Popust za telefon, internet i TV za veterane

Višestruki uređaji za popuste za veterane.

Mnoge tvrtke diljem SAD-a nude popust za veterane i drugo vojno osoblje, u znak podrške i zahvalnosti za posao koji obavljaju i obavljaju. Mnogi od tih programa popusta nude se djelatnicima i veteranima, kao i supružnicima.

Glavni mjesečni trošak u većini kućanstava odnosi se na telefon, internet i TV. Bez obzira na to jesu li sve ove usluge u paketu ili ne, to može činiti ogroman komad mjesečnih računa. Srećom, puno pružatelja usluga u industriji nudi prilično pristojne vojne popuste. Neki pružatelji nude izravne popuste, kao što možete i vi putem interneta, prijavite se putem njihove web stranice ili ih posjetite u trgovini. Ostali nude ekskluzivne popuste članovima veteran's Advantage programa.

U ovom postu ćemo vas upoznati s ponuđačima koji nude popuste i koliko možete očekivati ​​da dođete do plaćanja. Također ćemo ponuditi nekoliko savjeta za neometano odvijanje postupka prijave. Započnimo!

Tvrtke koje nude telefon, internet i TV popuste za veterane

Prvo ćemo pogledati koje tvrtke nude popuste putem vlastitih web stranica. Imajte na umu da popusti koji su ovdje spomenuti ne odnose se nužno na sve pakete. Prije nego što donesete konačnu odluku, provjerite sitni tisak na web stranici i / ili razgovarajte s predstavnikom tvrtke.

NA&T: AT&Program T Signature nudi vam 15% popusta na mjesečnu naknadu za usluge telefona, interneta i televizije. Otvoren je za aktivnu vojsku i veterane. Aktivna se dužnost može prijaviti na mreži, ali veterani bi trebali posjetiti trgovinu s odgovarajućim ID-om i kodom popusta. Ovaj je program otvoren i za vatrogasce koji imaju članstvo u IAFF-u.

Verizon Wireless: Aktivni članovi i veterani mogu dobiti i do 40 USD mjesečno s neograničenim planovima, do 15% popusta na mjesečne naknade za ostale planove i 25% na dodatnu opremu. Na mreži se možete prijaviti pomoću različitih oblika osobne iskaznice, uključujući DD obrazac 214 ili iskaznicu veterana. Vatrogasci se također kvalificiraju za popust uz dokaz o zaposlenju.

Sprint: Ovaj davatelj nudi i 15% popusta za mjesečne naknade aktivnom osoblju i veteranima, uključujući obiteljske planove. Pomoću vojnog e-pošte možete ispuniti obrazac i primiti kôd ponude putem interneta. U suprotnom, možete posjetiti trgovinu i predočiti dokaz o uslužnom dokumentu, poput Veteranske iskaznice. Sprint također nudi 22% popusta za pojedine članove FireRescue GPO-a i članove GPO-a za provođenje zakona.

Imajte na umu da nTelos popusti mogu doći u nekim pretraživanjima, ali taj je dobavljač sada postao dio Sprinta. Ako ste bili s nTelosom i prešli na Sprint, trebali biste jednostavno zadržati postojeću cijenu. Ako ranije niste zatražili popust, možete provjeriti ispunjavate li Sprint popust. Međutim, to može značiti promjenu stope sprint-a, što može ili ne mora biti vrijedno.

T-Mobile: T-Mobile je malo popustio uz svoje vojne popuste, a ranije je ponudio nereklamirani popust koji je bilo teško dobiti. No, trenutno oglašava poseban vojni popust s 20% popusta na prvi red (55 USD mjesečno) i 50% drugog i trećeg retka. To uključuje neograničene razgovore, tekst i podatke u SAD-u, neograničeno razgovore i tekst i 5 GB podataka u Meksiku i Kanadi, besplatni Netflix i još mnogo toga. Da biste se prijavili, prvo morate potvrditi svoj vojni status i aktivirati vojni plan T-Mobile ONE.

SAD Cellular: Druga tvrtka koja nudi 15% popusta je US Cellular. Ovo je mjesto za vojne i veterane aktivne dužnosti i pokriva pojedinačne redove i obiteljske planove. Da biste ostvarili popust, možete ih nazvati na navedeni broj i potvrditi svoj status.

DISHForMyRV: Aktivno osoblje i veterani mogu dobiti 40 dolara popusta sa satelitskih antena od tvrtke DISHForMyRV. Ova tvrtka nudi Pay-As-You-Go TV za putnike u SAD-u. Jednostavno ispunite obrazac na mreži kako biste dobili svoj kôd za popust.

Jabuka: Popusti variraju ovisno o proizvodima, ali Apple nudi posebne cijene aktivnim članovima i veteranima na mnoge proizvode. Preferirane cijene odnose se na vladine zaposlenike, tako da se kvalificiraju i uslužno osoblje poput vatrogasaca i osoba koje pružaju prvu pomoć. Artikli na popustu uključuju telefone, tablete, računala, dodatnu opremu i AppleCare Plan zaštite.

Članstvo veterana Prednost

Popust za telefon, internet i TV za veterane

Veterans Advantage (VA) surađuje s više organizacija diljem industrije kako bi veteranima uštedjeli na svemu, od putovanja do financijskih usluga. Kada je riječ o dobavljačima telefona, interneta i TV-a, oni su partner mnogih kompanija koje smo gore spomenuli, ali i nekoliko drugih. Osim toga, pružaju uslugu telefoniranja na daljinu po vrlo pristojnim cijenama.

VA mjesečne naknade kreću se od 4,99 USD mjesečno za jednu godinu do 9,99 USD mjesečno. Time se dobiva članska iskaznica koju možete koristiti za popuste, kao i OurCAREPackage, program pogodnosti koji pokriva osiguranje, putovanja, financijsku i medicinsku pomoć..

Iako će vam mnogi njegovi partneri ponuditi iste ponude kada jednostavno pokažete Veteransku iskaznicu, jedna od drugih prednosti članstva je povećana privatnost i zaštita od krađe identiteta. Doista, to je veliko pitanje i za aktivne vojnike i za veterane, a VA tvrdi da je upotreba njihove kartice sigurnija.

Evo što možete očekivati ​​kada su u pitanju popusti za telefon, internet i TV.

Verizon Wireless: To je isti gore navedeni popust i njemu možete pristupiti ako pokažete svoju VetRewards karticu u trgovini.

Verizon Fios: Za razliku od ponude Verizon Wireless, ovaj je ekskluzivan za VA članove. Double Play paketi (internet i telefon ili internet i TV) mogu se diskontirati 60 dolara godišnje. Paketi Triple Play (internet, telefon i TV) mogu ostvariti popust od 120 USD godišnje. Novi kupci moraju se prijaviti putem veze Samo za članove da bi ostvarili pravo.

T-Mobile: Ova ponuda namijenjena je vojnoj uštedi T-Mobile-a, čime ćete dobiti do 50% s novih i postojećih računa. Prijaviti se možete putem interneta ili telefonom.

directv: Ovaj davatelj nudi neke jake popuste do 87%. Uvodni paket Veterans Advantage Select (za novu uslugu) dat će vam 150+ Kanala za 35 USD mjesečno (plus porezi) za prvih 12 mjeseci (kada se prijavite na ugovor od 24 mjeseca). Možete dobiti besplatni Genie HD DVR, neke plaćene kanale besplatno (uključujući HBO) i poklon karticu Visa u iznosu od 100 USD. Takođe dobivate dodatnu godinu u svoj plan članova VA-a. Prijavite se putem portala Samo za članove.

Granične komunikacije: Možete uštedjeti do 120 dolara godišnje kada se prijavite za novi račun putem popusnog programa Frontier Communications VA. To znači 5 USD mjesečno off Double Play planova i 10 USD mjesečno off Triple Play planova.

Jabuka: Popusti predviđeni za Apple nisu u potpunosti objašnjeni, ali čini se da su slični gore spomenutim.

Dell Computers: Dell vodi EPP program savezne vlade, kojem je VA dio. Članovi mogu kupovati preko svoje privatne Dell trgovine kako bi ostvarili niz popusta. Oni uključuju do 30% popusta na računala, dodatnih 10% popusta na kupnje.

Kao što je spomenuto, mnoge su ponude dostupne izvan članstva, ali to pruža prikladan način kupovine, posebno ako planirate iskoristiti i druge ponude. Osim toga, zagovornici smo svega što nudi malo više privatnosti.

Savjeti za dobivanje popusta

Kao što smo spomenuli u gore navedenim ponudama, često se nalaze posebne upute za pristup svakoj ponudi. Kao takav, sastavili smo nekoliko savjeta kako bi iskoristili vaš popust običnim plovidbom.

Ako podnosite zahtjev u trgovini, prije toga provjerite što će vam trebati da biste sebi uštedjeli put. Obično će biti dovoljna iskaznica veterana, ali možda će vam trebati e-pošta ili drugi prateći dokumenti poput DD obrasca 214.

  • Ne bojte se postavljati pitanja ako vam je u početku uskraćen popust. Kao što je već spomenuto, neki od tih ugovora nisu dobro oglašeni. U nekim tvrtkama čak i osoblje njih možda nije svjesno. Ako smatrate da imate podobnost, uvijek vrijedi zatražiti razgovor s menadžerom kako biste provjerili.
  • Ako se već nalazite kod davatelja usluga ili se želite prijaviti kod nekog koji ne oglašava popust, bilo bi dobro pitati. Moguće je da će ostvariti popust konkurenta kako bi zadržao vaše poslovanje.
  • Ako naiđete na probleme, potražite savjet na nedavnim forumima. Ponekad će netko imati trik da ubrza stvari.
  • Imajte na umu da mnogi popusti dolaze s puno upozorenja, poput potrebe da se prijavite na duže razdoblje. Stoga, obavezno napravite domaću zadaću i odlučite koji vam je dobavljač i paket pravi, a ne samo onaj koji nudi najveći popust.

"Američka zastava" Eric-a licencirana pod CC BY 2.0

Možda će vam se svidjeti i internetski pružateljiKako očistiti predmemoriju na Chromeu, Firefoxu, Edgeu, Safariju, Operi, Androidu i iOSInternetu, činjenice i statistike o zlostavljanju interneta za 2016-2019Internet pružatelji internetskih i širokopojasnih uvjeta i brzine objasnjeni. Internetski pružateljiKako ubrzati internetsku vezu - 15 savjeta i trikova

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector