Revizuirea controlului parental uKnowKids

introducere

uKnowKids este o suită de control parental care adoptă o abordare unică a noii paradigme a copiilor de pe rețelele de socializare, oferind o soluție nouă la o problemă în creștere cu care se confruntă mulți părinți de adolescenți și adolescenți în epoca modernă.

În loc să se adere la un model de control parental mai tradițional de filtrare web și blocare de conținut, uKnowKids se referă doar la monitorizarea rețelelor sociale și la un singur ghișeu pentru urmărirea activității mobile. Dar aceste două funcții sunt suficient de singure pentru a justifica planul de abonament lunar mai scump?

Citiți mai departe în recenzia noastră de control parental uKnowKids pentru a afla!

Instalare / Configurare

instalarea unknownkids

Ca orice suită de control parental care merită sarea sa, procesul de configurare pentru uKnowKids a fost la fel de simplu ca plăcinta cu mere, deși, pentru a fi corect, nu am făcut niciodată personal plăcintă cu mere, așa că nu pot nici să confirm și să nu neg cât de ușoară este această rețetă anume..

După ce ne-am înscris pentru abonamentul nostru, am fost ghidați prin procesul de adăugare a fiecărui copil în rețea printr-un tutorial la îndemână. Tutorialul nu numai că a explicat ce era necesar pentru ca programul de monitorizare să funcționeze, ci a furnizat, de asemenea, un exemplu de tablou de bord pentru a naviga complet, cu explicații detaliate despre modul în care a funcționat tabloul de bord și ce caracteristici erau disponibile în funcție de modul în care ne-am configurat configurația personală.

Pentru a configura configurația pe mobil, va trebui să aveți telefonul copilului dvs. și să deblocați, deoarece există o serie de coduri de activare și credențiale care trebuie să fie introduse pe dispozitivul propriu înainte de monitorizarea activată.

Proiectare / Experiență utilizator

În timp ce existau câteva elemente ale procesului de cumpărare și instalare, care m-au lăsat îngrijorat, produsul s-ar putea termina să mă simt ceva datat când s-a stivuit în fața concurenței, am fost surprins să găsesc unul dintre cele mai frumoase și mai bine proiectate tablouri de bord încă odată ce am trecut pregatirea.

Denumit „Launchpad” de către companie, tabloul de bord are o colecție din toate rețelele de socializare diferite pe care ai ales să le monitorizezi și să mascheze activitatea copilului tău împreună pe o singură pagină care poate fi filtrată. Puteți comuta între șapte și treizeci de zile și alegeți exact ce conturi de rețea socială sunt afișate făcând clic pe pictogramele corespunzătoare din colțul din stânga sus..

Setările tabloului de bord uknowkids

Nu numai că tabloul de bord a fost frumos privit, dar gradul mare de flexibilitate pe care îl oferă în comparație cu unele oferte de control parental a fost cu adevărat uimitor uneori. Ori de câte ori căutați prin fluxul conținutului rețelelor lor sociale, puteți filtra aproape orice categorie de acțiuni la care vă puteți gândi: aprecieri, comentarii, mesaje și orice altceva este între ele.

Puteți vedea cele mai recente imagini care au fost postate în fluxurile lor, timpul pe care îl petrec pe rețelele de socializare întins pe o durată de 24 de ore, cine îi contactează cel mai mult și multe altele. Cele mai multe premii de cinci stele pe care le câștigă uKnowKids sunt datorită nivelului profund de control pe care îl primesc părinții atunci când vine vorba de scanarea și catalogarea vieții social media a copilului lor și de a le afișa pe toate într-o singură imagine succintă din tabloul de bord principal..

Acest lucru face ușor să luați rapid filele vieții sociale dintr-o privire, în loc să fiți nevoiți să săpați toate detaliile cu mâna. Desigur, și pentru părinții infirmieri această opțiune este acolo, permițându-vă să căutați toate conturile lor sociale simultan pentru anumite cuvinte cheie sau activități marcate care ar putea fi la marginea acceptării sau nu.

Doar în cazul în care nu sunteți sigur ce este un cuvânt înjurător sau doar un argou pentru copii în aceste zile, uKnowKids oferă un set la îndemână de coduri colorate și butoane de informații care vor apărea atunci când vor fi folosite cuvinte sau expresii suspecte pe un cont de social media.

