Revizuirea controlului parental Qustodio

Qustodio poate avea un nume prost, dar software-ul său de control parental își ia treaba foarte în serios, iar efortul arată. Qustodio oferă una dintre cele mai cuprinzătoare liste de funcții pe care le-am văzut încă pe o suită de programe de control parental, dar vine în același timp cu un punct de preț la fel de impunător pentru a o susține.

Actualizați: Puteți proba Qustodio gratuit timp de 3 zile

Este acest software un pic prea bogat în portofel pentru ceea ce obțineți, sau tabloul de bord web stelar și capacitățile de filtrare vor fi suficiente pentru a justifica costurile? Citiți mai departe în recenzia noastră de control parental Qustodio pentru a afla!

qustodio ecran de instalare

Instalare / Configurare

Crearea Qustodio a fost un proces destul de simplu de parcurs în comparație cu alte opțiuni de control parental și chiar am descoperit câteva inovații surprinzătoare pe parcursul pe care nu l-am mai văzut..

Pentru început, ne-am înscris pentru un cont pe Qustodio.com (chiar de pe prima pagină) și am descărcat clientul Windows 10. După ce clientul a fost descărcat, browserul nostru a navigat automat la prima configurație a profilului nostru, fără ca noi să fim nevoiți să ridicăm un deget.

instalați ecran

De asemenea, după instalare, am fost surprinși să aflăm că Qustodio și-a actualizat atât de bine amintirea într-un cont Premium fără ca noi să fim nevoiți să solicităm (sau chiar să introducem un număr de card de credit)..

În esență, aceasta înseamnă o perioadă de încercare, dar faptul că nu ne-au determinat să punem în evidență nicio informație financiară pentru a avea acces a fost cu siguranță o atingere frumoasă.

O opțiune pe care am întâlnit-o în timpul procesului de instalare pe desktop, care nu a mai fost văzut nicăieri în altă parte, a fost o casetă pe care o puteți verifica în configurația etichetată „Nu lăsați pe nimeni să vadă Qustodio a fost instalat pe acest computer”. Acest lucru împiedică aplicația Qustodio să apară oriunde pe profilul utilizatorului, astfel încât, dacă este necesar, puteți rula software-ul de monitorizare fără ca monitorul prevăzut să fie mai înțelept.

Qustodio aplică, de asemenea, același nivel de ingeniozitate procesului său de configurare a monitorizării rețelelor sociale atunci când primiți contul Facebook conectat iup. În timp ce unele programe software vă solicită să cunoașteți parola copilului dvs. pentru a putea intra (sau pentru a utiliza un computer unde s-au conectat deja), Qustodio acționează ca o aplicație suplimentară care se poate integra în restul pe care le-au rulat deja pe profilul lor.

qustodio facebook

Cererea de adăugare a aplicației Qustodio va apărea de fiecare dată când încearcă să se conecteze pe Facebook de pe dispozitivul monitorizat. Dacă refuză solicitarea, nu vor putea să își acceseze profilul până când nu este apăsat butonul „Conectați-vă la Facebook”.

Odată ce am trecut prin configurare și am avut toate profilurile noastre încărcate și gata de pornire, a venit momentul să săpăm în programul propriu pentru a vedea ce se poate face cu adevărat.

Proiectare / Experiență utilizator

proiectare qustodio

Am văzut tablouri de bord web grozave și am văzut altele neplăcute, dar încă am văzut ceva la fel de curat și intuitiv ca ceea ce a adus Qustodio la masă aici.

Este dificil să vorbim despre experiența utilizatorului fără să menționăm și fragmente ale procesului de configurare ... și voi explica de ce. Spre deosebire de alte programe de control parental, care vă oferă opțiunea de a configura totul înainte (timp de categorii, listă neagră, etc.), Qustodio vă încurajează să lăsați micuțul dvs. să alerge mai întâi pentru o perioadă de timp și apoi după câteva ore sau pe zi sau deci de monitorizare sigură (amintiți-vă, nici măcar nu vor ști că este acolo dacă nu doriți să le facă), configurați reguli în funcție de conținutul vizualizat atunci când au crezut că sunt nelimitate..

