizetett változat valóban nagyon jó, de az eléréshez nehéz az út. A Freemake csak Windows esetén érhető el.

Ár: Az alapváltozat a márkajelzéssel ingyenes. A márkaépítés eltávolításához heti 5 USD, havonta 10 USD vagy korlátlan hozzáférés esetén 299 USD kell. Ezek az árak nagyon meredeknek hangolódnak, de 80% -ot kap az első befizetésedből, ami egyértelmű vezetõ tényezõ a korlátlan opció használatakor (59,95 USD kedvezménnyel).

Előnyök:

 • 4K lehetséges
 • Jó kimeneti minőség
 • Gyors konverziók fizetett verzióval
 • Rengeteg előre beállított profil
 • Burn to DVD

Hátrányok:

 • Az ingyenes verzió használható
 • Az árazás zavaró (és drága)

5. WonderFox HD Video Converter gyár

A Windows WonderFox legjobb video konverterének felülete.

A WonderFox HD Video Converter egy fizetett eszköz, amely ingyenes (nem regisztrált) verziót kínál próbaként való felhasználásra. Az utóbbi segítségével csak legfeljebb öt perc hosszú videókat konvertálhat, és legfeljebb öt fájlt tölthet le az internetről. Ennek ellenére egyes használati esetekben ez még mindig rendben lehet.

Amellett, hogy tudatja velünk, hogy frissítenie kell a teljes licencet, a WonderFox nem bombázza meg hirdetésekkel, és nem is kíséri Önt további szoftverek telepítésére. A felülete nem a legtisztább, de a legmegfelelőbb rendkívül könnyű használni. 21 támogatott formátum van, köztük AVI, MOV, MP4 és MPG.

Rengeteg jelenlegi eszközprofil közül választhat, tehát ez ideális kezdőknek. A kimenet kiváló minőségű, és lehetősége van 4K-ra. A sebesség nem olyan gyors, de nem is rettenetesen lassú. A WonderFox video konverter nem teszi lehetővé a DVD-re történő másolást, de a cég külön-külön értékesíti a DVD-rippert.

A WonderFox csak Windows számára érhető el.

Ár:  A HD Video Converter licencenként 29,95 dollárt (jelenleg 39,95 dollár kedvezményt) fizet. Másik lehetőségként választhatja a DVD-t & Video szoftvercsomag, amely tartalmazza a DVD Ripper szoftvert és 39,95 dollárba kerül. Ezek az eszközök 30 napos pénz-visszatérítési garanciával járnak, ami ritka az ilyen típusú szoftvereknél.

Előnyök:

 • Rengeteg előre beállított profil
 • Kiváló minőségű output
 • Nagyon könnyű használni
 • Nincsenek hirdetések vagy eladások
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Alapvető szerkesztési eszközök
 • Kissé finomítatlan felület

6. Movavi Video Converter

A felület a Movavi legjobb video konverteréhez Windowshoz.

A Movavi csak fizetett szoftver, de egy korlátozott 7 napos ingyenes próbaverzióval érkezik, amely lehetővé teszi az egyes videofájlok első felének konvertálását. Ha ingyenes próbaverziót használ, emlékeztetőket kap a teljes licenc megvásárlásához, de ettől eltérően nincsenek hirdetések, és a telepítő nem próbál további szoftvert telepíteni..

Ez a szoftver nem olcsó, de megkapja azt, amit fizet. Tiszta, modern felülettel rendelkezik, amelyben egyszerű navigálni. Kiváló minőségű outputot várnak el, gyors átalakítás és akár 4K-os kimeneti felbontás. Számos előre beállított profil elérhető, bár a kimeneti formátum opcióinak száma (17) a padi eszköz alján található. Lefedi a legnépszerűbb formátumokat, például az AVI, MP4, MOV és MPG.

Windows és Mac esetén is elérhető. A Movavi videószerkesztő szoftvert külön vásárolhat meg.

Ár: A Video Converter Premium 39,95 dollárba kerül egyéves licencért és 49,95 dollárért egy életre szóló tervért. Megvásárolható egy komplett csomag részeként is, amely magában foglalja a videó szerkesztőt és a képernyő felvevőt, és 79,95 dollárba kerül egy életre szóló tervért.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű output
 • Gyors sebesség
 • Modern, intuitív felület
 • Rengeteg profilopció
 • Nincs támadó hirdetés vagy eladás

Hátrányok:

 • Drága
 • Lehet, hogy több formátum-beállítás is

7. Bármely Video Converter

Az AVC legjobb video konverterének felülete a Windows számára.

Bármelyik Video Converter (AVC) kiválóan használható a költségvetésbe tartozó felhasználók számára, mivel ingyenes verziója jól felszerelt a legalapvetőbb videókonverziós feladatok elvégzésére. Ez az eltér a legtöbb elérhető freemium video konverternél, mivel két különálló szoftver van. Más freemium eszközökkel általában frissítést hajt végre, hogy feloldja a funkciókat a meglévő felületen.

Bár az AVC állítása szerint hirdetésmentes, egyes hirdetések az ingyenes verzió telepítésekor jelennek meg. Megjegyzendő még, hogy az ingyenes verzió telepítésekor felkérést kaphatunk további szoftverek telepítésére. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy ebben a lépésben további telepítések között szerepel egy böngésző-eltérítő, amely megváltoztatja böngészője kezdőlapját. Mint ilyen, ügyeljen nagy figyelmet a telepítési folyamat során.