De exemplu, pe propria mea pagină de Facebook vorbeam despre „math rock” într-una din actualizările mele recente. Matematica rock este un gen de muzică care, în general, nu este liric, deci nu a existat niciun motiv să fie preocupat acolo, dar ceea ce a obținut un steag roșu a fost cuvântul „rock”, pe care baza de date uKnowKids (incorect în acest caz particular) a presupus-o. poate fi un alt cuvânt pentru cocaină.

modul de detectare a uknowkids

Steaguri de acest fel sunt afișate pe întregul flux social și iau diferite culori în funcție de gravitatea cuvântului folosit (jurați că cuvintele devin roșu-portocaliu, argoul posibil devine albastru etc.).

Cu această legendă în loc, puteți derula rapid sute de comentarii, imagini sau mesaje simultan și, dacă doriți, căutați doar steaguri, mai degrabă decât să săpați în detaliile minunate ale conținutului în sine. Acest lucru stabilește o bună limită a încrederii între dvs. și copilul dvs., în același timp vă permite să păstrați un sentiment general despre modul în care vorbesc cu prietenii lor în același timp.

Dacă aș avea un os mic de ales aici, timpul de încărcare pentru unele dintre cele mai aprofundate funcții de monitorizare a rețelelor sociale ar putea fi mai rapid. Desigur, mi-a plăcut mult mai mult despre experiența de pe tablă, de parcă sunt într-adevăr doar împărțirea firelor de păr aici, dar testez toate softurile pe care le evaluăm la Comparitech pe un computer de desktop de sus (i7-7700K cu 16 GB de memorie RAM DDR4-3000MHz) pe un SSD de 256 GB) și, de fiecare dată când a venit să deruleze o nouă parte a feedului social, browserul meu ar încetini până la un chug aproape pentru a obține următorul lot de conținut încărcat..

Caracteristici

La acest tip de preț, uKnowKids oferă ceea ce s-ar putea califica cu ușurință drept unul dintre cele mai capabile și pline de funcții apartamente de control parental de pe piață. Un membru premium (orice număr de dispozitive) vine standard cu următoarele caracteristici:

Sisteme de operare: iOS, Android
Monitorizare SMS și apeluri (Android și iOS)
Urmărirea locației (numai pentru mobil)
Monitorizarea social media (Facebook, Twitter, Instagram)

Mobil

Pentru numeroasele apartamente diferite de control parental pe care le-am revizuit în acest an, toate, deși dispun de un număr extins de funcții de monitorizare pentru Android, sunt foarte scurte în fața urmăririi iOS.

Acum nu este vina furnizorilor, desigur. Spre deosebire de Google, care, practic, permite oricui cu o mână de binar să acceseze rădăcină de pe telefonul dvs. Android (statisticile malware nu se află), iOS este cunoscut pentru ecosistemul său cu buclă închisă, care împiedică multe aplicații să poată crea permisiunile de monitorizare pe un dispozitiv iOS. Aceasta este o metodă infidelă de a se asigura că numărul de vulnerabilități de securitate rămâne scăzut pe sistemul de operare mobil, dar, de asemenea, este dificil pentru producătorii de aplicații terțe să preia într-adevăr controlul telefonului într-un mod în care un părinte ar putea avea nevoie pentru a le urmări copii.

opțiuni mobile uknowkids

Dar pentru fiecare pachet de control parental care și-a ridicat pur și simplu brațele și a admis înfrângerea, acum există uKnowKids. uKnowKids este prima (și doar am revizuit până acum) aplicație care îți poate oferi de fapt puterea de a monitoriza activitatea zilnică pe dispozitivul iOS al copilului tău, inclusiv: apeluri telefonice, contacte, mesaje text, locație, fotografii făcute, e-mailuri fiind trimis și multe altele.

Software-ul realizează acest lucru prin conectarea contului iCloud al copilului dvs. la tabloul de bord uKnowKids, astfel încât de fiecare dată dispozitivul lor se sincronizează cu norul, tot ceea ce trimite (jurnalele de text, orice este scris în aplicația Notes, e-mailuri, etc) este scanat și înregistrat de către uKnowKids în tranzit. uKnowKids chiar poate urmări textele șterse, doar în cazul în care adolescentul dvs. crede că a găsit o lacună în sistem.

Acest nivel de funcționalitate pe iOS face ca uKnowKids să fie alegerea evidentă pentru orice casă cu majoritate Apple sau chiar doar pentru părinții Android care au câțiva copii iOS care aleargă prin casă.

De asemenea, se menționează că urmărirea locației pe iOS și Android a funcționat în mod practic identic și a fost extrem de personalizabilă. Opțiunile de geofencing vă avertizează dacă copilul dvs. lasă o anumită zonă pe hartă în anumite perioade ale zilei și puteți configura exact cât de des se raportează telefonul într-o nouă locație, fie că este la zi, la oră sau chiar la minut..

Monitorizarea rețelelor sociale

În mod normal, nu luăm o secțiune întreagă doar pentru a analiza funcțiile de monitorizare a rețelelor sociale pe care le oferă o suită de control parental ... dar dacă ar exista vreun lucru meritat, ar fi uKnowKids.

Adâncimea și lățimea pe care uKnowKids le oferă pentru a garanta că aveți toate ultimele informații despre ceea ce este copilul dvs. online este de neegalat în această industrie. Dacă principala dvs. preocupare și obiectiv cu controlul parental este capabil să aveți o imagine completă și indexabilă despre modul în care copilul dvs. folosește rețelele de socializare zilnic, uKnowKids este programul pe care îl puteți obține.

Totul începe cu tarife destul de standard: Facebook, Instagram și conexiunile de cont Twitter care folosesc autorizarea aplicației pentru a obține acces la conținutul de pe contul de socializare al copilului dvs. Dar, în cazul în care unele aplicații pot oferi o scurtă privire asupra lumii sociale online, cum ar fi actualizările de stare pe care le-au postat personal, uKnowKids trece dincolo și dincolo de aproape fiecare față..

Aceasta include oferirea unui raport detaliat asupra fiecărei postări pe care le-au plăcut, mesaje trimise / primite, comentarii pe care le-au primit / au lăsat - lucrările. Aproape orice activitate pe care ar putea-o face copilul dvs. în conturile lor sociale este înregistrată și indexată aici și pot fi căutate după cuvinte cheie, tip de activitate sau tip media pentru a vă ajuta să sortați zgomotul și să ajungeți la ceea ce căutați pentru rapid și eficient.

instagram uknowkids

Dar stai, nu am terminat încă. Doar în cazul în care copilul dvs. este conștient de faptul că principalul lor cont de rețele de socializare este monitorizat și îl păstrează public curat (cu un cont secret pe partea pentru a compensa), uKnowKids s-a gândit și la acest lucru. Cu ajutorul funcției de scanare socială, puteți să introduceți un set vag de parametri precum adrese de e-mail, nume sau chiar școala la care merge copilul dvs. pentru a localiza și identifica orice alte conturi pe care le-ar putea avea pe site-uri precum LinkedIn, Tumblr , Flickr, Youtube și multe altele.

scanare socială necunoscută

Dacă scanarea socială găsește o potrivire pentru oricare dintre aceste domenii, vă va oferi un link pentru a accesa profilul, deși, din păcate, capacitatea de a monitoriza activitatea contului în timp real este încă limitată doar la Facebook, Twitter și Instagram deocamdată..

În sfârșit, se menționează că, deși nu am reușit să punem mâna pe o invitație timpurie să folosim serviciul înainte de a scrie această recenzie, uKnowKids testează în prezent o caracteristică care va aplica toate aceleași funcții de urmărire și logare pe care le folosește în rest. din principalele rețele sociale pentru o gamă complet nouă de aplicații mobile.

La lansare, acestea vor include: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Kik, Skype, Facetime și multe altele. Tehnic uKnowKids vă poate oferi deja informațiile de contact de la apelurile Facetime și Skype (cine a apelat, la ce oră, durata convorbirii etc.), dar odată ce actualizarea este live, este posibil să puteți vedea exact ce fel de conținut copiii trimit sau primesc aplicații populare, cum ar fi Snapchat, o primă (și unică) din industrie până acum.

(Notă: uKnowKids încă trebuie să confirme capabilitățile / limitările exacte ale noilor funcții de urmărire a aplicațiilor, așa că rămâneți la curent cu Comparitech pentru actualizări, deoarece acestea sunt puse la dispoziție.)

Performanţă

Fiind un instrument de monitorizare a rețelelor sociale, uKnowKids este clar și fără întrebări, cu capul și umerii deasupra restului. Capacitatea sa de a aborda fiecare aspect al unui cont de social media este necunoscut printre oricare dintre concurenții săi, și, din acest punct de vedere, va trebui să îi oferim un 10/10 cu o înflorire suplimentară.

Dar, desigur, social media este doar o parte din experiența online a unui copil și nu ne-am îndeplini datoria în calitate de recenzori dacă nu am fi menționat un singur mare și grozav gol în CV-ul uKnowKids: filtrarea web și blocarea conținutului.

Spre deosebire de opțiunile tradiționale de control parental, care toate oferă un anumit echilibru al monitorizării rețelelor sociale, capabilităților reale de blocare a conținutului web, uKnowKids se învârte în totalitate către primul. Acestea fiind spuse, performanța de monitorizare socială a uKnowKids a fost încă excepțională. Pentru ceea ce promite programul să facă, excelează pe toate planurile și ar trebui privit ca o alegere principală atunci când vine vorba de monitorizarea utilizării de social media a gospodăriei dvs..

Prețuri

Modelul de tarifare pentru uKnowKids este mai interesant decât alte opțiuni de control parental, numai în cazul în care doriți să utilizați una dintre cele mai mari funcții de vânzare (suita iOS), va trebui să plătiți pentru opțiunea în avans..

modelul de prețuri uknowkids

Lasă-mă să explic. În primul rând, există cele trei niveluri ale abonamentului Premium care încep după o probă gratuită de 7 zile: lunar, anual și de viață. Aceste trei planuri costă 10 $, 100 $ și respectiv 180 $ și includ toată monitorizarea rețelei sociale și suport pentru toate monitorizările mobile doar pe Android.

uknowkids ios prețuri

Pentru a obține funcțiile iOS, indiferent de planul pe care îl cumpărați, va trebui să plătiți o taxă forfetară în valoare de 60 USD pentru a avea experiența uKnowKids completă. Bănuiesc că acest lucru este probabil deoarece, până în prezent, uKnowKids este singura suită de software din oraș care oferă o listă atât de extinsă de opțiuni pentru iOS și, deși nu explică exact cum au reușit să scoată atât de multe capabilități de monitorizare pe sistem de operare cu buclă închisă, este clar că știu valoarea și nu le este frică să perceapă suplimentar la ușă pentru a intra.

Un minim de 10 USD / lună (și 60 USD în avans) pentru a avea acces doar la rețelele sociale / funcțiile de monitorizare mobilă ar putea părea abrupte pentru unele familii, în special pentru cele care ar trebui să plătească suplimentar pentru o altă suită pentru a obține funcțiile de filtrare web pe care le oferă majoritatea software-ului. promoții.

Relații Clienți

chat de servicii pentru clienți uknowkids

uKnowKids are o singură opțiune de a contacta asistența, prin e-mail, iar compania spune că timpul lor mediu de întoarcere este de aproximativ 12 ore, maxim 24 pentru a vă reveni la orice întrebări pe care le puteți avea..

Am trimis o anchetă și am primit un răspuns înapoi în aproximativ 14 ore, în limita intervalului citat de companie. Răspunsul la întrebarea noastră a fost corect și pe măsură, iar din experiența limitată pe care am avut-o cu agentul nostru de asistență, au reușit să ajute eficient în toate problemele pe care le-am pus atât ca întrebare inițială, cât și în mai multe întrebări de urmărire..

Concluzie

Sigur, chiar dacă uKnowKids nu poate fi exact ceea ce vă așteptați atunci când auziți termenul de „software de control parental”, din cauza lipsei de capabilități reale de filtrare a conținutului, ceea ce îi lipsește din funcțiile tradiționale, mai mult decât compensează în monitorizarea social media max.

uKnowKids urmărește cu atenție aproape fiecare aspect din experiența de socializare online a copilului dvs., lăudându-se, de asemenea, cu un număr impresionant de inovații în iOS. De fapt, pe premisa a ceea ce a realizat uKnowKids doar pe iOS, aș spune că merită prețul de achiziție complet, indiferent de ceea ce lipsește din partea sa. Folosit împreună cu o altă suită de control parental (cum ar fi Norton Family, dacă ai deja un abonament Premier), uKnowKids este suficient de capabil să te protejeze pe tine și familia ta de actorii nefasta online.

Cu un tablou de bord extrem de detaliat, un personal solid de asistență și suficiente funcții de urmărire mobilă pentru a face capul părinților să se învârtă, uKnowKids este, fără îndoială, una dintre cele mai bune opțiuni de software de control parental de pe rafturi în acest an..

Accesați UknowKids

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 13

Adblock
detector