Acest lucru face mult mai simplu să vezi exact ce aplicații sunt și de cât timp, precum și ce site-uri web pe care le vizitează sau care sunt utilizate funcții sociale. După ce acestea au fost înregistrate (completate cu propriile logo-uri corespunzătoare), puteți apoi să vă accesați după fapt și să setați reguli individuale pentru fiecare aplicație. Deoarece aveți o idee bruscă despre cât de mult joacă de fapt un anumit joc sau navighează pe anumite site-uri web, vă oferă o indicație mai bună a limitelor care au sens pentru toți cei implicați.

qustodio comută

După ce ai lista cu programele pe care le folosește cel mai mult copilul, poți seta fiecare program să aibă propriile limite de zi. Spune, Minecraft timp de o oră în noaptea săptămânii, dar trei ore în weekend și așa mai departe. Puteți face acest lucru și cu site-uri web, permițând o oră și jumătate de Twitter, o jumătate de oră de Facebook, etc. Aceasta este gestionată cu o pictogramă a programului de lângă o mare opțiune verde, suficient de simplă chiar și pentru cea mai mică tehnologie. părinți pricepuți să înțeleagă.

cronologie de activitate qustodio

Vorbind despre ușor de înțeles, felul în care Qustodio expune totul în cronologie este de neegalat. Este posibil să nu pară o diferență uriașă față de peretele de text cu care suntem obișnuiți în majoritatea aplicațiilor, dar având ceva asemănător cu previzualizările de pe paginile complete din cronologia istoriei de navigare web a copilului dvs., asociată cu un certificat Web of Trust. aveți acest sentiment suplimentar de securitate cu privire la dacă domeniul este sigur pentru ei sau nu.

Experiența utilizatorului mobil a fost la fel de bună ca ceea ce am văzut pe desktop. Aplicația iOS, în special, cred că va lua acasă premiul „Prettyst Parental Control App weveen”. Nu există niciun trofeu, dar este o onoare destul de mare.

Exemplu de tablou qustodia

Totul funcționează într-un mod care ușurează monitorizarea rapidă a activității cu un singur deget, iar navigarea de la setare la setare a fost o adiere ușoară. O mică problemă pe care am lovit-o este aceea că nu puteți schimba efectiv nicio configurație din interiorul aplicației, dar un browser va lansa locul în care vă veți introduce datele de autentificare încă o dată pentru a accesa tabloul de bord de configurare..

Caracteristici

În ceea ce privește prețul, Qustodio este cu ușurință unul dintre cele mai bogate funcții apartamente de control parental pe care le-am revizuit până în prezent. O membru anuală premium (orice număr de dispozitive) vine standard cu următoarele caracteristici:

  • Sisteme de operare: Windows, OSX, iOS, Android, Kindle
  • Capabilități de filtrare a internetului (desktop și mobil)
  • Limitele de timp ale dispozitivului
  • Monitorizarea și blocarea aplicațiilor
  • Monitorizare SMS și apel (doar pentru Android)
  • Urmărirea locației (numai pentru mobil)
  • Monitorizare social media (Facebook)
  • Buton de panică mobilă

Mobil

Pe iOS, Qustodio suferă de aceeași problemă ca orice alt software de control parental, prin faptul că este imposibil să controlăm cu adevărat nimic, cu excepția a ceea ce se întâmplă în aplicația / browserul Qustodio în sine. Cu toate acestea, compania face în continuare tot ce poate pentru a face cât mai flexibil posibil, adăugând nu numai funcții de monitorizare și SafeSearch, dar și opțiunea de a invoca ore de programare care închid browserul dacă încearcă să navigheze în afara orelor specificate..

Revizuirea controlului parental QustodioAndroid este desigur mult mai flexibil decât atât, permițându-vă să controlați aproape fiecare aspect al experienței lor mobile. Transferul de date al dispozitivului este trecut mai întâi prin aplicația Qustodio, ceea ce înseamnă că SMS-urile și monitorizarea apelurilor sunt posibile, precum și monitorizarea oricărei activități care se întâmplă pe dispozitiv. Aceasta include ce aplicații sunt instalate, cât timp sunt utilizate acele aplicații, ce termeni sunt căutați (browser-agnostic) și istoricul web din orice browser (nu doar Chrome).

Urmărirea locației funcționează atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru Android, așa cum vă așteptați și poate fi configurată pentru a raporta în fiecare (x) minute sau ore, în funcție de preferințe. O altă surpriză binevenită din partea funcției a fost adăugarea unui buton de panică.

Butonul „Panic!” Funcționează astfel: adăugați până la patru numere de telefon de încredere și adrese de e-mail în dispozitivul copilului dvs. Dacă copilul are vreodată probleme, poate să apese Panicul! buton sau faceți clic pe căștile microfon de trei ori, iar toți cei de pe listă vor fi anunțați imediat că ceva nu este în regulă.

Este vorba despre completări ca acestea care oferă Qustodio acele mici avantaje pe care le căutăm în software-ul de control parental și arată că compania este într-adevăr investită pentru a vă asigura că veți obține tot ce vă puteți dori dintr-un set complet de instrumente de control parental echipate pentru modern copil.

Performanţă

qustodio blocare

În timpul testelor noastre, Qustodio s-a comportat în mod constant peste nivelul curbei de evaluare în ceea ce privește ceea ce s-a oprit, ceea ce a trecut și ceea ce a lovit ca fals pozitiv.

În multe dintre aceleași scenarii în care au fost declanșate alte opțiuni de control parental, Qustodio părea să știe aproape intuitiv care sunt site-urile web în regulă și care nu, și asta după ce am avut deja accesul la noi cu opțiuni de configurare personalizate..

Spre deosebire de unele servicii de monitorizare a rețelelor sociale care pot dura până la 24 de ore înainte de actualizarea oricărei activități, Qustodio folosește privilegiile aplicației sale pentru a vă oferi imediat o fereastră despre ceea ce postează copilul dvs. imediat ce îl postează, precum și orice comentarii care apar. actualizări de stare proprii. Puteți parcurge, de asemenea, întreaga istorie a tuturor articolelor din cronologia lor, indiferent de setarea de confidențialitate, lucru pe care nu l-am văzut decât pe Qustodio până în prezent.

În general, performanța software-ului de filtrare a atins probabil aproximativ 98% din termenii pe care i-am lansat calitatea pentru precizie. Acestea fiind spuse, unii părinți ar putea dori să fie atenți pentru a permite site-uri complicate precum Twitch.tv sau Youtube, unde unele canale sunt perfect în regulă, iar altele nu sunt foarte multe, așa că știind ce conținut vizionează înainte de timp este într-adevăr singurul mod de a obține acest lucru configurat dreapta.

O caracteristică pe care am ratat-o ​​aici a fost un fel de raportare sau răspuns la solicitarea de acces, care să permită copilului dvs. să vă facă direct ping-uri dacă se blochează pe un site care ar putea de fapt să le vadă. Dacă părintele a configurat notificări, va putea să vadă instantaneu ce a fost blocat, dar obținerea unui greenlit înseamnă că va trebui să găsească un desktop și să ștergă site-ul manual din tabloul de bord al browserului..

Prețuri

Prețul Qustodio

Qustodio vine atât în ​​versiune gratuită, cât și premium, opțiunea gratuită acoperind doar un dispozitiv la un moment dat, cu opțiuni de monitorizare a activității destul de limitate incluse.

OFERI ALERTA: Încercați Qustodio gratuit timp de 3 zile

Așa cum am menționat anterior, toate noile conturi Qustodio sunt actualizate automat la un membru Premium de 3 zile, indiferent dacă intenționați să cumpărați sau nu, dar dacă dați, iată cum se descompun modelul abonamentului.

Prima opțiune (planul „Mic”) acoperă în total trei dispozitive cu conturi nelimitate permise pentru fiecare, la 39,95 USD pe an. Planul „Mediu” vă oferă protecție pentru până la 5 dispozitive simultan și rulează cu 54,95 USD pe an. În sfârșit, există opțiunea „Mare” care protejează până la 10 dispozitive pentru 96,95 USD pe an.

Dacă în orice moment trebuie să adăugați mai multe dispozitive la planul dvs., Qustodio oferă o conductă de actualizare ușoară care vă va percepe doar diferența dintre vechiul dvs. abonament și cel nou, în loc să vă facă să plătiți pentru o afiliere complet nouă.

În cele din urmă, Qustodio are, de asemenea, opțiuni disponibile pentru școli, clienți de afaceri și întreprinderi, deși cu ofertele personalizate necesare pentru fiecare, nu este posibil pentru noi să descompunem detaliile exacte ale structurii lor de prețuri în această recenzie..

Qustodio rulează ocazional vânzări, cea mai recentă fiind o vânzare sezonieră cu o reducere de 10% dacă utilizați codul XMAS10. Vă sugerăm să începeți cu încercarea gratuită aici și apoi să folosiți codul dacă continuați la versiunea plătită.

Relații Clienți

contact qustodio

Qustodio oferă o singură opțiune de asistență pentru clienți printr-o pagină de transmitere a biletelor, iar compania spune că încearcă să revină tuturor clienților în 1-2 zile lucrătoare.

Ceea ce am găsit puțin ciudat a fost o notă mică în partea de jos a paginii de contact, care pretindea că utilizatorii Qustodio Premium primesc un răspuns prioritar ”, care părea a fi o tactică de vânzări redusă pentru a încerca să aducă oamenii la bord dacă sunt sincer.

Concluzie

Este posibil ca Qustodio să nu aibă cel mai ușor nume pronunțat, dar ceea ce îi lipsește claritatea mărcii este mai mult decât compensează cu opțiunile sale stelare de control parental care se întind pe toate platformele imaginabile..

Software-ul combină un tablou de bord de lider al industriei cu o UI solidă, o listă extinsă de funcții și performanțe rock-solid. Da, este scump, dar vă asigur că veți obține ceea ce plătiți aici și dacă ați fost până acum în gardul controlului parental - nu mai așteptați, apucați Qustodio azi.

Vizitați Qustodio

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 73

Adblock
detector