Az átalakítások nem a leggyorsabbak, de elviselhetők, és a kimeneti minőség jó tapasztalatunk szerint. Több mint 150 előre beállított eszközprofilt kap, 17 támogatott kimeneti formátum (beleértve az MP4, AVI és MOV fájlokat), néhány alapvető szerkesztési lehetőség, valamint a lemezre írási és online videók letöltési lehetőség. Akár 4K-ig is mehet, akár az ingyenes verzió is.

A fizetett változat lehetővé teszi a BD és DVD lemezek konvertálását, és egyebek mellett képernyőfelvevőt és DVD menüsablonokat tartalmaz.

Az AVC meglehetősen egyszerűen használható, de nem olyan intuitív, mint sok más hasonló szoftver. Lehet, hogy időt kell töltenie ahhoz, hogy megszokja, ahol mindent megtalál.

A szoftver elérhető Windows és Mac rendszerekhez.

Ár: Míg az ingyenes verzió rendben van a kezdőknek, érdemes frissíteni az Any Video Converter Ultimate verzióra, amely 49,95 dollárba kerül..

Előnyök:

 • Használható ingyenes ajánlat
 • Jó minőségű videó
 • Lemezre írható fizetett verzióval
 • 4K felbontás

Hátrányok:

 • Az ingyenes verzió további szoftvert telepít
 • Lehet gyorsabb

8. Kézifék

A Windows HandBrake legjobb video konverterének felülete.

A HandBrake az egyetlen teljesen ingyenes video konvertáló szoftver a listán. Nyílt forráskódú és letölthető Windows, MacOS és Linux rendszereken. A Windows verzió viszonylag új, de a Mac felhasználók évek óta élvezik a HandBrake funkciót.

A szoftver letöltésekor, más más ingyenes eszközökkel ellentétben, akkor nem kell foglalkoznia a hirdetésekkel vagy további szoftver telepítését kéri.

Mint a legtöbb teljesen ingyenes eszköznél, nem kap fényes, modern felületet, és az induláskor is van egy kis tanulási görbe. Számos felhasználás esetén azonban a HandBrake meg tudja bízni a munkát.

A szerkesztési lehetőségek bőségesek, és a videók kimeneti minősége meglepően jó egy ingyenes eszköz számára. Az átalakítási idő általában lassú, ezért türelmesnek kell lennie.

Több mint tucat kimeneti formátum támogatott, beleértve az MP4, M4V, MOV és MPEG fájlokat, és számos előre beállított profil van az egyes eszközök számára, bár nem annyira választható, mint amennyit a legtöbb fizetett eszköznél kap. A rendelkezésre álló legnagyobb felbontás 2160p.

Ár: A HandBrake teljesen ingyenes és nyílt forráskódú, így nincsenek hirdetések és eladások.

Előnyök:

 • Ingyenes és nyílt forráskódú
 • Jó minőségű output
 • Rengeteg szerkesztési lehetőség
 • Hirdetésmentes élmény

Hátrányok:

 • Nem túl felhasználóbarát
 • Lassú konverziók

9. NCH Prism Video Converter szoftver

A Windows Prism legjobb video konverterének felülete.

A Prism ingyenes és fizetős verziót is kínál, amelyek közül az első ideális a kezdő felhasználók számára. A felület nagyon keltezett, de valójában nagyon intuitív. A Prism gyors átváltást és kiváló minőségű outputot eredményez, de a kimeneti felbontás 1080p-ra korlátozódik. Támogatja a 30 videoformátumot, beleértve az MPEG, MP4, MOV és AVI fájlokat.

Megfelelő számú szerkesztési lehetőséget kap, de lehet még több. Ezek valószínűleg korlátozottak, mert az NCH más programokat kínál a videó szerkesztésre. Noha lefedik az alapokat, jobb lenne, ha minden opció ugyanazon eszközön belül lenne. Ugyancsak korlátozott az előre beállított profilok száma, bár a legnépszerűbb eszközökre ez vonatkozik.

Ha ingyenes verziót használ, akkor egy bosszantó felugró ablakkal kell foglalkoznia, amely ellenőrzi, hogy nem kereskedelmi célra használja-e, de ezt egyetlen kattintással el lehet távolítani..

A Prism csak Windows esetén érhető el, így ha szeretne váltani a Windows és a MacOS között, érdemes kipróbálni egy másik szoftvert, amely mindkettővel működik.

Ár: A Prism ingyenes, nem kereskedelmi használatra, de a rendelkezésre álló kimeneti lehetőségek száma korlátozott lehet. Korlátlan élettartamú licenc és minden formátumhoz való hozzáférés esetén a költségek 19,99 USD (MPEG2 támogatás nélkül) vagy 29,99 USD (beleértve az MPEG2 támogatást). Lehetőség van egy előfizetési tervre is, amely havonta 1,66 dollárba kerül, és negyedévente számlázik (4,98 USD)..

Előnyök:

 • Könnyen kezelhető
 • Ingyenes verzió jó kezdőknek
 • Gyors sebesség
 • Kiváló minőségű output

Hátrányok:

 • Az 1080p a legnagyobb felbontás
 • Korlátozott számú lehetőség
 • Felbukkanó ingyenes verzió

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector