Test de viteză

Testul de viteză în bandă largă care strânge bani pentru caritate

Miliarde de teste de viteză sunt rulate anual. Dacă doar 1% folosesc acest test de viteză, am putea strânge milioane pentru caritate!

Test de viteză

start

Descarca
-- Mbps

Încărcați
-- Mbps

Ping
-- Domnișoară

conectarea...

-- Domnișoară
Ping

-- Mbps
Descarca

-- Mbps
Încărcați

--
IP

--
ISP

....
Server

Distribuie rezultate

Reîncercați----
Furnizor de serviciiLoading...--
Server de testare

1236,43 USD

Donație ridicată

Donăm 1 cent pentru fiecare test de viteză (maxim unul pe utilizator)

Caritate sprijinităTest de vitezăTest de viteză

Care este testul de viteză în bandă largă?

Măsurați viteza de internet în bandă largă în câteva secunde folosind instrumentul nostru gratuit și câștigați bani pentru caritate în timp ce o faceți. Aceasta este ideea din spatele testului de viteză în bandă largă al Comparitech, care măsoară viteza de descărcare, viteza de încărcare și latența (ping) pe orice tip de bandă largă: ADSL, cablu, fibre și chiar conexiuni mobile, cum ar fi 3G și 4G LTE.

Cum funcționează testul de viteză în bandă largă?

De fiecare dată când utilizați testul, sunteți conectat la cel mai apropiat server de test disponibil pentru a vă asigura de rezultate exacte, cu congestie minimă. Fișierele temporare mici numite pachete sunt încărcate și descărcate pe dispozitivul dvs. de pe serverul respectiv pentru a analiza viteza de conectare. Comparitech nu stochează adresa dvs. IP sau orice informație de identificare, dar folosim cookie-uri și analize pentru a verifica dacă un utilizator a efectuat un test în trecut și pentru a preveni abuzurile. Testul nu folosește Flash.

Rezultatele acestui test reflectă viteza conexiunii dvs. de internet în momentul testării, dar este posibil să nu dea o indicație clară a vitezei dvs. generale a internetului sau a lățimii de bandă. Pentru a asigura rezultate mai exacte, opriți aplicațiile și serviciile care consumă lățimea de bandă pe internet și deconectați alte dispozitive din casa sau de la birou care ar putea consuma lățime de bandă.

Folosim serverele cloud ale Amazon. Testele sunt sigure și efectuate de la cel mai apropiat nod cloud în funcție de locația utilizatorilor, cel mai rapid TTL și țara. Nu permitem furnizorilor de rețele terțe să acționeze ca gazdă de testare, eliminând rezultate părtinitoare sau modificate.

Testarea vitezei pentru caritate

Pentru fiecare utilizator care efectuează testul de viteză în bandă largă, Comparitech donează un sut (0,01 USD) fie către Electronic Frontier Foundation (FEP), unui grup de advocacy pentru drepturi digitale fără scop lucrativ, fie pentru Computers 4 Africa, care finanțează accesul la calculatoare din țările în curs de dezvoltare. pe continentul menționat. Cel mai important test online de viteză este derulat de 3 miliarde de ori pe an. Dacă putem obține doar un procent dintre acești oameni să utilizeze testul nostru de viteză în bandă largă, am putea strânge milioane pentru caritate.

Puteți vedea Comparitech listat ca strângere de fonduri EFF aici.

Vrei să treci la un serviciu de bandă largă mai rapid? Verificați furnizorii de internet prin cod poștal (numai în SUA)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector