Cele mai bune servicii de protecție împotriva furturilor de identitate pentru 2019

Cele mai bune servicii de protecție împotriva furtului de identitate


Pentru infractori, furtul de identitate nu a fost niciodată o crimă mai atrăgătoare. Furarea identității cuiva este mai ieftină și mai ușoară ca niciodată, de multe ori cu riscul mic de a fi prins. Între încălcările de date cu informații personale, phishing, malware, hackeri și escroci, protejarea împotriva furtului de identitate necesită prudență și vigilență.

Dacă ați fost victimă a furtului de identitate în trecut, aveți un risc mai mare de a se mai repeta. Și dacă aveți copii sau membri ai familiei în vârstă care trebuie să aibă grijă, precum și prevenirea furtului de identitate poate fi o muncă cu normă întreagă.

Protecția împotriva furtului de identificare ajută la reducerea acestei sarcini.

Serviciile de protecție împotriva furturilor de identitate vă ajută să monitorizați amenințările la informațiile, conturile și creditele dvs. private. Acestea vă pot ajuta să vă restabiliți identitatea și chiar vă pot compensa pentru daune și costuri legate de furtul de identitate. Nu toate serviciile de protecție împotriva furtului de identitate sunt totuși egale, așadar, care ar trebui să alegeți?

Dacă nu doriți să citiți articolul complet, iată o listă scurtă de servicii care trebuie luate în considerare:

Am considerat că acestea sunt cele mai bune servicii de protecție împotriva furtului de identitate:

 1. Forța de identitate: Recomandarea noastră de top. Monitorizare completă ambalată într-un tablou de bord ușor de utilizat. Asistența de restaurare a ID-ului este disponibilă non-stop.
 2. Garda de identitate: O opțiune mai accesibilă, cu o poliță de asigurare bună. Este ușor de configurat și folosește AI pentru a vă ajuta la monitorizare și alerte.
 3. ID de încredere: Oferă un plan familial și oferă rapoarte de credit gratuite.
 4. LifeLock: Cel mai mare nume din protecția împotriva furtului de identitate oferă o acoperire bună dacă acoperiți planurile de nivel superior.
 5. Intelius Identity Protect: O alternativă bugetară care include rapoarte lunare de credit.

Am evaluat fiecare dintre aceste companii pe următoarele criterii:

 • Monitorizare, protecție și alerte
 • Valoare pentru bani
 • Asigurare și compensare
 • Asistență pentru clienți și facturare
 • Configurare și ușurință de utilizare

Vezi mai jos detaliile noastre mai detaliate.

Cele mai bune servicii de furt de identitate

Mai multe companii de renume oferă servicii de protecție împotriva furtului de identitate. Iată câteva care trebuie luate în considerare:

1. Forța identității

Forța identității

Recomandarea noastră de top. Deși este pe partea scumpă, Identity Force oferă o protecție completă și monitorizare a unei game largi de informații. Totul este inclus într-un tablou de bord web ușor de utilizat.

Identity Force monitorizează piețele negre pentru informațiile dvs. Puteți personaliza alertele pentru taxe, retrageri și transferuri. Experții în restaurare, disponibili 24/7, vă vor ajuta cu documentele pentru anularea și înlocuirea cardurilor.

O poliță de asigurare de un milion de dolari vă compensează pentru cheltuielile din buzunar legate de furtul de identificare, dar nu și pentru fondurile furate. Planurile de familie și de afaceri sunt disponibile, dar nu există niveluri, ceea ce înseamnă că obțineți o acoperire completă, iar avantajele cu valoare adăugată nu sunt blocate în planuri mai scumpe.

Pro:

 • Monitorizare completă
 • Design ușor de utilizat
 • Suport de restaurare a ID-ului 24/7
 • Un singur plan se potrivește tuturor

Contra:

 • Un pic mai scump decât rivalii
 • Nicio rambursare a fondurilor furate

PROTECȚIA MAI BUNURI DE ID: Forța de identitate oferă un serviciu bine rotunjit care ajută la protejarea împotriva furturilor de identificare și ajută victimele în recuperare. Planul de bază vine cu un proces de 14 zile gratuit.

