Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Controalele părinților oferă șefilor gospodăriei o mai bună abordare a modului în care cei mai tineri folosesc rețeaua și ajută la îndrumarea copiilor în timpul călătoriei lor de a crește online. Însă obținerea software-ului potrivit pentru a face treaba corectă nu este întotdeauna la fel de tăiată și uscată pe cât pare, motiv pentru care Comparitech a făcut ridicarea grea pentru dumneavoastră. Am testat în mod exhaustiv mai multe dintre cele mai importante apartamente și aplicații software de control parental de pe piață în 2019 și am scris un ghid detaliat pentru a vă ajuta să găsiți cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., bugetului și stilului parental..


Dacă nu doriți să citiți articolul complet, iată un rezumat al celor mai bune cinci programe de control parental disponibile:

  1. Controlul parental Qustodio (TRIAL GRATUIT): Recomandarea noastră de top. Funcționează cu o gamă largă de dispozitive. Configurare ușoară, filtrare extinsă și monitorizare completă.
  2. Kaspersky Safe Kids: Design ușor de utilizat, detectare precisă de conținut și servicii excelente pentru clienți.
  3. Familia Norton: Combină antivirus și control parental la un preț favorabil bugetului, dar costisitor dacă optezi doar pentru primul.
  4. Mobicip: Interfață prietenoasă pentru începători, cu configurare simplificată și controale ușor de gestionat. Lipsește unele funcții pe mobil.
  5. Bark.us: Monitorizează o gamă largă de aplicații și social media cu un preț forfetar pentru dispozitive și copii nelimitați.

Aplicații de control parental

Toată lumea vrea să-și poată proteja copilul ori de câte ori poate. Pe măsură ce copilul dvs. crește, aveți nevoie de o suită de programe de control parental care să crească și să se adapteze. Citiți mai departe în ghidul nostru final pentru software-ul de control parental pentru a afla tot ce trebuie să știți despre această categorie în creștere de produse pentru protecția copilului.

Cum se instalează controale parentale pe fiecare sistem de operare (gratuit)

Controalele părinților sunt o parte vitală a arsenalului oricărei familii atunci când vine vorba de a-ți lăsa copiii să rătăcească pe Internet pentru prima dată, dar instalarea acestor restricții poate fi uneori un proces dificil dacă nu știi ce faci inaintea timpului.

Pentru a afla mai multe despre opțiunile de control parental disponibile în toate cele mai populare sisteme de operare existente astăzi, citiți mai departe în ghidul nostru pentru a afla tot ce trebuie să știți!

Windows (7 și versiuni ulterioare)

Pentru a configura controalele parentale disponibile în versiunile Windows 7 sau ulterioare, începeți navigând în aplicația Setări de la dvs. start meniul:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

De aici, utilizați bara de căutare și tastați Opțiuni familiale:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Acest lucru vă va duce la panoul de control parental. De aici, derulați în jos Opțiuni familiale, un link care vă va duce la contul Microsoft din browserul preferat:

Toate opțiunile familiei sunt gestionate din browser, o metodă folosită pentru a împiedica copiii să poată regla setările interne din Windows, care ar putea încerca să înlocuiască orice instrucțiuni pe care OS-ul le primește din cloud. Aici veți găsi tabloul de bord al familiei, unde puteți gestiona diferite aspecte ale timpului ecranului și conținutul la care au acces..

Timpul ecranului

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Pentru a gestiona limitele de timp, începeți făcând clic pe linkul etichetat Timpul ecranului. În continuare, comutați opțiunea pentru dispozitivele pe care doriți să le gestionați, fie că este vorba de Windows 10 PC sau de o consolă Xbox One:

Pentru a decide când pot și nu pot accesa dispozitivele lor, trebuie doar să faceți clic pe blocurile de timp pe care doriți să le activați sau să le dezactivați să restricționați perioada respectivă.

Restricții de conținut

Iată unde puteți restricționa tipurile de jocuri, aplicații și programe pe care copiii le pot utiliza în funcție de grupul de vârstă și de preferințele dvs..

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Din păcate, o mare parte din funcțiile restrictive mai specifice sunt limitate exclusiv la aplicațiile Microsoft, care, după cum știe majoritatea dintre noi, fac doar o porțiune foarte mică din suita de programe pe care noi și copiii noștri le dorim să le folosim zilnic..

În mod similar, singurele opțiuni de blocare web în Windows 10 sunt cele disponibile pentru Internet Explorer și Microsoft Edge. Aceasta înseamnă că dacă doriți să plasați restricții la tipurile de site-uri pe care le vizitează sau la conținutul pe care îl văd, va trebui să plasați mai întâi alte browsere, cum ar fi Firefox, Chrome și Opera, pe lista de aplicații interzise, ​​pentru a le încorpora în utilizarea Edge ca ultimă soluție:

MacOS (Sierra +)

Pentru a obține controale parentale care funcționează pe macOS (Sierra și mai sus), începeți prin deschiderea dvs. Preferințe de sistem, și navigați la Utilizatori & Grupuri:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Apasă pe Lacăt pictograma din partea stângă jos și autentificați-vă cu parola contului de administrator. Apoi, alege contul din lista din stânga pe care vrei să plasezi controale parentale pe:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Un buton etichetat Deschideți controale parentale ar trebui să apară după aceasta în Utilizatori & Grupuri fereastră. Faceți clic pe aceasta și se va deschide o fereastră cu cinci file: Aplicații, Web, Magazine, Timp, intimitate, și Alte:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

În Aplicații fereastra puteți limita la ce fel de software va avea acces copilul dvs., precum și controale precum pot porni sau nu camera, se pot alătura jocurilor multiplayer prin Game Center sau sunt limitate la un număr select de contacte prin aplicația Mail.

Web Fila gestionează exact ceea ce așteptați: tot ceea ce are legătură cu ceea ce pot sau nu pot accesa prin Safari. Restricții standard de navigare web aici, nimic de menționat dincolo de ceea ce ar trebui să vă așteptați în aplicații similare de control parental.

Magazine fila poate dezactiva accesul la iTunes, iTunes U și iBooks Store și va restricționa, de asemenea, tipurile de jocuri, aplicații și filme la care copilul dvs. poate avea acces prin intermediul magazinului iTunes.

Timp funcționează în același mod ca și celelalte restricții de timp din această listă, permițându-vă posibilitatea de a controla cu strictețe cât timp are voie copilului tău să folosească Mac-ul și ce oră din zi se oprește automat.

intimitate fila este interesantă prin faptul că vă permite să controlați ce tip de date sunt colectate pe copilul dvs. prin aplicații terțe și vă permite să controlați mai bine ce tip de informații se adună aplicațiile și jocurile lor preferate în timp ce navighează și se joacă.

În cele din urmă, există Alte fila, care gestionează diferite cote și se termină ca controlul asupra Siri și dictare, adăugarea / eliminarea hardware-ului esențial precum imprimantele, împreună cu blocarea Dock-ului de la modificarea sau simplificarea Finder-ului pentru a afișa doar rezultate adecvate pentru membrii mai tineri ai gospodăriei.

iOS (12+)

Pentru a utiliza controale parentale pe iOS 12, mai întâi trebuie să configurați Împărtășirea familiei dacă nu ai făcut-o deja Apoi, după ce copiii au fost adăugați la contul dvs. iCloud, deschideți Setări aplicație și derulați în jos la Timpul ecranului:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Apoi, deschideți contul copilului pe care doriți să îl gestionați:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

De aici veți fi dus în tabloul de bord unde puteți gestiona diferite opțiuni, cum ar fi downtime, Limitele aplicației, Mereu permis aplicații și Restricții de conținut.

downtime

Perioada de oprire funcționează cam așa cum sugerează și numele și dezactivează complet sau selectiv accesul copilului dvs. la dispozitivul lor iOS în timpul orelor prestabilite. Pentru a crea un bloc de oprire, începeți atingând butonul downtime opțiune din ecranul principal de partajare a familiei:

În acest ecran, veți vedea două opțiunis - Începeți, și Sfârșit:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Pur și simplu alegeți orele de oprire ale copilului dvs. și ați terminat!

Limitele aplicației

Limitele aplicațiilor sunt destul de simple și, în esență, vă permit să definiți ce aplicații nu sunt afectate de restricțiile de timp impuse de dvs. downtime setări.

Pentru a seta aplicațiile, atingeți Limitele aplicației, apoi alegeți din listă ce aplicații sunt sau nu sunt incluse în downtime listă de blocare:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Conţinut & Restricții de confidențialitate

Acesta este locul în care intră în joc carnea reală a controalelor parentale ale iOS și este esențială dacă ai copii sub 12 ani și trebuie să îți ții ochii de orice material care ar putea fi discutabil..

Există un număr mare de opțiuni de configurare în această secțiune, astfel încât nu vom intra în toate (decât dacă doriți să fiți aici toată ziua), dar secțiunile majore se descompun în Cumpărături iTunes și App Store, care controlează conținutul iTunes la care au acces.

Următorul este Aplicații permise, care controlează în general ce aplicații oficiale Apple are voie să utilizeze copilul tău. În sfârșit, există Restricții de conținut, care descompune fiecare aspect al diferitelor tipuri de conținut la care ar putea avea acces copilul dvs., fie că este în magazinul iTunes, pe web, în ​​aplicațiile iTunes sau podcast-uri:

Cel mai bun software și aplicații de control parental din 2019

Android

Google își administrează sistemele de control parental printr-o aplicație cunoscută sub numele de În siguranță pentru familie, și, deși în mod normal, am recomanda parcurgerea traseului oficial în aceste cazuri, mii de recenzii ale utilizatorilor spun altfel. Conform recenziilor postate pe pagina Google Play, aplicația îi va lăsa de multe ori pe copii să depășească limitele pe care aplicația le plasează în timpul perioadei de oprire și se străduiește să-i împiedice să descarce alte aplicații care pot pur și simplu să încerce limitările pentru siguranța pentru familie..

Cealaltă opțiune este să configurați controale parentale pentru magazinul Google Play, dar din nou aceasta acoperă doar ceea ce pot descărca și nu controlează efectiv modul în care se comportă dispozitivul lor Android în afara magazinului Play.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să alegeți unul dintre apartamentele de control parental menționate mai sus. Aproape toate au un anumit nivel de implementare Android, mai multe oferind opțiunea de instalare sigură a aplicației, astfel încât copilul dvs. nici măcar nu va ști că vor fi limitate până când apare un mesaj de avertizare..

Cazul pentru controalele plătite pentru părinți

Ați putea întreba, smartphone-ul sau computerul lor nu au deja opțiuni de control parental? De ce să plătesc suplimentar pentru orice altceva?

Software de control parental

Principala problemă cu care se confruntă mulți părinți cu această abordare este că, pentru fiecare platformă pe care o folosește copilul dvs., trebuie să fie instituite și aplicate un nou set de reguli și regulamente. Pentru copiii mai mici cu vârsta sub cinci ani, nu este vorba de o problemă, dar odată ce începeți să ajungeți la vârste între / preteen / adolescenți, atunci toată lumea începe să se confrunte cu un pic de apăsare..

Legate de: Protejarea confidențialității copiilor online - Un ghid pentru părinți, îngrijitori și educatori

Programul de control parental poate fi o mulțime de lucruri pentru o familie. Pentru unii, este pur și simplu o modalitate de a monitoriza ceea ce fac copiii lor online, cu cine vorbește sau cu cine le vorbește. Însă, atunci când discutăm subiectul adolescenților, acesta devine un act de încredere de încredere, cocoțat pe marginea unui bărbier între părintele care dorește să-și protejeze copilul și adolescentul care dorește să se stabilească ca de încredere în ochii părintelui..  

Indiferent de ceea ce aleg să facă pe web, parcurgerea traseului gratuit înseamnă pentru fiecare dispozitiv pe care încercați să-l protejați (smartphone, laptop, desktop, consolă de jocuri etc.), trebuie să vă întoarceți din nou prin procesul dureros de a decide ce copilul dvs. poate sau nu poate face pe acea platformă specifică.

Acesta este motivul pentru care este recomandat să mergeți cu o suită de software de control parental în loc să utilizați controalele individuale pe care le puteți găsi pe Windows, Chrome, iPhone, etc. Programul de control parental funcționează simultan pe toate dispozitivele simultan și centralizează activitatea tuturor copiilor. într-un tablou de bord ușor de gestionat. Cu un bun program de control parental, puteți face schimbări mărețe la limitele de navigare ale tuturor simultan sau puteți personaliza regulă după regulă dacă în schimb este mai mult stilul dvs. Nici o setare de control parental in-OS nu va oferi acest lucru.

Toate apartamentele de control parental pe care le-am revizuit mai jos sisteme de operare de bază suport atât pe desktop cât și pe mobil și garantează că veți obține același nivel de protecție consecventă pe fiecare dispozitiv - indiferent de care copilul dvs. decide în final să răsfoiască din cele mai multe.

Caracteristici de căutat

Ori de câte ori vă abonați la un nou serviciu de control parental, este important să știți din timp ce tipuri de funcții sau setări se potrivesc cel mai bine situației dvs. De exemplu, în timp ce unele apartamente pot avea toate clopotele și fluierele (cu un punct de preț care să se potrivească), este posibil să nu aveți nevoie de atât de multe opțiuni diferite și chiar să puteți ajunge la fel de mulțumit cu o opțiune de costuri mai mici..

Știind ce poate face (sau nu poate) software-ul de control parental înainte de a apăsa pe butonul de cumpărare este o parte vitală a procesului, motiv pentru care ne-am luat timpul pentru a descompune ceea ce trebuie să știți despre aceste funcții în detaliu aici.

Monitorizare browser web: Prima caracteristică (și probabil cea mai evidentă) pe care ar trebui să o aibă orice software de control parental care se respectă de sine este opțiunea de a monitoriza obiceiurile de navigare pe internet ale copilului tău. Această setare poate cuprinde totul, de la simpla monitorizare a activității acestora până la blocarea directă a site-urilor sau a categoriilor de site-uri web de la afișarea în primul rând.
Monitorizare browser web

Monitorizarea activității web pe toate dispozitivele copilului dvs. și centralizarea datelor de navigare într-un singur loc este o parte esențială a creării unei rețele puternice de control parental. Ar trebui să fie o preocupare principală pentru oricine se înscrie într-un cont nou cu unul dintre serviciile enumerate mai jos.

Programare timp: Un alt „element obligatoriu” din lista noastră de caracteristici este opțiunea de a impune programarea timpului pe dispozitivele copiilor tăi. Tot software-ul de control parental pe care l-am analizat vă va permite să faceți acest lucru într-un mod sau altul, dar modul în care gestionează blocurile de timp de la aplicație la aplicație poate diferi.
Programare timp

Unele servicii vă pot lăsa să blocați browserul lor web mobil sau desktop (lăsându-le deschise pentru a continua să trimită mesaje text / să folosească alte aplicații după ce blocul se ridică), în timp ce altele vă permit să conturați în mod specific orele fiecărei aplicații pe care le folosesc sau pe care le joacă pe de zi cu zi. Unii vor reduce chiar accesul la internet în funcție de dispozitiv, dezactivând toate activitățile trecute într-un anumit timp.

Blocarea aplicațiilor: Aceasta este o altă caracteristică majoră pentru care trebuie să fii în căutare, deoarece împiedică copiii (sau mai precis în acest caz, adolescenții), să găsească o cale de a evita blocurile impuse browserului lor web. Spuneți, de exemplu, că ați blocat nuditatea să afișați pe un browser web Android… ce este să vă opriți copilul să nu tastați pur și simplu „porno” în magazinul Google Play și să descărcați una dintre numeroasele aplicații care să le permită să tragă prin conținut pentru adulți, fără a utiliza un browser? Blocarea aplicațiilor, asta este.

Monitorizarea rețelelor sociale: Odată cu creșterea rețelelor de socializare, mulți părinți s-au pierdut atunci când vine vorba despre exact cum se ocupă de conturile personale ale copilului lor.
monitorizare social media

Social media este locul în care copiii se conectează cel mai mult la prietenii lor în prezent, motiv pentru care este important să faci tot ce poți pentru a le oferi libertatea de care au nevoie pentru a se simți independenți, asigurându-te în același timp că nimeni nu încearcă să intre în contact cu ei în timp ce te uiți la altfel.

Soluții precum uKnowKids „cunoaște” copiii și adolescenții, motiv pentru care 90% din funcționalitatea suitei este axată pe scanarea, logarea și monitorizarea vieții social media a copilului dvs. online.

Monitorizarea locației: Mulți operatori de telefonie mobilă oferă deja un tip de monitorizare a locației bazată pe GPS pentru părinții care au telefoanele copilului lor atașate la cont. Cea mai mare parte a software-ului de control parental este că în loc să plătiți o factură pentru această opțiune în fiecare lună (uneori până la 10 dolari pe dispozitiv monitorizat cu unii furnizori), monitorizarea locației smartphone-ului este oferită ca parte a pachetului complet. Acest lucru vă poate economisi bani, în timp ce vă ajută să păstrați cu atenție copilul când părăsesc casa. 

Monitorizarea apelurilor și SMS-urilor: În sfârșit, există funcții de monitorizare a apelurilor și SMS-urilor. Dintre toate softurile pe care le-am testat, această caracteristică pare a fi disponibilă doar pe Android, datorită modului în care iOS gestionează permisiunile aplicației pe propria sa platformă (în afară de uKnowKids, mai multe despre asta mai târziu).

Acestea fiind spuse, dacă vreunul dintre copiii dvs. folosește un dispozitiv Android, având opțiunea de a controla ce contacte pot vorbi - precum și să citească înregistrarea acelor discuții cu anumite apartamente de control parental - poate oferi părinților liniștea sufletească de care au nevoie..

Chei ale software-ului de control parental excelent

Dar ce este vorba despre unele opțiuni software de control parental care le fac mai viabile decât altele? Ce caracteristici trebuie să aibă aplicațiile software de control parental pentru a le oferi acest avantaj față de restul?

Un Panou de bord bine proiectat: Fiecare software de control parental de pe piață începe astăzi și se termină într-un singur loc: tabloul de bord.
Tabloul de bord al controlului parental

Tabloul de bord este locul în care părinții pot supraveghea tot ceea ce fac controalele lor parentale, de la ceea ce blochează la ceea ce privesc copiii lor și așa mai departe. Un bun program de control parental face acest proces cât se poate de ușor pentru oricine să-l folosească, rezumând ceea ce trebuie să știe într-un format curat din punct de vedere vizual, făcând, de asemenea, simplă schimbarea rapidă a regulilor sau adăugarea de noi limite pe zbor.

Monitorizare mobilă și notificări: O altă componentă cheie a bunelor controale parentale este capacitatea de a vă anunța imediat dacă copilul dvs. navighează pe undeva nu ar trebui să fie. Remunerația este de două ori: una, aceasta vă permite să fiți la curent cu modul în care se schimbă obiceiurile lor de navigare în timp real. Doi, dacă software-ul de control parental are o caracteristică de „cerere de acces”, puteți să listați un site care s-ar putea să fi interogat fals pozitiv de pe telefon sau desktop, dar care copilul dvs. dorește sau are nevoie de acces la.
monitorizare mobilă

Acest lucru permite copilului dvs. să continue să răsfoiască fără restricții conținutul aprobat și să le anunțe că aveți încredere în ei pentru a lua deciziile corecte după ce site-ul va clarifica totul.

Planuri de prețuri flexibile: Nici două case sau familii nu sunt exact aceleași, motiv pentru care este vital ca companiile de control parental să ofere o gamă largă de planuri de prețuri pentru a face față oricărei situații de viață. De exemplu, Qustodio vă permite să vă abonați la o structură de dispozitive 5/10/15 care are și un preț corespunzător. Prin urmare, dacă aveți doar unul mic în casă care are nevoie de supraveghere, nu veți fi blocat să plătiți dispozitive suplimentare pe care nu intenționați să le utilizați niciodată.

O echipă de sprijin solid: În sfârșit, orice companie de control parental ar trebui să aibă un număr bun de opțiuni de asistență din care să aleagă pentru a ajuta părinții care nu pot fi la fel de tehnologi ca și copiii lor. Nu este un secret faptul că, în aceste zile, copiii pot fi adesea mai buni la descifrarea tehnologiei decât pot părinții. Pentru a combate acest lucru, companiile de control parental trebuie să aibă personal de suport receptiv capabil să îndrume părinții prin tot ceea ce trebuie să știe pentru a-și ține copiii sub control.

Desigur, nicio soluție nu va împiedica permanent copiii să găsească modalități mai noi sau chiar mai inventive de a eluda software-ul lor de monitorizare, motiv pentru care este întotdeauna plăcut să puteți suna înapoi și să obțineți un al doilea tutorial după ce și-au dat seama de o cale să ne ucizi prin prima gaură din gard.

Cel mai bun software de control parental din 2019

1. Controlul parental Qustodio - cel mai bun în jur

Qustodio

Apartamentele de control parental au parcurs mult timp încă din primele zile, iar nicăieri această evoluție a caracteristicilor și funcționalității nu este mai evidentă decât în ​​Qustodio. Qustodio este o suită de aplicații care vă permite să instalați controale parentale pe Windows, OSX, Android, iOS și Kindle, oferind una dintre cele mai cuprinzătoare liste de funcții pe care le-am văzut pe un serviciu până în prezent..

Pentru a spune clar: nu există un singur aspect al experienței de control parental la care Qustodio nu este cel mai bun obiectiv (cu excepția a puțin magie iOS pe care uKnowKids o scoate mai târziu în această listă). În afară de faptul că, dacă se instalează programul, numărul mare de filtre pe care le poți aplica obiceiurilor de navigare ale copiilor tăi, în funcție de vârstă, sau chiar de aspectul general - Qustodio bate fiecare ultimă minge curată din parc..

Dacă ar fi trebuit să dăm de eroare Qustodio pentru ceva (și credeți-ne, ne apucăm cu adevărat de paie pentru a găsi ceva în neregulă cu serviciul aici), ar fi imposibilitatea copiilor de a „solicita accesul” atunci când apar pe un site care a fost blocat pentru un motiv greșit. Această caracteristică face, în general, mai ușor pentru părinți să-și lumineze copiii din mers, mai ales dacă aplicația include o formă de opțiune de notificare mobilă în partea superioară a serviciului de solicitare de acces obișnuit. Fără asta, este posibil ca copiii să fie nevoiți să aștepte câteva ore înainte de a vă apropia pentru a debloca manual acel domeniu specific prin intermediul tabloului de bord Qustodio.

Cu toate acestea, în afară de această plângere minoră, Qustodio depășește toate celelalte suite de control parental din clasa sa, dovedind că, chiar dacă nu sunteți un nume mare precum Norton sau Kaspersky, nu înseamnă că încă nu îl puteți face mai mare, mai bun, mai slab și mai semnificativ decât restul.

Site-ul: www.qustodio.com

2. Kaspersky Safe Kids - Cea mai bună experiență pentru utilizatori

Kaspersky a fost și continuă să fie unul dintre cei mai buni furnizori de software antivirus de pe internet astăzi și, în ciuda oricăror noutăți problematice pe care le-ați auzit în urmă cu câțiva ani despre CEO și legăturile sale cu unitatea de cibersecuritate a Kremlinului, acestea sunt încă o alegere de top. pentru noi, în favoarea celui mai bun software de control parental din 2019.

De ce? Ei bine, totul se reduce la ușurința în utilizare. Kaspersky Safe Kids excelează pe aproape fiecare metrică pe care am testat-o, dacă era cât de intuitivă a fost configurarea aplicației pentru părinți sau cât de exactă a fost agentul de detecție al acesteia când a venit să analizeze istoricul de navigare al unui copil și să știe ce site-uri trebuie să fie semnalizate și care ar putea fi lăsate în pace.

Am obținut o evaluare de exactitate de aproape 100% la toate testele noastre de detecție, scorul maxim al tuturor opțiunilor prezentate pe această listă. Acest lucru a fost realizat parțial datorită aspectului ușor de utilizat al software-ului, ceea ce a făcut extrem de simplu să personalizați cu atenție și să controlați exact ce fel de conținut ar putea (sau nu) să treacă prin firele din ochii copiilor din reţea.

Adăugați la aceasta o serie mare de opțiuni de servicii pentru clienți, precum și software-ul antivirus premiat de Kaspersky (un upgrade care vine separat de Safe Kids, dar poate fi integrat în software fără probleme dacă alegeți acest lucru) și aveți o rețetă pentru succesul controlului parental.

Site-ul: www.kaspersky.com/safe-kids/

3. Familia Norton - cea mai bună valoare
Familia Norton

Deși prețul descurajant de 49,99 USD în avans pentru o trecere anuală în rețeaua de aplicații de control parental Norton Family poate să nu pară cea mai ieftină opțiune acolo, 59,99 USD / an pentru întreaga bibliotecă din aplicațiile antivirus și de protecție pentru rețea Norton este aproximativ cea mai bună ofertă pe care o veți găsi în oraș.

Recunoscând problema cu care se confruntau multe familii când a venit să plătească atât o suită de antivirus, cât și o aplicație de control parental deasupra acesteia, Norton a valorificat consumatorul mai conștient de buget și a ambalat o opțiune de control parental aproape perfectă în rețeaua lor mai mare de software bazat pe protecție pentru a vă economisi economiile.

Ca un plus de 10 dolari, opțiunea de a face upgrade la Norton Premiere va costa doar părinților un plus de 0,83 USD pe lună pentru a obține o parte din cei mai buni bani de protecție pe care îi puteți cumpăra. Norton pune în aplicare multe din aceleași elemente de design din opțiunile lor antivirus în suita de control parental, iar efortul plătește în picade.

Totul, de la tabloul de bord de monitorizare până la meniul de setări este bine pus la punct și ușor de înțeles pentru utilizatorul obișnuit, dar oferă, de asemenea, o sumă interesantă de opțiuni mai avansate cu care să te interacți (pentru oricine se află în acel fel de lucru).

Dacă sunteți cineva care cumpără un buget și doriți cea mai bună modalitate absolută de a vă proteja copiii pe fiecare față (malware, spyware și link-uri rău intenționate incluse), atunci Norton Family plus suita de aplicații Norton Antivirus Premier sunt alegerea potrivită pentru tu!

Citiți recenzia noastră completă de familie Norton.

Site-ul: https://family.norton.com

4. Mobicip - Cel mai bun pentru părinții cu experiență non-tehnică
Mobicip controlul parental

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă mulți părinți mai puțin învățați în tehnologie atunci când încearcă să-i încurajeze pe copii sau adolescenți într-o nouă rețea de control parental, este de fapt posibilitatea de a rămâne cu un pas înaintea copiilor lor când vine vorba de menținerea rețelei în Verifica.

Nu toți părinții au cunoștințele cele mai actualizate despre ce este un sistem de filtrare web sau despre cum să-și protejeze parolele de acces de ochii indurerați ai copiilor lor. Adesea, acest lucru face ușor pentru copii să-și ocolească blocurile, fie că este ghicind permisul de plecare sau un părinte care nu asigură fiecare aspect al vieții online a copilului lor, precum și credeau că au făcut-o.

Din fericire, Mobicip a făcut întregul proces de a face configurarea propriilor controale parentale și funcționarea la fel de strânsă ca un tambur mai ușor ca niciodată. Mobicip îndepărtează toate marginile inutile desfrânate pe care le au unele alte apartamente de control parental în procesul de configurare, eficientizând totul, astfel încât să fie ușor și intuitiv pentru chiar și cei mai puțin înclinați din punct de vedere tehnologic dintre noi.
Profiluri Mobicip
Mobicip aduce, de asemenea, o cantitate uriașă de „control” pe piața controlului parental, permițându-ți să spori în mod special ceea ce poate sau nu poate vedea copilul tău pe site-ul site-ului, precum și filtrarea pentru categorii mai largi precum „pornografie ”Sau„ limbaj rău ”din zbor.

Desigur, am fost puțin dezamăgiți de cantitatea de funcții disponibile pentru iOS și mobil în ansamblu, dar, în afară de această mică atenție, Mobicip oferă încă unul dintre cele mai bine proiectate, cele mai intuitive procese de configurare pe care le-am văzut încă pe software-ul de control parental. . Dacă sunteți cineva care se străduiește să țină pasul cu copiii lor atunci când vine vorba de web, nu căutați mai departe, deoarece Mobicip te-a acoperit.

Citiți recenzia noastră completă Mobicip.

Site-ul: www.mobicip.com

5. Bark.us - cel mai bun monitor de socializare

bark.us ss

Bark.us vă permite să protejați cât mai multe dintre dispozitivele dvs. pentru copii pentru un preț forfetar, fără niveluri sau taxe suplimentare. Dacă aveți o mulțime de copii pentru a ține evidența, aceasta ar putea fi o valoare excelentă. Toată această activitate este monitorizată printr-un singur tablou de bord web.

Bark.us monitorizează mesajele text, Youtube, e-mail și social media. În total, mai mult de 40 de aplicații populare pot fi conectate. Bark.us se concentrează pe dispozitivele mobile - Android, iOS și Amazon Fire - dar funcționează și pentru MacOS, Windows și Chromebook.

Aplicația nu face decât să păstreze o evidență a activității online și să filtreze conținutul nedorit. De asemenea, poate detecta activitatea care indică prădători online, conținutul adulților, sexting, cyberbulling, consumul de droguri și gânduri suicidare. Părinții primesc alerte prin e-mail sau mesaj text atunci când apar aceste probleme.

Pentru a economisi timp părinților, tabloul de bord Bark oferă o imagine simplă a imaginii despre ce sunt copiii dvs., precum aplicațiile pe care le folosesc cel mai mult și cât de des le folosesc.

Asistența clienților este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu probleme.

Ce altceva ar trebui să știi

Apartamentele de control parental au diferite forme și dimensiuni diferite, iar pentru fiecare familie există un program sau o colecție de aplicații care să funcționeze cel mai bine pentru situațiile lor individuale. Acestea fiind spuse, dacă te-ai săturat de apartamentele software lipsite de licență, care s-ar putea să nu se măsoare în toate modurile pe care le poți aștepta, pur și simplu nu vei greși cu alegerea noastră numărul unu, Qustodio Parental Control.

Dar la ce altceva ar trebui să te gândești când vine vorba de securizarea rețelei tale de acasă de la oricine ar putea încerca să-ți facă rău digital (sau copiii tăi)? Ei bine, mai întâi, este important să veniți întotdeauna pe internet, pregătit cu o soluție antivirus solid instalată pe toate mașinile de acasă, așa că consultați programul nostru anual pentru cel mai bun Antivirus din 2019 pentru a vă asigura rețeaua de amenințări precum malware, adware și spyware cu ușurință.

În continuare, vă recomandăm să adăugați încă un nivel de securitate în rețeaua dvs. cu ajutorul celor mai bune VPN-uri pentru anul 2098. Un VPN este o modalitate sigură de a proteja adevărata identitate a copiilor dvs. în timp ce navighează online, prevenind atât hackerii cât și agenții de publicitate. deopotrivă să strângă date despre ele în următoarea sesiune de navigare.

Indiferent de ceea ce alege copilul dvs. să facă online, este important ca părinte să aibă întotdeauna o privire atentă asupra ceea ce au făcut, astfel încât să îi puteți ghida (sau cel puțin, să-i îndrumați) în direcția corectă. Având un set solid de controale parentale instalate în rețeaua dvs. garantează că copiii dvs. sunt în siguranță, în același timp bucurându-se de toate diferitele informații pe care internetul trebuie să le ofere. Așadar, fie că studiază pentru SAT-urile lor sau doar urmăresc un maraton de videoclipuri Minecraft, preia controlul asupra obiceiurilor de navigare ale familiei tale și alege cea mai bună suită de control parental pentru 2019 astăzi!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 19