Recenzie AOMEI Backupper

Un produs popular și extrem de util pentru persoane fizice și clienți de afaceri din Chechia, Hong Kong, Germania și aproape peste tot pe glob, Backupper este un serviciu de rezervă de date de la compania tehnologică AOMEI.

Caracteristici, spațiu, prețuri

În timp ce oricine poate utiliza Backupper Standard (este gratuit!), Am luat atât versiunile gratuite, cât și cele cu Backupper Professional plătite. De dragul autenticității și pentru a oferi mai bine o recenzie corectă, am testat versiunea standard gratuită primul înainte de a încerca versiunea profesională plătită, astfel încât să putem oferi atât o scuturare corectă, cât și să ajutăm utilizatorii care caută să facă trecerea mai realistă de la gratuit la plătit.

ÎNCERCAȚI GRATUIT: Există o versiune de încercare gratuită a versiunii profesionale aici

Nu am testat versiunile AB Server sau AB Technician, astfel încât orice comentarii pe care le facem asupra acestor versiuni se bazează pe ce caracteristici se încrucișează cu versiunile Standard și Professional.

În primul rând, Backupper are câteva pozitive și negative notabile pe care le-am găsit demne de evidențiat chiar în față:

Pozitive:

 • Actualizări gratuite pe viață
 • Preț redus pentru versiunea profesională
 • Reduceri pentru mai multe licențe
 • 1 Licență pentru versiunea profesională acoperă 2 PC-uri separate
 • Versiunea gratuită poate fi utilizată în scopuri de afaceri într-un grad limitat

Negativă:

 • Funcționează numai pe Windows
 • Utilizatorii non-business nu vor găsi prea mult folos cu majoritatea funcțiilor (chiar și în versiunea gratuită)

Comparație de caracteristici

Backupper AOMEI

Backupper Standard și Backupper Professional sunt aproape aceleași programe. Aproape. Ambele sunt bogate în caracteristici, dar, în realitate, nu este probabil să utilizați marea majoritate a funcțiilor, chiar dacă sunteți un utilizator de rezervă pentru date. Aceasta include versiunea gratuită bogată în caracteristici, care are un număr surprinzător de mare de opțiuni de rezervă. Cel mai probabil, nu veți folosi nici măcar nu înțelegeți utilizarea acestei funcții dacă nu sunteți un profesionist în rețele și utilizați doar AOMEI Backupper pentru utilizări regulate și personale ale copiilor de rezervă.

Chiar și în continuare, AOMEI ascunde semnificativ ceea ce oferă versiunile plătite prin programul gratuit. Diferența esențială a funcțiilor dintre opțiunile plătite și cele gratuite evidențiază faptul că AOMEI Backupper este un program de backup aferent afacerilor, de la tulpină la pupa.

AOMEI Backupper Professional este tocmai asta: o aplicație profesională, concepută pentru profesioniști și companii. Întreprinderile vor găsi o valoare semnificativă din capacitatea de a face backup și restaura pe mai multe dispozitive dintr-o rețea, de exemplu, ceea ce poate fi necesar în cazul în care afacerea este lovită cu ransomware sau dacă ai nevoie de o rezervă de urgență pentru mai multe mașini în timpul recuperării dezastrelor. Între timp, versiunea Standard gratuită este încă încărcată cu funcții pe care probabil le ignorați ca un singur utilizator, dar include toate funcțiile de bază pentru backup pe care le puteți căuta.

Următoarea listă (cu siguranță lungă) include funcții pe care nu le veți găsi în standardul gratuit AOMEI:

 • Fără setări de filtru de fișiere (Nu poate exclude anumite extensii de fișiere din backup-uri sau sincronizări) – aceasta înseamnă că limitele dvs. de date de rezervă vor fi atinse mult mai rapid
 • Nu se pot edita partiții pe disc (În sensul că nu puteți ajusta dimensiunea partiției atunci când clonați un disc sau restabiliți o copie de rezervă a datelor)
 • Fără backup / restaurare volume de disc dinamice
 • Nu există fișiere / foldere de sincronizare în timp real din sau către rețea / NAS

 • Nu există copii de rezervă declanșate de evenimente (Evenimentele sunt deconectare, deconectare, pornire sistem și oprire sistem)
 • Nici un instrument de pornire PXE
 • Nici o schemă de rezervă (Vă permite să ștergeți automat anumite imagini de rezervă pe baza criteriilor pe care le-ați setat)
 • Fără copii de rezervă (Fuziunea vă permite să combinați copie de rezervă completă cu copii suplimentare de rezervă ulterioare pentru a reduce numărul excesiv de imagini de rezervă) – câștig, o problemă de economisire a spațiului
 • Fără utilitate pentru linia de comandă (Vă permite să efectuați copii de rezervă din promptul de comandă)
 • Fără restaurare universală (Vă permite să restaurați imaginea pe un computer diferit cu hardware diferit sau să vă mutați sistemul de operare de la o mașină fizică la una virtuală)
 • Nicio clonă de sistemPrioritate scăzută pentru suport tehnic
 • Moduri de trimitere a notificărilor prin e-mail (SMTP) limitat la serverele Hotmail și Gmail

Interesant este că versiunea gratuită vine cu un instrument de pornire PXE. Aproape cu siguranță nu este util pentru majoritatea oamenilor, instrumentul de pornire PXE permite utilizatorilor să pornească mai multe computere într-o rețea. Acesta este un instrument esențial pentru întreprinderile din mediul de afaceri centrat pe date de astăzi.

  Revizuire IDrive

Aveți spațiu de rezervă limitat? Va trebui să faceți upgrade

Backupper AOMEI

După cum sa menționat mai sus, diferențele cheie între Backupper Standard și versiunea profesională plătită au mai mult de-a face cu instrumentele legate de rețea pentru backup-uri de date decât orice altceva. Cu toate acestea, cea mai mare limitare a utilizatorilor liberi este gestionarea stocării. Multe dintre caracteristicile care nu sunt disponibile pentru utilizatorii liberi sunt cele care permit o mai bună utilizare a spațiului de stocare. Utilizatorii gratuite vor găsi hard disk-urile de rezervă și drive-urile cloud completate destul de repede, în special cu backup-uri de date programate și backup-uri ale sistemului întreg.

Dacă aveți spațiu de stocare aproape nelimitat pentru copii de rezervă sau aveți nevoie doar de backup pentru câteva fișiere cheie, probabil că veți găsi versiunea gratuită foarte utilă. Cu toate acestea, dacă aveți doar o cantitate limitată de spațiu de alocat copiilor de rezervă pentru datele dvs., AOMEI Backupper Professional va fi necesar.

Prezentare generală a backup-ului

După cum am spus anterior, Backupper Standard poate să nu aibă la fel de multe funcții ca versiunile plătite ale AOMEI, dar cu siguranță nu lipsește funcționalitatea.

Într-adevăr, există mult mai multe funcții disponibile decât va avea nevoie, dar în centrul atenției sunt următoarele opțiuni de backup și restaurare:

 • Backup de sistem întreg
 • Copie de rezervă pe disc pe un fișier imagine
 • Copie de rezervă a partiției
 • Copie de rezervă pentru stocarea în cloud
 • Backupuri de fișiere unice sau multiple
 • Sincronizarea fișierelor
 • Creator media bootabil (DVD, CD, USB Drive)
 • Explorarea virtuală a unei imagini de rezervă
 • Fuziunea imaginii
 • Instrument PXE Boot
 • Clonarea discurilor și a imaginilor
 • Copia de rezerva a datelor

Am efectuat un test simplu asupra funcționalității de rezervă a datelor pentru AOMEI Backupper Standard, cu accent pe viteză și eficiență. Acest test ar trebui să se aplice în mod egal pentru AOMEI Professional, deoarece programul de bază este același cu câteva funcții blocate pentru utilizatorii liberi.

Când se execută copii de rezervă de date, utilizatorii pot ajusta câteva setări diferite pentru a ajuta la crearea de copii de rezervă mai eficiente. Aceasta include o opțiune de ajustare a compresiunii de date (o compresie mai mare duce la timpii de rezervă mai lungi, dar economisește spațiu de stocare), împărțirea imaginilor pentru imagini de rezervă mari, Backups de sector inteligent (face doar o copie de siguranță a secțiunilor utilizate ale sistemului de fișiere) și Copia Shadow de volum Microsoft Service (VSS) care permite copiilor de rezervă să continue fără a întrerupe operațiunile care se execută în prezent.

Primul nostru test de rezervă a folosit un folder care conține 64,5 MB de imagini cu setări de rezervă prestabilite în loc. Această copie de rezervă a durat doar câteva secunde.

Backupper AOMEI

Am efectuat un alt test pentru a determina cât timp va dura o întreagă imagine de rezervă a sistemului Windows cu setările prestabilite de rezervă în loc. AOMEI Backupper a estimat pentru prima dată că acest lucru va dura 51 de minute pentru a face backup întregului sistem. Estimarea timpului sa doborât rapid. Rezultatul final a durat doar 24 de minute pentru a face backup întregului meu sistem Windows, creând o imagine de rezervă de 37 GB.

La rularea copiilor de rezervă, AOMEI este configurat automat pentru a rula cât mai eficient. Aceasta include compresia „normală” și Backups de sector inteligent. În timpul unui al treilea test de rezervă, am activat Backups de compresie ridicată și Intelligent Sector, ceea ce înseamnă că Backupper a făcut o copie de rezervă exactă a sistemului de testare. Acest al treilea test a durat aproximativ 45 de minute, o viteză bună chiar și cu o compresie grea. Imaginea finală a fost de 74 GB.

Nu este inclusă o copie de rezervă în cloud

Poate că cel mai mare dezavantaj al AOMEI Backupper este lipsa de rezervă online inclusă. Deși AOMEI vă permite să faceți backup pentru hard disk sau fișiere la multe opțiuni diferite de backup cloud, compania nu oferă propriul serviciu de backup cloud. Utilizatorii de afaceri vor trebui să achiziționeze spațiu de stocare separat pentru a utiliza în mod eficient backup-ul cloud.

Acestea fiind spuse, copierea de rezervă în cloud funcționează în același mod ca și backup pentru orice altă sursă. Atunci când creați o copie de rezervă, utilizatorii vor trebui pur și simplu să se asigure că serviciul de backup cloud este instalat corect pe sistemul dvs. cu o aplicație desktop (cum ar fi Microsoft Onedrive sau Dropbox), apoi să selecteze acel serviciu de rezervă atunci când alegeți locația de rezervă.

  Revizuire IDrive

Rezultate AOMEI Backupper

Din testarea noastră, versiunea gratuită este o opțiune de backup simplă și simplă pentru oricine are nevoie de backup standard de date (de exemplu, pentru toți). Cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie de o mai bună gestionare a spațiului, va trebui să faceți upgrade la versiunea Professional, mai ales dacă intenționați să comprimați copiile de rezervă. De asemenea, nu veți obține atât de multe personalizări pe cât s-ar putea dori cu versiunea gratuită și există o mulțime de mumbo-jumbo tehnice care vor confunda chiar și unii utilizatori de computer cu experiență. Cu toate acestea, multe dintre acestea sunt destul de ușor de ignorat și nu sunt necesare decât dacă aveți nevoie de fapt.

Cu toate acestea, dacă priviți AOMEI Backupper dintr-o perspectivă de afaceri, instrumentul PXE, combinat cu backup-urile rapide, va face Backupper o opțiune excelentă pentru afacerea dvs..

Când vine vorba de acesta, pentru versiunea gratuită, limitările dvs. sunt în mare parte economisirea de spațiu. Dacă utilizați Standardul AOMEI, veți putea să faceți o copie de siguranță rapidă și rapidă a datelor, dar veți descoperi că ați rămas fără spațiu destul de repede, decât dacă veți utiliza compresia de date la cel mai înalt nivel. Dacă conduceți o afacere, lipsa copiei de rezervă în cloud poate fi limitată până la o anumită măsură, dar eliberarea prin faptul că nu sunteți legat de backup-ul online al unei companii. Puteți să „aduceți propriul backup”, ca să zic așa, și să conectați AOMEI Backupper la serviciul de stocare cloud preferat.

Prețul și cumpărarea

Un lucru pe care l-am găsit aici la Comparitech este că un software aparent bun poate fi stricat de schemele de prețuri predatorii. Am analizat modul în care AOMEI își vinde software-ul, cu rezultate excelente.

AOMEI Standard (versiunea gratuită) poate fi utilizat cu ușurință și descărcat cu ușurință, fără a fi nevoie să predați informațiile dvs. personale sau să introduceți informații despre cardul de credit. Aceasta înseamnă că, fără niciun efort, puteți utiliza versiunea gratuită a software-ului.

În cazul în care decideți să vă actualizați software-ul, puteți face unul dintre cele două moduri. Puteți alege să faceți upgrade din programul propriu și să achiziționați o cheie de licență, sau puteți accesa direct site-ul și puteți achiziționa 1 până la trei licențe.

AOMEI are automat „Upgrade Free Lifetime” bifat pe pagina produsului. Dacă nu doriți această opțiune, va trebui să declanșați marcajul în casetă. Actualizările gratuite pe viață reduc prețul de la 49,95 USD la 39,95 USD pentru versiunea profesională a software-ului pentru o licență. Achiziționarea mai multor licențe aduce o reducere pentru fiecare licență, până la 27,97 USD pentru fiecare licență fără actualizări pe viață.

Când sunteți gata să cumpărați, ecranul de checkout nu încearcă să vă încarce cu funcții suplimentare dincolo de un CD de rezervă pentru 9,95 USD. Spre deosebire de alte servicii, această opțiune nu este selectată automat și va trebui să faceți clic pe „Adăugați în coș” pentru a o adăuga la final. AOMEI preia plata de la PayPal, card de credit, transfer bancar / bancar, cec / ordine de bani și ordin de achiziție.

În cele din urmă, dacă doriți să evitați confidențialitatea prin e-mailuri de marketing, deselectați a doua opțiune din partea de jos înainte de a face clic pe „Revedere comanda mea”. Având în vedere că AOMEI oferă o garanție de returnare a banilor destul de generoasă de 90 de zile, puteți cumpăra acest program cu un anumit grad de confort.

Securitate

AOMEI Backupper nu oferă propria opțiune de backup cloud. Ca atare, nivelul dvs. de securitate pentru utilizarea acestei opțiuni depinde de serviciul cloud pe care decideți să vă conectați la copiile de rezervă online.

Am trimis AOMEI o anchetă generală prin intermediul asistenței clienților despre modul în care compania gestionează securitatea, atât pe plan local, cât și prin conexiunile sale în rețea la serviciile cloud.

Interfață

Backupper AOMEI

În mod pozitiv, AOMEI simplifică accesarea exactă a diferitelor secțiuni de rezervă pe care le căutați.

În ecranul de pornire al aplicației, veți vedea cinci file în partea stângă: Acasă, Backup, Restaurare, Clonare și Utilități.

„Acasă” este locul în care începeți când aplicația se încarcă și afișează toate copiile de rezervă pe care le-ați efectuat manual sau automat prin programare. Nu există nicio limită la numărul de copii de rezervă care pot fi enumerate aici despre care știm. Fiecare este identificat după numele, data și ora la care a fost făcută copia de rezervă a început.

La „Backup”, aveți cinci opțiuni de backup pentru date: System, Disk, Partition, File și File Sync.

Mulți utilizatori vor fi familiarizați cu scopul acestor opțiuni de rezervă diferite, dar poate nu sunt familiarizați cu „File Sync.” AOMEI Backupper vă permite să sincronizați foldere diferite care conțin aceleași documente, permițându-vă astfel să păstrați acele documente la zi. în egală măsură, asigurându-se că, dacă se fac modificări la un folder, celălalt dosar este actualizat. Puteți sincroniza fișierele la nivel local sau puteți sincroniza unul stocat local cu unul salvat la o unitate cloud.

  Revizuire IDrive

AOMEI Backupper include o opțiune „Restaurare” destul de standard care vă permite să filtrați doar restaurările de sistem în loc de backup-uri de date pentru foldere sau partiții separate. Puteți efectua, de asemenea, „Restaurare universală”, care permite restaurarea unei copii de rezervă pe un computer nou cu hardware diferit. Restaurarea universală este disponibilă numai pentru cei cu Professional sau pentru orice altă versiune de Backupper plătită.

Dacă doriți să „Clonați” sistemul dvs., puteți face acest lucru prin această filă. Backupper permite o clonă a hard disk-ului de la o unitate de disc la alta, clone de sistem întreg la SSD sau alte discuri (doar plătite) sau o clonă de partiție.

În cele din urmă, Backupper include mai multe opțiuni din fila „Utilități”, inclusiv o opțiune pentru a verifica integritatea unei imagini de rezervă a datelor, opțiunea de a crea un suport de salvare bootabil pe un DVD sau USB, opțiunea de a explora o imagine într-un virtual partiție, o caracteristică care vă permite să îmbinați mai multe imagini într-una (versiunea plătită), un instrument de configurare de import / export, un instrument PXE (un instrument plătit folosit mai ales dacă operați mai multe computere într-o rețea) și un vizualizator de jurnaluri, puteți verifica pentru a vedea mai multe detalii dacă a apărut o eroare în timpul proceselor de backup și restaurare.

O cantitate surprinzător de mare din ceea ce poți face cu AOMEI Backupper vine în mod standard cu versiunea gratuită, în timp ce versiunile plătite ale programului deschid uși din ce în ce mai complexe pentru cei care au nevoie de instrumente mai profesioniste, care vizează afaceri..

Serviciu clienți

AOMEI oferă patru căi principale de contact:

Documentare, întrebări frecvente, forum și „Contactați-ne”, care include opțiuni de asistență electronică separate pentru probleme tehnice, vânzări, reclamații și parteneri de produse AOMEI.

Documentația AOMEI este destul de vastă, acoperind un număr mare de caracteristici ale produsului lor. Având în vedere cât de multe straturi există pentru AOMEI Backupper, s-ar putea să te descoperi în secțiunea de documentare dacă nu știi cum să folosești anumite funcții sau chiar de ce este posibil să ai nevoie de unele dintre aceste funcții. Documentația pentru diferite caracteristici este bine gândită, cu capturi de ecran care să ajute utilizatorii să parcurgă cazurile de utilizare obișnuită.

Secțiunea Întrebări frecvente cuprinde trei categorii: Întrebări frecvente de cumpărare, întrebări frecvente tehnice și întrebări de actualizare a produselor. Ca și în cazul documentației, fiecare dintre acestea este oarecum extinsă, în special în secțiunea Întrebări frecvente tehnice. De fapt, materialul este destul de dens, așa că dacă sunteți un nou venit la backup-ul de date, vă puteți pierde cu ușurință în jargonul tehnic.

AOMEI oferă trei metode de forum: on-site, Facebook și Twitter. O verificare rapidă arată că AOMEI este activ parțial doar pe Facebook, dar destul de activ pe Twitter. Dacă sunteți în căutarea unui răspuns sau a unei interacțiuni mai rapide, Twitter sau forum-ul din locația sunt cele mai bune pariu pentru dvs. Ambele arată mult mai multă activitate, precum și postări și răspunsuri recente ale personalului AOMEI.

În sfârșit, dacă pur și simplu nu vi se pare că veți primi răspunsuri la întrebările dvs. prin FAQ, Knowledgebase sau prin intermediul social media sau forumuri, puteți încerca să trimiteți un e-mail direct la companie. Rețineți că AOMEI utilizează un sistem de răspuns gradat bazat pe starea clientului. Utilizatorii gratuite vor primi răspunsurile la întrebările prin e-mail, dar au prioritate mai mică față de utilizatorii plătiți. În funcție de dificultatea problemei, s-ar putea să te descoperi că ai nevoie de asistență imediată.

Gânduri finale despre AOMEI Backupper

Dacă sunteți în căutarea unui simplu program de rezervă, AOMEI nu va fi opțiunea dvs. perfectă. AOMEI poate fi folosit cu siguranță pentru o rezervă de date foarte de bază, dar caracteristicile programului sunt optimizate pentru afaceri. Lipsa unei opțiuni de rezervă cloud incluse și incapacitatea de a limita dimensiunile copiilor de rezervă cu versiunea gratuită pot fi dezactivate și pentru utilizatorii individuali..

Cu toate acestea, dacă aveți o companie cu o opțiune de stocare în cloud în loc sau dacă aveți o locație de rezervă fizică semnificativă gata de pornire, AOMEI Backupper este o opțiune incontestabilă. Deși este conceput mai mult pentru utilizare profesională de către specialiști în rețele și computere, AOMEI poate fi utilizat cu ușurință de oricine dorește să ignore opțiunile mai specializate. Instrumentul gratuit în sine este o aventură demnă, în timp ce cei care au nevoie de opțiuni de personalizare care economisesc spațiu cu backup-ul lor, ar trebui să ia în considerare puternic AOMEI Professional.

Accesați AOMEI

About the author

Comments

 1. e rezervă) Nu există opțiunea de a face backup în cloud (deși puteți face backup pe un hard disk extern sau pe o rețea) Nu există opțiunea de a face backup incremental (adică doar fișierele noi sau modificate sunt adăugate la backup-ul existent, economisind spațiu de stocare) Nu există opțiunea de a face backup la nivel de fișier (adică puteți face backup doar la nivel de partiție sau disc întreg) Aveți spațiu de rezervă limitat? Va trebui să faceți upgrade. Versiunea gratuită a AOMEI Backupper vă oferă un spațiu de rezervă limitat, ceea ce înseamnă că, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, va trebui să faceți upgrade la versiunea plătită. În plus, versiunea gratuită nu vă permite să faceți backup în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. Prezentare generală a backup-ului AOMEI Backupper este un program de backup puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Nu este inclusă o copie de rezervă în cloud AOMEI Backupper nu include o copie de rezervă în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Rezultate AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un program de backup puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Prețul și cumpărarea Prețul pentru AOMEI Backupper variază în funcție de versiunea pe care o alegeți. Versiunea gratuită este disponibilă pentru descărcare gratuită, dar versiunile plătite sunt disponibile la prețuri diferite. Securitate AOMEI Backupper este un program sigur și securizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Interfață Interfața AOMEI Backupper este ușor de utilizat și intuitivă, ceea ce face programul ușor de utilizat pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență. Serviciu clienți Serviciul clienți AOMEI Backupper este excelent și vă permite să obțineți ajutor și asistență rapidă și eficientă. Gânduri finale despre AOMEI Backupper În general, AOMEI Backupper este un program puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. În general, recomandăm AOMEI Backupper pentru utilizatorii care caută un program de backup puternic și ușor de utilizat.

 2. e rezervă) Nu există opțiunea de a face backup în cloud (de exemplu, Dropbox sau Google Drive) Nu există opțiunea de a face backup incremental (adică doar fișierele noi sau modificate sunt copiate în loc să copiați întregul set de date de fiecare dată) Nu există opțiunea de a face backup pe discuri dinamic (adică discuri care se extind automat atunci când se umplu) Nu există opțiunea de a face backup pe discuri GPT (adică discuri care depășesc limita de 2 TB) Nu există opțiunea de a face backup pe discuri RAID (adică discuri care sunt grupate împreună pentru a crea o singură unitate de stocare) Aveți spațiu de rezervă limitat? Va trebui să faceți upgrade. În timp ce versiunea gratuită a AOMEI Backupper vine cu o mulțime de caracteristici, există o limită la cât spațiu de rezervă puteți utiliza. În versiunea gratuită, puteți face backup-uri pe un singur disc sau partiție și puteți utiliza doar 10 GB de spațiu de rezervă. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, va trebui să faceți upgrade la versiunea plătită. Prezentare generală a backup-ului AOMEI Backupper face backup-uri complete, incrementale și diferențiale. Backup-urile complete copiază întregul set de date de fiecare dată, în timp ce backup-urile incrementale copiază doar fișierele noi sau modificate de la ultimul backup. Backup-urile diferențiale copiază doar fișierele noi sau modificate de la ultimul backup complet. AOMEI Backupper poate face backup-uri pe discuri interne și externe, precum și pe dispozitive de stocare în rețea. Nu este inclusă o copie de rezervă în cloud AOMEI Backupper nu vine cu o opțiune de backup în cloud, ceea ce înseamnă că va trebui să utilizați un alt serviciu de backup în cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive, dacă doriți să aveți o copie de rezervă în cloud. Rezultate AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un serviciu de backup solid, cu o mulțime de caracteristici utile. Versiunea gratuită vine cu o mulțime de caracteristici, dar există o limită la cât spațiu de rezervă puteți utiliza. Versiunea plătită vine cu mai multe caracteristici, dar este mai potrivită pentru companii și profesioniști decât pentru utilizatorii individuali. Prețul și cumpărarea Prețul pentru AOMEI Backupper Professional începe de la 49,95 USD pentru o licență pentru un singur PC și crește la 299,00 USD pentru o licență pentru 20 de PC-uri. Există, de asemenea, reduceri disponibile pentru mai multe licențe. AOMEI Backupper Standard este gratuit. Securitate AOMEI Backupper utilizează criptarea AES de 256 de biți pentru a proteja datele de backup. Interfață Interfața AOMEI Backupper este ușor de utilizat și intuitivă. Serviciu clienți AOMEI oferă suport prin e-mail și chat live. Gânduri finale despre AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un serviciu de backup solid, cu o mulțime de caracteristici utile. Versiunea gratuită vine cu o mulțime de caracteristici, dar există o limită la cât spațiu de rezervă puteți utiliza. Versiunea plătită vine cu mai multe caracteristici, dar este mai potrivită pentru companii și profesioniști decât pentru utilizatorii individuali. În general, recomandăm AOMEI Backupper pentru utilizatorii care caută un serviciu de backup solid și ușor de utilizat.

 3. e rezervă) Nu există opțiunea de a face backup în cloud (deși puteți face backup pe un hard disk extern sau pe o rețea) Nu există opțiunea de a face backup incremental (adică doar fișierele noi sau modificate sunt adăugate la backup-ul existent, economisind spațiu de stocare) Nu există opțiunea de a face backup la nivel de fișier (adică puteți face backup doar la nivel de partiție sau disc întreg) Aveți spațiu de rezervă limitat? Va trebui să faceți upgrade. Versiunea gratuită a AOMEI Backupper vă oferă un spațiu de rezervă limitat, ceea ce înseamnă că, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, va trebui să faceți upgrade la versiunea plătită. În plus, versiunea gratuită nu vă permite să faceți backup în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. Prezentare generală a backup-ului AOMEI Backupper este un program de backup puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau la nivel de fișier. Nu este inclusă o copie de rezervă în cloud AOMEI Backupper nu include o copie de rezervă în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau la nivel de fișier. Rezultate AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un program puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau la nivel de fișier. Prețul și cumpărarea Prețul pentru AOMEI Backupper variază în funcție de versiunea pe care o alegeți. Versiunea gratuită este disponibilă pentru descărcare gratuită, dar versiunile plătite sunt disponibile la prețuri diferite. Securitate AOMEI Backupper este un program sigur și securizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau la nivel de fișier. Interfață Interfața AOMEI Backupper este ușor de utilizat și intuitivă, ceea ce face programul accesibil pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență. Serviciu clienți Serviciul clienți AOMEI Backupper este disponibil prin intermediul unui sistem de bilete online, care vă permite să trimiteți întrebări și probleme direct către echipa de asistență tehnică. Gânduri finale despre AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un program puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau la nivel de fișier. În general, AOMEI Backupper este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un program de backup puternic și ușor de utilizat.

 4. e rezervă) Nu există opțiunea de a face backup în cloud (deși puteți face backup pe un hard disk extern sau pe o rețea) Nu există opțiunea de a face backup incremental (adică doar fișierele noi sau modificate sunt adăugate la backup-ul existent, economisind spațiu de stocare) Nu există opțiunea de a face backup la nivel de fișier (adică puteți face backup doar la nivel de partiție sau disc întreg) Aveți spațiu de rezervă limitat? Va trebui să faceți upgrade. Versiunea gratuită a AOMEI Backupper vă oferă un spațiu de rezervă limitat, ceea ce înseamnă că, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, va trebui să faceți upgrade la versiunea plătită. În plus, versiunea gratuită nu vă permite să faceți backup în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. Prezentare generală a backup-ului AOMEI Backupper este un program de backup puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Nu este inclusă o copie de rezervă în cloud AOMEI Backupper nu include o copie de rezervă în cloud, ceea ce poate fi o problemă pentru unii utilizatori. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Rezultate AOMEI Backupper AOMEI Backupper este un program de backup puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Prețul și cumpărarea Prețul pentru AOMEI Backupper variază în funcție de versiunea pe care o cumpărați. Versiunea Standard este gratuită, dar versiunea Professional costă 49,95 dolari. Există, de asemenea, versiuni Server și Technician disponibile, dar nu le-am testat. Securitate AOMEI Backupper este un program sigur și securizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Interfață Interfața AOMEI Backupper este ușor de utilizat și intuitivă, ceea ce face ca programul să fie accesibil pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență. Serviciu clienți Serviciul clienți AOMEI Backupper este excelent și vă permite să obțineți ajutor rapid și eficient în cazul în care întâmpinați probleme sau aveți întrebări. Gânduri finale despre AOMEI Backupper În general, AOMEI Backupper este un program puternic și ușor de utilizat, care vă permite să faceți backup la nivel de partiție sau disc întreg. Programul vă permite să faceți backup pe un hard disk extern sau pe o rețea, dar nu vă permite să faceți backup în cloud. În plus, programul nu vă permite să faceți backup incremental sau să faceți backup la nivel de fișier. Cu toate acestea, programul este excelent pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență și oferă o gamă largă de caracteristici și opțiuni de backup.

Comments are closed.