Postează despre politică? – 44,6% dintre persoanele găsite sunteți enervant

Social media a pus un microfon proverbial în fața fiecărei persoane, cu difuzoarele sale orientate către lume. Față de această oportunitate aurie, dar încărcată, putem alege să șoptim în ea, să o strigăm sau să o oprim în întregime.


Mulți oameni aleg să îmbrățișeze microfonul: Facebook generează patru petabytes (adică 4 milioane de gigabyte) de date în fiecare zi, Twitter scoate 500 de milioane de tweet-uri noi și o medie de 80 de milioane de instantanee sunt partajate pe Instagram de la răsărit până la apusul soarelui. Cu toate acestea, dacă te uiți la marea postărilor pufoase care prezintă artă latte, destinații exotice și animale de companie împrăștiate, vei găsi o latură mai serioasă a social media: discursul politic.

Răscruce de social media și politică este o realitate a extremelor. Acesta a revoluționat modul în care candidații își desfășoară campaniile în timp ce stârnește flăcările furiei (bazate pe utilizarea reacției „furioase” pe Facebook) în urma alegerilor din 2016. Poate fi un instrument de activism și de implicare sau un teren de reproducere pentru trolling urât. Într-un peisaj politic care prezintă o prăpastie în expansiune rapidă între valorile democratice și republicane și negativitatea față de partidul care se opune, nu există lipsă de subiecte și idei încărcate politic pe care să le împărtășim astăzi pe social media.

Pentru a înțelege mai bine relația politică complicată pe care o au americanii cu social media, am examinat 1.010 persoane care au raportat că au cel puțin un cont de social media pe care l-au folosit o dată pe săptămână. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cine a postat, cine s-a săturat și tot ce este între ele.

Supravegherea răului

sentimentul-spre-politică și despre discuții-la-social-media

Căsătoria dintre social media și politică este sabia finală cu două tăișuri. Pe de o parte, a creat o nouă eră de comunicare sporită și implicare accentuată: candidații și alegătorii nu au avut niciodată o cale mai clară pentru un dialog productiv, nu există în esență o barieră pentru intrarea în participare și conversația poate continua și a prospera mult timp. după ce buletinele de vot au fost ridicate.

Pe partea de basculare, social media poate fi divizibilă și polarizantă. Poate crea „bule de filtrare” sau „camere de ecou” care să consolideze convingerile noastre existente, creând un flux de știri personale îmbibat în prejudecăți de confirmare și opinii familiare. În ceea ce privește conținutul cu care interacționăm regulat, americanii se simt uzati și izolați de calitatea și cantitatea discursului care se desfășoară online.

Aproape jumătate dintre respondenții noștri s-au simțit enervați atunci când oamenii au discutat despre politici pe social media. Și, în timp ce aproape 64 la sută au spus că sunt deschise să interacționeze cu păreri care diferă de ale lor, aproximativ jumătate au spus că fluxurile lor de știri sunt populate în general de oameni care au împărtășit opinii similare. Un studiu al Centrului de Cercetare Pew a descoperit că 53 la sută dintre americani (49 la sută dintre republicani și 57 la sută dintre democrați) au considerat „stresant și frustrant” să discute politici cu oameni care nu erau de acord cu ei.

Cine este cine de postare politică

frecventa-a-politice-posturi-partid-social-media-platformă

Numiți-le cu piele groasă, numiți-le îndrăznețe, numiți-le orice doriți - unele studii au arătat că nu-i pasă de ceea ce cred ceilalți este o trăsătură comună printre cei care discută politica pe social media. Printre respondenții care au raportat că „au publicat” deseori postări politice online, aproape 48 la sută au fost republicani, aproximativ 31 la sută au fost democrați, iar în jur de 21 la sută au fost identificați ca independenți.

Cea mai mare concentrare de democrați asociate categoriei „uneori”, reprezentând aproximativ 37 la sută dintre persoanele care au postat la această frecvență. Independenții păreau deosebit de aversi în discuția politicii pe social media: Peste 39 la sută dintre respondenți care „nu au făcut” niciodată postări politice identificate drept independenți, comparativ cu aproape 29 la sută dintre republicani și aproape 32 la sută dintre democrați.

Indiferent de apartenența lor politică, respondenții au fost cel mai probabil să acționeze pe Facebook ca podium online de o alunecare de teren. Platforma bazată pe text Twitter a luat o secundă îndepărtată, probabil datorită, în parte, unei pierderi de încredere și a interesului față de platformă. Oricine s-a împiedicat de discuțiile politice pe Facebook, a observat probabil tendința lor de a se implica în lupte digitale cu bara, iar postările bazate pe text pot fi cele mai grave. Un studiu recent a scos la iveală faptul că persoanele aveau mai multe șanse să renunțe la opinia lor ca fiind neinformate dacă citeau despre poziția lor politică, spre deosebire de vizionarea unui videoclip.

Subiecte de tendință, poziții populare

-Top politico-posturi-la-social-media-by-politico-affilication

În timp ce postările politice pot începe să se îmbine într-o masă de opinii nedistinguibile, formularea celor mai postate subiecte ale partidelor este un exercițiu interesant de diferențiere. Unicul fir comun care a unit democrații, independenții și republicanii a fost un accent pe problemele sociale. Acest subiect a fost cel mai popular în general, deși democrații l-au discutat mai des decât celelalte două grupuri.

Independenții au postat câteva subiecte de bază, cum ar fi mediul, președintele și economia, în timp ce republicanii păreau în special concentrați pe imigrație, economie, securitate națională și președinte. Cel mai recent, ca răspuns la caravana de migranți care s-a apropiat de granița cu SUA, președintele Trump a consolidat poziția conservatorilor în ceea ce privește imigrația, dând peste o interdicție de azil, similară cu interdicția de călătorie musulmană din 2017.

Venind în lovituri în comentarii

cel mai discutat-politico-teme-on-social-media

Uneori, lovirea „publicării” pe o postare pe rețelele de socializare poate avea impresia că strigă în gol, dar cantitatea de interacțiune pe care o creezi asupra oricărui statut sau partajare poate depinde doar de subiectul la dispoziție..

Printre postările de socializare care au primit comentarii de la alții, cele care s-au concentrat pe problemele sociale au obținut cea mai mare interacțiune. Postările despre președinte nu au rămas în urmă. De fapt, actualul președinte și rețelele de socializare sunt încurcate în mai multe moduri decât unul: Nu numai că președintele Trump și-a exprimat îngrijorarea că aceste platforme sunt părtinitoare față de opiniile republicane, ci și utilizarea lui de Twitter și boierismul care îl definește a devenit un subiect la nivel mondial. discuţie.

Comentariile despre postările despre președinte au fost, de asemenea, considerate a fi cele mai toxice în general, potrivit cercetărilor noastre - și în climatul politic extrem de polarizat de azi, s-ar putea să nu fie o surpriză. Cu toate acestea, această problemă se extinde mult dincolo de limitele figurilor politice și ale problemelor sociale cu buton rapid. Gigantul video YouTube este notoriu pentru că are secțiuni de comentarii în afara controlului și un număr din ce în ce mai mare de site-uri de știri scapă de ale lor în totalitate din cauza lipsei de discuții productive.

Nu vad nici un rau

Utilizatorii-social-media-ascunde-blocare-politico-posturi

Pentru dezbateri născuți, momentele de dezacord politic pot fi o provocare binevenită, dar mulți alții vor lua măsuri specifice pentru a evita expunerea opiniilor lor anumitor publicuri: Aproape 27 la sută dintre respondenți au spus că și-au ajustat setările pe social media pentru a-și ascunde postările politice de alții, aproape jumătate din care erau destinate să fie ascunse prietenilor sau respectivilor cunoscuți.  

Alți 42 la sută dintre oameni au recunoscut că și-au reglat bine setările pentru a ascunde postări politice de alte persoane, cunoscuții prezentând cea mai frecventă supărare. Când marea devine prea mare, există mai multe aplicații și extensii disponibile pentru a șterge ecranul curat de politică o dată pentru totdeauna.

Prieten sau dușman?

postări neprietenoase-dezvăluite-social-media-politice

Ah, cunoscuți. Sunt minunate pentru o discuție ușoară cu privire la băuturi sau pentru a împărtăși o privire cunoscută în timpul unei ședințe de consiliu, dar legătura dintre cunoscuți este departe de a fi suficient de puternică pentru a rezista la presiunea înfrângerii politicii.

Aproape 44 la sută dintre respondenți au spus că au șters pe cineva de pe social media din cauza opiniilor sau postărilor politice. Persoanele cunoscute au fost cele mai des utilizate din fluxurile de social media - 74,8 la sută dintre persoanele care au recunoscut că nu au prieten cu cineva au spus că persoana este o cunoștință. Aproape 52 la sută dintre respondenți au raportat că și-au înlăturat prietenii, iar 22 la sută au spus că nu au avut prieten cu un coleg. Chiar dacă postarea pe rețelele de socializare este adesea efectuată în afara ceasului, este de obicei cel mai bine să ții politica în afara locului de muncă (ceea ce se extinde pe internet dacă ai colaboratori pe conturile de social media).

Deși aceeași voce disensantă care inundă fluxul dvs. de știri în fiecare zi poate fi frustrantă, este important să recunoaștem pericolele de a fi selectiv. Expunerea la opinii care nu vă reflectă pe dvs. este o parte crucială în a fi un membru activ și activ al țesăturii noastre sociale, și a primi conversații cu persoane ale căror opinii diferă de ale voastre este un pas important către depășirea fricii de cealaltă parte. Amintiți-vă doar să vă împotriviți acuzațiilor slinging și să evitați să adoptați o atitudine de a dori să schimbați mintea partenerului de discuție din start..

Times, They A-Changin ”

politico-discuții on-media sociale în perioada 2016-electorale

Alegerile prezidențiale americane din 2016 au fost una pentru cărți - și una care a avut discurs în social media în ADN-ul său. Pentru unul, cohorta anterioară a candidaților la președinție din 2012 a postat mai puțin de jumătate de ori pe Facebook, Twitter și altele asemenea. În ceea ce privește alegătorii, tendința Facebook de a se transforma într-o „cameră de ecou” (situație în care feed-ul dvs. de știri, alimentat de interesele dvs. personale, vă consolidează în mod continuu opiniile, oferind articole și conținut care le reflectă) a văzut social media utilizatorii săpând călcâiul și mai adânc în convingerile lor. Efectul camerei ecologice este atât de proeminent, încât Facebook se ocupă de un brevet care ar ajuta la completarea fluxurilor de știri politice ale oamenilor.

Social media a schimbat modul în care interacționăm cu mediul nostru politic în multe feluri - iar în conformitate cu respondenții noștri, de la alegerile din 2016, una dintre cele mai mari schimbări este legată de respect. Printre cei care aveau cel puțin un cont activ înainte de alegeri, 58 la sută au declarat că au considerat că discuțiile politice online sunt mai puțin respectuoase decât înainte. Doar 12,5 la sută au observat un uptick în discursul respectuos din 2016.

Adesea, conflictele politice crescute și disidența poate determina oamenii să se mobilizeze. Pe de altă parte, poate duce la apatie. Aproape 38% dintre democrați au declarat că au mai multe șanse să posteze pe rețelele de socializare în urma alegerilor, în timp ce mai puțin de un sfert dintre independenți și republicani s-au simțit la fel.

Susținătorii candidaților independenți au dat cel mai mare procent de răspunsuri „mai puțin probabil”; cu toate acestea, cel mai mare număr de persoane din acest grup au considerat că „nu sunt nici mai mult nici mai puțin probabil” să posteze online. Republicanii au avut cea mai mare concentrare de răspunsuri „nici mai mult nici mai puțin probabile” ale celor trei afilieri politice.

Concluzie

Postarea despre înclinațiile tale politice afectează mai mult decât gândurile și opiniile celor de pe lista prietenilor tăi. Facebook și postările dvs. pot fi recoltate pentru datele utilizate în publicitatea vizată. Analiza sentimentelor poate fi aplicată la linkurile și textul pe care îl postați pentru a determina apartenența dvs. politică. În plus, agenții de publicitate pot face uneori o ghicire educată bazată pe postările care vă plac, grupurile la care vă alăturați și paginile pe care le urmați. Acest comportament este chiar în centrul recentului fiasco Cambridge Analytica, în care un terț dezvoltator a folosit datele Facebook de la milioane de deținători de conturi care nu știu pentru a viza utilizatorii și a forma opinia publică.

Asta înseamnă că angajarea în orice fel de comportament politic pe Facebook poate avea ca rezultat mai multe anunțuri politice și rezultate sponsorizate care apar în fluxul dvs. de știri, iar postările de la utilizatori similari sunt prioritare. Acest lucru contribuie la efectul de cameră ecou discutat mai sus, în care utilizatorii devin mai înrădăcinați în convingerile lor politice, deoarece opiniile diferite apar rar.

Metodologie

Am sondat 1.010 persoane care folosesc trucul mecanic al Amazon. Respondenții au fost nevoiți să raporteze având cel puțin un cont de social media pe care l-au folosit cel puțin o dată pe săptămână pentru a fi eligibili pentru sondaj.

Respondenții au fost 51,9 la sută bărbați și 48,1 la sută femei. Vârsta medie a respondenților a fost de 37,8 cu o abatere standard de 11,9.

O parte din acest proiect descompun valorile în funcție de apartenența politică. Mărimile eșantionului pentru afilierea politică sunt următoarele:

 • Democrații: 438
 • Republicani: 247
 • Independenți: 278
 • Libertarii: 35
 • Partidul Verde: 7
 • Altele: 5

Respondenții care s-au identificat drept Libertar, Partid Verde sau „Altele” au fost excluși din vizualizarea noastră a datelor din cauza dimensiunilor scăzute ale eșantionului din aceste grupuri..

O parte din acest proiect descompun datele pe baza apartenenței politice. Pentru aceste vizualizări, am ponderat datele pentru a egaliza dimensiunile eșantionului diferitelor afilieri politice.

Când au fost întrebați despre obiceiurile lor de publicare, respondenților li s-au oferit următoarele opțiuni:

 • Mereu
 • De multe ori
 • Uneori
 • Rareori
 • Nu

În vizualizarea noastră finală a datelor, respondenții care au răspuns „mereu” și „deseori” au fost combinați într-un singur grup pentru claritate.

Respondenții au fost întrebați despre subiectele politice discutate în postările pe social media pe care au ales să le comenteze. Apoi, pe baza răspunsurilor la această întrebare, li sa cerut să identifice care dintre secțiunile de comentarii ale acestor subiecte pe care le considerau cele mai grave din punct de vedere al civilității și respectului.

Am întrebat respondenții dacă au blocat postările anumitor persoane și dacă au fost persoane neprietenite / nevăzute din cauza opiniilor politice. Trebuie menționat că respondenții răspundeau pe platformele de socializare. De exemplu, nu vă împrieteniți oamenii pe Instagram; mai degrabă, le puteți dezlega sau bloca. În plus, există diferite grade de familiaritate bazate pe platforma de socializare. Există platforme în care oamenii ar putea să nu cunoască personal pe cineva, dar „urmăresc” acea persoană.

Atunci când li s-a cerut să compare discursul politic pe media socială de astăzi cu înainte de alegerile din 2016, numai respondenții care au raportat că au cel puțin un cont de social media pe care l-au folosit cel puțin o dată pe săptămână înainte de alegeri au putut să răspundă. Acest grup de respondenți au primit următoarele opțiuni atunci când li sa cerut să caracterizeze discuțiile politice de astăzi, comparativ cu cele anterioare alegerilor din 2016:

 • Mult mai respectuos
 • Moderat mai respectuos
 • Cam la fel
 • Oarecum mai puțin respectuos
 • Mult mai puțin respectuos

În vizualizarea noastră finală a datelor, „mult mai respectuos” și „moderat mai respectuos” au fost combinate într-un grup etichetat „mai respectuos”. „Mai puțin respectuos”.

Când au fost întrebați cât de probabil ar fi să posteze despre politica pe social media astăzi în comparație cu înainte de alegerile din 2016, respondenții au primit următoarele opțiuni:

 • Mult mai probabil
 • Mai probabil
 • Nici mai mult, nici mai puțin probabil
 • Mai putin probabil
 • Mult mai puțin probabil

În vizualizarea finală, „mult mai probabil” și „mai probabil” au fost combinate într-un grup etichetat „mai probabil”, iar „mai puțin probabil” și „mult mai puțin probabil” au fost combinate într-un grup etichetat „mai puțin probabil”.

limitări

Deoarece aceste date au fost colectate printr-un sondaj, se bazează pe auto raportare. Problemele potențiale cu datele auto-raportate includ exagerarea, telescoparea, memoria selectivă și atribuirea.

De exemplu, anumite părți ale acestui proiect includ comparații ale discursului politic online înainte de alegerile din 2016 față de alegeri. Este posibil ca respondenții sondajului să-și amintească selectiv de anumite fapte sau sentimente de dinaintea alegerilor.

surse

 • https://www.brandwatch.com/blog/47-facebook-statistics/
 • https://www.brandwatch.com/blog/44-twitter-stats/
 • https://www.brandwatch.com/blog/instagram-stats/
 • https://digitalmarketinginstitute.com/en-ca/blog/15-02-2018-how-social-media-can-enhance-political-campaigns
 • https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/7/18/17588120/trump-politics-anger-facebook-pew
 • http://www.pewinternet.org/2018/07/11/public-attitudes-toward-political-engagement-on-social-media/
 • https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2018-07-24/politicized-trolling-on-line-is-more-destructive-than-fake-news
 • https://www.vox.com/policy-and-politics/2017/10/27/16553698/pew-political-typology-polarization
 • https://www.adweek.com/digital/5-ways-social-media-will-disrupt-politics/
 • https://theconversation.com/why-social-media-may-not-be-so-good-for-democracy-86285
 • https://www.theatlantic.com/technology/archive/2017/05/how-platforms-are-poisoning-conversations/524031/
 • http://www.people-press.org/2018/11/05/more-now-say-its-stressful-to-discuss-politics-with-people-they-disagree-with/
 • http://theconversation.com/why-do-people-talk-politics-online-because-they-dont-care-what-you-think-101700
 • https://www.inc.com/minda-zetlin/you-should-never-ever-argue-with-anyone-on-facebook-according-to-science.html
 • https://www.vox.com/2018/10/26/18025768/trump-migrant-caravan-ban-asylum
 • https://www.bbc.com/news/world-us-canada-38781302
 • https://www.usatoday.com/story/news/2018/08/18/trump-says-social-media-discriminates-against-gop-conservatives/1030478002/
 • https://theconversation.com/the-math-behind-trumps-tweets-100314
 • https://www.psychologytoday.com/ca/blog/darwins-subterranean-world/201808/the-polarization-america
 • https://www.polygon.com/2018/2/16/17020326/nikolas-cruz-youtube-comment-section
 • https://www.kqed.org/lowdown/29720/no-comment-why-a-growing-number-of-news-sites-are-dumping-their-comment-sections
 • https://qz.com/quartzy/1135399/thanksgiving-how-to-constructively-talk-politics-with-your-family/
 • https://www.pcworld.com/article/3154311/software-productivity/4-ways-to-block-political-posts-on-facebook.html
 • https://www.thebalancecareers.com/nix-political-discussion-at-work-1918476
 • https://www.theodysseyonline.com/unfriending-someone-because-political-views-worst
 • https://www.vox.com/first-person/2017/8/22/16171270/partisanship-politics-discussion-family
 • http://www.journalism.org/2016/07/18/candidates-differ-in-their-use-of-social-media-to-connect-with-the-public/
 • https://www.npr.org/2016/11/08/500686320/did-social-media-ruin-election-2016
 • https://mashable.com/article/facebook-patent-political-content/#Y_LtMO1L0gqw
 • https://www.thoughtco.com/how-social-media-has-changed-politics-3367534
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/cambridge-analytica-facebook/
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/the-first-amendment-what-it-means-free-speech-online/
 • https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/the-first-amendment-what-it-means-free-speech-online/

Declarație de utilizare echitabilă

Indiferent dacă în prezent alegeți să discutați politicile pe platformele de socializare, sunteți bineveniți să împărtășiți acest studiu pentru orice reutilizare comercială. Dacă alegeți să faceți acest lucru, vă rugăm să faceți un link aici pentru ca alții să poată revizui întregul proiect.

S-ar putea să vă placă, de asemenea, furnizorii de internetTehnologie și dependența de internet: Cum să o recunoașteți și să vă recuperați de la furnizorii de InternetCe este netutitatea netă, de ce contează și cum puteți lupta pentru asta? și este în siguranță?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1