Citiți recenzia completă a Forței de identitate.

2. Garda de identitate

Garda de identitate

Garda de identitate oferă trei niveluri de protecție începând cu monitorizarea contului și a cardului, alertele și asistența victimelor. Monitorizează internetul și piața neagră pentru utilizarea necorespunzătoare a informațiilor dvs. personale și vă va ajuta să anulați și să înlocuiți cardurile pierdute sau furate. IBM® Watson ™ AI ajută Identity Guard să găsească și să recunoască tranzacții suspecte.

Am considerat că Identity Guard este ușor de configurat și de utilizat. De asemenea, vine cu o poliță de asigurare excelentă, care acoperă fondurile furate, precum și costurile aferente restabilirii identității. Planurile familiale sunt disponibile.

Pro:

 • Monitorizare și alerte asistate de AI
 • Ușor de configurat și utilizat
 • O poliță de asigurare bună cu rambursarea fondurilor furate

Contra:

 • Nicio verificare în doi pași la autentificare
 • Planul cel mai ieftin nu are nicio monitorizare esențială

MONITORIZAREA TEVULUI ID-ASISTENT AI: Identity Guard este un serviciu complet și puternic pentru protecția împotriva furtului de identificare. Cititorii Comparitech pot economisi 33% la următorul plan.

Citiți recenzia noastră completă de identitate.

3. IdentitateIQ

IdentityIQ este un jucător mai nou în materie de protecție împotriva furtului de identitate, care oferă până la 1 milion de dolari în rambursarea fondurilor furate și cheltuieli din buzunar. Serviciul oferă trei niveluri de preț, diferența principală fiind cât de des primiți rapoarte de credit.

IdentityIQ monitorizează activ internetul și web-ul întunecat pentru informațiile dvs. și vă avertizează cu privire la orice este suspect. Experții în restaurare sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să vă repuneți identitatea. Monitorizarea creditului scanează modificări ale informațiilor dvs. personale, solicitări de credit noi și împrumuturi și rapoarte ale conturilor delincvente.

Planul de nivel superior vă permite, de asemenea, să protejați copiii până la 24 de ani.

Pro:

 • O protecție completă
 • Sunt incluse rapoarte periodice de credit și scoruri
 • Rambursarea fondurilor furate

Contra:

 • Protecția „Familie” nu include părinții sau soția, doar copiii
 • Nivelurile mai mari nu aduc prea multă valoare

4. LifeLock

LifeLock

Nivelul de bază al LifeLock include alerte împotriva fraudei, protecția portofelului pierdut, suportul 24/7, e-mailul redus și rambursarea fondurilor furate de 25.000 USD. Nivelurile mai mari includ scanarea documentelor judiciare, notificările privind încălcarea datelor, un raport de credit anual, alerte privind activitatea contului și rambursare de până la 1 milion de dolari. Scanările de monitorizare a identității fictive caută persoane care construiesc identități false pe baza informațiilor dvs. Nivelul de top include scanări de rețea de partajare a fișierelor, alerte de preluare a contului, monitorizare a conturilor de investiții și alerte de anchetă de credit.

Am găsit LifeLock ușor de utilizat și de configurat. Dacă optați pentru planurile de nivel superior, veți primi unul dintre cele mai cuprinzătoare pachete de protecție de pe piață.

Pro:

 • Suport live 24/7
 • Monitorizare completă și alerte la nivel înalt
 • Rambursarea fondurilor furate

Contra:

 • Unele protecții esențiale rezervate nivelului cel mai scump
 • Istoricul companiei cu probleme

ACUM CU NORTON: Majoritatea planurilor LifeLock includ acum Norton 360 pentru a vă proteja dispozitivele împotriva amenințărilor online. Abonamentele de 1 an vin cu garanții de returnare de 60 de zile.

Citiți recenzia noastră completă LifeLock.

5. Intelius Identity Protect

Intelius

Experții de restaurare Intelius sunt disponibili 24/7 pentru a ajuta la anularea cardurilor, contactarea poliției și rezolvarea litigiilor de fraudă. Fiecare plan include un raport anual gratuit de credit din Transunion, monitorizare web, protecția contului bancar, monitorizarea înregistrărilor publice și monitorizarea adresei și a numărului de telefon. O poliță de asigurare de un milion de dolari acoperă daunele generate de furtul de identificare.

Planul de un an al Intelius este una dintre cele mai ieftine opțiuni disponibile, deși îi lipsește câteva protecții găsite la rivalii săi de preț.

Pro:

 • Accesibil
 • Include un raport lunar de credit

Contra:

 • Lipsește câteva elemente esențiale de monitorizare
 • Serviciu clienți slab

PROTECȚIA ID-BUGETĂ: Intelius oferă planuri ieftine de 1 an și oferă o probă gratuită de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă Intelius Identity Protect.

Ce este furtul de identitate?

Furtul de identitate și frauda de identitate sunt doi termeni folosiți adesea în mod interschimbabil pentru a descrie utilizarea informațiilor personale ale altcuiva fără consimțământul său în scopuri penale, cum ar fi obținerea unui credit sau un câștig financiar. În mod obișnuit, furtul de identitate implică furtul informațiilor private ale cuiva în scopul de a da un mesaj sau o fraudă de identitate.

Deoarece mulți dintre noi stocăm detalii personale și accesăm conturile online, multe furturi de identitate apar pe internet. Pentru fraudator, efectuarea de infracțiuni online are un beneficiu suplimentar de a nu fi nevoiți să-și verifice identitatea în persoană.

Cu toate acestea, o mulțime de furturi de identitate apar și offline. Membrii familiei și îngrijitorii sunt adesea vinovați pentru furtul de identitate împotriva copiilor și a persoanelor în vârstă. Scafandrii de la Dumpster sapă documentele aruncate pentru a descoperi detalii despre cei pe care îi defăimă.

O serie de infracțiuni sunt clasificate sub furt de identitate, inclusiv fraudă cu cardul de credit. Dar, atunci când majoritatea oamenilor se gândesc la furtul de identitate, îi asociem pe infractori deschizând noi linii de credit pe numele victimei folosind numărul de securitate socială (SUA) sau de asigurări sociale (Marea Britanie). Fraudei ar putea acorda împrumuturi cu plata, să solicite cărți de credit și să deschidă noi conturi folosind identitatea victimei.

Consecințele sunt numeroase și împovărătoare pentru victime. Punctajul lor de credit va fi aproape sigur deteriorat, din vina lor. Debitorii care solicită plata îi îngroapă prin poștă, telefon și chiar personal. Repararea pagubelor poate dura luni.

Pentru a înrăutăți, furtul de identitate poate trece neobservat mult timp, chiar ani. Acest lucru face ca urmărirea vinovatului și evaluarea infracțiunii să fie mult mai dificile, motiv pentru care multe persoane apelează la servicii de monitorizare și protecție a furturilor de identitate.

Sunt în pericol de furt de identitate?

Pune pur și simplu, da. Aproape oricine poate fi o victimă a furtului de identitate.

Chiar dacă aveți grijă să vă protejați informațiile, nu sunteți singurul care îl deține. Șansele sunt, guvernul și întreprinderile păstrează informații despre tine stocate în baze de date împreună cu milioane de alte persoane. Angajatorul tău, asigurătorii, pregătitorul fiscal, birourile de credit, furnizorii de servicii de telefon și internet, funcționarii fiscali și multe altele au acces la cele mai valoroase informații personale.

Și niciunul dintre ei nu este perfect. Încălcările de date ale bazelor de date majore eliminate de hackeri sunt mai mari astăzi decât au fost vreodată și frecvent alarmant de frecvente. Un criminal nu are nevoie să-ți pirateze computerul, să intre în casa ta sau să te înșeleze cu un e-mail de tip phishing pentru a găsi informații care pot fi utilizate pentru furtul de identitate.

Cum pot preveni furtul de identitate?

Vigilanța este esențială pentru prevenirea furtului de identitate. Urmăriți cu atenție contul dvs. bancar și declarațiile cărții de credit și verificați scorul de credit cel puțin o dată pe an. Faceți măsuri pentru a ascunde informațiile private, atât online, cât și offline.

Rapoarte de credit

Prin lege în SUA, aveți dreptul de a obține un raport de credit gratuit în fiecare an. Site-ul oficial este anualcreditreport.com. Ar trebui să scanați și să urmăriți minuțios orice activitate sau linii de credit care par suspecte sau necunoscute.

Un raport de credit nu este același cu un punctaj de credit. Un punctaj de credit este un număr între 300 și 850 care reprezintă riscul dvs. de credit - cât de probabil sunteți să plătiți facturile la timp. Se calculează folosind informațiile din raportul dvs. de credit.

Situații de cont bancar și carduri de credit

Ar trebui să nu spunem că orice activitate necunoscută de pe cardul dvs. de credit și extrasele bancare este un semn rău. Raportați-le imediat băncii dumneavoastră.

De asemenea, nu vă îndepărtați sume mici. De multe ori, infractorii vor lovi cardurile de credit și debit cu o taxă mică de câțiva centi pentru a verifica dacă sunt încă activi.

Păstrați informațiile în siguranță

Păstrați cardul de securitate socială (sau asigurările sociale), certificatul de naștere, documentele bancare ale contului, documentele de asigurare, formularele de impozit, pașapoartele și alte documente critice în locuri blocate, ascunse. Acesta este loculs, cu un s, pentru că este, de asemenea, o idee proastă să stochezi toate aceste lucruri într-o singură locație în care un furt ar putea să se poticnească și să ia totul.

Îndepărtați complet orice hârtie cu informații personale pe ea înainte de a o arunca.

Cereți unui vecin de încredere să vă colecteze poșta în timp ce călătoriți.

În ceea ce privește informațiile online, creați întotdeauna parole solide, unice pentru fiecare cont. Înainte de a introduce orice informație pe un site web, asigurați-vă că site-ul este criptat HTTPS și că domeniul (de exemplu, "comparatitech.com") se potrivește cu numele companiei. Utilizați un VPN dacă intenționați să vă conectați la un cont sau să introduceți detalii personale pe wifi public.

Dacă aveți documente importante stocate pe computer sau pe telefonul inteligent, asigurați-vă că le criptați. Consultați aceste instrumente utile pentru criptarea fișierelor și folderelor sau criptați întreaga unitate cu un instrument precum Veracrypt. Nu stocați cheia de criptare pe același dispozitiv ca și fișierele criptate.

Activați antivirus în timp real, cum ar fi Windows Defender sau un instrument terț, și țineți-vă mereu programele și sistemul de operare la zi..

Investiți în protecția împotriva furtului de identitate

Mai multe companii oferă protecție împotriva furtului de identitate ca un serviciu bazat pe abonament. Aceste companii îți monitorizează creditul, conturile bancare, cărțile de credit și alte finanțe pentru o activitate neobișnuită. Multe dintre ele monitorizează, de asemenea, internetul și web-ul întunecat pentru informațiile dvs., astfel încât să puteți lua măsuri proactive pentru a preveni furtul de identificare înainte de timp. Cei mai mulți oferă un fel de asigurare sau compensație pentru a vă ajuta cu taxele legale.

În timp ce aceste servicii pot fi utile, nu sunt pentru toată lumea. Puteți realiza o mare parte din ceea ce oferă serviciile de protecție împotriva furtului de identitate pe cont propriu, atât timp cât sunteți disciplinat cu privire la verificarea raportului de credit și a conturilor dvs. în mod regulat. Recomandăm cel mai mult serviciile de protecție împotriva furtului de identitate persoanelor care au fost anterior victime ale furtului de identitate, deoarece au un risc mai mare de a fi fraudate din nou.

Ce fac dacă sunt victimă a furtului de identitate?

Dacă sunteți o victimă a furtului de identitate sau credeți că puteți fi, urmați acești pași pentru a vă întoarce pe picioare.

Alerte de fraudă și înghețarea creditului

Dacă ați observat o activitate frauduloasă în raportul dvs. de credit, plasați imediat o alertă de fraudă în raportul dvs. Acest lucru permite marilor birouri de credit - Equifax, Experian și Transunion din SUA - să știe că cineva îți folosește informațiile greșite, făcând mai dificil pentru hoți să deschidă noi linii de credit în numele tău. Companiile trebuie să vă contacteze pentru a vă verifica identitatea înainte de a deschide un cont. Trebuie să contactați una dintre cele mai importante birouri de credit pentru a stabili o alertă de fraudă, iar acestea trebuie să le avertizeze pe celelalte două prin lege.

Alerte de fraudă durează 90 de zile.

O altă opțiune mai extremă este înghețarea creditului. Acest lucru împiedică toți creditorii să acceseze fișierul dvs. de credit. Rețineți, totuși, că acest lucru îi va împiedica pe creditorii legitimi să acceseze fișierul dvs., așa că nu faceți acest lucru dacă încercați în mod legitim să deschideți noi linii de credit..

Fișați un raport de furt de identitate

După ce ți-ai închis creditul pentru a preveni daune suplimentare, mergi la FTC și depune o reclamație. Puteți completa detaliile despre cele întâmplate și tipări o declarație de confidențialitate. Notează numărul raportului sau primește o copie.

În continuare, depune un raport al poliției. Aduceți declarația și numărul raportului FTC cu dvs. După ce ai raportul de declarație și de poliție, poți începe să contactezi debitorii.

Contactați debitorii

Parcurgeți raportul de credit și contactați oricare dintre debitorii care au deschis noi linii de credit pe care nu le recunoașteți. Rețineți că datoriile sunt adesea vândute de către întreprinderi către colecționarii terți, astfel că unii dintre debitorii enumerați nu vor avea cunoștință dacă sunt linii de credit legitime sau nu.

Explicați ce s-a întâmplat și închideți-vă conturile. Fiecare afacere este diferită, așa că întrebați ce trebuie să faceți pentru a fi rambursat dacă este necesar. Puteți utiliza raportul de declarații și poliție din pasul anterior pentru a vă ajuta să vă dovediți cazul.

Amintiți-vă întotdeauna să solicitați o primire de returnare și să înregistrați orice comunicare pe care o aveți cu debitorii și să urmați în scris.

De asemenea, poate fi necesar să contactați birourile de credit pentru a rezolva eventualele erori din raportul dvs. de credit.

Statistici privind furtul de identitate

Hackerul Equifax din 2017 a pus 143 de milioane de americani cu un risc ridicat de furt de identitate atunci când a scurs un număr mare de informații private, inclusiv numere de securitate socială. Chiar înainte de asta, furtul de identitate era o problemă serioasă în SUA și pe tot globul.

16,7 milioane de persoane au fost victime ale furtului de identitate în 2017, iar peste 1 milion dintre ei au fost copii. Oamenii care sunt activi pe social media se confruntă cu un risc mai mare de furt de identitate decât cei care nu sunt. Majoritatea reclamațiilor privind furtul de identitate sunt de la persoane cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani.

Pe o notă pozitivă, consumatorii par să se îmbunătățească la identificarea rapidă a încercărilor de fraudă. 78 la sută dintre victime au detectat fraude în termen de o săptămână. Aflând mai multe despre furtul de identitate și creșterea gradului de conștientizare cu privire la modul de prevenire, vă puteți proteja pe tine și familia ta de această amenințare în creștere.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =